Pelaajalauta

Yleinen => Pelikeskustelu => Aiheen aloitti: Ephram - 21.06.2007 09:40



Otsikko: Virtual Console
Kirjoitti: Ephram - 21.06.2007 09:40
Tämä on palvelu, johon olen suorastaan ihastunut. Ja koskapa uusia VC-pelejä ilmestyy viikoittain, täytyy oma aihekin tehdä.

Minulla on tällä hetkellä Super Mario 64, Zelda: A link to the Past ja Lylat Wars.  Classic Controlleria ei vielä ole, mutta näiden kaikkien pelaaminen on sujunut erittäin rattoisasti GC-ohjaimella. Taitavat kuusnepa-pelit toimia parhaitenkin Cuben padilla, väittävät lähes kaikki.

Mutta hemmetti, pelasin Super Mario 64:n läpi muutamassa pikaistunnossa enkä ole nauttinut pelin pelaamisesta näin paljoa koskaan. Sen viimekertaisesta läpäisystä on aikaa kenties jo viitisen vuotta. GC-ohjain soveltui peliin upeasti ja Mario-seikkailu pääsi oikeuksiinsa RGB-kaapelin ansiosta. Huomasin myös, että oma pelimakuni on kehittynyt. Tarkoitan tällä tätä, että nyt nautin kaikista pikkuhienouksista ja pelin jipoista montaa kertaa enemmän kuin silloin vuosia aiemmin. Silloin kärsivällisyyteni pelien kanssa oli aika heikkoa laatua, nykyään osaa nauttia ihan toisella tavalla.


Viime perjantaina Euroopan Virtual Consoleen ilmestyi F-Zero X. Jotkut ovat sanoneet, että peli olisi huomattavan hitaampi kuin N64-originaali? Miten sitten on. 

Huomenna julkaistaan taas tukku uusia pelejä. Odotettavissa varmasti laihempi viikko viimekertaisen "sadas peli" -juhlan jälkeen.


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: Aivis - 21.06.2007 09:54
Itselläni on vasta OoT ja Super Mario World, mutta kohta pitäisi hommata A Link to the Past. Super Mario RPG:tä ja Paper Marioa odotan innolla, kuuluvat ehdottomasti parhaimpien joukkoon roolipelien osastolla. Sitten jos Super Metroid vielä tulisi, niin kaikki olisi täydellistä.

Mutta näitä odotellessa SMW tyydyttää nälkää, ja Punch Out! pitäisi myös hommata. Skidinä niin pirun vaikea, mutta saas nähdä miten nyt on.  :-X


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: Ephram - 21.06.2007 09:57
Super Mario RPG:tä..
Joo tosiaan, itsekin haluaisin pelata tätä. Mutta mites se nyt olikaan, ovatko Wii-pelit aluerajoitettuja? Että jos peli on ilmestynyt alunperin vain Japanissa ja Amerikassa, sitä ei tulisi tällöin Euroopan Virtual Consoleen? Luin aikoinaan näin, mutten tiedä onko tuo tällä hetkellä kuinka validi tieto.  Vatuttaisi huolella jos vaikka Super Mario RPG ja Chrono Trigger jäisi pois tuosta syystä Eurooppalaisilta.


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: MasterTK - 21.06.2007 10:02
Viime perjantaina Euroopan Virtual Consoleen ilmestyi F-Zero X. Jotkut ovat sanoneet, että peli olisi huomattavan hitaampi kuin N64-originaali? Miten sitten on. 

Kyseessä on vain pieni väärinkäsitys. Ei se ole yhtään sen hitaampi kuin alkuperäinenkään, vaan kyseessä on vaan PAL-julkaisu pelistä. Pal-versio on huomattavasti hitaampi(tosin silti nopea peli), kuin USA-versio. Netissä sitten lähti juttuja liikkeelle, että Virtual Consolesta ladattava versio olisi jotenkin normaalia hitaampi, vaikka alunperin pelaaja oli vain itse pelannut USA-versiota ja siitä syystä sitten PAL-versio tuntuu hitaalta. Oikeastaan VC:n F-Zero X on parempi kuin orginaali, sillä siinä kuva on tarkempi.

Voin vahvistaa asian, sillä omistan Pal-versioita kolme kappaletta, yhden JAP-version ja yhden USA-version. o/



Itse tuli ladattua Punch-Out parisen päivää sitten. Ei voi kuin ihmetellä miten hyvin peli on kestänyt ajanhammasta. Pelimekaniikka on yksinertaisesti niin hyvä ja nerokas, vaikkakin pelin vaikeustaso on melko korkea. Suosittelen ehdottomasti lataamaan, jos sattuu olemaan ylimääräisi wiipojoja tallessa.


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: Aivis - 21.06.2007 10:06
Super Mario RPG:tä..
Mutta mites se nyt olikaan, ovatko Wii-pelit aluerajoitettuja? Että jos peli on ilmestynyt alunperin vain Japanissa ja Amerikassa, sitä ei tulisi tällöin Euroopan Virtual Consoleen? Vatuttaisi huolella jos vaikka Super Mario RPG ja Chrono Trigger jäisi pois tuosta syystä Eurooppalaisilta.

Niin tosiaan taisi olla.. Kyllähän se ketuttaa, jos näistä huippupeleistä ei Eurooppalaiset saa nauttia. Toivoa kyllä saa, mutta olen valmis pettymään .


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: Suurvisiiri - 21.06.2007 10:08
Virtual Console on hieno palvelu. Itse olen ladannut Super Mario Brosin, Super Mario Worldin, SM64:n, Ocarina of Timen, Mario Kart 64 ja DKC:n. Hassuinta on, että omistan noista kahta viimeistä lukuunottamatta alkuperäisinä kaikki.

Ostoslistalla on vielä ainakin loput Zeldat, Lylat Wars ja DKC2. Vaikka osa noistakin löytyy useampanakin kappaleena, maksan ilomielin muutaman euron siitä helppoudesta millä noita nykyään pelaa. Ei tarvitse kaivella vanhoja koneita esiin laatikoista eikä ole mitään toimivuusongelmia.

Ainut VC:ssä vihaksi pistävä asia on sen mahdottoman huono suunnittelu. Joka välissä ladataan ja välillä pitkäänkin. Sitten vielä luottokortin tiedot pitää joka kerta syöttää uudestaan. Kunpa vain joskus VC saataisiin toimimaan yhtä näppärästi kuin Live Arcade.


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: JasuPoju - 21.06.2007 10:17

Classic Controlleria ei vielä ole, mutta näiden kaikkien pelaaminen on sujunut erittäin rattoisasti GC-ohjaimella. Taitavat kuusnepa-pelit toimia parhaitenkin Cuben padilla, väittävät lähes kaikki.
Ai tätä en tiennyt, tämähän ratkaisee monta asiaa. Olen nimittäin miettinyt mikä "tavallinen" nintendon ohjain kannattaisi hankkia moten rinnalle ja valinta luonnollisesti pyörii GC-kapulan ja Classicin välillä. Mutta jos VC-pelejä VOI pelata Cuben ohjaimella ongelma on ratkaistu.

Sitten asiaan: En ole vielä mitään ladannut, koska en ole Wiitä edes kytkenyt nettiin, koska Pelaajan mukaan se vaatii jonkun USB-lähiverkko-jutun, joka täytyy hankkia tässä kohta. Mutta mukavia pelejähän sieltä löytyy varsinkin kun olen aloittanut pelaamisen kunnolla vasta PS2:lla niin kaikki NES/SNES/N64 klassikot vielä pelaamatta.

Mitenkäs niitten pisteiden kanssa..? Kuinka monta pistettä on esim. 10€, eli onko järkevää ostaa sellainen Wii-points- card kaupasta vai maksaa luottokortilla?


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: Ephram - 21.06.2007 10:21
Luottokortilla pisteiden ostaminen tulee vähän halvemmaksi. 10 euroa = 1000 pistettä.  2000 pisteen kortti maksaa kaupasta riippuen 23-26 euroa.  Itselläni on Sampon Visa Electron ja sillä toimii pisteiden ostaminen hyvin.

Langaton GameCuben Wavebird on tietty tosi jees tapa pelata VC:n pelejä. Konsolinettiin on tullut myös jokin valkoinen 3rd-party viritys (ei langaton). Näppäimien laatu ratkaisee aika paljon.  http://www.konsolinet.fi/tuotekortti.php?path=34/39/3953


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: Suurvisiiri - 21.06.2007 10:25
Langaton GameCuben Wavebird on tietty tosi jees tapa pelata VC:n pelejä. Konsolinettiin on tullut myös jokin valkoinen 3rd-party viritys (ei langaton). Näppäimien laatu ratkaisee aika paljon.  http://www.konsolinet.fi/tuotekortti.php?path=34/39/3953

Wavebirdillä itsekin tällä hetkellä vielä pelailen. Pätevä N64-peleihin, mutta SNES-pelit tuottavat sillä kyllä ongelmia. Classic-ohjain on kyllä pakkohankinta tässä kesän mittaan.


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: Lanttu - 21.06.2007 10:29
Itse en ole niinkään innostunut Virtual Consolesta, mutta eipä siitä mitään haittaakaan ole. Yleensä pyrin ostamaan kiinnostavat pelit niille originaaleille konsoleille, joille ne on julkaistu. Ikävä kyllä, tällöin hinta saattaa olla kolminkertainen... Jo omistamiani pelejä ei tulisi mieleenikään ostaa, koska rahaa on harvoin tuhlattavaksi asti. Ainut peli, jonka tähän mennessä olen ostanut, on Bomberman, joka sekin tuli hommattua vain siksi, että sinä hetkenä sattui olemaan viisi henkilöä paikalla ja yksi olisi joutunut sivustaseuraajan asemaan SSBM:ssä. 400 pistettä siis lojuu itselläni käyttämättömänä tällä hetkellä, mutta mitään noin halpaa ei VC:stä löydy,


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: Rignel - 21.06.2007 12:31
Kiva palvelu. Nyt on Wiissä SMW, DKC, SM64, Super Castlevania IV, Kid Icarus (oujeeaaaaa! nostalgiaa!), Bomberman'93 ja Streets of Rage II.
En ole muuten aiemmin päässyt kunnolla pelaamaan Mario kuusnelosta, kun en ole ikinä N64:ää omistanut.

Mites se Final Fight? Aiemmin ollut ikinä kuullutkaan kunnes entisillä boardeilla siitä mainittiin.


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: Turilas - 21.06.2007 13:37
Mä oon tähän mennessä ladannut 5 peliä: Super Mario Brosin, Sonicin, Castlevanian, Bomberman '93:n sekä Kirby's Adventuren. Huippupelejähän siellä ois vaikka millä mitalla, mutta kun OP:n Visa Electronilla ei toimi tuo systeemi, vaikka oon säätäny ne nettikauppaominaisuudet päälle. Pitää siis ostaa niitä kortteja ja tämä rajoittaa hieman noiden VC-pelien hankintaa. Ehkä sinänsä ihan hyvä asia. :)

Nintendon Classic-controller -rahastukseen mä en lankea. Törkeää suunnitella SNES-peleihin kontrollit päin honkia ja vaatia näin pelaajia ostamaan upouusi 30 euron ohjain. Mä oon kehittänytkin hyvän tyylin, millä voi pelata esim. Super Mario Worldia ilman ongelmia Cube-ohjaimella. Etusormen kun laittaa Y-napin päälle, voi juosta ja hyppiä vaikka millä mitalla samaan aikaan. Peukku jää siis vapaaksi A:lle ja B:lle. Pienen totuttautumisen tarvitsee, mutta ei mulla ollu suurempia ongelmia lopulta noin pelata. Analogitatti on kieltämättä vähän heikko noihin peleihin ja Cube-ohjaimen ristiohjain on aika käyttökelvoton. Ehkäpä joskus vielä tuollainen klassinen pitää ostaa.


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: Ephram - 21.06.2007 13:46
Onko tuo Super Castlevania IV kuinka loistava? En ole pelannut sitä nimittäin koskaan. Monet sanovat, että se on paras perinteinen Castlevania.  Onko siinä siis niin, että pelissä edetään "tasoilla" eikä suurella "pääkartalla"?   Entä vaikeustaso?

Vasta Classic Controllerin hankkimisen jälkeen todennäköisesti hommaan tuon. GC:n ohjaimella voi pelata A Link to the Pastia, sillä siinä näppäinsijoittelulla ei ole väliä. Mutta Castlevaniassa sen takia voi tulla turhia kuolemia.


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: Scarf - 21.06.2007 13:55
VC:ltä löytyy Super Mario World, Super Castlevania IV, Gunstar Heroes, F-Zero X ja jokin varsin hauska mutta yli-inhimmillisiä näpytystaitoja vaativa yleisurheilupeli, jonka nimeä en nyt muista.

Oikein hieno palvelu, mutta peleistä maksaminen kirpaisee aina, kun muistaa, miten pienellä rahalla pelit saa ladattua jorpakon takana.

Epille: Super Castlevania IV on oikein menevä peli, jos tykkää niistä alkuaikojen Castevanioista. Kyseessä ei siis ole Metroidvania-tyyppinen peli.

Pelin juoksee puoleen väliin ilman sen kummempaa yrittämistä, minkä jälkeen vaikeustaso nousee asteittain. Peli näyttää ja kuulostaa hyvältä (olihan sitä tekemässä Treasuren luonutta porukkaa, muistaakseni), mutta passwordeilla leikkiminen on melko rassaavaa. Onneksi tasokohtaiset salasanat löytää vaikka GameFAQsista, jos ei halua pitää kynää ja paperia koko ajan mukana.


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: jufo - 21.06.2007 14:10
Ehdoton helmi tuolla Virtual Consolessa on Super Mario Bros 1. ;) Tosiaan kaverilla tullu pelattua Virtual Consolen kautta myös Super Mario 64. F-Zero X olis varmaan hyvä peli myös.


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: Pyramidhead - 21.06.2007 16:15
Yllättävän vähän on porukalla pelejä ladattuna. Itselläni on 15. Kai täällä nyt joillain on enemmänkin?

Ja kuten pelien määrästä voi päätellä olen myös ihastunut palveluun.


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: Wiii - 21.06.2007 16:35
Etusormen kun laittaa Y-napin päälle, voi juosta ja hyppiä vaikka millä mitalla samaan aikaan. Peukku jää siis vapaaksi A:lle ja B:lle.

Ihan samaa systeemiä käytin minäkin. Kunnes ikävä kyllä "sorruin" ostamaan kaamean classic-kapulan. Mutta sen puollustukseksi nyt sanon että yllättävän hyvä ostos se on ollut; jo ristinäppäimen sekä x ja y nappein takia. Silti suurimmaksi osaksi Cube-ohjain on parempi syvyytensä takia, erityisesti  N-64 peleissä. Pidemmissä pelisessioissa voi tuntea sormissa kipua, sillä classic kapulasta ei saa sitä "oikea oppista" puristus-otetta :/

-> Varsinkin jos pelaat MarioKart 64:ää nelinpelinä 5 tuntia putkeen, älä tartu classicciin ;P

Itse olen ladannut Mario Kart 64:n, Bomberman 93:n (<-- PRKL**N MAHTAVA!!!), super marion sekä super mario worldin. Seuraavaksi voisi ladata The Legend of Zeldan: A link to the past:in.

Eniten odotan VC:ltä Paper Mario:ta sekä Mario RPG:tä. Saisi tulla yllätyksenä ensimmäisenä tänne Eurooppaan, jo huomenna :D


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: TseiTsei - 21.06.2007 17:51
Ehdottomasti itseäni eniten kiinnostava ominaisuus Wiissä. Olen missannut Punch-Outin, Lylat Warsin ja Streets of Rage II:n vain muutamia mainitakseni. Toivottavasti Virtual Consoleen tulee tulevaisuudessa myös jonkun verran enemmän urheilupelejä - esim. matolaatikon Track & Field olisi aika jees.

Ja hyllyt notkuvat jo sen verran tavaraa, että pelien säilöminen flash-muistissa on enemmän kuin tervetullutta.


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: migge - 21.06.2007 17:56
VC:n käyttö on jäänyt hieman taka-alalle, mutta asiaan on tulossa syksyyn mennessä, kun rahatilanne taas kohenee. Harmittaa vain kun Nordean Electron ei käy sitten millään Virtual Consolessa maksuvälineenä.

Tällä hetkellä ladattuna on R-Type ja Bomberman '93, sekä tilillä vielä 600 pistettä odottelemassa.


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: MasterTK - 21.06.2007 22:40
passwordeilla leikkiminen on melko rassaavaa. Onneksi tasokohtaiset salasanat löytää vaikka GameFAQsista, jos ei halua pitää kynää ja paperia koko ajan mukana.

Eihän niitä passwordeja tarvitse lainkaan missään VC:n pelissä, sillä pelinhän pystyy aina lopettamaan kesken ja jatkaamaan siitä mihin jäi... Painaa vain menu-nappia, niin se tallentaa ja poistuu pelistä itsestään.

Kannattaa Epi ladata se Castlevania. Se on loistava kaikinpuolin.


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: Ephram - 22.06.2007 10:50
Eurooppa sai Virtual Consoleen kaksi peliä: China Warriorin ja...

(http://megason.vgfreak.com/images/screens/megaman1.png)


Megaman! Vihdoinkin MM-peli Virtual Consoleen.. Ja koskapa ykkönen tuli nyt, ei jumalaiseen kakkos-osaan voi olla pitkä aika  ;D  Damn, hienoa että eurooppalaiset saivat Megamanin ensimmäiseksi.

500 pistettä loistavaan tarkoitukseen.


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: Turilas - 22.06.2007 11:58
Oi tätä onnea! Mega Man!!!! Nyt pitää äkkiä jäydä ostamassa pisteitä jostain kaupasta. Ei perhana! Juhannus... Vasta maanantaina pääsee kauppaan. Argh! Meen sekasin! 300 pistettä vain tilillä tällä hetkellä... :(

Toisaalta ton pelin lataaminen vähän pelottaa. On nimittäin sen verran pahoja pomovastuksia, että voi hermot mennä useammin kuin kerran. Toivottavasti toimii siinä palapelimiehessä, jonka osat lentelee ja kasaantuu sitten aina puolelta toiselle huonetta, elecman+pause -kikka. Jos ei niin mä oon kusessa. :D Samaten se kaksoisolentopomo on kanssa melko paha nakki, mutta kuitenkin helpommin voitettavissa kuin palapelimies, mikä sen oikea nimi sitten onkaan.

Kakkonen on mulle sitten se legendaarisin, sillä sitä tuli Mega Maneista pelattua eniten pienenä. Tulispa pian.


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: MasterTK - 22.06.2007 12:04
Oho, kun kerran ensimmäinenkin Megaman tuli ladattavaksi, niin myöhemmät osat tulevat varmasti myös jossain vaiheessa. Mahtavaa! Tuota en viitsi ladata, kun juuri pelasin sen viimeksi toissapäivänä vaihteeksi läpi, mutta kakkosesta eteenpäin voisin ladata kaikki seuraavat.


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: Cobaia - 22.06.2007 13:16
Oi tätä onnea! Mega Man!!!! Nyt pitää äkkiä jäydä ostamassa pisteitä jostain kaupasta. Ei perhana! Juhannus... Vasta maanantaina pääsee kauppaan. Argh! Meen sekasin! 300 pistettä vain tilillä tällä hetkellä... :(

Toisaalta ton pelin lataaminen vähän pelottaa. On nimittäin sen verran pahoja pomovastuksia, että voi hermot mennä useammin kuin kerran. Toivottavasti toimii siinä palapelimiehessä, jonka osat lentelee ja kasaantuu sitten aina puolelta toiselle huonetta, elecman+pause -kikka. Jos ei niin mä oon kusessa. :D Samaten se kaksoisolentopomo on kanssa melko paha nakki, mutta kuitenkin helpommin voitettavissa kuin palapelimies, mikä sen oikea nimi sitten onkaan.

Kakkonen on mulle sitten se legendaarisin, sillä sitä tuli Mega Maneista pelattua eniten pienenä. Tulispa pian.
Mullapa on just sopivasti 500 pistettä! Bujaka.

Menenkin heti ostamaan. Onkohan pelistä korjattu se starttikikka? Saattaa nimittäin siinä ykssilmäsessä kivimiehessä päästä muuten itku. Onko siihen lentävään kupladroidiin aika lopussa mitään varmaa kikkaa? Mulle se ainakin oli kaikista vaikein.


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: Ephram - 22.06.2007 13:20
Menenkin heti ostamaan.

Hei, pelaatko Classic Controllerilla, GC-padilla vai poikittain Wiimotella? Jos pelaat Cuben padilla, olisi kiva tietää miten näppäinsijoittelu toimii. Voi kyllä toimia ihan mukavastikin, kun pelissä ei vielä ole sitä Megamanin "liukutaklausta", joka tuli kolmosessa vasta liikerepertuaariin.

Sammon tilillä ei ole cashia... prkl!


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: Cobaia - 22.06.2007 14:02
Hei, pelaatko Classic Controllerilla, GC-padilla vai poikittain Wiimotella? Jos pelaat Cuben padilla, olisi kiva tietää miten näppäinsijoittelu toimii. Voi kyllä toimia ihan mukavastikin, kun pelissä ei vielä ole sitä Megamanin "liukutaklausta", joka tuli kolmosessa vasta liikerepertuaariin.
Ajattelin poikittain motella pelata. GC näppäinsijoittelu on suorastaan sanoen aika hanurista, eikä niitä pysty muuttamaan. Probotectorissa esim ampuminen on kartoitettu y-nappiin, hyppääminen b-nappiin ja kranaatti a-nappiin. Ärsyttää kun ei pysty ampumaan ja hyppäämään samaan aikaan. >:( Super Mario Worldissa on kuulemma samat ongelmat. Turilas tietää. Ihan salettiin tehty epämukavat ohjaukset ihan vaan siks, että ihmiset ostaisivat Classic-ohjaimia.

Editz. Niin ongelmia on lähinnä SNES-peleissä. NES peleissä se ei haittaa kun on muutenkin vaan kaks näppäintä. :)


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: Aivis - 22.06.2007 15:48
Eurooppa sai Virtual Consoleen kaksi peliä: China Warriorin ja...

(http://megason.vgfreak.com/images/screens/megaman1.png)


Megaman!


:o Nyt on minullakin syy hommata lisää pointseja.


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: Ephram - 25.06.2007 18:50
Jenkeille Virtual Consoleen mm. Street Fighter 2: Turbo!

Loistava versio pelistä, eiköhän rantaudu meidänkin VC-palveluun pian ladattavaksi. Tuota tuli pelattua erittäin paljon aikoinaan Superilla. Vihasin sitä Blankan "sähköhyökkäystä"!


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: Cobaia - 25.06.2007 19:18
Jenkeille Virtual Consoleen mm. Street Fighter 2: Turbo!

Loistava versio pelistä, eiköhän rantaudu meidänkin VC-palveluun pian ladattavaksi. Tuota tuli pelattua erittäin paljon aikoinaan Superilla. Vihasin sitä Blankan "sähköhyökkäystä"!
Uuh. Rautaa!

Harmittaa vaan, että peli on täällä sen 17% hitaampi. Sonicin ja Street Fighterin kaltaisissa ultranopeissa peleissä eron huomaa selvästi. Mega Manissa vähän harmittaa, kun musiikit ei oo niin temmokkaita kuin mitä oon soundtrackilta tottunu kuulemaan.

Pääsin Street Fighterin ainoastaan kerran läpi penskana ja sekin tapahtui Blankan säköiskuspammilla. :P


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: Turilas - 27.06.2007 15:17
Sainpas pisteitä! Mega Manin latasin ja Wily-kenttiin asti pelasin. Kokeilin vielä ekan Wily stagen kivimiespomoa ja melkein ykkösellä ja vajailla energioilla pääsin sen läpi, joten ei se niin paha ollutkaan kuin muistelin. Aika helpolta oikeastaan vaikutti.

Nyt ois sitten pisteitä jäljellä 1800. Super Mario Bros. 2 pitää varmaan ladata ja sen lisäksi ajattelin toisen Donkey Kong Countryn imutella. Kumpi niistä on parempi vai pitääkö pelata järjestyksessä molemmat?


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: migge - 27.06.2007 15:28
Pakko oli itsekkin pitkästä aikaa käydä ostamassa pistekortti. Latasin samantien Mega Manin ja Link to The Pastin. Mega Man tuntuu aika vaikealta kun en ole pahemmin noita edes penskana pelaillut. Muutaman olen videovuokraamosta vuokrannut, joskus vuonna nakki. Link to The Past on ihan mieletön kokemus, varsinkin kun en ole koskaan sitä läpi asti mennyt ja edellisestä pelikerrastakin on vuosikaupalla aikaa. Mahtavaa viihdettä. Kiinnostaisi vielä tuo Castlevania IV, mutta säästän nyt nuo 1300 pistettä pahan päivän varalle kun tuota pelattavaa kuitenkin nyt riittää.

Edt. Horin Digipad on osoittautunut hyväksi ohjaimeksi VC-peleille, tai ainakin niille joiden näppäinsijoittelulla ei ole niin väliä.

(http://image4.play-asia.com/350/PA.02646.001.jpg)


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: Turilas - 27.06.2007 22:39
Ai että, ihan hävettää, kun olen niin hyvä. Mega Manin pelasin suvereenilla tavalla läpi, vaikka kusi sukassa muistelin, miten vaikea peli on. Latasin perään sitten tuon Super Mario Bros. 2:n. Pitää näitä itsestäänselviä Marioitakin ladata, kun pienenä ei tajunnut kenkälaatikon arvoa ja annoimme veljen kanssa vanhemmille luvan laitteen myymiseen tietokoneen alta. :( Toivottavasti Nintendo ei muuten kovin kauan enää panttaa SMB 3:sta, sillä se on ehdottomasti paras Mario ja yksi kaikkien aikojen parhaista peleistä.

1300 pistettä minullakin siis nyt jäljellä, mutta tuo VC on niin petollinen, ettei ole kauan. Mä en nimittäin pysty säästämään noita pointseja pahan päivän varalle, vaan ne tulee yleensä tuhlattua parissa illassa. :) Niin kertokaas muuten joku, kumpi Donkey Kong Country on parempi?


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: Ephram - 27.06.2007 22:51
DKC 2 on parempi kuin ykkönen, joka suhteessa: salaisuuksissa, kentissä, musiikissa...


Kun kaikki NES-Mariot ovat Virtual Consolessa, saisimmekohan SNES:in Super Mario All-starsin?


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: Lanttu - 27.06.2007 22:54
Niin kertokaas muuten joku, kumpi Donkey Kong Country on parempi?

Itse kallistuisin toisen osan kannalle. Molemmat ovat luonnollisesti loistavia, mutta Donkey Kong Country 2 on vaikeampi ja paljon monipuolisempi. Ainakin ensimmäinen osa tuntui varsin yksipuoliselta peliltä, kun kaverin pelasimme sen läpi tässä muutama viikko sitten. Peliaikaa meni alle pari tuntia, joskin kentät juoksimme suurimmalta osin vain läpi sen kummempia bonuksista välittämättä.


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: Turilas - 27.06.2007 23:23
Kun kaikki NES-Mariot ovat Virtual Consolessa, saisimmekohan SNES:in Super Mario All-starsin?
Sit mä en enää ikinä ottais Nintendoa mukaan leikkeihin tai kutsuis sitä mun synttäreille. >:( Jep, mutta tosissaan, tuo olis kyllä jo erittäin härski temppu.

Taidanpa tosiaan ladata tuon DKC 2:sen joku päivä. Diddy Kong on vieläpä hahmona mun sydäntä lähellä, joten senkin puolesta kakkonen maistuu, koska pikkuapinahan on siinä pääosassa.


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: Fyysinen Preesens - 01.07.2007 17:45
DKC 2 on parempi kuin ykkönen, joka suhteessa: salaisuuksissa, kentissä, musiikissa...


Kun kaikki NES-Mariot ovat Virtual Consolessa, saisimmekohan SNES:in Super Mario All-starsin?
Itse taas olen sitä mieltä, että DKC on kakkososaa parempi. Ei liian helppo, mutta ei liian vaikeakaan. Tunnelmaltaan ja musiikiltaan parempi. Minulle kyllä osittain DKC 1 on tunnearvonsa takia parempi. Molemmat on hyviä, jos omistaa molemmat Virtual Consolelle, niin kannattaa järjestyksessä pelata läpi.


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: Koo - 01.07.2007 21:15
DKC 2 on reippaasti parempi kuin ykkönen.. Oikeastaan kaikilta osin. Ja kyl Super Mario World on mariopelien kuningas.


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: Ephram - 13.07.2007 08:07
EU VC rules!  Saimme tänä perjantaina PAPER MARION!

Ikinä pelannut. 100% varma ostos  ;D


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: Suurvisiiri - 13.07.2007 09:16
EU VC rules!  Saimme tänä perjantaina PAPER MARION!

Ikinä pelannut. 100% varma ostos  ;D

Jesh. Töistä Sokokseen, pisteet ostoskoriin ja kotio pelaamaan. Onneksi ei ole viikonlopuksi suunniteltu vielä mitään ohjelmaa.


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: saska - 13.07.2007 10:12
Jeah, ostin electronilla 1000 pistettä ja heti meni kaikki Paper Marioon. GC:n Paper Mario oli sen verran hyvä, että piti tämäkin hankkia. Tossa toi mario nyt loikkii kun peli lataa...

Tämä Virtual Console onkin ihan kiva juttu, latasin myös bombermanin ja tuli pelattua kolminpelinä heti päälle kolme tuntia.


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: Rignel - 13.07.2007 10:23
EU VC rules!  Saimme tänä perjantaina PAPER MARION!

Ikinä pelannut. 100% varma ostos  ;D
Ai SAASTA! Tilillä on vaan 900 pistettä X|


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: Aivis - 13.07.2007 10:40
EU VC rules!  Saimme tänä perjantaina PAPER MARION!

Ikinä pelannut. 100% varma ostos  ;D

Sitten tarvitaan enään Super Mario RPG ;)


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: Kubs - 13.07.2007 10:48
EU VC rules!  Saimme tänä perjantaina PAPER MARION!

Ikinä pelannut. 100% varma ostos  ;D

Ai juma. Wiin hankkiminen alkaa himottamaan aina vaan enemmän. Ehkä pitää jo tänään käydä poistamassa kaupasta.  :)


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: Pyramidhead - 13.07.2007 11:28
EU VC rules!  Saimme tänä perjantaina PAPER MARION!

Vou! Olen säästänyt pisteitä tätä varten jo pitkään. Siitä lähtien kun enemmän alettiin puhumaan, että peli jossain lähitulevaisuudessa VC:hen tulee. Silti tämä tuli yllätyksenä. Ajattelin, että edellisen N64 pelin julkaisu VC:ssä (F-Zero X) olisi vielä liian lähellä. Kauhein ajatus oli, että Euroopassa tämä säästettäisiin Super Paper Marion julkaisuun. Mutta nyt se onkin jo täällä! Aivan mahtavaa!

Tämä on muuten varmaan eniten odottamani Virtual Console peli. Olen sarjan muut osat pelannut (Lasken mukaan myös Mario & Luigi -pelit) ja pidän niistä todella paljon. Oikeastaan pidän peleistä jopa niin paljon, että pidän niitä todella aliarvostettuina, vaikka ne ovatkin melko arvostettuja. Tämän osan aikanaan missasin. Nyt vihdoin voin korjata sen virheen. Voitte varmaan kuvitella fiilikset mitkä minulla nyt on. Tätä on kuitenkin odotettu lähes yhtä paljon kuin Wiin omia suurimpia pelejä.


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: migge - 13.07.2007 14:51
Hieno homma, vaikka peli hyllyssä onkin ja on menty jo läpi aikaa sitten. On tärkeää että Nintendo julkaisee myös näitä harvinaisuuksia, jotka eivät välttämättä suurimpia myyntimenestyksiä olleet.

Tuliko muita pelejä VC:een?


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: Rignel - 13.07.2007 15:19
Tuliko muita pelejä VC:een?
Joo, joku räiskinnän näkönen PC Enginelle siellä on. Jäi tohon Paper Marion varjon alle, oli vähän hankalaa huomata.

Sitten kun se Megaman 2 vielä saatais niin jukra. :o


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: Ephram - 13.07.2007 19:02
Koittaakohan se Nipa muuten meille hyvittää pelien myöhästymisiä PAL-alueella näin; F-Zero X meille ensin, Paper Mario meille ensin, Megaman meille ensin...  ;)


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: Xerobos - 20.07.2007 12:38
Ei tullut vielä himoitsemaani Mega Man 2:sta, mutta saapui...

(http://www.tomheroes.com/images/NES%20Metroid%20box.jpg)


Kiva innostua aina vanhoista peleistä, vaikka ei ennätä pelata edes uusia loppuun. NESin Metroid jäi aikoinaan vain kokeilun asteelle, niin houkuttelisi suuresti ladata tämä. Muita tulokkaita mm. Street Fighter II Turbo: Hyper Fighting.


Otsikko: Virtual Console
Kirjoitti: tetsuo - 20.07.2007 16:57
"Pikkaisen" vaikea tuo Metroid, ainakin tuon ensimmäisen 15 minuutin aikana on tullut kuoltua ihan mukavasti jo. ;) Me likes. Paper Mario tuli kyllä puun takaa. Ehdottomia VC:n helmiä.


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: Ephram - 20.07.2007 18:06
Mitä hittoa, Metroid!!

EU Virtual Consolea ei voi rakastaa liikaa  ;D

Mutta on kuulemma hirvittävän vaikea peli tuo. Ikinä en ole 5 minuuttia kauempaa pelannut. Nyt otan haasteeksi läpäisyn jossain vaiheessa. Moniko täältä on läpäissyt Metroidin?


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: Turilas - 20.07.2007 18:49
Aika yllättävä valinta tälle perjantaille. Ehkäpä Super Metroid tulee sitten Prime 3:n julkaisun aikoihin. Mä oon joskus pelannu aika pitkälle tätä ekaa Metroidia, mutta jossain vaiheessa tuli sellainen umpikuja vastaan, että en löytänyt mitään reittiä, mistä olisin päässyt eteenpäin.


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: Ephram - 27.07.2007 20:54
Tämän perjatain lisäykset:

- Kirby’s Ghost Trap (SNES)
- Breath of Fire II (SNES)
- Devil’s Crush (Turbografx)
- Lunar Pool (NES)



Hetkinen, mitkä noista Breath of Fire -peleistä olivatkaan pelattavan arvoisia tapauksia? Eikös Tuulistilla ollut pieni crush BoFeihin vai miten se meni?   :)


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: Suurvisiiri - 27.07.2007 21:19
Hetkinen, mitkä noista Breath of Fire -peleistä olivatkaan pelattavan arvoisia tapauksia?

Kaksi ekaa on kovisluokan roolipelejä, kolmosta en jaksanut kuin pari tuntia ja nelosta en ole kokeillut. Suosittelen kyllä noita SNES-pelejä jos japsiropet kiinnostavat.


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: sleepy - 27.07.2007 21:59
Eikös nelos-BoF ollut se Playstationille julkaistu osa, jossa oli käsittämättömän kaunista taidetta? Joku voisi väsätä vaikka kansitaiteesta jonkinlaista avataria minulle. . .

Pitäisi sitä Dragon Quarteria päästä joskus, mutta öh. . . nyt taitaa mennä vähän off-topicin puolelle.


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: Tuulisti - 27.07.2007 22:19
Kyllä! Kyllä! KYLLÄ!!! Orgastisen mahtavaa, Breath of Fire II!

Ensimmäinen BoF on mielestäni jokseenkin keskinkertainen vaikka silti kelpo wanhan ajan japsirope. Kakkonen räjäytty aikanaan meikäläisen pankin niin tehokkaasti ettei se vieläkään ole moisesta toipunut. Kolmonen on sekin hyvä ja ainakin tarinansa puolesta  (joskus jotain uutta?!) pelaamisen arvoinen, jos kököt isometriset grafiikat + söpöily-spritet eivät saa silmiäsi oksentamaan. Nelonen on myös todella onnistunut erityisesti kauniin monipuolisen tarinan ja pelattavuuden vuoksi. Vitonen, sarjan musta lammas hyppää fantasiasta scifiin ja uudistaa sarjaa mainiosti vaikka valitettavasti jäänee myös viimeiseksi BoF-mestariteokseksi...

Jos saisin hyvältä haltialta kolme toivomusta en käyttäisi niitä BoF:fiin, mutta viidestä toivomuksesta yksi varmaan jo liikenisi BoFII -pelin uudelleenkäännettyyn ja viilattuun remakeen.  :P

Edit: Nyt taistelen voimakasta halua spämmätä ketju täyteen pelikuvia ja ennen kaikkea sitä upeaa taidetta jota tästä pelisarjasta löytyy... (BoF- ja BoFII -peleihin tehtiin myös paljon uutta hienoa taidetta GBA-uudelleenjulkaisujen yhteydessä.)

(http://yannick.fleurit.free.fr/Culture/Screenshots/Breath%20of%20Fire%202/Breath%20of%20Fire%202%20(5).png)


Kuvassa BoFII -taistelu: Ryu valmistautuu esittelemään pakaralihaksiaan, Katt voi vähän heikosti, Sten apinoi ja Nina tekee sitä mitä hän tekee jokseenkin jokaisen taistelun aikana.


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: Pyramidhead - 28.07.2007 16:11
VC:ssä julkaistiin tällä viikolla vain Kirby’s Ghost Trap ja Devil’s Crush. Vastoin joitain tietoja siellä EI siis ole BoFII:sta eikä Lunar Poolia.


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: Ephram - 06.08.2007 18:35
Amerikkalaiset saivat Adventures of Lolon, Galaga 90:n ja...
Wave Race 64:n!


Nythän näitä VC-pakkohankintoja satelee oikealta ja vasemmalta. Paper Marion tavoin, odotan että Wave Race päätyy Euroopan virtual consoleen parin viikon sisällä. Se on muuten ihan hemmetin hyvä racing-peli.  Ai että kun saa nähdä sen virtual consolessa terävillä grafiikoilla ja väreillä.  :)






Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: Xerobos - 17.08.2007 12:12
Nythän näitä VC-pakkohankintoja satelee oikealta ja vasemmalta. Paper Marion tavoin, odotan että Wave Race päätyy Euroopan virtual consoleen parin viikon sisällä. Se on muuten ihan hemmetin hyvä racing-peli.  Ai että kun saa nähdä sen virtual consolessa terävillä grafiikoilla ja väreillä.  :)
Nyt Wave Race on ladattavissa. Taitaa mennä itselläkin lataukseen. Voisi olla viimeinkin aika tutustua tähän rälläykseen. Aikoinaan kiinnosti paljonkin, mutta jäi sitten kuitenkin kokematta.


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: Ephram - 31.08.2007 12:40
Vihdoinkin! NEO GEO -pelit alkavat valua Virtual Consoleen ensi kuussa, Japanissa ainakin. Tätä olen oikeasti odottanut hirmuisesti. Ei ole kuitenkaan halua panostaa konsoliin niin paljoa rahallisesti. Täytyy vain toivoa, että emulaatio on hyvin tehty, niinkuin yleensä VC-peleissä se onkin.

Ekat pelit Fatal Fury, World Heroes ja Magician Lord. Eivät taida kuulua parhaimpien NEO GEO -nimikkeiden joukkoon?

Hintaa peleillä on 900 pistettä.


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: migge - 31.08.2007 14:45
900 pistettä on kyllä hieman liikaa, vaikka NG-pelit ovatkin teknisesti(kkin) korkeaa tasoa.


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: migge - 07.09.2007 15:32
Ensimmäinen must have VC-peli on näillä näkymin tulossa Pohjolaankin asti. Kyseessä siis N64:n kulttiklassikko Sin & Punishment. Mahtavaa että kaltaiseni perttiperuspelaajatkin pääsevät nauttimaan näistä harvinaisuuksista.

Lähde: http://www.n-europe.com/news.php?nid=11028

Suosittelen että pistätte tonnin talteen tätä varten.


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: Mrum - 07.09.2007 17:18
Sonic The Hedgehog 3 kuulemma tänään tullut. Kakkosen jälkeen paras Sonic. Ei tämä hauskuudessa mikään Super Mario World ole, mutta taatusti 8 euron arvoinen. Suosittelen kaikille nintendo-pojille, jotka aikoinaan missasivat.




Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: sleepy - 07.09.2007 21:34
Ensimmäinen must have VC-peli on näillä näkymin tulossa Pohjolaankin asti. Kyseessä siis N64:n kulttiklassikko Sin & Punishment. Mahtavaa että kaltaiseni perttiperuspelaajatkin pääsevät nauttimaan näistä harvinaisuuksista.

Tämä luo kovasti toivoa VC:tä ja itse Wiitä kohtaan, koska Sin & Punishment on tosiaankin ennen ainoastaan Japanissa julkaistu peli. Tosin peli taitaa olla suurimmaksi osaksi englanniksi, joten kovin suurta, ennen pelkästään Japanissa julkaistujen pelien tulvaa Virtual Consolessa nähdään, mutta on tämä nyt aika iso askel.

Hmm. . . nyt kun tarkemmin muistelen, niin Sin & Punishment taitaa olla VC:n itseasiassa jo toinen ennen ainoastaan Japanissa julkaistu peli, vai muistako väärin? No silti. Ja ilmeisesti Nintendo ja muut yhtiöt kuuntelevat ja tietävät mitä pelejä ihmiset VC:hen tahtovat, pelit kuten Landstalker ja Sin & Punishment kuitenkin ovat aika pienen porukan pelejä.


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: finngamer - 07.09.2007 22:34
Juu, onnea teille muillekin. ;)

Pakko-ostos todellakin. Yksi Treasuren parhaita pelejä, ja Nintendo 64:n paras eksklusiivi. (Siis Nintendon ja Raren ulkopuolelta.)

Ja ilmeisesti Nintendo ja muut yhtiöt kuuntelevat ja tietävät mitä pelejä ihmiset VC:hen tahtovat, pelit kuten Landstalker ja Sin & Punishment kuitenkin ovat aika pienen porukan pelejä.

Siltä vaikuttaisi, hieno homma.


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: tetsuo - 15.09.2007 14:55
Lost Levels saapui Virtual Consoleen!
Limited time only!
Käyttäkää niitä pisteitä, jos vaan löytyy.

// Ninja Gaiden 21.9. Sin And Punishment, Gradius III 28.9. Ja pisteitä kuluu. Pitäisi varmaan käydä Top Tenissä mutka...

// Eipä ladatakaan. Vaatii 60 hz telkkarin jota ei tästä taloudesta löydy.


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: Fyysinen Preesens - 15.09.2007 16:46
Hitto kun tekisi mieli käydä ostamassa sellainen kortti..


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: Pyramidhead - 15.09.2007 21:53
// Eipä ladatakaan. Vaatii 60 hz telkkarin jota ei tästä taloudesta löydy.

Otin silti riskin ja latasin. Kyllä tuo peli ainakin minun televisiossani näkyy. Kuva oli ehkä vähän normaalia tummempi, mutta muuten.


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: Ephram - 17.09.2007 20:05
Holy god, Lost Levels tuki euroopassakin 480p:tä!  :o  IHANAAA!

Tää on harvinaista herkkua euroopan VC:ssä. Toki se kostautuu noin että vaatii 60hz:n päälle ymmärtävän tv:n.  Mutta meikäläisen töllössä Lost levels näyttää hiton terävältä ja hyvältä, selvä pesäero aiempiin 480i/576i -peleihin. Miksei kaikki voisi olla näin?

Latasin tänään siis vihdoinkin Megamanin ja Lost Levelsin ja fiilistelen ihan kympillä niitä. Huippuhankintoja, molemmat.


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: Ephram - 24.09.2007 14:58
Sin & Punishment saapuu Euroopan VC:een siis tänä perjantaina?

Peli tulee kaiketi olemaan Lost Levelsin tapaan vain 60hz-televisioita tukeva ja se näin ollen tietää sitä että siinä on 480p-tuki.

This is too much.. todellinen extreme edition eli Sin & Punishment parhaimmillaan.  En malta odottaa.


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: teidon - 28.09.2007 15:14
Sin and Punishment (http://www.vc-reviews.com/review/570/sin-and-punishment-successor-of-the-earth.php) löytyy nyt VC:stä! 1200 pojoa maksaa...

Muut tämän viikon pelit: Gradius III (http://www.vc-reviews.com/review/503/gradius-iii.php) ja Legend of Hero Tonma (http://www.vc-reviews.com/review/568/legend-of-hero-tonma.php).


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: teidon - 01.10.2007 17:34
Ei sinänsä mikään uusi uutinen, mutta Nintendo Europen nettisivuille tuli tietoa liittyen Virtual Consoleen tulevista NeoGeo -peleistä (http://www.nintendo-europe.com/NOE/en/GB/news/article.do?elementId=D--qmFO3FVtYdPz87C9EQpVaMtELiHP8). Tärkeimmät kohdat:
Lainaus
Soon Wii owners will be able to re-experience the greatest arcade games of the '90s with a selection of releases from the NEOGEO.
Lainaus
The first NEOGEO title to launch on Virtual Console will be the critically acclaimed Fatal Fury, SNK’s oldest fighting game dating from 1991. This will be followed by two other retro fighting games from 1992; World Heroes and Art of Fighting. These will be joined by more titles in the near future.
Lainaus
So look out for the great NEOGEO games that will be making their way onto Wii’s Virtual Console and will be available to download for 900 Wii Points.

Onko "Soon" jo kenties tämän viikon perjantai? Saa nähdä...


Asiasta metikköön. Sin and Punishment kieltämättä yllätti positiivisesti. Tai no, ei se oikein muuta voinutkaan kuin yllättää, koska en entuudestaan tiennyt siitä yhtään mitään. Mutta silti, erittäin hyvin tehty ammuskelupeli. Hyvistä peleistä ja eritoten shoot 'em up -tyyppisistä peleistä kiinnostuneille pakkohankinta.


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: SOJ - 01.10.2007 18:35
Ei helvetin helvetti. En oo pitkään aikaan ollu näin vihanen. Raivoissani! Miks joku meni mainitseen ton Lost Levelssin? No, tulipa ostettua ja on kyllä niin perkeleen vaikee, että hermot on aika riekaleina. Täytyy varmistaa, että on kotivakuutus kunnossa ja alkaa etsimään edullisia wiimoteja ihan siltä varalta, että niitä alkaa kohta lenteleen ikkunaruutujen läpi ja pitkälle.

























































Mutta hyvä peli, kerrankin on haastetta. Ja taattua Mario-laatua. Ensimmäinen VC-peli minkä ostin, vielä 2400 pointsia käyttämättä. Saa yrittää aivopestä, mitä ostan?


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: Ephram - 02.10.2007 09:29
Megaman meni eilen läpi.

Olen sen pelannut aikaisemminkin puhki, mutta emulaattorin "save state" toiminnon avustamana. Alkuperäisellä NES:sillä sitä pelatessani olin niin pieni, etten pärjännyt kuin Cutmania vastaan ja siinä se.

Olihan tämä aika raivoisan nautittava seikkailu. Loppuvaiheessa kontrollit ovat taas juurtuneet selkäytimeen sen verran hyvin, että pelaaminen alkoi olla erittäin taidokasta ja väistöliikkeissä oli jo aavistustakin mukana. Ei voi kuin odottaa Megaman 2:sta, joka on sarjasta kaikkien aikojen suosikki. Ja toki samalla kaikkia muita Megaman-pelejä. Saataisiinkohan X-sarjaakin Virtual Consoleen? Toisaalta, mikä estää?


Lost Levelsia olen pelannut johonkin maailmaan 4-X asti. Tavoitteena toki on pelata kyseinen peli läpi asti eikä se todellakaan mahdottomalta vaikuta. Kunhan ei aggressiivista tyyppiä ole, saa pelin haasteesta paljonkin nautintoa. Sitä Mario Bros. 3:a Virtual Consoleen odotellessa äärimmäisen hyvää ajantappoa.

Ja myös Marion tappoa!  ;D


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: Turilas - 02.10.2007 13:51
Perhanan perhana... Päivän myöhässä yritin Lost Levelsiä ladata, kun eilen sain Wiin pitkästä aikaa nettiin. Vähän ärsytti kyllä, kun ei Mariota missään näkynytkään. Jostain uutisesta päättelin, että vielä eilen se olisi ollut ladattavissa, mutta erehdyin. Sinne meni se tilaisuus. Sin & Punishmentin ostin sitten suruun ja vitutukseen ja pätevältä peliltähän se vaikuttaa.

Mega Man X:istä sen verran, että kauhulla odotan X3:sta. Viimeinen pomo on miltei mahdoton tai ainakin hermoja raastava ilman emulaattoritallennuksia. Ykkönen ja kakkonen menee vielä, mutta kolmonen on överivaikea.


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: Ephram - 02.10.2007 14:09
Ninja Gaidenkin (Shadow Warrior) houkuttaisi ladata. Skidinä pelasin tuota sikaärsyttävää peliä aina viimeiseen loppuvastukseen saakka, mutta sitä en vimmaisista ja itkunsekaisista yrityksistäni huolimatta koskaan kyennyt selättämään. Lähellä käytiin.  Mutta ei hitto että siinä on ärsyttäviä kohtia. Rotkojen läheisyyteen sijoitetut, yllättävästi kehiin astuvat vihulaiset, joihin osuessaan pelihahmo hyppää taaksepäin ja varmaan kuolemaan... Yllättävän kärsivällinen jaksoin tuon pelin kanssa olla.

Eikös teoriassa Wiilläkin pysty huijaamaan tallennuksissa? Jos tekee näin: pelaa pelin jonkin pahaan paikkaan, sitten menee takaisin päävalikkoon ja peli tallentaa näin itsensä kyseiseen kohtaan.

Sitten lataa k.o pelin uudelleen ja yrittää pelata eteenpäin. Jos kuolee, katkaisee konsolista virran ilman palaamista päävalikkoon, niin konsoli ei noteeraa epäonnistumista. Menee hirvittäväksi kikkailuksi ja vaatii vaivannäköä, mutta silti pahimpien hermojen syöjien kohdalla mahdollistaa sen, ettei takaisin pelissä tarvitse välttämättä palata aina.


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: Fyysinen Preesens - 02.10.2007 14:44
Argh. Kun tekisi niin hitosti mieli käydä kortti ostamassa.


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: Ephram - 03.10.2007 08:32
Eilen etenin Lost Levelsissä maailmaan 5-X ja tuntuihan se namilta päästää viimeinkin neljännen maailman linnan ohi.

Minulla oli viimeinen elämä menossa ja pieni Mario. Seisoin siinä sillalla koopan vieressä aika kauan ja mietin mikä olisi järkevin taktiikka. Aikarajakin alkoi jo kuumottamaan taustalla. Sitten päätin lähteä ja riemukseni kykenin ennakoimaan Bowserin liikkeet aivan täydellisesti! Tuloksena riemunhuudot ja pelissä eteneminen.

Näin ensituntumalta kentät maailmassa 5 eivät nyt mitään hirveän pahoja ole, pelinpysäyttäjiä eivät ainakaan. On Lost Levelsissä kyllä vastinetta tuolle 6 eurolla vaikka kuinka.


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: tetsuo - 12.10.2007 04:17
Super Metroid ja Contra II Virtual Consoleen voi elämän kevät!
Unettomuudesta sentään joskus hyötyä.


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: Ephram - 12.10.2007 08:25
SUUUUUUUUUUUUUUUPEEEER  MEEEEEEETROIIIIIIIIIID!

On trollausta, mutta antakee anteeksi. Ei Super-Fucking-Metroid joka päivä tule Virtual Consoleen.  Tämä on paras tapa valmistautua Corruptioniin, ihanaa!


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: Ephram - 05.11.2007 20:22
Jenkit saivat tänään Super Mario Bros. 3:n!  :o   Lähestyvän SMG:n kunniaksi.

Ja.. Koskapa euroopassakin uusi Mario tulee lähes samaan aikaan... pojat ja tytöt: ens perjantaina pelataan mekin VC:ssä SMB3:a... Mikä olisi parempaa alkulämmittelyä ennen Galaxya?!


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: Fyysinen Preesens - 09.11.2007 00:00
Voi vittu sentään. En taas saa nettiä toimimaan. Asensin kaikki paskat uusiksi ja yksi käyttäjä on yhteydessä, mutta Wiihin tulee virheilmoitus kokoajan. Olen telkkarista n. 4 metrin päässä ja modeemistani vähän kauempana, joten nettiyhteyteni on heikko/hyvä.


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: WeePee - 09.11.2007 07:03
(http://www.vc-reviews.com/upload/boxart_img/mariobros3nes.jpg)


Uuh mama ! Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa  ;)


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: Ephram - 09.11.2007 07:40
Ei hitto! Muistan kuinka onnellinen olin, kun tuo keltapainotteinen pelipaketti paljastui lahjakääröstä yhtenä 90-luvun jouluna.

Tänään illalla kun pääsen kotiin niin eikun ostamaan SMB3... Sen läpäisystä onkin jo ehtinyt kulua monta, monta vuotta!


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: Fyysinen Preesens - 09.11.2007 19:52
No nyt toimii. Donkey Kong Country ja Sonic the Hedgehog ladattu. Hölmöä, että tuosta jää vain 400 pistettä, jolla ei saa mitään.


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: Ephram - 10.11.2007 01:53
Hmm.. Summataanpas vähän lautalaisten VC-hankintoja ja sitä mitä aiotte seuraavaksi hankkia.

Minulla on jo:

- Super Mario 64
- Legend of Zelda: A link to the Past
- Super Mario World
- Super Mario: the lost levels
- Super Metroid
- Super Mario Bros. 3
- Megaman


Hankin todennäköisesti seuraavaksi:


Yoshi´s Story (Tämä on toki aika helppo eikä ole missään tapauksessa Yoshi´s Islandin veroinen, mutta se on silti omalla tapaansa todella valloittava tasoloikka. Ja se näyttää varmasti aika muikealta Virtual Consolessa, näytti jo N64:n komposiittipiuhalla)  tai Donkey Kong Country (Tätä on aika kivaa tahkota kaverin kanssa).


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: Frank - 10.11.2007 02:31
Minun Virtual Consolestani ei valitettavasti löydy kuin kaksi peliä. Syynä se, etten ole vielä jaksanut upottaa hirveästi rahaa tuohon, etenkin kun yhteydelläni pelien lataaminen kestää tuhottoman kauan.

Ensimmäiseksi ostin Excite Biken ja pitää sanoa, että se on aika hyvä, vaikkakin ajan hammas on syönyt sitä suhteessa nykyajopeleihin. Erittäin viihdyttävä kuitenkin.

Toinen ostokseni oli Kirby's Adventure, joka on erittäin mukava tasoloikka. Peli on vedetty jo kertaalleen läpi ja toinen, haastava kolmen sydämen läpipeluukerta on työn alla. Miekkailukaksintaistelu tosin aiheuttaa ihan liikaa päänvaivaa.

Tarkoituksena on ostaa ainakin Majora's Mask, kunhan se nyt vain pian ilmestyisi. Joitain muitakin pelejä tahtoisin ostaa, mutta Marioihin en koske, kun kaikki löytyy SNES-versioina 64:jää lukuunottamatta.


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: Rignel - 10.11.2007 10:13
Minulla on

-Super Mario World
-Lost Levels
-Super Metroid
-Streets of Rage II
-Lylat Wars
-Super Castlevania IV
-Kid Icarus
-Super Mario 64
-Donkey Kong Country
-Paper Mario
-The Legend of Zelda: A Link to the Past

Tulis nyt jo se Megaman 2.

Niin, mitä mieltä ovat lautalaiset VC:n Street Fighter kakkosista, että mikä kannattaa ostaa vai kannattaako mitään niistä?


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: MasterTK - 10.11.2007 10:33
Eilen selasin pitkästä aikaa tuota VC-palvelua ja alkaapa muuten olla tosi paljon hyvä ladattavia pelejä. Tuo hakkaa jonkun Live arcaden miten päin tahansa. Mario bros 3 on kyllä täysin pakko ladata. On yhtä orgastisuutta koko peli Classic-ohjaimella pelatessa.

Super Mario Bros
Super Mario Bros 2
Super Mario Bros 3
Super Mario The lost levels
Super Mario 64
Super Mario World
Yoshi's Story
Zelda II: The Adventure of Link
Zelda A Link to the past
Zelda Ocarina of time
Sin and Punishment
F-Zero X
F-Zero
Donkey Kong Country
Dobkey Kon Coyntry 2
Super Metroid
Castlevania
Castlevania 2 Simon's Quest
Contra 3
Final Fight
Adventures of Lolo
ActRaiser
Gradius 3
Kirby's Adventure
Mario Kart 64
Ninja Gaiden
Paper Mario
Sim City
Lylat Wars
Super Castlevania IV
Wave Race 64

Sitten vielä on paljon aika hyviä hankittuja, jotka vois ostaa. Tekisi mieli hankkia kaikki nuo yläpuolella olevat, jos ei tulisi vähän liian kalliiksi.

Missä Viipyy Majora's Mask, eli paras Zelda!? Ja loput Megamanit heti tänne!


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: Fyysinen Preesens - 10.11.2007 15:11
Minulla on:

Donkey Kong Country
Sonic the Hedgehog

Ja sitten jäi homot 400 pistettä, jolla ei saa mitään. Sitten kun meikäläisellä on 2400 pistettä, niin lähtee ehkä:

Super Mario Bros 3.
Donkey Kong Country 2
2 NES-peliä tai joku Sega/SNES-peli

Riippuu aivan mitä pelejä on tulossa. Eikö tule Megadrivelle mitään muita kuin Segan tekemiä pelejä?


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: WeePee - 11.11.2007 12:41
Näköjään jotain grafiikkabugin tynkää smb3:sessa. Älytön tyhjä palkki jää tonne vasempaan reunaan ja välillä tulee pikselineliöitä toiseen reunaan. Ihmiset ovat Nintendolle jo asiasta ilmoittaneet, mut saapa nähdä saavatko tuota päivityksen muodossa korjattua. Kyllä harmittaa.


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: Xerobos - 11.11.2007 14:46
Näköjään jotain grafiikkabugin tynkää smb3:sessa. Älytön tyhjä palkki jää tonne vasempaan reunaan ja välillä tulee pikselineliöitä toiseen reunaan. Ihmiset ovat Nintendolle jo asiasta ilmoittaneet, mut saapa nähdä saavatko tuota päivityksen muodossa korjattua. Kyllä harmittaa.
Ei saa korjata. Sama "bugi" on alkuperäisessä NES-versiossa, joten se kuuluu olennaisena osana SMB3:a.


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: Ephram - 11.11.2007 14:49
SMB3:n VC-versio on värimaailmaltaan haaleampi kuin NES-painos, sen voisi kyllä ehkä päivityksen avulla vääntää kirkkaampaan.

Muistelinkin tuon "grafiikkabugin" olevan myös alkuperäisellä kasetilla, mutta ihan varma en ollut. Sen verran kauan pelin pelaamisesta oli omalla kohdallani.


Olen pelannut nyt kolme ensimmäistä maailmaa ja on SMB3 tuntunut kyllä fantastiselta.


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: JayeizH - 14.11.2007 19:30
Hommasin ensimmäisen VC-pelini. Super Metroid. Pari asiaa kyrsii. Miksi hitossa siinä pitää olla koko ajan joko ranska tai saksa subit? Ei mitään järkeä. Ja jotenkin ohjaus tuntuu hiukan laiskalta. Käytössä on ykllä GC-ohjain joten sen ehkä voisi laittaa senkin piikkiin. Pitäisi kai hommata kuitenkin se Classic ohjain vaikka ajattelin että välttelen sitä viimeiseen asti...


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: Pyramidhead - 14.11.2007 19:37
Hommasin ensimmäisen VC-pelini. Super Metroid. Pari asiaa kyrsii. Miksi hitossa siinä pitää olla koko ajan joko ranska tai saksa subit? Ei mitään järkeä. Ja jotenkin ohjaus tuntuu hiukan laiskalta. Käytössä on ykllä GC-ohjain joten sen ehkä voisi laittaa senkin piikkiin. Pitäisi kai hommata kuitenkin se Classic ohjain vaikka ajattelin että välttelen sitä viimeiseen asti...

Peli on täsmälleen sama kuin alkuperäinen. Eli nuo subitkin ovat alkuperäisessä versiossa. Onhan se outoa, mutta eivät ne paljoa haittaa koska kohtia, joissa noita on tulee vain harvoin. Ohjauksessa en huomannut mitään valittamista, mutta pelasinkin classicilla.


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: migge - 14.11.2007 19:38
Minullakin on alkuperäisessä Super Metroidissa nuo saksa/ranska -subit ja kyseessä ihan skandinavian painos. Herää epäilys että pelistä ei muunlaista versiota ole julkaistukkaan Euroopassa.


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: Rignel - 21.11.2007 17:34
Hei. Mä haluun 2d-mättöä. Onko tuosta VC:n Ultra SreetFighter2 World Hyperturbo mikälie-tekeleestä mihikään?


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: tetsuo - 21.11.2007 17:42
Hei. Mä haluun 2d-mättöä. Onko tuosta VC:n Ultra SreetFighter2 World Hyperturbo mikälie-tekeleestä mihikään?
Kliks (http://www.vc-reviews.com/review/508/street-fighter-ii-turbo-hyper-fighting.php)
Ilmeisesti ihan kelpo peli. Erittäin kätevä sivusto tuo.  Sieltä löytyy myös uusimmat pelilisäykset muutamaa tuntia ennen Virtual Consolea. Ja valmiiksi arvosteltuina, tottakai.


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: Ephram - 29.11.2007 18:10
Megaman 2:n VC-versiolle on annettu ikäraja Australiassa, joten eurooppaversion täytyy olla lähellä.

Tämä on kuin.. Paras uutinen koskaan! 


Sarjan paras ja legendaarisin seikkailu.  Amerikassa edes ykkösestä ei ole vielä julkaistu. Voinee johtua siitä, että siellä tarjolla on Megaman Anniversary Collection, mutta täällä ei. 

(http://www.geocities.com/wilys_warriors/mm2.jpg)




Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: Zuor - 29.11.2007 18:59
Megaman 2:n VC-versiolle on annettu ikäraja Australiassa, joten eurooppaversion täytyy olla lähellä.

Tämä on kuin.. Paras uutinen koskaan! 


Sarjan paras ja legendaarisin seikkailu.  Amerikassa edes ykkösestä ei ole vielä julkaistu. Voinee johtua siitä, että siellä tarjolla on Megaman Anniversary Collection, mutta täällä ei. 

(http://www.geocities.com/wilys_warriors/mm2.jpg)




Aivan mahtavaa, tätä on odotettu. Itse henkilökohtaisesti tosin pidän kolmosesta vieläkin enemmän, mutta tämä on kyllä hieno lisäys VC:lle.


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: MasterTK - 29.11.2007 19:42
Uijui! Kolmonen on hiukan parempi, mutta kyllä tämä kakkonenkin on liian hyvä. Saisivat äkkiä survoa niitä Megaman X-sarjankin pelejä ladattavaksi.


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: teidon - 08.12.2007 12:27
Nintendo Tähdet voipi nyt vaihtaa Wii Pisteiks. 400 tähteä = 100 pistettä. Tunnetun Maailman ulkopuolella asuvat, kuten me suomalaiset, joutuu vähän säätämään että saa homman toimimaan. Wiin asetuksista pitää muuttaa että Wii sijaitsee jossain Tunnetun Maailman maassa, esim. United Kingdom toimii vallan mainiosti. Tämän jälkeen pitää asetuksissa mennä kohtaan WiiConnect24 jolloin hyväksytetään joku käyttösopimus uudelleen. Sitten Wii Shop channeliin jolloin pitää hyväksyä lisää käyttösopimuksia. Tässä vaiheessa Wii Shop ainakin itselläni ehdotti Wiin linkittämistä Nintendo Club accoon. Siihen siis Nintendo Clubin sisäänkirjautumistiedot ja sen jälkeen Wii Points Card Shopista (https://wiipointscard.nintendo-europe.com/php/index.php?lang=en_GB) pääsee osteleen Wii Pistekortteja.

NoEn (vaineskaan anna sulle helposti Wii Pisteitä) kotisivu (http://www.nintendo.co.uk/NOE/en_GB/)


EDIT: Noita virtuaalisia pistekortteja voi ostaa vain rajallisen määrän per päivä. Olikohan se 2 vai 3 korttia. Myöskin eri kokoisia kortteja on rajallinen määrä. En tiedä kui usein ne noita kortteja lisäilee.

Lainaus
Wii Points Card 100
This Wii Points Card costs 400 Stars.
>500 Wii Points Card(s) of this type are still available.

Wii Points Card 300
This Wii Points Card costs 1200 Stars.
0 Wii Points Card(s) of this type are still available.

Wii Points Card 500
This Wii Points Card costs 2000 Stars.
0 Wii Points Card(s) of this type are still available.

Wii Points Card 1000
This Wii Points Card costs 4000 Stars.
0 Wii Points Card(s) of this type are still available.

"NoEi mun päätä järki paljoo pakota" sano Nintendo of Europen pomo.


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: WeePee - 08.12.2007 12:34
Nintendo Tähdet voipi nyt vaihtaa Wii Pisteiks. 400 tähteä = 100 pistettä. Tunnetun Maailman ulkopuolella asuvat, kuten me suomalaiset, joutuu vähän säätämään että saa homman toimimaan. Wiin asetuksista pitää muuttaa että Wii sijaitsee jossain Tunnetun Maailman maassa, esim. United Kingdom toimii vallan mainiosti. Tämän jälkeen pitää asetuksissa mennä kohtaan WiiConnect24 jolloin hyväksytetään joku käyttösopimus uudelleen. Sitten Wii Shop channeliin jolloin pitää hyväksyä lisää käyttösopimuksia. Tässä vaiheessa Wii Shop ainakin itselläni ehdotti Wiin linkittämistä Nintendo Club accoon. Siihen siis Nintendo Clubin sisäänkirjautumistiedot ja sen jälkeen Wii Points Card Shopista (https://wiipointscard.nintendo-europe.com/php/index.php?lang=en_GB) pääsee osteleen Wii Pistekortteja.

NoEn (vaineskaan anna sulle helposti Wii Pisteitä) kotisivu (http://www.nintendo.co.uk/NOE/en_GB/)

Ai kiitti tiedosta. Mulla on joku 2000 pistettä ja yritin tuota, mutta Wii shopissa ei löytynyt linkkaus mahdollisuutta ja ajattelinkin, että liittyy siihen, että ei asu Brittein saarilla.

EDIT Mit Vidua, niillä on joku daily limit noissa koodien latauksissa ja pienin starpoints on 100. No jo on. WeePee have reached the daily limit. I'll come back tomorrow.


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: PetriP-TNT - 08.12.2007 12:48
Onhan tuota odotettu jo vaikka kuinka kauan, mutta harvinaisen ärsyttävää ettei pisteitä voi vain vaihtaa koodeihin jotka voisi näpytellä koneeseen, edelleen menevät omat pisteet hukkaan kun ei Wii:tä itseltä löydy. Plus se, että pisteitä on jaossa vai tietty määrä päivässä ihmetyttää.


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: teidon - 08.12.2007 12:56
mutta harvinaisen ärsyttävää ettei pisteitä voi vain vaihtaa koodeihin jotka voisi näpytellä koneeseen
Sieltä ostetaan juurikin Wii Point Card numero mikä syötetään sitten Wiihin ja saa pointit käyttöön. Mutta jos ei Wiitä löydy niin ei voi niitä kortteja ostaa. Tosin siinä taisi olla mahdollista purkaa se linkitys Nintendo Club accoon, joten ehkä on myös mahdollista linkittää toinen acco omaan Wiihin ja sitä kautta voisi sitten muuttaa Wiittömien tuttujen tähdet pisteiksi.


EDIT Mit Vidua, niillä on joku daily limit noissa koodien latauksissa ja pienin starpoints on 100. No jo on. WeePee have reached the daily limit. I'll come back tomorrow.
Joo, tuokin on kohtuu syvältä. Unohdin mainita sen tuossa viestissäni...


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: Fyysinen Preesens - 08.12.2007 16:51
Vielä kun tietäisi mitä noi Nintendo tähdet on. 


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: PetriP-TNT - 08.12.2007 17:30
mutta harvinaisen ärsyttävää ettei pisteitä voi vain vaihtaa koodeihin jotka voisi näpytellä koneeseen
Sieltä ostetaan juurikin Wii Point Card numero mikä syötetään sitten Wiihin ja saa pointit käyttöön. Mutta jos ei Wiitä löydy niin ei voi niitä kortteja ostaa. Tosin siinä taisi olla mahdollista purkaa se linkitys Nintendo Club accoon, joten ehkä on myös mahdollista linkittää toinen acco omaan Wiihin ja sitä kautta voisi sitten muuttaa Wiittömien tuttujen tähdet pisteiksi.
Joka oli viestini pointti joka ei kuitenkaan tullut halutulla tavalla selville...


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: WeePee - 09.12.2007 13:54
No nyt sieltä kaikki pisteet loppu. Way to go Nintendo !


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: Pyramidhead - 11.12.2007 17:14
Nintendo yllätti tänään. Pokemon Snap saapui Euroopassakin Virtual Consoleen jo nyt käsittääkseni Shop Channel päivityksen kylkiäisenä. Saa nähdä tuleeko perjantaina kuitenkin normaali päivitys.


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: WeePee - 11.12.2007 18:27
Samalla muuten Wii shop päivittyi. Uusi logo ja lahjatoiminto.
Nyt vaan lähettelemään vc:n pelejä kavereille.


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: Scarf - 11.12.2007 18:51
Haluaako joku lahjoittaa meikäläiselle Super Metroidin? Vaihdossa olisi antaa Gunstar Heros, Super Mario World, joku yleisurheilupeli tai Castlevania IV. Myös Sin & Punishment ja SMB3 kiinnostaisi.

Miten tämä lahjoittelu käytännössä sitten tapahtuu?


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: WeePee - 11.12.2007 19:49
Miten tämä lahjoittelu käytännössä sitten tapahtuu?

Lainaus käyttäjältä: N-Europe
The firmware update will add the gift-giving ability to the Wii Shop Channel - you will now be able to buy Virtual Console games for people in your Wii Address Book. Just in time for Christmas, too.

Eli lahjat pitää ostaa ystäville. Jo ladattuja pelejä ei pysty antamaan lahjaksi.


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: Scarf - 11.12.2007 20:25
Miten tämä lahjoittelu käytännössä sitten tapahtuu?

Lainaus käyttäjältä: N-Europe
The firmware update will add the gift-giving ability to the Wii Shop Channel - you will now be able to buy Virtual Console games for people in your Wii Address Book. Just in time for Christmas, too.

Eli lahjat pitää ostaa ystäville. Jo ladattuja pelejä ei pysty antamaan lahjaksi.

Jaahas, onpa taas turhanpäiväistä. Olisivat ottaneet PS3:n PSN-jakosysteemistä mallia.


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: migge - 11.12.2007 20:46
Mietin kans et tuskin tuossa olisi liiketoiminnan kannalta ollut mitään järkeä.

Netti olisi varmasti räjähtänyt kaikenlaisista pelienvaihtopalveluista ja VC-pelien myynti olisi romahtanut.


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: Zuor - 14.12.2007 15:05
Voitto!

Mega Man 2 on tullut! Eikun ostamaan!


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: Turilas - 14.12.2007 17:07
Jeah! Ostinkin juuri Toy's 'r' Usista pistekortin hintaan 20,95 euroa (ainoa pelituote, joka ei maksa siellä maltaita) joulua varten. Saan nimittäin lomalla Wiin taas viikoksi nettiin, joten siellä onkin sitten kolme peliä odottamassa latausta: Super Mario 3, Super Metroid ja Mega Man 2.


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: SOJ - 20.12.2007 21:01
Ohhoh, tuo taitaa sitten olla se tämän vuoden Nintendon joululahja pelaajille. Gameboy color ja advance kun tulisi, niin villiintyisin. Mutta tuosta voin varmaankin vain unelmoida, sillä miltähän sellaiset pikkunäytön pelit näyttäisivät TV:llä venytettynä? Hrr.

Kyllä minä ainakin pelasin pienenä Pokemon Redin PC:llä koko näytön kokoisena, ja ihan hyvältä tuntui.


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: Ephram - 20.12.2007 21:12
Dreamcast ja Saturn vahvistettu!




Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: Pyramidhead - 20.12.2007 21:46
Veikkaan, että kyseessä on Master System ja MSX. Kolmantena mahdollisuutena on vielä C64.


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: sleepy - 20.12.2007 21:55
Olisi aivan loistavaa, jos Saturn tulisi VC-valikoimaan!

Mutta tuskinpa näin tulee käymään, joka on aika sääli. Panzer Dragoon Saga olisi peli joka saisi minut ostamaan Wiin.



Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: Ephram - 20.12.2007 22:01
Ehkä Nintendo yllättää KAIKKI Virtual Boylla ja Jaguarilla...  :o

Virtual Boyta varten julkaistaan erityinen lisälaite:

(http://photobucket.com/albums/y270/subzero10/etc/Nintendo_On-02.jpg)




Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: JayeizH - 20.12.2007 22:25
Dreamcast ja Saturn vahvistettu!
Missä tuollaista lukee??

Voitaisiin ottaa ihan muuten tavaksi että kerrotaan aina lähde, eiks je ;)


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: Ephram - 20.12.2007 22:29
Aina kun viestissä lukee, että jotain on vahvistettu, eikä perässä ole linkkiä tai muutakaan uutisentapaista, niin silloin kyseessä on vitsi tai toivomus.  :)


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: SOJ - 20.12.2007 23:46
Dreamcast ja Saturn vahvistettu!




Ei vitsi kun sydän pomppas ja löi lujaa ne 3 sekuntia kun ei ehtinyt vielä ajatella asiaa järjellä.


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: Kubs - 21.12.2007 00:44
Tätä menoa kun Virtual Console kasvaa, niin ei tarvi kuin yhden konsolin hyllyyn.  :)


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: Tan - 21.12.2007 00:57
Tätä menoa kun Virtual Console kasvaa, niin ei tarvi kuin yhden konsolin hyllyyn.  :)
Ja tuen usb kovalevyille...


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: Rocky_Balboa - 21.12.2007 01:07
Tallentava bluray-asema Wiihin mahdollistaisi jotain aivan uskomatonta!


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: MasterTK - 21.12.2007 08:14
Ps1-pelit ladattavaksi VC:hen ja Wiille tuki Ps2-peleihin.

 Ois aika kova sana.


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: teidon - 25.12.2007 21:57
Jouluyllärinä Donkey Kong Country 3 Virtual Consolessa nyt. Hinta 800wp.

Lainaus
Here's a secret - Enter your name on the file select screen as "MERRY" for a very Christmas-y experience!


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: lloyf - 25.12.2007 22:33
Wiille tuki Ps2-peleihin.

Eikö se riitä jo että kaikista Ps2 peleistä tehdään remake wiille? >_>


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: PetriP-TNT - 25.12.2007 23:47
Wiille tuki Ps2-peleihin.

Eikö se riitä jo että kaikista Ps2 peleistä tehdään remake wiille?
ZING!


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: rinturi - 26.12.2007 00:47
Wiille tuki Ps2-peleihin.

Eikö se riitä jo että kaikista Ps2 peleistä tehdään remake wiille?
ZING!
FHUTA QFT In before Wii Fit I blame Wii Fit!


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: Fyysinen Preesens - 02.01.2008 18:21
Minulla on sisäpiirintietoa, että nämä kaksi konsolia ovat XO ja PS3.


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: Freeman - 13.01.2008 18:58
http://www.n-europe.com/news.php?nid=11396
 :P


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: Taist0 - 13.01.2008 19:58
WiiWare käynnistyy (ehkä) Maaliskuussa http://fin.afterdawn.com/uutiset/arkisto/12523.cfm (http://fin.afterdawn.com/uutiset/arkisto/12523.cfm)
Milläköhän tavoin tuo WiiWare vaikuttaa Virtual Consolen toimintaan?


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: Lorenzo - 13.01.2008 23:04
WiiWare käynnistyy (ehkä) Maaliskuussa http://fin.afterdawn.com/uutiset/arkisto/12523.cfm (http://fin.afterdawn.com/uutiset/arkisto/12523.cfm)
Milläköhän tavoin tuo WiiWare vaikuttaa Virtual Consolen toimintaan?

Tarkoitatko että VC-tarjonta kenties vähenisi? Toivottavasti ei, ja tiettävästi Virtual Console on ollut aika hyvä tulonlähde Nintendolle.


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: Ephram - 13.01.2008 23:05
Minun ymmärrykseni mukaan VC-pelejä julkaistaan yhä samaan tahtiin WiiWarenkin julkaisun jälkeen. Siellä puolellahan julkaistaan pääasiassa uusia, halvalla tehtyjä pelejä eikä klassikoita.


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: despo - 14.01.2008 00:02
Minun ymmärrykseni mukaan VC-pelejä julkaistaan yhä samaan tahtiin WiiWarenkin julkaisun jälkeen. Siellä puolellahan julkaistaan pääasiassa uusia, halvalla tehtyjä pelejä eikä klassikoita.

Totta, WiiWare-pelit ovat kokonaan uusia ja originaaleja julkaisuja eikä niillä pitäisi olla mitään tekemistä Virtual Consolen kanssa. Kun Virtual Consolessahan vain uudelleen julkaistaan näitä vanhoja klassikoita ja WiiWare on enemmänkin tyyliin XBLA.

Edit:
Kappas, Ephramille tuhannes postaus. Historiallista  :)


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: Taist0 - 14.01.2008 10:20
WiiWare käynnistyy (ehkä) Maaliskuussa http://fin.afterdawn.com/uutiset/arkisto/12523.cfm (http://fin.afterdawn.com/uutiset/arkisto/12523.cfm)
Milläköhän tavoin tuo WiiWare vaikuttaa Virtual Consolen toimintaan?

Tarkoitatko että VC-tarjonta kenties vähenisi? Toivottavasti ei, ja tiettävästi Virtual Console on ollut aika hyvä tulonlähde Nintendolle.

Tarkoitin lähinnä että toivottavasti kumpaankin jaksetaan panostaa tasapuolisesti ja julkaisuja tulisi kunnolla molempiin.


Otsikko: Re: Virtual Console
Kirjoitti: Pyramidhead - 25.01.2008 13:17
Uusia konsoleita! Segalta Master System, Mark III ja Game Gear http://wii.ign.com/articles/847/847651p1.html

Tosin käytännössä tulee vain Master System, johon sitten sisällytetään myös Mark III:n ja Game Gearin pelejä.