Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Kalenteriin linkitetyt tapahtumat
  • WiiU!: 30.11.2012
Sivuja: 1 ... 18 19 20 21 22 [23] 24 25 26 27 28 ... 36
Tulostusversio
Aihe: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte  (Luettu 951174 kertaa)
Vs: Re: WiiU | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #660 : 25.11.2013 19:59 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Näkyy olevan Wii U + Wind Waker -bundle Saksan Amazonilla Black Friday-tarjouksessa myöhemmin tänään. Kannattaisikohan tuohon tarttua, jos hinta on tarpeeksi alhainen? Lähinnä mietin, että kannattaako Saksasta tilata konsolia? Pistoke sentään sama ja ilman tulleja tulee onneksi.

Mitään eroa täkäläisiin koneisiin ei varmaan pitäisi kuitenkaan olla? Takuuhommelien kanssa voi tietysti olla vähän vaikeampaa, vai hoitaako maahantuoja nämä kun kone on EU-alueelta ostettu? Ei varmaan..? Tai sitten pelin on saksankielinen ilman kielivalikkoa tms..

Takuusta en osaa sanoa, mutta tuo Zelda on digitaalisen lataus, joten sen kanssa ei pitäisi tulla ongelmaa kun lataat sen kuitenkin eShopista.


Ai niin, tänään tarttui käpäliin:



15 euroa oli jo sellainen hinta, että päätin ostaa pois kuleksimasta. Juurikaan tuon halvemmalla peliä tuskin mistään enää löytää. Kodin1:ssä oli myös tuota Wii U:n Batmania samaisella 15 eurolla myynnissä. Onko se miten laadukas käännös? En ole mitään näitä uudempia Batman-pelejä pelannut ollenkaan.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: WiiU | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #661 : 25.11.2013 20:18 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 163 Basaaripisteet: 0 Profiili Arkham city vai origins. Varmaan city.
Digital foundryn mukaan siinä tippuu taistellessa framet johonkin 20 tuntumaan välillä. Itse tosin en huomannut mitään kun se taistelu kuitenkin on täynnä hidastuksia kun tekee countereita. Kaupungilla liidellessä välillä tykkää myös nytkähtää, mutta muuten ei pahaa sanottavaa.
WiiU versiossahan on myös kaikki dlc joka peliin on tullut. Itse tuon hommasin pelkästään padin ruudulla olevan kartan takia sillä boxilla pelatessa vihasin sitä jatkuvaa pausetusta ja sen takia en jaksanut edes mitään kerätä ja nyt jaksoin kerätä kaiken kun nopealla vilkaisulla näkee missä seuraava ridler pysti sijaitsee.

tallennettu
Re: WiiU | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #662 : 25.11.2013 20:19 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Varmaan ihan kelpo versio, varsinkin jos ei PS360:stä omista.
tallennettu
Vs: WiiU | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #663 : 25.11.2013 20:32 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Joo Arkham City kyseessä.

Katoin vähän Youtubesta ja näytti ihan kivalta. Varmasti jees hankinta 15 euron hintaan. Pitänee käydä nappaamassa tällä viikolla, on sitten ainakin pelejä pelattavaksi heti alkuun.

Ei oo vissiin kukaan viitsinyt kerätä Network ID -tunnuksia yhteen ketjuun peliseuran puolelle? Voisin tehdä ketjun niille kun saan oman tunnukseni tietoon tod.näk huomenna.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #664 : 25.11.2013 21:17 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Tuli itekki ostettua Zombi U 15 eurolla tuossa pari kuukautta sitten. Täytyy sanoa ettei vaan ole yhtään mun peli. Ei tuossa varsinaisesti ole mitään vikaa, mutta genre ei vain ole koskaan maistunut. Ehkä tuo vielä joskus eksyy koneeseen...

Bättis kandee ehdottomasti ostaa tuohon hintaan. Wii U -versio taitaa vielä olla se parahin.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #665 : 25.11.2013 22:17 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Zombi U ei todellakaan sovi kaikille, niin hyvä kuin se onkin. Se on haastava, vaatii kärsivällisyyttä ja suunnitelmallisuutta, sekä on paikoin erittäin ahdistava pelata. Lisäksi sitä pitää pelata yksin hyvällä äänentoistolla yöllä, ei kavereiden kanssa päivällä vitsiä heittäen, tai suurin osa pelin vetovoimasta/ideasta katoaa täysin. Tämä pitää oikeasti huomioida, ellei tahalleen halua pilata peliä.

Lainasin pelin jokin aika sitten veljelleni ja nyt jälkeenpäin sain kommenttia, että Dark Soulin ohella Zombi U oli hänen mielestään parhaita, ellei paras peli moneen vuoteen (sama mieltä, tosin minusta DS vielä reilusti parempi), mutta en yhtään väheksy pelaajia joille kyseiset pelit eivät iske. Eivät mitään kevyttä pelattavaa.

Nythän noita Wii U:n alkupään pelejä saa todella halvalla. Kannattaa käydä Kodin ykkösessä, jos ne kiinnostaa. Batman, Fifa 2013, Sonic All stars racing, Zombi U, Darksider 2, Mass Effect, Nintendo land jne. olivat kaikki hintaan 7e-15e.


« Viimeksi muokattu: 25.11.2013 22:24 kirjoittanut MasterTK »
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #666 : 26.11.2013 14:58 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Just kävin hakemassa Wii U:n postista. Jätän Mariot lauantaille, sillä kaveri tulee silloin pelailemaan ja on mukava sukeltaa silloin peliin tuorein silmin. Sitä odotellessa Zombi U ja Wind Waker saapuu mahdollisesti huomenna. Jos illalla kävisi sen Arkham Cityn vielä hakemassa.

Onneksi marraskuinen Suomi pitää huolen siitä, että ei tarvitse odotella hirveän kauaa, että pääsee fiilistelemään Zombi U:ta optimaalisissa olosuhteissa!  ;D


EDIT: Kytkin juuri Nintendo-konsolin HDMI:llä kiinni! Tuon digitaalisen kaapelin ujuttaminen konsoliin kiinni ei ole maistunut koskaan näin makoisalta.  :P

EDIT 2: Luotu peliseuran puolelle: https://www.pelaajalauta.fi/forum/peliseura/nintendo-network-id-tunnukset/


« Viimeksi muokattu: 26.11.2013 17:26 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #667 : 26.11.2013 22:32 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Ekat fiilikset itse konsolista ja Zombi U:sta:


Ohjain on mukava kädessä ja juuri sopivan painoinen. Multitouch-näyttöön tottuneena kosketusnäytön kontrollointi aiheutti aluksi vähän hämminkiä, mutta aika nopsaanhan tuo alkoi sujua.

Miiverse-tuntuu mukavalta lisältä. Mukava välillä pysähtyä fiilistelemään muiden kommentteja ja edesottamuksia. Plussaa, että myös Virtual Console -peleissä ovat nämä ominaisuudet.

Wii U:n verkkoselain tuntui jopa yllättävän toimivalta. En siltä suuria odottanut, eikä se totta puhuen mikään iPad ole, mutta kyllähän tuolla nopeasti parit foorumit selaa. Jos pelin pelaamisen ohessa tulee tarve tsekata jotain netistä, niin todennäköisesti tulee tehtyä se tuolla.


Zombi U


Jopas on tunnelmallinen peli!

Vaikea tämä tuntuu tosiaan olevan, mutta tunnelma on pirullisen painostava ja kerrankin oman pelihahmon kohtalosta kantaa huolta. Yksi kunnon zombiväijytys voi katkaista pienen ihmisen vaelluksen. Diggaan vaellella tuossa maailmassa varpaillani ja tonkia jokaisen kolon selviytymisvälineiden toivossa. Muutamaan ekaan pelituntiin mahtuu jo pari kunnon säikähdystäkin.

Graafisesti peli on karu, mutta se palvelee sen ideaa. Kameran linssissä oleva lika ja pöly on siisti tehokeino.

Kontrolleista voisi sanoa vähän samaa. Nämä ovat tavallisia ihmisiä eivätkä mitään supersankareita, joten avuttomuuden tunne vain korostuu kun zombielaumaa on hankala pötkiä pakoon. Eivätkä ne tosiaan ole tässä pelissä mitään hipihiljaa laahustavia aivokuolleita, vaan hyppäävät välillä yllättävänkin nopeasti iholle.

Hyvä kontrasti Nintendon värikylläisiin peleihin ja todella lupaava alku parin ensimmäisen tunnin perusteella.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #668 : 27.11.2013 21:50 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Todella fiiliksissä Wii U:sta parin päivän käytön jälkeen.

Ehkä makein juttu koko konsolissa ja samalla myös Gamepadissa on se, että inventaarion, HUDin sekä kartan saa gamepadin ruudulle pois häiritsemästä päänäkymää. Em uskonut sen olevan näin iso juttu, mutta käytännössä sen nyt koettuani tajuan miten paljon siitä on iloa itselleni. Esimerkiksi Zombi U:ssa tämä oikeasti tukee itse pelin tunnelmaa, kun television ruutu on kaikesta videopelimäisestä pikkukilkkeestä vapaa.

Ne parit kymmenen minuutin testit messuolosuhteissa eivät tuoneet tätä kunnolla esiin. Vasta kun konsoliin on päässyt kunnolla kotona perehtymään on tajunnut sen merkityksen. Tämä ei edes ole mikään pelityypistä riippuvainen asia, vaan nähdäkseni ihan jokainen genre hyötyy tästä. Jotkut toki vähän toisia enemmän, mutta niinhän se aina menee.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #669 : 27.11.2013 22:12 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili

Ehkä makein juttu koko konsolissa ja samalla myös Gamepadissa on se, että inventaarion, HUDin sekä kartan saa gamepadin ruudulle pois häiritsemästä päänäkymää.

Eli sama kuin DS:llä ja 3DS:llä, vaikka aikoinaan DS:n pelejä parjattiin siitä, kun eivät hyödynnä aina muulla tavalla alempaa ruutua. Sitten koitettiin väkisellä keksiä jotain paskaa siihen toiseen ruutuun, vaikka se ei oikeasti vaadi mitään sen ihmeempiä ollaksen hyödyllineen.

Siihen kun tottuu, niin on vaikea palata normaaliin, kun joutuu hakkaamaan starttia päästäkseen menuihin ja ties mihin.
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #670 : 28.11.2013 20:56 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Tänään alkoi jo Zombi U:n pelaaminen sujua ihan mallikkaasti. Mulla on menossa nyt vissiin 11. selviytyjä ja olen sillä toikkaroinut tuolla maailmanlopun Lontoossa jo yli kolme tuntia. Hahmoon (ja sen tavaroihin) on jo muodostunut tunneside ja koko ajan vaaran paikan tullen nousee pintaan pelko siitä, että menettää tämän hahmon, jolla on kokenut jo niin paljon. Ja selviytymispisteet nousee koko ajan. Sangen koukuttavaa.

Uusia aseitakin pääsin maistelemaan ja pislaan tottuneena ne olivat hemmetin tyydyttäviä. Haulikko antaa sellaisen voimantunteen, etten moista ole ensimmäisen persoonan videopeleissä vähään aikaan kokenut.

Makein Gamepad-ominaisuus tuli myös kuvaan mukaan ja se on NIIN SIISTI, etten sitä halua suoraan spoilata:

Spoileri (osoita katsoaksesi)


Tällä pelillä on vielä paljon annettavaa, survival-moodeineen (jossa se on kerrasta poikki sanon suoraan sen) kaikkineen.


www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #671 : 28.11.2013 21:05 »
bËst Jäsen Viestejä: 247 Basaaripisteet: 0 Profiili Tuo paikallisessa cittarissa ollut 5€ tarjous Zombi U:sta ja Nes Super Mario Bros U:sta oli näemmä aika hyvä jos täällä moni on halvimmillaan maksanut sen 15€ niistä.

Mutta uskomattoman konemainen peli tuo Zombi U, kun nyt oon sitä ruvennut pelaamaan. Toivottavasti WiiU:n tarjontaan tulossa olevat pelit pystyvät samanlaiseen timanttisuuteen. Mario Kartilta odotan tosi paljon, mutta uudelta smashilta en oikeastaan mitään >_>
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #672 : 30.11.2013 13:30 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW


Ensimmäisen viikon pelisaldo.  ;D

Mutta mikäs peli sitten jouluksi? Laatupelien saralla on vielä poistamatta Wonderful 101 ja Pikmin 3, molemmat ilmeisen raskasta tykistöä. Mutta ei nyt kasata kekoa liian suureksi heti alkajaisiksi.

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #673 : 30.11.2013 13:43 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Molemmat ehdottomasti, mutta preferoin Pikmin kolmosta jos kiinnostaa takapihanäkymät ja sievät luontomaisemat. Sinulla on vielä rentouttavat ajat edessä.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Re: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #674 : 30.11.2013 13:47 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili AssCreed 4 nyt ainakin tarjoaisi vähän erilaista pelaamista noihin Nintendon sarjoihin nähden, jos sitä haluaa miettiä.

Meritaistelut on kyllä varsin siistejä. Erityisesti myrskyn keskellä, kun sade piiskaa kantta ja kymmenmetriset aallot heittelevät laivaa, tykkitulen aiheuttaman savuverhon sumentaessa näkökentän.

tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #675 : 30.11.2013 13:47 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Molemmat ehdottomasti, mutta preferoin Pikmin kolmosta jos kiinnostaa takapihanäkymät ja sievät luontomaisemat. Sinulla on vielä rentouttavat ajat edessä.

Tykkäsin ensimmäisestä Pikministä todella paljon, mutta toisen osan skippasin kokonaan. Luulen, että toi kolmonen on se seuraava hankintani.

Loistava aika hypätä Wii U:n kelkkaan kun kevään korvallakin on Tropical Freezea ja Mario Karttia luvassa!

Yritän keskittyä enemmän aina yhteen tiettyyn peliin kerrallaan enkä yritä aloittaa kaikkea samalla kertaa. Se tyyli ei sovi itselleni ollenkaan.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #676 : 30.11.2013 14:13 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 702 Basaaripisteet: 2 Profiili On muuten suhteellisen sekaisin tuo WiiU:n hinnoittelu tällä hetkellä. Osassa kaupoista löytyy vielä vanhaan hintaan premiumia, eli reilu 300€. Sitten jostain saatat vielä löytää Basicinkin hiukan vajaalla 300€:lla. Tänään taas käväisin paikallisessa Anttilassa ja sielä oli vierekkäin WiiU Premium ja WiiU Wind Waker paketti. Molemmat 299€ :rollaus: Kellään ei tunnu olevan halua heittää sitä perus premium paketti alle 299€, mutta silti eivät uskalla pyytää Wind Waker paketista enempää kuin 299€. Vaikka eihän tässä mitään vikaa sinänsä ole...mutta ei ihan heti tule mieleen koska hinnoittelu olisi ollut näin sekava.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #677 : 30.11.2013 16:38 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 916 Basaaripisteet: 0 Profiili
Molemmat ehdottomasti, mutta preferoin Pikmin kolmosta jos kiinnostaa takapihanäkymät ja sievät luontomaisemat. Sinulla on vielä rentouttavat ajat edessä.

Tykkäsin ensimmäisestä Pikministä todella paljon, mutta toisen osan skippasin kokonaan. Luulen, että toi kolmonen on se seuraava hankintani.

Loistava aika hypätä Wii U:n kelkkaan kun kevään korvallakin on Tropical Freezea ja Mario Karttia luvassa!

Yritän keskittyä enemmän aina yhteen tiettyyn peliin kerrallaan enkä yritä aloittaa kaikkea samalla kertaa. Se tyyli ei sovi itselleni ollenkaan.

Turha sun on tota Pikmin 3:sta hankkia, käväiset sen meikältä hakemassa lainaan. Ei nimittäin ole sellainen peli mikä olisi ihan pakko omistaa, vaikka moninpeli onkin ihan ok hetken hupia. Yksinpeli on nopeasti läpäisty ja ei kovinkaan suurta haastetta tarjoa. Pikmin 1:n oli hemmetin kova peli, jossa haastettakin oli matkassa. Lisäksi ohjaus oli huomattavasti fiksummin tehty, kun c-tikulla pystyi kontrolloimaan Pikminejä, nyt ne keharit jumittuu milloin minkäkin nyppylän taakse tai kävelee kuolemaan ominpäin.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #678 : 30.11.2013 17:28 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW
Tänään taas käväisin paikallisessa Anttilassa ja sielä oli vierekkäin WiiU Premium ja WiiU Wind Waker paketti. Molemmat 299€ :rollaus:

Noissa on eri pelit sisällä. Toisessa on latauskoodi Wind Wakeriin ja toisessa fyysinen kappale Nintendo Landia.

Kellään ei tunnu olevan halua heittää sitä perus premium paketti alle 299€

Prismassa tällä hetkellä tarjouksessa 269 euroa.
tallennettu
Re: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #679 : 30.11.2013 17:37 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Bundleista puheenollen, Zombi U -bundle taitaa olla vieläkin joka paikassa sen 350€. Aika reippaasti muita bundleja kalliimpi, vaikka suurin osa taitaa olla julkaisusta peräisin. Tosin pelikin taitaa olla fyysinen kopio?
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #680 : 30.11.2013 18:02 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Suomen hinnoittelussa nyt mitään järkeä ikinä. Suurin osa liikkeistä läiskii niitä hintoja ihan miten sattuu, eikä välttämättä laske ikinä. Luigi U maksaa joissakin paikoissa 69e, että siitä lähdetään.
tallennettu
Vs: Re: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #681 : 30.11.2013 18:03 »
Lohari Jäsen Viestejä: 453 Basaaripisteet: 9 Profiili
Bundleista puheenollen, Zombi U -bundle taitaa olla vieläkin joka paikassa sen 350€. Aika reippaasti muita bundleja kalliimpi, vaikka suurin osa taitaa olla julkaisusta peräisin. Tosin pelikin taitaa olla fyysinen kopio?

Fyysinen kopio on. Kannattaa ottaa huomioon että mukana tulee myös Pro Controller.
Kokoelma
tallennettu
Re: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #682 : 30.11.2013 18:27 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili
Bundleista puheenollen, Zombi U -bundle taitaa olla vieläkin joka paikassa sen 350€. Aika reippaasti muita bundleja kalliimpi, vaikka suurin osa taitaa olla julkaisusta peräisin. Tosin pelikin taitaa olla fyysinen kopio?

Fyysinen kopio on. Kannattaa ottaa huomioon että mukana tulee myös Pro Controller.

Niimpäs tuleekin, en ollut huomannutkaan.


Luigi U maksaa joissakin paikoissa 69e, että siitä lähdetään.

Amazonilla 32€  ;D
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #683 : 01.12.2013 20:24 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 163 Basaaripisteet: 0 Profiili Jos jotain vielä kiinnostaa zombi U niin cdonissa näyttää olevan 10.95e eikä tule edes postikuluja.
http://cdon.fi/pelit/zombiu-20794081
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #684 : 02.12.2013 13:40 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Miten hemmetissä Wind Waker HD voi näyttää näin hyvältä? Pelihän on jo yli kymmenen vuotta vanha eikä siihen ole tehty paljon muuta kuin resoluution nosto. Onnen kyyneleet meinas pulputa silmistä kun sain Linkin kontrolliin ja pääsin pyörittelemään kameraa Outset Islandilla. Zeldaan sopii myös kuin nakutettu se, että kartat ja inventaariot ovat Gamepadin ruudulla.

Millaiselta Wii U:n ehdoilla tehty Zelda lopulta tulee näyttämään... Suulleni nousee aikamoinen virne kun vain ajattelenkin moista.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #685 : 08.12.2013 10:25 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Huomasin, että GamePadin akkukeston saa nostettua noin 4,5-5 tuntiin laittamalla näytön kirkkauden minimiin ja pistämällä akkusäästön päälle. Toimii hyvin, jos GamePad toimii vain inventaario/kartta-näyttönä tai himmeässä valaistuksessa illalla vaikka sängyssä laitteella pelatessa.

Kelpo ratkaisu, ennenkuin hankkii tämän virallisen tehoakun, joka nostaa GamePadin akkukeston kirkkaalla asetuksella n. 8 tuntiin ja himmeällä 10 tuntiin. Silloin päästään jo lähelle iPadin lukemia, joka alkaa olla tuollaiselle ohjaimelle hyvä määrä yhdellä latauksella.


« Viimeksi muokattu: 08.12.2013 10:33 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #686 : 08.12.2013 10:32 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Uskoisin että tuommoinen tehoakku menisi samantien ostoon kun Wii U joskus tähän taloon tulee. 3h on niin vähän, että eihän se kestä välttämättä edes yhtä pelisessiota. Kaverillakin pelattiin Zombi U:ta joku viikko takaperin ja yksi syy muiden pelien pariin siirtymiseen oli se, että ohjaimesta loppui akku.
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #687 : 10.12.2013 13:25 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW http://www.nintendo-insider.com/2013/10/24/rumour-nintendo-working-on-reumagined-n64-classics-for-wii-u/


Olisipa tämä huhu totta! Voisiko tämä olla syy siihen, ettei Nintendo ole vielä tuonut N64-pelejään Wii U:n Virtual Consoleen...

Kuvitelkaa vaikka Ocarina of Time parannetulla ulkoasulla tai F-Zero X ja Mario Kart 64 nettipelillä! Tai juurikin mainittu Super mario 64 kahden pelaajan moodilla.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #688 : 10.12.2013 14:22 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 702 Basaaripisteet: 2 Profiili
http://www.nintendo-insider.com/2013/10/24/rumour-nintendo-working-on-reumagined-n64-classics-for-wii-u/


Olisipa tämä huhu totta! Voisiko tämä olla syy siihen, ettei Nintendo ole vielä tuonut N64-pelejään Wii U:n Virtual Consoleen...

Kuvitelkaa vaikka Ocarina of Time parannetulla ulkoasulla tai F-Zero X ja Mario Kart 64 nettipelillä! Tai juurikin mainittu Super mario 64 kahden pelaajan moodilla.
Kunhan nyt tekisivät käännökset suuremmalla panostuksella kuin Wind Wakerin. Onhan se komea ja kaikkea, mutta tämä on paljon itse pelin ansiota. Ocarina of Time resoluutio päivityksellä kuulostaa huvittavalta. Ei siinä, peli on pirun hyvä, mutta pelkkä resoluutio päivitys ei ole läheskään tarpeeksi ostoon, kun peli kuitenkin löytyy omasta hyllystä GC:lle. Uutinen kyllä viittaa samanlaiseen päivitykseen minkä Wind Waker koki. Ja N64 peleissä tämä on vielä räikeämmin nostalgia huuruisille, koska pelien graafinen tyyli ei tosiaan toimi yhtä hyvin kuin Wind Wakerin. Hoidan nostalgiat mieluummin oikeilla laitteilla.

Täydellinen graafinen päivitys, niin hype viisari voisi hiukan nousta.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #689 : 15.12.2013 10:54 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Mä olen ollut nyt jokusen viikon käytön jälkeen lähes sataprosenttisen tyytyväinen tähän konsoliin.

Ehkä suurimmat hassuudet ovat GamePadin suht pieni akkukesto sen vakioakulla ja se, että Wii U:ssa ei ole lainkaan optista liitäntää äänille. Mulla ei vielä ole HDMI-vahvistinta, joten toistaiseksi joudun kierrättämään äänet television kautta vahvariin, joka tietenkin syö laatua. Mun settini on toki aika keskinkertainen ja tällä hetkellä kämpästä johtuen vain 2.1, mutta kyllä silti olisin ottanut äänet mieluusti optisesta. Nykyisen Yamahan vahvistimen päivittäminen ei ole tullut mielenkään tätä ennen, kun on omassa käytössäni toiminut niin hyvin. Enkä sitä todennäköisesti vain yhden konsolin takia ala päivittämäänkään.

Olen tykästynyt GamePadiin todella paljon. Napit ovat juuri oikeissa kohdissa, ne tuntuvat hyvältä käyttää ja ohjaimen näyttökin on sen verran iso, että Off-TV-pelaaminen on nautinnollista. Aina ei iltaisin huvita käynnistää telkkaa ollenkaan vaikka puolen tunnin pelisessiota varten ja silloin Off-TV on ominaisuutena aivan ehdoton. VC-peleille tämä tulee olemaan ehkä suosikkitapani pelata niitä.

Olen jälleen innoissani Nintendo-konsolista! Nykyiset viisi peliä kestävät vielä kulutusta ja näyttää vahvasti siltä, että Pikmin 3 tulee pelattavaksi joulupyhien ratoksi. Ensi vuoden alkukin näyttää mahtavalta, kun pääsee pelaamaan Co-oppia Donkey Kong Countryssä ja mättämään uuden Mario Kartin verkkopeliä.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Sivuja: 1 ... 18 19 20 21 22 [23] 24 25 26 27 28 ... 36
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines