Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Aihe: Wii-peli WiiU konsolissa  (Luettu 4060 kertaa)
Wii-peli WiiU konsolissa « : 17.03.2014 13:27 »
Mijoka Jäsen Viestejä: 7 Basaaripisteet: 0 Profiili Hei!

Teistä varmasti joku osaa auttaa, kun minulla ei todellakaan tieto/taito riitä näihin hommiin. Eikä kärsivällisyys  :lol:
Elikäs, meillä on WiiU pelikonsoli, jonka aloituksesta olen selvinnyt joten kuten ja sain lapselle toimimaan konsolipaketissa mukana tulleen Mario pelin. Mutta sitten alkoivat ongelmat. Kaupassa myyjä sanoi, että WiiU-konsolilla pystyy pelaamaan myös Wii pelejä ja myi samaan nippuun Wii-remoten, Wii-ratin ja Wii Mario Kart ajopelin. Äsken oli tarkoitus alkaa peliä pelaamaan, mutta kun levyn tuuppaa konsoliin, se luo vain toisen Wii Menu valikon (sellainen oli yksi jo alunperinkin olemassa). Onko nyt todellakin niin, että Wii peli ei käy pelattavksi WiiU konsolissa vai mitä mä en nyt tajua tässä?
Lisään tähän vielä, että kun WiiU pelin laittaa konsoliin se luo samantien itselleen kuvakkeen, jota näppäämällä pääsee peliin käsiksi. Niinkun teistä varmaan kaikki sen täällä tietää. Tämä Wii peli ei sitä tee, joten mitä kautta siihen itse peliin pääsee käsiksi? Meinaa hermot mennä  :/
tallennettu
Vs: Wii-peli WiiU konsolissa « Vastaus #1 : 17.03.2014 13:39 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Jos oikein muistan, niin Wii-pelejä pystyy pelaamaan Wii U:lla silloin kun konsoli menee erilliseen "Wii-tilaan". Eli todennäköisesti tästä juuri on kyse kun puhuit toisesta Wii-valikosta. En siis ole itse vielä kertaakaan koittanut pelata Wii-pelejä Wii U:lla, mutta näin olettaisin sen menevän.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Wii-peli WiiU konsolissa « Vastaus #2 : 17.03.2014 13:40 »
saska Jäsen Viestejä: 650 Basaaripisteet: 2 Profiili wii peleihin pitää mennä sieltä wii menu valikon kautta. eli kun sen wii valikko aukeaa nii pitää painaa tuosta:



sitä ei voi sitten painaa siitä gamepadin ruudulta, vaan pitää wiimotella osoitella. siitä pitäisi homman lähteä rullaamaan.
tallennettu
Vs: Wii-peli WiiU konsolissa « Vastaus #3 : 17.03.2014 14:22 »
Mijoka Jäsen Viestejä: 7 Basaaripisteet: 0 Profiili Ahaa. Eli peli itsessään siis ei ole viallinen. Aloin jo miettiä sitäkin vaihtoehtoa. Tosin olin kyllä lähes 99,9% varma, että kyse on vain nyt jostain jota minä en tajua. Pitänee varmaankin istua yön pimeinä tunteina ihan itsekseen tonne olkkariin ja alkaa tavaamaan niitä ohjevihkosia, josko sieltä löytyisi sitten tarkempia ohjeita, mutta ei kyllä nyt muistu mieleen, että olisin törmännyt vielä tähän mennessä ohjeita lukiessani erilliseen Wii tilaan, joten ainakaan vielä ei ole hajuakaan mitä siinä kohtaa pitäisi tehdä. Napsuttelin kaikki mahdolliset valinnat kertaalleen läpi, joita tuli siihen toiseen Wii Home(ko se nyt oli) kuvakkeeseen. Tämä on varmaan kauheen hieno vehje ja tykästyn siihen, kun opin käyttämään, mutta toistaiseksi en tykkää yhtään, hah.
Jostain syystä en saanut sitä wifiäkään pelittämään (yllätys!!). Onkohan joku täällä käyttänyt sitä netflixiä tuon WiiU:n kautta? Onko ostamisen arvoinen?

Niin ja jos jollain on vinkkejä, miten siitä valikosta edetään nyt, että päästään siihen Wii-tilaan niin vinkkejä otetaan vastaan.

Mutta kiitos paljon jo vastaajalle, auttoi paljon, kun tiedän, että vehkeissä ei ole vikaa!!
tallennettu
Vs: Wii-peli WiiU konsolissa « Vastaus #4 : 17.03.2014 14:29 »
Mijoka Jäsen Viestejä: 7 Basaaripisteet: 0 Profiili Aaa, toinenkin vastaus jo. Juuri tuosta painelin menemään ja vissiin joka ohjaimella, joka talosta löytyy, mutta eipä auennut. Tosin pinna oli jo sen verran kireellä tuossa vaiheessa, että keskittymiskyky lie ollut metikössä myös. Koitan illalla uudemman kerran. Nyt kuitenkin tiedän, että paikka on oikea ja vehkeet toimii niin kaipa tämä tästä. Aika monimutkainen rakkine tai sitten se vaan tottumattomasta tuntuu sille.

En saanut Wifi yhteyttäkään toimimaan. Lähinnä ajattelin sitä Netflix palvelua. Käyttääkö joku sitä tuon WiiU:n kautta? Kannataako hankkia?
tallennettu
Vs: Wii-peli WiiU konsolissa « Vastaus #5 : 17.03.2014 14:54 »
saska Jäsen Viestejä: 650 Basaaripisteet: 2 Profiili tuosta napista minkä merkkasin punaisilla nuolilla pitäisi tulla tämmönen ruutu. se tosin saattaa ladata muutaman sekunnin sitä.


siitä vain ottaa start nii homma rullaa.

periaatteessa jos levy on hajalla, niin jotain tämmöstä voi myöskin tulla. ei ole itselle kyllä ikinä tullut vastaan.


--

Netflixissä on ensimmäinen kuukausi ilmainen, että siitä vain kokeilemaan. Itse kattelin Wii U:lla parhaat leffat sieltä sen ilmaisen kuukauden aikana jonka jälkeen lopetin tilauksen. Ihan jees se oli.
tallennettu
Vs: Wii-peli WiiU konsolissa « Vastaus #6 : 19.03.2014 23:14 »
Mijoka Jäsen Viestejä: 7 Basaaripisteet: 0 Profiili Vaan kun siitä menusta ei pääse eteenpäin. Vaikka painas mitä remoten nappulaa, ei tapahdu mitään tosta kohtaa. Pääsee kyllä siirtymään kuvakkeesta toiseen jne, joten remote on siis valittuna ohjaimeksi ja synkronointikin on onnistunut.
tallennettu
Vs: Wii-peli WiiU konsolissa « Vastaus #7 : 19.03.2014 23:20 »
saska Jäsen Viestejä: 650 Basaaripisteet: 2 Profiili No sensor baria jos ei oo ni ei pysty tähteilee sillä. Sitähän ei tuu kaikissa wii u malleissa vakiona. Vaihtoehtona voi tähtäillä sillä remotella gamepadin ruudulle. Etäisyyttä joku 30cm ja tähtää sillä wiimotella gamepadin ruutua, niin tulee se kursori näkyviin

(Nintendo ei voinut yhtään haikeampaa systeemiä tähänkään viritellä >_>)
tallennettu
Vs: Wii-peli WiiU konsolissa « Vastaus #8 : 19.03.2014 23:24 »
Mijoka Jäsen Viestejä: 7 Basaaripisteet: 0 Profiili Sensor bar löytyy. Samoin sillä tulee se sormen kuva ruutuun ja liikkuu kyllä kun remotea heiluttaa. Mutta painan mitä remoten nappulaa tahansa tuon kuvakkeen päällä, ei peliin pääse käsiksi.
tallennettu
Vs: Wii-peli WiiU konsolissa « Vastaus #9 : 19.03.2014 23:27 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Se suojelee sinua paskalta.

Kokeile updatettaa se koko jööti / yritä yhdistää eri kaapeilella / asettamalla eri reson päälle. Joku päivitys taisi näppärästi nimittäin rikkoa sen wii moden joiltain käyttäjiltä. >_>

Sitten voit kokeilla survoa wii-pelin sisänä ja klikata sitä levykuvaketta wii u-menussa, josta normaalisti käynnistetään wii u -pelit. Sen pitäisi siitäkin automaattisesti mennä wii-modeen teoriassa.
tallennettu
Vs: Wii-peli WiiU konsolissa « Vastaus #10 : 19.03.2014 23:36 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili
Sensor bar löytyy. Samoin sillä tulee se sormen kuva ruutuun ja liikkuu kyllä kun remotea heiluttaa. Mutta painan mitä remoten nappulaa tahansa tuon kuvakkeen päällä, ei peliin pääse käsiksi.

Ihan vaan haluan varmistaa, että kokeilithan varmasti painaa remoten A-nappia kun sormi on telkkarissa tuossa Start-nappulan kohdalla?
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Vs: Wii-peli WiiU konsolissa « Vastaus #11 : 19.03.2014 23:45 »
Mijoka Jäsen Viestejä: 7 Basaaripisteet: 0 Profiili Siellä näyttikin olevan joku päivitys saatavilla. No, hurautin menemään. Siitä oli sen verran apua, että nyt pääsin eteenpäin ihan vaan lukeakseni seuraavan tekstin "unable to read the disc". Johan tässä hommassa tukka harmaantuu.
tallennettu
Vs: Wii-peli WiiU konsolissa « Vastaus #12 : 23.03.2014 12:35 »
Mijoka Jäsen Viestejä: 7 Basaaripisteet: 0 Profiili Jeps, kiitos kaikille avustuksesta!
Laite todellakin vaati päivityksen. Ja sen lisäksi itse peli oli viallinen. Nyt on kone päivitetty ja peli vaihdettu uuteen toimivaan liikkeen toimesta, joten kaikki pelittää asianmukaisella tavalla.
tallennettu
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines