Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Kalenteriin linkitetyt tapahtumat
  • Super Smash Bros. Ultimate: 07.12.2018
Sivuja: 1 [2]
Tulostusversio
Aihe: Super Smash Bros. Ultimate  (Luettu 21479 kertaa)
Vs: Super Smash Bros. Ultimate « Vastaus #30 : 06.11.2019 19:55 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Terry tuntuu aivan mainiolta hahmolta, sillä kaverin liikesarjat lähtevät aika paljon perinteisen beat em umpin tyyliin. En totuuden nimessä tätä peliä hirveän hyvin taida, mutta on aina siistiä saada liikesarja kolahtamaan kunnolla vastustajan takaraivoon, ja Terryllä se tuntuu erityisen hyvältä. Ehkä mieluisin tähän astisista DLC-tyypeistä ensimmäisen testi-illan perusteella.

Battle Arenoiden avaaminen julkisiksi 6.0-päivityksessä taisi pelastaa omalla kohdallani todennäköisesti koko Ultimaten onlinen. On niin paljon mukavampaa pelata Smashia pienemmällä porukalla virtuaalihuoneessa, niin että jengi pysyy ainakin vähän aikaa samana. Siinä on vähän samaa fiilistä kuin lokaalisti pelatessa, ja pelivuorotkin vaihtuvat samalla tavoin, kun joutuu välillä vaihtopenkille katsomaan muiden mättöä. Mutta ei se haittaa, siinä ehtii vetäistä henkeä ja tutkia muiden pelityylejä.

ja joko omasin hyvän tuurin tai sitten online-koodia on hiottu, sillä tällä kertaa lagia ei ollut häiritsevän paljon – minun makuuni ainakaan.

Voisin tehdä jatkossa salasanalla lukitun Pelaajalalaudan (ja muillekin suomalaisille suunnatun) oman Battle Arenan. Pelit kerran viikossa ja aina samaan aikaan.

EDIT:

Terry on varmasti  saakelin hyvää mainosta SNK:lle, varsinkin nuoremmalle sukupolvelle, joka ei kenties tiedä siitä (tai NEO GEOsta) yhtään mitään.

Minullekin heräsi nyt himo haalia KoFia ja Fatalia Switchille, ainakin ne parhaimmat ja suositelluimmat osat sarjoista. Niin teenkin, kun löytyy sopiva ajankohta (eli suurten julkaisujen väleissä).


« Viimeksi muokattu: 07.11.2019 06:52 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Super Smash Bros. Ultimate « Vastaus #31 : 15.01.2020 07:18 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW

Mihin hahmoon huomenna klo 16.00 päättyy Ultimaten ensimmäinen Fighters Pass?

Dante on nyt monien huulilla. Capcom vihjasi, että tammikuun 16 on DMC3:n Switch-version uusien ominaisuuksien paljastamisen suhteen tärkeä päivämäärä. Miten se kuitenkaan liittyisi Smashiin? Enkä usko, että Capcomilla olisi lupaa antaa näin suoraa päivämäärää, jos Dante oikeasti kolistelisi eteisessä, matkalla tämän hetken puhutuimpaan Beat em Umpiin. Smash on oikea mätkintä, eikä mikään lastenpeli!

Vannoin aiemmin, että Bethesda tulisi saamaan edustajan Smashiin. Haluaisin Doom Slayerin, mutta jätkä on ehkä hieman liian väkivaltainen last... intelektuellien pelaajien mätkintäpeliin, jonka harrastajat nauttivat colansa viinilasista. Slayer sopisi paremmin Mortaliin kuin Smashiin, sillä brutaalit lopetusliikkeet eivät pääsisi Nintendon pelissä oikeuksiinsa. Dovahkiin onkin mielestäni todennäköisempi, vaikka Skyrim-hypestä onkin jo aikaa. Koska se on tosin oikeasti tässä asiassa ollut este? Portti on yksi menestyneimpiä 3rd partyn julkaisuja.

Master Chief tulee peliin ehkä tulevaisuudessa, muttei huomenna. Microsoftilla on jo yksi reppi tässä passissa, ja ehkä Chief halutaan sitoa Switchin mahdollisiin Halo-julkistuksiin.

Entäpä Crash Bandicoot? Voivatko Mario-fanit vihdoinkin antaa pussihukalle satikutia?

GameXplain tuntuu uskovan, että tulossa on Nintendolle kuuluva hahmo. Siinä tapauksessa, ARMSin Twintelle tai Min Min, kiitos.


Selvä on, merkitsevin veikkaukseni kehiin, ja sitten pulinat pois:

Viides DLC-hahmo tulee olemaan Ryu Hayabusa. Sakurai antaa meille kunnon läpileikkauksen hahmon NESsiltä alkaneisiin juuriin, ja esittelee vaikuttavaa liikerepertuaaria. Ja tottakai: ikoninen, sininen ninja-asu tulee näyttämään Smashissa tyrmäävän hienolta:

« Viimeksi muokattu: 15.01.2020 07:55 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Super Smash Bros. Ultimate « Vastaus #32 : 17.01.2020 06:36 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW

Sanotaanko, ettei fanikunta (ainakaan foorumeilla) oikein tykännyt siitä, että Fighters Pass 1 lopetettiin Bylethiin. Mielestäni esimerkiksi Edelgard olisi ollut Three Housesta monin verroin mielenkiintoisempi valinta, senkin vuoksi että käyttää tapparaa iänikuisen miekan sijaan.

Unelmat kuitenkin elävät: Fighter Pass 2 käsittää kuusi taistelijaa, ja ne tullaan julkaisemaan vuoden 2021 loppuun mennessä. Luvassa on siis vielä ainakin kaksi lisävuotta rakastettua Smash-hypeä!  ;D
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Super Smash Bros. Ultimate « Vastaus #33 : 20.08.2020 08:42 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Dante taitaa olla seuraava DLC-hahmo. Sisäpiiriläisten "You may cry" -läpät vihjaa todella vahvasti siitä. En ole vielä ehtinyt pelaamaan yhtä ainoata DMC-peliä (niiden aika tulee kyllä), mutta olen aina pitänyt k.o hahmon designista ja viileydestä.

Ehkä pian Dante vs. Bayo on totta...

EDIT: Koko juttu olikin läppää, mutta sai silti internetin vauhkoontumaan. Pienikin kommentti voi roihauttaa liekit, kun näin sitkeästi kytee.


« Viimeksi muokattu: 21.08.2020 07:48 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Super Smash Bros. Ultimate « Vastaus #34 : 21.08.2020 10:32 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 704 Basaaripisteet: 2 Profiili Mä en tajua miten noi Smash hahmot liikuttaa ihmisiä mihinkään päin. Varsinkaan tässä skaalassa missä se tuntuu liikuttavan. Varsinkin kun koko sarja on "asiansa tietävien" mielestä ryssitty jo aikaa sitten.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Super Smash Bros. Ultimate « Vastaus #35 : 21.08.2020 12:01 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Mä en tajua miten noi Smash hahmot liikuttaa ihmisiä mihinkään päin. Varsinkaan tässä skaalassa missä se tuntuu liikuttavan. Varsinkin kun koko sarja on "asiansa tietävien" mielestä ryssitty jo aikaa sitten.

Eiköhän niiden 20 miljoonan pelin omistajan joukkoon mahdu aika paljon niitäkin, jotka nauttii pelistä etenkin lokaalina moninpelinä suuresti. Asiansa tietävät kantavat muutenkin isoa tikkua takamuksessaan ja valittavat jokaisesta pienestäkin asiasta, jotka eivät kasuaaleja häiritse.

Kyllä nämä hahmojulkistukset ja spekuloinnit minulle maistuvat, mutta en olekaan Smash-puristi. Pikemminkin juuri sellainen satunnainen mätkijä, joka pelaa melkein aina lokaalisti.

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Super Smash Bros. Ultimate « Vastaus #36 : 21.08.2020 14:44 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Kovimmat Smash-fanit ovat samaa luokkaa jonkun poikabändi-fanituksen kanssa. Ehkä jopa pahempia.Hahmoista nyt vielä ymmärrän sen, että herättävät keskustelua, koska vaikuttavat tietenkin pelin yleisiin mekaniikoihin ja tasapainoon, mutta se, että porukka on kiimassa jostain hahmon keltapunaisista sukista, kun Nintendo sen isona featurena julkistaa, joka päivä kello 12.00 julkistetaan uudet sukat, kuka hypettää ja spekuloi parhaiten!!!....
tallennettu
Vs: Super Smash Bros. Ultimate « Vastaus #37 : 05.10.2021 17:11 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Sakurai lopetti tyylillä ja heitti Ultimateen Soran, joka oli kaikkien aikojen toivotuin Smash-taistelija.

Upea matka, upea peli ja hieno viimeinen paljastus. TK voi myös hengittää, kun ei kuule uusista hahmoista vähään aikaan.  :P
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Sivuja: 1 [2]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines