Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 4 5 6 7 8 [9] 10
Tulostusversio
Aihe: Shoot 'Em Up!  (Luettu 86503 kertaa)
Vs: Shoot 'Em Up! « Vastaus #240 : 17.08.2011 11:42 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Suda 51:ltä on tulossa shmuppi XBLA:han ja PSN:ään. Pelin nimi on Sine Mora ja kehittäjien mukaan peli on ottanut visuaalisessa tyylissä vaikutteita Battle Gareggasta ja pelattavuudessa R-Typelta. Peli ei lähde bullet-hell linjalle, mutta kehittäjät ovat myös jyrkästi kiistäneet, että kyseessä olisi mikään euroshmuppikaan. Potentiaalisesti siis varsin tiukka setti tulossa.

Uutta pelikuvaa:



Näyttää kyllä varsin hyvältä.
tallennettu
Vs: Shoot 'Em Up! « Vastaus #241 : 22.08.2011 16:09 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili Indie-shmuppi Jamestown on Steamissä alle vintsan vielä kello kahdeksaan asti. Aivan törkeän kauniin näköinen ja Caven pelit on selkeästi pelattu. Ei pelattavuudeltaan kyllä samaa tasoa tai edes Cho Ren Shan tasoa, mutta ei todellakaan mikään huono peli.

A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Re: Shoot 'Em Up! « Vastaus #242 : 14.09.2011 16:39 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 942 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Shoot em up legenda Radiant Silvergun on nyt XBLA:ssa. 1200 pojoa kustantaa.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Shoot 'Em Up! « Vastaus #243 : 30.10.2011 13:16 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Lisää CAVE-parhautta tiedossa Eurooppalaisille! Rising Star Games tuo CAVEN viimeisimmän kolikkopelin Akai Katanan Xbox-käännöksen Eurooppaan. Pelihän pyörii 2D HD graffoilla laajakuvana, varmasti todella näyttävää kamaa. Ja itse pelihän on myös kovasti pidetty pelaajien keskuudessa.

tallennettu
Vs: Shoot 'Em Up! « Vastaus #244 : 11.11.2011 10:47 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili On muuten aika uskomattoman hieno peli tämä Daifukkatsu, Amazonista tilattu kopio saapui eilen. Ei taas paljon äärimmilleen voisi pelikokemusta viedä. Aika erilainen kokemus kyllä kuin Daioujou ja fokus on pääosin bullet-cancelissä. Paketissa on tosin se Daioujou-moodikin, joka on lähempänä edellistä osaa.

Black Label on pelinä aika käsittämätön. Musat ja visuaalit - aivan uskomatonta kamaa. Yagawan koodaama pelimekaniikka on myös häijy ja vaikeimmalla tasolla pelin vaikeustaso on ilmeisesti jotain Futarin God-moden luokkaa.

Eiköhän tämä peli riitä taas loppuvuodeksi, ei paljon muille peleille jää aikaa.
tallennettu
Vs: Shoot 'Em Up! « Vastaus #245 : 11.11.2011 11:31 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili Ai niin juu, sekin julkaistiin viikko sitten. En edes muistanut, kun oli kaikenlaista muuttohässäkkää päällä ja piti siinä välissä vähän pistää lihasta tohon kohta 4 vuotta täyttävään peli-PC:henkin. Battlefield 3 ja silleen. Pitääpä laittaa kuitenkin heti ykkösellä tilaukseen, vaikken ees tiedä, koska pääsen pelaamaan.

Örh, mikä pelisyksy.

A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Vs: Shoot 'Em Up! « Vastaus #246 : 11.11.2011 11:51 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Sanokoot muut mitä sanoo, mutta olen edelleen sitä mieltä, että Ikaruga on ylivoimaisesti paras shmup mitä on koskaan tehty. Jotenkin  se on vaan niin viimosen päälle hiottu ja suunniteltu paketti, että saa muut genren pelit tuntumaan huonoilta. Aina kun tekee mieli pelata kyseisen genren pelejä, niin pelaan vaan Ikarugaa. Vaikeustasoa ja opeteltavaa kuitenkin riittää kuitenkin loppuelämäksi, niin ei tarvitse ostella muita shmupppeja.
tallennettu
Vs: Shoot 'Em Up! « Vastaus #247 : 11.11.2011 11:57 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili
Sanokoot muut mitä sanoo, mutta olen edelleen sitä mieltä, että Ikaruga on ylivoimaisesti paras shmup mitä on koskaan tehty. Jotenkin  se on vaan niin viimosen päälle hiottu ja suunniteltu paketti, että saa muut genren pelit tuntumaan huonoilta. Aina kun tekee mieli pelata kyseisen genren pelejä, niin pelaan vaan Ikarugaa. Vaikeustasoa ja opeteltavaa kuitenkin riittää kuitenkin loppuelämäksi, niin ei tarvitse ostella muita shmupppeja.

Kantsii antaa CAVE:n peleillekin mahis jos joskus Ikarugan peluulta kerkiät. Pelimekaniikat ovat usein joustavampia kuin Ikarugan huipputason chainaus. Itse myös tykkään enemmän 2D-graffoista ja old-school henkiset musat miellyttävät enemmän. High Score-potentiaalia näissä peleissä on käytännössä loputtomiin ja japanilaiset tykittävät vieläkin kuukausittain uusia enkkoja vanhoihin peleihin. Yhdessä pelissä on opittavaa loppuiäksi.

 Onhan nämä makuasioita täysin ja onhan Ikaruga suvereeni mestariteos, siitä ei pääse mihinkään.
tallennettu
Vs: Shoot 'Em Up! « Vastaus #248 : 11.11.2011 22:41 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili
Sanokoot muut mitä sanoo, mutta olen edelleen sitä mieltä, että Ikaruga on ylivoimaisesti paras shmup mitä on koskaan tehty. Jotenkin  se on vaan niin viimosen päälle hiottu ja suunniteltu paketti, että saa muut genren pelit tuntumaan huonoilta. Aina kun tekee mieli pelata kyseisen genren pelejä, niin pelaan vaan Ikarugaa. Vaikeustasoa ja opeteltavaa kuitenkin riittää kuitenkin loppuelämäksi, niin ei tarvitse ostella muita shmupppeja.

Word. Ei ollut Ketsuistakaan vastusta.

Ikaruga kuuluu 3rd Striken ja RE4:n kanssa siihen pyhään kolminaisuuteen, joita pidän täydellisinä videopeleinä.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Shoot 'Em Up! « Vastaus #249 : 12.11.2011 10:47 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Itseäni Ikarugassa eniten häiritsee pelin muistipelimäisyys. Kovan tason pisteisiin vaaditaan melkeinpä, että muistat tarkalleen jokaisen vihollismuodostelman ulkoa koko pelin ajalta. Pelaaminen menee uskomattomaksi hinkkaamiseksi ja ulkoa opetteluksi. En vain ehkä ole tarpeeksi hc opettelemaan peliä.
tallennettu
Vs: Shoot 'Em Up! « Vastaus #250 : 12.11.2011 13:09 »
Soukyugurentaio-
tokuyo
~ forever with me ~ Jäsen Viestejä: 83 Basaaripisteet: 2 Profiili
Ikaruga Defence Force ROLL OUT  ;)

Tasojen ja vihollismuotojen opettelua ulkoa vaaditaan käytännössä missä tahansa huipputason shmupissa. Vaikka Ikaruga onkin melkoisen tarkka noista chaineista, väittäisin ettei moni Caven räiskyttelyt siitä jälkeen jää ja esim. Dodonpacheissa chainien katkeamiset rankaisevat pistepottia huomattavasti kovemmin kuin Ikarugassa tehdyt virheet - toisinaan pienet mokat on jopa mahdollista minimoida nopealla ajattelulla. Ikarugan pistesysteemi on myös siksi mieleeni, että se antaa tavallaan tarpeeksi tilaa valita omat taistelut. Jos jokin kohta tuntuu liian vaikealta chainittavaksi, sen kuin pelaa hetken hieman puolustavammin pelkästään vihujen luoteja nieleskellen ilman että chaini katkeaa - ajan kanssa sitten rauhassa opettelee niitä vaikeampia kohtia kunnes luottamus omiin taitoihin nousee. Jos peliä todella pelaa alusta asti siten, että ottaa mallia superplaysta ja ragequittaa jokaisen virheen jälkeen, Ikaruga on luultavasti hirveintä roskaa ikinä ja ymmärrän kyllä hyvin niitäkin tyyppejä, jotka eivät pelistä pahemmin nauti.

Tästä tuli muuten mieleen, että Ikarugan arcade-julkaisustahan on pian kulunut kymmenen vuotta. Kyllä se aika rientää.

Sitten muihin aiheisiin, sain tässä taanoin syntymäpäivälahjaksi Gradius III & IV kokoelmalevyn PS2:lle. Gradius kolmosen arcade-versio on kenties paras VMP-peli ikinä; pelkästään kakkostason kuplahelvetti saa selkäkarvat pystyyn armottomuudellaan ja kristallistaso onkin sitten jotain aivan käsittämätöntä. En tiedä onko se sitten sisäisen Gradius-faniuteni vai masokismin syytä että pelistä nautin luvattoman paljon. Ja onhan pelissä loistavat musiikit.

Ai niin, jos joku ihmetteli onko Final Boss projektimme enää edes elossa: kyllä siinä henki pihisee ja seuraava demo saadaan toivon mukaan pihalle ennen kuin eebrozgi lähtee tammikuussa armeijan harmaisiin.


« Viimeksi muokattu: 12.11.2011 17:12 kirjoittanut Soukyugurentaiotokuyo »
buginen lastenpeli
tallennettu
Vs: Shoot 'Em Up! « Vastaus #251 : 06.01.2012 05:58 »
sunn Jäsen Viestejä: 4 Basaaripisteet: 0 Profiili Nythän XBLA:ssa taas hemmoteltiin Xboxin omistajia, kun Radiant Silvergun ja Guwange oli alessa. Ostin molemmat. Hienoja pelejä, kerta kaikkiaan.

Mikään huono ei ole kyllä Xboxin Live Arcadeen ostettava Detana Twinbee, kun hintakin järkyttävät 240 MS-pistettä. Ostakaa ihmeessä, niin saadaan haastekisoja pystyyn. Minulla jo oli tuo peli Saturnille ja Sharp X68000:lle, mutta pakkohan se oli ostaa, kun sai halvalla (Sulo Vilen).
tallennettu
Vs: Shoot 'Em Up! « Vastaus #252 : 09.01.2012 15:40 »
Soukyugurentaio-
tokuyo
~ forever with me ~ Jäsen Viestejä: 83 Basaaripisteet: 2 Profiili
Hei, shmuppivuoden 2012 ensimmäinen valonpilkahdus on nyt täällä. ;)



Latauslinkki

Kestihän siinä aivan luvattoman kauan, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan: FB:n uusin demo on viimein ulkona. Valitettavasti kehitystyö jää kuitenkin taas pienelle tauolle, koska eebro siirtyy toviksi palvelemaan armeijan harmaisiin. Mutta toivottavasti tykkäätte uudesta versiosta, kaikenlaiset risut ja ruusut ovat myös tervetulleita.


« Viimeksi muokattu: 05.02.2012 19:55 kirjoittanut Soukyugurentaiotokuyo »
buginen lastenpeli
tallennettu
Vs: Shoot 'Em Up! « Vastaus #253 : 19.02.2012 18:09 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Hienon näköinen tuo FB! Pitääpä laittaa testaukseen kunhan löydän USB Saturn-pädini jostain.

Pitkästä aikaa tuli myös pelailtua Mushi Futaria. Recolla olen nyt pelaillut vaihteeksi ja kyllähän tuolla hahmolla tuntuisi suurin High Score-potentiaali olevan. Pelasin kaksi krediittiä kuukausien tauon jälkeen ja tuloksena oli uusi enkka 1.5 Original-vaikeustasoon, hieman yli 210 miljoonaa. Viimeiseen bossiin pääsin, mutta se ei enää kaatunut.

Raiden Fighters Acesin PAL-julkaisu on saanut uuden toivonkipinän, kun saksalainen julkaisija DTP on vihjaillut laittavansa pelin ulos, toivottavasti toteutuu. Sairaan kova paketti kuitenkin kyseessä.
tallennettu
Vs: Shoot 'Em Up! « Vastaus #254 : 27.02.2012 13:02 »
Noppa yarr Jäsen Viestejä: 270 Basaaripisteet: 0 Profiili Täytyypä hehkuttaa miten hyvä peli tuo Jamestown on. Shmupit ovat muuten olleet minulle unknown territorya, mutta Humble Bundlessa mukana tullutta Jamestownia tulee pelattua usein. Todella koukuttavaa menoa ja vaikeustasot antavat paljon lisäarvoa. Pelissähän on vain neljä kenttää (en ole vielä edes läpäissyt viimeistä kenttää) ja mukana on myös
tajuttoman vaikeita challengeja.
Pitää myöhemmin kokeilla padilla peluuta mutta näppiskin on toiminut hyvin. Hiiriohjaus on aika tarkka ja sopii varsin hyvin gunner aluksen ohjaamiseen, tosin se tuntuu vähän liian raahavalta.
Peliä pystyy myös pelaamaan neljän pelaajan voimin (vain local co-op) ja ihan hauskaa se oli kaverin kanssa räiskiessä.

Peliä saa alle kympillä mm. Steamista, ei paha hinta.
tallennettu
Vs: Shoot 'Em Up! « Vastaus #255 : 11.05.2012 09:58 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili


Tänäänhän julkaistaan Euroopassa CAVEn viimeisin mestariteos Akai Katana. Luvassa laajakuva 2D:tä HD:na, näyttää niin saatanan hyvältä. Pelissä on sekoitus Progearia ja ESPGaludaa ja se muistuttaa muutenkin vanhan ajan toimintaklasareita, kuten Metal Slugia, Contraa tai Gradiusta. Itse laitoin Amazonilta tulemaan, pitäisi olla ensi viikolla käsissä. Vuoden tiukinta kamaa.

Tsekatkaahan myös haastattelu pelistä:

tallennettu
Vs: Shoot 'Em Up! « Vastaus #256 : 11.05.2012 11:38 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Näyttää kyllä yllättävän hyvältä. En ollut tähän mennessä jaksanut katsoa edes yhtäkään videota, kun luulin että kyseessä on taas yksi animehörhöilyshmuppi, mutta tämähän muistuttaa tosiaan enemmän Progearia. Tosin bossit on edelleen jotain hölmöjä ilmassa leijuvia velhoja.

Mutta eniten kiinnostaa Dodonpachi Saidaioujou. Taitaa olla Caven tekemien perinteisten hc-shmuppien joutsenlaulu. Kuulemma jopa Daioujouta vaikeampi, kenties vaikein Cave-shmuppi ikinä. Toivottavasti nähdään joskus konsoleillakin.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Shoot 'Em Up! « Vastaus #257 : 22.05.2012 21:36 »
Soukyugurentaio-
tokuyo
~ forever with me ~ Jäsen Viestejä: 83 Basaaripisteet: 2 Profiili


Ikuisuusprojekti Dodonpachi kellistyi viimein. Tai ainakin ensimmäinen looppi, tokalla meno katkesikin saman tien kuin seinään. Ajaton klassikko ja todellinen tiennäyttäjä genressään, ei siitä mihinkään pääse, vaikken uskomattoman sadistiselle pistejärjestelmälle juuri lämpene.

Nyt kun kesällä pääsee vähän tienaamaankin niin voisi alkaa metsästellä tuoreempaa shmuppitarjontaa 360:lle - kenties siinä ohessa ehtisi sitten myös FB:n parissa säätämään.
buginen lastenpeli
tallennettu
Vs: Shoot 'Em Up! « Vastaus #258 : 22.05.2012 22:23 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Onnittelut! Aika kova suoritus tuo 1CC. Pitäisi itsekin ruveta taas jauhamaan pitkästä aikaa tuota DDP:tä, mutta boksin shmupit ovat pitäneet kiireisenä. Itse tainnut päästä viimeiseen kenttään, mutta läpi ei ole koskaan vielä mennyt. Voisi tulla XBLA:han tuokin peli. Legendaarinen peli ja tätä oikeastaan suosittelisin pelaajille, joille Caven pelit eivät ole ennestään tuttuja.



Akai Katana saapui tänään postissa ja hetken ehdin peliä testailla. Aijai kun on taas kovaa settiä. Peli näyttää ihan uskomattoman hienolta LCD:ltä laajakuvana pelattuna. Taustat ovat hienoja salamoineen ja muine valoineen ja pitkästä aikaa kunnon military-meininki Ketsuin henkeen. Musatkin helvetin tiukat Caven tyyliin. Pelailin tuota boksille duunattua pelimoodia ja oli kyllä sairaan hieno pistesysteemi. Kuin sekoitus Futari BL:ää ja Espgaludaa. Eiköhän tämän kanssa mene taas pari kuukautta. Pitää koittaa ainakin se 1CC hoitaa.

Tsekaatpa vielä videoarvio pelistä, yllättävän messissä oli Gamespot tällä kertaa shmuppiarvostelussaan:

http://www.gamespot.com/akai-katana-shin/videos/akai-katana-shin-video-review-6377251/


« Viimeksi muokattu: 22.05.2012 22:39 kirjoittanut echoes »
tallennettu
Vs: Shoot 'Em Up! « Vastaus #259 : 29.05.2012 16:53 »
fngs Take it as you will. Jäsen Viestejä: 24 Basaaripisteet: 0 Profiili Moro, vuos taukoa kaikestapa melkein, mut nyt oon tilaamas Akain. Mitenkä echoes rankkaisit caven julkaisuista xboxilla? NTSC-J ei oo tullu tilattua mitään saati pelattua. Nyt tais tulla Mushihemasama HD mutta ehkä kesällä mieluummin ryyppää nekin rahat. Voin myös myydä vehkeen ilman kovoa jos jotain kiinnostaa. Vieläkö Raiden Fighters tulossa :D
Tiger Army Never Die
tallennettu
Vs: Shoot 'Em Up! « Vastaus #260 : 29.05.2012 22:49 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili
Mitenkä echoes rankkaisit caven julkaisuista xboxilla?

Rankkaisin boksin julkaisut ehkäpä näin:

1. Mushi Futari
2. Muchi Muchi Pork/Pink Sweets
3. Akai Katana
4. Espgaluda II
5. Deathsmiles
6. DDP Resurrection

Pork/Sweets paketti on hinta-laatu-suhteeltaan aika kova, sillä molemmat pelit ovat omalla tavallaan nerokkaita. Pork on helposti lähestyttävä, mutta omaa syvyyttä aivan helvetisti. Pink Sweets on varmaan äärimmäisin peli, jota olen ikinä testannut, aivan jäätävän paljon kikkailua ja opittavaa. Peli on myös todella brutaali.

Akai Katana on osoittautunut loistavaksi peliksi ja olen oikeastaan ehtinyt raapaisemaan ainoastaan yhtä pelimoodia tässä vaiheessa. Takuuvarma ostos.

DDP Resurrectionin normimoodi ei ole innostanut mitenkään ihan hirveästi oikeastaan auto-bombin takia. Black Label on tosin aivan helvetin hyvä, mutta vaikea.

Kaikki kokeilemani pelit ovat silti parhautta ja pelailtavaa riittää loppuelämäksi. J-boksin tarjontaa en ole päässyt testailemaan, ainakin Ketsui on vissiin porttauksena lähes täydellinen.

Niin ja Raiden Fighters Acesia tuskin tullaan näkemään, pelin tämänhetkinen julkaisija on menossa konkkaan ja aika epävarmalta näyttää. Edellinenkin julkaisija meni konkurssiin ja peli on aika pahassa limbossa tällä hetkellä.
tallennettu
Vs: Shoot 'Em Up! « Vastaus #261 : 13.07.2012 15:57 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Nyt on sitten päästy shmuppineitsyydestä lopullisesti Cuben Ikarugan pamahtaessa eilen läpi. Ei siinä mennyt hirveästi aikaa kun pelin easy modella vedin, vaikka olenkin huono tässä genressä. Ekat kaksi chapua ovat kuin linnunmaitoa ja kolmonen myös kunnes tulee vastus jossa alkaa lähtemään continue jos toinenkin. Pitäisi varmaan seuraavaksi Radiant Silvergun hommata kun Ikaruga oli niin mahtitekele.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Shoot 'Em Up! « Vastaus #262 : 13.07.2012 16:02 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Ikarugaa kannattaa pelata pisteitä mahdollisimman paljon keräten, ei se nyt niin hieno peli selviytymismielessä ole. Saatika Easyllä.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Shoot 'Em Up! « Vastaus #263 : 13.07.2012 16:23 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Juu, eiköhän tuota tule pelattua niin kauan kunnes tylsistyn ja hankin uuden sumpin.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Shoot 'Em Up! « Vastaus #264 : 13.08.2012 22:26 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili


Jeejee Rising Star Games tuo Dreamcastin kulttiklassikon Under Defeatin Xbox 360 ja PS3-remaken Eurooppaan. Peliä en ole ikinä testannut, mutta ilmeisesti aika hieno old-school tykitys kyseessä. Nasta saada vähän perinteisempääkin räminää noiden Cave-porttien rinnalle.

http://www.risingstargames.com/game.aspx?sku=under-defeat-hd-deluxe-edition


« Viimeksi muokattu: 13.08.2012 22:31 kirjoittanut echoes »
tallennettu
Vs: Shoot 'Em Up! « Vastaus #265 : 25.09.2012 21:37 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Hommat toimivat! Shmuppijätkillä riittää pelailtavaa vielä tulevinakin kuukausina.

Eschatoksen jatko-osa Ginga Force julkaistaan vuoden lopulla ja se tulee olemaan aluekoodivapaa niin kuin Eschatoskin. Pelihän näyttää todella lupaavalta ja musat ovat ns. parhautta.



Cave on ilmoittanut, että sen tavoitteena on julkaista Dodonpachi Saidaioujoun Xbox-käännös samanaikaisesti kaikkialla maailmassa. Kelpaisi kyllä itselle sillä tämä saattaa olla Caven viimeinen taidonnäyte shmuppien parissa.

Vuoden lopulla pääsee myös testailemaan tuota Under Defeatin HD-käännöstä.

tallennettu
Vs: Shoot 'Em Up! « Vastaus #266 : 09.11.2013 12:46 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Housemarquen Resogun näyttää aika törkeän hyvältä.



Mielenkiintoisin next-gen julkaisu tällä hetkellä.
tallennettu
Vs: Shoot 'Em Up! « Vastaus #267 : 31.12.2013 08:43 »
saska Jäsen Viestejä: 650 Basaaripisteet: 2 Profiili


15 sekunnin mielijohteesta tein pelin neljässä viidessä yössä.
http://oeoe.fi/roofrunners/rax10/
tallennettu
Vs: Shoot 'Em Up! « Vastaus #268 : 19.02.2014 11:19 »
Sarkoni Jäsen Viestejä: 435 Basaaripisteet: 0 Profiili Mmmmitä. Ikaruga tuli ihan yllättäen Steamiin.

Turvat tukkoon ja rahaa tiskiin.
tallennettu
Vs: Shoot 'Em Up! « Vastaus #269 : 19.02.2014 12:33 »
Lanttu Jäsen Viestejä: 976 Basaaripisteet: 1 Profiili
Mmmmitä. Ikaruga tuli ihan yllättäen Steamiin.

Turvat tukkoon ja rahaa tiskiin.

Kenties ensimmäinen, muttei viimeinen Treasure-peli Steamissa. Eikä puhuta vain porteista, vaan suunnittelevat kehittävänsä nimenomaan jotain täysin uutta Steamia varten. Itselleni ei toki kummoinenkaan uutinen, kun en Shoot 'Em Upien suuri ystävä ole (ehkä voin Ikarugan ostaa ja testata sitten joskus -75% alesta), mutta monelle tämä voi olla kovakin juttu. Tai/ja yllättävä.
\"Vittu mää en tiedä mikä hedelmä on!\"
tallennettu
Sivuja: 1 ... 4 5 6 7 8 [9] 10
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines