Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Kalenteriin linkitetyt tapahtumat
  • Super Mario 3D World (Wii U): 29.11.2013
Sivuja: 1 [2]
Tulostusversio
Aihe: Super Mario 3D World | Tuhoontuomittu? Ja kissanviikset!  (Luettu 13578 kertaa)
Vs: Super Mario 3D World | Tuhoontuomittu? Ja kissanviikset! « Vastaus #30 : 19.01.2014 13:47 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW
Ja kokonaisuudessaan peli on kuitenkin suht helppo. Muutama vaikea, mutta viimeisen maailman kentätkään paria lukuunottamatta olleet mitään SMB3:n tasoa. Extrakentät tosiaan tuntuu kyllä pirun haasteellisilta. Ainakin ensimmäisen kentän perusteella. Nämä voisi ihan haasteen vuoksi katsoa vielä läpi.

Jatka vaan pelaamista, ettei tarvitse sanoa että peli olisi liian helppo. ;)

Tuossa vaiheessa sinulla muuten on ekstrakenttiä vielä pelaamatta

Spoileri (osoita katsoaksesi)
tallennettu
Vs: Super Mario 3D World | Tuhoontuomittu? Ja kissanviikset! « Vastaus #31 : 27.01.2021 16:38 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Mitäpä sitä hyvää(?) ketjua tuhlaamaan:

https://venturebeat.com/2021/01/27/bowsers-fury-is-a-meaty-3d-mario-adventure/

Bowserin Raivo kuulostaa päivä päivältä paremmalta. Siinä on kuutisen tuntia pelattavaa, jos haluaa tehdä ja nähdä kaiken. Peruspelissä hahmojen nopeutta on myös nostettu rutkasti kautta linjan (miten helkkarin nopsa Toad Switch-versiossa on?), joka saa koko pelin tuntumaan reagoivammalta. Tämä saa sienisukat pyörimään jaloissa.Onneksi ynnäsivät Co-opinkin mukaan Furyyn. Kuulostaa ihan mukavalta jelpata Mariota junnu-Bowsuna, se on ehkä hauskempaakin kuin käytellä lakkia Odysseyssa?


Tämä ja Bravely Default II kuukauden sisään, sitten Monsu Rise. Tästähän sukeutuu Switch-pelaajille jo näillä aika maukas talvi/lopputalvi.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Super Mario 3D World | Tuhoontuomittu? Ja kissanviikset! « Vastaus #32 : 12.02.2021 23:59 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Pelattiin tänään neljä ensimmäistä maailmaa neljällä pelaajalla, ja onhan tämä yhä mestariteos. Yksi parhaimmista Mario-peleistä, mitä Nipa on koskaan tehnyt. Pelattavuus hyötyy todella paljon nopeusboostista. Kenttien läpi kaahottaminen tuli hännän alla on hauskaa. Tiedän, että melko pitkään alhaisena pysyvä vaikeustaso saa monesti moitteita, mutta se ei juuri itseäni haittaa, sillä kenttiin palaaminen ja vihreiden tähtien etsiminen jokaisen nurkan takaa on minulle melkeinpä pelin parasta antia. Lisäksi peli näyttää todella, todella, todella hyvältä pyöriessään Switchin omalla ruudulla.  

Enkä ole edes koskenut vielä Bowser's Furyyn, joka ilmeisesti vie Mariota yhä askeleen edemmäs Open Worldia. Leikittelinkin aiemmin ajatuksella Mario-pelistä, jossa kaikki "kentät" sijaitsisivat yhdellä valtavalla alueella, jolla voisi liikkua ilman esteitä ja latausaikoja – ja juuri sen BF tarjoaa pienoiskoossa. Tosin 6 tuntia peiiaikaa on extramoodiksi aika hyvin.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Super Mario 3D World | Tuhoontuomittu? Ja kissanviikset! « Vastaus #33 : 13.02.2021 12:35 »
migge Jäsen Viestejä: 3 173 Basaaripisteet: 0 Profiili En normaalisti osta pelien uusintajulkaisuja, mutta esikoinen innostunut pelaamisesta joululahjaksi saadun Mario Partyn myötä joten piti tämä ottaa maitokaupasta mukaan. Odysseyta nyt pelattu ja siinäkin melko hyvä avustettu moodi, mutta aloittelevan pelaajan menoa kun katsoo niin huomaa miten surkeasti senkin pelin kamera on tehty. 3D Worldin etuna on enemmän fiksattu ja ennaltamäärätty kuvakulma, joten sopii senkin myötä varmasti paremmin aloittelevalle pelaajalle.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Super Mario 3D World | Tuhoontuomittu? Ja kissanviikset! « Vastaus #34 : 15.02.2021 07:24 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW

Nintendo on tehnyt mielestäni vain hyviä muutoksia WiiU-versiosta. Kiva nähdä, miten Odyssey on vaikuttanut Marion liikerepertuaariin.

Nintendo saa jollain ihmeen taikuudella pelinsä näyttämään upeilta alhaisillakin resoluutioilla; Bowsers Fury pyörii vain 720p-resolla, mutta näyttää ainakin minun televisiollani aivan huippuhienolta – ne loimuavat värit, vesisateesta kastuneet metallipinnat ja aluetta ympäröivästä vedenpinnasta joka puolella näkyvät heijastukset!

Mutta sitä en oikein ymmärrä, miksi Nintendo on päättänyt puolittaa tuossa osiossa pelin portable-ruudunpäivityksen, tarkkuutta vaativa tasoloikka kun on. Pystyivät toki säilyttämään reson Switchin näytön natiivia vastaavana, mutta silti. Nuo heijastukset kyykyttävät nyky-Switchiä varmaan niin hurjasti, että Nintendon olisi pitänyt laskea resoa omiin vaatimuksiinsa liian paljon. No, toivottavasti myöhemmin tänä vuonna tätä(kin) NS-peliä pelataan portablena paremmalla ruudunpäivityksellä...  :)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Sivuja: 1 [2]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines