Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Kalenteriin linkitetyt tapahtumat
  • Splatoon 2: 21.07.2017
  • Splatfest: Retro vs. Modern: 22.09.2018 - 23.09.2018
  • Frosty Fest (Splatoon 2): 04.01.2019 - 05.01.2019
Sivuja: 1 [2] 3
Tulostusversio
Aihe: Splatoon 2  (Luettu 34200 kertaa)
Vs: Splatoon 2 « Vastaus #30 : 13.08.2018 20:49 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 159 Basaaripisteet: 0 Profiili Pakko mainita asia jota harva tuntuu arvostavan, mutta itse tykkään erittäin paljon eli pelin maailman yhtenäisyys.
Kaikelle on tavallaan syy tai selitys kun taas monen pelin kohdalla tuollaista ei ole. Esim. Uncharted 4:ssa voi pelata vaikka Elenalla ja tappaa Nathanin jossa ei ole mitään järkeä eikä sille tarjota mitään selitystä.
Tässä taas taistelut on vaan ystävällistä urheilua ja off the hook ohjelmassakin käy ilmi, että Pearl on jekuttanut Marinan (saattoi myös olla toisinpäin) hyppäämään veteen ja kaikki tietää miten siinä käy. Eli splattaus ei tarkoita kuolemista.

Tänään tuli myös huomattua, että jos off the hook lähetyksen aikana taustalla näkyy porukkaa ikkunan takana niin ne samat hahmot on ihan oikeasti myös siellä kadulla studion ikkunan takana.

Horde moodi selitetään sillä, että mennään tekemään grizzcolle hommia. Kukaan ei tiedä mitä se niillä munilla tekee ja tuota duunia pidetäänkin tavallaan hieman epäilyttävänä.

Suurin osa kadulla notkuvista tyypeistä näyttää olevan niitä joiden kanssa / vastaan olet muutamassa viime matsissa pelannut.

Pelaajien tekemiä teksti ja kuva postauksia näkyy myös kaupungin seinillä graffiteina sekä myös ihan taistelukentilläkin mainostauluissa sekä esim. laivan liehuvassa lipussa.

Vasta eilen otin selvää millainen splatfest oikeasti on ja sekin on ihan oikea festivaali. Päivä vaihtuu yöksi ja porukka tanssii kadulla ja silloin todellakin pelataan 24 tuntia vain sitä splatfestin turf waria ja ainoastaan silloin on yksi muuttuva kenttäkin pelattavissa.
Nyt oikeasti odotan lauantaita kun seuraava splatfest alkaa.

En tiedä voiko tällaisen pelin kohdalla varsinaisesti immersiosta puhua, mutta itselle kaikki nuo asiat on ihan hemmetin siistejä huomata.
tallennettu
Vs: Splatoon 2 « Vastaus #31 : 13.08.2018 21:09 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Totta, Splatoonissa on todella vahva ilmapiiri juurikin tuollaisten yksityiskohtien takia. Sarjaa tukee todella makea lore, jota vasta ollaan pintapuolisesti tarkasteltu yksinpelissä ja enemmän Octo Expansionissa. Inkkulinkkujen designkin alkaa olla jo ikoninen, vaikka Splatoon ilmestyi kolmisen vuotta sitten – tuntuu silti melkein sitä, että tämä on ollut iät ja ajat Nintendon klassinen sarja!

Tänäänkin tuli pelattua Salmon Run -setti plus Rankedissa Splat Zonesia päälle. Aika-ajoin vieläkin fiilistelee, miten pelattavuus varsinkin pro-ohjaimella sulaa itselläni käsiin. Splatoon 2 näytti, että gyro-tähtäys on muutakin kuin hervotonta riuhtomista ja liioiteltuja liikkeitä; se on hienosäätöä tikkujen tukena. Kuinkahan moni Wii-aikakaudella kauhun waggleen saanut ymmärtää täysin väärin oikeaoppisesti tehdyn gyro-tähtäyksen pointin?
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Splatoon 2 « Vastaus #32 : 13.08.2018 22:09 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 159 Basaaripisteet: 0 Profiili Itse en tuota pysty prolla pelaamaan gyron kanssa. Se ohjaimen kääntäminen sivu suunnassa vaan tuntuu niin luonnottomalta.
Joy-conit erillään luonnistuu hyvin kun ainoastaan oikeaa tarvitsee liikutella. Käsi tosin ei vielä ole tuohon tottunut. Mulla on pienet kädet, mutta kuitenkin kohtuu pitkät sormet joten tukevan otteen pitäminen ei ole kovinkaan helppoa kun oikea tatti kuitenkin on kohtuu alhaalla.
Parin tunnin jälkeen alkaa jo tuntumaan kipua kun sormet suoristaa. Silti tuo on mulle se ainoa tapa pelata. Pikaisesti koitin pelkillä tateilla ja niillä oli jo pelkkä lattian maalaaminenkin tönkköä.

Pari päivää sitten aloin vasta kunnolla kuunnella pelin soundtrackia kun kaikki löytyy tubesta ja tykkäsin niin paljon, että äsken heitin play-asiasta ykkösen, kakkosen ja octo lisärin levyt tilaukseen.
Saksan amazonista on tulossa Pearl ja Marina amiibot kun yhteispaketti maksoi vain 20e ja tänään tilasin cdonista ykkösen ja kakkosen inkling girl amiibot.
tallennettu
Vs: Splatoon 2 « Vastaus #33 : 18.08.2018 21:30 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 159 Basaaripisteet: 0 Profiili Tuli neljä tuntia pelattua splatfestia ja onhan tuo ihan pirun siistiä kuinka paljon peli tuntuu muuttuvan.
Aiemmin tänään oli aukiolla jo lava pystyssä luomassa tunnelmaa ja itse tapahtuma laser valoineen ja valaistuine kyltteineen muutti koko alueen fiiliksen.
Samoin osa kentistä tuntui yllättävän erilaisilta uuden valaistuksen myötä ja esim piranha pit ja new albacore hotel kenttiä ei meinannut aluksi edes tunnistaa.

Huomenna lisää. Go team relax.
 
tallennettu
Vs: Splatoon 2 « Vastaus #34 : 19.08.2018 06:51 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Tuli neljä tuntia pelattua splatfestia ja onhan tuo ihan pirun siistiä kuinka paljon peli tuntuu muuttuvan.
Aiemmin tänään oli aukiolla jo lava pystyssä luomassa tunnelmaa ja itse tapahtuma laser valoineen ja valaistuine kyltteineen muutti koko alueen fiiliksen.
Samoin osa kentistä tuntui yllättävän erilaisilta uuden valaistuksen myötä ja esim piranha pit ja new albacore hotel kenttiä ei meinannut aluksi edes tunnistaa.

Huomenna lisää. Go team relax.
 

Pelasin myös eilen 23 matsia Relaxin riveissä, oma tiimi voitti niistä 14. Huomenna jatkuu King-titteliin asti.  :)  Aika monta matsia tuli pelattua Relax vs. Relax -jakoa, joten tämä puoli saattaa ainakin suosiossa viedä pidemmän korren, mikäli edelliskerroista on mitään päätteleminen.

Tässä vielä eilisen kohokohtia:



EDIT:

Aamupäivällä napsui yhtä lukuunottamatta pelkkiä voittoja, joten nousin Kingiksi aika haipakkaa. Power-lukema taitaa olla tähän astisista Splatfesteistä korkein. Hyvät setit, relaxaajat!



« Viimeksi muokattu: 19.08.2018 12:11 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Splatoon 2 « Vastaus #35 : 19.08.2018 17:32 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 159 Basaaripisteet: 0 Profiili Tuosta sun videosta tuli kunnon deja vu fiilikset kun shifty station kentässä tuli vastustajan basesta curling pommeja kauhea määrä kun portin avasi.
Tuossa omaa eilistä settiä. Tuo tuli tehtyä ihan itselle vaan muistoksi, mutta äkkiäkös sen tubeen latasi myös.



Eilen tuli myös loput kolme maailmaa pelattua yksinpelistä dualien kanssa ja nyt siitäkin jäi paljon parempi fiilis kun sai käyttää asetta josta tykkäsi.
Ainoa poikkeus oli octo shower matsi joka kesti 26 minuuttia vaikka en kuollut kertaakaan. Siihen ei vaan meinaa mitenkään osua kun dualeissa on niin surkea kantama. Tosin mitä muutakaan voi odottaa kun aseiden piiput osoittaa kohti maata :D

Edit:

Gamefaqsista poimittu

Adventure vs. Relax was the theme.

Popularity: 34.12%-65.88%
Solo Wins: 50.11%-49.89%
Team Wins: 52.13%-47.87%

Team Adventure wins!

Saatanan tunarit :D


« Viimeksi muokattu: 19.08.2018 21:38 kirjoittanut Partajeesus »
tallennettu
Vs: Splatoon 2 « Vastaus #36 : 22.08.2018 19:03 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Splat Zones S+2!

Merkityksetöntä? Ei minulle. En nimittäin ollut ennen tätä onnistunut missään pelimuodossa murtamaan S+0-1:n noidankehää. Monia kertoja rankin kohennus olisi tapahtunut yhdellä ainoalla voitolla, mutta aina mittarissa painetta luoneet kolme säröä murskasivat nousuni, ties mistä syistä. Välillä pelasin itse kuin squid partylainen, mutta joskus kesken kaiken omalta puolelta lopetti myös pelaajia, kun matsia oli kellotettu yli puolet, ja nehän lasketaan. Tiimitovereita en kuitenkaan syytä, ja aina sellaiseen ajatteluun vähänkin kallistuessani mietin, että minun pitäisi vetää tiimiä, eikä laskea sitä muiden varaan. Vaikka tarunhohtoiselle X-rankille onnistuisi tuurilla jotenkin itsensä vekslaamaan, ei siellä onnella ainakaan pysytä, se on vissi ja varma.

Rakastan tämän pelin rankedia, enkä malta odottaa uusia pelimuotoja. Tämä on myös ainoa verkkopeli sitten F1 2010:n, joka on ajanut imemään sienen lailla eri lähteistä kaiken informaation, joka voisi auttaa kehittymään paremmaksi. Kunnon kilpailuhengellä pelattavat korkean levelin matsit ne vasta ovat jotakin, ja usein niitä katsoessa omaankin niksikoriin ropisee taktiikkaa, jota kokeilla.


Uskon, että jotakin spessua on luvassa ensi kuussa: https://www.polygon.com/2018/6/23/17461724/splatoon-2-multiplayer-nintendo-switch-online

Lainaus
We want to use Nintendo Switch Online’s addition as a way to redouble our commitment to the community and reaffirm for them that we’re going to support this game more and more.

Veikkaukseni: Uusi Ranked-pelimuoto, Salmon Run -kenttä (JEI!) ja jotakin uutta, joka vaikuttaa hahmoihin kosmeettisesti.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Splatoon 2 « Vastaus #37 : 14.09.2018 09:23 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW

Tämä video on yksi parhaimpia asioita, mitä Nintendo on ikinä tehnyt, ja se antoi minulle lisäelämän. Luoja, miten pohjattomasti rakastan tämän sarjan lorea, musiikkia ja tyyliä!

https://splatoonus.tumblr.com

Pro-mode on periaatteessa vanhan tyylin Splatfest, mutta kertoin-twistillä. Onneksi 4.0 helpottaa kaverien kanssa pelaamista, joka oli aiemmin typerän hankalaa ja rajoittunutta, nyt mennään kunnon askel oikeaan suuntaan.

Tulee varmasti tiimiydyttyä seuraavaan Festiin! Eiköhän koota tiimi kasaan.  8)

Lainaus
Starting with Ver.4.0.0, Splatfests in Splatoon 2 will be changed significantly. Two new modes, Normal and Pro, will replace the previous Solo and Team modes.

In Normal mode, you can jump into a Splatfest Battle on your own or join up with one to three friends from the same Splatfest team. If you join a match as a group of two or three, random solo players will be matched up to make a group of four.

In this mode, the amount you inked is added to any win bonus you get to determine your clout. If your team is on a win streak, the game will try and match you against teams with a similar streak.

Moreover, when weapons, gear, or general styles of four players in your team meet certain conditions, a nickname and a matching bonus will be given to your team.

Pro mode is for those who want to go solo and push themselves to the limit. In Pro mode, you’re judged on your Splatfest Power. Raise it high enough and you could make it into the Splatfest Top 100! In this mode, you increase your clout by beating the opposing team. You get more clout for beating teams with a higher Splatfest Power.

In addition to the above, 10x Battles will be added in both divisions. These are rare matches that will occur if you are lucky, and if you win, your contribution points will be multiplied by 10! And believe or not, there is a rumor that super rare 100x Battles could also occur!

If your friend wins a 10x Battle or if someone wins a 100x match, teams may appear on the big screen in Inkopolis Square. Also, if you’re in the lobby or during matchmaking, such information will pop up on your game screen like a news flash. Team nicknames are also shown in Regular mode, so you may want to try scoring a cool team name and winning these rare matches for bragging rights!

The final Splatfest results are decided based on three factors: votes, clout from Normal mode players, and clout from Pro mode players.
Even if your side loses the popularity contest, Normal and Pro mode victories can slowly but surely turn the tables! Of course, participants on the winning side will receive slightly more Super Sea Snails as a reward for their victory! Good luck!
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Splatoon 2 « Vastaus #38 : 14.09.2018 12:48 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 159 Basaaripisteet: 0 Profiili Olihan se hieno traileri, mutta informaatio oli aika nolla.
Onhan se kivaa, että pelissä on oma kieli, mutta voisi sitä infoa edes hieman laittaa englanniksi eikä vaan lopussa käskeä menemään nettiin katsomaan mitä päivitys sisältää.
Pelkän videon perusteella voisi luulla, että peliin tulee yksi uusi kenttä, uusi kranaatti ja vissiin pari uutta asetta.
tallennettu
Vs: Splatoon 2 « Vastaus #39 : 16.09.2018 07:23 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW

https://twitter.com/NintendoVS/status/1040782254715412482

Ensi viikonloppuna: eeppinen Retro vs Modern -Splatfest (Eurooppa & Amerikka)

Minä heristän kuistiltani nykyajan nuorille ärmyisenä haulikkoani, ja kannan ylpeänä Retron lippua! Raikuva KYLLÄ ajattomille tyyleille, kuten takatukille. Oma Inkling teeman mukaiseen asuun, ja eikun trendipellejä splättäämään  8)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Splatoon 2 « Vastaus #40 : 03.10.2018 21:03 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW https://splatoonus.tumblr.com

Splatoon 2 on Nintendon Fortnite.

Datalouhinnan mukaan saamme neljä Special Splatfestiä, joista Splatoween avaa pelin. Naamiojuhlan syksyinen ilmapiiri kiehtoo, ja siinä piilee oivallinen syy pukea hahmo asuihin, joita saa uutiskanavan kautta tätä riehaa varten. Myös kenttiä ja keskusaukiota somistetaan teemaan sopiviksi.

Luvassa on myös 48 tuntia festivaalia, ensimmäistä kertaa Splatoonin historiassa.  

Karkki vai Kepponen?





www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Splatoon 2 « Vastaus #41 : 04.10.2018 12:46 »
tetsuo ...I think. Jäsen Viestejä: 369 Basaaripisteet: 2 Profiili En pistä pahitteeks, enemmän Splatoonia on aina hyvästä! Henk koht tämä peli kilpailee Zeldan kanssa Switchin parhaan pelin tittelistä, oli se mieletön kyllä tuo Switchin julkkarivuosi, ei mitään mahiksia tämän vuoden pelitarjonnalla pistää paremmaksi.

Meillähän on Ephramin kanssa ollut muutamia oikein mainioita pelisessioita Splatoonin osalta, kommunikointi toki kätevästi Whatsappin kautta.  :rollaus: Täytynee joku päivä kokeilla vielä sitä Nintendon appiakin, kuhan sopiva tilaisuus tulee.
tallennettu
Vs: Splatoon 2 « Vastaus #42 : 04.10.2018 13:06 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Meillähän on Ephramin kanssa ollut muutamia oikein mainioita pelisessioita Splatoonin osalta, kommunikointi toki kätevästi Whatsappin kautta.  :rollaus: Täytynee joku päivä kokeilla vielä sitä Nintendon appiakin, kuhan sopiva tilaisuus tulee.

Kyllä, ollut loistavia pelejä! (vaikka Nintendon ninjat tuntuu valvovan Whatsappia, eikä päästä kommunikoivaa tiimiä Turfissa yhteen  :P) Uuden päivityksen myötä voice chat toimii muuten nyt myös Splatfestissä apin kautta, mikä ei tosiaan ollut viimeksi mahdollista. Splatoweenissa voikin jutustelut hoitaa sillä. Apissa ei varsinaisesti tätä nykyä ole mitään vikaa, mutta vaihtoehtona perinteinen tapa liittää kuulokemikrofoni Switchiin suoraan olisi toki hyvä asia. Minulla ei tosin tällä hetkellä edes olisi mikrofonia, jonka johto yltäisi Switchiin, kun laite on telakoitu, joten jossain tilanteissa apin käyttäminen on ihan kätevääkin.

4.1:n mukana tullut uusi musiikki on melkoisen douppia shaibeliiniä:

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Splatoon 2 « Vastaus #43 : 20.10.2018 22:56 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 159 Basaaripisteet: 0 Profiili Switch näyttää, että peliä on pelattu 85 tuntia tai enemmän, mutta se on hyvin pienestä kiinni, että tuo kilahtaa 90 tuntiin.
Tietenkään koko aikaa ei ole moninpelissä vietetty vaan esim sen rytmipelin parissa on mennyt reippaasti yli 10 tuntia. Silti tämä saattaa olla eniten pelaamani online räiskintä ja aivan 100% varmuudella ainoa jonka pariin on tullut palattua viikkojen paussin jälkeen.

Tänään oli hieno huomata, että halloween teemainen splatoween ei ollut vain nimessa vaan koko ulkoasu ihan aloitusruutua myöden on laitettu halloween teemaiseksi. Myös kentissä on haamuja ja hämähäkkejä lattioihin ja seiniin piirrettyinä.
Toivon, että jouluna olisi jotain samaa. Ehkä jtn vaatteita tulee, mutta se on varmaan turhaa haaveilua, että kenttiin tulisi myös lunta hieman. Se ainakin saisi käynnistämään pelin uudestaan.

Myös octoling amiibo triple pack on ollut cdonissa varauksessa jo pari viikkoa. Onhan sillä hintaa 49.95e, mutta minä haluan oman octoling girlin hyllyyn. Ne muut ei pahemmin kiinnosta, mutta en jaksanut muualtakaan alkaa pelkkää yhtä hahmoa ostamaan kun pelkästään sekin tulisi maksamaan yli 20e posteineen.

Lisätään vielä sen verran, että pelin musiikki teki isomman vaikutuksen kuin uskoinkaan. Nyt alan viimein kuuntelemaan jotain muutakin kuin noita aiemmin ostamiani levyjä. Yhteensä melkein pari kuukautta tuli kuunneltua vain splatoon musaa (ennen levyjen saapumista kuuntelin tubesta ) enkä oikeasti tiedä, että kuuntelinko niitä lopulta sen takia, että musiikki oli niin hyvää vai sen takia, että siitä oli vaan muodostunut rutiini.
Hyvänä esimerkkinä mulla on puhelimessa samat alle 10 albumia edelleen jotka lisäsin sinne n. viisi vuotta sitten. Jos poistan tai lisään jotain niin se tuntuu väärältä, koska se playlist on muodostunut rutiiniksi joten sama on täysin mahdollista splatoonin soundtrackien kanssa.
tallennettu
Vs: Splatoon 2 « Vastaus #44 : 21.10.2018 10:42 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Pelasin perjantaina Pro-moodissa itseni Kingiksi, ja eilen tetsuon ja kumppanien kanssa vielä kolmisen tuntia lisää. Tricky-tiimit tuntuivat vetävän hyvin, eli tämän "hyvin laajan" empiirisen tutkimuksen perusteella herkuttelijat joutuvat tänään illalla tulosten äärellä nuolemaan rasvaisia näppejään.  :P

Vedin Kensa Duelieilla, josta on tullut tässä kuussa uusi suosikkini. Ballerilla on aina hauska jahdata porukkaa tai täpärässä paikassa pelastaa itsensä splättäykseltä, ja suction bombilla luoda kentälle pelivaraa tai tyhjentää hetkeksi alueita. En parin ensimmäisen sadan tunnin aikana juurikaan piitannut tuplapisloista, mutta nyt ne alkavat istua pelityyliini ihan mukavasti.

Saa nähdä, mitkä aseet saavat marraskuun alussa Kensa-käsittelyn. Veikkaan ainakin Splatlingin olevan yksi ase, joka saa tummanpuhuvan ulkonäön ja uhkaavat ominaisuudet.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Splatoon 2 « Vastaus #45 : 22.10.2018 08:28 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 159 Basaaripisteet: 0 Profiili
Tricky-tiimit tuntuivat vetävän hyvin, eli tämän "hyvin laajan" empiirisen tutkimuksen perusteella herkuttelijat joutuvat tänään illalla tulosten äärellä nuolemaan rasvaisia näppejään.  :P

Ja kuinka sitten kävikään :D

tallennettu
Vs: Splatoon 2 « Vastaus #46 : 15.11.2018 08:04 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 159 Basaaripisteet: 0 Profiili Eilen tuli haettua postista viime perjantaina julkaistu octoling triple pack. Cdonista 49.95e

Kuva:
https://abload.de/img/wp_20181114_19_54_37_oofal.jpg
tallennettu
Vs: Splatoon 2 « Vastaus #47 : 20.11.2018 07:53 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Tipuin eilen Splat Zonesissa S+3-tasolta plus kakkoseen pahimmilla häviöillä kuukausiin. Ja ne olivat todella pahoja häviöitä. Pelejä, joissa avustin tiimiäni yhdellä tai kahdella splättäyksellä. Jos näkisin pelit nyt uudestaan, katsoisin pelaajaa, joka yrittää sooloilla vihollisterritoorilla, vastaa inkkaukseen lyhyen kantaman aseellaan pitkään kantamaan, ja pelaa muutenkin kuin pässinpää. S+ ei ole X-rank, mutta kuitenkin jo sen verran edistynyt, että virheistä sakotetaan helpommin kuin sitä alemmilla rankeilla.

S+:n menoa jonkin aikaa katseltuani olen pistänyt merkille seuraavat pelaajatyypit:

Nousijat

Matkalla X-Rankille. Johtavat tiimiä, saavat selvästi eniten splättäyksiä, tietävät, mitä tekevät.

Vakkarit

Hyviä Splatoonin pelaajia, mutta eivät erinomaisia. Refleksit, peliin laitettu aika, lahjakkuus tai kunnianhimo eivät ole tarpeeksi korkeita nousuun seuraavalle tasolle (X).

Nousukkaat

S+1:lle on periaatteessa mahdollista nousta muiden vetämänä, mutta X:lle ei enää niinkään. Ensikosketus S plussaan voi kuitenkin olla monille järkytys.

Ailahtelijat

Hyvänä päivänä ja lemppari-pelimuodossaan ovat tiimilleen tärkeä lisä, mutta suoritusten ailahtelevuus tekee vaikeaksi nousun korkeammille tasoille.



Jos pistäisin itseni johonkin kategoriaan, sanoisin olevani Vakkari-Ailahtelija ( ;D). Suoritukseni ovat yleensä ihan kohtuullisia, mutta joskus pelit murenevat käsiin, ja alan tekemään liukuhihnalta idioottimaisia ratkaisuja, jotka syövät karmeat 25% pois oman tiimin tehokkuudesta. Silloin pitäisi vetäistä happea ja palata kehiin myöhemmin, eikä puskea väkisin läpi hajoavien rank-mittareiden.



« Viimeksi muokattu: 20.11.2018 08:26 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Splatoon 2 « Vastaus #48 : 05.12.2018 10:40 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Main Power Up sekoittaa pakkaa! E-Literille lisää kantamaa, ja .96 Galin vahingontuoton per laaki voi nostaa lähes 75 pisteeseen! Meta muuttuu väistämättä, ja ranked tulee olemaan lähipäivinä tavallistakin mielenkiintoisempaa, sekä pelata että katsella.

DUDEN viimeisin dualie-video on btw aika naurettavan siisti:

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Splatoon 2 « Vastaus #49 : 05.12.2018 21:15 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 159 Basaaripisteet: 0 Profiili Onneksi meitsi on vaan casuaali joka pelaa turf waria zapperilla. Se näköjään saa ink coverage boostin joka sopii mulle, koska muutenkin tunnun usein olevan se eniten maalaava.
Vielä en ole ottanut selvää miten nuo main power up jutut edes toimii. Onko se automaattisesti jokaisessa aseessa vai joku vaate juttu?

Eipä tätä ole halloween splatfestin jälkeen tullut edes pelattua ja seuraavan kerran sitten tammikuussa kun on frostfest.
tallennettu
Vs: Splatoon 2 « Vastaus #50 : 06.12.2018 07:21 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Onneksi meitsi on vaan casuaali joka pelaa turf waria zapperilla. Se näköjään saa ink coverage boostin joka sopii mulle, koska muutenkin tunnun usein olevan se eniten maalaava.
Vielä en ole ottanut selvää miten nuo main power up jutut edes toimii. Onko se automaattisesti jokaisessa aseessa vai joku vaate juttu?

Eipä tätä ole halloween splatfestin jälkeen tullut edes pelattua ja seuraavan kerran sitten tammikuussa kun on frostfest.

MPU on "kykypallo", jota voi saada sekä ensisijaisena että toissijaisena. Toistaiseksi MPU:lla varustettuja kuteita löytyy parhaiten online-appin vaatekaupasta.

Tehtailen ainakin yhden puhtaan MPU-vaatteen, mutta ongelmana on, etten farmatakseni millään jaksaisi pelata Turfia ilman Splatfestiä. Otankin mieluummin Salmonista palkinnot, mutta tällä tavoin pallojen haaliminen kestää paaaaaljon kauemmin. No, FrostyFestiä tulee varmasti pelattua tavallista enemmän, joten sitten voi hamstrailla.

EDIT:

HOLY SHIEEETTT!

https://twitter.com/NintendoVS/status/1070483941922983936

Lainaus
NEW SPLATFEST APPROACHING! To celebrate Inklings joining Super #SmashBrosUltimate, we’re celebrating with a special #Splatoon2 #Splatfest! Which group of fighters will you side with? #TeamHeroes or #TeamVillains?

Join the Splatfest between good and bad starting 12/14 at 8:00pm!



« Viimeksi muokattu: 06.12.2018 11:25 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Splatoon 2 « Vastaus #51 : 04.01.2019 23:28 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 159 Basaaripisteet: 0 Profiili Kyllä frostyfest on paras splatfest tähän mennessä.
Tietenkin keskusaukiolla on joulukuusi vaikka en edes tiedä mitä siinä oikein roikkuu koristeena ja lunta sataa. Matsien alussa soi "joulukellot" ja shifty station kentässä on myös joulukoristeita taustalla ja musteessa oleva kimalle lisää myös fiilistä.

Itse en jaksa enää edes osallistua kuin näihin erikois splatfesteihin, mutta on ne aina yhtä siistejä.
Ehkä saan 100 tuntia täyteen tämän viikonlopun aikana ja se on paljon peliltä josta en alunperin uskonut edes pitäväni.
Toki tuo sisältää muutakin kuin moninpelaamista. Esim sitä rytmipeliä olen varmaan pelannut jo yli 10 tuntia ja se tässä pelissä onkin niin loistavaa.
Tämä on tarjonnut vuoden 2018 parhaan online pelin ja samalla tuo on eka kerta vuoden 2013 jälkeen kun joku tuon kunnian vie gta onlinelta.
Yksinpeli oli aika meh, mutta octo expansion korjasi sen ja tuo ihan vaan kivana extrana oleva rytmipelikin on tarjonnut pelattavaa varsin kivasti.

Myös pelin musiikit on aivan helvetin loistavat.
Vaikka melkein kaksi kuukautta kuuntelin pelkästään splatoonien soundtrack levyjä niin silti en vieläkään ole kyllästynyt biiseihin kun välillä tulee tuota rytmipeliä pelattua.
tallennettu
Vs: Splatoon 2 « Vastaus #52 : 05.01.2019 12:57 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Mikä tahansa talviteemainen on peleissä mielestäni todella siistiä, ja sama koskee myös FrostyFestiä.

Tasoerot vaikuttavat melko suurilta Pron ja Normalin välillä. Jälkimmäisessä vallitsee enemmän letkeä casual-fiilis, kun Prossa väännetään hiki hatussa ihan parhaaseen Ranked-tyyliin. Tätä toki on moodien nimien perusteella haettukin, joten homma toimii.

Aseiden kanssa olen yrittänyt pitää yllä monipuolisuutta, sen sijaan, että jäisin "mainaamaan" yhtä ainoaa. Menneen kuukauden suosikiksi on silti valikoitunut 96. gal, jolla on älyttömän makeaa ryöpyttää varsinkin Tower Controlissa menemään. Välillä tosin yhteenotoissa RNG (toki se on RNG, eikä tähtäykseni) ilkkuu, ja tuntuu että musteet menisivät ladonkin seinästä ohi. Käytän 96. galissa vielä reilusti Main Power Upia, ase tekee tällä hetkellä n. 73 pistettä vahinkoa per kuti, eli tuon tykin tulivoimaa maistanut Woomy/Veemo voidaan viimeistellä sen jälkeen periaatteessa yhdellä osumalla mistä tahansa aseesta.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Splatoon 2 « Vastaus #53 : 06.01.2019 13:21 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 159 Basaaripisteet: 0 Profiili Meinasin ekaa kertaa tehdä postauksen keskusaukiolle, mutta ilmeisesti se täytyy ensin jakaa joko twitteriin tai facebookiin.
Onko tuo oikeasti tehty noin tyhmästi?

Oli kyllä hyvä splatfest. Matseja tuli pelattua yli 50 ja vain viidesti tuli mirror match omaa porukkaa vastaan.
Ennen noita on tullut paljon enemmän.
Omana valintana oli friends puoli.

Edit:

Tulokset julkaistu eikä ihme, että mulla oli niin vähän mirror matseja sillä family tiimi oli melkein tuplasti suositumpi.


« Viimeksi muokattu: 07.01.2019 10:07 kirjoittanut Partajeesus »
tallennettu
Vs: Splatoon 2 « Vastaus #54 : 10.01.2019 14:24 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Tähti ilmestyi leveleiden viereen, eli ensimmäinen prestige saavutettu. Katsotaanpa:



Jostain syystä olen noussut tähän asti korkeimmalle rankilleni Clam Blitzissä! Mitä ihmettä? Ehkä olen pelannut sitä määrällisesti eniten, sillä se tuntuu usein olevan kierrossa laittaessani pelin päälle, jos en etukäteen suunnittele apin kautta pelaavani jotain tiettyä moodia – niin kuin nyt yleensä teenkin. CB vaatii pelimuodoista eniten strategiaa, ja hyvällä puolustuksella on väliä. Blitz ei ole myöskään (yleensä) ihan yhtä hektinen pelimuoto kuin mitä muut kolme ovat.

Suosikkini (jos tänään kysytään) on ehkä Rainmaker, jossa tipuin viime vuoden lopussa aina S+0-tasolle asti. Nyt olen kuitenkin jälleen hienoisessa nousussa. Monesti matseissa suurin virheeni, minkä havainnoin, on yletön riskinotto, joka ei yleensä johda kultaan ja kunniaan. Olen viime aikoina kompensoinut tätä käyttämällä runsaasti Quick Respawnia, joka tuntuu varsinkin Clam Blitzissä auttavan paljon. Täytyy harkita, ottaisinko sitä muissakin pelimuodoissa käyttöön.

Haluaisin löytää kuitenkin paremman tasapainon aggressiivisuuden ja varovaisuuden välille – ja onhan aseellakin väliä: dualiet ovat esimerkiksi eturintaman aseita, jotka ovat parhaimmillaan niitä osaavan repivästi käyttävän pelaajan hyppysissä, kun taas Splatlingin kantama toimii takarivistäkin. 96. Galista tykkään, koska sillä voi periaatteessa vetää mainiosti keskikentän roolia, ja tukea muita Ink Armorilla. Se on vain äärimmäinen outoa, että joinain päivinä ase tuntuu hirmuiselta, kun taas toisina...

Tavoitteita tälle vuodelle:

- Löytää täydelliset herkkyysasetukset gyro-tähtäykseen. Nyt olen kokeillut sekä löyhempää että herkempää – ehkä itselle sopivin löytyykin jostain välimaastosta?
- Oman pelityylin jalostusta, ja vähemmän virheitä.
- Rank X. Jos jossain pelimuodossa pääsisin kapuamaan (edes väliaikaisesti) X:lle, se olisi upea juttu.



« Viimeksi muokattu: 10.01.2019 14:30 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Splatoon 2 « Vastaus #55 : 27.01.2019 13:41 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Nintendo jatkaa Splatoon 2:n tukemista, ja lisää peliin "uusia" aseita ensimmäisestä pelistä.

https://www.famitsu.com/news/201901/27171101.html

Vapaa käännös Redditistä lainattuna:

Lainaus
*10 weapons to be added beyond the planned updates (supposed to have ended Dec 2018)
*Splatfest and balance changes until July 2019, with "small additional updates (as in content/not-splatfest-or-balancing)" currently being planned
*A weeklong demo that makes all multiplayer modes available (save carries on to full version) planned for 3/26-4/1 (Japan time). Does not require Nintendo Online to enjoy.
*Top league match players to be announced monthly on the official Twitter account

Hemmetin hienoa!

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Splatoon 2 « Vastaus #56 : 08.03.2019 14:33 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Ja taas tapahtuu:

https://splatoonus.tumblr.com/post/183308760703/its-a-fantasy-fracas-in-the-latest-splatfest

Makea teema. Veri vetää juuri Soulsin pelanneena ritareiden suuntaan, mutta maagitkin ovat siistejä. Paha valinta!


Ja kun viikonlopun yli päästään, peli saa heti maanantaina 4.5.0-patchin: https://pastebin.com/kE3qmujf

Mikä nyt ensimmäisenä silmään sattuu, on asemetassa jo jonkun aikaa paistatellut Kensa Sloshing Machine, jota nerfataan rankalla kädellä: 20% enemmän musteen kulutusta ja kuusi prosenttia aiempaa kapeammat hitboxit. Se on tuntuvaa, ja verottaa varmasti aseen käyttöä jatkossa.

.96 Galin fanina tämä saa myhäilemään:

Lainaus
.96 - damage against splat brella increased by 57% / damage against walls increased by 10%

Sprinkler - decreased time for it to start painting by 30 frames / radius of painting when initially placed increased by 250%

Siis mitä? Sprinkler aloittaa kiinnityksen jälkeen maalaamaan myöhemmin kuin ennen, mutta vastineeksi sen kantamaa on nostettu hulppeat kaksisataaviisikymmentä prosenttia! Olen nimenomaan käyttänyt perus-Galia Ink Armorin takia, enkä pistä ollenkaan pahakseni, että Sprinkleristä tehdään parempi mm. nostamaan Special-mittaria.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Splatoon 2 « Vastaus #57 : 08.03.2019 22:48 »
Sakaali Jäsen Viestejä: 94 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW

Lainaus
.96 - damage against splat brella increased by 57% / damage against walls increased by 10%

Sprinkler - decreased time for it to start painting by 30 frames / radius of painting when initially placed increased by 250%

Siis mitä? Sprinkler aloittaa kiinnityksen jälkeen maalaamaan myöhemmin kuin ennen, mutta vastineeksi sen kantamaa on nostettu hulppeat kaksisataaviisikymmentä prosenttia! Olen nimenomaan käyttänyt perus-Galia Ink Armorin takia, enkä pistä ollenkaan pahakseni, että Sprinkleristä tehdään parempi mm. nostamaan Special-mittaria.


Taitaa tuo sprinklerin maalausjuttu olla vain se läntti mikä sen itse laitteen alle tulee sen osuessa maahan, eli ei mitään merkittävää.

Mutta, splatfestin ja uuden patchin lisäksi viikonloppuna pelataan Euroopan mestaruudesta! Mukana myös Suomen tiimi Ämpäri Gang.

https://twitter.com/NintendoEurope/status/1104034149717999616
tallennettu
Vs: Splatoon 2 « Vastaus #58 : 09.03.2019 06:40 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW 250 prosentin buffi maalausalueeseen kuulostikin liian hyvältä ollakseen totta.  :)

Korkean tason Splatoon 2 -kilpapelaamista on ilo katsella. Tulen varmasti liimautumaan töllön ääreen yhdestä eteenpäin. Peukut pystyyn Sendoulle ja tiimille!


Mitä omaan pelaamiseen tulee, olen onnistunut puskemaan S+:ssa eteenpäin kaikissa pelimuodoissa. En tiedä kuvittelenko vain, mutta DC:t ovat viime aikoinaan vain lisääntyneet? Eilen illalla pelasin Clamia, ja 10 pelin aikana peräti viidessä putosi pelaaja kesken matsin. Aikamoinen prosentti!



www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Splatoon 2 « Vastaus #59 : 09.03.2019 17:50 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Hyvää settiä EM-kisojen 1. päivänä, vaikka matsit ratkesivatkin aina suoraan kahdella voitolla. Ämpäri vs. Mako -otteluparin toisen matsin loppuhuipennus Triggerfishissä oli kuitenkin eeppinen! Splat Zonesia parhaimmillaan.

Finaaleista tulee mielenkiintoiset. Paperilla voisi kuvitella, että Alliance Roguen tähtisikermä korjaisi potin, mutta toisaalta Ämpäri vaikutti omissa matseissaan myös äärimmäisen varmalta ja – suomalaiseen tyyliin – viileältä.

EDIT:

Kokeilin tänä aamuna Splat Zonesissa .96 Gal Decoa. Otin ensin neljä tappiota putkeen, mutta sitten pääsin aseen kanssa enemmän sinuiksi ja voittoja napsui perätysten viisi. Suurin ongelmani oli, että muste loppui usein kesken musteseinää käyttäessäni. Splashdown speciaalina tekee tästä aseesta ajoittain hyvin tuhovoimaisen kapistuksen, ja sillä voi olla paljon aggressiivisempi kuin perusversiolla.

Ei tämä ensimmäinen kerta Decon kanssa ollut, mutta verrattain vähän sitä olen kuitenkin käyttänyt.



Yksi parhaista fiiliksistä tässä pelissä tulee, kun kantaa Rainmakeria jatko-ajalla, eikä hoida omaa tehtäväänsä kuin pässinpää. Juuri ja juuri voittoon! Ai että.



« Viimeksi muokattu: 10.03.2019 11:42 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Sivuja: 1 [2] 3
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines