Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 2 [3] 4 5
Tulostusversio
Aihe: Virtual Console  (Luettu 37000 kertaa)
Re: Virtual Console « Vastaus #60 : 07.09.2007 15:32 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Ensimmäinen must have VC-peli on näillä näkymin tulossa Pohjolaankin asti. Kyseessä siis N64:n kulttiklassikko Sin & Punishment. Mahtavaa että kaltaiseni perttiperuspelaajatkin pääsevät nauttimaan näistä harvinaisuuksista.

Lähde: http://www.n-europe.com/news.php?nid=11028

Suosittelen että pistätte tonnin talteen tätä varten.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Virtual Console « Vastaus #61 : 07.09.2007 17:18 »
Mrum Jäsen Viestejä: 192 Basaaripisteet: 0 Profiili Sonic The Hedgehog 3 kuulemma tänään tullut. Kakkosen jälkeen paras Sonic. Ei tämä hauskuudessa mikään Super Mario World ole, mutta taatusti 8 euron arvoinen. Suosittelen kaikille nintendo-pojille, jotka aikoinaan missasivat.


tallennettu
Re: Virtual Console « Vastaus #62 : 07.09.2007 21:34 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili
Ensimmäinen must have VC-peli on näillä näkymin tulossa Pohjolaankin asti. Kyseessä siis N64:n kulttiklassikko Sin & Punishment. Mahtavaa että kaltaiseni perttiperuspelaajatkin pääsevät nauttimaan näistä harvinaisuuksista.

Tämä luo kovasti toivoa VC:tä ja itse Wiitä kohtaan, koska Sin & Punishment on tosiaankin ennen ainoastaan Japanissa julkaistu peli. Tosin peli taitaa olla suurimmaksi osaksi englanniksi, joten kovin suurta, ennen pelkästään Japanissa julkaistujen pelien tulvaa Virtual Consolessa nähdään, mutta on tämä nyt aika iso askel.

Hmm. . . nyt kun tarkemmin muistelen, niin Sin & Punishment taitaa olla VC:n itseasiassa jo toinen ennen ainoastaan Japanissa julkaistu peli, vai muistako väärin? No silti. Ja ilmeisesti Nintendo ja muut yhtiöt kuuntelevat ja tietävät mitä pelejä ihmiset VC:hen tahtovat, pelit kuten Landstalker ja Sin & Punishment kuitenkin ovat aika pienen porukan pelejä.
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Re: Virtual Console « Vastaus #63 : 07.09.2007 22:34 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW Juu, onnea teille muillekin. ;)

Pakko-ostos todellakin. Yksi Treasuren parhaita pelejä, ja Nintendo 64:n paras eksklusiivi. (Siis Nintendon ja Raren ulkopuolelta.)

Ja ilmeisesti Nintendo ja muut yhtiöt kuuntelevat ja tietävät mitä pelejä ihmiset VC:hen tahtovat, pelit kuten Landstalker ja Sin & Punishment kuitenkin ovat aika pienen porukan pelejä.

Siltä vaikuttaisi, hieno homma.
tallennettu
Re: Virtual Console « Vastaus #64 : 15.09.2007 14:55 »
tetsuo ...I think. Jäsen Viestejä: 369 Basaaripisteet: 2 Profiili Lost Levels saapui Virtual Consoleen!
Limited time only!
Käyttäkää niitä pisteitä, jos vaan löytyy.

// Ninja Gaiden 21.9. Sin And Punishment, Gradius III 28.9. Ja pisteitä kuluu. Pitäisi varmaan käydä Top Tenissä mutka...

// Eipä ladatakaan. Vaatii 60 hz telkkarin jota ei tästä taloudesta löydy.


« Viimeksi muokattu: 15.09.2007 15:15 kirjoittanut tetsuo »
tallennettu
Re: Virtual Console « Vastaus #65 : 15.09.2007 16:46 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Hitto kun tekisi mieli käydä ostamassa sellainen kortti..
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Re: Virtual Console « Vastaus #66 : 15.09.2007 21:53 »
Pyramidhead Vieras
// Eipä ladatakaan. Vaatii 60 hz telkkarin jota ei tästä taloudesta löydy.

Otin silti riskin ja latasin. Kyllä tuo peli ainakin minun televisiossani näkyy. Kuva oli ehkä vähän normaalia tummempi, mutta muuten.
tallennettu
Re: Virtual Console « Vastaus #67 : 17.09.2007 20:05 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Holy god, Lost Levels tuki euroopassakin 480p:tä!  :o  IHANAAA!

Tää on harvinaista herkkua euroopan VC:ssä. Toki se kostautuu noin että vaatii 60hz:n päälle ymmärtävän tv:n.  Mutta meikäläisen töllössä Lost levels näyttää hiton terävältä ja hyvältä, selvä pesäero aiempiin 480i/576i -peleihin. Miksei kaikki voisi olla näin?

Latasin tänään siis vihdoinkin Megamanin ja Lost Levelsin ja fiilistelen ihan kympillä niitä. Huippuhankintoja, molemmat.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Virtual Console « Vastaus #68 : 24.09.2007 14:58 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Sin & Punishment saapuu Euroopan VC:een siis tänä perjantaina?

Peli tulee kaiketi olemaan Lost Levelsin tapaan vain 60hz-televisioita tukeva ja se näin ollen tietää sitä että siinä on 480p-tuki.

This is too much.. todellinen extreme edition eli Sin & Punishment parhaimmillaan.  En malta odottaa.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Virtual Console « Vastaus #69 : 28.09.2007 15:14 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili Sin and Punishment löytyy nyt VC:stä! 1200 pojoa maksaa...

Muut tämän viikon pelit: Gradius III ja Legend of Hero Tonma.
tallennettu
Re: Virtual Console « Vastaus #70 : 01.10.2007 17:34 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili Ei sinänsä mikään uusi uutinen, mutta Nintendo Europen nettisivuille tuli tietoa liittyen Virtual Consoleen tulevista NeoGeo -peleistä. Tärkeimmät kohdat:
Lainaus
Soon Wii owners will be able to re-experience the greatest arcade games of the '90s with a selection of releases from the NEOGEO.
Lainaus
The first NEOGEO title to launch on Virtual Console will be the critically acclaimed Fatal Fury, SNK’s oldest fighting game dating from 1991. This will be followed by two other retro fighting games from 1992; World Heroes and Art of Fighting. These will be joined by more titles in the near future.
Lainaus
So look out for the great NEOGEO games that will be making their way onto Wii’s Virtual Console and will be available to download for 900 Wii Points.

Onko "Soon" jo kenties tämän viikon perjantai? Saa nähdä...


Asiasta metikköön. Sin and Punishment kieltämättä yllätti positiivisesti. Tai no, ei se oikein muuta voinutkaan kuin yllättää, koska en entuudestaan tiennyt siitä yhtään mitään. Mutta silti, erittäin hyvin tehty ammuskelupeli. Hyvistä peleistä ja eritoten shoot 'em up -tyyppisistä peleistä kiinnostuneille pakkohankinta.
tallennettu
Re: Virtual Console « Vastaus #71 : 01.10.2007 18:35 »
SOJ Jäsen Viestejä: 46 Basaaripisteet: 0 Profiili Ei helvetin helvetti. En oo pitkään aikaan ollu näin vihanen. Raivoissani! Miks joku meni mainitseen ton Lost Levelssin? No, tulipa ostettua ja on kyllä niin perkeleen vaikee, että hermot on aika riekaleina. Täytyy varmistaa, että on kotivakuutus kunnossa ja alkaa etsimään edullisia wiimoteja ihan siltä varalta, että niitä alkaa kohta lenteleen ikkunaruutujen läpi ja pitkälle.

























































Mutta hyvä peli, kerrankin on haastetta. Ja taattua Mario-laatua. Ensimmäinen VC-peli minkä ostin, vielä 2400 pointsia käyttämättä. Saa yrittää aivopestä, mitä ostan?


« Viimeksi muokattu: 01.10.2007 19:22 kirjoittanut SOJ »
tallennettu
Re: Virtual Console « Vastaus #72 : 02.10.2007 09:29 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Megaman meni eilen läpi.

Olen sen pelannut aikaisemminkin puhki, mutta emulaattorin "save state" toiminnon avustamana. Alkuperäisellä NES:sillä sitä pelatessani olin niin pieni, etten pärjännyt kuin Cutmania vastaan ja siinä se.

Olihan tämä aika raivoisan nautittava seikkailu. Loppuvaiheessa kontrollit ovat taas juurtuneet selkäytimeen sen verran hyvin, että pelaaminen alkoi olla erittäin taidokasta ja väistöliikkeissä oli jo aavistustakin mukana. Ei voi kuin odottaa Megaman 2:sta, joka on sarjasta kaikkien aikojen suosikki. Ja toki samalla kaikkia muita Megaman-pelejä. Saataisiinkohan X-sarjaakin Virtual Consoleen? Toisaalta, mikä estää?


Lost Levelsia olen pelannut johonkin maailmaan 4-X asti. Tavoitteena toki on pelata kyseinen peli läpi asti eikä se todellakaan mahdottomalta vaikuta. Kunhan ei aggressiivista tyyppiä ole, saa pelin haasteesta paljonkin nautintoa. Sitä Mario Bros. 3:a Virtual Consoleen odotellessa äärimmäisen hyvää ajantappoa.

Ja myös Marion tappoa!  ;D
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Virtual Console « Vastaus #73 : 02.10.2007 13:51 »
Turilas Jäsen Viestejä: 570 Basaaripisteet: 1 Profiili Perhanan perhana... Päivän myöhässä yritin Lost Levelsiä ladata, kun eilen sain Wiin pitkästä aikaa nettiin. Vähän ärsytti kyllä, kun ei Mariota missään näkynytkään. Jostain uutisesta päättelin, että vielä eilen se olisi ollut ladattavissa, mutta erehdyin. Sinne meni se tilaisuus. Sin & Punishmentin ostin sitten suruun ja vitutukseen ja pätevältä peliltähän se vaikuttaa.

Mega Man X:istä sen verran, että kauhulla odotan X3:sta. Viimeinen pomo on miltei mahdoton tai ainakin hermoja raastava ilman emulaattoritallennuksia. Ykkönen ja kakkonen menee vielä, mutta kolmonen on överivaikea.
tallennettu
Re: Virtual Console « Vastaus #74 : 02.10.2007 14:09 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Ninja Gaidenkin (Shadow Warrior) houkuttaisi ladata. Skidinä pelasin tuota sikaärsyttävää peliä aina viimeiseen loppuvastukseen saakka, mutta sitä en vimmaisista ja itkunsekaisista yrityksistäni huolimatta koskaan kyennyt selättämään. Lähellä käytiin.  Mutta ei hitto että siinä on ärsyttäviä kohtia. Rotkojen läheisyyteen sijoitetut, yllättävästi kehiin astuvat vihulaiset, joihin osuessaan pelihahmo hyppää taaksepäin ja varmaan kuolemaan... Yllättävän kärsivällinen jaksoin tuon pelin kanssa olla.

Eikös teoriassa Wiilläkin pysty huijaamaan tallennuksissa? Jos tekee näin: pelaa pelin jonkin pahaan paikkaan, sitten menee takaisin päävalikkoon ja peli tallentaa näin itsensä kyseiseen kohtaan.

Sitten lataa k.o pelin uudelleen ja yrittää pelata eteenpäin. Jos kuolee, katkaisee konsolista virran ilman palaamista päävalikkoon, niin konsoli ei noteeraa epäonnistumista. Menee hirvittäväksi kikkailuksi ja vaatii vaivannäköä, mutta silti pahimpien hermojen syöjien kohdalla mahdollistaa sen, ettei takaisin pelissä tarvitse välttämättä palata aina.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Virtual Console « Vastaus #75 : 02.10.2007 14:44 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Argh. Kun tekisi niin hitosti mieli käydä kortti ostamassa.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Re: Virtual Console « Vastaus #76 : 03.10.2007 08:32 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Eilen etenin Lost Levelsissä maailmaan 5-X ja tuntuihan se namilta päästää viimeinkin neljännen maailman linnan ohi.

Minulla oli viimeinen elämä menossa ja pieni Mario. Seisoin siinä sillalla koopan vieressä aika kauan ja mietin mikä olisi järkevin taktiikka. Aikarajakin alkoi jo kuumottamaan taustalla. Sitten päätin lähteä ja riemukseni kykenin ennakoimaan Bowserin liikkeet aivan täydellisesti! Tuloksena riemunhuudot ja pelissä eteneminen.

Näin ensituntumalta kentät maailmassa 5 eivät nyt mitään hirveän pahoja ole, pelinpysäyttäjiä eivät ainakaan. On Lost Levelsissä kyllä vastinetta tuolle 6 eurolla vaikka kuinka.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Virtual Console « Vastaus #77 : 12.10.2007 04:17 »
tetsuo ...I think. Jäsen Viestejä: 369 Basaaripisteet: 2 Profiili Super Metroid ja Contra II Virtual Consoleen voi elämän kevät!
Unettomuudesta sentään joskus hyötyä.
tallennettu
Re: Virtual Console « Vastaus #78 : 12.10.2007 08:25 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW SUUUUUUUUUUUUUUUPEEEER  MEEEEEEETROIIIIIIIIIID!

On trollausta, mutta antakee anteeksi. Ei Super-Fucking-Metroid joka päivä tule Virtual Consoleen.  Tämä on paras tapa valmistautua Corruptioniin, ihanaa!
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Virtual Console « Vastaus #79 : 05.11.2007 20:22 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Jenkit saivat tänään Super Mario Bros. 3:n!  :o   Lähestyvän SMG:n kunniaksi.

Ja.. Koskapa euroopassakin uusi Mario tulee lähes samaan aikaan... pojat ja tytöt: ens perjantaina pelataan mekin VC:ssä SMB3:a... Mikä olisi parempaa alkulämmittelyä ennen Galaxya?!
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Virtual Console « Vastaus #80 : 09.11.2007 00:00 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Voi vittu sentään. En taas saa nettiä toimimaan. Asensin kaikki paskat uusiksi ja yksi käyttäjä on yhteydessä, mutta Wiihin tulee virheilmoitus kokoajan. Olen telkkarista n. 4 metrin päässä ja modeemistani vähän kauempana, joten nettiyhteyteni on heikko/hyvä.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Re: Virtual Console « Vastaus #81 : 09.11.2007 07:03 »
WeePee Väsynyt kokki Jäsen Viestejä: 70 Basaaripisteet: 1 Profiili


Uuh mama ! Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa  ;)
Nyt: Modern warfare 2 ja 10/10 netti... parhautta
tallennettu
Re: Virtual Console « Vastaus #82 : 09.11.2007 07:40 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Ei hitto! Muistan kuinka onnellinen olin, kun tuo keltapainotteinen pelipaketti paljastui lahjakääröstä yhtenä 90-luvun jouluna.

Tänään illalla kun pääsen kotiin niin eikun ostamaan SMB3... Sen läpäisystä onkin jo ehtinyt kulua monta, monta vuotta!
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Virtual Console « Vastaus #83 : 09.11.2007 19:52 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili No nyt toimii. Donkey Kong Country ja Sonic the Hedgehog ladattu. Hölmöä, että tuosta jää vain 400 pistettä, jolla ei saa mitään.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Re: Virtual Console « Vastaus #84 : 10.11.2007 01:53 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Hmm.. Summataanpas vähän lautalaisten VC-hankintoja ja sitä mitä aiotte seuraavaksi hankkia.

Minulla on jo:

- Super Mario 64
- Legend of Zelda: A link to the Past
- Super Mario World
- Super Mario: the lost levels
- Super Metroid
- Super Mario Bros. 3
- Megaman


Hankin todennäköisesti seuraavaksi:


Yoshi´s Story (Tämä on toki aika helppo eikä ole missään tapauksessa Yoshi´s Islandin veroinen, mutta se on silti omalla tapaansa todella valloittava tasoloikka. Ja se näyttää varmasti aika muikealta Virtual Consolessa, näytti jo N64:n komposiittipiuhalla)  tai Donkey Kong Country (Tätä on aika kivaa tahkota kaverin kanssa).
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Virtual Console « Vastaus #85 : 10.11.2007 02:31 »
Frank Jäsen Viestejä: 937 Basaaripisteet: 3 Profiili Minun Virtual Consolestani ei valitettavasti löydy kuin kaksi peliä. Syynä se, etten ole vielä jaksanut upottaa hirveästi rahaa tuohon, etenkin kun yhteydelläni pelien lataaminen kestää tuhottoman kauan.

Ensimmäiseksi ostin Excite Biken ja pitää sanoa, että se on aika hyvä, vaikkakin ajan hammas on syönyt sitä suhteessa nykyajopeleihin. Erittäin viihdyttävä kuitenkin.

Toinen ostokseni oli Kirby's Adventure, joka on erittäin mukava tasoloikka. Peli on vedetty jo kertaalleen läpi ja toinen, haastava kolmen sydämen läpipeluukerta on työn alla. Miekkailukaksintaistelu tosin aiheuttaa ihan liikaa päänvaivaa.

Tarkoituksena on ostaa ainakin Majora's Mask, kunhan se nyt vain pian ilmestyisi. Joitain muitakin pelejä tahtoisin ostaa, mutta Marioihin en koske, kun kaikki löytyy SNES-versioina 64:jää lukuunottamatta.
tallennettu
Re: Virtual Console « Vastaus #86 : 10.11.2007 10:13 »
Rignel Jäsen Viestejä: 175 Basaaripisteet: 0 Profiili Minulla on

-Super Mario World
-Lost Levels
-Super Metroid
-Streets of Rage II
-Lylat Wars
-Super Castlevania IV
-Kid Icarus
-Super Mario 64
-Donkey Kong Country
-Paper Mario
-The Legend of Zelda: A Link to the Past

Tulis nyt jo se Megaman 2.

Niin, mitä mieltä ovat lautalaiset VC:n Street Fighter kakkosista, että mikä kannattaa ostaa vai kannattaako mitään niistä?
Wii: 1770 1925 2790 4764
tallennettu
Re: Virtual Console « Vastaus #87 : 10.11.2007 10:33 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Eilen selasin pitkästä aikaa tuota VC-palvelua ja alkaapa muuten olla tosi paljon hyvä ladattavia pelejä. Tuo hakkaa jonkun Live arcaden miten päin tahansa. Mario bros 3 on kyllä täysin pakko ladata. On yhtä orgastisuutta koko peli Classic-ohjaimella pelatessa.

Super Mario Bros
Super Mario Bros 2
Super Mario Bros 3
Super Mario The lost levels
Super Mario 64
Super Mario World
Yoshi's Story
Zelda II: The Adventure of Link
Zelda A Link to the past
Zelda Ocarina of time
Sin and Punishment
F-Zero X
F-Zero
Donkey Kong Country
Dobkey Kon Coyntry 2
Super Metroid
Castlevania
Castlevania 2 Simon's Quest
Contra 3
Final Fight
Adventures of Lolo
ActRaiser
Gradius 3
Kirby's Adventure
Mario Kart 64
Ninja Gaiden
Paper Mario
Sim City
Lylat Wars
Super Castlevania IV
Wave Race 64

Sitten vielä on paljon aika hyviä hankittuja, jotka vois ostaa. Tekisi mieli hankkia kaikki nuo yläpuolella olevat, jos ei tulisi vähän liian kalliiksi.

Missä Viipyy Majora's Mask, eli paras Zelda!? Ja loput Megamanit heti tänne!
tallennettu
Re: Virtual Console « Vastaus #88 : 10.11.2007 15:11 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Minulla on:

Donkey Kong Country
Sonic the Hedgehog

Ja sitten jäi homot 400 pistettä, jolla ei saa mitään. Sitten kun meikäläisellä on 2400 pistettä, niin lähtee ehkä:

Super Mario Bros 3.
Donkey Kong Country 2
2 NES-peliä tai joku Sega/SNES-peli

Riippuu aivan mitä pelejä on tulossa. Eikö tule Megadrivelle mitään muita kuin Segan tekemiä pelejä?
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Re: Virtual Console « Vastaus #89 : 11.11.2007 12:41 »
WeePee Väsynyt kokki Jäsen Viestejä: 70 Basaaripisteet: 1 Profiili Näköjään jotain grafiikkabugin tynkää smb3:sessa. Älytön tyhjä palkki jää tonne vasempaan reunaan ja välillä tulee pikselineliöitä toiseen reunaan. Ihmiset ovat Nintendolle jo asiasta ilmoittaneet, mut saapa nähdä saavatko tuota päivityksen muodossa korjattua. Kyllä harmittaa.
Nyt: Modern warfare 2 ja 10/10 netti... parhautta
tallennettu
Sivuja: 1 2 [3] 4 5
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines