Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Kalenteriin linkitetyt tapahtumat
  • Elder Scrolls V: Skyrimin julkaisupäivä: 11.11.2011
Sivuja: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10
Tulostusversio
Aihe: The Elder Scrolls V: Skyrim  (Luettu 110143 kertaa)
Vs: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim « Vastaus #120 : 24.11.2011 15:45 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Dark Brotherhoodiin ja Thieves Guildiin tuli itsekkin liityttyä, 30x sneak damage on kyllä herkkua. Pitäisi vähentää fast travellausta ja tehtävien tekemistä, mutta sen verran neuroottinen meno itsellä, että on ''pakko'' tehdä joitakin tehtäviä loppuun jos ne on jäänyt kesken... Ehkä parempi keskittyä nyt noihin kiltojen päätehtäviin, mitään sub-questeja en vielä kummastakaan killasta hyväksynyt vaikka Thieves Guildissa tuntui olevan joka tyypillä joku tehtävä annettavana.

Tämänhetkinen varustekasa: elven dagger/thieves armor/elven bow/ jotkut +15% sneaking kengät ja joku +15% sneaking kaulakoru

Smithingistä pälpätetään hulluna ainakin neogafin puolella, mutta tuntuu niin tylsältä hommalta etten taida jaksaa panostaa siihen ellei vaikeustason kanssa nouse seinä vastaan.
tallennettu
Vs: The Elder Scrolls V: Skyrim « Vastaus #121 : 24.11.2011 19:11 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Pelissä on vissiinkin viisi isompaa kaupunkia? Tajusin juuri, että olen toistaiseksi vieraillut vain yhdessä, eli Whiterunissa. Ja pelissä on siis vielä neljä yhtä suurta kaupunkia pullollaan sivutehtäviä? Ei hyvänen aika.

Rahaa kertynyt taskunpohjalle jo melkein kymppitonni. Harkitsenkin talon hankkimista tässä vaiheessa. Lähes jatkuvasti tulee eteen tilanne, että kamaa on liikaa mukana ja täytyy viskata jotakin menemään. Varastointitila tulisi todellakin tarpeeseen.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim « Vastaus #122 : 25.11.2011 10:56 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 942 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Eilen dumppasin tankin ja jatkoin matkaa yksin. Expert tasolla Bandit Marauderit ja Chiefit tarjoaa haastetta ja 1vs1 tilanteessa yleensä varma kuolema. Pitää siis yrittää pysyä varjoissa ja ampua jouskarilla paikoista johon he eivät ehdi tai pääse. Hieman myös pääsin backstabbailemaan ja huomasin, että yleensä ehdin lyödä 2-3 kertaa ennen kuin Sneak attackit loppuvat. Eli 2-3 x 15 x dmg. Yleensä kuolevat sillä.
Play-Asia
tallennettu
Vs: The Elder Scrolls V: Skyrim « Vastaus #123 : 25.11.2011 13:46 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Löysin koiran ilman isäntäänsä jostain metsämökistä ja otin sen mukaan seikkailuihin. Yhdessä vaiheessa menin kuitenkin luolastoon ja käskin sen odottaa eräässä luolaston huoneessa. Sinne se myös lopulta jäi, sillä tämän luolaston lopuksi peli heitti minut takaisin päämaailmaan. Odottaakohan se piski siellä ikuisuuden vai köpötteleekö jossain vaiheessa entiselle paikalleen? Täytyy käydä tsekkaamassa kun siellä päin seuraavan kerran liikkuu.

Käväisin myös ensimmäisen kerran Solitudessa. On aika selvää, että näiden puolelle en sisällissodassa asetu - valitsen toisen osapuolen. Solitudessa oli tosin paljon hyvääkin, muun muassa ihqu bardityttö Lisette. Mä niin haluan naimisiin sen kanssa myöhemmin kun talo on hankittu ja rahatilanne vakiintunut.  ;D

Kuva mielitietystä:

Spoileri (osoita katsoaksesi)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: The Elder Scrolls V: Skyrim « Vastaus #124 : 26.11.2011 01:11 »
Justece Jäsen Viestejä: 258 Basaaripisteet: 0 Profiili Skyrim päästoori läpi. 30 tuntia näyttää pelikello. Olin 25 levelinen ja kohtalaisen helppo päästoori loppujen lopuksi oli. Uskon että haasteellisemmat dungeonit löytyy side questeista. Loppu antaa sellaisen vaikutelman, että tuleva DLC tulee olemaan päästoorin jatkoa. Palaan Skyrimin pariin aina silloin tällöin koska en läheskään puoltakaan koko pelistä ole vielä vetänyt läpi. Pakko ne DLC:tkin on ostaa.  ;) Nyt "voi" vihdoin siirtyä muihin peleihin. Pitäisi Uncharted 3 läpäistä jonka jälkeen Brotherhood ja Revelations.

« Viimeksi muokattu: 26.11.2011 01:18 kirjoittanut Justece »
I'm the best fuck the rest.
tallennettu
Vs: The Elder Scrolls V: Skyrim « Vastaus #125 : 26.11.2011 01:38 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Heh, mulla on 27 tuntia pelikellossa enkä ole edennyt päästoorissa juuri alkua pidemmälle. Mulla tuntuu menevän yleensä yhdenkin questin suorittamiseen tuntitolkulla aikaa, varsinkin jos pitää kävellä pitkä matka  kohteesta A kohteeseen B ja sen jälkeen vielä sama takaisin. En käytä ikinä fast travelia ja yleensä noilla matkoilla sekaantuu aina johonkin ylimääräiseen tekemiseen. Mulla on Skyrim vielä niin alkutekijöissään kuin olla voi ja olen erittäin kiitollinen siitä. Upea, upea peli.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: The Elder Scrolls V: Skyrim « Vastaus #126 : 26.11.2011 11:52 »
Runner Jäsen Viestejä: 593 Basaaripisteet: 0 Profiili Mulla jäi päästoorin pelaaminen kohtaan, jossa pitää käydä Winterholdin Collegessa kysymässä siltä kirjastonpitäjältä neuvoa. Hän kuitenkin herjaa jotain siitä Collegen storylinesta. Bugi mikä bugi, ei nyt mikään niin vakava,
cheatilla pääsisin kyllä sen kohdan läpi. Päätin kuitenkin siinä kohdassa tutustua muihin storylineihin, ja keskittyä tekemään hahmosta parempaa yms.

Eilen ostin talon. Pakko kysyä että onko tuolla mitään huonekalumyymälöitä( ;D ) joista saisi jotain mielenkiintoisempaa kuin pelkkiä kulhoja, lautasia ja sen sellasta ostettua? Esim. pöytiä, tuoleja, hyllyjä... Vai onko toi kämppä käytännössä vain säilytystilaksi?
-"No can do!"
tallennettu
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim « Vastaus #127 : 26.11.2011 12:39 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Eikös käskynhaltijoilta pysty ostamaan noita sisustussettejä?
tallennettu
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim « Vastaus #128 : 27.11.2011 23:22 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 942 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Huomasin, että tuossa Skyrimin mukana tulleessa kartassa on vissiin merkitty aarrearkkujen sijainnit. Ainakin joka puolella maata on punaisia X-merkkejä ja pari niistä on mennyt aika hyvin yhteen löydettyjen arkkujen kanssa. Vaikea tuon kartan perusteella niitä on löytää, mutta voihan sitä yrittää.
Play-Asia
tallennettu
Vs: The Elder Scrolls V: Skyrim « Vastaus #129 : 27.11.2011 23:48 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Melkein 32 tuntia pelikellossa ja nyt alkaa lagaaminen PS3-version kanssa olla jo aika häiritsevää. Kuljeskelin tuossa äsken kohti Rifteniä ja peli pysähtyi, varsinkin juoksupyrähdysten aikana, mietiskelemään välillä sekunninkin ajaksi. Itse kaupungissa vähän helpotti, lagi on pahimmillaan keskusmaailmassa.

Onneksi se patch tulee ensi viikolla.


EDIT: PS3-version patch on nyt julkaistu, ainakin Euroopassa: http://forums.bethsoft.com/index.php?/topic/1294384-patch-is-out/   Versio 2.01 ja kokoa 92 MB.

EDIT 2: Patch näyttäisi toimivan. Ruudunpäivitys ei pysy vieläkään täysin kasassa, mutta pahimmat lagaamiset ovat ainakin pienen testaamisen perusteella poissa. Ero oli iso, kun pelasin eilen ja tänään samoilla alueilla.


« Viimeksi muokattu: 28.11.2011 12:11 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: The Elder Scrolls V: Skyrim « Vastaus #130 : 28.11.2011 20:15 »
Doinkki Öy Jäsen Viestejä: 587 Basaaripisteet: 0 Profiili No perkele. Nyt voikin aloittaa pelin alusta kun kerran patchi on vihdoin saapunut. Anaalikairaajan näköinen Nordini alkoi jo kyllästyttää, mutten tohtinut aloittaa peliä alusta ennen tuota patchia. Nykyisen hahmoni kanssa kompastuin siihen tuttuun perisyntiin, johon aina lankean: hahmo osasi käytännössä kaikkea "vähän", muttei mitään kunnolla. Täysin joutava yleismies Jantunen siis.  :lol:

Nyt voisi luoda joko brutaalilla apinanraivolla murjovan vihaisen örkin, varjoissa vaanivan Khajitin taikka puhtaan maagin. Saa nyt nähdä.
Voice of The World.
tallennettu
Vs: The Elder Scrolls V: Skyrim « Vastaus #131 : 29.11.2011 11:44 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW iOS-laitteille ilmestyy parin viikon sisään Skyrimin kartta-app, johon voi tehdä siis omia muistiinpanoja ja asettaa erilaisia kirjanmerkkejä. Sovellus on maksuton ja toimii iPadissa, Phonessa ja toki myös iPod Touchissa.  http://toucharcade.com/2011/11/28/dragon-shout-a-hip-upcoming-skyrim-map-app/

Mä tuun ainakin pitämään tuon iPad-kartan vieressä ja teen siihen kaikenlaisia muistiinpanoja. Mä palloilen vieläkin tuolla pääkartalla välillä aivan eksyksissä enkä ole tutkinut siitä kuin vasta ehkä 30%. Kätevää kun vaikkapa saa jossakin luolastossa nekkuun ja sen kohdalla laittaa "ei pysty, palaa myöhemmin".

Ohjelmassa on myös sosiaalinen puoli, sillä halutessaan karttansa tietoja voi jakaa muille ohjelman käyttäjille, jotka hakusanoilla voivat löytää tarvitsemiaan tietoja kartalta.



Ostin eilen talon Whiterunista. Täytyy tänään vähän sisustaa siellä ja josko jatkaisi myös pelin päätehtävää jonkun verran eteenpäin.


« Viimeksi muokattu: 29.11.2011 11:51 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: The Elder Scrolls V: Skyrim « Vastaus #132 : 29.11.2011 20:48 »
Taist0 Cyborg Jäsen Viestejä: 544 Basaaripisteet: 3 Profiili Lukeehan noissa kaikissa luolissa läpäisyn jälkeen "cleared", niin eipä niihin välttämättä vahingossakaan tule palattua ilman mitään Applen tuotteita.

Hommasin pelin jo julkaisupäivänä, mutta vasta nyt viime aikoina on tätä tullut enemmän ahmittua, joku 31 tuntia tullut pelikelloon ja leveliä joku 30. Näin Jälkiviisaana voi todeta, että onneksi en Ps3 versiota ostanut koska Bethestan tuntien siinä olisi ollut joku enemmänkin pielessä. Grafiikka on mielestäni aika jees, vaikka jotkut tekstuurit on suoraan Oblivionista revittyjä ja yöllä tuli näyttää siltä kun katsoisi sitä aurinkolasien läpi, mutta ei haittaa. Mitään isompia bugeja ei ole tullut vastaan, mitään oblivionin kaltaisia tehtävän suorittamisen mahdottamaksi tekeviä bugeja en ole tavannut.


« Viimeksi muokattu: 29.11.2011 21:14 kirjoittanut Taist0 »
tallennettu
Vs: The Elder Scrolls V: Skyrim « Vastaus #133 : 30.11.2011 13:31 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili Höh, 1.2-patchi sisältää ilmeisesti bugin joka nollaa kaikki resistance-vaikutukset. Eli toisinsanoen, esimerkiksi ne liekkiotukset (Flame Atronachit, muistaakseni?) kuolevat tuliloitsuihin, vampyyrit saavat tauteja vaikka heidän pitäisi olla immuuneja kaikille sairauksille ja niin edespäin.

Tylsää.

On ollut kyllä älyttömän hauskaa tämän pelin kanssa. Olen enimmäkseen ihan vain haahuillut siellä täällä, en ole fast travellannut kertaakaan ja questeja olen selvitellyt sitä mukaan kun olen niihin sattunut maailmaa tallustellessani törmäämään.
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Vs: The Elder Scrolls V: Skyrim « Vastaus #134 : 30.11.2011 22:16 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW




www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim « Vastaus #135 : 01.12.2011 11:29 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 942 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Pikkuhiljaa alkanut huomaamaan skaalausta. Vihut eivät ole skaalautuneet niin pahasti, mutta tavarat skaalautuvat silti samaan tapaan. Alkuun löytää vain Iron/Steel kamaa, mutta heti kun pääsee yli 30 lvl:n alkaa ilmestymään enemmän joka puolelle Ebony/Glass kamaa. Tietty varmaan on jotain arkkuja, joista voi löytää näitä jo heti alkuun, mutta näin yleisesti ottaen peli skaalaa aika pahasti tavaroiden kanssa.
Play-Asia
tallennettu
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim « Vastaus #136 : 01.12.2011 11:35 »
Lanttu Jäsen Viestejä: 976 Basaaripisteet: 1 Profiili On kyllä aivan tajuttoman kaunista kuunneltavaa tuo Epin laittama ensimmäinen video. Ainakin 10 kertaa kuunnellut jo tässä aamun aikana. Ainoana ongelmana jää kaipaamaan lisää vastaavaa.

Saa nähdä mihin asti itse saa venytettyä pelin ostoa. Kovasti kiinnostaisi, etenkin kun tämän pitäisi ilmeisesti toimia hyvin ilman modejakin, toisin kuin Oblivion (jo skaalautuvuus pilaa kaiken).
\"Vittu mää en tiedä mikä hedelmä on!\"
tallennettu
Vs: The Elder Scrolls V: Skyrim « Vastaus #137 : 01.12.2011 11:48 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Suoritin eilen "Night to remember" -juopotteluquestia.  ;D  Aika hauskaa kamaa ja selvästi huumoripitoisin questi ainakin tässä vaiheessa. Huomasi vähän "kaamea kankkunen"-vaikutteita.

Nousin eilen levelille 26 ja pelitunnit alkavat kohta nelosella. Näin myös ensimmäistä kertaa revontulet yöllä. Uskomattoman kaunis näky.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: The Elder Scrolls V: Skyrim « Vastaus #138 : 01.12.2011 12:29 »
Taist0 Cyborg Jäsen Viestejä: 544 Basaaripisteet: 3 Profiili Mielestäni tuo item skaalaus on melkeinpä identtinen Oblivionin vastaavaan, tosin sillä erotuksella että sitä skaalautuvaa kamaa on enemmän ja jos sattuu löytämään jotain parempaa kamaa alemmalla levulla, niin sitä pystyy käyttämään kun ei ole mitään keinotekoisia lvl vaatimuksia.
 
Kävin tossa ekaa kertaa Morthalissa ja satuin huvikseen lockpickaamaan johonkin taloon ja mukavaksi yllätykseksi asukkaat olivat suoraan mora ojossa il.man sen kummempia varoituksia. no siinä hetken yritin niitä raihoitella ja lopulta meni hermo kun alkoivat jahtaamaan joka paikkaan, niin oli pakko pistää ne matalaks. Siinä tuli sitten vähän boyntya joten eipä ole siihen paikkaan vähätaän aikaan asiaa, joten ei kannata murtautua huvikseen asuntoihin Morthalissa.
tallennettu
Vs: The Elder Scrolls V: Skyrim « Vastaus #139 : 01.12.2011 22:41 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Hahaa, olen ollut monta kertaa tosi huvittunut noiden istumistyylistä. Ultrarentoa!

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: The Elder Scrolls V: Skyrim « Vastaus #140 : 02.12.2011 16:58 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Betheshan community manager lupailee virallisilla foorumeilla, että Skyrim ei jää oman onnensa nojaan, edes pitkässä juoksussa:

http://forums.bethsoft.com/index.php?/topic/1300558-skyrim-what-were-working-on/


Lainaus
Continued Game UpdatesThis week we released update 1.2 across all platforms, and we’ll be releasing an incremental update next week. We anticipate it will be up on PC first, and then hit PS3 and Xbox 360 later in the week. Among other things, the update will fix issues like magic resistance not calculating properly and the rare, amazing backwards flying dragon. Once the update is released, we’ll share the full release notes.

After the holidays, we’ll continue to release regular updates for the game — through full title updates, as well as incremental “gameplay updates” to fix whatever issues come up along with rebalancing portions of the game for difficulty or exploits. We plan on having a lot of these, not just a few. Overall, you should expect updates to be hitting the PC and Steam earlier and more often, as that’s a process we control. Console updates will follow, as they must be certified and processed by those manufacturers.

We all know this is a huge game, and everyone has a different experience. We’ll continue to do everything we can to make the game better and better for as many people as possible every day. We’ve also realized that with the millions upon millions of people playing Skyrim, we need to treat our updates with greater care. If we get too aggressive trying to fix a minor issue, we run a risk of breaking something larger in a game like this. To be safe, we are prioritizing code side fixes right now over data fixes. Quest and balance issues are usually data, and those will start rolling in a large way with the January updates.

Thanks again for your continued support and patience. We truly have the best fans in the world, and we couldn’t do it without you.


Kuulostaa lupaavalta! Oblivion ei saanut Bethesdalta tälläistä kohtelua.


EDIT: Rakastan pieniä yksityiskohtia tässä pelissä. Tänään törmäsin matkallani Solitudeen erääseen tyyppiin, joka talutti lehmäänsä. Mies sanoi, että tämä vie sen uhrilahjana jättiläiselle, joka siitä hyvästä jättää tilukset rauhaan. Tarjosin apua, mutta hän sanoi hoitavansa tämän itse.

Pari tuntia myöhemmin lampsin takaisin tiellä kohti Whiterunia ja mitä näenkään: tiellä kävelee jättiläinen mukanaan tuo samainen lehmä!  :)

Rakastan tätä peliä.


« Viimeksi muokattu: 02.12.2011 23:42 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim « Vastaus #141 : 03.12.2011 12:38 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 942 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Tuli vastaan outo bugi. Aina kun tietty vihu huomasi minut, pelin framerate putosi n.5-15 välille. Lopulta pääsin vihun ohi siten, että kiipesin kalliolle ja snipetin sen jouskarillani sneak modessa. Aika vituttava bugi, varsinkin jos olisin melee-hahmo.

E: Tällä hetkellä on muuten sneak 99 ja kun se pamahtaa 100, pitää harkita pari kertaa haluanko rikkoa pelin ottamalla Sneak-skillin viimeisin perkin. 30x backstab damage + hide in plain sight rikkoo pelin aika hyvin.
Play-Asia
tallennettu
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim « Vastaus #142 : 04.12.2011 23:08 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 942 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Nyt 40+ tunnin jälkeen alkaa Skyrim olla siinä pisteessä, että ei ole enää mitään haastetta. Expertillä olen pelaillut alusta asti ja nyt kun sneak on täynnä ja 30x backstab damage, niin vihut kaatuvat aika vaivatta. Questeja on silti ihan mukava tehdä ja pääjuonenkin varmaan vielä jaksaa loppuun asti. Hyvä peli kaiken kaikkiaan, mutta arvasin että loppua kohti alkaa iskemään paska naamalle, kuten yleensä tämän tapaisissa peleissä. Oblivionissa ja Fallouteissa kävi samoin. Fallout New Vegasissa oli sentään HC-mode, joka piristi peliä. Sekin tosin kävi loppua kohden niin helpoksi kun vihut pystyi sniputtamaan hengiltä.

Skyriminkiin olisivat voineet kopioida Obsidianin idean HC-modesta. Hahmolle nälkä/jano-mittarit kehiin. Tällä hetkellä viinillä, potuilla, juustoilla ym. kokkauksilla ei tee paskan vertaa. Jos hahmolle tulisi välillä nälkä ja jano, niin sitten olisi jotain hyötyä pitää ruokaakin mukana ja kokkailemaankin voisi alkaa. Nyt vain haluan, että Obsidian tekee seuraavan Elder Scrollsin tai uuden Falloutin Skyrimin enginellä.
Play-Asia
tallennettu
Vs: The Elder Scrolls V: Skyrim « Vastaus #143 : 05.12.2011 08:21 »
Taist0 Cyborg Jäsen Viestejä: 544 Basaaripisteet: 3 Profiili Joo toi ruoan laitto on kyllä aika turhaa hommaa varsinkin kun kaikki mitä valmistaa on jotain " restore health 5-10".

Ekaa kertaa tuli vastaan tollanen tehtävän rikkova bugi, pitäis käydä raportoimassa tehtävän antajalle, mutta tyyppi makaa siellä kuolleena ja joku vartija bugittaa siinä sen vieressän eikä tehtävä päivity millään. Muutenkin näitä bugeja ja wtf hetkiä on alkanut ilmaantua, jotkut on kyllä ihan hauskoja. Kerran satuin meneämään yhteen random bunkkeriin jossa ne tyypit hyökkäsivät vain hevoseni kimppuun ja sitten kun ne sen tappoivat, niin minusta ne eivät olleet kiinnostuneita, vaikka kuinka niitä hakkasin sen jälkeen. Nuo lohikäärmeetkin käyttäytyvät välillä hiukan ihmeellisesti kun välillä jäävät vain lentelemään sinne yläilmoihin.
tallennettu
Vs: The Elder Scrolls V: Skyrim « Vastaus #144 : 05.12.2011 11:02 »
Cocki Destoroyah Jäsen Viestejä: 231 Basaaripisteet: 2 Profiili Eilen meni viimeinkin päätarina läpi. Reilut 84h oli pelikellossa kun se päättyi. Huomattavasti parempi juonellisesti sekä tehtävien puolesta kuin Oblivion mutta ei tämäkään alusta loppuun herkkua ollut. Pari tehtävää oli melko tylsiä hae tämä ja tämä kama joissa piti mennä turhan pitkiä luolastoja jotta sen jonkun kamppeen sai sitten haltuun.

Nyt lvl on jotain 48 ja kaikki killat ja pääjuoni takana. Sivutehtäviä olisi vieläkin jäljellä älyttömänä sekä kaikki Daedric kamat ajattelin hommata. Kyllä tässä reilusti yli 100h menee jotta olen saanut kaiken jota tahdon. Sneak tällä hetkellä ainoa skilli joka on täydessä sadassa, Smithing ja Enchanting reilut 90. Dragon armorit ajattelin tehdä ja niihin pistää kovat parannukset. Aivan viimeisestä tehtävästä sai kylläkin ihan perkeleen hyvän kypärän jota parempaa on varmaan vaikea löytää omanlaiselle hahmolle (destruction, one-hand pääasiallisina + sneak/archery).
Allekirjoitus näkyy kaikkien lähettämiesi viestien alla. Voit käyttää BBQ kastiketta.
tallennettu
Vs: The Elder Scrolls V: Skyrim « Vastaus #145 : 06.12.2011 01:16 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Äsken napsahti 50 tunnin luvut pelikelloon. Edistin tänään Companions-juonilinjaa ja siinä tuli koettua vähän surullinenkin hetki:

Spoileri (osoita katsoaksesi)


Hyvää vaihtelua tuo peliin kun ottaa välillä kaverin mukaan reissuun. Liikun kuitenkin melkein aina yksin, sillä tykkään yksinäinen susi -asetelmasta. Vaihtelu kuitenkin virkistää ja kun seuraa ottaa reissuun sopivan harvakseltaan, tuntuu se myös speciaalilta jutulta.

Verilohikäärme hyökkäsi Whiterunin erään vartiotornin lähellä ja yhteisvoimin muutaman soltun kanssa teimme siitä nopeasti selvää. Tyypit olivat kovin vaikuttuneita näkemästään.  

Maagi-koulussa tekisi mieli käydä pyörähtämässä, mutta kannattaako sinne mennä jos oma hahmo käyttelee miekkaa ja kilpeä päätyönään ja siinä sivussa käyttää melko onnettomia taikoja, lähinnä itsensä parantamiseen? Nauraako ne maagit tälläisen kaverin pellolle?  :)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: The Elder Scrolls V: Skyrim « Vastaus #146 : 06.12.2011 06:32 »
Taist0 Cyborg Jäsen Viestejä: 544 Basaaripisteet: 3 Profiili

Maagi-koulussa tekisi mieli käydä pyörähtämässä, mutta kannattaako sinne mennä jos oma hahmo käyttelee miekkaa ja kilpeä päätyönään ja siinä sivussa käyttää melko onnettomia taikoja, lähinnä itsensä parantamiseen? Nauraako ne maagit tälläisen kaverin pellolle?  :)
En tiedä vaihteleeko nuo vaatimukset hahmon mukaan, mutta itellä piti vaan näyttää adept tason destruction taikaa, jotta pääsi sisälle ja nuo tehtävät on aika saman tyylisiä kuin muuallakin, eli hoituu varmaan yhtä hyvin tai jopa paremmin noilla melee tyypeillä niden suorittaminen.
tallennettu
Vs: The Elder Scrolls V: Skyrim « Vastaus #147 : 06.12.2011 11:55 »
Doinkki Öy Jäsen Viestejä: 587 Basaaripisteet: 0 Profiili Itsehän ajattelin unohtaa maagikoulun nykyisen soturiörkkini kanssa. Kaipa minussa on sen verran lapsenomaista roolipelaajaa, että jätän moiset touhut puhtaalle taikurihuttuselle.
Voice of The World.
tallennettu
Vs: The Elder Scrolls V: Skyrim « Vastaus #148 : 06.12.2011 23:06 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Bethesda tiedottaa koskien PS3-version ongelmia:

http://www.bethblog.com/2011/12/01/skyrim-what-were-working-on/

Lainaus
Updated 12/6: While the 1.2 update fixed the long-term play issues for most PS3 users, we are aware that is not the case for some. We’ve been reaching out to a number of those users to collect save games, so we can take a look at their specific issues. Right now we know it’s not one thing, but a combination of smaller ones that some folks are seeing, but others are not. Some seem to be the PS3 autosaving in the background (you can turn that off), some may be SPU AI updates, and some may relate to dynamic system memory allocation. These fixes are not in the current 1.3 update that is in final testing, but will be in future ones. We understand how frustrating it can be when your game is having issues, and we thank all of you for your continued feedback and patience. Rest assured we take your gameplay experience seriously and will continue working on this until it’s resolved.


Ilmeisesti fast travel on yksi asioista, jotka pahentavat lagi-ongelmia? Se voisi selittää, että oma tallennus on vielä 50 tunnin jälkeen hyvässä kuosissa. Jokatapauksessa tilanne on kaukana ratkaistusta. Luo toivoa, että Bethesda tiedostaa asioista eikä ole vain hiljaa.

2012 on vasta Skyrimin vuosi. Sanokaa minun sanoneen.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim « Vastaus #149 : 07.12.2011 09:54 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 942 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-vs-ps3-skyrim-lag
Digital Foundryn testejä PS3-version paskuuteen liittyen.

Fallout Vegasin kehittäneen Obsidianin kommentteja miksi Skyrimin-tyylisten pelien tekeminen on vaikeaa PS3:lle.
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=454358

Täytyy vain sanoa, että onneksi valitsin parhauden version (tietenkin vain konsolipuolella).
Play-Asia
tallennettu
Sivuja: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines