Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Kalenteriin linkitetyt tapahtumat
  • WiiU!: 30.11.2012
Sivuja: 1 [2] 3 4 5 6 7 ... 36
Tulostusversio
Aihe: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte  (Luettu 950726 kertaa)
Vs: WiiU | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #30 : 16.09.2012 11:15 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili Wii loppui juuri joulusesongin ajaksi. Heti tammikuussa sitä löytyi pilvin pimein Citymarketeista ja Prismoista. Muistan kun naureskelin, kun jenkit vieläkin pulittivat hirveitä summia koneistaan ja Suomessa sai suoraan kaupasta.

Mutta hirveitä summia ei niistä kyllä saanut koskaan. Muistan, kun suunnittelin myyväni heti omani pois, jos joku heittää 500 euroa Huuto.netissä. Seurasin aktiivisesti huutoja, mutta hinnat nousivat vain noin sadan euron verran varsinaisen kauppahinnan yli. Toki sekin on jo hintavaa, ei siinä mitään.

Mutta en nyt tiedä kuinka paljon uskon siihen, että laitteet olisivat oikeasti lopussa. Tämähän on suht normaali käytäntö, että tungetaan markkinoille vain hieman konsoleita kerrallaan, jotta ne pysyvät loppuunmyytyinä joulumarkkinoiden ajan. Näin saadaan tunne siitä, että tämä laite on niin haluttu, että pakko se on itsekin ostaa. Ja kun vielä kaupassa luvataan, että tammikuussa tulee, niin sitten vain ostetaan lahjakorttia kuusen alle. Jos lapsi on toivonut Wiitä lahjaksi, harva kehtaa Xbox 360:n pakettiin pistää.

PS2:n kanssa aikanaan tehtiin samaa onnistuneesti. Työskentelin ennen PS2:n julkaisua Mustassa Pörssissä ja muistan, kuinka vähän laitteita saatiin ennen joulua. Kaikki menivät, vaikka hinta nostettiin kyseisessä ketjussa vielä ihan yli mitoitetuksi. Esim. Veikon Kone myi 4600 markalla kaikki laitteensa pois. Siis jälleenmyyjä otti 1600 markkaa omaan taskuunsa (OVH oli 3000 mk). Keltaisen Pörssin hinnat olivat 10 000 markkaa parhaimmillaan. Ihan järjetöntä, että joku maksoi noin paljon.

Ja heti tammikuussa laitteita sai 2990 markalla oman ruokakauppansa hyllystä. Mutta mitäpä sitä ei maksaisi siitä, että saa joululoman aikana pelata >_<

Mutta mitä Wii U:hun tulee, ei se ainakaan tällä hetkellä ole lähimainkaan hypeltään PS2:n tai Wiin tasoa. Nuo kaksi ovat sellaisia konsoleita, jotka ovat onnistuneet ylittämään valtavirran uutiskynnyksen ja nostamaan itsensä tapetille. Wii U:n en usko tuovan samanlaista ilmiötä. Kannattaa toki ennakkovarata, mutta melkein voisin vannoa, etteivät nämä Suomesta tule kesken loppumaan.
tallennettu
Vs: WiiU | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #31 : 16.09.2012 11:30 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Vähän kyllä harmitti aikoinaan kun ei päässyt Wiitä jouluksi pelaamaan, mutta onneksi tilattiin sitten sellainen kappale jonka sai heti tammikuun alussa itselleen. TP:n takia oikeastaan harmissani olin, se kun tuli ostettua jo ennen kuin oli koko konsolia. Oikeastaan minun muistaakseni GC:lle ei edes löytynyt täältä Espoosta Zeldaa julkaisun aikoihin, vasta myöhemmin saatoin nähdä sitä joidenkin pelikauppojen hyllyillä ja tulihan sitä myös ajateltua että olisi kiva pelata jotain peliä sitten kun on Wii.

Lopputulos olikin se että TP:n läpäistyäni pelikello näytti runsasta 80 tuntia, koska minä todellakin nautin siitä. Tämän jälkeen Wii oli "pölyttymässä" aina Metroid Prime 3:n julkaisuun asti.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: WiiU | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #32 : 16.09.2012 14:18 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili Pikkuisen ongelmallista. Konsolinet listaa kalliimman Wii U:n 349 eurolla ja halvemman 269 eurolla. Melkein satasen hintaero on melko merkittävä. Isomman kovalevyn kun voi suoraan heittää konsoliin kiinni, ei ole edes tarvetta tuolle isommalle sisäiselle muistille. Nintendo Landin voisi sitten hankkia erikseen, jos kiinnostaa (ei kiinnosta).

Mutta!!! Pakko on ostaa kalliimpi, kun muuten tuntee alemmuutta, jos omistaa sen halvemman mallin. Sitten se kaivertaa koko loppuelämän ja kuolinvuoteella vielä harmittaa.
tallennettu
Vs: WiiU | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #33 : 16.09.2012 14:32 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Konsolinet näköjään vähän muuttanut tuotekortteja. Basic oli aiemmin 299€ ja selosteeseen tullu 'Alustava hinta' -merkintä.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: WiiU « Vastaus #34 : 16.09.2012 15:20 »
Sakaali Jäsen Viestejä: 94 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Onko mikään Nintendon konsoli koskaan loppunut kesken Suomessa? Muistaakseni Wiitä myytiin kivasti julkaisussa, mutta niitä silti riitti kaikille halukkaille.

Muista konsoleista en tiedä, mutta Wii oli lopussa aivan kaikkialta. Veli yritti metsästää sitä monta viikkoa, että saisi jouluksi, mutta jopa Kajaania myöten kaikki kaupat olivat myyneet sen loppuun. Huuto.netissä sai maksaa aivan karmeita summia ennen kuin uusi erä laitteita tuli myyntiin.

Tuo on ainoa kerta kun muistan jonkun pelilaitteen olleen Suomessa noin loppuunmyyty. Kai sitä vois varmuuden vuoksi ennakkotilata itsekin että saa julkaisuun.

Itsekin muistan metsästäneeni Wiitä aikanaan tosi kauan, joka paikasta oli loppu.
tallennettu
Vs: WiiU « Vastaus #35 : 16.09.2012 17:08 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili
Itsekin muistan metsästäneeni Wiitä aikanaan tosi kauan, joka paikasta oli loppu.
Jep, mutta vain joulukuun ajan. Tammikuussa oli jo laitteita mielin määrin Suomen kaupoissa.
tallennettu
Vs: WiiU | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #36 : 16.09.2012 17:45 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 910 Basaaripisteet: 0 Profiili
Pikkuisen ongelmallista. Konsolinet listaa kalliimman Wii U:n 349 eurolla ja halvemman 269 eurolla. Melkein satasen hintaero on melko merkittävä. Isomman kovalevyn kun voi suoraan heittää konsoliin kiinni, ei ole edes tarvetta tuolle isommalle sisäiselle muistille. Nintendo Landin voisi sitten hankkia erikseen, jos kiinnostaa (ei kiinnosta).

Mutta!!! Pakko on ostaa kalliimpi, kun muuten tuntee alemmuutta, jos omistaa sen halvemman mallin. Sitten se kaivertaa koko loppuelämän ja kuolinvuoteella vielä harmittaa.

Satasen ero tuntuu vain mielessä isolta. Heti kun miettii sitä niin, että se on vain yksi työpäivä(MasterTK:lla 15min työpäivästä) lisää hintaan, niin ei tunnu missään. Pelaatko koko loppuelämäsi paskalla siksi, että skippasit yhden työpäivän? Yep, sitähän minäkin. Jossain vaiheessa ne halvemman rajoitteet tulevat kumminkin vastaan ja siinä vaiheessa kaduttaa.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: WiiU | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #37 : 17.09.2012 17:34 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili http://fin.afterdawn.com/uutiset/artikkeli.cfm/2012/09/17/wii_u_kelpaa_pelaajille_-_ennakkotilaukset_myyty_paljolti_loppuun

Kysyntä siis Suomessakin ollut kohtalaisen vilkasta. Veikkaan kyllä että kun tätä aletaan kunnolla rummuttamaan lähempänä julkaisua, tulee saatavuus julkaisussa olemaan epävarmaa. Etenkin silloin jos Amo pistää mainoskampanjaa ilmoille samoihin aikoihin.

Ei se ennakkoon varaaminen siis haittaakkaan.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: WiiU | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #38 : 17.09.2012 18:00 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili Pitipä laittaa ennakkovarausta menemään. Nähtävästi Konsolinet muutti jo hintoja eilisestä. Nyt Wii U:sta pyydetään 319 ja 389. Kyllä on taas säätöä, kun ei Nintendo voi vain suoraan ilmoittaa niitä hintoja, joilla mennään  :rollaus:

Kalliimpi paketti piti toki laittaa tilaukseen. Mario U on selkeä pelivalinta, mutta kyllä tekisi mieli ostaa joku toinenkin peli mukaan. Ei vain oikein ole muuta järkevää. Taidan kyllä vielä pelien kanssa vähän odotella, että mihin ne hinnat päätyvät. Jos Mariosta pyydetään Suomen kaupoissa joku 49 euroa tms. ostan sen täältä, mutta jos hinta menee tuolle kuudenkympin korville, laitan Ahvenanmaalta tulemaan.

Olisi kyllä kiva saada joku muukin peli vielä tuoreelle konsolille, mutta valikoiman niukkuus iskee kasvoille. Ehkä joku CoD, ACIII tai jopa Fifa 13 täytyy sitten pelata Wii U:lla, jotta jotain tuollekin laitteelle saa.
tallennettu
Vs: WiiU | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #39 : 17.09.2012 19:37 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Itsekin pistin ennakkotilaukseen tuon premium-paketin, vaikka ottaakin päähän kun sitä ei saa valkoisena. Mitään pelejä en vielä tilannut, kun niitä nyt aina saa ostettua mistä vaan ja en ole vielä ihan varma mitä kaikkia aion julkaisussa ostaa. New Marion ainakin ja vaimolle Wii Fit 2:n jos tulee julkaisuun, mutta varmaan jotain muutakin. Rayman Legendsia en kehtaa ostaa heti, koska Ubin pelien arvo tippuu kahdessa päivässä kymmeneen euroon ja Zombi U on kuitenkin tyritty vaikka idea onkin mielenkiintoinen.
tallennettu
Vs: WiiU | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #40 : 17.09.2012 19:55 »
Sakaali Jäsen Viestejä: 94 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Pakkohan se oli tilata premium-paketti, vaikka rahatilanne on heikohko. Mut eiköhän sitä rahaa aina jostain sen verran ylimäärästä saa, siihen on nyt ainaki luotettava :D
tallennettu
Vs: WiiU | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #41 : 17.09.2012 21:02 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Vaikka mulle tuleekin 400€ veronpalautuksia niin taidan skipata toistaiseksi. Odottelen kunnes kaupassa on muutama ihan pakko saada peli. Tulis nyt se kunnon Mario Kart perkele!
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: WiiU | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #42 : 18.09.2012 11:20 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW No nyt on mullakin WiiU-ennakkotilaus isketty sisään, premium-paketti. Tulivat NetAnttilaan tänä aamuna ennakkotilaukseen ja laitoin sinne, kun mahdollisuus maksella omassa tahdissa pois on itselleni melko kätevä juttu. Marion käynkin hommaamassa varmaan erikseen jostain muualta.

Hintaa premium-setillä netanttilassa 379 euroa.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: WiiU | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #43 : 18.09.2012 11:23 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili Hmmm... Voisin itseasiassa itsekin vaihtaa tilaukseni Anttilaan. Ostin Xbox 360:n sieltä ja he ovat hoitaneet takuuasioita ihan äärimmäisen hyvin. Xbox on hajonnut monta kertaa ja Anttilasta olen aina saanut uutta tilalle ilman mitään isompia säätöjä tai selityksiä. Eikä ole tarvinnut Viroon soitella turhia.
tallennettu
Vs: WiiU | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #44 : 18.09.2012 12:36 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Voi muutenkin olla parasta tilata Anttilasta. Jos joku pulju rikkoo myyntipäiviä ja myy ennakkoon tuoteita, niin se on Anttila. Aina paria päivää ennen muita puljuja lähettävät paketit jo tulemaan.
tallennettu
Vs: WiiU | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #45 : 18.09.2012 12:41 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Voi muutenkin olla parasta tilata Anttilasta. Jos joku pulju rikkoo myyntipäiviä ja myy ennakkoon tuoteita, niin se on Anttila. Aina paria päivää ennen muita puljuja lähettävät paketit jo tulemaan.

Totta tämäkin. Sain viime syksynä mm. Skyrimin ja Uncharted 3:n jo keskiviikkona kun julkaisupäivä oli vasta saman viikon perjantaina. Tuolla toki lukee, että ennakkotilaustuotteiden lähestysaika on yksi viikko julkaisupäivästä, mutta tämä ei ole kyllä koskaan pitänyt ainakaan minun kohdallani paikkaansa.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: WiiU | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #46 : 18.09.2012 17:42 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Joo ei kiitos tuohon hintaan, odotellaan jouluun sitten näköjään.

Tuli myös mieleen, että mitä helvettiä sillä premiumilla tekee jos kerran minkä tahansa USB-kovon voi tuohon lämäistä kiinni? Musta on aina musta, mutta jos siitä pitää ylimääräistä maksaa niin huhhuh.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: WiiU | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #47 : 18.09.2012 17:53 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili
Tuli myös mieleen, että mitä helvettiä sillä premiumilla tekee jos kerran minkä tahansa USB-kovon voi tuohon lämäistä kiinni? Musta on aina musta, mutta jos siitä pitää ylimääräistä maksaa niin huhhuh.
Ömm, kai sillä konsoliständillä, ohjainständillä, ohjaimen lataustelakalla, Nintendo Landilla ja Nintendo Network premiumillakin on jotain arvoa.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: WiiU | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #48 : 18.09.2012 17:59 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Niin siitä premiumista tosiaan, että voiko sitä mitenkään muuten hommata kuin ostamalla (ennakkotilaamalla) tuon premiumin? Nuo kaikki muut härpäkkeet eivät kiinnosta henk koht (lisää muovikrääsää hyllyihin jee) ja Nintendoland on viiden euron peli muutaman kuukauden jälkeen julkaisusta.

EDIT: Se myös kiinnostaa, että pystyykö Wiin pelejä pelaamaan tuolla padiohjaimella, vai vaativatko ne poikkeuksetta Wiimoten toimiakseen?


« Viimeksi muokattu: 18.09.2012 22:50 kirjoittanut zoukka »
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: WiiU | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #49 : 19.09.2012 13:37 »
Lanttu Jäsen Viestejä: 976 Basaaripisteet: 1 Profiili Kaupoista näyttää löytyvän Premium + ZombieU + Pro controller yhdistelmääkin. Nintendo Landia ei tosin mainita, eikä siitä ole Anttilan konsolipaketin kuvassa leimaa yläreunassa. En tiedä kuinka kauan tuota on ollut tarjolla, koska en ole tilannetta seurannut. Jännänä yksityiskohtana Konsolinetissä normaali Premium on 10 euroa kalliimpi (389€) kuin Anttilassa (379€), mutta ZombieU:n kanssa 10 euroa halvempi.

Anttila 429€
Konsolinet 419€

Itse jos koneen hommaisin, ostaisi varmaan suoraan tuon ZombieU-version. Premiumiin päätyisin varmasti kumminkin, ja Pro controllerilla näyttää olevan hintaa vähintään tuo 50 euron erotus. Lisäksi ZombieU, vaikka kuinka keskinkertainen olisikin, lienee pitkällä tähtäimellä viihdyttävämpi kuin Nintendo Land. Harmi vaan, ettei ole tarpeeksi rahaa koneeseen pistää, joten omalta osaltani kaikki jää spekulaation tasolle.
\"Vittu mää en tiedä mikä hedelmä on!\"
tallennettu
Vs: WiiU | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #50 : 19.09.2012 13:54 »
bËst Jäsen Viestejä: 247 Basaaripisteet: 0 Profiili Ite oon oppinut, että heti julkaisussa ei kannata ostaa yhtään mitään. Eli odottelen rauhassa notta hinta tippuu sopivat määrät alaspäin.
tallennettu
Vs: WiiU | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #51 : 19.09.2012 17:51 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Onkohan tuo Darksider 2 ihan paska? Saattaisin jopa hommata jossain vaiheessa Wii U:lle, kun kuulema ruudunpäivitystäkin parannettu siihen versioon, mutta sen verran ristiriitaista kommenttia pelistä lukenut etten kyllä täyttä hintaa ala pelistä maksamaan.
tallennettu
Vs: WiiU | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #52 : 19.09.2012 17:57 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Netissä pyörii huhuja, että WiiU:n Black Ops 2 pyörisi 1920x1080-resolla 60 kuvaa sekunnissa ja sisältäisi parhaat mahdolliset tekstuurit sun muut PC-versiosta. Onko tätä kumottu jo jossain? Vai onko tässä tapahtunut klassinen sekaannus ja peli on vain skaalattu vaikkapa siitä kuuluisasta sub-HD:stä 1080p:ksi? Ei taida pelitalon ulkopuolelta kukaan tietää vielä varmaa vastausta.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: WiiU | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #53 : 19.09.2012 18:00 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Jos mikään noista käännöksistä on oikeasti fullHD niin syön hattuni.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: WiiU | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #54 : 19.09.2012 19:21 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Olisihan tuo aika huikeeta, mutta uskoisin että kyse on enemmänki skaalatusta täysteräväpiirrosta, kuten muillakin konsoleilla.

Onkohan tuo Darksider 2 ihan paska? Saattaisin jopa hommata jossain vaiheessa Wii U:lle, kun kuulema ruudunpäivitystäkin parannettu siihen versioon, mutta sen verran ristiriitaista kommenttia pelistä lukenut etten kyllä täyttä hintaa ala pelistä maksamaan.

Ihan nätisti näyttäs tosiaan pyörivän:
http://www.youtube.com/watch?v=eYgjOcS2lEY&hd=1


« Viimeksi muokattu: 19.09.2012 19:29 kirjoittanut migge »
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: WiiU | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #55 : 19.09.2012 19:37 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Niin eihän kukaan enää ostaisi pleselleen tai boxilleen mitään Black Opseja jos ne pyörisivät tuplasti paremmin Wii-U'lla. Tämä kuitenkin vaatisi paljon työtä devaajilta, joten se on ihan varma, ettei alkuaikoina kovin ihmeellisiä etuja Wii-U'lla tulla näkemään nykyiseen sukupolveen nähden.

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=492414

Vähän tätä pelättiinkin, mutta on jo aika varmaa, että WiiU'n CPU on heikompi kuin mitä nykyisistä konsoleista löytyy. Se ei sinällään ole mahdottoman paha pullonkaula, mutta silti iso pettymys.


« Viimeksi muokattu: 21.09.2012 09:26 kirjoittanut zoukka »
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: WiiU | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #56 : 21.09.2012 09:39 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Nyt vasta älysin että tässähän pääsee pelaamaan Wii -pelejä HDMI -liitännän kautta. Onko ollut mitään puhetta miten Wii -pelit tullaan skaalaamaan teräväpiirtoon?

Gamecube -yhteensopivuus ilmeisesti putoaa pois, mutta tämäkin olisi ihan siisti jos tulisi: http://mynintendonews.com/2012/09/21/reggie-would-love-nintendo-gamecube-games-on-wii-u-eshop/
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: WiiU | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #57 : 21.09.2012 10:44 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Ei muistaakseni mitään skaalausta. Eli sama emulointi kuin plesellä, mutta ilmeisesti näin alkuun ilman filttereitä.

Pitäähän ne Wii kokoelmat jotenkin pystyä uudelleen myymään.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: WiiU | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #58 : 21.09.2012 10:50 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili
Vähän tätä pelättiinkin, mutta on jo aika varmaa, että WiiU'n CPU on heikompi kuin mitä nykyisistä konsoleista löytyy. Se ei sinällään ole mahdottoman paha pullonkaula, mutta silti iso pettymys.

Täähän oli ihan selvä juttu kun kyseessä on jollain tapaa sama ydin mitä käytettiin alun perin Gamecubessa. Vaikka niitä onkin 3kpl. Eli Wiin CPU on viritetty GC:n CPU ja WiiU:n CPU on viritetty Wiin CPU. Tietty kun GC tuki puuttuu voi olla että CPU:lla on jotain ratkaisevaa eroa GC:n CPU:hun. Sekin on kyllä todennäköisetä että tuki olisi tiputettu vain verkkomyynnin vuoksi pois.

Mutta WiiU:ssa on kuitenkin GPGPU tuki, joten se paikkaa jonkin verran CPU:n heikkoutta. Jos ajatellaan että se osa minkä verran GPU on nopeampi kuin Xenos ja RSX, heitetään tämä tukemaan CPU:ta, tuskin jäädään ratkaisevasti tehoissa. Tietty tämä tarvii aina jollain tapaa taidokasta optimointia kehittäjiltä, niin käytännössä tilanne voi olla vähän heikompi.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: WiiU | Nintendon uusin voimannäyte « Vastaus #59 : 21.09.2012 11:14 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 938 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Ei tuo CPU varmaankaan se suurin pullonkaula ole. 4 vuotta vanha GPU on se mikä rajoittaa enemmän. 4 vuodessa on nimittäin GPU:tkin parantuneet huomattavasti. Vaikka Wii U:n GPU onkin kustomoitu, kyllä se silti seuraa kehityksen kulkua. Tässä esim. parin nVidian kortin vertailut, toinen vuodelta 2008 ja toinen on uutukainen:

Play-Asia
tallennettu
Sivuja: 1 [2] 3 4 5 6 7 ... 36
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines