Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Kalenteriin linkitetyt tapahtumat
  • Splatoon 3: 09.09.2022
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Aihe: Splatoon 3 | Splättäystä & Anarkiaa  (Luettu 9228 kertaa)
Splatoon 3 | Splättäystä & Anarkiaa « : 18.02.2021 09:29 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW En pysty hilitsemään itseäni aloittamasta tätä ketjua, vaikka pelin julkaisuun on tod.näk reilusti yli vuosi. Odotan sitä kesälle 2022. Laudalta löytyy lisäkseni varmasti muutama muu fani, joiden sydän jätti lyönnin väliin Directin viimeisten minuuttien aikana.

Katsokaa nyt sitä:Battle Royale -pelien tyyliin areenalle ilmeisesti hypätään matsien alussa, joka tuo tietenkin kokonaan uuden strategisen ulottuvuuden pelien alkuihin. Mielenkiintoista nähdä HC-pelaajien läpileikkaukset trailerilla näkyvistä asioista, niitä alkaa varmasti putkahtamaan Youtubeen tämän torstain aikana. Tähän ketjuun saa todellakin linkittää niitä.

Sain kyllä tästä myös inspistä palailla Splatoon 2:n pariin tänä vuonna. Olen pitänyt siitä taukoa pelivalikoiman ollessa yltäkylläinen, mutta tämä nosti todellakin fiiliksiä.


« Viimeksi muokattu: 02.09.2022 12:34 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Splatoon 3 -hypeketju « Vastaus #1 : 18.02.2021 11:09 »
Tingle Paavo Jäsen Viestejä: 37 Basaaripisteet: 0 Profiili Vähän kaksijakoiset fiilikset tästä. Yksi Splatoon konsolille riittäisi, Kakkonen on edelleen aktiivinen ja hyvä peli. Toisaalta sekin on jo 5 vuotta vanha kun kolmonen pusketaan ulos. Toivottavasti kolmonen tarjoaa tarpeeksi erilaisen kokemuksen kakkoseen nähden.

Splatoon edustaa nintendon pelisuunnittelua freeseimmillään, eli ei tätä voi välistäkään jättää millään ilveellä.
moi :)
tallennettu
Vs: Splatoon 3 -hypeketju « Vastaus #2 : 18.02.2021 12:35 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Yksi ensimmäisistä analyyseistä korkean levelin pelaajalta:.96 Galissa näyttäisi tosiaan olevan scope. Aika siistiä, jos aseen satunnaisuutta pystyy vähentämään kiikarilla, oman liikenopeuden ehkä hidastuessa. Sehän toimisi samalla tavalla kuin ADSin läpi tähdättäessä.

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Splatoon 3 -hypeketju « Vastaus #3 : 22.04.2022 17:03 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW https://www.youtube.com/watch?v=Rkz-PjCQjWk

Xenoblade 3 ja Splatoon 3 tod.näk vaihtoivat keskenään paikkoja julkaisukalenterissa; peli ilmestyy 9.9.

Tod.näk ainoa moninpeli, jota tulen pelaamaan paljon Apex Legendsin rinnalla. Saapa nähdä, onko pelissä yhtään uutta pelimuotoa Rankediin? Kakkoseen päivitettiin Clam Blitz vasta julkaisun jälkeen, mutta se ei oikein koskaan noussut samanlaiseen suosioon kuin OG-pelimuodot. Rainmaker, Tower Control ja Splat Zones vain ovat niin hemmetin hyviä ja hauskoja pelata, yksinkertaisia mutta koukuttavia.

Uusia Ultimateja näyttäisi myös olevan paljon, joka on hyvä asia. Meta on tuoretta ja varmasti päivittyy kakkosen tavoin pelin elinkaaren aikana, kun uusia aseita ja kenttiä tod.näk julkaistaan.

Mietin myös, onkohan Nintendo monipuolistanut ns. samassa partyssä pelaavien mahdollisuuksia osallistua esim. Ranked-matseihin. Aiemmin tarjolla Rankedissa on ollut vain SoloQ, joka on toisaalta hyvä ja toisaalta ikävä homma. Hyvää siinä on se, että yksin Rankedia pelatessa ei tarvitse koskaan pelätä joutuvansa keskenään kommunikoivan premade-tiimin kieputukseen. League Battlessa voi sitten pelata kavereiden kanssa. En ihmettele, jos ovat pitäneet tämän ennallaan, kehittäjätiimi on muistaakseni aikoinaan puolustanut tätä ratkaisua juuri tasavertaisuuden takia.

EDIT: Splatoon 2:n laajennus Octo Expansion myös lisätty NSO:n Expansion Packiin. Yksi parhaimmista DLC-paketeista ikinä, kantsii ehdottomasti testata, jos ei ole vielä tullut hankittua.


« Viimeksi muokattu: 22.04.2022 17:47 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Splatoon 3 -hypeketju « Vastaus #4 : 08.08.2022 16:41 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Aukeavathan ne Splatoon 3 -tulvaportit vihdoinkin:

https://twitter.com/NintendoAmerica/status/1556626244644503553?cxt=HHwWgoCwgc_Un5orAAAA

Lainaus
Tune in on August 10 at 6 a.m. PT for a livestreamed #Splatoon3 Direct presentation. Join us in the Splatlands for roughly 30 minutes of updates!

Kunnon puolituntinen infopaukku, ja sen peli ansaitseekin, sillä julkaisuun on enää kuukausi, eikä Nintendo ole juuri kertonut pelistä yksityiskohtia.

Parasta on, että hyvin todennäköisesti kuka tahansa pääsee pian kokeilemaan peliä, sillä Nintendo julkistanee keskiviikkona joko Test Firen tai World Premiere Splatfestin. En tiedä muista, mutta aika ennen tätä on ollut sen verran hypekuivaa, että vasta nyt todella alkaa valjeta, että ihan kohta julkaistaan uusi Splatoon. Ihan oikeasti kohta. Tavallaan tietenkin hienoa, ettei tarvitse hirveissä hypepöhinöissä odotella mitään puolta vuotta.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Splatoon 3 -hypeketju « Vastaus #5 : 11.08.2022 11:05 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Eilinen infopaukku kertoi, että Nintendo on oikeasti lähtenyt korjaamaan kolmosessa mm. lobby-systeemin epäkohtia. Rankedia voi pelata helposti kavereiden kanssa luomalla huoneen, johon kaverit voivat liittyä koska tahansa. Mutta sitä en hiffannut, onko SoloQ Rankedin (tai Anarchy Battlen niin kuin tässä niitä kutsutaan) ja Open Rankedin rankki yhteinen. Ainakin eri pelimuotojen välillä on ilmeisesti yhteinen rankki, eli ei tule enää sitä tilannetta, että suosikkipelimuodossaan on selvästi korkeammalla rankilla kuin muissa.

Peli myös ottaa Splatoon 2:n tallennuksen huomioon ja vie kolmosessa heti korkeammalle rankille veteraanit. Tämä on tietenkin kaikille parempi, sekä uusille pelaajille että vanhoille. Toivottavasti jengi ei smurffaa ja luo uusia tunnuksia päästäkseen lahtaamaan tulokkaita.

Todella kovia parannuksia löytyy muutenkin kautta linjan. Speciaaleissakin on keskitytty tällä kertaa enemmän hyökkääviin kykyihin, ei puolustaviin. Pelaaminen tulee varmaan olemaan vieä hauskempaa kuin kakkosessa.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Splatoon 3 -hypeketju « Vastaus #6 : 25.08.2022 11:33 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Splatfest World Premiere -demo on aktivoitunut. Loin hahmon ja pelasin läpi tutoriaalin. Jessus, miten tunsinkaan hypen nousevan jo siitä, kun pääsin kiertelemään Splatvillessä ja näkemään fanien tekemiä hienoja postauksia. Harmi, ettei ampumaradalle vielä pääse testailemaan aseita.

Kontrollit tuntuivat tutoriaalissa napakoilta. Ainakin ennakkoon peliä lehdistön kanssa pelaamaan päässyt Splatoon-ammattilainen Srb2dude sanoo, että hänen pelaamansa perusteella kolmosessa liike tuntuu sulavammalta kuin kakkosessa.

Kaksi viikkoa vielä, niin Splatoon on palannut. Uusia kenttiä, uusia aseita, uusia päivityksiä. KAKSI VIIKKOA. KAKSI!  8)


« Viimeksi muokattu: 25.08.2022 11:42 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Splatoon 3 -hypeketju « Vastaus #7 : 28.08.2022 11:49 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Sen perusteella mitä pelasin Splatoon 3:a eilen... Peli saisi tulla ulos jo tänään! Fanikunnan tuomio on muutenkin ollut yhtenäinen ja innostunut; Nintendo on tekemässä kolmosesta melkeinpä kaikin tavoin nautittavamman pelin kuin edeltäjästä.

Squid rollaus on hyvä lisä kontrolleihin. Sillä voi parin voittamattomuusfreimin aikana selvitä jopa viereen tulleen pommin räjähdyksestä, mutta keskellä hektistä peliä liikkeen tekeminen juuri oikeaan aikaan on hyvin, hyvin haastavaa. Ja niin pitää toki ollakin.

Onko sitten lumevaikutusta, mutta Splatoon 3:ssa kaikki tuntuu astetta sulavammalta. Tähtääminen ja liikkuminen. Input lag on kai sama kuin kakkosessa (eli vähän liikaa), joten jostain muusta täytyy olla kysymys kuin tämän parantumisesta. Tunsin ainakin, että minun oli hieman helpompi tähdätä ja trackata kuin kakkosessa. Voi toki johtua siitä, että lopetettuani "aktiiviurani" Splatoon 2:ssa minulle on sen jälkeen kertynyt +1500 tuntia lisää gyro-kokemusta eri peleistä.

Turf War nyt on mitä on (minulle), mutta sekin oli uusien speciaalien ja kenttien ansiosta hyvin hauskaa. Mutta jumantsuikkeli, kun pääsee taas vetämään Rankedia uusilla lobby-systeemeillä! Kaikki kaverit olivat liittyneet muihn tiimeihin, joten en päässyt kokeilemaan samassa tiimissä pelaamista. Enkä tietenkään muutenkaan tungettele kenenkään lobbyihin kuokkavieraana.

Pelillisesti tästä tulee faneille iso tapaus. Kyseessä on ehkä enemmänkin Splatoon 2.5, jossa jokaista pelin osa-aluetta on tarkastelun jälkeen pyritty hiomaan paremmaksi. Tämä tulee olemaan vuosia eteenpäin Nintendon online-pelaamisen kruununjalokivi.

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Splatoon 3 -hypeketju « Vastaus #8 : 28.08.2022 11:50 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Ilmeisesti mä en ole kovin herkkä input lagille, koska en koskaan kakkosessa sitä huomannut.
tallennettu
Vs: Splatoon 3 -hypeketju « Vastaus #9 : 02.09.2022 12:27 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW https://www.youtube.com/watch?v=LABFeA1Oees

Siistiä nähdä, miten maailmanluokan Splatoon-pelaaja käyttää Tri-Stringeriä (helvetin nättejä suoria osumia). Pidän peleissä jouskareista, mutta en oikein saanut Splatfestissä hyvää tuntumaa tähän aseeseen. Tai sanotaanko näin, että tähtäykseni IMI  :P Ase ei maalaa hyvin, joten tiiminsä peliä edistääkseen sillä on saatava splättäyksiä tai syöttöjä. Mitenköhän kauan menisi rakentaa aimi tällä riittävän hyväksi? Charger-pelaajat olivat varmaan heti kotonaan tämän aseen kanssa.

Samalla on aika käynnistää viimeinen lähtölaskenta pelin julkaisuun, sillä Splatoon 3:n julkaisuun on enää viikko. Tai jopa alle viikko, jos aloittaa pelaamisen keskiyön jälkeen ensi viikon perjantaina. Jännitys alkaa nousta.

Voi myös ilmoittautua peliseuraksi Rankediin/Anarchy-battleen. Olen itse X-rankin saavuttanut pelaaja, mutta en millään tavalla huippuluokkaa. Tipuin kakkosessa vähän väliä X:ltä pois ja kiipesin sitten taas pian takaisin sinne S+:lta. Rankeissa nousu on kivaa, mutta hauskanpito merkitsee minulle enemmän. Parhaimmillaan support-pelaajana takakentällä tai yksi pykälä eteenpäin takakentältä. Lempiase kakkosessa .96 gal.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Splatoon 3 | Splättäystä & Anarkiaa « Vastaus #10 : 09.09.2022 18:31 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Kaikkea sitä, mitä odotin. Ja enemmän  8)

.96 Galin kitti tuntuu ainakin ensialkuun tosi hyvältä. Ink Vacuum on sekä puolustava että hyökkäävä, ja sen käyttäminen vaatii vähän enemmän harkintaa kuin monen muun speciaalin.

Ilmeisesti Nintendo on poistanut gyro-kontrolleista reilusti smoothingia, joka saa koko pelin tuntumaan paremmalta ja se on ns. enemmän kontrollissa. Splatoon 2 ei ole mitenkään huono pelata, mutta kolmonen tuntuu silti sliipatummalta ja rasvatummalta.

Lobby-systeemi on mainio, mutta muutama communication error on jo kummitellut. ikävä menettää Ranked-pisteitä niiden takia.

Splatoonin hektisyys ja energisyys on niin pirun nättiä. Ja se tavaton syvyys, mikä pelissä silti vallitsee. Jumankauta, tässä pelistä tulee Nipalle legendaarinen online-kokemus, joka todennäköisesti jatkaa eloaan hyvän aikaa seuraavallakin konsolilla.« Viimeksi muokattu: 09.09.2022 18:48 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines