Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1] 2
Tulostusversio
Aihe: Trophy/achievement huoraus.  (Luettu 8812 kertaa)
Trophy/achievement huoraus. « : 17.12.2010 12:41 »
Ilkimys Run Jäsen Viestejä: 545 Basaaripisteet: 0 Profiili Oletteko sortuneet tähän?

Pakko myöntää että itse olen ihan pikkiriikkisen.. En sentään osta random pelejä, joista hankin vain trophyja, vaan pelaan vanhoja pelejä uudestaan läpi trohyjen perässä unohtamatta, että peleistä pitää nauttia, eikä hiki hatussa vääntää!

Se on mukava tunne kun saa vastinetta tekemisistään, melkein kun ennen vanhaan piti Spider-Man 2:ssa kerätä kaikki sarjakuvat uusin pukujen toivossa. Antavathan nämä ehkä tylsähkölle pelille lisäarvoa (MGS4. Kerran sen jaksoi läpi pelata) ja kasvattavat virtuaalipippelia isommaksi.

Hyvä vai paha asia?

tallennettu
Vs: Trophy/achievement huoraus. « Vastaus #1 : 17.12.2010 13:01 »
Tan Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 1 Profiili Trophy-huoraus iskee päälle Sly Collectionissa, on ne kolme Platinum-trophyä sen verran helposti saatavissa.  ;D
Ensimmäinen Uncharted on ainoa peli missä on tullut Platinum hommattua ennen Sly Collectionia. Peli oli jopa mukava pelata läpi Crushedilla, kun räiskintä muuttui lähes puzzlemaiseksi lähestymistavaltaan. Henkilökohtaisesti vituttaa jos pelistä löytyy kasa trophyjä, joiden saaminen vaatii kymmenien tuntien moninpelihinkkausta, Killzone 2 taitaa olla yksi pahimpia tällä saralla. Kyllä niitä muitakin vituttavia trophy-tyyppejä on, mutta nyt ei vaan tule mieleen. Ja Uncharted 2:sen Platinumia en ole jaksanut lähteä hinkkaamaan, kiitos täysin paskan lopputaistelun. Kuka sadisti sen vetää muka Crushedilla, kun se oli jo normalilla vitutuskäyrän maksimiinsa nostattava?  >:(
AC2:sen ja Brotherhoodin Platinumit ovat jääneet kiinni vain lippujen/sulkien keräilystä. Sekin täyttä paskaa, kun peli ei anna apuja niiden keräilyyn ollenkaan.
tallennettu
Vs: Trophy/achievement huoraus. « Vastaus #2 : 17.12.2010 13:16 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili Eipä noita tule enää liiemmin keräiltyä. Helppoja pyttyjä tulee keräiltyä jos sille päälle sattuu, mutta esim juurikin nuo Assassins Creedin sulat ovat sellaisia joita tuskin rupean etsiskelemään. R&C: ACIT:ssa on platina lähimpänä, se tarvitsisi enää pelata vaikeimmallaan läpi ja saada siitä minipelistä 10 000 pojoa. Mutta ei ole jaksanut tahkota yhden Bling-äänen takia.

Sitä en jaksa ymmärtää että ostetaan tietoisesti sysipaskoja pelejä hyllyyn vain siksi että niissä on helpot trophyt :)
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Trophy/achievement huoraus. « Vastaus #3 : 17.12.2010 13:25 »
Sarkoni Jäsen Viestejä: 435 Basaaripisteet: 0 Profiili En huoraa ja harvoin yritän niitä varta vasten hankkia, mutta ovathan ne silti ehdottoman hyvä juttu. Kyllä se aina mikroskooppisen eli noin munan mittaisen orgasmin saa aikaan, kun ihan yllättäen ropsahtaa gamerscorea tilille. Eli minulla pisteiden keräys on muotoa "tulee jos tulee." Tietysti kyllä minä aina sen achievement-listan luen läpi ja katson jos siellä on jotain helppoa ja mukavaa, mutta en tosiaan kerää miljoonia linnunsulkia jostakin päin Italiaa tai tapa kahtasataatuhatta Locustia saadakseni vähän scorea. Jos ne joskus tulee vahingossa saatua, niin hyvä juttu.
tallennettu
Vs: Trophy/achievement huoraus. « Vastaus #4 : 17.12.2010 13:30 »
Ilkimys Run Jäsen Viestejä: 545 Basaaripisteet: 0 Profiili Ihan samaa mieltä Tanin kanssa noista moninpeli- trophyista, kauheeta paskaa. "Aja helikopterilla toisen päältä jne" Jotkut eivät ole edes mahdollisia, jos ei ole kaveri auttamassa.

Entä mitä mieltä olette neuvojen katsomisesta, onko se mielestänne "huijaamista"

Itsellä vasta yksi platinium Batmanista. Osa Challengeista oli ärsyttäviä kun jäi aina pienestä kiinni  ;D Sanoinkuvaamaton tunnelma kun pääsi sen viimeisenkin läpi.

Lisäksi ärsyttävää nämä maksulliset lisäosat, jossa on lisää trophyja. Onneks silti platinium on mahdollinen saada.
tallennettu
Vs: Trophy/achievement huoraus. « Vastaus #5 : 17.12.2010 13:51 »
Tuulisti "Nurse Joyta vähän väsyttää" Jäsen Viestejä: 869 Basaaripisteet: 0 Profiili Trophyista en välitä, achievementtejä on kiva saada. Ajattelen asian usein niin että pelin tekijät ovat "tarkoittaneet" tietyt haasteet ja temput osaksi pelikokemusta, ja siksi pelin pelattuani tsekkaan mitä achievementtejä olisi saatavilla ja koitan niitä sitten tavoitella. Tuo minulle joskus lisäarvoa peliin, en jaksaisi kuitenkaan oikein huoraamalla huorata achievementteja.
Pelaajalaudan Smurfette principle.
tallennettu
Re: Trophy/achievement huoraus. « Vastaus #6 : 17.12.2010 14:44 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 942 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Plegen peleissä ei jaksa kiinnostaa ollenkaan, kun plegellä ei mitään ytheisöä edes ole. Boxilla niitä tulee aina välillä kerättyä. Alan Wakesta tuli keräiltyä kaikki, kun heti alkuun päätin, että kerään prkl. En voi kyllä sanoa, että Alan Wake -pelikokemus olisi parantanut achievementien takia. Ehkä päinvastoin. Joissakin peleissä ne kuitenkin toimii hyvin.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Trophy/achievement huoraus. « Vastaus #7 : 17.12.2010 15:38 »
Cocki Destoroyah Jäsen Viestejä: 231 Basaaripisteet: 2 Profiili Semmoiset 31K on Gamerscorea tällä hetkellä joten kyllä sitä huorausta tulee välillä tehtyä. Yleensä hyvistä peleistä tahdon mahdollisimman monta saavutusta, vaikka hiton vaikeita olisivat. Monista peleistä saisin kyllä satoja pisteitä jos vaan jaksaisi pelata mutta ei innosta, ei ne pisteet niin tärkeitä ole. Kiva plussa nuo saavutukset on ja joissain peleissä todella hauskojakin tehdä (esim. Fable 2&3) kun ovat ihan kekseliäitä eivätkä aina niitä pakollisia "läpäise chapter 1" tapaisia.

PS3:n puolella en trophyjä pahemmin jaksa. Dante's Infernosta kaikki hommasin kun helppo homma oli ja jäi heti vaan paria vaille yhden läpäisyn jälkeen. Muista peleistä prosenttimäärä on alle 50% yleensä. Trophyt ovat köyhiä achievementtejä. Etenkin tuo prosenttihomma ärsyttää, tyhmää että esim kullasta voi saada yli 10% ja pronsseista ei monesti edes yhtä.
Allekirjoitus näkyy kaikkien lähettämiesi viestien alla. Voit käyttää BBQ kastiketta.
tallennettu
Vs: Trophy/achievement huoraus. « Vastaus #8 : 17.12.2010 16:07 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Trophyja en jaksa kerätä, koska Achievementeissäkin on ihan tarpeeksi puuhaa. Pelaan yleensä pelin läpi ihan normaalisti, jonka jälkeen katson olisiko jotain helppoja saavutuksia tiedossa. Välillä katson kyllä jo ennen ensimmäistä kertaa saavutukset läpi, jos koen ettei pelikokemus kärsi. Vanquishissa ei esimerkiksi haitannut, että huorasin saavutuksia heti ekalla kerralla. Usein pelaan pelin läpi ja ajattelen haqnkkivani saavutukset myöhemmin, mutta niin vain se peli unohtuu hyllyyn uusien pelien syödessä kaiken aikani.

Sitten on näitä pitkän ajan projekteja, kuten Forza 3. En todellakaan jaksa ajaa kaikkia kisoja kullalle kovinkaan isossa erässä, mutta kisa tai kaksi silloin tällöin ja kyllä se saavutus sitten aikanaan kolahtaa tilille. Halo Wars taitaa olla ainoa peli, jota olen pelannut vain saavutus mielessä. Pelasin yli 200 tuntia nettimatseja saadakseni korkeimman rankingin pelissä, deadline oli ennen Halo: Reachin julkaisua. Tavoitteena on saada kaikki saavutukset kaikista Haloista.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Trophy/achievement huoraus. « Vastaus #9 : 17.12.2010 16:39 »
Tohveli Jäsen Viestejä: 195 Basaaripisteet: 0 Profiili Trophyjä on kiva keräillä ja se onkin mukavaa sivupuuhaa itse varsinaisen pelaamisen yhteydessä, mutta itse en kuitenkaan sille linjalle lähde, että ostan jonkun sysipaskan pelin, josta jo etukäteen tiedän ettei se kiinnosta itseäni yhtään. Niiden keräily on ainakin useimmissa peleissä tosiaan mukavaa sivupuuhaa, mutta ärsyttäviä ovat nämä esim. F1 2010:ssä ja Red Factionissa nämä multiplayer trophyt, joiden eteen pitää verkkopelejä pelata n. 50 h. En kuitenkaan hankkimalla lähde hankkimaan niitä ellei niiden hankkimisessa ole omaa mielenkiintoa.

The Godfather 2:ssa on erittäin helpot trophyt. Pelissä on suht. lyhyt tarina (joka on lisäksi itseäni kiinnostava) ja suurimman osan trophyistä saa pelaamalla tarinan läpi tekemättä mitään ylimääräistä. Sinänsä tylsä homma, mutta kertyypähän trophyja suht. helposti ;D Yhtään platinum-trophya en taida vielä omistaa.
tallennettu
Vs: Trophy/achievement huoraus. « Vastaus #10 : 17.12.2010 16:45 »
Shiranui (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ Jäsen Viestejä: 149 Basaaripisteet: 1 Profiili Platinum tulee yleensä hankittua, tai ainakin yritettyä hankkia ennemmin tai myöhemmin sellaisista peleistä joita jaksaa pelata ilman kyllästymistä. Mitään shovelwarea tai muuten vain paskoja pelejä en ala trophyjen toivossa vääntämään. Ensimmäisellä läpipeluukerralla pelaan yleensä pelin läpi huomioimatta trophyja lainkaan, ja vasta toisella ja kolmannella kerralla alan niitä tarkoituksella keräämään. Siinä mielessä nuo trophyt/achievementit ovat ihan hyvä ominaisuus, että ne lisäävät pelin uudelleenpeluuarvoa.

Toisaalta peli-ilo katoaa saman tien jos niitä alkaa heti alusta lähtien verenmaku suussa metsästämään. Lisäksi itselle on trophyja kerätessä tärkempää pelata pelit mahdollisimman täydellisesti läpi, eli hankkia 100% trophyista, kuin pelata mahdollisimman montaa eri peliä ja hankkia niistä ne helpoimmat trophyt. Siinä mielessä trophyjen kokonaismäärä ei voisi vähempää kiinnostaa, mieluumin vertailen lähinnä Platinumien ja kulta-trophyjen lukumäärää.

Tällä hetkellä platinum on tullut hankittua vuoden 2008 Prince of Persiasta ja Frozenbyten Trinestä. Saisi vain tulla mahdollisuus poistaa/piilottaa osan trophyistä, esim. tälläkin hetkellä tuolla listalla kummittelee muutama peli joista on tullut ehkä 1% trophyista ja joita tuskin tulen enää pelaamaan.

Entä mitä mieltä olette neuvojen katsomisesta, onko se mielestänne "huijaamista"

Neuvoja pyrin katsomaan vain kaikista vaikeimpiin trophyihin jos en useista yrityksistä huolimatta sitä onnistu itse hankkimaan, ja joskus silloin kun Platinumin hankkiminen on kiinni juuri kyseisestä trophysta. Mm. Unchartedien ja Vanquishin aarteet pyrin kuitenkin löytämään omin avuin, pilaa mielestäni koko idean jos netistä alkaa niitä varten erikseen etsimään ohjeita. Löytyy sitten jos löytyy. Alla vielä oma PSN-kortti virtuaalipippelin pidennystä varten:

tallennettu
Vs: Trophy/achievement huoraus. « Vastaus #11 : 17.12.2010 16:49 »
Minna Jäsen Viestejä: 567 Basaaripisteet: 0 Profiili Itse kuulun niihin, jotka keräävät trophyt, kun niitä pelin edetessä saa tekemättä mitään erityistä. Harvemmin yritän niitä mitenkään erikseen kerätä. Ehkäpä kenties, kun peli on kerran läpäisty, niin pelin uudelleen peluuta saattavat palvella, muttei kyllä muuten ole mitään himoja niitä keräillä. Peli-ilohan siinä menee, jos niitä verenmaku suussa pitää yrittää saalistaa.

En esim. ostaisi peliä helppojen trophyjen takia. Sanotaanko, että ihan ok lisä pelille, muttei ollenkaan pakollista.
030906 | 190308
tallennettu
Re: Trophy/achievement huoraus. « Vastaus #12 : 17.12.2010 16:52 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili
AC2:sen ja Brotherhoodin Platinumit ovat jääneet kiinni vain lippujen/sulkien keräilystä. Sekin täyttä paskaa, kun peli ei anna apuja niiden keräilyyn ollenkaan.

Brotherhoodissa nyt ainakin pystyy ostamaan kartan, jossa näkyy kaikki sulat ja liput eli kyllä se ihan hyvin avittaa. AC2:ssa varten taas on netti täynnä hyviä oppaita, joiden avulla ei minulla ainakaan mennyt kuin pari tuntia niiden höyhenten keräämiseen.

Edit:
Joistain peleistä kerään, joistain en jaksa. Achievementtejä en koskaan ole jaksanut kerätä, mutta Trophyistä innostuin PS3:n hankittuani. Kerääminen riippuu todellakin siitä, miten hyvä peli on ja miten vaikeat trophyt ovat. Jos tiedän, että pelissä on pari todella vaikeaa trophyä tai muuten vain rasittavia hankkia niin tuskin jaksan vaivautua. Yleensä kuitenkin yritän kerätä mahdollisimman paljon ja neljästä pelistä on Platinum ja muutamasta todella lähellä. Mitä nyt olen kaverilistaani katsonut, niin vissiin ainoastaan Azu-san on edellä Trophyjen kokonaismäärissä. Kokonaisuutena arvioisin, että olen enemmän tai vähemmän addiktoitunut Trophyihin. Esimerkiksi Vanquishin aloitin Hardilla siksi, että saisin ekalla kerralla mahdollisimman suuren osan Trophyistä.


« Viimeksi muokattu: 17.12.2010 17:18 kirjoittanut despire »
tallennettu
Vs: Trophy/achievement huoraus. « Vastaus #13 : 17.12.2010 16:57 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Kerään siihen pisteeseen asti kun se tuntuu mielekkäältä. Useimmat pelit jäävät sinne 40-50%:n tienoille kellumaan, lähimpänä platinaa olen ollut Dirt 2:n kanssa, jonka superhelpot trophyt tuli ansaittua 90% edestä.

Hyvä että ovat olemassa ja antavat pureskeltavaa kerääjille vielä senkin jälkeen kun peli on läpäisty. Toki joskus trophyt tuntuvat niin tekemällä tehdyiltä kuin olla voi, joskus ne taas tukevat itse pelikokemusta hyvin.

Yhtään peliä en aio ostaa pelkästään helppojen trophyjen takia, vaikka peli maksaisi viisi euroa.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Trophy/achievement huoraus. « Vastaus #14 : 18.12.2010 00:04 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili Silloin kun saavutukset eivät ole tyylä "tapa 100 pahista yhdellä kudilla", niitä jaksaa yrittää. Oikeastaan tuntuu parhaimmalta, kun sen saa vahingossa.

tallennettu
Vs: Trophy/achievement huoraus. « Vastaus #15 : 18.12.2010 00:48 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili Eipä hirveästi ole ollut kiinnostusta sen jälkeen, kun jokaikiselle alustalle tuli oma versio näistä. PC:llä on näiden lisäksi vielä useampi taho, joka haluaa sisällyttää omat versiot näistä. GFWL, Steam ja Battle.net ainakin.
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Re: Trophy/achievement huoraus. « Vastaus #16 : 18.12.2010 01:02 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Oikeastaan tuntuu parhaimmalta, kun sen saa vahingossa.

Samma här. Pleikkarin trophytkin jopa pistäneet monesti hymyilyttämään, kun joku nokkelasti nimetty pokaali vilahtaa räimeen keskellä ruudulla. Sen enempää ei kyllä jaksa noihin keskittyä.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Re: Trophy/achievement huoraus. « Vastaus #17 : 18.12.2010 11:32 »
Minna Jäsen Viestejä: 567 Basaaripisteet: 0 Profiili
Pleikkarin trophytkin jopa pistäneet monesti hymyilyttämään, kun joku nokkelasti nimetty pokaali vilahtaa räimeen keskellä ruudulla.

Joo, kyllä siinä hymy väkisinkin tulee huulille, kun joku hauska trophy ruutuun pämähtää. Tämä siinä ehkä hauskinta onkin, kun siihen ruutuun ihan yllättäen joku hauska pokaali esille tulee.
030906 | 190308
tallennettu
Vs: Re: Trophy/achievement huoraus. « Vastaus #18 : 18.12.2010 15:13 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili
Pleikkarin trophytkin jopa pistäneet monesti hymyilyttämään, kun joku nokkelasti nimetty pokaali vilahtaa räimeen keskellä ruudulla.

Joo, kyllä siinä hymy väkisinkin tulee huulille, kun joku hauska trophy ruutuun pämähtää. Tämä siinä ehkä hauskinta onkin, kun siihen ruutuun ihan yllättäen joku hauska pokaali esille tulee.

Itse asiassa olen toivonut että trophyjä käytettäisiin enemmän pelin osana, kuin palkintoina juurikin edellä mainitulla tavalla. Joku nerokkaasti nimetty trophy oikeaan paikkaan sijoitettuna :) Olin vähän pettynyt kun Gran Turismoa ensimmäistä kertaa pelatessani ruutuun ei kilahtanut mitään "waiting ends now" tyyppistä pokaalia.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Re: Trophy/achievement huoraus. « Vastaus #19 : 20.12.2010 00:04 »
Riepu Oh nice. Moderaattori * Viestejä: 984 Basaaripisteet: 2 Profiili Tosiaan, täälläkin saavutuksia juhlitaan aina eniten, kun niitä sattuu vahingossa suorittamaan, mutta tästäkin huolimatta kaikenlaiset trofeelistat tulee yleensä varsin aikaisessa vaihessaa peliä katsottua läpi. Mikään himokeräiljiä en kuitenkaan ole, vaan yleensä kun ne helpoimmat ja hauskimmat on saatu alta pois, loppuu pusertaminen yleensä siihen paikkaan. Tulos näkyykin siinä, että platina-trophyja löytyy tasan vain yksi kappale.

Upea ja koukuttava keksintö kuitenkin. Varsinkin kaverilistoja on paljon mielenkiintoisempaa tutkia, kun samalla voi hieman stalkkailla, mitä pelejä ihmiset pelaavat ja mitä he ovatkaan niissä tehneet. Oma surkeus paistaa siis taas pitkälle, vaikkei nettipelejä edes pelaisi!
To defy me is a senseless act which goes against your world's wishes...
tallennettu
Vs: Trophy/achievement huoraus. « Vastaus #20 : 20.12.2010 10:33 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Achiementit ja trophyt ovat mukava lisäys peleihin. Parhaita ovat achiementit, joiden saavuttamiseen pitää oikeasti nähdä vaivaa. Ei mitään järkeä sellaisissa "saavutuksissa", jotka saa automaattisesti.

Ja sitten en tiedä, että enkö vain osaa, mutta onko tuo Ps3:n trophy-systeemi aivan hanurista, kun joka kerta pitää syncata ja ladata niitä paskoja, jos haluaa vertailla trophyja kaverin kanssa.
tallennettu
Vs: Trophy/achievement huoraus. « Vastaus #21 : 20.12.2010 11:08 »
Cocki Destoroyah Jäsen Viestejä: 231 Basaaripisteet: 2 Profiili
Ja sitten en tiedä, että enkö vain osaa, mutta onko tuo Ps3:n trophy-systeemi aivan hanurista, kun joka kerta pitää syncata ja ladata niitä paskoja, jos haluaa vertailla trophyja kaverin kanssa.
Niin ja muutenkin monissa peleissä ennen main menua lataa trophyt, vittumaista hommaa. Niin paljo huonommin toimii nuo pystit kuin boxin achut. Välillä kun saanut vaikkapa monta kymmentä trophyä saattaa syncata aivan älyttömän kauan tietoja. Kaverien kanssa vertaamisessa myös se vika että jos kummallakin on useita pelejä ja niistä paljon trophyjä lataa kone myös silloin todella kauan niitä tietoja. Saisivat Sonyllä päivittää tuota hommaa.
Allekirjoitus näkyy kaikkien lähettämiesi viestien alla. Voit käyttää BBQ kastiketta.
tallennettu
Vs: Trophy/achievement huoraus. « Vastaus #22 : 20.12.2010 11:14 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Joo, juuri noin. Selvästi juosten kustu ja lisätty jälkeenpäin paineissa matkimalla koko ominaisuus, kun Xboxillakin on.
tallennettu
Vs: Trophy/achievement huoraus. « Vastaus #23 : 20.12.2010 13:38 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili
Achiementit ja trophyt ovat mukava lisäys peleihin. Parhaita ovat achiementit, joiden saavuttamiseen pitää oikeasti nähdä vaivaa.

Joskus nuo vaan vähän ampuvat yli. Jokin pelin läpäiseminen vaikeimmalla tasolla on ihan ok haaste, mutta vaikkapa GTA 4:n Wanted (eli saavuttaa moninpelin korkein taso) on aika paskamainen trophy. En todellakaan rupea pelaamaan mielestäni tylsää ja kankeaa moninpeliä puolta vuotta vain yhden pokaalin takia, jolla ei edes tee mitään.

Seurasin muuten boardien puolella melko huvittuneena sitä kun jengi pelasi Red Dead Redemptionin moninpelissä sitä yhtä ja ainoaa pelimuotoa yksin, vain jotta saisi rohmuttua maksimaalisen määrän expaa per roundi ja nostettua levelit sinne viidenkympin pintaan vain yhden trophyn takia :) Varsinaista nettipelaamista.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Trophy/achievement huoraus. « Vastaus #24 : 20.12.2010 16:43 »
Taist0 Cyborg Jäsen Viestejä: 544 Basaaripisteet: 3 Profiili Trophyja kyllä joskus keräilen, acheja en niinkään. Tosin tämäkin olisi varmaan toisin päin jos olisin hommanut boksin ennen pleikkaria.
tallennettu
Vs: Trophy/achievement huoraus. « Vastaus #25 : 06.02.2011 18:14 »
TerminatorJesse Vieras Kyllähän noita achievementejä tulee jonkun verran metästeltyä, mutta mihinkään isoihin ponnisteluihin en ala saadakseni vaan hamstrattua gamerscorea elikkä mitkä ovat suht helposti saatavilla niin ne pyrin aina hankkimaan. Toistaiseksi olen viellä kans pysynyt säännössäni että jokaisesta pelistä pitäisi saada vähintään 450 pojoa (Arcade pelit pois lukien tietenkin). Kokonaisgamerscore jossain reilussa 7000 juuri nyt. Saa nähdä missä vaiheessa tulee vastaan joku alkupään Xbox 360 peli missä on achievementit suunniteltu päin V:tä.  :/
tallennettu
Vs: Trophy/achievement huoraus. « Vastaus #26 : 06.02.2011 23:37 »
Noppa yarr Jäsen Viestejä: 270 Basaaripisteet: 0 Profiili Tulee mieleen kun yhdessä vaiheessa achievementit pilas melkein kokonaan hauskuuden peleistä, oli pakko saada lisää gamerscorea. Enpä siitä onneks enää niin välitä, helppoja on aina kiva saada. Joissakin peleissä saavutukset on eduksi, jos se on joku tosi keskinkertainen peli, eikä sitä muuten jaksaisi, esim. PS3:lla pelaan välillä Red Faction Guerrillaa tästä syystä :P
tallennettu
Vs: Trophy/achievement huoraus. « Vastaus #27 : 07.02.2011 13:07 »
Ilkimys Run Jäsen Viestejä: 545 Basaaripisteet: 0 Profiili
Joissakin peleissä saavutukset on eduksi, jos se on joku tosi keskinkertainen peli, eikä sitä muuten jaksaisi, esim. PS3:lla pelaan välillä Red Faction Guerrillaa tästä syystä :P
MGS4- trophyjä odotellessa...
tallennettu
Vs: Trophy/achievement huoraus. « Vastaus #28 : 08.02.2011 22:16 »
MikiAho Jäsen Viestejä: 1 Basaaripisteet: 0 Profiili Kaikki helpot menee. Yli haastavat jääpikin poies  :???:

« Viimeksi muokattu: 09.02.2011 09:16 kirjoittanut MikiAho »
Lainaus
3. Ei kuvasignatureja. Eli ei kuvia, ei Xbox GamerCardeja eikä minkäänlaisia muitakaan palkkeja. Allekirjoituksissa saa olla pelkkää tekstiä.
tallennettu
Re: Trophy/achievement huoraus. « Vastaus #29 : 08.02.2011 22:47 »
Lanttu Jäsen Viestejä: 976 Basaaripisteet: 1 Profiili Tervetuloa vain foorumeille, ainakin massasta poikkeava ensimmäinen viesti. Silti pakko mainita säännöistä. Profiili kohta 3 kieltää kaikki kuvasignaturet. Toisin sanoen se saa sisältää vain tekstiä.

Ja nyt, kun kerran kirjoitin jo tähän ketjuun, niin mainittakoon pitkään häirinneenä asiana: Ilkimys, pisteet ketjun nimen perässä ovat rumia. Aina.;)

Itsehän en jaksa achievementeista liikaa murehtia. Kerään niitä toki, jos ovat järkeviä, mutta liiallisuuksiin en mene. Eiväthän ne edes PC:llä (Steam) kasvata virtuaalipippeliä samaan tapaan gamerscoren puuttuessa.
\"Vittu mää en tiedä mikä hedelmä on!\"
tallennettu
Sivuja: [1] 2
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines