Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Kalenteriin linkitetyt tapahtumat
  • WiiU!: 30.11.2012
Sivuja: 1 ... 20 21 22 23 24 [25] 26 27 28 29 30 ... 36
Tulostusversio
Aihe: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte  (Luettu 951148 kertaa)
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #720 : 21.12.2013 18:10 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 163 Basaaripisteet: 0 Profiili
Myöskin 2013XMAS on yksi koodi, jolla pitäisi saada 10€ pois. :D

Se toimi vain vähintään 50e ostojen kanssa.
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #721 : 05.01.2014 14:37 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Tässä vähän tilastoja omistamieni Wii U -pelien pelatuista tunneista:

1. Legend of Zelda: Wind Waker HD - 29:49
2. ZombiU - 25:52
3. Super Mario 3D World - 19:37
4. New Super Mario Bros U. - 12:12
5 Batman Arkham City: Armoured Edition - 6:51


Zelda on läpi, mutta jossain välissä olisi kiva vielä etsiä puuttuvat sydämenpalat. En ole koskaan etsinyt WW:ssä niitä kaikkia.

ZombiU:n survival-pelimuotoon ajattelin perehtyä enemmän kun sattuu sopiva aika löytymään. Jahka ProControllerin ostan, niin moninpelimuotoa tulee varmasti myös pelattua kaverin kanssa. Wiimotella ohjaus oli hassun kiikkerää.

Mario 3D Worldin pelitunnit tulevat takuulla nousemaan tuosta ja paljon, sillä aikeissa on pelata se läpi 100 prosentilla. Tuo peliaika on tullut kahdeksan perusmaailman läpäisystä.

New Super Mario Bros. U:sta olen pelannut viisi ensimmäistä maailmaa niin, etä melkein kaikki jättikolikot ovat löytyneet. Luigi U saa vuoron kun peruspeli on läpi, joten tunteja kertyy varmasti vielä mukavasti tällekin nimikkeelle.

Batman on jäänyt vähän varjoon ja olenkin yleensä pelannut sitä puolen tunnin ajan sieltä täältä. Toimiihan se kyllä niinkin. En todennäköisesti tule koskaan pelaamaan tätä 100 prosentilla läpi kuitenkaan.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #722 : 05.01.2014 14:56 »
saska Jäsen Viestejä: 650 Basaaripisteet: 2 Profiili
ZombiU:n survival-pelimuotoon ajattelin perehtyä enemmän kun sattuu sopiva aika löytymään. Jahka ProControllerin ostan, niin moninpelimuotoa tulee varmasti myös pelattua kaverin kanssa. Wiimotella ohjaus oli hassun kiikkerää.

Itellä päinvastaiset kokemukset. Tarkimmat fps kontrollit joita olen testannut. (En siis tosiaankaan osaa pelata hiirellä ja näppiksellä.)

NES Remixiä on tullut pelailtua ja tykkään siitä juuri niin paljon kuin odotinkin. Muistaakseni noin 12h kellossa ja puolet pelaamatta.
tallennettu
Re: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #723 : 24.01.2014 17:30 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Viimeisimpien huhujen mukaan Ubisoft olisi peruuttanut Watch Dogsin Wii U-version. Italian Gamestop on peruuttanut kaikki WD:n Wii U-version ennakkotilaukset ja poistanut pelin järjestelmästä. Ubisoft sanoo "no comment".

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=757001
http://www.v2.fi/uutiset/pelit/19501/Huhu-kertoo-etta-Wii-Un-Watch-Dogs-on-peruttu/


Taitaa Ubisoft muutenkin olla ehkä viimeinen iso julkaisija, joka tällä hetkellä tukee koko konetta. Jos tuo Watch Dogs perutaan, niin alkaa näyttää huonolta Ubinkin kohdalla. Wii U:sta on kyllä hyvää vauhtia tulossa kone, jolta löytyy tasan vain ne Nintendon pelit eikä mitään muuta, mikä on tietysti sääli. Ensi vuoden julkaisulistakin näyttää suht säälittävältä.


« Viimeksi muokattu: 24.01.2014 17:36 kirjoittanut despire »
tallennettu
Vs: Re: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #724 : 24.01.2014 18:50 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili
Taitaa Ubisoft muutenkin olla ehkä viimeinen iso julkaisija, joka tällä hetkellä tukee koko konetta. Jos tuo Watch Dogs perutaan, niin alkaa näyttää huonolta Ubinkin kohdalla. Wii U:sta on kyllä hyvää vauhtia tulossa kone, jolta löytyy tasan vain ne Nintendon pelit eikä mitään muuta, mikä on tietysti sääli. Ensi vuoden julkaisulistakin näyttää suht säälittävältä.

No voi kökkö jos näin on. Olisin ehkä mieluusti pelannut Watch_Dogsin Wii U:lla kuin 360:lla tai PS3:lle, olettaen että se versio olisi kelvollinen ollut.

Yllättävän paljon tukea Wii U tuntuu kyllä saavan indie-puolelta, kourallinen Kickstarter-pelissä on ollut vähintäänkin strech goalina Wii U-porttaus.
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #725 : 24.01.2014 20:08 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 702 Basaaripisteet: 2 Profiili Hitto toi on muuten paska juttu. Olin jo sillä fiiliksellä että tuon voisi WiiU:lle hommata. Kyllä se PS4 on vaan hankittava viimeistään ensi jouluna. Ei tässä muu auta. Tuleehan tuo tietty vanhallekin sukupolvelle, mutta jos tämäkin WiiU:lta perutaan, niin alkaa olemaan pienoinen naula arkkuun 3rd partyjen osalta jo. Ei ole enää kyse siitä että niitä tulee vähän, vaan että niitä ei yksinkertaisesti tule.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #726 : 24.01.2014 20:36 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Jenkeissä ilmeisesti sama tilanne:

Lainaus
First came the rumor of it happening in Italy, but it's happening in the U.S., too, according to a reliable Kotaku source: gaming chain GameStop is canceling pre-orders for the Wii U version of the anticipated, delayed, multi-platform Watch Dogs.

http://kotaku.com/gamestop-is-canceling-watch-dogs-wii-u-pre-orders-this-1508273787
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #727 : 24.01.2014 22:13 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW Minä sain tänään soiton Kampin GameStopista, että varaamani Wii U Dedsec Edition on peruttu. Normaali ja Vigilante Edition ovat edelleen tulossa. Tiedä sitten mikä on totuus, kummalta tuntuisi jos Suomeen on erikseen kerrottu yhden edition peruutuksesta, eikä pelin täydestä kuoppauksesta. Tässä myös rohkaisun sanoja: http://nintendoenthusiast.com/news/watch-dogs-wii-u-still-available-for-pre-order-confirms-gamestop-italia-and-other-sources/

Prosentuaalisesti olisi kyllä iso lovi 2014 pelitarjontaan (vaikka Despiren linkkaamasta julkaisulistasta puuttuukin pari peliä). Mutta en ihmettelisi, ilmeisesti joku ACIV on myynyt Wii U:lla jäätävän huonosti. Silti luulisi olevan edullisempaa viedä projekti loppuun Wii U:lla kuin ottaa kaikki tähän mennessä kertyneet kehityskustannukset varmasti takkiin, mutta voihan Watch_Dogs olla kauempana valmistumisesta kuin luullaan, ilmestymispäiväähän ei vielä ole millekään alustalle.


Erikoiselta Wii U:n tilanne tosiaan näyttää. Ihmiset puhuvat, että Nintendo ei tee pelejä omalle konsolilleen, mutta totuus on se että sille on tähän mennessä tullut first ja second party pelejä karkeasti yhtä paljon kuin Nintendo 64:lle, GameCubelle ja Wiillekin tuli. Latauspelit mukaan lukien peräti enemmän. Tosi kuin vesi, tältä julkaisulista vain näyttää ilman third partyja. Sellaisenaan se ei edelleenkään ole huono kone Nintendon ystävälle, ja Nintendo varmaan pääsee useammallakin pelillään yli miljoonan myydyn kappaleen nykyiselläkin laitemäärällä. Sillä saa hieman rahanmenoa tyrehtymään, etteivät ainakaan ala kiirehtimään seuraavaa konetta ulos.


« Viimeksi muokattu: 24.01.2014 22:18 kirjoittanut finngamer »
tallennettu
Re: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #728 : 24.01.2014 22:22 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili
Silti luulisi olevan edullisempaa viedä projekti loppuun Wii U:lla kuin ottaa kaikki tähän mennessä kertyneet kehityskustannukset varmasti takkiin, mutta voihan Watch_Dogs olla kauempana valmistumisesta kuin luullaan, ilmestymispäiväähän ei vielä ole millekään alustalle.

Niinhän sitä tosiaan luulisi, mutta onhan niitä pelejä ennenkin peruutettu vaikka olisivat olleet lähes valmiita. Pikaisen googlauksen perusteella joku Battlefront 3 peruutettiin, kun se oli 99% valmis.

Watch Dogs oli ainakin syksyllä vielä aika pahasti kesken (ainakin PS4-version perusteella), joten ei ihme vaikka julkaisuun olisi vielä aikaa.


Edit:
AC4:sta puheen ollen, löysin tälläistä tietoa:

Lainaus
PS3 — 2.43 million
X360 — 2.17 million
PS4 — 1.22 million
Xbox One — 0.55 million
PC — 0.38 million
Wii U — 0.12 million

Total worldwide sales as of January 4th, 2014: 6.87 million units (source)


Edit2:

Ei olekaan peruttu peliä. Joku bugi GS:n järjestelmässä sekä Italiassa että jenkeissä.


« Viimeksi muokattu: 24.01.2014 23:23 kirjoittanut despire »
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #729 : 25.01.2014 09:28 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Mä muistan miten aikoinaan odotin Half-Lifea kuin kuuta nousevaa Dreamcastille, pelilehdissä oli mainoksia siitä ja ennakkotilauksenkin olin jo tehnyt. Peli oli täysin valmis, mutta vedettiin kuitenkin pois julkaisusta viime hetkellä. Myyntien puolesta taitaa DC ja Wii U olla samalla aikahaarukalla katsottuna aika samalla viivalla. Tämä siis mutuna, ilman oikeaa faktatietoa.

Varmaan tulee hommattua k.o peli jos ei ole saanut kirveestä, mutta en mä sitä niin paljoa odota kuin esimerkiksi Tropical Freezeä, Mario Kart 8:a tai Smashia.

Henkilökohtaisesti minua ei haittaa vaikka pelejä ei Wii U:lle puskekaan joka tuutista. Naurakaa, mutta riittäisi jos vuodessa laitteelle ilmestyisi neljä hyvää peliä, talvella, keväällä, syksyllä ja jouluna. Nintendon oma tarjonta riittää tyydyttämään nykyisen pelinälkäni aivan täysin. Nimimerkillä ostan PS4:n vasta kun Elders Scrolls VI julkaistaan.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #730 : 30.01.2014 10:37 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Mielenkiintoisia uutisia:

- 3DS:n Virtual Console saapuu Wii U:lle.

Paljon potentiaalia, toivottavasti hinnoittelu on kohdallaan. Tuonne saapuu mahdollisesti paljonkin sellaisia pelejä, jotka kiinnostavat ja on tullut missattua aikoinaan. Jälleen yksi reilunkokoinen askel kohti yhdistettyä tili-järjestelmää.


- Mario Kart 8 toukokuussa


Hyvä ajoitus. Huhtikuu olisi voinut olla vieläkin mieluisampi, mutta hyvä ettei mene kesäkuukausille.


- Alkukesästä Wii U:lle järjestelmäpäivitys, joka mahdollistaa mm. nopeamman käynnistymisen jos peliä pelaa GamePadin näytöltä.



Uutta Nintendo Directiäkin huhuillaan tapahtuvan pikaisella aikataululla.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #731 : 14.02.2014 10:06 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Bayonetta 2 näyttää 100 x paremmalta kuin edeltäjänsä ainakin ulkoasun suhteen. Kerrankin hitto vie väriä! MGS rising ja Bayonetta 1:ssä käytetty varmaan neljää eri harmaasävyä koko pelin ajan.



Olen ihan paska tällaisissa peleissä, mutta pakkohan tämä ostaa. Jos ykkönen möi aivan päin persettä PS3:lla ja Xboxilla yhteensä, niin veikkaan ettei tämäkään myynneillä juhli. >_>

Wii U:sta tuskin tulee maailman myydyin konsoli, mutta kyllähän sille alkaa tämän vuoden jälkeen olla sellainen yksinoikeuspelivalikoima, että luulisi monen muunkin sijoittavan sen 200+ euroa laitteeseen jonkun muun konsolin/PC:n rinnalle. Monster Hunteria, Zombi U:ta, Wonderful 101:stä , Bayonettaa ja melkoisen haastavaa tasoloikkaa (DKC). Wii U:n yksinoikeudet suhteellisen hooceeta tavaraa.  :lol:



tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #732 : 14.02.2014 10:28 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 702 Basaaripisteet: 2 Profiili Vaikka yön Direct ei paljoa kokonaisuudessaan antanut, itsellekin tuo Bayonetta 2 iskee aika kovaa. Peli näyttää kyllä mahtavalta menolta. Vaikka WiiU:lle ei tulisi ostettua mitään muita pelejä kuin SM3DW, DKC:TF ja tämä, niin se kannatti. Kunhan vain tajuavat jättää tuosta Bayonetasta WiiTab pelleilyn pois ja tukea myös Pro Controlleria.

Muuten Direct oli aika meh kamaa. Toki Mario Kartin julkaisupäivä (30.5.) oli uutinen. Se on viimeinen takaraja joka kertoo tuleeko WiiU:sta mitään muuta kuin uusi GC. Mutta esim Nes Remix 2 -_- Voihan nämä faneja kiinnostaa, mutta on kyllä niin kaukana siitä mitä uuden sukupolven Nintendolta odottaa että melkein itku pääsee. Siis 80-luvun pelit remixattuna. Ja siitä pitäisi maksaa jotain? Right...

X:n MMORPG tyylikin on pieni pettymys. Tosin siltähän se näytti alusta asti ja oli suht selvää että sellaista on tulossa, joten ihan turhaan kuvittelen että sieltä muuta tulisi. Kuvittelin hiukan että WiiU:sta tulisi jonkinlainen "Retrokonsoli", jolle saisi vanhan tyylisiä pelejä. DKC:TF tätä myöntäileekin ja osin SM3DW:kin, mutta X menee juurikin nykytrendin mukaan. Toisivat Bravely Defaultista WiiU -version. Olisi juhlan paikka. Ja Nes Remix menee jo vähän liian kauas, eikä ole muuta kuin kasa minipelejä.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #733 : 14.02.2014 10:49 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili
X:n MMORPG tyylikin on pieni pettymys. Tosin siltähän se näytti alusta asti ja oli suht selvää että sellaista on tulossa, joten ihan turhaan kuvittelen että sieltä muuta tulisi.

Mitäh, sehän näyttää suoralta jatko-osalta Xenobladelle joka oli Dark soulin ohella viime genin paras peli itselleni. Taistelusysteemikin perustuu suoraan siihen, jota on jatkojalostettu eteenpäin. Ehdottomasti itselle odotetuin peli tällä hetkellä.

Tosin tuo näytetty pätkä oli kyllä äärimmäisen typerästi valittu. Hakattiin jotain kestävää örmyä pari minuuttia, josta kukaan ei tajua vielä mitään. Ehkä siinä oli ideana, että vihuja voi tällä kertaa pieksää noiden mechojen selästä ja kiivetä niiden päälle. Eipä siinä ole mitään uutta että Nintendo itse yrittää kaikin keinoin näyttää pelinsä alkuun mahdollisimman huonosti yleisölle. "Mario 3D Worldin eka traileri.jpg". Mitähän moloa siinäkin mietittiin.

Tulee mieleen Demon's Soulin ekat videot, jota haukuttiin gafissa typeräksi ja ankeaksi paskaksi minuutin videon perusteella. Pimeissä luolissa pieksetään vihuja hahmolla, joka näyttää liikkuvan tervassa. Koobs. Siihen on syynsä miksi nykyään ei enää saa gameplay-trailereita, vaan aina jotain cgi/pre-rendered tavaraa nopeilla leikkauksilla ja räjähtävällä editoinnilla.


« Viimeksi muokattu: 14.02.2014 10:55 kirjoittanut MasterTK »
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #734 : 14.02.2014 11:00 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW Sen kummemmin Directiä kehumatta (siis Wii U:n osalta, 3DS:lle kyllä tuli kamaa), niin NES Remixiä ei kannata kyllä sivuuttaa pelkkänä minipelikokoelmana. Uskaltaisin jopa väittää, että NES Remixissä on useampikin klassikko peräti hauskempi ja antoisampi pelata, kuin jos ostaisit pelin kokoversion. Se ei sisällä mitään turhaa, pelkästään noiden pelien parhaita puolia. Sen lisäksi, ne varsinaiset remixit ovat todella happoista kamaa.

NES Remix 2:n pelivalikoima näyttää todella hyvältä. Ykkösen pelit olivat suurimmalta osalta luokkaa "klassikko, mutta ei tänä päivänä jaksaisi pelata", mutta kakkosen pelien joukossa on huomattavasti enemmän OIKEASTI hyviä pelejä, kuten Mario Bros. 3 ja Metroid. Trailerissa näytti olevan myös enemmän pelien elementtien sekoittamista keskenään.
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #735 : 14.02.2014 11:10 »
saska Jäsen Viestejä: 650 Basaaripisteet: 2 Profiili NES remixille pongot täältäki. Asiaa tosin auttanee se, etten ole koskaa ennen edes pelannut monia siinä olleita pelejä. Olen pelannut sitä jo yli tuplasti verratttuna paljonko olen pelannu 3D Worldia.  :lol:
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #736 : 14.02.2014 20:04 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Feilas Wii U miten paljon tahansa niin kyllä noita eksklusiiveja on kesään mennessä kiitettävästi saatavilla. Esim itsellä ei ole mitään hajua edes mitä ostaisi uudelle pleselle, mutta Martikarttia, äxää, bayoa ja donkikonkia odottaa jöpö pystyssä. On se jännä miten kuolleelle alustalle paukkuu kuitenkin kovia pelejä.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #737 : 14.02.2014 20:23 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Wii U muistuttaa monella tapaa kyllä suosikkikonsoliani GameCubea, niin hyvässä kuin pahassakin. Harmittaa kovasti sen huono menestys, mutta minkäs teet. 3DS:ssä on myös jotain cubemaista, tai ainakin laadullisesti. Ehkäpä suosikkini kaikista käsikonsoleista mitä tähän mennessä on ilmestynyt, niin uskomaton määrä erilaisia laatupelejä ettei mitään rajaa. Vielä kun saataisiin se Shin Megami Tensei IV tänne Eurooppaan, niin koko homma on omalla kohdallani täysin sinetöity.

Ja tuo Monolith Softin X näyttää aivan mahtavalta. Ehkä paras mecha-aiheinen peli ikinä?

Ensi viikolla pitäisi pudota luukusta myös muistaakseni se Tropical Freeze. Odotan suhteellisen innolla, Returns nimittäin oli koko viime sukupolven paras tasoloikka mielestäni ja tämä saattaa olla samanlainen "parannus" mitä DKC2 oli aikoinaan DKC:lle.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #738 : 20.02.2014 20:02 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 702 Basaaripisteet: 2 Profiili Tuli tuossa ostettua Pro Controller. Hämmästyin kun latauksessa ei lukenut mitään että voisi käyttää samaa laturia mitä käytetään WiiTabletin lataamiseen. Kerrotaan vain että se pitää ladata WiiU:ssa ja WiiU:n pitää olla päällä. Järki ja logiikka sanoo että samaa laturia voi käyttää molempiin, mutta kysyn nyt kuitenkin vainoharhaisena että onko Nintendo tehnyt jotain että tämä ei olisi mahdollista? Lataako porukka Pro Controllerin samalla laturilla kuin WiiTabletinkin?
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #739 : 20.02.2014 20:48 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili
Tuli tuossa ostettua Pro Controller. Hämmästyin kun latauksessa ei lukenut mitään että voisi käyttää samaa laturia mitä käytetään WiiTabletin lataamiseen. Kerrotaan vain että se pitää ladata WiiU:ssa ja WiiU:n pitää olla päällä. Järki ja logiikka sanoo että samaa laturia voi käyttää molempiin, mutta kysyn nyt kuitenkin vainoharhaisena että onko Nintendo tehnyt jotain että tämä ei olisi mahdollista? Lataako porukka Pro Controllerin samalla laturilla kuin WiiTabletinkin?

Teoriassa kyllä, sillä sen voi ladata samalla piuhalla tai sitten millä tahansa mini-usb letkulla mistä tahansa lähteestä. Käytännössähän tätä ei tarvitse tehdä kuin kerran, koska sen akku on loputon.

Paras peliohjain ikinä.
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #740 : 20.02.2014 21:02 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 702 Basaaripisteet: 2 Profiili Joo katselin että lupaavat aika mieletöntä akkukestoa. WiiU:n tabletin jälkeen tervetullutta kyllä.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #741 : 20.02.2014 21:43 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Jep.

Kilpailijoiden ohjaimet eivät pääse lähellekkään.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #742 : 20.02.2014 21:53 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW Itse ostin Pron heti julkaisussa, mutta en ole käyttänyt vielä kertaakaan. :) Perus Padikin on vain niin hyvä, ja melkein kaikissa peleissä on jotain bonusta ohjaimen ruudulla.

Nyt voisi tosin Donkey Kongin kohdalla ottaa sen esille, ilmeisesti tässä pelissä GamePadin näytöllä ei ole mitään, ja muutenkin kenttien pitäisi olla niin tiukkoja että kaikki apu on tarpeen.
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #743 : 20.02.2014 23:32 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 702 Basaaripisteet: 2 Profiili
Nyt voisi tosin Donkey Kongin kohdalla ottaa sen esille, ilmeisesti tässä pelissä GamePadin näytöllä ei ole mitään, ja muutenkin kenttien pitäisi olla niin tiukkoja että kaikki apu on tarpeen.
Tämän vuoksi sitä myös metsästin ja vihdoin löysin Gamestopista niin sai tuhlattua viimeiset rippeet lahjakortista. Oliko Eurogamer joka kirjoitti että tabletin näyttö sammuu vai että sen voi sammuttaa kun pelaa DKC:tä. Kuvittelisin siis että suurempia ei menetä jos on Pro Controller.

Tuo että tabletin näytön saa sammutettua pelin ajaksi on varsin hyvä ominaisuus, joten sinänsä voisi kuvitella silläkin pelaavansa. Hiukan ihmettelen että tälläisen ominaisuuden odotteluun meni vuosi :rollaus: Ja eihän se vieläkään ole kuin tässä yhdessä pelissä... Mielestäni ihan maalaisjärjellä voi päätellä tuollaisen ominaisuuden tarpeellisuuden.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #744 : 20.02.2014 23:47 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Itse pelaan Pro Controllerilla aina kuin mahdollista, eli lähes joka pelissä. Ei se normipadi huono ole, mutta onhan tämä paljon parempi, varsinkin kun lähinnä Zombi U käyttää sitä ruutua oikeasti järkevästi. Monster hunterissa siitä on kyllä yllättävän paljon myös hyötyä kun pystyy säätämään romppeita, karttanäkymiä ja mitä nyt huvittaa suoraan siitä näytöltä. Lisäksi toimii näppäimistönä.

Toki jos pelaa kokonaan ilman telkkaria, niin silloinhan peruspadi on hemmetin hyvä. Välillä on hyvä makoilla sohvalla ja pelata esim. jotain virtual consolen pelejä sillä. Arvostan suuresti tuota off screen -pelaamisen ominaisuutta, mutta jos sen kustannukset tosiaan ovat niin suuret wii U:n hinnasta Nintendolle,  olisin mieluummin toivonut että se summa olisi käytetty tehokkaampaan konsoliin + Pro controlleri olisi ollut vakiona mukana sen sijasta. Zombi U:ssa se on todella nerokas, mutta muissa lähinnä lisänäyttönä 3DS:n tapaan. Ei siitä haittaa ole missään tapauksessa, mutta en tajua miksi Nintendo hehkuttaa sitä niin molo pystyssä suurena innovaationa ja koittaa saada sen avulla myytyä konsoleita. Keskittyisivät johonkin olennaisempaan.
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #745 : 21.02.2014 14:56 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Vaikuttaa kyllä tosi kovalta, niin kuin kuuluukin. Vasta tokassa maailmassa menossa, mutta muutaman kerran olen jo ehtinyt jopa kuolemaan. Meininki on jo nyt koukuttavampaa kuin Super Mario 3D Worldin kohdalla, mikä on tosi hyvä suoritus, koska sekin peli oli mitä loistavin.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #746 : 21.02.2014 20:29 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Hyvin toimii JöpöKong. Tuli ihan ääneen revettyä tuolla toisen maailman rollercoaster kentälle. Eeppistä settiä.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #747 : 21.02.2014 20:39 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Itse huvituin Donkey Kongin ja Dixien/Diddyn/Crankyn reaktiosta toisen maailman pomovastuksen välivideossa. :lol:

Kohta neljäs maailma. Tekisi mieli julistaa Tropical Freeze jo nyt koko tämän sukupolven parhaimmaksi tasohyppelyksi.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #748 : 21.02.2014 20:48 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Kannattaa kokeilla voittaa niitä time trialeita. Vasta sitten tajuaa miten täydellistä se kenttäsuunnittelu on verrattuna keskiverto tasoloikkiin.
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #749 : 21.02.2014 22:08 »
saska Jäsen Viestejä: 650 Basaaripisteet: 2 Profiili Näitä jöpöjuttuja lukiessa tunnen voimakasta tärinää keskivartalon alueella.
tallennettu
Sivuja: 1 ... 20 21 22 23 24 [25] 26 27 28 29 30 ... 36
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines