Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Kalenteriin linkitetyt tapahtumat
  • The Witcher -julkaisu: 26.10.2007
  • Witcher 3 (Switch): 15.10.2019
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6
Tulostusversio
Aihe: The Witcher  (Luettu 47649 kertaa)
The Witcher « : 07.07.2007 14:30 »
Joel-san Administraattori * Viestejä: 938 Basaaripisteet: 3 Profiili

The Witcher on vahvasti actionpainotteinen roolipeli. Julkaisu pitäisi näillä näkymin tapahtua syyskuussa. IGN on julkaissut Witcheristä previkan ja sen pohjalta taistelusysteemi vaikuttaa mielenkiintoiselta. Luvassa on siis hieman Diablo–henkistä mättöä, vaikka parempien kamppeiden kerääminen ei kuulukaan Witcheriin niin olennaisena osana kuin Diabloon. Itäeurooppalaiseen tapaan peli ei ole kovin armahtavainen. Potioneita ei tipu vihollisilta, vaan ne täytyy valmistaa itse. Niiden juominen kestää myös aikansa, joten kesken hektistä taistelua ei liene paras hetki ottaa hömpsyjä. Kaiken kaikkiaan vaikuttaa erittäin mielenkiintoiselta peliltä. Pelin synkähkö juoni ja maailma tarjonee myös piristysruiskeen iän ikuisien haltiafantasioden lomaan. Kiinnostaako ketään muuta lautalaista tämä teos?
tallennettu
Re: The Witcher « Vastaus #1 : 07.07.2007 15:56 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 939 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Ehkä, jos jaksan alkaa säätämään PC:llä. Diablomaiset pelit kiinnnostavat tietenkin aina, mutta PC-pelaaminen on vain nykyään niin ärsyttävää. Jos tämä tulisi konsoleille, niin kiinnostus nousisi heti pykälällä.

Eikö vähän aikaa sitten julkistettu joku toinenkin Diablo-klooni, LOKI.
Play-Asia
tallennettu
Re: The Witcher « Vastaus #2 : 07.07.2007 17:15 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili Käsitin pitkään, että kyseessä on vain lähinnä synkempi Fable tai Jade Empire. Niiden vikana vaan sattuu olemaan se, että taistelut ovat lähinnä tylsää puurtamista, kun kuolemisen mahdollisuus on lähinnä nolla. Ainoastaan Jade Empiressä areenan Ravager oli hieman kovempi vastus ja sekin hoitui pienellä ajatustyöllä. Säälittävää.

Mitä questeihin tulee, niin järjestelmä kuulostaa sangen mielenkiintoiselta. Siis jos IGN:n läpinät pitävät paikkaansa ja teoilla on oikeasti pidempikantoisia vaikutuksia. Tämmöistä pelit (eritoten roolipelit) oikeasti tarvitsevat.

Mutta joo, kiinnostavalta vaikuttaa ensimmäistä kertaa. Täytyy nimittäin tunnustaa, etten peliä tätä aiemmin paljoa seurannut, kun luulin kyseessä olevan joku halpatuotos Neverwinterin moottorin päällä. Vaikka eihän Neverwinterin moottorista taida paljoa enää jäljellä olla ainakaan kuvien perusteella.


« Viimeksi muokattu: 07.07.2007 18:47 kirjoittanut Fraeon »
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Re: The Witcher « Vastaus #3 : 07.07.2007 17:25 »
Joel-san Administraattori * Viestejä: 938 Basaaripisteet: 3 Profiili Ei Witcher vissiin mikään Diablo–klooni yritä olla. Lähinnä taistelusysteemi vaikuttaa puheiden mukaan Diablon kaltaiselta kliksuttelulta. Pelin pääasiallinen tekeminenkin taitaa olla taistelu. Questeissa pääsee kuitenkin tekemään kevyttä monivalintaa, jonka luvataan oikeasti vaikuttavan asioihin.
tallennettu
Re: The Witcher « Vastaus #4 : 17.11.2007 03:31 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili Onpa Witcheriäkin sitten vähän testailtu. Lisäkommenttia tulee perästä. Tuossa olisi Mask of the Betrayerkin nimittäin kesken.

Kannattaa muuten heti vetää image koneelle pelistä ja kräkätä. Pelillä nimittäin on viheliäinen tapa latailla tarkistaa levyn olemassaolo kesken pelinkin. Kräkätessä tätä ei ole. Pitkät latausajat eivät oikein kannusta tutkimaan alueita. Kai tähänkin tulee jotain pätsiä sitten joskus.

Mitä itse peliin tulee, tekniikkaa ja käännöskukkasia lukuunottamatta peli tuntuu lunastaneen lupauksensa aika hyvin. Toisaalta pelikellossa on nyt vasta 8 tuntia, joten meno saattaa muuttua. Geralt on alun sähläyksien jälkeen osoittanut mielenkiintoiseksi hahmoksi eikä "let's go!"-fraasia hokevaksi robotiksi, kuten ehkä parin ekan tunnin jälkeen voi päätellä. NWN:n taistelumoottoriin pultattu kombomekaniikka toimii enkä oikein ymmärrä muutenkaan kitinää taisteluista. Ainoa asia, joka hämmentää, on että tiettyihin vastustajatyyppeihin ei saa ollenkaan osumaa kuin tietyillä stanceilla. Kai sekin on tehty tasan siksi, että pelaaja saadaan vaihtelemaan niitä stanceja aktiivimmin.


« Viimeksi muokattu: 17.11.2007 16:23 kirjoittanut Fraeon »
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Re: The Witcher « Vastaus #5 : 23.02.2008 12:30 »
Joel-san Administraattori * Viestejä: 938 Basaaripisteet: 3 Profiili Mitä nyt olen arvosteluja peleistä lukenut, niin olenpa positiivisesti yllättynyt pelistä ja siitä, että se on osoittautunut rauhallisemmaksi ropeksi kuin osasin odottaa. Odottelin huomattavasti yksinkertaisempaa actionropea. Pelaamaan en ole vielä päässyt enkä heti pääsekään, mutta jossain Joulun paikkeilla, kun on pidempiä lomia, Witcher voisi olla kova sana.

EDIT: Loistava peli tämä Witcher. Etenkin 1.2 pätsin jälkeen, joka lyhentää huomattavasti alunperin melko pitkiä lataustaukoja. Noin 30 tuntia olen peliä tähän mennessä tahkonut. Eli vasta alussa ollaan. Pelin maailma on hyvin mielenkiintoinen ja ote fantasiaan on piristävän synkkä. Noitarovioita, rotuerottelua (kääpiöt ja muut ”epäihmiset” asuvat slummeissa) ja korruptiota. Eikä pelaaja ole missään maailmanpelastajan roolissa. Pelin takakanteenkin nostettu slogan ”There is no good, no evil – only decisions and consequences” pitää hyvin paikkansa. Valinnat ja päätökset näyttäisivät myös oikeasti vaikuttavan pelin ja juonen kulkuun. Tämähän on tietysti hyvä juttu myös uudelleenpeluuarvon kannalta. Taistelusysteemi ei nyt ehkä ihan niin monipuolinen ole, kuin ennen julkaisua annettiin ymmärtää, mutta ei se haittaa. Ainakaan minua. Alkemia ja varusteiden kanssa kikkailu tuovat siihen sopivasti taktisuutta ja syvyyttä. Irtopäitä nyt mainitsemattakaan.

Peli toimii myös aika hyvin kokoonpanollani. Muutamia vipuja olen joutunut vetämään mediumille ja AA:n olen joutunut kytkemään pois päältä, mutta muuten kaikki on high–asetuksilla. Eikä pelistä tosiaan kovin rumaa saa, vaikka tyytyisikin alempiin asetuksiin. Jos vaan löytyy tarpeeksi tehoja myllystä ja tykkää edes vähän roolipeleistä, suosittelen lämpimästi The Witcheria. The Witcherissa jotenkin tuntuu vanhojen hyvien CRPG:den henki. Sellaisia roolipelejä ei nykyään turhan usein julkaista.

EDIT: Sain The Witcherin eilen illalla päätökseen. Aika monta kymmentä tuntia ja velviä siihen upposi. Harvoissa peleissä on hyvä loppu, joten Witcher pääsi siinäkin asiassa yllättämään. Mukavasti pelissä tehdyt valinnat vaikuttivat ihan pelin loppuun asti. Ainakin melkein. Loppupomoa kohti rymytessä sai nimittäin tiettyjä bonuksia tehtyjen valintojen perusteella, jotka helpottivat taistelussa. Harmi sinänsä, että bossia vastaan joutui taistelemaan ilman niitä.

Taistelusysteemi kävi lopulta jopa vähän tylsäksi, mutta, kuten aikasemmin sanoin, alkemia piristi sitä kiitettävästi. Ennen loppubossia vetäisin sellaiset kahdeksan erilaista potionia naamaan, jotka olin juuri sitä varten valmistanut. Kyllä siinä sai vähän kattoa, ettei Geralt kuole jo ennen taistelua potioneiden myrkkyihin.

Juoni ja dialogi olivat aivan omaa luokkaansa. Hyvä dialogi tekee kyllä ihmeitä. Pelimaailma on niin paljon kiinnostavampi, kun vastaantulevilla NPC:llä on muutakin sanottavaa kuin että ”Have a nice day”. Toki dialogi töksähtelee ajoittain, koska ainakin englanninkielistä käännöstä on jouduttu leikkaamaan kustannussyistä. Musiikki oli loistavaa.

Pelin varsinaisina heikkouksina olikin hieman yllättävästi tietyt roolipelielementit. Hahmonkehitys kompastui siihen, ettei Geraltia saanut oikein erikoistumaan mihinkään. Viimeistään loppua kohden Geraltin taitopisteet olivat jakautuneet melko tasaisesti, koska erikoistuminen ei enää onnistunut taitopuun haarojen päättyessä. Osa saavutetuista bonuksista oli tylsiä ”25% poison resistance”–juttuja, josta ei sitten ollut mitään käytännön hyötyä vihollisten käydessä jatkuvasti kovemmiksi. Alkemian keinoin pystyi myös nostamaan resistanseja väliaikaisesti, joka oli huomattavasti kiinnostavampaa. Geraltin varusteiden parantelu oli myös todella pienessä roolissa. Pelissä on ainoastaan kolme erilaista panssaria ja muutama erilainen miekka. Miekkoja pystyi myös itse takomaan, mutta saatuasi sen parhaan miekan, ei parempaa pystynyt takomaan, vaikka miten oli inventoorio täynnä raaka-aineita. Kolmantena jokaisessa pelissä epäonnistuva osapuoli, raha. Tai sanotaan, että Witcherissä saannin ja tarpeen suhde on paras tähän mennessä. Pelin alussa se on jopa täydellinen. Silloin kaupat notkuvat erilaista ostettavaa eikä rahaa juurikaan ole. Joutuu tekemään työtä sen eteen, että voi ostaa jotain. Noppaminipeliäkin pelasi paljon mielummin, kun siihen sisältyi tuntuva riski. Vaivalla kerätyt ja sitten jonkun juopon taskuun menetyt rahat vituttivat. Tasapaino kuitenkin heilahtaa loppua kohden, kun pelaaja on saanut ostettua kaiken kiinnostavan ja questeista saa entistä enemmän rahaa.

Kaiken kaikkiaan The Witcher on parhain roolipeli pitkään aikaan ja kirkkaasti viime vuoden paras peli.  Witcheristä on tulossa toukokuussa paranneltu Enhanced Edition, jonka mukana toimitetaan muun muassa soundtrack, modieditori, jokunen uusi questi, bugikorjauksia sekä leikkaamaton ja uudelleenäänitetty englanninkielinen dialogi. Alkuperäisversion omistajat pääsevät toki lataamaan uuden sisällön, korjaukset ja dialogit ilmaiseksi. Oikeasti, hankkikaa The Witcher viimeistään silloin. Ette kadu.
tallennettu
Vs: The Witcher « Vastaus #6 : 12.02.2012 22:43 »
Iva Jäsen Viestejä: 71 Basaaripisteet: 0 Profiili Osaako kukaan kertoa miten ton Enhanced Editionin cd-key - tunnistus toimii käytetyn pelin kohdalla?  Luin että siinä on ollut häikkää uusienkin kohdalla... Ois nimittäin tämä käytettynä kirpparilla 6e tai 10e, en muista. Eli voinko ostaa huoletta?
tallennettu
Re: The Witcher « Vastaus #7 : 13.04.2012 11:13 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Herätellääs tätäkin vähän tyngäksi jäänyttä ketjua, nyt kun sarjasta luulisi piisaavan puhetta. Ensi viikolla julkaistaan Witcher 2 Xbox 360:lle ja peli on arvioista (ysejä satelee) päätellen erinomainen porttaus.

Muutamallakin jäsenellä tuntuu olevan alkuperäinen Witcher työn alla. Itseäkin tuo peli on pitkään kiinnostanut ja nyt pääsi viimein pelaamaan kun toivat sen OS X:lle. Prologi vasta takana, mutta hyvältä vaikuttaa. Todennäköisesti yritän pelata mahd. nopeasti läpi, niin pääsee pian sen kakkosen kimppuun :)
tallennettu
Vs: The Witcher « Vastaus #8 : 13.04.2012 15:40 »
Edgeworth Jäsen Viestejä: 230 Basaaripisteet: 0 Profiili Witcher: Enchanted Edition jäi PC:llä kesken, vaikka oli ihan varma et sen menee useamman kerran läpi (syvällä sielussa jokin osa väittää että vielä joskus, vielä joskus). Tämähän on siis outoa, koska ns. "digasin", niinkun coolit äijät sanoo,  pelin maailmasta ja ankaruudesta, vaikka combat olikin vähän tylsää nakuttelua. Kakkosen olen boksille ennakkotilannut, kattonut stoorin kertaavan animaatiopätkän ja fiilinki on se että monta kymmentä kaunista tuntia tulee upotettua ennenkun kylliksi on saanut. Kattoo sitten mitä todellisuudessa käy.

Mutta jos nyt ihan rehtejä ollaan, ostaisin pelin vaikkei kiinnostais pätkääkään koska CDProjekt Redillä on asenne kuluttajia kohtaan kohillaan. Köykäsempi yhtiö pistäis Enchanted-lisät PC:lle DLC:ksi. Puhumattakaan siitä, että Witcher 2:n normiversiossakin tulee (ainakin käsittääkseni) pelin lisäksi CD:llinen musiikkia, Quest Guide ja kaikista tärkein: ohjekirja. Aika kova diili.
tallennettu
Re: The Witcher « Vastaus #9 : 13.04.2012 15:55 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili

Tuossa muuten Witcher 2:n harvinaisen upea CGI-intro, joka löytyy Enhanced Editionista, jos joku ei ole nähnyt  :)
tallennettu
Vs: The Witcher « Vastaus #10 : 13.04.2012 16:28 »
Lanttu Jäsen Viestejä: 976 Basaaripisteet: 1 Profiili
Mutta jos nyt ihan rehtejä ollaan, ostaisin pelin vaikkei kiinnostais pätkääkään koska CDProjekt Redillä on asenne kuluttajia kohtaan kohillaan. Köykäsempi yhtiö pistäis Enchanted-lisät PC:lle DLC:ksi. Puhumattakaan siitä, että Witcher 2:n normiversiossakin tulee (ainakin käsittääkseni) pelin lisäksi CD:llinen musiikkia, Quest Guide ja kaikista tärkein: ohjekirja. Aika kova diili.

Noiden lisäksi Making of DVD, kartta ja kolikko. Nykyään tosin näyttää olevan myynnissä versioita, joissa ekstroja ei ole, mutta alunperin premium oli normaali versio. CDProjekt Red on kyllä poikkeuksellinen pelifirma kokoisekseen nykypäivänä. Pelkkien bugipäivityksien sijaan ensimmäisenkin pelin parannuslista oli sellainen, jota harvemmin maksullisenakaan näkee. Kaikki ilmaiseksi. Ainoa asia, jota en ymmärrä on miksi retail-versiohin on pitänyt pistää mitään DRM, koska se on kumminkin poistettu myöhemmin päivityksissä (Witcher 2 muistaakseni kuukauden sisään julkaisusta).
\"Vittu mää en tiedä mikä hedelmä on!\"
tallennettu
Re: The Witcher « Vastaus #11 : 13.04.2012 16:58 »
Riepu Oh nice. Moderaattori * Viestejä: 984 Basaaripisteet: 2 Profiili
Noiden lisäksi Making of DVD, kartta ja kolikko.
Kartta tulee, Making of ja kolikko ei ellei tätä ole jotenkin muutettu. Jo loppuun ainakin jollain asteella myyty Dark Edition sisälsi ainakin vielä juuri tuon DVD:n, jonkin medaljongin ja tarroja.

Mitä noin muuten Witcher 2:een tulee, on sitä aika mielenkiinnolla tullut odoteltua. Tässä julkaisun lähestyessä päätinkin nyt viimein siirtyä ensimmäisen pelin demon hinkkaamisesta kokoversioon, vaikkei se läpi ennen kakkosen Enhancedia tule vielä todennäköisesti millään menemään.


« Viimeksi muokattu: 13.04.2012 17:52 kirjoittanut Riepu »
To defy me is a senseless act which goes against your world's wishes...
tallennettu
Re: The Witcher « Vastaus #12 : 13.04.2012 17:04 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili
Ainoa asia, jota en ymmärrä on miksi retail-versiohin on pitänyt pistää mitään DRM, koska se on kumminkin poistettu myöhemmin päivityksissä (Witcher 2 muistaakseni kuukauden sisään julkaisusta).

Taisi olla julkaisijan (Atari?) vaatimus tuo DRM. Teki pelin kuitenkin niin pelikelvottomaksi että CDProjekt poisti sen.
tallennettu
Vs: The Witcher « Vastaus #13 : 14.04.2012 01:07 »
Edgeworth Jäsen Viestejä: 230 Basaaripisteet: 0 Profiili Standard ja Dark Editionin sisällöt

Standard:
2x pelilevy
OST CD
Quest Handbook
World Map
Game Manual

Dark:
2x pelilevy
OST CD
Quest Handbook
World Map
Game Manual
Making-of DVD
Kolme(3) tarraa
Medaljonki (Witcher-susi)
Artbook
Säilytysboksi.

Mielipiteeni tästä toiminnasta kätevästi tiivistettynä
tallennettu
Vs: Re: The Witcher « Vastaus #14 : 14.04.2012 10:32 »
Lanttu Jäsen Viestejä: 976 Basaaripisteet: 1 Profiili
Ainoa asia, jota en ymmärrä on miksi retail-versiohin on pitänyt pistää mitään DRM, koska se on kumminkin poistettu myöhemmin päivityksissä (Witcher 2 muistaakseni kuukauden sisään julkaisusta).

Taisi olla julkaisijan (Atari?) vaatimus tuo DRM. Teki pelin kuitenkin niin pelikelvottomaksi että CDProjekt poisti sen.

Kyllähän minä ymmärrän, että julkaisija tahtoo, mutta en kykene ymmärtämään miksi. En siis ylipäätään ymmärrä miksi kuluttajille halutaan ikinä vittuilla DRM muodossa, mutta Witcher 2 on täydellinen esimerkki siitä, miten siitä ei voi piratisminkaan kannalta olla mitään vaikutusta. Pelihän julkaistiin myös täysin ilman suojauksia Goodoldgamesissa, josta joku sen varmasti torrent-sivustoille vuotaa.
\"Vittu mää en tiedä mikä hedelmä on!\"
tallennettu
Re: The Witcher « Vastaus #15 : 14.04.2012 15:18 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Launch traileria pukkaa, alkaa hype olemaan suht korkealla omalla kohdalla  :)




Metacriticissä arvosana tällä hetkellä 91, kun 22 arvostelua on julkaistu.

http://www.metacritic.com/game/xbox-360/the-witcher-2-assassins-of-kings-enhanced-edition
tallennettu
Re: The Witcher « Vastaus #16 : 18.04.2012 19:37 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Tänään lähti peli Ahvenanmaalta kohti postilaatikkoa. Xbox-versio tietysti, koska PC:ssä ei riitä mehut.


Jos joku haluaa Xbox Avatarilleen Geralt-vermeet, niin:

Spoileri (osoita katsoaksesi)
tallennettu
Vs: The Witcher « Vastaus #17 : 18.04.2012 20:05 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Itse kävin ostamassa suoraan Anttilasta, koska olen tajunnut sen että sieltä saa aina nopeammin kuin ennakkotilaamalla jostakin. Pelikotelotkin pysyvät ehjinä kun ei ole posti runnomassa niitä paskaksi. Pelistä on vielä tässä vaiheessa paha sanoa mitään suurempia muutaman tunnin perusteella, mutta eiköhän huippukamaa ole luvassa. 3 dvd:tä. >_>
tallennettu
Re: The Witcher « Vastaus #18 : 19.04.2012 17:28 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Jos jollain muuten on ennestään Witcher 2, niin kannattaa se käydä GOG.comissa rekisteröimässä, niin saa sieltä ilmaisen back up-version ja kaikkea muuta kivaa. Toiminee varmaan myös uuden EE-version ostaneille.

http://www.gog.com/en/witcher2/backup/


Ja Witcher 1 näyttää olevan tarjouksessa 4,99€.


Edit:
Witcher 2:n arvosana Metacriticissä tällä hetkellä 90, kun 38 arvostelua julkaistu  :)


« Viimeksi muokattu: 19.04.2012 17:39 kirjoittanut despire »
tallennettu
Re: The Witcher « Vastaus #19 : 20.04.2012 12:47 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Noniin, posti on ilmeisesti jaettu (lattialla oli jotain mainoksia), mutta eipä näkynyt peliä. Mitä vittua Itella? Pitääkö mun nyt lähteä Prismaan ostamaan sitä peliä erikseen  >:(
tallennettu
Re: The Witcher « Vastaus #20 : 20.04.2012 12:59 »
Riepu Oh nice. Moderaattori * Viestejä: 984 Basaaripisteet: 2 Profiili Oma kopioni saapui tänään. Illemmalla ehtii vasta pelata, mutta jo tässä vaiheessa olen jo ehtinyt ilahtumaan CD Projektin ja kumppaneiden avokätisyydestä. Pelin perusversion mukana tuleva soundtrack ei tosiaankaan ole nimittäin mikään pieni kooste pelin musiikeista, vaan 24 kappaletta sisältävä kunnollinen levy. Periaatteessa tähän suuntaan on kai aina mainostettukin, mutta nykypäivänä ei vain voi edes Special Editioneiden kanssa olla tällaisista asioista enää varma.

Hattu nousee.


« Viimeksi muokattu: 20.04.2012 13:43 kirjoittanut Riepu »
To defy me is a senseless act which goes against your world's wishes...
tallennettu
Re: The Witcher « Vastaus #21 : 20.04.2012 13:12 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili
Oma kopioni saapui tänään. Illemmalla ehtii vasta pelata, mutta jo tässä vaiheessa on jo ehtinyt ilahtumaan CD Projektin ja kumppaneiden avokätisyydestä. Pelin perusversion mukana tuleva soundtrack ei tosiaankaan ole nimittäin mikään pieni kooste pelin musiikeista, vaan 24 kappaletta sisältävä kunnollinen levy. Periaatteessa tähän suuntaan on kai aina mainostettukin, mutta nykypäivänä ei vain voi edes Special Editioneiden kanssa olla tällaisista asioista enää varma.

Hattu nousee.

Mistäs olit tilannut?
tallennettu
Re: The Witcher « Vastaus #22 : 20.04.2012 13:39 »
Riepu Oh nice. Moderaattori * Viestejä: 984 Basaaripisteet: 2 Profiili VPD:stä, Ahvenanmaasta luonnollisesti toimitettu.
To defy me is a senseless act which goes against your world's wishes...
tallennettu
Re: The Witcher « Vastaus #23 : 20.04.2012 14:37 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Noniin, nyt on haettu toinen kopio VPD:stä kun Prismassa ei ollut jostain syystä. Sinne olisi vaan ollut helpompi palauttaa, mutta onhan tuo VPD:kin tuossa aika vieressä. Pitää sitten kuskata se Verkkiksen lähettämä peli sinne joskus ensi viikolla jahka saapuu..

Peli asentaa ja kohta pääsee pelaamaan  :)
tallennettu
Vs: Re: The Witcher « Vastaus #24 : 20.04.2012 18:32 »
ZepKi Jäsen Viestejä: 308 Basaaripisteet: 0 Profiili
Jos joku haluaa Xbox Avatarilleen Geralt-vermeet, niin:

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Tätä koodia ei voi lunastaa, koska tarvike ei sovi avatar-hahmosi sukupuolelle. Voit antaa tämän koodin jollekin ystävällesi, joka voi käyttää tarviketta.
;___; Miksi avatarini ei saa ilmaista itseään
tallennettu
Vs: Re: The Witcher « Vastaus #25 : 20.04.2012 18:37 »
Edgeworth Jäsen Viestejä: 230 Basaaripisteet: 0 Profiili
Noniin, posti on ilmeisesti jaettu (lattialla oli jotain mainoksia), mutta eipä näkynyt peliä. Mitä vittua Itella?

Sama fiilis täälläkin. Tiistaina olivat Konsolinetin Ahvenanmaan varastolta lähettäneet, toimitusaika se 2-3 pv. EIPÄ OO NÄKYNYT PRKL. Ois viel ollu just hyvä sauma pelailla kun lomaa on keskiviikkoon asti, mutta ei sitten.
tallennettu
Re: The Witcher « Vastaus #26 : 20.04.2012 19:43 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili
Tätä koodia ei voi lunastaa, koska tarvike ei sovi avatar-hahmosi sukupuolelle. Voit antaa tämän koodin jollekin ystävällesi, joka voi käyttää tarviketta.
;___; Miksi avatarini ei saa ilmaista itseään

 :lol:

Noniin, posti on ilmeisesti jaettu (lattialla oli jotain mainoksia), mutta eipä näkynyt peliä. Mitä vittua Itella?

Sama fiilis täälläkin. Tiistaina olivat Konsolinetin Ahvenanmaan varastolta lähettäneet, toimitusaika se 2-3 pv. EIPÄ OO NÄKYNYT PRKL. Ois viel ollu just hyvä sauma pelailla kun lomaa on keskiviikkoon asti, mutta ei sitten.

Mullakin lähti heti keskiviikkona aamusta liikkeelle, joten olisi kyllä pitänyt tulla. Ihme touhua..
tallennettu
Vs: The Witcher « Vastaus #27 : 23.04.2012 21:43 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Vähän päälle kymmenen pelitunnin perusteella uskallan jo väittää että Witcher 2 on poikkeuksellisen laadukas peli. Nousee Dark Soulin ohella ehkä tämän genin parhaimmistoon ellei jotenkin kusahda loppua kohden. Juuri oikeassa suhteessa vapaata etsiskelyä ja puuhastelua, mutta samalla paljon juonen kerrontaa ja merkityksellisiä välipätkiä, eikä mitään Skyrim-tyylistä hälläväliä diipa-daapaa. En kyllä muista nähneeni missään konsolipelissä näin aikuismaista ja oikeasti kiinnostavaa dialogia. Teknisiä ongelmia löytyy jonkin verran, mutta on pienoinen ihme että peli on saatu edes käännettyä PC:ltä Xboxille näinkin hyvin.
tallennettu
Re: The Witcher « Vastaus #28 : 23.04.2012 22:01 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Onhan tuo teknisesti kuitenkin ihan uskomaton suoritus. Tiimin ensimmäinen Xbox-peli ja peli on kuitenkin PC:llä todella upean näköinen.

Itsellä ei mitään valittamista ole teknisestä puolesta. Näyttää erittäin hyvältä, pyörii sujuvasti ja latausajatkin ovat hyvin lyhyitä.
tallennettu
Re: The Witcher « Vastaus #29 : 25.04.2012 11:29 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Jos jotakuta jäi häiritsemään se, ettei voinut laittaa miespuoliselle avatarilleen naisen vaatteita niin tässä olisi vähän miehekkäämmät kuteet tarjolla:

YTWGW-7YY93-XH4JW-Y93HH-MWC2Z
tallennettu
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines