Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Kalenteriin linkitetyt tapahtumat
  • Super Mario 3D World (Wii U): 29.11.2013
Sivuja: [1] 2
Tulostusversio
Aihe: Super Mario 3D World | Tuhoontuomittu? Ja kissanviikset!  (Luettu 13709 kertaa)
Super Mario 3D World | Tuhoontuomittu? Ja kissanviikset! « : 25.11.2013 20:24 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Super Mario 3D World julkaistaan tämän viikon perjantaina (29.11.2013).

3D World on tyylillisesti lähellä 3DS:n Super Mario 3D Landia, mutta se on ottanut joitakin vaikutteita myös sarjan aiemmista 3D-peleistä. Mario muun muassa kiipeää puuhun samalla tapaa kuin Super Mario 64:ssä.

Tietyllä tapaa pelistä huokuu myös Super Mario Bros 2:n (USA) aka Doki Doki Panicin henki: valittavana on neljä pelihahmoa ja niitä voi yhtäaikaa ohjata neljän pelaajan voimin, New Super Mario Bros -pelien tavoin. Kyseessä on kuitenkin ensimmäinen 3D-Mario, josta löytyy tuki moninpelille.

Pelissä on myös erilaisia pukuja, jotka antavat hahmoille uusia ominaisuuksia. Uusimpana on Nintendon kovasti esiin nostama kissapuku, joka tekee hahmoista vikkeliä takkuturkkeja. On varmasti veikeä näky, kun neljä kissapukuun varustautunutta pelaajaa kirmaa pitkin ja poikin värikkäitä kenttiä.


Tuloillaan on varmasti todella huikeaa Mario-tasohyppelyä. Täytyy tunnustaa, että kesällä E3-messuilla esitetty traileri oli jostain syystä itselleni suuri pettymys, mutta peli alkoi näyttämään koko ajan paremmalta ja paremmalta syksyn mittaan. Uusimmissa trailereissa ja videoissa on näkynyt jo sellaista materiaalia, että se ajoi auttamatta jo hankkimaan koko Wii U -konsolin.


Aloitusviesti jäi sangen lyhyeksi, mutta nyt ei ole aikaa raapustaa parempaa. Pääasia, että nyt on areena auki keskustelulle!« Viimeksi muokattu: 25.11.2013 20:53 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Super Mario 3D World | Wii U tuhoontuomittu? Ja kissanviikset! « Vastaus #1 : 25.11.2013 20:41 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Perjantaina toivottavasti putoaa luukusta. Odotukset ovat kovat, sillä tykkäsin jo 3DS:n SM3DL:stä enemmän kuin Galaxyista. Jotenkin tällainen leppoisa ja rehellinen tasoloikinta toimii itseeni paremmin, kuin ne Galaxyjen oudot pallon päällä tasapainoilut.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Super Mario 3D World | Wii U tuhoontuomittu? Ja kissanviikset! « Vastaus #2 : 25.11.2013 20:43 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Se E3 traikku oli minustakin perseestä. Pelkkää kaaottistä moninpeli sähellystä, ei kiitos. Vasta se yksinpeliin keskittyvä traileri sai kiinnostumaan ja mitä enemmän tuosta näki videoita niin sitä enemmän se alkoi kiinnostamaan.
Tänään se tuli sitten tilattua vaikka se miaaaau ääni suoraan sanottuna vituttaa ja sen kuulee aina kun sen power-upin ottaa ja/tai pelaa kentän loppuun siinä asussa.

Cdonistahan saa nyt 2013XMAS koodilla 10e pois 50e ostosta joten tämän hinta on 49.95 + postit 2.95.
tallennettu
Re: Super Mario 3D World | Wii U tuhoontuomittu? Ja kissanviikset! « Vastaus #3 : 25.11.2013 20:45 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 5 Profiili
3D World on tyylillisesti lähellä 3DS:n Super Mario 3D Landia, mutta se on ottanut joitakin vaikutteita myös sarjan aiemmista 3D-peleistä. Mario muun muassa kiipeää puuhun samalla tapaa kuin Super Mario 64:ssä.

Eikös tätä kuitenkin voinut harrastaa myös Landissa? Liity oikeastaan mihinkään, mutta kun nyt mainitsit.

Peli näyttää kyllä hauskalta, ja se täytyy päästä jossain vaiheessa nakuttelemaan läpi. Mario-pelit eivät onneksi ikäänny oikein millään, eli ei tarvitse tässä pelisuman keskellä hätäillä.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Super Mario 3D World | Wii U tuhoontuomittu? Ja kissanviikset! « Vastaus #4 : 25.11.2013 20:45 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Mulla on varattu verkkokaupasta. Hinta oli varatessa 46,90 mutta nyt ovat näköjään nostaneet 49,90 euroon uusille varaajille. Toivottavasti riittää erästä. Jos ei, niin pitää latoa kymppi enemmän tiskiin VPD:llä tai Konsolinetissä, sillä viikonlopuksihan tämä on saatava vaikka viikset menisi.  ;D
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Super Mario 3D World | Wii U tuhoontuomittu? Ja kissanviikset! « Vastaus #5 : 25.11.2013 21:04 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 705 Basaaripisteet: 2 Profiili
Se E3 traikku oli minustakin perseestä. Pelkkää kaaottistä moninpeli sähellystä, ei kiitos. Vasta se yksinpeliin keskittyvä traileri sai kiinnostumaan ja mitä enemmän tuosta näki videoita niin sitä enemmän se alkoi kiinnostamaan.
Tänään se tuli sitten tilattua vaikka se miaaaau ääni suoraan sanottuna vituttaa ja sen kuulee aina kun sen power-upin ottaa ja/tai pelaa kentän loppuun siinä asussa.
Niin totta! :D Eikä tilannetta paranna se että aina kun trailerissa näkee sen kissapuvun, tulee mieleen ne Nintendon messuesittelijät E3:ssa kissakypärät ja -tassut päällä. Mutta myönnän myös silti että se yksinpelitrailerit nosti kiinnostuksen ihan eri tasolle mitä se oli E3:n jälkeen. Olin kyllä jokin aika sitten vielä kieltokannalla, kun DKC:TF oli odotuksessa ja sen jälkeen vitutuksessa. Mutta jos Gamestopista saisi (löytyy lahjakortti) hyvällä hinnalla WiiU + SM3DW, niin ostoon se varmaan lähtisi. PS4:n ja X1:n ominaisuuksienkin esittely vain parantaa joka kerta Nintendon imagoa. Nyt sitten odotellaan sitä (mahdottomuutta?) että GameStop heittäisi hyvän tarjouksen kehiin. Yleensä nämä GameStopin tarjoukset on tasoa "Tuo 5 lähes uutta peliä ja vanha konsoli niin saat uuden FIFAlla vain 199€:lla! Mahtava diili vain tällä viikolla!" Kovia tarjouksia, sanoisinko :rollaus:
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Super Mario 3D World | Tuhoontuomittu? Ja kissanviikset! « Vastaus #6 : 25.11.2013 21:09 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 780 Basaaripisteet: 6 Profiili New Mario Wii U, Rayman Legends, Super Mario 3D World ja Donkey Kong Country Tropical Freeze. Sitten virtual consolesta löytyy jo nyt vanhat Mariot, Megaman X ja Megaman X2.

Wii U:lla aika paljon herkkua tasoloikkailujen ystäville jo tässä vaiheessa. Kuollut genre ei olekaan enää niin kuollut.
tallennettu
Vs: Super Mario 3D World | Tuhoontuomittu? Ja kissanviikset! « Vastaus #7 : 25.11.2013 21:14 »
migge Jäsen Viestejä: 3 173 Basaaripisteet: 0 Profiili Tätä kyllä kovasti odotellaan - etenkin sitä kun tätä pääsee jouluviikolla vääntämään perheen kanssa porukalla. 3DS:n 3D World oli loistava peli, joten tämänkin luulisi toimivan myös yksin pelattuna.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Super Mario 3D World | Tuhoontuomittu? Ja kissanviikset! « Vastaus #8 : 28.11.2013 10:12 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Huomenna! (Joskin aloitan pelaamisen itse vasta lauantaina)

 <-- Despon FB:sta, sekin tuntuu odottavan jotakin. Mitähän lie..  ;D


Nämä lukuisat arviot (sekä arvostelijoiden että tavan tallaajien) siitä, että Super Mario 3D World on kuin kolmiulotteinen SMB3, saavat sukat pyörimään jaloissa! Lyhyempiä, tiukemmin suunniteltuja ratoja suurella vaihtelunmäärällä ja puvuilla. Myös soundtrackin pitäisi jatkaa SMG-pelien orgastista linjaa. Orgestroitua beibeh!

Odotus alkaa tehdä tehtävänsä ja teksti senkuin sekopäistyy. Huomenna!« Viimeksi muokattu: 28.11.2013 10:29 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Super Mario 3D World | Tuhoontuomittu? Ja kissanviikset! « Vastaus #9 : 28.11.2013 10:24 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili

http://i.imgur.com/sYlj7zH.gif <-- Despon FB:sta, sekin tuntuu odottavan jotakin. Mitähän lie..  ;D

Jaa-a, sitä ei moni tiedäkään   ;D
tallennettu
Vs: Super Mario 3D World | Tuhoontuomittu? Ja kissanviikset! « Vastaus #10 : 28.11.2013 13:13 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 705 Basaaripisteet: 2 Profiili
Nämä lukuisat arviot (sekä arvostelijoiden että tavan tallaajien) siitä, että Super Mario 3D World on kuin kolmiulotteinen SMB3, saavat sukat pyörimään jaloissa!

Tämä. Ja peli todellakin näyttää tältä. Ensi viikolla (vai kahden viikon päästä...) pamahtaa veronpalautukset tilille, niin suattaapi olla että pitää poiketa Gamestopissa.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Super Mario 3D World | Tuhoontuomittu? Ja kissanviikset! « Vastaus #11 : 28.11.2013 13:40 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 780 Basaaripisteet: 6 Profiili 3DS:n Mario oli eka 3D-Mario josta tykkäsin oikeasti. En halua mitään laajoja kenttiä tai alueita Mario-peleihin, vaan tiukkaa tasoloikkaa. Nintendo on viimein löytänyt sen oikean tyylin toteuttaa 3D-Marioita.
tallennettu
Vs: Super Mario 3D World | Tuhoontuomittu? Ja kissanviikset! « Vastaus #12 : 28.11.2013 15:14 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW
3DS:n Mario oli eka 3D-Mario josta tykkäsin oikeasti.

 :o Et edes Mario 64:stä?

No, tykkäät sitten kyllä 3D Worldista. :)


Todella tiukkoja kenttiä, ja valtavan erilaisia keskenään. Nyt jopa perus aavikko- ja jäämaailmojen sisällä on älyttömästi vaihtelua, ne eivät kaikki ole pelkkää juoksuhiekkaan vajoamista tai pelkkää luistelua. Monta uutta pukua ja liuta vanhoja.

Tähän mennessä (about 2,5 maailmaa pelattuna) vihreät tähdet (eli isojen kolikoiden vastineet) ovat olleet semihelposti löydettävissä, vain muutama todella kiperä joukossa. Eiköhän ne siitä vaikeudu vielä. Hauskasti jopa maailmankartalla voi löytää salareita kun nuohoaa joka kolon. :)


Täytyy myös myöntää, etten Galaxyn jälkeen uskonut Nintendon pelien hyötyvän kauheasti ekstratehoista... mutta näyttäähän tämä aivan käsittämättömän hyvältä. So far sukupolven nätein peli kevyesti.


« Viimeksi muokattu: 28.11.2013 16:17 kirjoittanut finngamer »
tallennettu
Vs: Super Mario 3D World | Tuhoontuomittu? Ja kissanviikset! « Vastaus #13 : 29.11.2013 19:27 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Ei tullut minulle peliä viikonlopuksi, vaikka Verkkis laittoi jo eilen tulemaan. Noh, enköhän kestä viikonlopun yli FFVIII:n ja Oracle of Agesin parissa...

Miltäs peli tuntuu muiden mielestä?
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Super Mario 3D World | Tuhoontuomittu? Ja kissanviikset! « Vastaus #14 : 29.11.2013 23:08 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Kävin hakemassa verkkokaupasta, mutta en pelannut vielä tänään. Huomenna onkin aika sitten naatiskella oikein vimpan päälle tästä helmestä.

Galaxy 2:sta nappasin kaikki 242 tähteä alle viikossa, mutta tällä kertaa en todellakaan odota tonkivani tätä puhki niin nopeasti. Jos vaikka riittäisi koko joulukuun, niin olisi aika bueno.

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Super Mario 3D World | Tuhoontuomittu? Ja kissanviikset! « Vastaus #15 : 01.12.2013 00:26 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Nintendo teki sen jälleen.

Miksi en ole jo oppinut? Miksi edes epäilin kesällä, ettei tästä pelistä tulisi täysiveristä Mario-peliä. Viidennen maailman puolivälissä sitä vain häpeää omia silloisia ajatuksiaan ja suuntaa kunnian minne se kuuluu; Tokio EAD:lle.

Peli näyttää kaikkivaltaisen kermaiselta ja kuulostaa aivan käsittämättömän hyvältä myös. Haamutalon melodiaa voisin kuunnella miten kauan tahansa.


Odotan kovasti niitä oikeasti sikavaikeita extrakenttiä, jotka laittavat kaikki Mario-taidot kovaan puntariin. Toivottavasti pelistä löytyy lopulta yhtä kovia pähkinöitä purtavaksi kuin Super Mario Galaxy 2:n vihoviimoinen tähti, numero 242.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Super Mario 3D World | Tuhoontuomittu? Ja kissanviikset! « Vastaus #16 : 01.12.2013 11:21 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 780 Basaaripisteet: 6 Profiili Ei pelissä ole mitään muuta vikaa kuin että se on liian helppo suurimmaksi osaksi ja kartat aina ne iänikuiset "ruoho, aavikko, jää jne.". Laadultaan peli painii joka tapauksessa aivan eri maailmoissa muihin 3D-loikkailuihin verrattuna. Kukaan muu ei yksinkertaisesti osaa tehdä sitä pelattavuutta ja kenttäsuunnittelua yhtä hyväksi.

Veikkaan kuitenkin että Donkey Kong Tropical Freeze tulee olemaan vieläkin parempaa tavaraa. 2D-loikat ovat enemmän mieleeni, DKC:t aina huomattavasti haastavampia + David Wisen soundtrack hitto vie! Saman konsolin yksinoikeuksia kuitenkin, joten kyllä nyt Wii U:n omistajia hemmotellaan. Wii U:lla tulee olemaan jo ensi vuoden aikana parempi pelivalikoima kuin Wiillä elinaikanaan.
tallennettu
Vs: Super Mario 3D World | Tuhoontuomittu? Ja kissanviikset! « Vastaus #17 : 01.12.2013 12:18 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Pari ekaa maailmaa vedetty nyt sataprosenttisesti. Easy peasy lemon squeezy joo, mutta silti ihan helkkarin nautittavaa settiä. Tulee vaan jotenkin niin mielettömän hyvälle tuulelle kun noissa kentissä haahuilee, kuuntelee sulosointuja ja vaikkapa vain kiipeilee seinille kissa-puvun avustuksella. Puhdasta pelaamisen riemua, sen Nintendo osaa todellakin paremmin kuin kukaan muu tässä galaksissa.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Super Mario 3D World | Tuhoontuomittu? Ja kissanviikset! « Vastaus #18 : 02.12.2013 19:47 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Mukava peli, sinällään mitään uutta se ei tarjoa 3D Landin ystäville ja gimmick levelit ovat odotetusti paskaa, mutta hyvä maku jäi suuhun. Kissapukua on kiva käyttää mutta 3D Landin tanookin tavoin se on täysi godmode.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Super Mario 3D World | Tuhoontuomittu? Ja kissanviikset! « Vastaus #19 : 02.12.2013 20:41 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 780 Basaaripisteet: 6 Profiili Joo, 3DS:n Mario oli itselleni paljon enemmän päräyttävä kokemus sen uudenlaisen tyylin vuoksi. Tämä on "vain" jatkojalostettu versio siitä, joka hiukan laskee kokonaisuutta. Lisäksi se 3D-mode toi oikeasti aika paljon 3DS-versioon ja pelasin pelin läpi kokonaan 3D:n kanssa.

On tämä silti täyttä nautintoa alusta saakka ollut ja Nintendo osaa edelleen tehdä vanhemmalla raudalla parempaa jälkeä kuin muut monta kertaa tehokkaammalla.


« Viimeksi muokattu: 03.12.2013 09:19 kirjoittanut MasterTK »
tallennettu
Vs: Super Mario 3D World | Tuhoontuomittu? Ja kissanviikset! « Vastaus #20 : 03.12.2013 09:52 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Jos katsoo historiaan, niin periaatteessa Super Mario Worldin lentoviitta on ylivoimaisempi kuin mikään Super Mario 3D Worldin puvuista. Poislukien se valkoinen tanooki, joka antaa kahdeksan kuoleman jälkeen kuolemattomuuden vihulaisia vastaan. Kyllä, tämä ilmestyi kerran lauantaina kun kaverin kanssa kuolimme toinen toistaan typerämpien mokien takia eräässä nelosmaailman kentässä.  ;D

Millaista hassunhauskaa kaaosta tämä onkaan neljällä pelaajalla!
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Super Mario 3D World | Tuhoontuomittu? Ja kissanviikset! « Vastaus #21 : 03.12.2013 12:38 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Joo turha se on itkeä noista puvuista, omat skillit ovat kuitenkin valovuosia edessä keskivertopelaajaa ja se kissapuku on todella hyvä aloittelijoille. Pieni leijumavara ja kiipeämismahdollisuus avittavat pikkumokissa. Noita arvostaa kun emännän kanssa pelailee :)

Yksi hauska juttu kans tuli mieleen, nimittäin 3D Landissa pelattavuus oli parempaa sen 3D efektin ansiosta. Hypyt ja ländäykset onnistuivat siinä aina ilman mokia. Ainoa peli jossa 3D efekti oikeasti teki pelistä paremman.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Super Mario 3D World | Tuhoontuomittu? Ja kissanviikset! « Vastaus #22 : 05.12.2013 12:53 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Mieletön peli. Meni eilen läpi,

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Ja se vallitseva sirkusteema sekä musiikit ovat aivan silkkaa mahtavuutta tässä pelissä. Tykkään myös visuaalisesta panostuksesta, kaikki kiiltävät pinnat ja sade-efektit ovat oikein huolella ja taidolla tehtyjä. 3D Land oli loistava peli 3DS:llä, varsinainen SMB3 kolmiulotteisena, mutta tämä on ilmiselvä Super Mario Worldin kolmiulotteinen tuleminen...
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Super Mario 3D World | Tuhoontuomittu? Ja kissanviikset! « Vastaus #23 : 09.12.2013 00:53 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW Peli alkoi hieman huolestuttavasti, tuntuen todella helpolta jopa vihreiden tähtien osalta. Loppua kohti meno kuitenkin yltyy levottomaksi, vaikeustasoa piisaa todella hyvin. Kuin myös pelattavaa yleensäkin,
Spoileri (osoita katsoaksesi)

Varmaan vaikein Mario-peli vetää 100% läpi.
tallennettu
Vs: Super Mario 3D World | Tuhoontuomittu? Ja kissanviikset! « Vastaus #24 : 03.01.2014 01:17 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 705 Basaaripisteet: 2 Profiili Nyt on pari tuntia pelattu. Toiseen maailmaan pääsin tällä istumalla. Osasta kentistä tuli otettua 3 tähteä ilman suurempia ongelmia, joistain ei kaikki edes löytynyt. Ja onhan tämä pelattavuudeltaan aika hienoa menoa. Joskus tulee harhahyppy kun ei osaa (vielä?) hahmottaa missä kohtaa Mario on, mutta nämä on loppujen lopuksi harvassa.

Yksi huono puoli tuli esiin. Ja huonolla puolella tarkoitan aivan paskinta paskaa. Ihanko tosissaan pelaajan pitää samaan aikaan puhaltaa ohjaimeen, näppäillä ruutua ja vielä hyppiä palkeilla? Jumalauta meinasi mennä hermo kun ei sormet meinannu riittää millään ja kun liikkeelle piti lähteä sillä että puhkutaan ohjaimeen. Ja kun olin tarpeeksi montaa heittäny veivini, niin heittivät vielä vituillakseen valkoisen Tanooki -puvun. Koko paskan kuorrutti kentän jälkeen tullut vinkki: "Kannattaa puhaltaa ohjaimeen muissakin kentissä! Siitä seuraa varmasti jotain!". Ei jumalauta joka kentässäkö tässä pitäisi alkaa puhaltelemaan?! Jos olisi tarkoitus näin viihtyä ottaisin ilmapallon ja puhaltaisin sitä. Toivottavasti näitä räpellyskenttiä ei ole joka nurkan takana...
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Super Mario 3D World | Tuhoontuomittu? Ja kissanviikset! « Vastaus #25 : 03.01.2014 08:57 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Ei siinä taida olla kuin se yksi kenttä jossa on puhalluksella toimivat laatat. Silloin puhalluksesta on hyötyä kun ne pikku goombat rynnii joukolla päälle. Puhallus lennättää ne ympäri aluetta. Muuten se on vaan sellainen hassuttelu mekaniikka. Esim lumisista puista lähtee lumet kun puhaltaa.
tallennettu
Vs: Super Mario 3D World | Tuhoontuomittu? Ja kissanviikset! « Vastaus #26 : 03.01.2014 09:59 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Eilen meni "pääjuoni" läpi! Pelattiin peliä aina eteenpäin kun Mario-peleistä tykkäävä kaveri oli paikalla enkä siis yksin edennyt maailmoissa ollenkaan. Palasin toki yksin pelatessani etsimään jo läpäistyistä maailmoista missattuja tähtiä ja leimasimia.

Kaksi vikaa päätarinan maailmaa oli aikamoista settiä! Tosin taitaa olla, että tästähän tämä aikamoinen setti vasta alkaakin, kunhan pääsee extramaailmoihin käsiksi.

Tämä Co-Op henkinen pelitapa, joka takaa ettei tule ahmittua koko settiä kerralla, taitaa toimia aika hyvin omalla kohdallani. Pelataan varmaan Tropical Freezekin samalla kaavalla läpi.  :)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Super Mario 3D World | Tuhoontuomittu? Ja kissanviikset! « Vastaus #27 : 03.01.2014 10:04 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 780 Basaaripisteet: 6 Profiili En ole mitään puhaltelukenttiä nähnytkään. Jos se on vain joku yksi kenttä, niin ehkä olen vahingossa jättänyt pelaamatta.

Puhaltelusta tuli mieleen Diddy Kong Racing DS, jossa piti puhaltaa mikrofoniin että sai turbolähdön. Lisäksi se ajoitus oli ihan perseestä, joten oli aika hauskaa yrittää pelata jotain time trialeja. Sanomattakin selvää että peli lensi roskakoriin hyvin äkkiä. Voi luoja että minä vihaan tuollaisia kikkailuja peleissä. Kaikki ohjaimen kallistelut, puhaltelut ja muut hiiteen. Nintendo yrittää nykyään joka toiseen peliinsä tunkea mukaan jotain tuollaista "innovatiivistä" paskaa.
tallennettu
Vs: Super Mario 3D World | Tuhoontuomittu? Ja kissanviikset! « Vastaus #28 : 03.01.2014 12:21 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Tässähän on siitä hyvin käytetty kosketusta, että se on vain parissa kentässä pakollinen, mutta muuten sillä voi esim pitää ne jahdattavat jänikset paikoillaan ja aktivoida ne maassa olevat ? laatat joiden päälle pitää normisti hypätä. Voi sillä tehdä paljon muutakin kunhan vaan kokeilee.
tallennettu
Vs: Super Mario 3D World | Tuhoontuomittu? Ja kissanviikset! « Vastaus #29 : 19.01.2014 12:19 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 705 Basaaripisteet: 2 Profiili Nyt on peli läpi. Onhan se komee. Kaikkia tähtiä en ole kerännyt (about 200) ja tuskin keräänkään kun niitä taisi olla 380kpl. Aivan liian paljon. Extrakenttiä tulee ehkä pelattua. Tuntuu hiukan haasteellisemmilta. Peruskentistä vaikein oli varmaan se mikä mentiin lähes kokonaan pyörivien palkkien päällä. Tähän meni elämiä varmaan kymmenkunta ennen kuin pääsi läpi. Pari muutakin haasteellisempaa kenttää oli, mutta eipä suurempia. Viimeinen, Bowserin kenttä oli pettymys. Ruudun olisi pitänyt mennä vähintään kaksi kertaa nopeampaa niin olisi ollut kunnon menoa. Tosin tästäkin olisi selvinnyt varmaan kissapuvulla helposti, joka tuntuu olevan pelin suurin ongelma. Peli olisi ollut parempi ilman sitä. Miau äänet eivät varsinaisesti nakertaneet, mutta ei ne nyt hymyäkään tuoneen. Ja puku teki monesta kentästä hiukan liian helpon ja vihollisista heittopusseja.

Toinen ongelma oli se 3D. Vielä viimeisissäkin kentässä tuli harhahyppyjä, kun Marion sijaintia ei vain osannut määrittää. Mutta en nyt voi väittää että tämä peliä pilaisi. Aika harvassa nämä ongelmat kuitenkin oli. Ja kokonaisuudessaan peli on kuitenkin suht helppo. Muutama vaikea, mutta viimeisen maailman kentätkään paria lukuunottamatta olleet mitään SMB3:n tasoa. Extrakentät tosiaan tuntuu kyllä pirun haasteellisilta. Ainakin ensimmäisen kentän perusteella. Nämä voisi ihan haasteen vuoksi katsoa vielä läpi. Jos jaksaa. Nyt alkaa karkkivärit ja kissapuvut riittämään pikku hiljaa ja kaipaa jotain muuta. Eli PS3 tai X360:n tulille. Tosin Arkham Origins WiiU:lle hiukan kiinnostaisi. Kaveri kehui että on parempi kuin ensimmäinen, joka ei itseä yllättäen napannut... No, ehkä pelailen noita pelaamattomia PS3:lla ja X360:llä. Tai vaikka PC:llä. Dishonored polttelee hiukan. Ja Max Payne 3. Ja Civilization. Ja useat muut menneiden vuosien Steam alepelit -_-
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Sivuja: [1] 2
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines