Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Aihe: Vuoden peli 2018 -äänestys (1. God of War)  (Luettu 6763 kertaa)
Vuoden peli 2018 -äänestys (1. God of War) « : 24.11.2018 13:41 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW


Koska äänestys alkaa?

1.12.2018 klo 00:00

Koska äänestys loppuu?

1.1.2019 klo 00:00

Oman äänen rakenne

Luetteloi viestissäsi pelit sijoille 1-3, mieluiten lyhyiden perusteluiden kera. Halutessasi voit mainita myös vain yhden pelin tai kaksi peliä, mutta tee silti selväksi, kumpi on paremmalla sijalla.

Sijan 1 peli saa kolme pistettä
Sijan 2 peli saa kaksi pistettä
Sijan 3 peli saa yhden pisteen

Voit nostaa toki viestissäsi esiin myös vanhempia pelejä vaikka jo ennen äänestysajan alkamista, tai esimerkiksi kehua viime vuonna julkaistuun peliin tänä vuonna ilmestynyttä DLC:tä, mutta varsinaiseen äänestykseen ottavat osaa vain tänä vuonna julkaistut pelit. Indiet totta kai lasketaan mukaan.

Muutenkin vapaa keskustelu tämän vuoden pelaamisesta (tai pelaamattomuudestasi) on hyvin tervetullutta!





God of War
PS4
3+3+1+3=10 pistettä

Huima päivitys kuluneeseen pelisarjaan, nyt aidosti aikuinen ja kypsä pelikokemus. Loistavaa dialogia ja ääninäyttelyä, mahtava maailma, sopivasti tutkimista, kevyttä puzzlailua, koukuttavaa loottaamista. - finngamer

Erittäin hyviä pieniä oivalluksia täynnä ja skandimytologia piti myös loistavasti otteessaan. - Lohari




Monster Hunter: World
PS4, Xbox One, PC
3+3+3=9 pistettä

450h jyystetty pelkällä greatswordilla, joka on vain yksi ase monista, mikä kertoo tarpeeksi pelin vetovoimasta. - Scarf

MH on edelleen haastava eikä pitele edes alussa pelaajaa turhaan kädestä kiinni, mutta samalla lähestyttävyys ja quality of life -hommat ovat ihan eri tasolla aiempiin osiin nähden. - Sharkie



Super Smash Bros. Ultimate
Nintendo Switch
2+2+1=5 pistettä

Mieletön paketti parasta moninpelaamista. Mutta siltikin ehkä itselle vuoden toiseksi paras peli yksinpeligrindin takia, käsittämätön määrä Nintendon historiaa kerättävänä. -finngamer


« Viimeksi muokattu: 01.01.2019 12:44 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Vuoden peli 2018 -äänestys (käynnistyy 1.12 klo 00:00) « Vastaus #1 : 10.12.2018 07:30 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Muistutus! Äänestys on ollut käynnissä hyvän aikaa. Itse annan pisteeni ennen joulua, kunhan saan vielä kellotettua Smashia lisää.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Vuoden peli 2018 -äänestys (käynnistyy 1.12 klo 00:00) « Vastaus #2 : 10.12.2018 08:11 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 159 Basaaripisteet: 0 Profiili Vaikea äänestää kun kaikki kovimmat pelit mitä tänä vuonna on pelannut on julkaistu jo viime vuonna.
tallennettu
Re: Vuoden peli 2018 -äänestys (käynnistyy 1.12 klo 00:00) « Vastaus #3 : 10.12.2018 08:53 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Heh, jotakuinkin sama tilanne itsellä, taas kerran. Nykyrytmissä on ne pari massiivitapausta, jotka tulee ostettua vuosittain heti, ja muut pelailen alennuksesta myöhemmin. Tällä listalla voisivat hyvin olla Spindelmannet, Dad of Boit, Red Dedit, Switchin verkkopelaamisen riemuvoitot ja mitä näitä nyt vielä on, mutta alas, it was not meant to be.

Siksipä, ääneni ovat seuraavat:


1. Monster Hunter: World

Scarffin kanssa tästä onkin vuoden aikana iloittu sen verran, että tarkemmat perustelut löytää pelin omasta ketjusta. Pähkinänkuoressa uusin MH on edelleen haastava eikä pitele edes alussa pelaajaa turhaan kädestä kiinni, mutta samalla lähestyttävyys ja quality of life -hommat ovat ihan eri tasolla aiempiin osiin nähden. Itselle tämä kombo oli täydellinen sisuksiin iskeytymiselle, ja kun päälle laitetaan vielä upea ja elävältä tuntuva maailma, koukuttava gameplay-loop, oikeasti merkityksellinen lootti, mikromaksupaskeen vähyys ja järkyttävän monipuolinen pelityylivalikoima, niin vuoden peli on selvä.


2. Destiny 2: Forsaken

Onko tämä oikeasti oma pelinsä? Ei välttämättä. Oliko D2 toisaalta oikeasti kokonainen peli ennen tätä? Ei välttämättä. Entä onko mulla MHW:n lisäksi muita vaihtoehtoja tälle listalle? Ei välttämättä. Näillä mennään siis, kävi eli ei!

Destiny 2:n startti ei jälleen ollut se vahvin mahdollinen, ja itsekin pidin noin 7 kuukauden tauon pelistä tänä vuonna. Forsaken vaikutti kuitenkin alusta asti hyvältä, ja lopulta sieltä myös saatiin täysin The Taken Kingin veroinen jättilisäri eetteriin. Asejärjestelmän uudistukset muuttivat koko pelin luonteen ja dynamiikan railakkaasti parempaan suuntaan, Crucible on ollut taas hauskempaa kuin aikoihin, Gambit on loistava pelimuoto, uudet pelialueet siistejä, tarinassakin sentään jotain pointtia, uudessa varustepoolissa monia kovia tapauksia, ja yleisesti vaan erittäin hyvä meininki. Aika varauksetta voin sanoa, että Forsakenin julkaisun jälkeen ollaan saatu nauttia monin tavoin parhaasta Destinystä koskaan, ensimmäisen osan huippuhetket mukaan lukien. Kyseessä on myös edelleen ainoa FPS-peli, joka on allekirjoittaneen aidosti onnistunut koukuttamaan, joten kai siinä jokin taika on.


« Viimeksi muokattu: 10.12.2018 09:03 kirjoittanut Sharkie »
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Vuoden peli 2018 -äänestys (käynnistyy 1.12 klo 00:00) « Vastaus #4 : 22.12.2018 08:07 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW 1. Octopath Traveler

Wanhan ajan RPG:t tulivat tänä vuonna ryminällä takaisin, josta etupäässä vastasi SquareEnixin fantastinen Octopath Traveler, joka soitti genren faneille juuri oikeat nuotit, tarjoten sopivasti nykyaikaistetun ulkoasun ja lajityypin huippuja kurottelevan ääniraidan – jos on vähänkään pitänyt Final Fantasy VI:n tai Chrono Triggerin kaltaisista kokemuksista, kuuluu tämä peli pelata. Nyt.

2. Super Smash Bros. Ultimate

Tässä pelissä kaikkea on paljon, ja vähän päälle. Smash on monille Nintendon tärkein pelisarja, muttei minulle. Pelaan sitä mielelläni lokaalina moninpelinä, mutta yksinpelimuodoista en saa niin paljon iloa tai tunteja irti. Sakurai on kuitenkin Bandai Namcon kanssa puurtanut itsensä äärimmäisyyksiin, työstäen vaikuttavan mättöpaketin, joka peliviihteen historiassa hakee vertaistaan.

3. Mega Man 11

SO GOOD! Mega Man palasi, ja niin oikealla tavalla kuin kuuluikin. Pelin läpäisy ei kestä kauan, mutta toisaalta tulen varmasti palaamaan MM11:n pariin tulevaisuudessa monet, monet kerrat, aivan kuin sen edeltäjienkin. Jos tämä peli näyttää suuntaa tuleville sarjan osille, en voisi olla enempää innoissani – ehkä sinisellä robotilla on sittenkin edessään valoisampi tulevaisuus, kuin mitä vielä muutama vuosi sitten pelkäsimme.


Paras vanha peli: Splatoon 2

Nyt ei leikitä: jos se vain olisi ollut äänestyksen sääntöjen puitteissa mahdollista, olisin heittänyt Splatoon 2:n tuosta vain ykkössijalle. Tämä on peli, jota olen pelannut tänä vuonna yli 385 tuntia (verrattuna viime vuoden 145 tuntiin), enkä tunnu saavan siitä tarpeekseni, sillä sen taitokatto on korkeammalla kuin Morayn tornit. En ole sitten Halo 2:n pitänyt mistään online-pelistä näin paljon, eikä edes Bungien legendaarinen FPS saanut aikaan lämmintä tunnetta, että olen nyt "kotona". Splatoonin yhteisöstä huokuu lämminhenkisyys, vastaanottavaisuus ja energisyys. Se saa nielemään tappiot kunnialla, ja juhlimaan voittoja nöyrästi. Rakastan tätä peliä suunnattomasti.

Ai niin: Octo Expansion tuli myös tänä vuonna, ja oli minulle paras lisäri, jonka olen koskaan pelannut.



« Viimeksi muokattu: 22.12.2018 21:40 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Vuoden peli 2018 -äänestys (käynnistyy 1.12 klo 00:00) « Vastaus #5 : 23.12.2018 02:48 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW 1. God of War
Huima päivitys kuluneeseen pelisarjaan, nyt aidosti aikuinen ja kypsä pelikokemus. Loistavaa dialogia ja ääninäyttelyä, mahtava maailma, sopivasti tutkimista, kevyttä puzzlailua, koukuttavaa loottaamista. Vedin platinaan asti.

2. Super Smash Bros. Ultimate
Mieletön paketti parasta moninpelaamista. Mutta siltikin ehkä itselle vuoden toiseksi paras peli yksinpeligrindin takia, käsittämätön määrä Nintendon historiaa kerättävänä.

3. Destiny 2: Forsaken
Laitetaan nyt tämä tosiaan omaksi pelikseen. Vuoden eniten pelitunteja vietettiin tämän parissa, viimein Destiny 2:sta tuli hyvä peli.
tallennettu
Vs: Vuoden peli 2018 -äänestys (käynnistyy 1.12 klo 00:00) « Vastaus #6 : 31.12.2018 06:36 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Viimeinen päivä aikaa äänestää!
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Vuoden peli 2018 -äänestys (käynnistyy 1.12 klo 00:00) « Vastaus #7 : 31.12.2018 08:21 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Ei ole oikein ollut aikaa pelata tänä vuonna niin paljon kuin olisi halunnut ja ihan piti miettiäkin, että mitä edes olen pelannut kun ensin tuli mieleen vain kaksi peliä. Mutta mennään niillä.

1. God of War
Olihan tämä suuri harppaus verrattuna aiempiin peleihin. Ainahan ne ovat olleet eeppisiä, mutta nyt mukana oli kunnon juoni ja tykkäsin enemmän pelimekaniikoistakin tällä kertaa. Finngamer kiteytti varsin hyvin pari viestiä ylempänä. Lisäksi skandimytologia kyllä kiinnostaa siinä missä kreikkalainenkin.

2. Red Dead Redemption 2
Tämä voisi olla ykkönenkin, mutta peli on vielä suht pahasti kesken. Enivei huikea parannus edelliseen osaan. Jos länkkärit vaan kiinnostaa, niin eihän tätä voi skipata. Silti välillä tuntuu, että onko vähän liiankin aidontuntuiseksi tehty joissain asioissa..

3. Far Cry 5
Kun nyt ei muutakaan muista pelanneensa, niin sanotaan nyt tämä. Samaa tuttua Far Cry -meininkiä, mutta miljöö oli vaihteeksi mielenkiintoinen verrattuna pariin aikaisempaan. Tykkäsin.
tallennettu
Vs: Vuoden peli 2018 -äänestys (käynnistyy 1.12 klo 00:00) « Vastaus #8 : 31.12.2018 14:52 »
bËst Jäsen Viestejä: 247 Basaaripisteet: 0 Profiili Top 3.

Nintendolle tuli eniten peliaikaa uhrattua ja silläkin muutamaa poikkeusta lukuunottamatta pelejä aikaisemmilta vuosilta (south parkit). Joten täysin objektiivista kuvaa on hankala koittaa sanoa.

Mutta ladotaanpa nyt ne vuoden positiivisimmat yllättäjät tähän tapetille ihan vaikka kirjoittamisen ilosta.

1. Megaman 11
- Peli teki todeksi sen, että klassikot eivät vanhene. Tuntuma on loistava, lisättyjä ominaisuuksia on sopivasti ja double gear mechaniikka on hyvin toteutettu. Ihan senkin vuoksi, että peliä ei ole ehdollistettu toimimaan sen mukaan vaan kyseessä täysin optionoaalinen mekanismi. Kentissä riittää vanhaa tunnetta, jotka pohjaavat täysin Learning Curve -ideologiaan.

2. Red Dead Redemption 2
- Open world -pelien standardi itseni kohdalla pomppasi uuteen ulottuvuuteen Breath Of The Wildin myötä, joten kovin helppoa tunnustusta en ole sen genren peleille valmis antamaan. Sisäinen lapseni on kuitenkin aina ollut suuri länkkäriteeman fani ja tähän lapaan RDR2 napsahti oikein nasevasti. Peli ei ole virheetön, mutta sitäkin kiehtovampi.

3. Smash Bros Ultimate
- Paatuneena Melee ja PM-modin palvojana en ollut valmis uskomaan, että Sakurai osaa enää tehdä hyvää smashia. Kaksi pettymystä alla ja kolmanteen olin varautunut. Mutta toisin kävi: Tällä hetkellä olen oikein positiivisesti yllättynyt tästä pelistä ja sen tempo on itselleni mielekästä. Pikkasen pelottaa, että peliä ruvetaan rukkaamaan ja patchaamaan niin notta se lopulta menee pilalle eikä dev-tiimi tiedä, kenen mielipiteitä kuunnella. Kuitenkin laadukas peli.
tallennettu
Vs: Vuoden peli 2018 -äänestys (käynnistyy 1.12 klo 00:00) « Vastaus #9 : 31.12.2018 16:22 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili 1. Monster Hunter World

Melkeinpä täydellinen peli. Harmi, että end-game oli vähän köyhää julkaisun aikoihin, joten pelitunnit jäivät noin sataan. G-rankin kohdalla hyppään varmasti takaisin pulkkaan.

2. Magic Arena.

Magic the gatheringin (maailman paras keräilykorttipeli) uusi digitaalinen tuleminen. Tämähän oli suorastaan unelmieni täyttymys, jota varjostaa ainoastaan suppea korttivalikoima, sillä vain standard formaatti on tuettu. Se on tietenkin ymmärrettävää, sillä modernin mukaan tuominen tarkoittaisi, että peliin pitäisi tuottaa kuudenkymmenen MTG expansionin sisältö ja se on mahdoton urakka.

3. God of War

Ei ihan hypen veroinen peli lähinnä exp-systeemin ja vähäisten bossien ansiosta, mutta silti kokonaisuutena hieno kokemus. Tarina ei ärsyttänyt liikaa, taistelusysteemi oli tarpeeksi syvällinen viihdyttämään loppuun asti ja kenttäsuunnittelu epätavallisen hyvää länsimaiseksi AAA-peliksi.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Vuoden peli 2018 -äänestys (käynnistyy 1.12 klo 00:00) « Vastaus #10 : 31.12.2018 17:09 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili 1. Monster Hunter: World

Tästä olen jo jauhanut tarpeeksi muissa topikeissa. 450h jyystetty pelkällä greatswordilla, joka on vain yksi ase monista, mikä kertoo tarpeeksi pelin vetovoimasta. Lisäri on odotetuin pelini ikuisuuksiin, vaikka ensi vuonna tulee läjä aivan tajuttoman kovia pelejä.

2. Dark Souls Remastered

Klassikko isolla K:lla, joka pyörii 60 kuvaa sekunnissa. Enough said. Edelleen paras From Softwaren peli.

Kolmanneksi peliksi en kelpuuta mitään. God of Waria en jostain syystä jaksanu pelata, Red Dead Redemption 2 alkoi kyllästyttämään 20 pelitunnin jälkeen ja Forza Horizon 4 jää odottamaan tulevaisuuteen, koska huomasin saaneeni yliannostuksen sarjasta Forza Horizon 3:n jälkeen.

Paras vanha peli:

The Master Chief Collection

Halo: Combat Evolved maistuu nykyään paremmalta, kuin miltä se on koskaan tähän mennessä maistunut. 4K/60fps, kontrollien kustomointimahdollisuudet, nettipeli ja Elite Controller. Unfriggenbelievable!
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Vuoden peli 2018 -äänestys (käynnistyy 1.12 klo 00:00) « Vastaus #11 : 31.12.2018 17:52 »
Lohari Jäsen Viestejä: 453 Basaaripisteet: 9 Profiili 1. God of War
Aiemmat pelit eivät jaksaneet kiinnostaa paria tuntia enempää, mutta nyt osui ja upposi. Erittäin hyviä pieniä oivalluksia täynnä ja skandimytologia piti myös loistavasti otteessaan. Bossitaistelut myös mukavan haastavia vaikeimmilla vaikeusasteilla. Jatkoa odotellessa.

2. Spider-Man
Hämis ei ehkä se suurin ja kiinnostavin supersankari ole itselle, mutta hyvin tämä kuitenkin herätteli joitain 90-luvun animaation nostalgiapärinöitä. Liikaa saman kaavan toistoa "crime"-sivutehtävissä.

3. Far Cry 5
Muistelen kuulleeni puheita bugeista sun muista, mutta omalle kohdalle ei ihmeitä osunut. Nelonen ei jaksanut alusta pidemmälle innostaa ja Primalia ei kiinnostanut edes hankkia, joten ehkä senkin takia tämä maistui paremmin. Pelin juonelliset puitteet ja tunnelma kyllä paljon aiempia osia mielenkiintoisemmat. Lahkolaisia riitti tosin paikoitellen liiaksikin asti myös syrjemmillä mestoilla.

RDR2 vielä melkein kokonaan pelaamatta, mutta ensituntumalta ei olisi asiaa ainakaan ykköspaikalle.
Kokoelma
tallennettu
Vs: Vuoden peli 2018 -äänestys (käynnistyy 1.12 klo 00:00) « Vastaus #12 : 01.01.2019 12:42 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Lopputulokset on nyt päivitetty avausviestiin. Suuri kiitos tästä vuodesta äänensä antaneille (ja muillekin, jotka postaavat Laudalla tai kuuluvat yhteisömme takapiruihin). Hyvää uutta vuotta!

God of War 3+3+1+3 = 10
Monster Hunter: World 3+3+3 = 9
Super Smash Bros. Ultimate 2+2+1 = 5
Megaman 11 1+3 = 4
Red Dead Redemption 2 2+2=4
Octopath Traveler 3 = 3
Destiny 2: Forsaken 2+1 = 3
Magic Arena 2 = 2
Dark Souls: Remastered 2 = 2
Spider-Man 2 = 2
Far Cry 5 1+1 = 2


« Viimeksi muokattu: 01.01.2019 12:54 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Vuoden peli 2018 -äänestys (käynnistyy 1.12 klo 00:00) « Vastaus #13 : 01.01.2019 20:40 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 908 Basaaripisteet: 0 Profiili
Lopputulokset on nyt päivitetty avausviestiin. Suuri kiitos tästä vuodesta äänensä antaneille (ja muillekin, jotka postaavat Laudalla tai kuuluvat yhteisömme takapiruihin). Hyvää uutta vuotta!

God of War 3+3+1+3 = 10
Monster Hunter: World 3+3+3 = 9
Super Smash Bros. Ultimate 2+2+1 = 5
Megaman 11 1+3 = 4
Red Dead Redemption 2 2+2=4
Octopath Traveler 3 = 3
Destiny 2: Forsaken 2+1 = 3
Magic Arena 2 = 2
Dark Souls: Remastered 2 = 2
Spider-Man 2 = 2
Far Cry 5 1+1 = 2

Hauska lista! En ole ainoataan noista pelannut, paitsi God Of Waria, jonka sai PS+:ssa ilmaiseksi ja 5min jaksoin, sitten nappin hakkaaminen ei enää kiinnostanut. Huomasin kyllä että laadukkaasti tehty taistelusysteemi ja ukko tottelee kuin ajatus, mutta jotenkin vaan ei itselle uppoa yliluonnolliset jutut ellei ole ensin tutustunut niihin kirjan tai elokuvan muodossa ja saanut kipinää. Pitää tolle antaa silti uusi mahdollisuus kun niin moni tuntuu pitävän yhtenä maailman parhaista peleistä.

RDR2:n tulee aloiteltua nyt tammikuussa ja siltä en odota hirveästi. Niin hypetetty peli kuin olla ja voi ja pyrin pitämään odotukset alhaalla, ettei käy kuten monesti GTA:n kanssa että aina vähän pettyy vaikka edessä on viimeisen päälle tehty peli. Muutenkin open world ähky iskee heti, kun näkee aivan tuhottoman isoja pelialueita. Ainoa viime aikojen peli jossa open world oli toteutettu niin, ettei ähkyä tullut oli Fallout 4. Toki tähän vaikuttaa se, että pidän äärettömän paljon Falloutien pelimaailmasta ja teini-iän Fallout 2:n on imeytynyt aivoihin vapauttamaan aina dopamiinia kun näkeekin Nukacola -pullon.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Re: Vuoden peli 2018 -äänestys (1. God of War) « Vastaus #14 : 02.01.2019 08:15 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Hauska lista! En ole ainoataan noista pelannut, paitsi God Of Waria, jonka sai PS+:ssa ilmaiseksi ja 5min jaksoin, sitten nappin hakkaaminen ei enää kiinnostanut.

Niin mitäs osaa olitkaan tarkalleen pelannut? Ei ole tuota uutta God of Waria tainnut vielä missään ilmaispeleissä olla. Reboot-henkinen nimi voi tietty helposti hämätä.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Re: Vuoden peli 2018 -äänestys (1. God of War) « Vastaus #15 : 02.01.2019 20:23 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 908 Basaaripisteet: 0 Profiili
Hauska lista! En ole ainoataan noista pelannut, paitsi God Of Waria, jonka sai PS+:ssa ilmaiseksi ja 5min jaksoin, sitten nappin hakkaaminen ei enää kiinnostanut.

Niin mitäs osaa olitkaan tarkalleen pelannut? Ei ole tuota uutta God of Waria tainnut vielä missään ilmaispeleissä olla. Reboot-henkinen nimi voi tietty helposti hämätä.
Hahaha, tästä kyllä huomaa kuinka vähän seuraan nykyään pelimaailmaa.  :lol:
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines