Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 [2]
Tulostusversio
Aihe: Wanha kunnon GameCube  (Luettu 11132 kertaa)
Vs: Wanha kunnon GameCube « Vastaus #30 : 06.05.2012 11:04 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili
Kim Soareshan on kirjoittanut muun muassa Pelit-lehteen ja on nykyään kehittämässä pelejä. Kaverin tekstit ovat kyllä herättäneet keskustelua jo vuosien ajan vähän kaikkialla.
Näin. Ja vaikuttaa Kotkan politiikassa varavaltuutettuna..
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Wanha kunnon GameCube « Vastaus #31 : 07.05.2012 01:50 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 700 Basaaripisteet: 2 Profiili
Pleikkarillekaan ei ollut mitään pelattavaa ikuisuuksiin julkaisun jälkeen, mutta kun ei ollut kilpailijoitakaan niin ei se ei haitannut ja Sony ratsasti vahvasti aallonharjalla Ps1:n luoman menestyksen jälkeen.
PS2:n menestys johtui minusta paljon alun DVD-buumista. PS2:n mukana taisi vielä tulla Matrix -leffa joka nosti hypeä entisestään. Muistelisin että aluksi oli jopa niin että PS2 meni kaupauksi sitä mukaa mitä hyllyyn saatiin tavaraa, mutta pelit eivät menneet, kun laite oli monelle DVD-soitin. Totta kai PS1:llä ja sen tuomalla imagolla oli oma osansa menestyksessä, mutta DVD-soitin oli se, joka räjäytti myynnit.

Nintendo tuli GC:llä ikävästi vähän jäljessä, ilman kunnon peliä "Tomb Raider ja MGS -kansalle". GC:lle tuli kyllä erittäin hyviä pelejä, mutta se mikä kusi, oli kohderyhmä ja pelien tyyli. Elokuvamaiset, juonivetoiset ja tunnelmalliset pelit olivat selvästi nousussa jo PS1:n perusteella. Tekken Tag Tournament oli suosittu PS2:lla ja viime sukupolven suosituimpia pelejä oli Tomb Raider, Tony Hawk, MGS, Final Fantasy. Kaikki leimaa tietynlainen realistisuus ja elokuvamaisuus. N64:lläkin suosituimpia pelejä oli 007 ja Perfect Dark. Tämä oli mielestäni aika selvä juttu silloin. Mitä teki Nintendo seuraavaksi? Muutti Zeldan piirretyksi, odotti yli vuoden Metroid Primen tuloa (jonka juoni perustuu paljolti lukemiseen. Tämä siis aikana jolloin FF- ja MGS-pelien CGI pätkiä oikein odotettiin), julkaisu pelinä "piirretty" Luigi's Mansion, julkaisi söpöimmän Super Marion (Sunshine) tähän mennessä (okei ehkä Yoshi's Island voi mennä ohi). Ja siis itse olin näihin suhteellisen tyytyväinen ja olen iloinen että Nintendo teki nämä ratkaisut mitä teki. Mutta markkinointi mielessä tämä oli minusta hiukan ylimielistä. Ei katsottu ollenkaan markkinoita että "Hei, tälläiset pelithän on aika suosittuja". Ja tulihan sieltä vähän yritystäkin heti alkuun (Rogue Squardon, Eternal Darkness), mutta valikoima oli todella puutteellinen kun ajattelee mikä oli "kuuminta hottia" siihen aikaan.

Vaikka ei sillä, GC oli ja on edelleen loistava konsoli ja sillä on hienoja pelejä jotka olisivat ansainneet enemmän huomiota. Mutta en jaksa uskoa että markkinointi olisi pelastanut konsolia. Se oli kuitenkin sitä samaa kuin ennenkin. Täysiverinen Pokémonin GC versio julkaisussa olisi aivan varmasti tehnyt konsolista menestyneemmän, minkä puuttuminen oli minusta hiukan outoa. Vaikka Sony olisi mennyt DVD:llä edellää varmasti joka tapauksessa. M$ olisi saattanut jäädä. Tiedä sitten olisiko se ollut edes hyvä juttu...
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Wanha kunnon GameCube « Vastaus #32 : 07.05.2012 10:54 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili
PS2:n menestys johtui minusta paljon alun DVD-buumista. PS2:n mukana taisi vielä tulla Matrix -leffa joka nosti hypeä entisestään. Muistelisin että aluksi oli jopa niin että PS2 meni kaupauksi sitä mukaa mitä hyllyyn saatiin tavaraa, mutta pelit eivät menneet, kun laite oli monelle DVD-soitin. Totta kai PS1:llä ja sen tuomalla imagolla oli oma osansa menestyksessä, mutta DVD-soitin oli se, joka räjäytti myynnit.
Dvd-tuki varmasti buustasi myyntejä todella paljon. En kuitenkaan laittaisi dvd-tuen piikkiin liikaa menestyksestä. PlayStationin brändi oli todella vahva, PS2:n hype oli osunut nappiin ja markkinointi oli terässä.

Ihmiset järkeilevät ostoksiaan. Jos taloon halutaan uusi konsoli, joka maksaa montaa sataa euroa, täytyy olla järkevät perustelut ostaa se. Siinä vaiheessa se, että saa dvd-soittimen samaan hintaan, painaa paljon vaakakupissa. Tämä ei tarkoita kuitenkaan sitä, että laite myisi lähinnä dvd-ominaisuutensa takia tai se ostettaisiin lähinnä dvd-soittimeksi. Matrixia en kyllä muista tulleen minkään PS2-paketin mukana, mutta voin olla väärässä.

Mitä peleihin tulee, PS2:n julkaisupelit olivat ihan hyviä. Sieltä löytyi muutama ostamisen arvoinen tekele, jonka parissa meni ne pari kuukautta. Muutaman kuukauden jälkeen ilmestyi Gran Turismo 3, joka on PS2:n suurimpia hittejä. Zone of the Enders julkaistiin myös keväällä 2001. Loppuvuosi 2001 oli sitten jo ihan järjettömän kova peliensä puolesta. Mielestäni tässä se pesäero Gamecubeen ja Xboxiin tehtiin.

Lainaus
Nintendo tuli GC:llä ikävästi vähän jäljessä, ilman kunnon peliä "Tomb Raider ja MGS -kansalle". GC:lle tuli kyllä erittäin hyviä pelejä, mutta se mikä kusi, oli kohderyhmä ja pelien tyyli. Elokuvamaiset, juonivetoiset ja tunnelmalliset pelit olivat selvästi nousussa jo PS1:n perusteella. Tekken Tag Tournament oli suosittu PS2:lla ja viime sukupolven suosituimpia pelejä oli Tomb Raider, Tony Hawk, MGS, Final Fantasy. Kaikki leimaa tietynlainen realistisuus ja elokuvamaisuus. N64:lläkin suosituimpia pelejä oli 007 ja Perfect Dark. Tämä oli mielestäni aika selvä juttu silloin. Mitä teki Nintendo seuraavaksi? Muutti Zeldan piirretyksi, odotti yli vuoden Metroid Primen tuloa (jonka juoni perustuu paljolti lukemiseen. Tämä siis aikana jolloin FF- ja MGS-pelien CGI pätkiä oikein odotettiin), julkaisu pelinä "piirretty" Luigi's Mansion, julkaisi söpöimmän Super Marion (Sunshine) tähän mennessä (okei ehkä Yoshi's Island voi mennä ohi).
Tavallaan totta, sillä monilla keskustelupalstoilla Gamecubea haukuttiin lasten konsoliksi. Brändillisesti tämä oli katastrofi. Vaikka järkevät tajuavatkin, etteivät Nintendon laatusarjat ole mitään lasten pelejä, ei Gamecube todellakaan ollut katu-uskottava. Tosin Xbox oli, eikä se senkään myyntejä auttanut. PS2 oli vain liian ylivoimainen.

Luulen, että Nintendon pointtina oli vain tehdä pesäeroa kilpailijoihin. PS2:lla ja Xboxilla synkisteltiin, GC:lla syvennyttiin värikkäisiin pelimaailmoihin. Tämä näkyy jo konsolin ulkomuodossa. Xbox on iso huriseva musta laatikko, GC taas kompakti violetti kuutio.

Tätä sillä varmastikin haettiin. Ja edelleen painotan sitä, että GC hävisi Xboxille vain parilla hassulla miljoonalla. Xboxia kuitenkin markkinoitiin miljardeilla ja miljardeilla, todella aggressiivisesti. GC:ta ei.

Ehkä noita "aikuisten pelejä" olisi voinut enemmänkin olla. Nintendon tärkeimmät pelit tällä saralla olivat Resident Evil remaket, jotka olivat edellisen sukupolven pelejä. MGS:TTS ei myöskään innostanut ihan yhtä paljon, kun kilpailevilla konsoleilla pääsi pelaamaan kokonaan uutta MGS:ää. Jostain syystä Metroid Primekään ei myynyt niin paljon kuin sen olisi pitänyt.

Twilight Princessin ja Resident Evil 4:n aikoinahan monet päivittelivät, että voi kun nämä pelit olisi saatu Gamecuben alkuvuosina markkinoille.
tallennettu
Vs: Wanha kunnon GameCube « Vastaus #33 : 07.05.2012 12:16 »
bËst Jäsen Viestejä: 247 Basaaripisteet: 0 Profiili Tuo Nintendon Status "lasten konsolina" tulee enemmän siitä yleisilmiöstä että suomalaisten mielestä on noloa jos joku tunnustaa pelaavansa mieluummin pokemonia kuin vaikka CoDia, sinänsä erittäin säälittävä ilmiö nykynuorten keskuudessa. Kyllä Nintendo on aina kyennyt tekemään pelejä monelle eri kohderyhmälle, mutta noi perusnintendon pelit saavat sen suurimman markkinan ja huomion. Tämä ei olisi huono asia, jos peliä ei tuomittaisi sen värikkyyden ja veren puutteen perusteella

Mielestäni Nintendo on toiminut juuri oikein Cuben ja N64:n aikana kun se on pysynyt tyylilleen ja omille hahmoilleen uskollisena. Okei, se ei ehkä pullistele sotapelejä ja kaahailukin on marioteemoitettua ja piirrosjälki kuin hyvästä lastenohjelmasta, mutta prkle ainakin noi pelit toimivat. Pokemon on pelinä paljon sisältörikkaampi ja kilpailullisesti erittäin vaikea oppia kun vertaa lähes mihin tahansa muuhun peliin. Mutta sehän on vain lasten peli ku siinä ei veri lennä ja se on kauhean söpö.

Ko. Pelit eivät ehkä olleet sitä "hoteinta hottia" siihen aikaan, mutta tasoltaan pelottavan paljon laadukkaampia (ainakin IMO). Ei Nintendon tarvitse muuttua vastaamaan sen hetken suurinta kysyntää, sen kun tekis niin se olis ihan yhtä halpa pelituottaja kuin microsoft ja sony tänä päivänä ovat toisilleen. Ja loppupeleissä molemmat kopioivat ideat Nintendolta.

Kuten TK:kin jo aikaisemmin tais jotai höpistä, niin ei Nintendo oo kompastunut siihen, että ei pysty vastaamaan sen hetken kuumimpaan kysyntään, vaan Nintendo on kaatunut pitkälti markkinoinnin hiljaisuuteen. Monet suuret pelit ovat jääneet paljon pienemmälle huomiolle kuin pleikan paskimmat pelit.  Hyvänä esimerkkinä vaikka Eternall Darkness. Selkeästi muulle kohderyhmälle kuin perheen pienimmille suunnattu peli, mutta ei kukaan ees tunnu tietävän ko. pelin olemassaoloa ja heille Nintendo on just pelkkää "söpöä pokemon tappelua".

Wiin kohdalla Nintendo sit vähän hukkui tähän omaan statukseensa. Wiin aikaan Nintendon suurin saavutus on "synkempi Zelda" mikä on jäänyt aika pahoin tasossa jälkeen verrattuna MM:ään, OoT;hen tai WW:hen esimerkiksi. Wiin kohdalla oleellista on ollut perheiden ja perheen pienimpien viihdyttäminen. Ainoat valopilkut laajalla skaalalla ovat olleet juurikin perusnintendopelit (Mariot, Zeldat sun muut) Niillä kun on jo valmiiksi niin laaja pelaajakunta pelin tasosta riippumatta.
tallennettu
Vs: Wanha kunnon GameCube « Vastaus #34 : 07.05.2012 15:07 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili Ei Gamecuben lasten konsolin imago ollut mikään suomalainen ilmiö. Muistan vielä hyvin Shigeru Miyamoton haastattelun, jostain ulkomaalaisesta lehdestä, jossa Miyamoto puhui aiheesta ja muun muassa nosti Resident Evilit esimerkiksi GC:n pelivalikoimasta.

Minä oikeasti ymmärrän hyvin sen, että tietyssä iässä täytyy pelata tietynlaisia pelejä. Se on osa kasvamista, kun yritetään olla aikuisia. Yläasteikäinen poika todennäköisesti väittää mielummin pelaavansa Call of Dutya kuin Super Mario Galaxya, sillä on miehekästä kantaa asetta ja tappaa. Mariot maistuvat kaikenikäislle, mutta teini-ikäisen täytyy olla cool ja pelata cooleja pelejä.

Gamecuben priima täytyy Nintendon värikkäistä pelisarjoista, eläinhahmoista ja vastaavista asioista, jotka usein mielletään lasten jutuiksi. Miespelaaja haluaa kuitenkin urheilua ja toimintaa. Näitä löytyi Gamecubeltakin, mutta Gamecuben markkinoinnissa keskityttiin lähinnä Marioon ja muihin Nintendo-sarjoihin. Suurin osa luuli oikeasti, että täytyy ostaa PS2, jos haluaa pelata FIFAA ja NHL:ää, vaikka nämä sarjat löytyivät Cubeltakin.

Lainaus
Ei Nintendon tarvitse muuttua vastaamaan sen hetken suurinta kysyntää, sen kun tekis niin se olis ihan yhtä halpa pelituottaja kuin microsoft ja sony tänä päivänä ovat toisilleen.
Hassu heitto. Nintendohan muuttui vastaamaan nykyhetken kysyntää. Wiin tärkeimmät valtit olivat kuntoilupelit, huitomisohjaimella toimiva urheilu, minipelit jne. Hc-pelit ovat edelleen olemassa, mutta kyllä Nintendo teki suunnanmuutoksen Gamecuben heikon menestyksen jälkeen.

Eli siis argumenttisi on, että Nintendo on nyt halpa pelituottaja? Ja miksi ne ovat halpoja?
tallennettu
Vs: Wanha kunnon GameCube « Vastaus #35 : 07.05.2012 15:45 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili

Minä oikeasti ymmärrän hyvin sen, että tietyssä iässä täytyy pelata tietynlaisia pelejä. Se on osa kasvamista, kun yritetään olla aikuisia. Yläasteikäinen poika todennäköisesti väittää mielummin pelaavansa Call of Dutya kuin Super Mario Galaxya, sillä on miehekästä kantaa asetta ja tappaa. Mariot maistuvat kaikenikäislle, mutta teini-ikäisen täytyy olla cool ja pelata cooleja pelejä.


Juurikin näin. Suuri osahan näistä "lastenpelejä" välttelevistä pelaajista ovat itse aivan kakaroita ja juurikin siinä 14-20 vuoden kynnyksellä. Mutta niin kuin sanoit, niin ei siinä ole mitää väärää. Se kuuluu asiaan monien kohdalla että ollaan muka kovia jätkiä, vaikka itse asiassa ovatkin erittäin lapsellisia ajatellessaan noin.

Uskon kuitenkin pelaamisen muuttuneen rajusti Ps2:n julkaisun jälkeen ja mielestäni koko käsite "lastenpelit" on kokenut melkoisen inflaation. Nykyään ihmiset ampuvat värikkäitä lintuja paskalla istuessaan ja hyppivät television edessä. Pelaamista ei enää mielletä pelkästään hikisten nörttien harrastukseksi, vaan kaikenikäisille suunnattuna hupina ja pelikonsolit ovat kodin viihdekeskuksia, joista kaikki voivat nauttia ilman häpeilyä.

Toki näille harmaille pää-irti-ja-heti -räiskinnöille löytyy aina se uskollinen 15-vuotiaiden kannattajakunta, mutta uskon ettei Nintendon oma värikäs linja rokota myyntejä enää samalla tavalla kuin joskus 2000-luvun alussa.
tallennettu
Vs: Wanha kunnon GameCube « Vastaus #36 : 07.05.2012 18:06 »
bËst Jäsen Viestejä: 247 Basaaripisteet: 0 Profiili
Lainaus
Ei Nintendon tarvitse muuttua vastaamaan sen hetken suurinta kysyntää, sen kun tekis niin se olis ihan yhtä halpa pelituottaja kuin microsoft ja sony tänä päivänä ovat toisilleen.
Hassu heitto. Nintendohan muuttui vastaamaan nykyhetken kysyntää. Wiin tärkeimmät valtit olivat kuntoilupelit, huitomisohjaimella toimiva urheilu, minipelit jne. Hc-pelit ovat edelleen olemassa, mutta kyllä Nintendo teki suunnanmuutoksen Gamecuben heikon menestyksen jälkeen.

Eli siis argumenttisi on, että Nintendo on nyt halpa pelituottaja? Ja miksi ne ovat halpoja?

Ehkä vähän laiskasti ilmaistu, mutta tarkoitin sitä, että kun esim: räiskintäpelien pelaamisesta on tullut in niin Nintendo ei oo ruvennu työstämään samaa pyörää uudelleen ja uudelleen vain kilpailu mielessä. Ja kyllä Nintendo kysyntään vastasi siinä mielessä että rakensi kaiken ikäisille sopivia valtteja: Juurikin Motion-pohjaiset liikuntapelit. Se, että Sony ja Microsoft vain tylysti kopioivat tätä omalla tahollaan niin on se ilmiö, mihin Nintendo ei ole "syyllistynyt".
tallennettu
Re: Wanha kunnon GameCube « Vastaus #37 : 15.05.2012 17:08 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Gamecube jäi omalla kohdalla todella vahvasti PS2:n varjoon, ja koko konsoli meni aika pitkälti ohi. Smashia pelattiin kavereiden kanssa Anttilassa, MK: Double Dashia jokusen kerran jossain ja Twin Snakesin kävin koulukaverin luona pelaamassa läpi, mutta siihenpä ne kokemukset aika pitkälti jäivät. Ohjaimestakaan en koskaan oppinut nappien layoutin puolesta tykkämään, vaikka muotoilu muuten istui käsiin hyvin. Viime sukupolven ehtoopuolella joitakin pelejä tuli pelattua hieman enemmän, mutta lähinnä porukkapelejä miiteissä.

Viime syksynä tuli kuitenkin otettua vahinkoa takaisin, kun lainattiin tyttöystävän veljeltä Cube ja vino pino pelejä. Ja faktahan se on, että todella paljon mainioita ja viehättäviä pelejä konsolilta löytyy. Eniten itse nautin ehkä Pikministä, josta en jostain syystä koskaan ollut ajatustasolla pitänyt. Aivan loistavia pelejä molemmat osat! Wind Waker oli kans aika jees, vaikka välillä pelin jyystäminen tuntuikin pakkopullalta. Ressa 4:sta ei lankomieheltä löytynyt, mutta sekin olisi kyllä mukava kurmauttaa Cubella läpi. Ehkä vielä joku päivä.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Wanha kunnon GameCube « Vastaus #38 : 03.06.2012 20:06 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Nyt taisi puraista cubekärpänen lopullisesti. Neljä peliä tälläkin hetkellä tulossa ja lisää etsiskelen heti perään. :lol: 35 GC-peliä on jo aika keskiverto määrä peliharrastelijalle, mutta mieluusti tuplaisin vielä sen jos mahdollista.

Pelit siis jotka ovat tulossa:

-japanilainen Kururin Squash (tätäkään ei julkaistu Euroopassa saati Amerikoissa)
-Final Fantasy: Crystal Chronicles
-Mario Party 6
-Mario Party 7

Hyväkuntoista TP:tä, Zelda CE:tä, Ikarugaa, Pikmin kakkosta ja MGS: TTS:ää yritän tällä hetkellä onkia niin olisi ne "ykköstapaukset" kyseiselle konsolille. En tiedä vaikuttaako paljon se, että GC oli eka konsoli jonka itse ostin jotain 8 vuotta sitten, mutta on se kyllä varmasti ikuisesti suosikkini kaikista vaikka tykkään myös ykköspleikkarista paljon.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Wanha kunnon GameCube « Vastaus #39 : 23.06.2012 17:13 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Chibi-Robo!, Wave Race: Blue Storm, Giftpia, Ikaruga ja Eternal Darkness: Sanity’s Requiem tuli tosiaan hiljattain hankittua. Eternal Darknessin pelasinkin viime viikolla ja ai että se oli hieno pelikokemus. Jotain varmaan kertoo se, että säikähdin hitosti kun peli alkoi yhtäkkiä poistamaan save dataa kun menin tallentamaan. Onneksi se oli vain yksi Sanity's Effecteistä jotka ovat oikeasti aika vakuuttavia. Oli myös upeaa nähdä, miten pelin lopussa kaikki palaset loksahtavat mukavasti yhteen ja parin vuosituhannen pituinen tarina saa päätöksensä. Ei ihan 5/5, mutta hyvin lähellä ja yksi niistä peleistä miksi jumaloin GC:tä. :)

Kuutioprojektini edistyy aika huimaa tahtia. Nytkin olisi tulossa Cuben Twilight Princess ja maanantaina ostan yhdeltä mukavalta jannulta Donkey Konga Pakin sekä Soul Calibur II:n. Harvest Moon: A Wonderful Lifen saan varmaan kaverilta vaihtamalla ylimääräisen Golden Sunini siihen. Päätin myös että RE6 taitaa olla ainoa 2012-peli minkä ostan vielä tänä vuonna.

Kohta valtaan koko aiheen. No, ainakaan se ei kuole pois. :lol:
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Wanha kunnon GameCube « Vastaus #40 : 23.06.2012 21:57 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili Giftipia oli mielenkiintoinen hankita josta mielelläni kuulisin lisää! Tuota ei kai taida pystyä paljoakaan pelaamaan ilman japaninkielen taitoa?

Ja Chibi-Robo! myös, aww :3
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Vs: Wanha kunnon GameCube « Vastaus #41 : 23.06.2012 22:31 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Giftpia oli aika heräteostos kun halvalla irtosi. Katsotaan etenenkö siinä yhtään, sillä en hallitse kieltä lainkaan tai edes tiedä mitä pelissä kuuluu tehdä. Pitäisi kyllä kaivaa ihan GameCube kaapista että voisin sen ja freeloaderin kanssa testauttaa pelin kunnolla.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Wanha kunnon GameCube « Vastaus #42 : 12.10.2013 17:22 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 700 Basaaripisteet: 2 Profiili Olen tuossa pelannut viime aikoina GC pelejä, mutta Wiillä. Heitin nyt GC:n tulille (kyllästyin Wiin klikkailuun pelin käynnistyksessä). Ja yllätyin, laitehan pitää yllättävän kovaa hurinaa! Samantien kun laittaa päälle ilman levyä. Eli ääni tulee tosiaan tuulettimista. Hassua kuinka tätäkään ei aiemmi huomannut, mutta on vain tottunut Wiin hiljaisuuteen. Myönnän että istun suht lähellä konsoliakin, joten tämänkin vuoksi kuulen hurinan todella hyvin. Mutta silti, ei Wii näin hurissut vaikka samalla etäisyydellä onkin. Ei nyt mistään metelistä ole kyse, mutta selvä hurina kuitenkin.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Sivuja: 1 [2]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines