Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Kalenteriin linkitetyt tapahtumat
  • WiiU!: 30.11.2012
Sivuja: 1 ... 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 ... 36
Tulostusversio
Aihe: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte  (Luettu 952482 kertaa)
Re: WiiU | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #480 : 06.02.2013 11:00 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 5 Profiili
Ihmisille uuden konsolin ostaminen julkaisussa ja siihen liittyvät asiat, kuten pelien vähäisyys tuntuvat tulevan aina yhtä suurena yllätyksenä. Tämä ei siis koske pelkästään Wii U:ta, vaan aina ihan joka kerta sitä samaa paskaa saa kuunnella, kun mikä tahansa uusi pelikone julkaistaan. Jos ei malta odottaa sitä muutamaa kuukautta ja pelata sillä välin muiden konsolin pelejä kun julkaisuajan pelit on kaluttu läpi, niin ehkä kannattaa tehdä sellainen villiveto ettei ostakaan laitetta heti julkaisussa?

Jokainen konsoli on aina lopulta helposti sen hintansa arvoinen, kun puhutaan hitto vie muutamasta hassusta satasesta monen vuoden käyttöön tarkoitetusta laitteesta. Ei tarvitse tulla montaa kunnollisempaa peliä, että konsoli maksaa itsensä takaisin ja mikään konsoli ei ole koskaan jäänyt pelejä vaille. Jopa Vita, jota kaikki Neogafin miljoonat fanipojat innoissaan hehkuttavat kuolleeksi kerran päivässä, on helposti sen 200e arvoinen ostos jo nykyisellä pelivalikoimallaan. Huvittavaa lukea nyyhkytarinoita, miten Vita on ollut jonkun koko elämänsä huonoin ostos, vaikka jo nyt sille on sen verran pelejä että niihin saisi aikaa kulutettua kuukausitolkulla.

Itselleni sopisi että kaikkien pelien julkaisu lakkautettaisiin pariksi vuodeksi, niin ehtisi hyvin perehtyä kaikkiin jo julkaistuihin peleihin ja pelata niitä huolella läpi, kun ei iskisi himo ostella uusia pelejä. Olisi kyllä hyväksi ihan kaikille, jotta ahdasmielisetkin pelaajat, jotka eivät osaa pelata kuin niitä tuttuja Assassin creedeja ja muita hömppäpelejä vuodesta toiseen, joutuisivat vähän laajentamaan katsettaan ja tutustumaan erilaisiinkin peleihin. Tajuaisivat että pelattavaa riittää jo nyt jokaiselle vaikka koko loppuelämän ajaksi.

Vähän ristiriitaisia fiiliksiä, kun samassa postissa kehutaan kuinka kaikki konsolit ovat ostamisen arvoisia ja sitten toivotaan pelitulvan hetkeksi loppuvan, jotta ehtisi oikeasti pelatakin. Pointti ei siis varmasti ollut se, että kaikki konsolit pitäisi ostaa, ja siitä ole minäkin samaa mieltä, ettei julkaisussa laitteen ostava saisi enää yllättyä siitä, jos pelejä ei aluksi olekkaan useaksi vuodeksi putkeen. Minulle kuitenkin se muutama satanen on vielä ihan merkittävä summa ja tästä syystä sympatiseeraan kovasti miksi-kyselijöitä. Vaikka pelaan juuri nyt aktiivisemmin kuin useaan vuoteen, niin silti yhdenkin konsolin pelitarjonnassa - plus ajoittaisessa retrofiilistelyssä, vanhojen lempparien uusiksipelaamisessa ja itsensä yleisessä sivistämisessä -  on niin paljon tekemistä, että useamman konsolin omistaminen tuntuu ajatuksena lähes hurjalta. Ja vaatisi ainakin todella, todella, pakottavan syyn. Useimmiten joka konsolilla on pari eksklusiivia peliä, jotka on oikeasti pakko kokea, ja kun nämä voi yleensä käydä tyyppaamassa jollain kaverilla, ei usean konsolin (per sukupolvi) omistaminen heilahda pieneen mieleenikään. Kyllä sille rahalle muutakin käyttöä keksii, hyvänen aika.

Se on toki myönnettävä, että jos tulevaisuudessa tulisi tarve poistaa yhden uusimman kotikonsolin rinnalle toinen, niin WiiU on sopivan erilainen paketti omistettavaksi vaikkapa pleikkarin kyljessä. Tai toisinpäin. Mutta mulla nyt menee tämä vuosi pelkästään PS3:n ja SNESin (ja ajoittain Steamin) parissa niin heiluen, että alkuvuoden Orbis/Durango-julkaisutkin tulevat vähän liian aikaisin. Vaan toivotaan, että niidenkin pelivalikoimat lähtevät rauhassa liikkeelle, niin ei tule liian kiire. ;)
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: WiiU | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #481 : 06.02.2013 11:06 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Itsellä nämä asiat on jo pitkään ollut kiinni ihan eri asioista kuin nuorempana, jolloin raha oli se suurin este. Nyt tasapainotellaan ajan ja töiden välillä. Myös se että miten täynnä kämppä on turhaa tavaraa vaikuttaa ostohaluihin. Muuttaessa tekisi mieli heivata pellolle kaikki kama mitä ei ole kuukausiin käyttänyt.

Ei vaikka rahaa olisi Wii U'hun ja jopa kinostusta muutamiin peleihin, en kuitenkaan jaksa investoida siihen kun muillakin laitteilla on pelejä ja kone jäisi varmasti pölyttymään nopeasti. Kassellaan sitten kun käyttiksen lastentaudit on hoidettu ja nipan omat pommipelit on tiputettu.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: WiiU | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #482 : 06.02.2013 11:21 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili Odottelu on oikeasti järkevin vaihtoehto uusien konsolien kanssa. Kun vuoden tai kaksi odottaa, on konsolille jo ihan varmasti todella paljon pelattavaa. Itse konsoli on todennäköisesti aika reilusti halvempi, jonka lisäksi siitä saattaa olla markkinoilla myös uudempi malli.

Mutta toisilla taas on halu päästä uuden konsolin julkaisuhuumaan mukaan ja saada uusi laite samantien koristamaan omaa hyllyään. Järkevyydestä viis. Itse ainakin haluan uudet konsolit mahdollisimman nopeasti omaan hyllyyn, vaikkei pelattavaa olisi. Se on vain saatava.
tallennettu
Vs: WiiU | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #483 : 06.02.2013 12:24 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 518 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW No harvoinpa on järkeä ostaa mitään elektroniikkalaitetta heti julkaisussa. Pelikonsoleille saattaa joutua odottelemaan pelejä ja esim. uuden telkkariteknologian tapauksessa ensiostajilta nyhdetään isot rahat. Parin vuoden päästä saa hitosti parempaa tekniikkaa paaaaljon halvemmalla. Mutta kuten Snake sanoi, järkevyydestä viis. Joskus se on vaan hienoa päästä uuden teknologian kimppuun ekassa aallossa.  :) Sonyn ja MS:n konsoleista voisin julkaisussa ostaa toisen ja hyllylle jääneen kantaa kotiin vasta kun hinta alenee ja pelejä on tarpeeksi. Tietysti jos raha polttelee taskussa ja joku superpeli ilmestyy, niin en tiedä jaksanko odottaa.  :lol: Kuten TK:kin sanoi, niin onhan tuo pieni raha, kun miettii, miten kauan sillä laitteella pelataankaan. Nyt sitä rahaakin on ihan eri tavalla kuin esim. Xbox 360:n julkaisussa. Silloin sain kotona asuvana alaikäisenä opintotukea 50€ kuussa, jolla makselin Xboxia osamaksulla 40€ kuussa. Oi niitä aikoja...
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: WiiU | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #484 : 06.02.2013 18:56 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili Viihde-elektroniikan saralla tuo kehittyneemmän tekniikan ja halvempien hintojen odottelukin on vähän niin ja näin...päivitettyjä versioita ja uusia laitteita tippuu markkinoille jatkuvasti, sitä uusinta uutta saisit odottaa maailman tappiin. Ja toisekseen, eihän harrastuksiin käytettyjä euroja lasketa muutenkaan liian tarkasti  ;)

Jos jotain aiheesta, Wii U ei tällä haavaa juuri kiinnosta, enkä ole itse asiassa edes ehtinyt vielä testaamaan koko konsolia. Ei ole halua laittaa rahaa uuteen konsoliin muutenkaan kun nykyisestäkin sukupolvesta on noin miljoona pelaamisen arvoista peliä vielä pelaamatta. Mun tekisi itse asiassa enemmän mieli ostaa Playstation 2, kuin uusi konsoli. Sillekin olisi niin jäätävä valikoima hyviä pelejä jotka ovat jääneet aikanaan pelaamatta ja joita löytäisi edullisesti vaikka kuinka paljon.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Re: WiiU | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #485 : 06.02.2013 20:43 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili
Tuossa ylempänä pohdittiin miksi WiiU pitäisi omistaa. Itse ajattelin "miksi ei?", jos se tuo edes neljälle viikonlopulle viihdykettä, niin sehän on jo maksanut itsensä takaisin. Saman verran maksaa käydä baarissa neljä kertaa.

Tämä "käydä baarissa" -vertailu ei vain toimi niille, jotka ei käy siellä baarissa tai eivät tuhlaa siellä 100 euroa / kerta. Boxin/PS3:n/PC:n omistajille sitä viihdykettä on jo valmiiksi, joten kysymys on edelleen "miksi"?
Baari vertaus alkaa olemaan muutenkin hiukan kulunut täällä. Voisin heittää vastalauseeksi, että miksi ostaa WiiU, kun pelejä ei juurikaan ole ja sen hinnalla voi käydä ainakin neljä kertaa baarissa? Lihakset rentoutuisi, ei tulisi istuttua ihan koko iltaa ja nestettäkin tulisi juotua. Lisäksi seuraavana päivänä voi hyvällä omatunnolla vaan maata ja katsoa typeriä elokuvia Netflixistä PS3:lla. Marioo voi pelata muillakin Nintendon laitteilla.
Joo tuolla perustelin lähinnä itselleni tuota impulssi-ostosta. Nykyään kun ei tule edes käytyä baareissa, niin säästyy todella paljon rahaa muuhun. Kaikki nuo yllämainitut koneet tosiaan löytyy myös tästä taloudesta. On WiiU:n ostamatta jättämiselle montakin järkisyytä, mutta kun yrittää toteuttaa "carpe diemiä", niin voi heittää hyvällä omatunnolla nuo romukoppaan.  :)
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: WiiU | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #486 : 06.02.2013 20:53 »
Wasara Sui Generis Jäsen Viestejä: 16 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Wii U:n Netflix tukee kyllä 'Super HD':ta, eli 1080p:tä. Wii U:sta onkin tullut meillä ensisijainen Netflix -kone, kun omaa parhaimman kuvan ja kätevän kaukosäätimen.

Okei, good to know!

Mitä tuohon MasterTK:n "ostetaan julkkaripäivänä ja valitetaan sniidusta tarjonnasta" -pointtiin tulee, niin en oikein itsekään huomannut missä vaiheessa keskustelu olisi ajautunut alkutaipaleen tarjonnasta nihkeilyksi. Kuten sanottu, jokainen konsoli täyttää potentiaalinsa raamit yleensä vasta useamman vuoden olemassaolon jälkeen (jos silloinkaan), mikä lienee kaikille padiveteraaneille päivänselvä asia. Toki netissä nillitetään ja naljaillaan kaikesta mahdollisesta auringon alla, mutta niin aina.

Itselleni Wii U:n perimmäinen kysymys ei niinkään ole ollut sidonnainen softatarjontaan, hevosvoimiin tai muihin rankatekijöihin. Tapaan jallittaa itseni spekuloimasta kunkin sukupolven yksittäisten konsolien "sielunelämää" tasaisin väliajoin, ja valmistajana Nintendo on aina edustanut minulle sellaista I see what you did there -osastoa, ts. uusien konsolien olemus ja mahdollisuuksien spektri on näyttäytynyt silmämunasissani tietyllä tavalla hyvin helposti sisäistettävänä. Paras esimerkki on tietysti Wii, joka oli konseptina yksinkertaisen nerokas (ja muutti maailmaa tuntuvasti sekä omana yksikkönään että trailblazerina). Wii U sen sijaan, no, se on vielä oudon irvokkaasti kutitteleva kysymysmerkki takaraivossani, koska en yksinkertaisesti oikein pääse "jyvälle" laitteen olemassaolon perusteista, katseli lootaa sitten järki- tahi tunnepuolen vinkkelistä.

Tiedetään, vähän abstraktiksi lurahti. Scuzi.
http://www.nelinpeli.com
tallennettu
Vs: WiiU | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #487 : 07.02.2013 06:54 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili Tuli pelattua koko yö Zombien moninpeliä broidin kanssa. Naurettiin vedet silmissä monesti, kun toinen yrittää paniikissa päästä zombiemotista ulos. Todella addiktiivinen moninpeli on saatu luotua tuohon. Pitkäikäisyydestä en tiedä, mappeja on naurettavan vähän ja pelimuotojakin vain kaksi. Uudet upgradetkin loppuvat melko nopeasti.

Yksinpeliä olen pelannut vasta pari tuntia, mutta en tiedä mistä ne kriitikot ovat ulisseet. Kyllä tämä on ollut pitkästäaikaa erittäin miellyttävä konsolipelikokemus. Onneksi tuli ostettua WiiU. Broidi joka ei konsoleilla juuri pelaa nykyään huikkasi vielä lähtiessä "pitää tulla pelaa tota uudestaan"
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: WiiU | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #488 : 08.02.2013 09:59 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili ZombiU:n yksinpeli vakuuttaa kokoajan enemmän ja enemmän. Siinä on ihan helvetillinen tunnelma ja kuolemanpelko on perseessä jatkuvasti. Kuolema pelissä vituttaa ihan helvetisti, koska silloin menettää pelihahmonsa ja varusteensa.

Ubisoftilla on selvästi tajuttu, että tällaisissa peleissä sellainen jännitys on pakollista. Esim. Bioshockissa muuten vahvaa tunnelmaa söi pahasti se, ettei kuolema ollut minkäänlainen pelote. Itseasiassa lähes kaikissa nykypeleissä näin on. Kuolema vie korkeintaan viisi askelta taaksepäin, joten mitä väliä.

Ja se, ettei inventaario laita peliä pauselle on nerokas ratkaisu. Reppua ei siis tongita, ennen kuin on selvitetty, ettei kukaan ole perseessä kiinni. Reppua tonkiessa on hirveä pelko perseessä, sillä siinä tulee oikeasti fiilis, että takanani on varmasti zombeja.

Se, että jo kolme zombia on tosi paha vastus kertoo pelin vaikeusasteesta. Kuoltuani lähdin metsästämään edellistä pelihahmoani, sillä halusin kamani takaisin. Ikävä kyllä paikan päällä odotti iso läjä zombeja ja minulla oli huikeat viisi panosta pistoolissani. Ei niin helppo homma.

Harmittavasti tämä peli on saanut risuja arvioijilta, vaikka se vie genreä juuri siihen suuntaan, johon sen kuuluukin liikkua.
tallennettu
Re: WiiU | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #489 : 08.02.2013 10:37 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 5 Profiili
Harmittavasti tämä peli on saanut risuja arvioijilta, vaikka se vie genreä juuri siihen suuntaan, johon sen kuuluukin liikkua.

Tämä on kyllä käsittämätöntä, ja omiaan viemään viimeisetkin uskonrippeet pelimediaan. Näkemäni ja kuulemani perusteella ZombiU:ssa on tehty monen monta asiaa pelkästään siististi ja oikein. Rohkeita vetojahan ne osittain ovat, ja ymmärrän tavallaan miksi kaikki eivät välttämättä tykkää, mutta jengin luulisi silti arvostavan sitä tuoretta suuntaa johon peli genreä vie. Lisäksi padiohjaimenkin käyttö on vissiin kohtalaisen innovatiivista ja intuitiivista? Vielä en ole itse päässyt peliä kokeilemaan, mutta arvostan sitä jo nyt melkoisesti.

Niin ja ihan btw, tuli huomattua että sekä tästä että tässä vaiheessa järkyttävästi rakastamastani Rayman Originsista on vastuussa Ubin Montpellierin yksikkö. Samat kaverit piilottelevat myös Beyond Good & Evilin takana, muiden muassa. Ranskan pojilla potkii yllättävän lujaa kun ottaa huomioon, minkälaista bugikikkaretehtailijan mainetta Ubisoftin nimi yleisellä tasolla paljolti nauttii. Pitänee jatkossa olla Montsun tekemisistä edes vähän enemmän hereillä.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Re: WiiU | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #490 : 08.02.2013 11:24 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili


Niin ja ihan btw, tuli huomattua että sekä tästä että tässä vaiheessa järkyttävästi rakastamastani Rayman Originsista on vastuussa Ubin Montpellierin yksikkö. Samat kaverit piilottelevat myös Beyond Good & Evilin takana, muiden muassa. Ranskan pojilla potkii yllättävän lujaa kun ottaa huomioon, minkälaista bugikikkaretehtailijan mainetta Ubisoftin nimi yleisellä tasolla paljolti nauttii. Pitänee jatkossa olla Montsun tekemisistä edes vähän enemmän hereillä.

No ilmankos pelissä on hyvä tunnelma. Beyond Good & Evilissä oli ehkä paras tunnelma, mitä Cuben peleistä löytyi. Todella taitavia heppuja luomaan uskottavia ja tunteita herättäviä pelimaailmoja. Hyvin harvinaista nykypeleissä.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: WiiU | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #491 : 08.02.2013 16:24 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Wii U pelien myynti UK'ssa alle Vita pelien myynnin. Käytännössä kuollutta siis.

http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=47464393&postcount=1

"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: WiiU | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #492 : 14.02.2013 13:12 »
Tan Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 1 Profiili http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-need-for-speed-most-wanted-wii-u-behind-the-scenes

Hyvä katsaus ja kehittäjän haastattelu Criterion Gamesin Need for Speed: Most Wanted U:hun liittyen. Criterion tuntuu ottaneen pelin kääntämisen ja kehityksen Wii U:lle tosissaan pienen alkukangertelun jälkeen. Jutussa vihjataan, että Wii U-versio saattaa lopulta olla konsoliversioista paras ja Wii U:n eduksi mainitaan mm. korkeampiresoluutioiset tekstuurit; kiitos isomman RAM-poolin. Lisää tälläistä asennetta ja omistautumista pelinkehitykseen Wii U:lla, kiitos. Ennenpitkää Wii U tulee jokatapauksessa ostettua Nintendon first party-tarjonnan takia, mutta tämän kaltaiset pieteetillä tehdyt käännökset saattavat aikaistaa ostopäätöstä.
tallennettu
Vs: WiiU | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #493 : 14.02.2013 17:15 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili Vihdoin sain wiiun nettiin, ei toiminut wifi, niin vedin kaapelilla. Koitin bongailla porukoiden network id:tä, mut varmaan osa jäi lisäämättä. Meikä GbaFIN
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Re: WiiU | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #494 : 16.02.2013 20:26 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili
Wii U pelien myynti UK'ssa alle Vita pelien myynnin. Käytännössä kuollutta siis.

http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=47464393&postcount=1



Jenkeissä ei mene juuri paremmin hardware-puolella:

"...sales were somewhere between 45,000 and 59,000 units for the month, which is lower than any of the three previous-generation home consoles sold in their worst months.."

http://www.gamasutra.com/view/news/186734/January_sales_show_continued_rough_tides_for_the_Wii_U.php#.UR_OlFrKqe3
tallennettu
Re: WiiU | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #495 : 16.02.2013 21:38 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 948 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Jenkeissä ei mene juuri paremmin hardware-puolella:

"...sales were somewhere between 45,000 and 59,000 units for the month, which is lower than any of the three previous-generation home consoles sold in their worst months.."

http://www.gamasutra.com/view/news/186734/January_sales_show_continued_rough_tides_for_the_Wii_U.php#.UR_OlFrKqe3
57k kuulemma.
http://news.cnet.com/8301-10797_3-57569583-235/uh-oh-nintendo-sold-57000-wii-u-units-in-the-u.s-in-january/

Play-Asia
tallennettu
Vs: WiiU | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #496 : 17.02.2013 14:34 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 704 Basaaripisteet: 2 Profiili En voi sanoa että tämä olisi mitenkään yllätys. Hypetyksen määrä on ollut alusta asti todella onnetonta. Eihän konsolia osteta jos sitä ei markkinoida kunnolla. Pelienkin määrä on tietysti mitä on, mutta en tiedä voiko tätä nyt varsinaiseksi syyksi laittaa. Harvemmin julkaisussa suurta määrää pelejä on.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: WiiU | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #497 : 17.02.2013 16:48 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Juurikin olemattoman pelivalikoiman takia on Wii U:n julkaisu 3DS -julkaisun toisto. Eikö Nintendo luvannut ottaa siitä opiksi?
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: WiiU | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #498 : 17.02.2013 17:19 »
miittiparoni banned Jäsen Viestejä: 37 Basaaripisteet: 0 Profiili
Juurikin olemattoman pelivalikoiman takia on Wii U:n julkaisu 3DS -julkaisun toisto. Eikö Nintendo luvannut ottaa siitä opiksi?
NSMB sarjan edellinen osa myi joku 20 miljuunaa. Ei taida olla ihan paska launch title!
tallennettu
Vs: WiiU | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #499 : 17.02.2013 17:27 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Kyllä se ongelma on kaksi osainen. 3rd party tuki laitteelle on olematonta ja se koko next-gen hype puuttuu täysin. Tyypit pelaa ihan tyytyväisenä pleikkarillaan ja boxillaan kovia AAA nimikkeitä, eikä mikään peli Wii U'lla saa niitä näyttämään vanhanaikaisilta.

Tähän kun vielä yhdistetään nettipalvelu, joka ei millään tavalla paranna kilpailijoistaan, niin paskat myynnit näyttävät täysin ansaituilta.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: WiiU | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #500 : 17.02.2013 17:49 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili
Juurikin olemattoman pelivalikoiman takia on Wii U:n julkaisu 3DS -julkaisun toisto. Eikö Nintendo luvannut ottaa siitä opiksi?
NSMB sarjan edellinen osa myi joku 20 miljuunaa. Ei taida olla ihan paska launch title!
No ei. Mutta eipä tässä yksittäisestä julkaisupelistä ollutkaan kyse.

Wii U täyttää kohta kolme kuukautta, eikä julkaisun jälkeen ole tullut vielä yhtään hankinnan arvoista peliä. Julkaisunipussa oli toki AAA -nimikkeitä uudelleenjulkaisujen muodossa, mutta suurin osa on jo pelattu ja muille konsoleille vastaavat pelit saa halvemmalla. Seuraavan 6 kuukauden aikana ainut kiinnostava nimike on Pikmin 3, nyt kun varsin lupaavalle Raymanille kävi miten kävi ja Aliens osoittautui flopiksi.

Toki varmaan vuoden päästä tilanne alkaa olemaan parempi kun Nintendo saa omia helmiä ulos. Silloin tosin pelataan myös PS4:ää ja Xbox3:a, joten taitaa tämä Nintendo jäädä vain Nintendon omien pelien pelaamiseen.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: WiiU | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #501 : 17.02.2013 17:50 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili NSMBU:ssa on se ongelma, että se on täsmälleen samaa tavaraa, kuin Wiin NSMBW. Hankalahko on monen pelaajan perustella itselleen 400 euron ostos, kun rahalla saa samanlaisen ja samalta näyttävän Marion, jota Wiillä on jo pelattu vuosia.

Näytöllinen ohjain minusta sata kertaa parempi, kuin Wiimote, mutta massamarkkinoiden näkökulmasta siihen on hankala ihastua. Wiimotessa oli siisti ajatus siitä, että tämä toimii nyt tennismailana, miekkana jne. Wii Sportsia pelatessa tuli sellainen fiilis, että tämä liiketunnistustennis on pakko saada kotiin. Kuplahan se oli, joka puhkesi, mutta ehti myydä helvetisti Wii-konsoleita.

En usko, että Wii Sports U myisi Wii U:ta juurikaan. Eikä varmasti Wii Fit U:kaan tule toimimaan enää samalla raivolla, jolla se veti Wiin pariin jengiä.
tallennettu
Vs: WiiU | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #502 : 17.02.2013 17:57 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 779 Basaaripisteet: 6 Profiili Jos joku ei omista Xboxia tai PS3:sta, niin miksi helkkarissa se ei enemmin ostaisi jompaa kumpaa niistä 150e halvemmalla+suurella pelivalikoimalla  kuin Wii U:ta?

Päälle vielä äärimmäisen paska markkinointi ja piilottelu. Siis suurin osa ihmisistä ei tiedä koko laitteen olemassa olosta tai ei tajua ettei se ole sama kuin Wii. Ei julkaisupelivalikoima ollut ollenkaan paha, mutta miksi ihmeessä Nintendolta itseltään ei tullut jotain suurempaa julkkaripeliä kuin saman tyylinen 2D Mario? Olisivat nyt edes tehneet vaikka Wave Race HD:n siihen päälle. Tai edes mitä tahansa tässä julkaisun jälkeen. Miksi ihmeessä Virtual Consolen palveluita ei tehty jo ajat sitten valmiiksi ennen julkaisua? Nytkin varmaan saadaan korkeintaan pari peliä kuukaudessa kun palvelu joskus aukeaa Wii U:lle.

Kyllä nämä myynnit ovat täysin ansaittuja tähän mennessä  ja hyvä niin, sillä Wiillä Nintendo sai aivan liian helposti myytyä laitteita tekemättä sille itse mitään. Eiköhän ne myynnit kuitenkin lähde sieltä nousuun, kun alkavat puskemaan isoja nimiä markkinoille. Sama juttu aikoinaan Ps3:n ja 3DS:n kanssa. Toistivat kirjaimellisesti 3DS:n julkaisun, vaikka piti olla muka paljon viisaampia

 Joka kerta kun konsolivalmistaja pääsee liian korkealle, niin sieltä tullaan alas ja lujaa. Sony teki PS2:n ---> PS3:n kanssa vielä suuremmat taikatemput kun onnistuivat käytännössä tyrimään kaiken mahdollisen. Ps3 kuitenkin pääsi jaloilleen ja voi nyt erinomaisesti. Ei nämä konsolin tulevaisuudet ratkea muutamassa kuukaudessa.
tallennettu
Vs: WiiU | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #503 : 17.02.2013 17:58 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Joo yhä enemmän alkaa vaan tuntua, että wii u pad on oikeasti hyvä idea, mutta koska se on hillitympi kuin wiimote, näyttää wii u kokonaisuutena ihan vaan yhtä sukupolvea kilpailijoista jäljessä olevalta laitteelta. Siis vähän kuin jos wii olisi julkaistu ilman wiimotea pelkällä classic controllerilla.

Ei järin hyvä tilanne.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: WiiU | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #504 : 17.02.2013 18:03 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 779 Basaaripisteet: 6 Profiili Siis ohjaintilanne Wii U:lla on erinomainen. Pääohjain on huippu ja siihen saa hienoja lisäominaisuuksia tarvittaessa. Nettipeleissä näppäimistön, Zombi U:ssa loistavan tavaravalikon yms. Pro controllerikin parasta koskaan, mutta jospa Nintendo pitkästä aikaa lopettaisi sen yhden ohjainkikan varaan laskemisen ja yrittäisi myydä vaihteeksi konettaan peleillään. Sama kun 3DS:ää koitettiin myydä jollain helkkarin 3d-efektillä, tai miten DS:llä kaikki alkupään pelit olivat jotan mikrofoniin puhaltelua ja kosketuskynällä kikkailua. Tajusivat itsekin miten turhaa paskaa se on ja keskittyvät nyt vaan peleihin.

Niin kuin Sneikki joskus mainitsikin, niin ainakin itse ottaisin todella mielelläni minkä tahansa vanhan sarjan lisäosan HD:na mielellään edes alkupalaksi. Wiillä en jaksanut odottaa mitään Pilot Wingsia, 1080 tai Wave racea, kun kuitenkin ne olisi ollut heilutuspaskaa. Ihan uusiakin pelisarjoja otetaan vastaan, kunhan eivät ole minipelikokoelmia.


« Viimeksi muokattu: 17.02.2013 18:11 kirjoittanut MasterTK »
tallennettu
Vs: WiiU | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #505 : 17.02.2013 18:11 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili Laitteen nimi on myös aika kauhea. Varmaan Nintendo luotti siihen, että mikä tahansa missä lukee Wii, myy niin paljon, että perse repeää. Ei vissiin ihan tajuttu, miten paljon Wiinkin myynnit ovat laskeneet viime vuosien aikana. Jos Wii-nimi oli pakko sisällyttää laitteeseen, miksei sitten Wii 2? Olisihan se tylsempi valinta, mutta samalla myös täysin selvä viesti siitä, mistä tässä on nyt kyse.

400 euroa on myös suhteellisen julma hinta laitteesta, jolla pelataan samaa CoDia ja Assassin's Creediä kuin Xbox 360:llä, ja lähes samaa Mariota, jota pelataan Wiillä ja (3)DS:llä. Nintendo olisi tarvinnut kipeästi parikin omaa laadukasta julkaisuikkunaan. Nintendo-faneille koko homman pointti on pitkälti ollut nähdä Nintendon sarjoja HD-grafiikoilla. Nintendo se vain ylimielisesti ajatteli, että ihmiset ostavat kuitenkin, ei uusia pelejä tarvitse olla vielä.

Hyvä puoli Nintendon konsolia ostettaessa on kyllä se, että niiden laadukkaiden sarjojen tietää saapuvan sille jossain vaiheessa. Vaikka Wii U jäisi Gamecuben surkeisiin lukuihin, sille saadaan se Mario, Zelda, Mario Kart, Smash Bros, Metroid sekä toivottavasti pari muuta laadukasta 1st partya. Eiköhän Nintendo virittele jo kunnon show'ta pystyyn E3-messuille, jotta kelkkaa saadaan käännettyä ympäri.

Toivottavasti tätä korjausliikettä ei vain lähdetä tekemään Vitality Sensorilla ja Wii Music U:lla  :lol:
tallennettu
Vs: WiiU | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #506 : 18.02.2013 00:33 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili En kyllä näe, että tuota kelkkaa pystyisi itse Jeesuskaan enää kääntämään. Uskon, että kone jää surkeisiin myyntilukuihin, tuskin pääsee lähellekään edes GameCuben lukuja. GameCube oli sentään reilusti halvempi eikä sillä ollut vastassaan next gen -konsoleita ja umpisurkeaa markkinointisuunnitelmaa.

1) Kasuaalipelaajat ovat jo saaneet tarpeekseen Wii-hullutuksesta, eivätkä ostaisi Wii U:ta, vaikka tietäisivätkin, että se on kokonaan uusi konsoli eikä jokin uusi lisälaite
2) Mainstream-pelaajat saattavat tietää konsolin olemassaolosta, mutta heitä ei kiinnosta ylihintainen konsoli jolla ei ole pelejä ja heitä kiinostaa vielä vähemmän, kun PS4 ja XboxWhatever julkaistaan uudella CODilla
3) Hardcore-pelaajat ovat jo ostaneet konsolin / odottavat hinnanalennusta + pelejä / skippaavat konsolin ja ostavat PS4:n tai XboxWhateverin, mutta tämä ryhmä on pieni eikä vaikuta loppupeleissä mihinkään

The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: WiiU | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #507 : 18.02.2013 11:25 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 704 Basaaripisteet: 2 Profiili On kyllä vähän paha sanoa mikä voisi kääntää WiiU:n kelkan. Wii kuitenkin menestyi aika pitkälti sen WiiMote hypen ansiosta. Gamecube taas todisti että pelkkä fanipalvelu (Nintendon pelejä) ei riitä. Voihan tietysti olla että nyt fanipalvelu toimisi hiukan paremmin kun ne HD versiot ovat tulossa. Mutta hiukan epäilen että HD versiot Nintendon parhaimmistosta houkuttelee 40 miljoonan edestä pelaajia, hyvä jos 30 miljoonan edestä. Ja multiplat pelit on menetetty samantien kun Sony ja M$ julkistaa virallisesti laitteidensa specsit. Jos Nintendo saisi paljon Monolith Softin kaltaisia diilejä, se voisi tuoda pelaajia. Ja voihan tietysti olla että WiiPad houkuttaisi pelaajia ja/tai kasuaaleja sen verran että konsolia ostettaisiin. Hype kun on kuitenkin ollut aivan onnetonta tähän asti, niin suurempi ongelma WiiU:n myynneissä on voinut olla tietämättömyys kuin se että se ei kiinnostaisi. Tiedä sitten, on sekin ehkä vähän toive ajattelua...


Edit: Äh... siis tosiaan multiplat, eikä 3rd party -_-


« Viimeksi muokattu: 18.02.2013 16:54 kirjoittanut JayeizH »
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: WiiU | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #508 : 18.02.2013 16:52 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili
Ja 3rd party pelit on menetetty samantien kun Sony ja M$ julkistaa virallisesti laitteidensa specsit.
Tarkoitat varmaan että monialustapelien Wii U -versiot tulevat harvinaisiksi, kun Sony ja MS tuo myyntiin uudet konsolit? Koska eihän kilpailevien koneiden teho voi vaikuttaa 3rd partyn julkaisumotivaatioihin, saatikka se että spekseistä olisi vain tieto.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: WiiU | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #509 : 13.03.2013 18:08 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Sitä pääsee varmaan sitten osallistumaan johonki Wii U ambassador ohjelmaan, kuten 3DS early adopterina pääsi. Alkaa Nintendolla olla tapana että polttaa näppinsä konsolijulkaisuissaan. Rehellisesti sanottuna ei ole Wii U ollut päällä moneen viikkoon. Eikä ihme, pelattavaa ei ole.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Sivuja: 1 ... 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 ... 36
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines