Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Kalenteriin linkitetyt tapahtumat
  • Splatoon 2: 21.07.2017
  • Splatfest: Retro vs. Modern: 22.09.2018 - 23.09.2018
  • Frosty Fest (Splatoon 2): 04.01.2019 - 05.01.2019
Sivuja: [1] 2 3
Tulostusversio
Aihe: Splatoon 2  (Luettu 20484 kertaa)
Splatoon 2 « : 27.06.2017 13:22 »
Ephram Fiilistelijä Jäsen Viestejä: 7 349 Basaaripisteet: 0 Profiili


Julkaisupäivä: 21.7.2017
Genre: Third person shooter
Kehittäjä: Nintendo EPD

Maailmanlaajuisesti toukokuussa 2015 julkaistu Splatoon nousi yllättävään kukoistukseen kuihtuvalla WiiU:lla. Se villitsi erityisesti Japanissa, ja myi todella vaikuttavat 4,8 miljoonaa. Nousevan auringon maassa Splatoon on menestyksellisin uusi pelisarja sitten Wiin ja WiiSportsin voittokulun.

Se ei kuitenkaan voittanut pelaajiaan puolelleen heti – päinvastoin. Ensimmäiset trailerit ja kuvat kohottivat kulmakarvoja, eivätkä kaikki kovan luokan Nintendo-fanitkaan olleet valmiita povaamaan sille suurta menestystä tahi vakipaikkaa konsolissaan.

Splatoon 2 antaa tulitukea Nintendo Switchin väkevästi alkaneelle lennolle, mutta kykeneekö se samalla houkuttelemaan mukaansa uusia pelaajia – sellaisia, jotka jättivät alkuperäisen kokonaan väliin? Itsekin kuulun siihen joukkoon. TestFire sai kuitenkin kaipaamaan enemmän, niin kuin hyvän makupalan kuuluukin. Se jätti tunteen, että tasaveroisessa peliseurassa areenojen töhriminen musteella nousee todennäköisesti varsin hauskaksi sellaisellekin, joka ei halua vääntää peliä tiukan kilpailullisella asenteella.

Piditkö Splatoonista? Jos jätit väliin, niin miksi?


www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: Splatoon 2 « Vastaus #1 : 05.07.2017 08:02 »
Ephram Fiilistelijä Jäsen Viestejä: 7 349 Basaaripisteet: 0 Profiili Huomenna klo. 17:00 kotimaan aikaa eetteriin vielä yksi Splatoon 2 -direct.

Huhut ja arvailut kiertävät, että tulossa olisi uusi TestFire, kenties tälle ja/tai tulevalle viikonlopulle. Mikäs siinä!
« Viimeksi muokattu: 05.07.2017 09:20 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: Splatoon 2 « Vastaus #2 : 16.07.2017 06:45 »
Ephram Fiilistelijä Jäsen Viestejä: 7 349 Basaaripisteet: 0 Profiili En ole lainkaan hyvä tässä pelissä, se tuli eilen selväksi SplatFestissä.  :lol:

Olenko missään pelissä hyvä? Ehkä kohtuullinen, mutta Splatoonissa en eilen ilalla päässyt kertaakaan kunnon hurmokseen. Toisaalta siellä saattoi olla originaalin veteraaneja areenalla, mutta osan myös selittää, etten sujahtanut pelimekaanikoihin sisään niin jouhevasti kuin luulin.

Lopputuloksena Splatoon 2 ei tässä vaiheessa ime (minä tosin imen) puoleensa samalla vetovoimalla kuin MK8:D tai ARMS. Pitää saada lisätunteja alle, jotta jossain vaiheessa voisi kuulua KLIKS ja todeta, että tämähän skulaa, jos tämän genren peli yleensä voi upota minulle tässä muodossa – vaikka peli miten hyvä olisikin, on aina olemassa subjektiivinen liikkumavara.

Pettymyksenä tuli myös se, ettei pelissä ole lainkaan mahdollisuutta jaettuun ruutuun online-matseissa.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: Splatoon 2 « Vastaus #3 : 16.07.2017 10:24 »
Discokuningas Jäsen Viestejä: 60 Basaaripisteet: 0 Profiili Oletko pelannut yhtään ykköstä? Kyllä Splatoon kylmiltään voi olla aika vaikeaa kokeneita pelaajia vastaan. Itse pärjäsin hyvin ja mukavaa oli. Ykkösessä yksinpelimoodi opetti hienosti pelin kontrollin ja iskosti sen selkärankaan. Ja kakkosessa yksinpelimoodi on monipuolisempi opettaja eri aseineen. En usko että kyseessä on yleiset pelitaitosi. Itse olin hukassa Armsin testpunchissa kun suoraan heitettiin online peliin nopealla kontrolliopettelulla, mutta koko pelin myötä ne opin hyvin. Splatoonissa oli vielä veteraanit vastassa. Tosin sen verta helpotusta että japanilaisilla oli oma Splatfest aikansa :D
tallennettu
Vs: Splatoon 2 « Vastaus #4 : 16.07.2017 10:32 »
Ephram Fiilistelijä Jäsen Viestejä: 7 349 Basaaripisteet: 0 Profiili
Oletko pelannut yhtään ykköstä? Kyllä Splatoon kylmiltään voi olla aika vaikeaa kokeneita pelaajia vastaan. Itse pärjäsin hyvin ja mukavaa oli. Ykkösessä yksinpelimoodi opetti hienosti pelin kontrollin ja iskosti sen selkärankaan. Ja kakkosessa yksinpelimoodi on monipuolisempi opettaja eri aseineen. En usko että kyseessä on yleiset pelitaitosi. Itse olin hukassa Armsin testpunchissa kun suoraan heitettiin online peliin nopealla kontrolliopettelulla, mutta koko pelin myötä ne opin hyvin. Splatoonissa oli vielä veteraanit vastassa. Tosin sen verta helpotusta että japanilaisilla oli oma Splatfest aikansa :D

Splatoon 1 jäi minulta kokonaan välistä.

En tiedä, pitäisiköhän ensi kerralla kokeilla ilman gyroa? Toisaalta taas näkisin, että liiketunnistuksen opetteleminen kunnolla antaa lopulta edun pelkkään tateilla pelaamiseen. Kontrolleissa ei siis itsessään ole mitään vikaa, Pro-ohjainta miellyttävämpää tuskin onkaan.

Yksinpeliä siis kannattaa harjoitella ensin, kun pelin saa vajaan viikon kuluttua koneeseen. Räiskinnät (vaikka Splatoon ei nyt ihan perinteisin sellainen olekaan) eivät ole olleet menullani vuosiin – viimeksi taisin Killzone 2:ta pelata PS3:lla vähän reilummin verkossa.

EDIT: Pelasitko Discokuningas Splatfestin muuten kakun vai jäätelön tiimissä? Itse pelasin kakun. Pearlin rokkaava asenne ja energiset tanssiliikkeet veivät sydämeni.  :P


« Viimeksi muokattu: 16.07.2017 13:29 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: Splatoon 2 « Vastaus #5 : 17.07.2017 02:15 »
Discokuningas Jäsen Viestejä: 60 Basaaripisteet: 0 Profiili Jäätelön. En ole kakkuihmisiä :D Mutta Splatoonissa opettelisin gyron. Ensinnäkin luultavasti ilman gyroa ei pärjää ja toisekseen Splatoonin kontrolli on omasta mielestäni yksi parhaista asioista mitä pelit ovat tarjonneet viime vuosina. Ja ylipäänsä gyro-tähtäys. Zeldassakin toimii mahtavasti.

Kampanja ei ole ainoastaan hyvää treeniä moninpeliä varten vaan ykkösen perusteella erittäin hyvä räiskintä/puzzle/tasoloikka -peli joka monessa mielessä muistutti jopa Mario Galaxya. Se oli ykkösessä vain melko lyhyt. Yksi lempiasioitani siinä pelissä ja kakkosen vastaava vaikuttaa joka suhteessa paremmalta.
tallennettu
Vs: Splatoon 2 « Vastaus #6 : 21.07.2017 07:18 »
Ephram Fiilistelijä Jäsen Viestejä: 7 349 Basaaripisteet: 0 Profiili Splatoon 2 on kaatanut eShopin.  :o

Itse lähden päivällä hakemaan oman, ihan kasetilla. Eilen kaverilistalla tosin näin jo yhden pelaavan tätä, mistä lie saanut...  8)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: Splatoon 2 « Vastaus #7 : 22.07.2017 06:39 »
Ephram Fiilistelijä Jäsen Viestejä: 7 349 Basaaripisteet: 0 Profiili Vaikuttaa mainiolta!

Pelasin eilen ehkä puolet yksinpelistä ja opin siinä sivussa hyödyllisiä jippoja moninpeleihin. Super Mario Galaxy -vertaus ei ole huono, sillä koko ajan tulee vastaan uutta pelimekaniikkaa. Ohjauskin gyro-kallisteluineen tuntuu nyt paljon kotoisammalta.

Salmon Run on viihdyttävä – todella viihdyttävä. Mukavaa tehdä moninpelien jälkeen puhdasta yhteistyömissiota, ja tienata kivoja palkintoja. Vielä vaikeustaso tuntuu kohtuulliselta, mutta rankkien noustessa moodi kuumottaa varmasti ihan eri tavalla jo ensimmäisessä aallossa.

Turfissa pääsin tasolle viisi, tänään jatkuu.  :)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: Splatoon 2 « Vastaus #8 : 22.07.2017 08:20 »
Kubs Jäsen Viestejä: 489 Basaaripisteet: 1 Profiili
Splatoon 2 on kaatanut eShopin.  :o

Itse lähden päivällä hakemaan oman, ihan kasetilla. Eilen kaverilistalla tosin näin jo yhden pelaavan tätä, mistä lie saanut...  8)

Taisin olla minä, joka päivää aikaisemmin pelaili. Oli Prisman hyllyyn jo laitettu, niin pakkohan se oli napata mukaan.

Yksinpeliä muutama kenttä takana ja Turfia jonkunverran. Hyvältä maistuu, liikkeentunnistuksen otin heti pois, en oikein koskaan ole sitä osannut käyttää. Muutama peli pelattiin yhdessäkin. Taitaa kyllä vaatia Pro controlleria, sen verran hankalassa asennossa sormet välillä. Olen tosin vain handheldinä pelaillut.
tallennettu
Vs: Splatoon 2 « Vastaus #9 : 23.07.2017 14:47 »
tetsuo ...I think. Jäsen Viestejä: 369 Basaaripisteet: 2 Profiili Yksinpeli tuli vedettyä jo läpi, ei hirveenä ollut eroa ensimmäisen Splatoonin kamppikseen. Kyllä sen läpi pelasi mutta en usko että tulee kovin usein palattua siihen eri aseiden ja itemeiden keruun merkeissä.

Ei niin hirveesti oo aiemmin horde-tyyppiset jutut kummemmin napostellut, mutta Salmon Run on kyllä saanut meikäläisen huomion. Eilen ja tänään tuli vedettyä 1200 pojoa, jolla saa tärkeimmät jutut aukastua. Iskostunut niin nuo liikkeellä toimivat kontrollit selkärankaan ensimmäisen osan ajalta, ettei Salmon Runin pelaamisesta tullut mitään kun kokeilin kerran normi ohjauksella, vaatii vaan niin nopeata liikehdintää ajoittain että tässä pärjää paremmin gyrolla. Pääsin korkeimmillaan Profreshional rankille, mutta tipahin sieltä suht nopsaan pois. :D Kannattaa muuten tsekata myös tuon Switch appin ainut järkevä juttu, Splatoon 2:n shop, jossa aika hintavia mutta hyviä varusteita myynnissä ainoastaan tuolta kautta.

Ysi leveliin asti Turf Waria testailtu, fokus siirtyy enemmän tähän pelimuotoon nyt kun muut pelimuodot on koettu.
tallennettu
Vs: Splatoon 2 « Vastaus #10 : 23.07.2017 14:58 »
Ephram Fiilistelijä Jäsen Viestejä: 7 349 Basaaripisteet: 0 Profiili Salmon Run on tosiaankin loistava. Meininki tiukentui jo selvästi, sumuinen ja pimeä alue nostaa sykettä muutaman ylimääräisen lyönnin. Hyvä fiilis tässä pelimuodossa, vaikka minäkään en ole juuri k.o tyypin pelimoodeja aiemmin testaillut.

Pelasin Salmonia tänä aamuna siihen asti, että sain sen 600 pisteen lipukepalkinnon. Mukavasti tulee myös rahaa, kun ylimääräiset vaatteetkin voi myydä 4000 kolikolla halutessaan pois.

Salmonia voisi testata joskus laudan ihmisten kanssa, varmaan saadaan neljän lössi kasaan?

Splatoon 2:n graafisessa tyylissä on jotain mikä miellyttää ihan helvetisti – se on niin nintendomainen. Ja nämä kaikki värit! Peli käyttää dynaamista resoluutiota, mutta itse en ole kertaakaan huomannut pelin tiimellyksessä reson tippumista, vaikka sitä tietenkin on tapahtunut. Pelissä tapahtuu liikaa, jotta voisin tarkkailla sellaisia, enkä kenties ole tarkin kultasilmäkään.  :)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: Splatoon 2 « Vastaus #11 : 06.08.2017 17:26 »
Ephram Fiilistelijä Jäsen Viestejä: 7 349 Basaaripisteet: 0 Profiili Ensimmäinen "oikea" Splatoon 2 Splatfest päättyi hetki sitten Euroopassa. Hyvää huvia, todellakin! Eilen en ehtinyt pelata illalla kuin puolisen tuntia, tänään enemmän. Tuloksena yhteensä 33 voittoa ja 16 tappiota. Toiseksi viimeinen matsi majoneesitiimiä vastaan oli ikimuistoinen, sillä käänsimme jollain ihmeen ilveellä vajaamiehityksellä matsin voitoksi, vaikka vastapuoli sai splättäyksiä enemmän ja muutenkin paperilla homma vaikutti selvältä. Ilmeeni venähti, kun lopulta voitimme matsin kymmenellä prosentilla.

Splatfest toi muutenkin mukavaa vaihtelua kenttien ilmeeseen, musiikkiin ja yleiseen fiilikseen. Harmi vain, että ainakin Euroopassa joutui tänään pelaamaaan monta kertaa ketsuppi vs. ketsuppi -asetelmaa, kun majoneesijoukkueita ei vain riittänyt punaisella sotkettavaksi.

Ja miksihän kaverien kanssa (jotka ovat valinneet saman teeman) pelaamisesta on taas kerran tehty niin kovin vaikeaa? Kaverilistan kautta ei voi peliin liittyä, ja jos omaa joukkuetta kasaa, minimimäärä on neljä. Perusasian pitäisi olla, että voisimme muodostaa kahden ihmisen partyn ja lähteä sitten yleiseen pelinmuodostukseen. Näissä asioissa riittää parannettavaa.


« Viimeksi muokattu: 06.08.2017 17:31 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: Splatoon 2 « Vastaus #12 : 07.08.2017 08:11 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 002 Basaaripisteet: 14 Profiili Sehän olisi huijausta jos kaverin kanssa voisi ownailla noobeja.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Splatoon 2 « Vastaus #13 : 07.08.2017 09:07 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 758 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Ja miksihän kaverien kanssa (jotka ovat valinneet saman teeman) pelaamisesta on taas kerran tehty niin kovin vaikeaa? Kaverilistan kautta ei voi peliin liittyä, ja jos omaa joukkuetta kasaa, minimimäärä on neljä. Perusasian pitäisi olla, että voisimme muodostaa kahden ihmisen partyn ja lähteä sitten yleiseen pelinmuodostukseen. Näissä asioissa riittää parannettavaa.

Koska Nintendo.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Splatoon 2 « Vastaus #14 : 04.09.2017 12:15 »
Ephram Fiilistelijä Jäsen Viestejä: 7 349 Basaaripisteet: 0 Profiili Taas olin Splatfestissä häviäjien puolella!

Jälleen väänsin itseni maksimirankiin, enemmän voittoja kuin tappioita, koin siis tehneeni oman osani näkymättömyyden puolesta. On se kyllä kumma, jos seuraavalla kerralla tulee jo kolmas peräkkäinen tappio...

Pesen tappion karvaan kalkin Salmon Runissa, joka on koukuttanut minut täysin ennakoimattomalla vahvuudella. Booyah!
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: Splatoon 2 « Vastaus #15 : 19.09.2017 14:58 »
Joel-san Administraattori * Viestejä: 925 Basaaripisteet: 3 Profiili On tullut pelattua aika paljon tätä peliä. Yksinpelikampanja ei ole paljoa napostellut, mutta sen takia en olekaan tätä hankkinut vaan moninpelin takia. Katselin pelistä ennen julkkaria videoita ja hypetyin suorastaan vähän. Ostin sitten julkaisupäivänä. Ihan alun huuman jälkeen en oikein tiennyt, mitä ajatella pelistä. Jatkoin pelailua ja sitten kolahti. En ole ylipäätänsä tavannut pelata juuri yhtään nettimoninpelejä. Eivät ole kiinnostaneet. Kuitenkin aikanaan innostuin Counter-Strikesta ja pelasin sitä muutaman kerran viikossa, tunti pari kerrallaan. Sillä tavoin tavanomaisesti. Sittemmin kyllästyin CS:ään. Splatoonissa näin jotenkin sen, että se täyttäisi tämän saman lokeron eikä se ole niin hermoja raastava taitopeli.

Taitoa kyllä tarvitaan ja välillä on kiva saada kunnon vaihde silmään ja ownata koko vastustajan tiimi. Mutta jos ei ole suorituspäällä, voi ottaa aseeksi vaikka maalitelan ja keskittyä maalailemaan kenttää. Pelissä on paljon hauskoja aseita ja iso osa niistä on oikeasti hyviä ja käyttökelpoisia. Muutkin kuin sarjatulta ampuvat rynnäkköaseet (vrt. CS:ssä AK-47/M4). Järjestyksessä omat suosikkini ovat:

1. Ämpäri

Tämä on ässä. Pitkä kantama. Hyvät sivuaseet. Kuitenkin vaatii tarkkuutta ja hyvää liikkuvuutta, jottei jää alakynteen erityisesti rynnäkköaseille. Haastetta siinä mielessä.

2. Sateenvarjo

Haastava käyttää. Lyhyt kantama. Tätä käyttäessä saa helposti turpiinsa, jos ampuu ohi. Pitää olla siis tarkkana ja erityisesti pitää olla taitava uimaan maalissa, jotta saa vastustajan yllätettyä/hämättyä. En muista, mitkä sivuaseet, mutta huonohkot muistaakseni. Eli haastetta piisaa, mutta sitä tyydyttävämpää tämän käyttö on, kun onnistuu. Suojavarjo on mahtava, kun ja jos sitä muistaa käyttää.

3. Maalitela

Tästäkin se ihan perusmalli on paras. Toimii ihan hyvin hyökkäysaseenakin. Useimmiten kyllä otan puolustavan roolin tämän kanssa. Vähän chillimpää peliä siis tämän kanssa. Hyvät sivuaseet.

4. Lyhyen kantaman tarkkuuskivääri

Sori, en tiedä tämänkään aseen nimeä. Pelaan tätäkin peliä ranskankielellä eikä minulla ole hajuakaan aseiden nimistä englanniksi. Joten keksin niille nyt nämä suomenkieliset nimet.

Tämä on siis se sinisen värinen tarkkuuskivääri, jolla on lyhyt kantama, mutta nopein laukauksen latausaika. Pelaan tällä aseella oikeastaan kehittääkseni osumatarkkuuttani ja tähtäyksen hienosäätöä gyrolla. Muilla tarkkuuskivääreillä en pysty pelaamaan, koska niillä laukausta saa ladata tuskastuttavan kauan. Lyhyt latausaika mahdollistaa vikkelämmän liikehdinnän ja pelaamisen. Pystyy jopa hastaamaan rynnäkköaseella varustautuneen vastustajan, jos sihti on kohdallaan.

Sivuaseet semihuonoja, maalihaarniska on onneksi edes jotenkin käyttökelpoinen. En ymmärrä, mitä hyötyä niistä vastustajan sijainnin paljastavista tutkista oikein on. Ei tässä pelissä ole koskaan tarvetta katsoa kartalta, missä vastustajat liikkuu. Kyllä se on selvää muutenkin.

Eli siis melkoinen haaste pelata tällä, mutta toisaalta todella tyydyttävää pärjätä, koska tällä ei saa mitään aikaiseksi ilman että sihti pelaa. Tietyllä tekniikalla saa kenttää maalattua aika nopeasti ja isolta pinta-alalta.

---

Pelaan nimimerkillä YoL. Saa lisätä kaveriksi. Älypuhelimeni Android-versio on toisaalta sen verran vanha, etten pysty asentamaan Nintendon chattiappia puhelimeeni. Joten mykkää peliseuraa siis tiedossa. Jonain päivänä ostan uuden puhelimen.


« Viimeksi muokattu: 19.09.2017 15:06 kirjoittanut Joel-san »
tallennettu
Vs: Splatoon 2 « Vastaus #16 : 22.09.2017 08:18 »
Ephram Fiilistelijä Jäsen Viestejä: 7 349 Basaaripisteet: 0 Profiili Hypin tällä hetkellä Rankedin ja Salmon Runin välillä. Arvosanat alkavat ensin mainitussa olla A:n pintaan. Saa nähdä, onko S-kategoriaan lähiaikoina asiaa.

Kun kyllästyy rankattujen moodien anteeksiantamattomuuteen, on todella mukavaa marssia Salmoniin ja tehdä tiimityötä. Kun pääsee osaksi hyvää tiimiä (jos ei mene hyvin, vika on tietenkin aina muissa, eikä itsessä) nousee moodi viihdyttävimmäksi, mitä peli tarjoaa. Bonuksia sataa, "vielä yksi peli" -koukku asetellaan taitavasti. Ensiesittelyssä mitäänsanomattomalta näyttänyt SR pääsi siis todella yllättämään.

Kokeilin eilen Tower Controllissa ensimmäistä kertaa Octobrushia, ja sivelsin sillä 22 tappoa, ollen tiimimme paras pelaaja. Tuntui, että sudilla sai huiskia minne sattuu, ja kunhan vain oli riittävän lähellä vihollisia, syntyi tuhoisaa jälkeä. Pariin otteeseen splättäsin kerralla kolme Inklingiä pois tornin ympäriltä.

Seuraavan Splatfestin julkistukseen tuskin on pitkä aika. Mikähän on teema tällä kertaa?

Pelaan nimimerkillä YoL. Saa lisätä kaveriksi.

Olin lisäämässä, kunnes muistin, että siihen tarvitaan kaverikoodi...  Laitapa peliseuran puolelle se, kun ehdit.  :)


« Viimeksi muokattu: 22.09.2017 08:24 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Re: Splatoon 2 « Vastaus #17 : 22.09.2017 08:51 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 758 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Pelaan nimimerkillä YoL. Saa lisätä kaveriksi.

Olin lisäämässä, kunnes muistin, että siihen tarvitaan kaverikoodi...  Laitapa peliseuran puolelle se, kun ehdit.  :)

Tuli naurahdettua ihan ääneen :D
Play-Asia
tallennettu
Vs: Splatoon 2 « Vastaus #18 : 24.09.2017 15:03 »
Joel-san Administraattori * Viestejä: 925 Basaaripisteet: 3 Profiili
Pelaan nimimerkillä YoL. Saa lisätä kaveriksi.

Olin lisäämässä, kunnes muistin, että siihen tarvitaan kaverikoodi...  Laitapa peliseuran puolelle se, kun ehdit.  :)

Tuli naurahdettua ihan ääneen :D
Ai niin.  :lol: Jäinkin miettimään, että miten kaverikutsu edes tehdään. Olen saanut joitakin kutsuja muilta, mutta yhtään en ole itse tehnyt. En tiedä, miten nämä minut lisänneet henkilöt ovat onnistuneet kutsunsa tekemään. Voiko sillä älypuhelinsovelluksella lähettä kutsuja esim. edelliseen matsiin osallistuneille pelaajille?

EDIT: Näyttäisi olevan ihan konsolissa itsessään tällainen listaus pelaajista, joiden kanssa on viime aikoina pelannut.

EDIT2: Laitoin kaverikutsuja tulemaan!


« Viimeksi muokattu: 11.10.2017 21:14 kirjoittanut Joel-san »
tallennettu
Vs: Splatoon 2 « Vastaus #19 : 30.09.2017 07:03 »
Ephram Fiilistelijä Jäsen Viestejä: 7 349 Basaaripisteet: 0 Profiili


Oooookay.

I don't give a shit. Pistän rullan telineeseen miten sattuu, joskus oikeinpäin, joskus nurinkurin. Tarvitsen siis kolmannen vaihtoehdon! Mutta en saa, joten todennäköisesti joudun valitsemaan sen perusteella, miten laitoin viimeksi rullan.

Eli paperi eteen.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: Splatoon 2 « Vastaus #20 : 04.11.2017 13:20 »
Ephram Fiilistelijä Jäsen Viestejä: 7 349 Basaaripisteet: 0 Profiili


EU:n Splatfest alkaa tänään klo 17:00.

Otan taukoa Odysseystä ja puolustan lämpimän aamiaisen kunniaa ihan vain siksi, että aamiainen ilman munakasta ei ole aamiainen eikä mikään!
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: Splatoon 2 « Vastaus #21 : 21.11.2017 16:22 »
Ephram Fiilistelijä Jäsen Viestejä: 7 349 Basaaripisteet: 0 Profiili https://splatoon.nintendo.com/news-video/major-updates-are-incoming/

Seuraavien viikkojen aikana tulossa suuria asioita: uusia kenttiä, pelimuoto, vaatteita, hiustyylejä, musiikkia.

Salmon Run on melkein yksinään 60 euron arvoinen pelimuoto, ja pian sitäkin pääsee tahkoamaan yhdellä uudella kentällä.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: Splatoon 2 « Vastaus #22 : 02.04.2018 20:27 »
Ephram Fiilistelijä Jäsen Viestejä: 7 349 Basaaripisteet: 0 Profiili Ensimmäistä kertaa ikinä S-rankille! Splat Zones pelimuotona, ja nousu tapahtui vielä "veitsi kurkulla" -skenaariossa, viiden pelin mittaisen voittoputken jälkeen. Yhdenkin matsin häviö olisi johtanut rank-mittarin rikkoutumiseen.

Huiman tyydyttävää. Harvoin olen kokenut vastaavaa onnistumisen riemua online-pelissä.

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: Splatoon 2 « Vastaus #23 : 10.04.2018 06:59 »
Ephram Fiilistelijä Jäsen Viestejä: 7 349 Basaaripisteet: 0 Profiili Octo Expansion julkaistaan 13.heinäkuuta? (huhu)

Bring it on! Splatoon 2 rokkaa, ja 3.0 vapautetaan tässä kuussa, Octo sopivasti myöhemmin. Hyvää pelattavaa kesälle, lisää ikimuistoisen tiukkoja moninpelimatseja ja Splatfestejä, joissa voi rankistaan huolehtimatta ottaa iisimmin ja samalla kokeilla uusia aseita ja taktiikoita menevässä festivaalihengessä.

Btw, Octopath Traveler päivätään perjantai kolmeksitoista heinäkuulle myös ja sama koskee Captain Toadia...
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: Splatoon 2 « Vastaus #24 : 21.04.2018 08:48 »
Ephram Fiilistelijä Jäsen Viestejä: 7 349 Basaaripisteet: 0 Profiili Typerryttävää, miten paljon Splatoonissa on syvyyttä – niin yksinkertaisen näköiseksi videopeliksi.

Vaatteisiin liitetyillä kyvyillä voi askarrella omaan pelityyliinsä ja nykyiseen aseeseen sopivan kykypaketin, joka ei kuitenkaan missään tapauksessa takaa voittoja. "Vähän kaikkea" -lähestymistapa ei toimi niin hyvin kuin tarkasti fokusoitu rakennelma, joka kietoutuu omien vahvuuksien ja heikkouksien ympärille. Paljon pommeja käyttävä hyötyy toissijaisia aseita käyttävästä mustesäästöstä, kun taas paljon musteessa aikaa viettävä ja yllätyksiin taktiikkaansa rakentava voi turvautua Ninja squidiin. Variaatioita on paljon.

Splatoonissa ei tarvitse edes olla joukkueensa paras ampuja ollakseen pelimuodoissa erittäin hyödyllinen tiimilleen. Turf Warissa maalaus on itsestäänselvän tärkeää, mutta rankattujen matsien pelimuodoissakin omalla värillä kentälle laitettu muste syö alaa pois vastustajalta. Joskus ventovieraat hitsautuvat dynamiikaltaan yhden viiden minuutin pelin aikana niin tiiviisti yhteen, että tuntuu kuin he lukisivat toistensa ajatuksia; yksi menee hyvällä menestyksellä tekemään sulkua vastapuolen pesälle, toinen suojelee päätehtävän aluetta, muut kaksi valvovat keskiöön johtavia sivuteitä. Tälläinen tilkittyä yhteistyötä tekevä tiimi voi hyvinkin kaataa ylivoimaisesti 3vs4-asetelmaan tiputtuaan välinpitämättömästi huiskivan yhden pelaajan ylivoiman, ja kun niin tapahtuu, tietää ettei kyse ollut vain tuurista.

Ja sitten, seuraavassa matsissa taika voikin raueta, kun aiemmin samassa tiimissä pelanneet joutuvat pelaamaan toisiaan vastaan.

"Tuo nyt on lasten peli", kommentti on Splatoonin tapauksessa äärimmäisen typerä. Kyllä lapset ja vähän peliä pelaavatkin voivat nauttia siitä omassa altaassaan, mutta se ei tarkoita, etteikö S+-tasolla voisi todistaa suorituksia, joissa taitavat pelaajat hyödyntävät Splatoonin suomaa laajaa työkalupakkia henkeäsalpaavilla tavoilla.

Se on näyttävää, se on viihdyttävää ja se on äärimmäisen energistä – tavalla, johon Nintendon nuori ja nouseva design-sukupolvi pystyy, klassisten tuotemerkkiensä ulkopuolelta.

Splatoon 2 on kaikkien aikojen paras online-peli.

Minulle.


« Viimeksi muokattu: 21.04.2018 08:58 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: Splatoon 2 « Vastaus #25 : 13.06.2018 12:15 »
Ephram Fiilistelijä Jäsen Viestejä: 7 349 Basaaripisteet: 0 Profiili Montako viestiä saa postata peräkkäin?  ;DOcto Expansion julkaistaankin aikaisemmin kuin mitä arveltiin: amerikkalaisille tänä iltana, eli Suomen ajassa DLC:n ilmaantuminen tarkoittaa torstaiaamua. On siis tullut aika törsätä kultakolikot.

270+ pelituntia, Splatzones ja Rainmaker S+-tasolla, enkä ole nauttinut Splatoon 2:sta ikinä enemmän kuin nyt...

... paitsi, kun Clam Blitz on kierrossa.  :PEDIT:

Onpahan lisäri, sanon minä. Vaikeustasossa ei olla todellakaan pihistelty. Huomaa, että näitä haasteita on ollut väsäämässä osittain sama tiimi, joka parsi kasaan BotWin pyhäköitä. Toistoa on ehkä jonkin verran, mutta kentät ovat niin kompaktissa muodossa, ettei se ole ainakaan vielä ärsyttänyt. Minulle kokonaisuus toimii paremmin kuin Splatoon 2:n varsinainen yksinpelitila.

Splatoonin huumori, tyyli, tunnelma ja pelattavuus ovat niin omanlaisiaan, ettei vastaavaa peliä yksinkertaisesti ole. Piste. Se on heittämällä omintakeisinta shaibelia, mitä Nintendo on lähivuosina duunannut, ja pelin laadusta voisi BotW ja Odyssey poislukien heittää ilmaan saman väitteen.


« Viimeksi muokattu: 15.06.2018 07:12 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: Splatoon 2 « Vastaus #26 : 07.08.2018 14:11 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 036 Basaaripisteet: 0 Profiili Juu ei ole kyllä meikäläisen peli tämä.
Vasta tasolla seitsemän ja olen jo niin kyllästynyt, koska pelissä on vain kaksi kenttää rotaatiossa kaksi tuntia kerrallaan.
Matsi kestää kolme minuuttia joten tuossa on aivan jumalaton määrä toistoa.
Kenen mielestä tuo on ollut hyvä idea ja miksi tunnun olevan ainoa jota tuo häiritsee.
Mitä iloa on siitä, että peliin on tullut paljon uusia kenttiä julkaisun jälkeen kun niitä ei pääse pelaamaan.
Toki rankedissa olisi tälläkin hetkellä eri kartat ja uusia moodeja verrattuna turf wariin, mutta se aukeaa vasta tasolla 10 ja motivaatio jatkaa on täysin nollissa.
Salmon runia koitin kolme matsia ja sielläkin on nyt vain se sama kenttä kokoajan joten kyllästyin siihenkin.

Pelin parasta antia onkin keskusaukiolta löytyvä rytmipeli jossa on yli 40 biisiä. Valitettavasti niistäkin kahdeksan on lukittu amiiboiden taakse eli yksi splatoon 2 amiibo avaa yhden noista biiseistä. Blah.
tallennettu
Vs: Splatoon 2 « Vastaus #27 : 10.08.2018 22:01 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 036 Basaaripisteet: 0 Profiili Tänään kyllä moninpeli maistui ja tuli pelattua kuusi tuntia putkeen eikä haitannut edes se, että sama kenttä tuli pahimmillaan seitsemän kertaa peräkkäin. Olin vaan pelannut tätä täysin väärin eli selvinpäin :D
Kummasti fiilis kohenee kun saa alkoholia vereen ja myös osumatarkkuus kasvaa kummasti.

Tuli myös ostettua octo expansion ja valehtelisin jos väittäisin, että suurin syy ei muka olisi ollut paljon söpömpi hahmo moninpelin puolelle.
Ei inklingit nyt varsnaisesti rumia ole, mutta en yhtään tykkää niiden silmistä enkä "hiuksista".
Toki octo lisäri alunperin kiinnosti muutenkin kunnes 100+ tuntia peliä pelanneet kirjoitteli kuinka perkeleen vaikea tuo lisäri on joten osto halut jäi.
Eilen kuitenkin otin riskin ja pakko sanoa, että puheet vaikeudesta on suuresti liioiteltuja. Eilen pelasin yli 60 kenttää läpi ja tänään loput.
Kuolinko monesti? Kyllä. Tekikö mieli heittää ohjain seinään? Pari kertaa, mutta silti pääsin kaikki läpi ja ainoastaan muutama haaste oli ihan oikeasti vaikea.

Toki jos noita lähtee pelaamaan moninpeli asenteella ja tyylillä eli juostaan ja ammutaan kovaa vauhtia niin varmasti henki lähtee jatkuvasti.
Itse taas olen...no ellen aivan paska niin ainakin reippaasti keskivertoa huonompi moninpelissä ja lähestyin noita varsin rauhallisesti ja varovaiesti.
Toki ne rainmaker ja ride the tower haasteet octolingeja vastaan olikin mulle sitten täyttä helvettiä.

Octo expansion oli reippaasti parempi yksinpeli kokemus mitä perus kampanja joka kävi loppua kohden jo puuduttamaan vaikka lyhyt olikin. Varsinkin viimeinen hub maailma oli puuduttava, koska se oli täynnä liikkuvien tasojen odotusta ja näkymättömien lattioiden maalaamista näkyviin. Kumpikaan ei lisää haastetta vaain ainostaan hidastaa etenemistä.

Octossa taas vaihtelua riitti eikä se alkanut puuduttaa missään vaiheessa vaikka aikaa meni yli 10 tuntia.
Tarinaakin oli enemmän ja ne uudet chat jutut tuli aina luettua välittömästi.
Todellakin 15e (käytin kultakolikoita) arvoinen hankinta.
tallennettu
Vs: Splatoon 2 « Vastaus #28 : 11.08.2018 06:33 »
Ephram Fiilistelijä Jäsen Viestejä: 7 349 Basaaripisteet: 0 Profiili
Toki octo lisäri alunperin kiinnosti muutenkin kunnes 100+ tuntia peliä pelanneet kirjoitteli kuinka perkeleen vaikea tuo lisäri on joten osto halut jäi.

Octon vaikeustasoa tuli verrattua lähinnä pelin yksinpelitehtäviin, jotka ainakin minulle olivat paljon helpompia kokonaisuutena kuin mitä Octo tarjosi. Kyllähän siinäkin oli läpihuutojuttuja, mutta lähes aina sai kuitenkin olla tarkkana.

Peittositko jo salaisen loppuvastuksen? Sitähän pidetään yleisesti laajennuksen suurimpana haasteena, ja sitä se minullekin oli.Tänä viikonloppuna muuten Salmon Runissa maukas yllätysaseiden kierto.« Viimeksi muokattu: 11.08.2018 11:38 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: Splatoon 2 « Vastaus #29 : 11.08.2018 07:44 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 036 Basaaripisteet: 0 Profiili Koitin mä sitä bossia kahdesti. Kuolin n. kymmenessä sekunnissa. En aio kokeilla uudestaan.
Tuo on juuri sellainen matsi jossa multiplayer veteraanit pärjää paremmin ja lukemani perusteella monet on joutuneet yrittämään kymmeniä kertoja.
Enkä kirjoituksellani vaikeudesta viitannut vain sun tekstiin vaan julkaisun aikoihin gamefaqsissa oli paljon kommentteja siitä, että 100+ tuntia pelanneiden oli pakko skipata monta haastetta vaikeuden takia.
Myös monissa tube arvosteluissa tätä sanottiin äärimmäisen haastavaksi joten olin varma, että mun täytyy varmaan skipata puolet haasteista.

Salmon runia tuli eilen pelattua useampi matsi, koska halusin päivän super palkinnon ja nuo random aseet oli ihan jees.
Paitsi silloin kun peli antaa jonkun vaari vainaan vanhan sniperin. Sniperit tuntuu tuossa moodissa niin turhilta kun katomatka ei kuitenkaan riitä keskeltä kenttää rantaan asti.
Sitten jos menet lähemmäs vihollisten nousu paikkaa niin oletkin äkkiä kusessa hitaan tulinopeuden takia.
Siitä kiva moodi kyllä, että siinä on aina vain ne kolme aaltoa vihollisia eikä kymmeniä kuten jossain gears of warissa.

Samalla salmon run taitaa olla ainoa horde moodi jota olen jaksanut pelata halo: reachin firefightin lisäksi.
Kaipa tätä voisi tänään vielä pelata ja sitten alkaakin olemaan vuoden online räiskintä kiintiö täynnä. Splatfestin aikoihin täytyy varmaan pari matsia pelata jos sieltä saisi rytmipelin puuttuvat biisit.
Multa puuttuu edelleen seitsemän biisiä niiden amiibo lukittujen lisäksi ja splatfest on ainoa moodi jota en ole pelannut.
tallennettu
Sivuja: [1] 2 3
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2021
Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines