Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1] 2
Tulostusversio
Aihe: Vuosi 2010: tulevat pelit, paljastukset, ennustukset ja wishlistit  (Luettu 10632 kertaa)
Vuosi 2010: tulevat pelit, paljastukset, ennustukset ja wishlistit « : 27.12.2009 22:50 »
Joel-san Administraattori * Viestejä: 938 Basaaripisteet: 3 Profiili Vuonna 2010 näyttäisi tulevan valtava määrä lupaavia pelejä. Etenkin alkuvuonna, kun monen pelin julkaisuajankohta on syystä tai toisesta viivästetty loppuvuodesta 2009 vuoden 2010 alkuun. Tästä pelien merestä on jotenkin selvittävä sekä olla missaamatta helmet, joten ajattelin koota listan kiinnostavimmista nimikkeistä. Oma listani on vahvasti PC–painotteinen, joten täydentäkäähän te muut tarjontaa muiden alustojen osalta.

Alan Wake (PC, XO)
Ihan eri tavalla kiinnostuksen herättänyt demo E3:lla nosti tämän pelin sieltä lähes hautuumaan puolelta takaisin varteenotettavien pelien listalle. Vaikka demo ei ollut päräyttävimmästä päästä, RE4–henkinen toiminta vaikutti jännittävältä. Näillä näkymin saamme tietää kesän tienoilla, onko Alan Wake mistään kotoisin.

Arcania: A Gothic Tale (PC, PS3, XO)
Täysin JoWooDin kehittämä henkinen jatko-osa Gothic–sarjalle. Tämän pelin ympärillä leijuu vielä monia kysymysmerkkejä. Monet epäilevät, ettei JoWooD pysty tekemään Gothicin hengessä kunnollista peliä lainkaan. Itse taas toivoisin, että Gothic-henkisyyttä suorastaan karsittaisiin, koska kyseisessä pelisarjassa on monia ärsyttäviä piirteitä. Tärkeimpänä taistelumekanismi. Suoraan sanottuna JoWooD ei herätä suurta luottamusta, sillä he ovat kunnostautuneet lähinnä bugisien ja keskeneräisten pelien julkaisemisessa. Arcania on julkaisijan ensimmäinen itse kehittämä peli. No ainakin screenshotit ovat näyttäneet kivoilta.

Black Mesa (PC)
Hyvä helvetti. Jokohan olisi Black Mesan aika kuoritua munastaan? Viimeisessä trailerissa puhuttiin loppuvuodesta 2009. Uusimman tiedon mukaan pelin julkaisu on viivästetty alkuvuodelle 2010, koska sitä halutaan vielä hioa. Ihan kiva, kai. Kukaan tiimin ulkopuolinen ei vain tiedä, missä tilassa peli oikeasti on. Sinänsä mitään uutta ei ole projektista valunut tietoon. Onnistuessaan siitä tulee edelleen maailman paras peli syrjäyttäen Half-Lifen valtaistuimeltaan.

Crackdown 2 (XO)
Minulle suurin yksittäinen paljastus viime E3:lla. Sukat pyöri jaloissa, kun tästä ilmoitettiin. Sen enempää en tiedäkään jatko-osan ominaisuuksista. Kunhan pelistä löytyy agility orbit ja raketinheitin, se ei voi olla huono.

Dead Rising 2 (PC, PS3, XO)
Dead Rising 2:ssa on samaa kuin Crackdown 2:ssa. Niin rautaisten pelien jatko-osien on vaikea kuvitella epäonnistuvan. Jos Dead Rising 2:ssa on zombeja ja pesäpallomaila, se ei voi olla huono.

Diablo III (PC)
Blizzardin tuntien Diabloa pitäisi melkein veikata vuodelle 2011. Mielenkiinnolla odotan, minkälainen lopullisesta tuotteesta tulee. En ole grafiikkatyyliin suurin ystävä eikä tähän mennessä ilmoitetut hahmoluokat ole säväyttäneet. Tuskin Diablosta nyt kuitenkaan huonoa tule.

Mafia II (PC, PS3, XO)
Pienellä arvostukselle jäänyt Mafia saa yllättäen jatko-osan. Tyyli on pysynyt tismalleen samanlaisena kuin ensimmäisessä osassa. Tulee aivan mieleen vuodet 2001-2002 ja PC Gamerin lukuisat hype–artikkelit. Grafiikan kauneus ja pelin skaala olivat uskomattomia niihin aikoihin. Nostalgian kautta Mafia II tuntuu aivan erityiseltä peliltä. Muutama vuosi takaperin en edes ajatellut Mafian saavan mitään jatkoa.

Metro 2033 (PC, XO)
Itä-Euroopassa on lähivuosina onnistuttu luomaan erinomaisia kirjoihin perustuvia pelejä. Esimerkkeinä STALKER ja The Witcher. Metro 2033 on uusi ehdokas näiden joukkoon. Dmitry Glukhovskyn samannimiseen kirjaan perustuva peli on STALKERin tyylinen ydintuhon jälkeiseen maailmaan sijoittuva FPS. Moskova on tuhottu maan tasalle ydinpommein ja väestö on paennut 65 metriä maan alle rakennettuun isoon pommisuojaan: Moskovan metrotunneleihin. Tiedossa on ruosteisia aseita, mutantteja ja taistelua vähäisistä resursseista pimeässä tunneliverkostossa. Ennakoiden mukaan lineaarisesti etenevässä pelissä juoni ja veitsellä leikattavan tiivis tunnelma vetävät vahvasti mukaansa.

Rage (PC, PS3, XO)
Toinen postapokalyptinen pläjäys id Softwaren kehittämänä. Aavikkoa, hiekkakirppuja, rähjäisiä aseita ja hengenvaarallisia kilpa-ajoja.

STALKER: Call of Pripyat (PC)
Ja kerta vielä maailmanlopun skenaarioita. Clear Sky vielä kesken, mutta varmasti senkin jälkeen maistuu yksi annos STALKERia.

The Age of Decadence (PC)
Ylhäältä päin kuvattu ja vuoropohjainen indie–roolipeli, joka sijoittuu antiikin Roomaan. Vaikutteita on otettu niistä parhaimmista: Fallouteista, Planescapesta, Ultimoista. Hahmonkehitys muistuttaa läheisesti Fallouttien SPECIALia ja taisteluissa käytetään action pointeja. Dialogiapuissa luvataan olevan valinnanvaraa ja erilaisiin lopputulemiin johtavia vastauksia. On myös väläytetty, että pelin voisi läpäistä pelkällä diplomatialla. Indie on kuitenkin aina indieta, joten tuskin kaikkea tätä saadaan samaan pakettiin mahtumaan. Hienoa kuitenkin, että vielä näitä tämäntyyppisiä roolipelejä tehdään.


« Viimeksi muokattu: 28.12.2009 07:54 kirjoittanut Joel-san »
tallennettu
Vs: Vuosi 2010: tulevat pelit, paljastukset, ennustukset ja wishlistit « Vastaus #1 : 27.12.2009 23:41 »
kas Jäsen Viestejä: 464 Basaaripisteet: 2 Profiili Nyt kun tulee sijoitettua uuteen koneeseen niin kyllä tulee herkullinen kevät. Alan Wake ja Diablo III ehkä ne odotetuimmat, toivottavasti saavat Diablon hiottua vielä tälle vuodelle.
tallennettu
Vs: Vuosi 2010: tulevat pelit, paljastukset, ennustukset ja wishlistit « Vastaus #2 : 27.12.2009 23:43 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili Gran Turismo 5 (PS3)

Jokohan se viimein saataisiin uunista ulos. Vielä vähän aikaa sitten oli pientä epäilystä pelin suhteen, oli pelko että se on sitä samaa vanhaa GT laatua paremmilla grafiikoilla, mutta tuo Time trial demo nosti odotuksia. Ajaminen ei ollut enää sellaista kiskoilla ajamista. Nyt pitäisi enää jostakin keksiä rahat G27 rattiin.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Re: Vuosi 2010: tulevat pelit, paljastukset, ennustukset ja wishlistit « Vastaus #3 : 28.12.2009 00:08 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Päällimmäisenä odotuslistalla tällä hetkellä on helmikuussa julkaistava Ace Attorney Investigations: Miles Edgeworth. Uutta twistiä tuttuun suosikkipelisarjaan sekä rehevää huulenheittoa odotellessa. Ja tapahtuu alkuvuodesta DS-rintamalla muutakin, kun Hotel Duskin takaa tuttu Cinq ja Tecmo julkaisevat maaliskuun tienoilla uuden jännäriseikkailun, Again. Luvassa murhamysteerejä ja tietysti omintakeista graafista olemusta. Tällä kertaa mestoilla on oikeita näyttelijöitä. Toivottavasti stoorissa on paljon sisältöä ja puzzleissa nerokkuutta, se olisi tärkeintä. Vähintäänkin mielenkiintoinen proggis jokatapauksessa.


Alan Wake kiinnostaa täälläkin melko paljon. Ei tule toki toimimaan mun PC:llä, mutta silloin se pitää pelata jossain muualla. Kunhan vaan sitä suvanto-kuumotteluakin löytyisi, eikä tarvitsisi antaa aseiden laulaa koko aikaa.


EDIT. Ainiin, ja XO:n sekä PS3:n puolella uusista tulokkaista ainakin Red Dead Redemption aiheuttaa (konsolin osto)kuumotusta. Hätätapauksessa muutan kaverini luo viikoksi. Ja on kait siellä tulossa muutakin, mutta tämä tuli nyt tähän hätään ekana mieleen.


« Viimeksi muokattu: 28.12.2009 00:27 kirjoittanut Sharkie »
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Vuosi 2010: tulevat pelit, paljastukset, ennustukset ja wishlistit « Vastaus #4 : 28.12.2009 00:51 »
Dr. Scientist Jäsen Viestejä: 700 Basaaripisteet: 3 Profiili God of War III (PS3)
Ehdottomasti ensi vuoden odotetuin peli. God of War III tulee olemaan PS3:n paras peli aivan varmasti. Tähän saakka näytetyn materiaalin perusteella tämä mammuttipeli ei voi epäonnistua, ja meno tulee olemaan eeppisempää kuin koskaan aikaisemmin. GoW III ei tule mullistamaan pelisarjaa, mutta ainakin minulle maistuu enemmän kuin hyvin sama meininki mitä edellisissä sarjan peleissä on tarjottu. Vuoden 2010 GOTY, I know it.

Yakuza 3 (PS3)
Kauan tätäkin on saatu odottaa, mutta vihdoin Sega varmisti tuovansa Yakuzan PS3:lle täällä Euroopassakin. Varsinkin Yakuza 2 oli erittäin viihdyttävä ja monipuolinen paketti, ja uskoisin että kolmosestakin tulee nyt sukupolvenvaihdoksen jälkeen vielä parempi kokemus. Ja nyt kaikki PS3-omistajat perkele ostakaa tää peli jotta saadaan se nelonenkin tänne! Ei tämä ole sellainen peli joka kannattaisi missata. Näinä länsipelinkehittäjien hallitsimina aikoina on erittäin mukava saada kerrankin näin japanilainen peli pitkästä aikaa.

Red Dead Redemption (PS3, XO)
Länkkäripelien suuri ystävä olen ja taidan olla ainoa joka piti aikoinaan Gunista. Red Dead Revolver maistui myös hyvin, vaikka joitakin gameplay-ongelmia esiintyikin. Pelin tunnelma oli kuitenkin äärimmäisen hyvin toteutettu. Kävelin usein kaupungissa tekemättä mitään, koska peli toi länkkäritunnelman hyvin telkkarin toiselle puolelle. Kakkonen on tähän saakka vaikuttanut lupaavalta, mutta gameplaysta ei olla vieläkään varmoja. Toivottavasti Rockstar on korjannut ykkösen suurimmat ongelmat ja tästä saataisiin paras länkkäripeli ikinä. Sormet ristiin.

Siinä oli sitten mun ensi vuoden odotetuimmat pelit muutamaa DS-peliä lukuun ottamatta. Kuten Sharkien tapauksessa, minuakin kiinnostaa Miles Edgeworth ja Again. Jälkimmäistä odotan oikeastaan melko paljonkin. Muuten, onko kukaan täällä kuullut sellaisesta tulevasta pelistä kuin Last Window: Midnight Promise? Kyseessä on nimittäin Hotel Duskin jatko-osa ja kehittäjätiiminä toimii jälleen Cing. Julkaisupäivä on Japanissa jo tammikuun 14. päivä, mutta länsijulkkaria ei olla vielä ilmoitettu. Toivottavasti saataisiin jo ennen kesää mahdollisesti. Itselleni ehkäpä ensi vuoden odotetuin DS-peli.
tallennettu
Re: Vuosi 2010: tulevat pelit, paljastukset, ennustukset ja wishlistit « Vastaus #5 : 28.12.2009 00:59 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Muuten, onko kukaan täällä kuullut sellaisesta tulevasta pelistä kuin Last Window: Midnight Promise? Kyseessä on nimittäin Hotel Duskin jatko-osa ja kehittäjätiiminä toimii jälleen Cing. Julkaisupäivä on Japanissa jo tammikuun 14. päivä, mutta länsijulkkaria ei olla vielä ilmoitettu. Toivottavasti saataisiin jo ennen kesää mahdollisesti. Itselleni ehkäpä ensi vuoden odotetuin DS-peli.

No johan on perkele. Pelin nimi oli kyllä tullut julkkarilistoilla vastaan, mutta kun en tiennyt siitä mitään, pääsi se livahtamaan ohi. Enkä myöskään tiennyt, että Hotel Duskille oli jo suora jatko-osa tuloillaan. Erittäin mukava yllätys, ja napsahti heti omankin odotuslistani kärkikahinoihin. Trailerit näyttivät hyvältä. Kunpa vaikeustasoa vaan olisi hieman ekaa osaa enemmän, ja panokset stoorissa vähän kovemmat.

Hyvä tekosyy myös napsutella Dusk uudelleen läpi, kunhan tämän länsijulkaisuajankohta alkaa lähestyä.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Vuosi 2010: tulevat pelit, paljastukset, ennustukset ja wishlistit « Vastaus #6 : 28.12.2009 01:13 »
Tzibo Jäsen Viestejä: 492 Basaaripisteet: 0 Profiili No enpä ole paljon kyllä katsellut mutta tsiigaillaans mitä tuolta on tulossa.

Noh, ainakin tuo Ace Attorney Investigations on ollut niin kauan jo tiedossa ja uutisissa että olen melkein sen jo unohtanutkin vaikka se tosin luultavasti tulee olemaan aivan samaa laatua kuin mitä aikaisemmat Ace Attorneyt vaikka settingi onkin vähän erilainen. Nyt kun ollaan tällä DS-seikkailulinjalla niin toki myös tuo Again kiinnostaa vaikken ennen Sharkien viestiä ollut siitä kuullutkaan. Kovat tekijät kuitenkin. Samoin ilmeisesti myös Hotel Duskille on tulossa jatko-osa, Last Window: Mayonaka no Yakusoku. Enpä tuostakaan ollut aikaisemmin kuullut mutta eipä mitään, Hotel Dusk oli loistava kuiteski.

toki kiinnostaa kuten Splinter Cellit tähänkin asti. Toiset haukkuvat geneerisiksi ja tylsiksi, mutta meikään kolahtaa. Ja jotain toisesta laidasta - en tiedä kuinka paljon nykyään iskee kun en ole pitkään aikaan pelannut mutta eiköhän niissä aina jotain taikaa ole, nimittäin Pokemon: Heart Gold voisi jotain nostalgioita kai herätellä. Näemmä myös uusi Prince of Persia on tulossa. En ole niitäkään pelannut kun SoTia, mutta jos tuo on yhtä hyvä kuin se, voisi olla aika jees. 2 ja 3 oli kuulemma aika kämyjä ja reaktiot tähän viimeisimpään ovat olleet aika äärilaidoista. Ja en tiedä mikäli tuo Arkham Asylum 2 on tulossa ens vuonna, mutta se olisi kyllä yksi sellainen peli joka oikeasti innostaisi.

Ainiin ja onhan tuo Fez kai tulossa ensi vuonna, se voisi olla aika mielenkiintoinen.

En tiedä onko se hyvä vai huono juttu, mutta olihan nuo  jotkut noista vähän väkisin väännettyjä, en varsinaisesti odota mitään peliä kuten olisin vuosi tai kaksi sitten himoinnut. Ehkä noi point 'n' clickit DS:lle on ens vuoden mielenkiintosin juttu. En tosin jaksanut katsoa Hotel Dusk 2:n traileria kokonaan, mutta se olikin japaniksi eikä nuo visual novelit ole mitenkään kovin houkuttelevia trailereissa. Mut sellasta, vähän ehkä väsy niin en tiedä saako tästä mitään selvää. :)
tallennettu
Vs: Vuosi 2010: tulevat pelit, paljastukset, ennustukset ja wishlistit « Vastaus #7 : 28.12.2009 11:36 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Dead Space 2 jos tulee ensi vuonna, niin muuta ei tarvitakaan siihen, että pelivuosi on loistava.:p Tosin vähän epäilyttää tietysti se, oliko Dead Space vain yhden pelin tuoreena kestävä juttu, vai saavatko kehitettyä kakkosesta yhtä säväyttävän, eli ei nyt vielä ihan täysillä juhlita, vaikka helposti odotetuin peli omalla kohdalla onkin.

Gran Turismo 5 toki täysin varma hitti ja pakko-ostos.

Suurena Heavenly Sword-fanina Ninja Theoryn Enslaved on kovassa odotuksessa. Jos peli on edes puoliksi niin hyvä kuin HS, on se yksi ensi vuoden parhaita teoksia. Pelistä tiedossa toistaiseksi todella vähän, joten odotukset perustuvat ihan tekijätiimin edelliseen teokseen.

Alan Wake voisi olla aika mahtava peli tunnelmaltaan, ainakin ennakkovideoista voisi näin päätellä.

Heavy Rain on mielenkiintoinen nimike sekin. Voi olla hyvin keskinkertanen, voi olla jotain mahtavaa. Aika näyttää.

The Last Guardian ja Team ICO, jospa tämä ensi vuonna jo tulisi? Aika takuuvarma onnistuja...

Halo Reach.. jospa tämä tarjoaisi sen eeppisen kampanjan, jota kolmoselta odotti?

Mass Effect 2 kiinnostaisi toki, jos nyt jaksaisi ykkösen ensin pelata läpi. Tuli aikanaan aloitettua se kyllä, mutta muutaman tunnin pelaamisen jälkeen peli bugasi autosaveen ja kun peli alku ei ollut mitään maailman mullistavinta, jäi projekti hamaan tulevaisuuteen.

Bayonetta menee varmaankin genrensä kärkeen tai ainakin hyvin lähelle sitä, eli varmasti yksi koko generaation parhaita teoksia tulossa.

Seuraava MGS PSP:lle tietty myöskin automaattisesti pitää listata.

Siinä nyt jotain odotetuimpia pelejä.
tallennettu
Vs: Vuosi 2010: tulevat pelit, paljastukset, ennustukset ja wishlistit « Vastaus #8 : 28.12.2009 12:17 »
Joel-san Administraattori * Viestejä: 938 Basaaripisteet: 3 Profiili
Dead Space 2 jos tulee ensi vuonna, niin muuta ei tarvitakaan siihen, että pelivuosi on loistava.:p Tosin vähän epäilyttää tietysti se, oliko Dead Space vain yhden pelin tuoreena kestävä juttu, vai saavatko kehitettyä kakkosesta yhtä säväyttävän, eli ei nyt vielä ihan täysillä juhlita, vaikka helposti odotetuin peli omalla kohdalla onkin.
Ennakotietojen perusteella kakkososa ei ainakaan paskalta kuulosta. Tällä kertaa tapahtumat sijoittuvat avaruusasemalle, joka on jättimäinen Saturnuksen kuuta kiertävä kaupunki. Nimeltään Sprawl. Tiedossa siis paljon monipuolisempia tiloja. Kauppoja, asuintiloja ja sen sellaista. Lisäksi Necromorphin invaasiota pääsee seuraamaan aivan alusta alkaen. Paikalle on kutsuttu sama tuttu Isaac Clarke, koska hän on ainoa, joka tietää, miten necromorphien kanssa tulee menetellä. Miehen psyyke on kuitenkin aivan romuna Ishimuran tapahtumien jälkeen.
tallennettu
Vs: Vuosi 2010: tulevat pelit, paljastukset, ennustukset ja wishlistit « Vastaus #9 : 28.12.2009 12:21 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Codemastersin Formula 1 2010 on kaikkein suurimman odotuksen alla. Selvästi haluavat hioa pelistä myös simujen ystäviä tyydyttävän. Toivon mukaan lopputulos ylittäisi Studio liverpoolin aiemman formulan, sillä jo siihen olisin tyytyväinen.

Kuvia ja videoita saisi pikkuhiljaa alkaa tippumaan. Ei muutakuin Schumin mersua alle ja mestaruutta jahtaamaan.


Studio milestone herättää ensi vuonna myös WRC-pelit henkiin. WRC 2010 on kuitenkin iso kysymysmerkki: lafkan aiemmat kilpa-ajot eivät ole mitään klassikoita olleet ja historiansa vaikeinta aikaa elävä rallin MM-sarja ei ole helppo ammennuksen kohde. Toivon mukaan saisivat mukaan vaikka 4-pelaajan hot seat -moninpelin tyyliin CMR 2.0 ja jättäisivät pois typerät "kaikki autot samaan aikaan tiellä"- arcadehölmöilyt.


Tietty se Gran Turismo 5:kin olisi kiva saada hyppysiin...


Jotta ei ihan racing-pelien palvonnaksi mene, niin kerrotaan että Super Mario Galaxya odottelen malttamattomasti. Toivon mukaan Nintendo saisi sen todella julkaistua ensi vuonna. Siitä kun ei, Nintendon julkaisupolitiikan tuntien, ikinä voi tietää  varmaksi.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Vuosi 2010: tulevat pelit, paljastukset, ennustukset ja wishlistit « Vastaus #10 : 28.12.2009 23:24 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW
The Last Guardian ja Team ICO, jospa tämä ensi vuonna jo tulisi? Aika takuuvarma onnistuja...

Veikkaan että panostavat tuohonkin kunnolla, Team Icolla on tapana hioa pelejään hyvin pitkään. Toisaalta, minulla on kyllä varma aavistus että ensi E3:ssa kerrotaan jo The Last Guardianin julkaisupäivä ja annetaan ruhtinaalliset määrät yleistietoa pelistä.

--

Arkham Asylumin jatko-osa

Tätä odotan kovasti, Arkham Asylum oli tämän vuoden kovimpia pelijulkaisuja ja jos jatko-osa onnistuu olemaan yhtä loistelias (ellei jopa parempi), niin enköhän nappaa tämän jo julkaisupäivänä kaupasta mukaan. Gotham City tapahtumapaikaksi, lisää hassuja vempaimia Batmanille, taisteluihin entistä enemmän syvyyttä, kohtalainen juoni ja hyvää tulee.

Heavy Rain

Peli jossa tuodaan nimenomaan juoni kaikista parhaiten esille, luulisi kelpaavan siis. Jos nyt ei kuitenkaan paljastu täysin elokuvamaiseksi teokseksi ja onnistuu säilyttämään videopelin kriteerit, niin tämäkin on kutakuinkin pakko-ostos. Collector's Edition vaikuttaa melkoisen mehevältä, namskis.

BioShock 2

Ykkösosakin pitäisi kokea ennen tätä, tai sitten hommaan vaihtoehtoisesti molemmat kakkosen julkaisupäivänä (molempi parempi). Odotukset on kohtalaisen korkeat, sillä olen himoinnut BioShock -pelejä jo hyvän tovin.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Vuosi 2010: tulevat pelit, paljastukset, ennustukset ja wishlistit « Vastaus #11 : 29.12.2009 03:17 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili Diablo III ilmestynee myös ensi vuoden vastaavaan ketjuun.

Mass Effect 2 (PC, Xbox 360)

Bioware. En voi mitään, että pidän lafkan peleistä. Dragon Age on vielä kesken ja ensimmäisen Mass Effectinkin pelasin noin kertarykäisyllä, mutta yhtäkään peliä ei Bioware ole tehnyt, josta en ole pitänyt.

Starcraft 2 (PC)

Samat asiat, jotka sanoin Biowaresta, pitävät paikkansa pitkälti Blizzardinkin osalta.

Super Street Fighter IV (Xbox 360, PS3)

Ei voi mitään. Haluan päästä pelaamaan Third Striken hahmoilla viime vuoden pelatuimmassa pelissä. Dudley!

Guild Wars 2 (PC)

Guild Wars oli aikanaan aika suuren odotusten alla ja vaikkei juuri niitä odotuksia täyttänyt, mitä toivoin, sieltä alta löytyi todella syvällinen PvP-järjestelmä. Lisäpakettina Nightfall oli taas tosi jees ja paikkaili PvE:n puutteita kätevästi. Toivottavasti GW2 onnistuu nyt kummassakin yhtaikaa.

Heroes of Newerth (PC)

Beta on hyvä. Koko peli toivottavasti vielä parempi.

Spelunky, Fez   (XBLA)

Spelunky on jo saanut aikaa tuhottua mukavasti, mutta XBLA-versio vaikuttaisi olevan monella tapaa vielä parempi kuin alkuperäinen. Feziä olen myös odotellut suurella mielenkiinnolla.
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Vs: Vuosi 2010: tulevat pelit, paljastukset, ennustukset ja wishlistit « Vastaus #12 : 29.12.2009 09:01 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Perfect Dark
Ylivoimaisesti odotetuin. Online co-opit, counter-operativet ja koko moninpeli. Sais tulla jo.

Pokemon: Heart Gold
Pakko ostaa ja pelata jo pelkän nostalgian takia.

Diablo 3
Kiinnostaa, jos vaan tulee. En ole aikaisempia juuri pelannut, mutta rojun kerääminen kiinnostaa aina.

Mitään suurempia odotuksen aiheita ei ole, kun vanhojakin on vielä niin paljon pelaamatta. Uusi F-Zero kiinnostaisi, jos Nintendon pelien taso ei olisi niin totaalisen rappiolla tällä hetkellä. Kunhan tulevat taas järkiinsä ja saavat tehoa konsolinsa pellin alle, niin uusi, komea ja supervaikea F-Zero olisi täydellinen. Ainahan sitä saa toivoa.
tallennettu
Vs: Vuosi 2010: tulevat pelit, paljastukset, ennustukset ja wishlistit « Vastaus #13 : 29.12.2009 22:51 »
Anders Helevete Jäsen Viestejä: 116 Basaaripisteet: 1 Profiili Super Street Fighter IV
Super Mario Galaxy 2
Rock Band 3?
Bioshock 2
Muilla peleillä ei ole mitään väliä  8) Tosin eikös joku Fallouttikin ollut tulossa ens vuonna?
Pika Pikaa
tallennettu
Vs: Vuosi 2010: tulevat pelit, paljastukset, ennustukset ja wishlistit « Vastaus #14 : 29.12.2009 23:01 »
tetsuo ...I think. Jäsen Viestejä: 369 Basaaripisteet: 2 Profiili
Super Mario Galaxy 2
Rock Band 3?

Rock Band 3. Jos tekevät siitä samanlaisen ominaisuuksiltaan kun RB: The Beatlesin, mahdollisuuden pistää fretboard ei-läpinäkyväksi, hyperspeedin vaihtamisen pelaajakohtaiseksi ja dlc:n yhteensopivaksi edellisiin osiin, olisin tyytyväinen. SMG 2 itsestäänselvyys.
tallennettu
Vs: Vuosi 2010: tulevat pelit, paljastukset, ennustukset ja wishlistit « Vastaus #15 : 29.12.2009 23:10 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Bayonetta, 3rd Strike vihdoinkin PSN:ään ja XBLA:ään pliis, Aliens vs. Predator voisi olla onnistuessaan jonkinlainen korvike Splinter Cellin moninpelille, Caven shoot 'em upit Xboxille, Gran Turismo 5, Dead Rising 2 varauksella, koska Capcom ei ole osannut kuin sössiä jatko-osia viime aikoina ja Starcraft II voisi olla ensimmäinen RTS-peli, jonka salat jaksaisi opetella.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Re: Vuosi 2010: tulevat pelit, paljastukset, ennustukset ja wishlistit « Vastaus #16 : 30.12.2009 09:42 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 939 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Super Street Fighter 4
Mass Effect 2


Nuo kaksi ovat ne tärkeimmät. Muitakin kiinnostavia peleja löytyy tietenkin, mutta noilla kahdella jo pärjäisi koko vuoden.

Muita ihan hyviä varmaan on:
Bayonetta
Dante's Inferno
God of War 3
Heavy Rain
Yakuza 3
ja XBLA-pelit
Play-Asia
tallennettu
Vs: Vuosi 2010: tulevat pelit, paljastukset, ennustukset ja wishlistit « Vastaus #17 : 30.12.2009 14:52 »
Taist0 Cyborg Jäsen Viestejä: 544 Basaaripisteet: 3 Profiili Battlefield: Bad Company 2
Betaa noin 10-20 tuntia pelanneena voin sanoa, että tulee olemaan ainakin konsoleiden paras räiskintä.

Super street fighter 4
Toivottavasti pelimekaniikkaan tulisi joitakin muutoksia nykyiseen.

The Witcher 2
Ei varmaankaan täksi vuodeksi tule, mutta sanotaan se silti.
tallennettu
Vs: Vuosi 2010: tulevat pelit, paljastukset, ennustukset ja wishlistit « Vastaus #18 : 30.12.2009 15:57 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Jatko-osista en jotenkin jaksa enää kiinnostua. Bayonetta jää välistä kun en omista boxia ja Wiikin on myyty niin Mario ja kumppanit pitää myös skipata. Mitäs siitä sitten jää käteen...

Starcraft 2. Ja ehkä PSN:ään tulee muutama hyvä ladattava peli/porttaus.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Vuosi 2010: tulevat pelit, paljastukset, ennustukset ja wishlistit « Vastaus #19 : 30.12.2009 16:59 »
Xerobos Jäsen Viestejä: 336 Basaaripisteet: 0 Profiili Näin Halo-vänkkerin silmin ensi vuoden odotetuin peli on ehdottomasti Halo Reach. ODST jaksoi viihdyttää vielä muutaman läpipeluun verran, mutta uudella pelimoottorilla varustettu jatko-osa innostaa aivan eri tavalla.

Muuta varmaa ennakotilaustavaraa ovat Mass Effect 2, Dead Rising 2, Alan Wake ja Final Fantasy XIII (100% varmuudella tulee jäämään kesken). Tulevien pelien seuraaminen on jäänyt melko vähälle, kun on noita vanhojakin hyllyssä odottelemassa omaa vuoroaan, niin en osaa sanoa oikein mitään uusista nimikkeistä paitsi sen, että Heavy Rainista tulee todennäköisesti LittleBigPlanetin ja InFamouksen paskuuden jatkumoa.

Ja jos vielä saisi paljon hyvännäköistä ja kiinteää böönaa.

(Killzone 2:ssa) "Seiniä ja sillankaiteita pitkin pomppiessa tuli tosin enemmän mieleen Mirror's Edgen pelaaminen kuin karskin toimintapelin"
tallennettu
Vs: Vuosi 2010: tulevat pelit, paljastukset, ennustukset ja wishlistit « Vastaus #20 : 30.12.2009 21:29 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Jos tämä olisi se vuosi jolloin vihdoin saisin hiukan kovempaa kamaa hyllyyn ja saisin hommattua HD-laitteiston ja PS3:n. Tai miksi ei X360:stäkin, mutta PS3 nyt on ainakin ensin hankinnassa BD toiston vuoksi. Jos tälläisiä hankintoja tulee tehtyä, vanhoissakin riittää pelattavaa, mutta luulen että uudetkin vie aika hyvin mennessään. Eli pari voisi mainita:

Super Street Fighter IV (PS3)
Jäi IV kokematta niin siirryn loogisesti suoraan tähän, josta odotankin hyviä kokemuksia.

Bayonetta (PS3)
Tämä tietty pienellä varauksella, koska jos PS3 versio on niin susi mitä jutut kertoo, voi jäädä hyllyynkin. Mutta mielenkiintoinen yksilö kyllä.

Heavy Rain (PS3)
Kuulostaa hyvin mielenkiintoiselta. Tarina vetoinen seikkailu siis. Hiukan kyllä pelottaa kaikki "mahtavat" uudistukset, kuten se että pelissä ei voisi periaatteessa kuolla, vaan tarina jatkuu kuoleman jälkeen eri tavalla (jotain tälläistä muistelisin lukevani jostain...). Sinänsä mielenkiintoinen idea, mutta epäilen sen toimintaa...No aika näyttää.

GoW3 (PS3)
PS2:lla tuli tahkottua näitä aika paljon ja pientä kyllästymistäkin tuli. Mutta näistä on jo aikaa joten ehkä voisi olla aika taas lähteä veriselle reissulle Kratoksen kanssa. Hienoja pelejä aikaisemmat kuitenkin ovat.

Dead Space 2 (PC)
Ensimmäinen osa on PC:llä yllättävän hyvä ja tuli aivan puun takaa joten totta kai tämäkin kiinnostaa. PS3 versiokin voisi kiinnostaa jo siinä olisi tuki PS3:n "motelle", mutta tuskin tulee olemaan.

Metroid: Other M
Tämä on ehkä ensi vuoden suurin peli minulle. Trailerin perusteella elokuvamainen ja erittäin tarina vetoinen. Ainoa mikä voisi parantaa peliä on paremmat tehot mutta kaikkea ei voi saada. Tätä kuitenkin odotellaan ja kuolataan.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Vuosi 2010: tulevat pelit, paljastukset, ennustukset ja wishlistit « Vastaus #21 : 30.12.2009 22:05 »
ZepKi Jäsen Viestejä: 308 Basaaripisteet: 0 Profiili Mass Effect 2 - Tää on trailerien perusteella kyllä semmonen pläjäys että huhhuh.
Bayonetta - Preorderissa on jo ja kyllä luulen että loistavaa tulossa.
Perfect Dark (XBLA) - Oma lemppari FPS-genrestä <3
Super Street Fighter IV - Ahh, hahmokasti vakuuttaa jo nyt.
tallennettu
Vs: Vuosi 2010: tulevat pelit, paljastukset, ennustukset ja wishlistit « Vastaus #22 : 06.01.2010 16:52 »
Stavros Jäsen Viestejä: 81 Basaaripisteet: 13 Profiili Vuoden ensimmäinen uusi peli jonka hankin on Army of Two: 40th Day. Co-opin takia hankin tuon, jotta voi veljen kanssa pelata yhdessä.

Muita pelejä jotka varmaan tulen hankkimaan tänä vuonna (jos vain ilmestyvät 2010) ovat

Mass Effect 2
Ykkösosa oli hieno kokemus ja tätä odotan innolla.

Battlefield: Bad Company 2
100% varma ostos.

Red Dead Redemption
Länkkäri-pelit kiinnostavat aina.

GOW III
Ainoa pelko tämän kohdalla on, että onko pelissä tarpeeksi uudistuksia aiempiin osiin verrattuna. Muuten kiinnostus tätä peliä kohtaan voi lopahtaa.

Heavy Rain
Kuulostaa erittäin mielenkiintoiselta "peliltä".

Yakuza 3
Luojan kiitos, että tämä peli julkaistaan euroopassa.
Elämä on kuin sardiinipurkki - kaikki me etsimme purkin avainta.
tallennettu
Vs: Vuosi 2010: tulevat pelit, paljastukset, ennustukset ja wishlistit « Vastaus #23 : 06.01.2010 18:00 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Red Dead Redemption
Rockstar osaa luoda eläviä ja hienoja maailmoja ja videoiden perusteella RDR:n länkkärimaailma vaikuttaisi erittäin mielenkiintoiselta. Lisäksi trailereiden musiikit ja ääninäyttely vakuuttavat.

Dragon Quest IX
Uusi DQ on aina merkkitapaus ja odotukset ovat erittäin korkealla. Diggailin muista DS:n DQ:sta, joten eiköhän tämäkin kolahda.

Caven shoot 'em upit
Pitää toivoa, että olisivat aluekoodittomia. Ketsui ja Espgaluda II ovat ainakin tulossa alkuvuodesta. Huhuja on myös liikkunut länkkärikäännöksistä, mutta noita on turha venailla ennen kuin mitään varmistuu.

Treasuren täysin uusi shmuppi boksille
Pistettiin jäihin Sin and Punishment 2:sen takia, toivottavasti jatkavat kehitystä vielä.
tallennettu
Vs: Vuosi 2010: tulevat pelit, paljastukset, ennustukset ja wishlistit « Vastaus #24 : 06.01.2010 20:04 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Iwata lupailee että uusi Zelda julkaistaisiin vielä tämän vuoden puolella Wiille. Mikäli näin on, on uusin Zelda -seikkailu ehdottomasti vuoden odotetuinpia pelejä. E3:sten jälkeen olemme jälleen viisaampia.

http://wii.ign.com/articles/105/1058479p1.html

Muita odottamisen arvoisia: Super Mario Galaxy 2, God of War 3, Arham Asylum 2, Diablo III, Perfect Dark, Red Steel 2
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Vuosi 2010: tulevat pelit, paljastukset, ennustukset ja wishlistit « Vastaus #25 : 06.01.2010 22:31 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Sairasta jos Mario, Metroid ja Zelda todellakin kaikki ilmestyvät samana vuonna. Jonkun niistä pitää myöhästyä, muuten tulee liikaa parhautta!
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Vuosi 2010: tulevat pelit, paljastukset, ennustukset ja wishlistit « Vastaus #26 : 07.01.2010 01:02 »
Soukyugurentaio-
tokuyo
~ forever with me ~ Jäsen Viestejä: 83 Basaaripisteet: 2 Profiili
Sin & Punishment 2 taitaa olla ainut tekele joka oikeasti kiinnostaa tältä vuodelta. Treasure on kuuleman mukaan onnistunut erittäinkin mainiosti jatko-osan kanssa, ainut asia mikä hieman hirvittää taitaa olla pelin kesto, joka on kuuleman mukaan miltei kolme tuntia.
buginen lastenpeli
tallennettu
Vs: Vuosi 2010: tulevat pelit, paljastukset, ennustukset ja wishlistit « Vastaus #27 : 21.01.2010 00:09 »
Riepu Oh nice. Moderaattori * Viestejä: 984 Basaaripisteet: 2 Profiili Ehdoton ykkösnimi tämän vuoden puolella on kyllä Kingdom Hearts: Birth by Sleep, vaikkei sen länsijulkaisupäivistä taida olla vielä tietoakaan. Kolmea uutta ja ilmeisesti myös pelattavuudeltaan erilaista hahmoa piisaisi nyt kuitenkin tällä kertaa, taisteluja on uudistettu hitusen vähän enemmän erikoisiskuystävällisemmäksi, ja onpahan juonellakin jonkinlaista potentiaalikin jälleen, joten kyllähän tästä ainakin meikäfani innostuu. Saas tosin nähdä, mitä juurikin juonen kanssa lopulta kuitenkin käy, mutta ainakin pelillisen puolen uskon iskevän minuun jälleen, kuten on käynyt myös edellisten osien kanssa.

Myönnän myös odottavani edelleenkin FFXIII:a, vaikka siitä nyt on paljon puhetta riittänytkin. Pakkohan näin odotettu peli on kuitenkin ensin koettava, ennen kuin voi lytätä (tai ylistää) ;)
To defy me is a senseless act which goes against your world's wishes...
tallennettu
Vs: Vuosi 2010: tulevat pelit, paljastukset, ennustukset ja wishlistit « Vastaus #28 : 21.01.2010 13:53 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili Oma wishlist on aika yksinkertainen:

-Arkham Asylumin jatko
Ykkönen yllätti, ja oli vuoden paras peli. Voisi kuvitella, että laajennettu kakkososa olisi vain parempi?

-Crackdown 2
Ykkösosa on koko nykyisen genin aliarvostetuimpia helmiä. Aivan järkyttävän hauskaa steroideilla pumpattua sandbox-toimintaa, jossa minä ainakin jaksoin itse tarinan läpivedon jälkeen etsiä vielä viimeiset agenttia kehittävät boostit.

-Army of Two 2
Nyt jo julkaistu, mutta oli kovassa odotuksessa. Ykkösosa oli mahtava co-oppina, ja odotinkin vain, että kakkososassa on lisää samaa vielä ylivedetympänä. Ei tarvinnut pettyä.

-Uudet vuosipainokset PES:sta ja 2K Sportsin NHL:stä
PES 2010 palasi sarjan juurille pelattavuutensa puolesta, ja onkin jännä nähdä mihin suuntaan japanin ihmemiehet vievät seuraavaa osaa. Tuottaja Seabassin mukaan faneja on kuunneltu(jälleen) ja fanien haluamia ominaisuuksia ollaan lisäämässä peliin. Omalla toivelistalla ovat oikeastaan vain maalivahtien tekoälyn korjaaminen ja joukkuemäärän kasvattaminen.

NHL 2k10 oli karmean 2k9:n jälkeen hyvä tuote. Tekoäly on rautaa ja pelissä on totuttelun ja pienten sliderisäätöjen jälkeen erinomainen tuntuma. Seuraavaan osaan jäi kuitenkin paljon viilattavaa ja - kuten PES:n tiimillä - suunta on ilmeisen oikea.
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Vs: Vuosi 2010: tulevat pelit, paljastukset, ennustukset ja wishlistit « Vastaus #29 : 21.01.2010 14:58 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW
Ehdoton ykkösnimi tämän vuoden puolella on kyllä Kingdom Hearts: Birth by Sleep...

Derp, viime viikolla sorruin katsomaan YouTubesta ison osan tämän pelin välivideoista. En omista PSP:tä, mutta eiköhän tuo tule hankittua ensimmäisten joukossa PSP:lle kun sellaisen joskus erehdyn ostamaan. Birth by Sleep on muuten menestynyt myyntiluvuissakin yllättävän hyvin, on kuulemma jatkuvasti lopussa monista kaupoissa Japanissa. Lisäksi peli sisältää myös salaisen välivideon, jonka tapahtumat sijoittuvat Kingdom Hearts II:n jälkeiseen aikaan. Olisikohan jo kolmannen osan aika?
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Sivuja: [1] 2
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines