Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 2 [3]
Tulostusversio
Aihe: Super Mario Galaxy 2  (Luettu 16647 kertaa)
Vs: Super Mario Galaxy 2 « Vastaus #60 : 15.06.2010 21:18 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili Jaahas, tyttöystävä kaivoi repustaan ylläriksi Super Mario Galaxy 2:sen huomiseksi synttärilahjaksi. Oli aika pommi.  8)
tallennettu
Vs: Super Mario Galaxy 2 « Vastaus #61 : 16.06.2010 12:47 »
Anders Helevete Jäsen Viestejä: 116 Basaaripisteet: 1 Profiili
Vasta tänään kävin hakemassa Marion! Korkkaus menee huomiseen, mutta silloin alkaakin tahkoaminen sellaisella meiningillä että alta pois!

Onko tämä peliä pidemmälle (lue: läpi) pelanneiden mielestä Maailman paras peli osa 2?
On  :)
Pika Pikaa
tallennettu
Vs: Super Mario Galaxy 2 « Vastaus #62 : 17.06.2010 19:25 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Eilen korkkasin pelin ja tällä hetkellä tähtimittari näyttää lukemia 82!  ;D  Miten hyvä peli voi olla? Aivan älyttömän hyvä, parempi kuin edeltäjänsä.

Vaihtelun määrä ja kenttäsuunnittelun mielikuvituksekkuus ovat niin kovalla tasolla, että pahaa tekee, siis toisten pelivalmistajien puolesta. Pelissä on vihdoin myös se aito ja oikea Yoshi, vettä pelkäävän Sunshine-Yoshin sijaan. Vihreän kaverin näkeminen uimassa on hieno näky!

Kentät ovat lähes poikkeuksetta jännittäviä, hyvin suunniteltuja ja mielenkiintoisia. Niitä pelaa ihmetys silmissään ja "mitä seuraavan kukkulan takaa paljastuu" -periaatteella. Sieltä todennäköisesti paljastuu jokin uusi pelimekaaninen asia - SMG2 ei kierrätä, se heittää eteen jatkuvasti uutta ihmeteltävää.

Throwback Galaxy oli aivan helvetin makee, ja suorastaan harmitti kun ruutuun tuli teksti "Galaxy completed". Oli niin maagista pelata tuolla alueella!


Aikamoisella ahminnalla tätä pelaan. Mutta kun ei voi mitään: vielä yksi, vielä yksi, vielä yksi.. Ja huomaa seitsemän tunnin hukkuneen johonkin. Kyllä Nintendo vaan osaa, saakeli vieköön.

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Super Mario Galaxy 2 « Vastaus #63 : 17.06.2010 20:58 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Oho, kova tahti sulla. Itellä 65 tähteä kerättynä. Pikkuhiljaa mennään; kymmenen tähteä per pelikerta on ollut sopiva tahti allekirjoittaneelle. Ensimmäisiä oikeasti haastavia kohtia tullut myös vastaan. Game Over ei kuitenkaan pääse yllättämään, kun lisäreitä tulee kinkkisissäkin kohdissa.

Kyllä tässä voi pikku hiljaa myöntää että parempi tämän on kuin ensimmäinen Galaxy. Yoshi, näppärämpi kenttävalikko, vaihtelevat power upit, vaihtelevat kentät ja pelattavuus. Kuuluu tosiaan niihin parhaimpiin videopeleihin.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Super Mario Galaxy 2 « Vastaus #64 : 18.06.2010 17:40 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW 119!

Ja minä kun luulin, että Luigi's Purple coins oli SMG1:ssä vattumainen! Varjokloonit kintereillä ja pakote kerätä KAIKKI kolikot pisti vähän 1-upeja palamaan.  :lol:

Jäljellä on vielä Boss Blitzin aikahaste, sitten olisi ensimmäinen kierros paketissa.


Mitä mieltä olette muuten soundtrackista? Se on erittäin hyvä, mutta ei mielestäni ihan yllä ensimmäinen pelin tasolle. Ykkösessä oli kappaleita, joita hyräilen vieläkin. Muun muassa Gusty Gardenin musa. Pientä napinaa vain. Enkä todellakaan meinaa että soundtrack olisi keskinkertainen. Mielipideasioista lienee kysymys jälleen kerran.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Super Mario Galaxy 2 « Vastaus #65 : 19.06.2010 11:23 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Ja 152 tähteä.

Pääpelissä vähälle huomiolle jäänyt Luigi on noussut pinnalle näitä vihreitä tähtiä napsiessa. Itseasiassa ne ovat suunniteltu pidempää ja korkeampia loikkia hyppivää veljeä varten. Hieno homma, että vihreänuttuisellekin putkimiehelle löytyi pelissä käyttöä.

SMG2:n imuvoima on käsittämätöntä luokkaa. Voi olla, että suhteutettuna ensimmäisien päivien peliaikaan, on tämä mennyt Zelda: Wind Wakerista ohi omalla ennätyslistallani. Ja voi pojat, minä pelasin sitä peliä julkaisuviikolla aika himmeästi. Mariota on vaan tullut pelattua melkein kaikki valveillaoloaika viime päivät!  ;D   Time well spent.


Toiston uhallakin: on kuin taideteosta pelaisi. Ja nykyisen Gamerankings (#1)-sijoituksen perusteella kriitikotkin ovat samaa mieltä.

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Super Mario Galaxy 2 « Vastaus #66 : 20.06.2010 00:51 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW 242.

Nyt siis peli on pelattu läpi niin täydellisesti kun sen voi pelata.

Viimeinen tähti oli kenties vaikein tähti missään Mario-pelissä. About tunnin pelaamisen jälkeen tyydytys oli siis uskomattoman suuri, kun viimeinen tähtönen oli minun.

Tämä on hienoin pelikokemus minulle, koskaan. Siitä ei ole mitään epäselvyyttä.

Tässä vaiheessa kuuluisi sanoa, että miten ihmeessä Nintendo pystyy ylittämään tämän, mutta koskapa ensimmäinen SMG:n tapauksessa sanoin jo täsmälleen samaa, niin olen aivan vaiti. Ja jään odottamaan seuraavaa 3D-Mariota, joka nähdään todennäköisesti vasta Nintendon uudella kotikonsolilla. SMG2 on aivan käsittämätön peli. Sanaton.



11/10

101/100

ja 6/5.



(sori spämmistä)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Super Mario Galaxy 2 « Vastaus #67 : 20.06.2010 01:11 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili 58 tähteä ja vasta alkaa lämmetä. Pirun nerokkaita kenttiä on tullut jo heti alusta alkaen vastaan, jättää kyllä ykkösgalaxyn kentätä varjoonsa.

Huomenna lisää   8)
tallennettu
Vs: Super Mario Galaxy 2 « Vastaus #68 : 08.07.2010 23:50 »
Lohari Jäsen Viestejä: 453 Basaaripisteet: 9 Profiili 242kpl kertyi tähtiä mittariin viime viikonloppuna. Vuoden paras peli ehdottomasti tähän mennessä. En kuitenkaan aivan ykköseksi omalla kaikkien aikojen pelien listalla laita, mutta top5:een mahtuu. En muista miten vaikea eka Galaxy oli, mutta en kovin vaikeaksi voi kyllä kakkosta sanoa. Muutamassa tähdessä oli vaikeuksia. Viimeinen oli tottakai vaikein, mutta fiilis sitäkin parempi kun se vihdoin leijaili edessä. :P

Mitä mieltä olette muuten soundtrackista? Se on erittäin hyvä, mutta ei mielestäni ihan yllä ensimmäinen pelin tasolle. Ykkösessä oli kappaleita, joita hyräilen vieläkin. Muun muassa Gusty Gardenin musa. Pientä napinaa vain. Enkä todellakaan meinaa että soundtrack olisi keskinkertainen. Mielipideasioista lienee kysymys jälleen kerran.

Samoilla linjoilla olen. Ykkösestä jäi enemmän kappaleita mieleen, vaikka sen pelasinkin vain kertaalleen läpi. Erityisesti Gusty Gardenin musiikki vaivaa minuakin vielä ajoittain.


EDIT: Oma suosikki Galaxy 2:n galakseista oli aivan pelin lopussa esitelty Flip-Out Galaxy, varsinkin varjokloonit kintereillä aivan mahtavaa tasoloikintaa! Olisin kernaasti ottanut vielä pari tähteä lisää kyseiseen kenttään.  ;D
Kokoelma
tallennettu
Sivuja: 1 2 [3]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines