Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1] 2
Tulostusversio
Aihe: Wanha kunnon GameCube  (Luettu 11131 kertaa)
Wanha kunnon GameCube « : 03.05.2012 22:52 »
saska Jäsen Viestejä: 650 Basaaripisteet: 2 Profiili Tänään on 10 vuotta gamecuben euroopan julkaisusta. Päivämäärää en unohda varmaan koskaan, sillä se oli vuotta myöhemmin myös Wind Wakerin julkaisupäivä. Fiilistelynä tässä sekalaisessa järjestyksessä 10 cuben suosikkipeliäni:

tallennettu
Vs: Wanha kunnon GameCube « Vastaus #1 : 03.05.2012 22:54 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili Missä on Mario Party 4?
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Vs: Wanha kunnon GameCube « Vastaus #2 : 03.05.2012 22:58 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW


Ite aattelin pistää tuon tulille tässä lähipäivinä taas. Ehkä paras remake-peli koskaan. :)
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Wanha kunnon GameCube « Vastaus #3 : 03.05.2012 23:01 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili GameCube = RE4.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Wanha kunnon GameCube « Vastaus #4 : 03.05.2012 23:11 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Gamecube = Paska konsoli.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Wanha kunnon GameCube « Vastaus #5 : 03.05.2012 23:20 »
Noppa yarr Jäsen Viestejä: 270 Basaaripisteet: 0 Profiili Aah, TimeSplitters 2:sta Cubella, parhautta. Double Dash on paras kartingpeli evö. Bomberman Generationin moninpeli on hemmetin hauskaa, vieläkin silloin tällöin tulee laitettua Gamecube telkkariin kiinni sen takia. Super Mario Sunshine oli myös kiva, vaikka aika on osittain kullannut muistot sen suhteen.

Enkä vieläkään ymmärrä miksi Smash Bros on niin suosittu, siihen kyllästyy matsin tai parin jälkeen.  :/

Tämä biisi soi vieläkin välillä päässä. Hauska kipale!
tallennettu
Vs: Wanha kunnon GameCube « Vastaus #6 : 03.05.2012 23:51 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW


Kyllähän tämä loistokonsoli tarvitsee kokonaan oman muisteluketjunsa!

Itselle GC on aina ollut PS1:n ohella se ykköskonsoli jolla aloitin kunnolla pelaamisen. Ei ehkä myyntimenestys, mutta sisältää silti aivan upeat määrät loistavia nimikkeitä ja muistoja. Nytkin olisi tulossa toka ja kolmas Ressu kun innostuin taas pelisarjasta enkä malta odottaa sitä kun pääsee taas viikonloppuna paneutumaan REmaken hyytävään kartanoon. Edelleen suosikkipelejäni RE4:n kanssa. Harmittaa myös kovasti kun pistin aikoinaan Final Fantasy: Crystal Chroniclesin myyntiin, vaikka kyseessä oli loistavan idean sisältävä peli mainiolla soundtrackilla ja suht kauniilla grafiikalla.

Pakko myös sanoa että vaikka toi 360:n ohjain onkin jämäkkä ja sopii käteen, niin jokin silti pistää GC-ohjaimessa vain niin paljon paremmaksi. Aivan mieletön ohjain. Kantsii myös tsekata MasterTK:n blogaus kyseisestä konsolista. Varsinkin Ressoista olen samaa mieltä, ja suorastaan herkistyn että joku muukin osaa arvostaa Baten Kaitoseja.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Wanha kunnon GameCube « Vastaus #7 : 04.05.2012 08:59 »
Anders Helevete Jäsen Viestejä: 116 Basaaripisteet: 1 Profiili Cuben eliittinelikko: Phantasy Star Online Ep. 1&2, Resident Evil 4, Tales of Symphonia ja Melee.
Pika Pikaa
tallennettu
Vs: Wanha kunnon GameCube « Vastaus #8 : 04.05.2012 10:22 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Gamecube = paras konsoli

Käsittämättömän kestävä, hiljainen, supernopeat latausajat ja ohjaimen muotoilu+päätatti on parasta koskaan. Pelivalikoima ei ole läheskään yhtä laaja kuin ps2:lla, mutta ainakin 10000 x parempi kuin Xboxilla ja laitteen parhaat pelit ovat muutenkin täyttä parhautta edelleenkin. Itse asiassa ostin "varastoon" tässä vähän aikaa sitten 4 kipaletta Cubeja ja pitäis varmaan ostaa vielä ohjaimia säkillinen pahan päivän varalle.


Todella vaikea valita kolmea parasta, joten sanon vain kaksi tämän hetken suosikkiani.



tallennettu
Re: Wanha kunnon GameCube « Vastaus #9 : 04.05.2012 10:28 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 939 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Gamecubelle ei tullut mitään peliä mitä olisi ollut pakko päästä pelaamaan. RE4 oli ehkä suurin houkutus aikanaan, mutta sekään ei loppujen lopuksi innostanut, kun sain kaverilta cuben lainaan. Lisäksi Cuben ohjaimella ei huvikseen pelaillut.

Hyviä muistoja tuli kuitenkin 4-pelaajan Mario Kartista ja Mario Partystä. Donkey Konga oli myös hauska. Oli Cube kuitenkin reilusti parempi kuin Wii.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Wanha kunnon GameCube « Vastaus #10 : 04.05.2012 10:32 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili Gamecube oli kyllä kelpo konsoli. Nintendon yksinoikeussarjat olivat todellista kultaa ja AAA-luokkaa tuossa sukupolvessa. Ikävä kyllä third partyt sitten kusivat ja Gamecubella olikin välillä hetkiä, jolloin hyvää pelattavaa ei oikein löytynyt. Varsinkin konsolin viimeisinä vuosina ei konsolille muistaakseni rouskutettavaa juuri löytynyt.

Gamecube taitaa kuitenkin olla Nintendon paras 3d-alusta. Metroid Prime on oman sukupolvensa paras peli ja kaikkien aikojen top 5:ssä. Resident Evil 4 ei jäänyt yksinoikeudeksi, mutta on huippu peli kaikesta huolimatta. Wind Waker on todella hyvä Zelda ja tulihan konsolille Twilight Princesskin, vaikkakaan monikaan ei enää siinä vaiheessa välittänyt, vaan hankkivat mielummin Wii-version. Eternal Darkness on itsellä vielä pelaamatta, mutta ilmeisen laadukas kauhupeli on. Super Mario Sunshine on todella hyvä Mario-peli.

Moninpeli alustana Gamecube on ehdotonta timanttia. Super Smash Bros. Melee, Mario Kart Double Dash, Beach Spikers etc. ovat äärimmäisen hyviä kaveriporukassa.

Ja onhan Cubelle myös todella hyvä remakeja. Resident Evil ja Zero käännettiin mahtavasti GC:lle. MGS: TTS:ssä välivideot menivät selkeästi huonompaan suuntaan alkuperäiseen verrattuna, mutta gameplay-osuudet ovat todella hyvin toteutettuja.

Harmi, ettei GC koskaan saanut ansaitsemaansa menestystä.
tallennettu
Vs: Wanha kunnon GameCube « Vastaus #11 : 04.05.2012 19:34 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Joo siis eihän tämä mikään hyvä konsoli ollut. Wind Waker, Paper Mario ja Metroid Prime ovat kovia pelejä, mutta aika laihaksi jää kunnon klasareiden osalta. Pleikka 2 vei tuon erän aivan 100-0. Pari peliä tuli laitteelle aikanaan hankittua, mutta pölyttymäänhän se lopulta jäi.
tallennettu
Vs: Wanha kunnon GameCube « Vastaus #12 : 04.05.2012 20:33 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili
Harmi, ettei GC koskaan saanut ansaitsemaansa menestystä.
Mitä tällä menestyksellä tässä tarkoitetaan? Myyntiä?
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Wanha kunnon GameCube « Vastaus #13 : 04.05.2012 20:40 »
Jubi_ Jäsen Viestejä: 26 Basaaripisteet: 0 Profiili Resident Evilit ja Wind Waker olivat riittävä syy konsolin ostoon aikanaan, mutta siinä missä pleikkarille tuli loistavia julkaisuja tiheään tahtiin, niin Gamecubella oli pitkiä jaksoja milloin konsoli pölyttyi hyllyssä. Jos Nintendon omat pelisarjat eivät miellyttäneet, niin hyvät pelit konsolin eliniän aikana laskee yhden käden sormin. Wiillä tilanne on huonontunut entisestään. 1-2 ostamisen arvoista peliä tulee vuodessa.
tallennettu
Vs: Wanha kunnon GameCube « Vastaus #14 : 04.05.2012 20:58 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili
Harmi, ettei GC koskaan saanut ansaitsemaansa menestystä.
Mitä tällä menestyksellä tässä tarkoitetaan? Myyntiä?
Mitäs muutakaan?
tallennettu
Vs: Wanha kunnon GameCube « Vastaus #15 : 04.05.2012 21:28 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Mietin vaan, että minkä takia GC olisi ansainnut? Sille ei tullut pelejä, se ei kiinnostanut kolmatta bilepuolta, ohjain on hassu ja levyformaatti vielä hassumpi.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Wanha kunnon GameCube « Vastaus #16 : 04.05.2012 22:02 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili Kolmannen osapuolien huono menestys Nintendon alustoilla on minulle täysi mysteeri. Toki ymmärrän miksei ne Wiillä myy, mutta miksei Gamecubella, joka oli tehokas laite ja jonka ohjain oli perinteinen.

GC:lle tuli aluksi kolmansien osapuolien pelejä, mutta tuki lopahti kun myyntiä ei ollut. Nintendo joutui käytännössä yksin hoitamaan pelien kehityksen. Toki pelkän GC:n omistajana olisi voinut olla kuivia kausia, mutta ei Nintendo varsinaisesti huonoa työtä tehnyt GC:n pelituen kanssa.

GC:n ohjaimessa on vain kaksi vikaa. Sen analogitikut eivät ole klikattavia. Se on oikeasti hyvä ominaisuus, jota monet kehittäjät käyttävät ahkerasti. Toinen huono puoli on yhden hartianäppäimen puuttuminen. Näiden puutteiden takia kehittäjät joutuivat välillä pähkäilemään pelien kääntämistä GC:lle.

Toisia ohjaimessa harmittaa myös surkea d-pad, c-tatti, lyhyt johto ja nappien outo asettelu, mutta nämä olivat toissijaisia murheita.

Levyformaatti on vähän outo ratkaisu. Xboxin ja PS2:n levyt olivat isompia, joten tämäkin lienee ollut rajoitus kehittäjille. Tosin ei nyt tule yhtäkään 3rd partya mieleen, jotka olisi toimitettu kahdella levyllä. Tosin eipä alustalle 3rd partyjä juuri ollutkaan. Xbox 360:lle muutamat pelit joudutaan toimittamaan useammalla levyllä, kun taas PS3:lla riittää yksi Blu-ray. Varmaan tätä olisi GC:lläkin nähty, jos 3rd partyjä olisi enemmän ollut.

Mutta puutteensa on jokaisella konsolilla. Gamecuben olisi kuitenkin luullut keräävän suuremmat myynnit, kuin mitä se lopulta keräsi. Se oli puhtaasti erilainen konsoli PS2:n ja Xboxin rinnalla. Nintendon laadukkaat pelisarjat ja elinkaaren alussa nähdyt 3rd partyt olisivat hyvinkin voineet houkutella porukkaa enemmän konsolin pariin. Jostain syystä sitä ei koskaan tapahtunut.

GC ja Xbox olivat suurinpiirtein tasoissa konsolimyynneissä, molemmat myivät hieman yli 20 miljoonaa. PS2 on nyt myynyt yli 150 miljoonaa. Sony hallitsi ja muille jäi pelkkiä rippeitä.

Microsoft käytti hirveitä summia rahaa Xboxiin, kun taas Nintendo ei lähtenyt tuputtamaan GC:tä kuluttajille hinnalla millä hyvänsä. Ja silti GC hävisi Xboxille vain parilla hassulla miljoonalla. Mielestäni se on melko hyvä saavutus selvästi vaatimattomalla markkinointibudjetilla.
tallennettu
Vs: Wanha kunnon GameCube « Vastaus #17 : 04.05.2012 23:28 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 911 Basaaripisteet: 0 Profiili Kyllähän Cube oli ja on paras konsoli mikä on ikinä valmistettu. Parhaat pelit ja paras ohjain. Cubea leimasi juuri se järjetön laadun määrä, vaikka pelejä ei tullut läheskään yhtä paljon kuin kilpailijoille olivat ne laadullisesti valovuosia edellä muita. Gamecube tulee ainakin itselle olemaan se kone, josta on eniten hyviä muistoja. Voisi itseasiassa ostella uudestaan kokoelman ja alkaa pelailla, kun ei noilla uusilla konsoleilla ole mitään läheskään yhtä hyvää.  :)
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Wanha kunnon GameCube « Vastaus #18 : 05.05.2012 01:11 »
Tan Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 1 Profiili
Tosin ei nyt tule yhtäkään 3rd partya mieleen, jotka olisi toimitettu kahdella levyllä. Tosin eipä alustalle 3rd partyjä juuri ollutkaan.
Metal Gear Solid: Twin Snakes, Tales of Symphonia, Baten Kaitosit, Resident Evil 4. Olihan noita.
tallennettu
Vs: Wanha kunnon GameCube « Vastaus #19 : 05.05.2012 10:49 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili
Tosin ei nyt tule yhtäkään 3rd partya mieleen, jotka olisi toimitettu kahdella levyllä. Tosin eipä alustalle 3rd partyjä juuri ollutkaan.
Metal Gear Solid: Twin Snakes, Tales of Symphonia, Baten Kaitosit, Resident Evil 4. Olihan noita.
Ajattelin lähinnä pelejä, jotka toimitettiin kilpaileville konsoleilla yhdellä levyllä, mutta Cubella vaativat useamman. Kehittäjät saivat näistä peleistä melkein kaikki pakattua pienemmälle levyformaatille.
tallennettu
Vs: Wanha kunnon GameCube « Vastaus #20 : 05.05.2012 16:44 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili
Mietin vaan, että minkä takia GC olisi ansainnut? Sille ei tullut pelejä, se ei kiinnostanut kolmatta bilepuolta, ohjain on hassu ja levyformaatti vielä hassumpi.

Joopa joo, Gamecuben fyysiset ominaisuudet olivat varmaan viimeinen syy laitteen huonoon menestykseen. Pleikkarillekaan ei ollut mitään pelattavaa ikuisuuksiin julkaisun jälkeen, mutta kun ei ollut kilpailijoitakaan niin ei se ei haitannut ja Sony ratsasti vahvasti aallonharjalla Ps1:n luoman menestyksen jälkeen. Xboxille tuli kyllä Halo ja myöhemmin vielä jatko-osa mutta mistään muusta konsolia ei muistetakaan hyvän markkinoinnin lisäksi. Jälkeenpäin on ollut helppo kerätä Xboxin hyvät yksinoikeuspelit hyllyyn kun niitä voi laskea yhden käden sormin. Levyformaattikaan tuskin aiheutti lähes missään tapauksessa ongelmia pelien kanssa, koska tilaa oli enemmän kuin tarpeeksi. Sama juttuhan se on edelleenkin, etteipä paljon DVD:n pienempi tilavuus verrattuna blurayhin ole estänyt pelien tulemista Xbox360:lle. Lisäksi Cubelle oli muistaakseni vielä huomattavasti helpompi tehdä näyttäviä pelejä kuin vaikeasti ohjelmoitavalle Ps2:lle.
 
Gamecube olisi todellakin ansainnut paremmat myynnit. Ei ehkä Ps2:n myyntejä, mutta moninkertaiset ainakin verrattuna Xboxiin. 3DS:t ja monet muut konsolit ovat menneet heittämällä ohi ilman kummempia pelejä, vaikka Cubelle tuli monen genren ylivoimaisesti parhaat pelit. Kaikkien aikojen toimintapeli (re4), seikkailua (zelda), yksi kaikkien aikojen arvostetuimmista peleistä (Metroid Prime), paras racing koskaan Segalta (F-zero), Melee joka loi täysin omanlaisensa tappelugenren ja valtaisan skenen joka on aktiivinen vielä 10 vuotta julkaisunsa jälkeenkin. Toki Ps2:lla on niitä hyviä pelejä loputtomiin, mutta kun puhutaan niistä aivan AAA-luokan peleistä, jotka vain yksinkertaisesti pitää kokea elämässään, niin mielestäni ei edes Ps2:lla ole niitä paljoa enempää kuin Cubella. Toki voi olla noista peleistä tykkäämättä, mutta jos niitä uskaltaa väittää muuten vain paskoiksi, niin ei ole kyllä  pelaaja eikä mikään.

Nintendon suurin ongelma oli ettei se tajunut markkinoinnin päälle hevonpersettäkään ja vähättelivät 3rd party valmistajia. Suorastaan antihypettivät pelejään ja pimittivät tietoja niistä viimeiseen saakka, samalla kun kilpailijat aloittivat jonkun pelin mainostamisen paria vuotta ennen sen julkaisua. En muista koskaan nähneeni melkein minkäänlaista mainontaa Cubesta. Nintendon pitää tajuta, että jatkuvalla mainostamisella ja pommituksella saa mitä tahansa roskaa kaupaksi. Varsinkin nykyään pelien varsinainen laatu vaikuttaa yllätävän vähän sen myyntiin ja surkeata lisenssiroskaa saadaan myytyä kilokaupalla, kun sitä vain mainostetaan oikein. Jos Nintendo olisi saanut hyvällä mainostuksella ihmiset ostamaan heidän laitteitaan ja pelejään, niin varmasti 3rd party pelienkin myynti olisi noussut siinä samalla ja niitä olisi tullut enemmän. Mutta jos Nintendo ei saanut kunnolla myytyä edes omia pelejään, niin miten sitten 3rd-party valmistajat?

Wiin kanssa oli aivan eri tilanne. Laite on käytännössä Gamecube huomattavasti paskemmalla pelivalikoimalla, mutta täydellinen esimerkki täydellisestä markkinoinnista ja noususta myydyimmäksi konsoliksi. Heti alkuunsa tuli huhuja maata mullistavasta laitteesta ja villejä huhuja pyöri vuosia ennen lopullista julkistusta. You will say wow jne. Loppupeleissä saatiin kone jolle edes Nintendo itse ei saanut tehtyä montaa kunnollista peliä, mutta rahaa tuli ikkunoista ovista.

Dreamcast ja Gamecube raukka. Molemmat olivat rautaisia laitteita jotka kuolivat valmistajiensa tyhmyyden takia aivan liian nuorina. Molemmat olivat pelikonsoleita nimenomaan pelaajille, mutta kun homman nimi on se että casuaalit ovat kuitenkin varmaan 90% ostajista ja niille nuo konsolit eivät tarjonneet mitään.


« Viimeksi muokattu: 05.05.2012 17:03 kirjoittanut MasterTK »
tallennettu
Vs: Wanha kunnon GameCube « Vastaus #21 : 05.05.2012 17:43 »
bËst Jäsen Viestejä: 247 Basaaripisteet: 0 Profiili Cube palveli kyllä mahtavasti omia pelinautintoja. Siinä vaiheessa usko Nintendoon oli itellä vielä kohillaan, mutta Wiin kohdalla alamäki alkoi mielestäni juurikin huonon pelitarjonnan takia. Lisäksi Wiimoten synkronointi ja  sensor bar pieninä tekijöinä ottavat uskomattomasti pannuun.

Omat cuben suosikit top10 rintamalla:


1. 2. 3. 4. 5.
6. 7. 8. 9. 10.

Lisäksi vielä meriittejä muutamalle pelille mitkä eivät aluperin Cubelle kuuluneet, mutta joista on saanut nauttia cuben aikoihin: tähän kategoriaan mm: vanhemmat resident evilit sekä Tony Hawkit.
tallennettu
Vs: Wanha kunnon GameCube « Vastaus #22 : 05.05.2012 20:23 »
saska Jäsen Viestejä: 650 Basaaripisteet: 2 Profiili Tulipa taas tänään pelattua cubella jotain muuta kuin Meleetä. Kyllä Future Perfect toimii vaan hyvin kun ei tarvi minkään live accounttien ja muiden ihmesäätöjen kanssa kikkailla. Peli koneeseen ja tappomatsit käyntiin. Helppoa & toimivaa. Olisihan tuossa ollut pari gearssia ja vaikka mitä, mutta ei ne rehelliselle cubemätölle pärjää.

Meleekin on sitten taas ihan oma lukunsa. Toimii kuin väärä leipä ja pelaan sitä yhä viikottain tai useammin. Ja Gamecubella tietty pelataan ettei tarvitse wiimotejen kanssa näprätä alkuvalikossa. Aina joku sensor bar on vinossa tai patterit lopussa tai wiimotet hukassa.

Gamecube 10/10

Edit:
Olen myöskin tässä viime aikoina pelannut Metroid Primeä läpi uudestaan (ensimmäistä kertaa hardilla). Ensimmäiseksi kun pistin Primen sisään monen vuoden tauon jälkeen, niin silmille räjähtivät grafiikat. Peli näyttävää paremmalta kuin samana päivänä aiemmin pelaamani Fallout 3. Funtsittuani vähän tulin tulokseen, ettei kovin moni nykypeli edes pärjää Metroid Primelle grafiikoissa. Lisäksi Prime on pelattavuudeltaan ja kenttäsuunnittelultaan vielä tänä päivänä omaa luokkaansa. Musiikit ovat ajattomat - niitä lienee turha edes mainita. Metroid Primessä kaikki vaan toimii.


« Viimeksi muokattu: 05.05.2012 20:47 kirjoittanut saska »
tallennettu
Vs: Wanha kunnon GameCube « Vastaus #23 : 05.05.2012 21:03 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili Miksi Xboxin Future Perfectissä ei muka saa vain tappomatseja pystyyn? En ainakaan itse joudu mitään ylimääräistä siinä säätämään minkään Live Accountien kanssa.
tallennettu
Vs: Wanha kunnon GameCube « Vastaus #24 : 05.05.2012 21:20 »
saska Jäsen Viestejä: 650 Basaaripisteet: 2 Profiili En nyt sitä tarkoittanutkaan, vaan sitä että jos pelaa mitä melkein tahansa nykysukupolven xboxilla, niin siinä tulee aina jotain säätöä. En minä ole vanhalla boxilla ikinä mitään muuta pelannutkaan kuin halo kakkosta, etten osaa siitä sanoa. Pleikkarillahan homma "tyriytyy" jo siihen, kun pitää olla multitap.
tallennettu
Vs: Wanha kunnon GameCube « Vastaus #25 : 05.05.2012 22:01 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili
En nyt sitä tarkoittanutkaan, vaan sitä että jos pelaa mitä melkein tahansa nykysukupolven xboxilla, niin siinä tulee aina jotain säätöä. En minä ole vanhalla boxilla ikinä mitään muuta pelannutkaan kuin halo kakkosta, etten osaa siitä sanoa. Pleikkarillahan homma "tyriytyy" jo siihen, kun pitää olla multitap.
Kyllä esim. Halojen, Gearsien ja CoDien moninpelit ainakin pyörähtävät samalla konsolilla pelatessa käyntiin vaivattomasti. Oikeastaan ainoa, jossa muistan olleen helvetin vaikeaa saada se moninpeli pystyyn oli Perfect Dark Zero.

Paskintahan ovat tietenkin sitten nämä, joissa jaetun ruudun pelit on otettu kokonaan pois nettipelin tieltä. Muistaakseni ainakin Quake IV oli tällainen Xbox 360:llä.

En näkisi, että nykysukupolvessa on tätä puolta kustu sen enempää kuin aiemmassakaan. Se on tietenkin harmi, ettei TimeSplittersiä ole tässä sukupolvessa.
tallennettu
Vs: Wanha kunnon GameCube « Vastaus #26 : 05.05.2012 22:35 »
IPlayer fagotti Jäsen Viestejä: 147 Basaaripisteet: 0 Profiili
Lainaus

Heh näin btw vieläkin muistuu mieleen erään Kim Soaresin RE4-arvostelu Kouvolan Sanomien viikkoliitteessä. "Sitä samaa Resident Eviliä mitä jo aikoinaan Ps1:llä. Sarja voisi pikkuhiljaa uudistua." tjsp.

Tähtiä muistaakseni 3/5 :lol: Ei niin että paikallislehdiltä olisi koskaan tullut mitään peliarvioita vakavasti otettua, mutta joku roti nyt kuitenkin!

Jatkakaa
It's the end of the world as we know it, and it's only just begun.
tallennettu
Vs: Wanha kunnon GameCube « Vastaus #27 : 05.05.2012 23:26 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Eilen pistin sitten ekan Ressan tulille.

Chrisillä pelaan ja muutamat jutut on vielä edellisestä Jill runista muistissa. Silti tuntuu erilaisemmalta pelikokemukselta kun ei ole stockpickiä ja Rebeccakin on mukana auttamassa Chrisiä sekä osallisena Richardin pelastamiseen. Puzzlet eivät todellakaan ole monimutkaista nähneetkään, mutta se miten pelissä jokaisella tavaralla on jokin käyttötarkoitus ja minkälaisen historian sekä salaisuuksia kartano sisälleen kätkee...

Tykkäsin muuten Zerostakin vaikka jotkut sitä tuntuvat vähättelevän. Silti se on ainakin minulle yksi peleistä joiden takia arvostan Cubea suuresti. Sama pelimekaniikka kuin REmakessa vaikka onkin hieman lineaarisempi sekä helppokäyttöisempi kun tavaroita voi pudottaa maahan, mutta onneksi sentään kaksi hahmoa kompensoivat mukavasti.

Pitäisikö vielä pystyttää vanhoille Ressoille oma aihe? :lol:
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Wanha kunnon GameCube « Vastaus #28 : 06.05.2012 00:08 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili
Eilen pistin sitten ekan Ressan tulille.

Chrisillä pelaan ja muutamat jutut on vielä edellisestä Jill runista muistissa. Silti tuntuu erilaisemmalta pelikokemukselta kun ei ole stockpickiä ja Rebeccakin on mukana auttamassa Chrisiä sekä osallisena Richardin pelastamiseen. Puzzlet eivät todellakaan ole monimutkaista nähneetkään, mutta se miten pelissä jokaisella tavaralla on jokin käyttötarkoitus ja minkälaisen historian sekä salaisuuksia kartano sisälleen kätkee...

Tykkäsin muuten Zerostakin vaikka jotkut sitä tuntuvat vähättelevän. Silti se on ainakin minulle yksi peleistä joiden takia arvostan Cubea suuresti. Sama pelimekaniikka kuin REmakessa vaikka onkin hieman lineaarisempi sekä helppokäyttöisempi kun tavaroita voi pudottaa maahan, mutta onneksi sentään kaksi hahmoa kompensoivat mukavasti.

Pitäisikö vielä pystyttää vanhoille Ressoille oma aihe? :lol:



Mielestäni niiden laatikoiden puuttuminen sekoitti peliä ja tavaranhallintaa entisestään. Laatikoista sentään löysi tavaransa kaikkialta missä niitä oli, mutta Zerossa jonkun tavaran joutuu pahimmassa tapauksessa hakemaan kaukaakin, kun niitä voi jätellä minne tahansa.

Lainaus

Heh näin btw vieläkin muistuu mieleen erään Kim Soaresin RE4-arvostelu Kouvolan Sanomien viikkoliitteessä. "Sitä samaa Resident Eviliä mitä jo aikoinaan Ps1:llä. Sarja voisi pikkuhiljaa uudistua." tjsp.

Tähtiä muistaakseni 3/5 :lol: Ei niin että paikallislehdiltä olisi koskaan tullut mitään peliarvioita vakavasti otettua, mutta joku roti nyt kuitenkin!

Jatkakaa

En muistanut enää koko heppua, mutta nyt kun nimen mainitsit, niin muistui heti mieleen tuon häiskän arvostellut.  :lol: Niitä julkaistiin useissakin eri pienissä paikallislehdissä ja voin kertoa että paskempaa peliarvostelijaa ei todennäköisesti ole olemassakaan. Se että kehtaa edes julkaista sellaisia juttuja lehdissä, saa miettimään oliko sillä nyt ihan kaikki palaset päässä kohdillaan.


« Viimeksi muokattu: 06.05.2012 00:13 kirjoittanut MasterTK »
tallennettu
Vs: Wanha kunnon GameCube « Vastaus #29 : 06.05.2012 10:30 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili Kim Soareshan on kirjoittanut muun muassa Pelit-lehteen ja on nykyään kehittämässä pelejä. Kaverin tekstit ovat kyllä herättäneet keskustelua jo vuosien ajan vähän kaikkialla.
tallennettu
Sivuja: [1] 2
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines