Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Kalenteriin linkitetyt tapahtumat
  • Shin Megami Tensei: Persona 3 -julkaisu: 29.02.2008
  • Shin Megami Tensei: Persona 3 FES -julkaisu: 17.10.2008
Sivuja: [1] 2 3
Tulostusversio
Aihe: Shin Megami Tensei: Persona 3  (Luettu 18570 kertaa)
Shin Megami Tensei: Persona 3 « : 27.02.2008 12:44 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili


Paljon kehuttu RPG-peli Persona 3 julkaistaan vihdoin Euroopan mantereella tämän viikon perjantaina! Pelisarjan aikaisempia osia ei olekaan vanhalla mantereella nähty.

Lyhyt lainattu kuvaus: Olet nuori poika, joka siirretään Port Islandilla sijaitsevaan Gekkoukanin kouluun. Pian hän saavuttuaan häneen iskeytyvät yön hirviöt. Hänen toinen persoonallisuutensa, Orpheus, herää eloon. Hänelle selviää, että hänellä on samanlaisia voimia kuin muilla saman koulun oppilailla. Heiltä opit monia uusia asioita kuten kuinka piilottaa aikaa kahden päivän väliltä.

* Luo oma sosiaalinen verkosto, jonka avulla voit luoda ystävyyssuhteita ja jopa rakastua.
* Unohtumattomat hahmot ja loistelias dialogia tekevät tästä pelistä eläväisen.
* Peli tarjoaa tyylikkästi luotuja 2D -hahmoja, yksityiskohtaisia 3D -animaatioita ja upeita kohtauksia.
* Intensiivinen taistelujärjestelmä löytää nopeasti vihollisen heikkoudet.
* Lisämateriaali:
* 52-sivuinen nelivärinen kirjanen, jossa kuvia hahmosta, hahmotelmia pelitilanteista ja paljon muuta.
* Soundtrackillä soi urbaanista hipahtavaa teknomusiikkia. - Official PlayStation 2 Magazine: 10/10



Peli on saanut paljon suitsutusta pelimediassa ja mm. Gamespot ja Gamespy valitsivat pelin vuoden 2007 parhaaksi roolipeliksi.

Suomessa julkaistava versio on todennäköisesti se Special Edition, missä on mukana artbook ja soundtrack, ainakin kaikkien ennakkotilaustietojen mukaan. Ilmeisesti Briteissä tätä versiota ei julkaista ollenkaan. OVH pelillä taitaa olla 39,90, joten hintalaatusuhde pitäisi olla kohillaan. Harmillisesti Eurooppa ei saa ainakaan vielä FES-versiota, joka julkaistaan jenkeissä piakkoin halpaan hintaan.

Onko laudalla muita pelin hankkivia tai jo omistavia?
tallennettu
Re: Shin Megami Tensei: Persona 3 « Vastaus #1 : 27.02.2008 13:05 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili 50hz varmistettu :/


Mutta kyllähän tämä jopa etäisesti kiinnostaa SMT:t ovat aina kiehtoneet tyylinsä ja nopean menonsa vuoksi, mutta kaikki sarjan pelit ovat jääneet meikäläisellä kesken noin puoliväliin. Vitun paskaa luolastosuunnittelua ja juonikin oli aika olematon noissa. Eli testaukseen kyllä tämä esmes Eurogamerin arvostelun perusteella menee.

Tämä on niitä pelisarjoja, jotka ratsastavat taiteellisen tyylinsä ja japanofiilien hehkutuksen aalloilla. Ei kuitenkaan aivan turhaan.

(ja mikä svedu joidenkin avatareja vaivaa? Pienentäkää ja hostatkaa uudelleen)
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Shin Megami Tensei: Persona 3 « Vastaus #2 : 27.02.2008 13:11 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Jenkki-FESsi ennakkotilattu heti, kun se julkaistiin. Muuten olisikin pitänyt tyytyä PAL-versioon, koska jenkkioriginaalin kanssa emmin ja emmin, kunnes sitä ei saanut enää mistään.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Re: Shin Megami Tensei: Persona 3 « Vastaus #3 : 27.02.2008 13:14 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili
50hz varmistettu :/

Toi on kyllä perseestä  >:( Tosin käytössä on tällä hetkellä vanha putkitöllö, joka ei tue edes 60 Hz, joten hirveä menetys se ei ole.

Itellekään ei oikein DDS-sarja ikinä auennut, mutta luulisi olevan aika erilaista meininkiä Personassa. Ainakin lähtökohdat ovat mielenkiintoisemmat.

(ja mikä svedu joidenkin avatareja vaivaa? Pienentäkää ja hostatkaa uudelleen)

Käytätkö IE:tä?
tallennettu
Re: Shin Megami Tensei: Persona 3 « Vastaus #4 : 27.02.2008 13:26 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Joo IE käytössä.

BlahDVD joko sekoilee tai rokkailee.

Lainaus
Blah Price: €24.49

Released on 28/02/2008

Äkkiä tilaukseen ennenkuin muuttavat hintaa... tosin eipä taida mikään spessu-edition olla (ihan niinkuin sillä olisi jotain väliä)

"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Shin Megami Tensei: Persona 3 « Vastaus #5 : 27.02.2008 14:11 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili Ei tästä mun tietääkseni muunlaista versiota tulekaan Eurooppaan kuin se "spessu"-versio, jossa on mukana ainakin artbuukki (ehkä joku soundträkkikin, jos mukailee jenkki-julkaisua)
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Re: Shin Megami Tensei: Persona 3 « Vastaus #6 : 27.02.2008 14:43 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Ei tästä mun tietääkseni muunlaista versiota tulekaan Eurooppaan kuin se "spessu"-versio, jossa on mukana ainakin artbuukki (ehkä joku soundträkkikin, jos mukailee jenkki-julkaisua)

No halpaa sitten on. Jos tuo kansikin mikä Blahissa löytyy, on se PAL-kansi, niin ei siinäkään mitään extroista mainita.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Shin Megami Tensei: Persona 3 « Vastaus #7 : 27.02.2008 14:52 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili GAF:in puolella oli jauhantaa, että Britit saisivat normi-version ja että joissakin Euroopan maissa julkaistaisiin tuo SE. Tiedä sitten mikä on todellinen tilanne, mutta eipä tuo Blahin hinta ainakaan paha ole. Saahan siitä sitten ainakin huutiksesta rahansa takaisin.
tallennettu
Re: Shin Megami Tensei: Persona 3 « Vastaus #8 : 27.02.2008 15:17 »
Mrum Jäsen Viestejä: 192 Basaaripisteet: 0 Profiili Voi helkkari mennyt ihan ohi tämä eurojulkaisu. Pakkohan tämä on ostaa. Nyt kun on Lost Odyssey kohta tahkottu läpi niin tässähän syttyy jrpg-innostus uuteen liekkiin kahdella genren parhaimmalla.
tallennettu
Re: Shin Megami Tensei: Persona 3 « Vastaus #9 : 27.02.2008 16:17 »
Riepu Oh nice. Moderaattori * Viestejä: 984 Basaaripisteet: 2 Profiili Atlus ihanine puzzleineen, luolastoineen tuppaa hieman tekemään välimatkaa tähän peliin. Kieltämättä Persona ihan jännältä kuulostaa, mutta jo Luciferin kutsu aiheutti välillä lievää vitutusta. Toki jos liikaa rahaa löytyy niin ostoa voisi harkita.
To defy me is a senseless act which goes against your world's wishes...
tallennettu
Re: Shin Megami Tensei: Persona 3 « Vastaus #10 : 28.02.2008 22:42 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Kuinkakohan suuri painos tästä on Eurooppaan tulossa? Pelistä on todella vähän tietoa saatavilla, vaikka julkaisu on jo huomenna. Harvassa pelikaupassa on edes mitään mainintaa koko pelistä.  :???:
tallennettu
Re: Shin Megami Tensei: Persona 3 « Vastaus #11 : 04.03.2008 17:01 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Double post motherfuckers!

Tänään vihdoin sain pelin käsiini ja testailin alkua hieman. Peli vaikuttaa kyllä erittäin freesiltä tuulahdukselta JRPG-genreen. Animepätkät ovat tyylikkäitä ja musiikki miellyttävää. Grafiikkakin on skarppia. Audiovisuaalinen puoli on siis kunnossa.

Kouluteema kolahtaa ainakin meikäläiselle hyvin ja pelin asetelmat ovat ainakin kohdillaan. Tekisi mieli pelailla lisää, mutta ei perskule kerkeä enää tänään.  >:(

Pelit oli muuten arvostellut tämän uusimmassa numerossaan, arvosana:
Spoileri (osoita katsoaksesi)


« Viimeksi muokattu: 04.03.2008 19:35 kirjoittanut echoes »
tallennettu
Re: Shin Megami Tensei: Persona 3 « Vastaus #12 : 04.03.2008 17:22 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili Mites paketointi? Tuleeko kirjaa ja levyä ja sellaista? Vai ostitko sen britti-version? Miksi en keksi muuta kirjoitettavaa kuin kysymyksiä?
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Re: Shin Megami Tensei: Persona 3 « Vastaus #13 : 04.03.2008 17:28 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili
Mites paketointi? Tuleeko kirjaa ja levyä ja sellaista? Vai ostitko sen britti-version? Miksi en keksi muuta kirjoitettavaa kuin kysymyksiä?

Suomesta ostin peliliikkeestä. Peli oli normi pelikeissi, eli ei ollut mukana kirjaa tai cd:tä. Heidän mukaansa maahantuoja ei toimittanut tässä erässä taidekirjoja ja lupasivat soittaa minulle, jos seuraavassa erässä taidekirjoja saapuisi. Saas nähdä tuleeko Suomeen ollenkaan niitä.


« Viimeksi muokattu: 04.03.2008 17:36 kirjoittanut echoes »
tallennettu
Re: Shin Megami Tensei: Persona 3 « Vastaus #14 : 04.03.2008 17:37 »
Riepu Oh nice. Moderaattori * Viestejä: 984 Basaaripisteet: 2 Profiili Peliä olen hommailemassa joskus ensiviikon puolella, sillä kiinnostus on alkanut kasvamaan kummasti. Koulussa sekoilu vaikuttaa kumman siistiltä kaverisuhteineen ja ihme kyllä kokeineen. Eniten pelon aiheita aiheuttaa taas pelin luolasto, jota kohtaan tulen esittämään kovia tunteita. Tulenen siis samalla rakastamaan ja vihaamaan tätä peliä.
To defy me is a senseless act which goes against your world's wishes...
tallennettu
Re: Shin Megami Tensei: Persona 3 « Vastaus #15 : 11.03.2008 18:15 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Nyt on noin 6h takana peliä ja touhusta rupeaa saamaan jonkinmoista otetta. Pahasti peli rupeaa kyllä koukuttamaan ja kokoajan tulee eteen jotain uutta säätöä.

Pelin päiväjaksot ovat leppoisaa koulunkäyntiä ja ihmissuhteiden kehittämistä, yöllä taistellaan Tartaruksessa ja koulutetaan hahmoja sekä etsitään uusia itemejä. Tällainen vastakkainasettelu toimii mielestäni kyllä erittäin hyvin ja päivisin on mukava chillaillla, kun ei ole taisteluja tiedossa.

Pelin hahmot ovat mielenkiintoisia ja dialogia ainakin riittää, pitkästä aikaa rope joka panostaa hahmojen ja tarinan pohjustamiseen ja kehitykseen.

Personien kanssa säätäminenkin on ihan mielekästä puuhaa ja uusia Personia on hauska luoda.
Tässä vaiheessa vaikuttaa oikein kelpo ropelta!  :) Takaisin pelin pariin ------------>
tallennettu
Re: Shin Megami Tensei: Persona 3 « Vastaus #16 : 11.03.2008 23:33 »
Mrum Jäsen Viestejä: 192 Basaaripisteet: 0 Profiili Meinasin kanssa tätä tilailla, mutta sitten huomasin, että saisi kummatkin Digital Devil Sagat samalla hintaa. Onko Persona näistä sitten paljon parempi vai miten saisi eniten vastinetta rahoilleen (eivät taida edes liittyä toisiinsa mitenkään, vaikka tuo SMT nimeä koristaa)? Persona kyllä kiinnostaa sinäänsä enemmän...
tallennettu
Re: Shin Megami Tensei: Persona 3 « Vastaus #17 : 12.03.2008 08:12 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Meinasin kanssa tätä tilailla, mutta sitten huomasin, että saisi kummatkin Digital Devil Sagat samalla hintaa. Onko Persona näistä sitten paljon parempi vai miten saisi eniten vastinetta rahoilleen (eivät taida edes liittyä toisiinsa mitenkään, vaikka tuo SMT nimeä koristaa)? Persona kyllä kiinnostaa sinäänsä enemmän...

Eipä noilla muuta yhteyttä ole kuin mytologia ja viholliset lähinnä. DDS:ien pelimekaniikka on sitten kivikautista, vaikkakin se on toteutettu hyvin. Lataustaukoja ei pahemmin ole ja animaatiot ovat (luojankiitos) nopeita ja tyylikkäitä. Pelit vain toistavat itseään alusta loppuun ja luolastot ovat tyyppiä NES. Myös grafiikoiltaan...

Eli suosittelen kyllä Personaa ehkäpä. Mistä meinasit ostaa kun esmes sieltä Blahista Personan saa 25 euroon?
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Shin Megami Tensei: Persona 3 « Vastaus #18 : 12.03.2008 08:18 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili

Mistä meinasit ostaa kun esmes sieltä Blahista Personan saa 25 euroon?
Ei saa enää, julkaisun jälkeen nostettiin reiluun 30 euroon, ellen nyt aivan väärin muista. Siksipä olikin hyvä, että tilasin jo ennakkoon :p
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Re: Shin Megami Tensei: Persona 3 « Vastaus #19 : 12.03.2008 10:03 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Jahass. Muistaakseni DDS2:sen saa jollain 15 eurolla halvimmillaan, mutta ykköstä en ole uutena edes nähnyt missään nettikaupassa. Tarinaltaan kuulema parempi kuin jatko-osa, mutta taistelusysteemi on yksinkertaisempi ja vaikeustaso korkeampi (GRIND)

Jos näiden pelien tyyli, hahmot ja suppea tarina eivät iske kuin miljoona volttia niin ei niistä saa mitään irti. Uskokaa pois.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Shin Megami Tensei: Persona 3 « Vastaus #20 : 12.03.2008 11:55 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili
Meinasin kanssa tätä tilailla, mutta sitten huomasin, että saisi kummatkin Digital Devil Sagat samalla hintaa. Onko Persona näistä sitten paljon parempi vai miten saisi eniten vastinetta rahoilleen (eivät taida edes liittyä toisiinsa mitenkään, vaikka tuo SMT nimeä koristaa)? Persona kyllä kiinnostaa sinäänsä enemmän...

Itselle ainakin Persona 3 on auennut paljon paremmin kuin tuo DDS, tarina ja hahmot vaikuttavat ainakin mielenkiintoisemmalta ja satunnaistaistelut loistavat poissaolollaan. Itse suosittelisin P3:sta, mutta makujahan on monia.

Jos näiden pelien tyyli, hahmot ja suppea tarina eivät iske kuin miljoona volttia niin ei niistä saa mitään irti. Uskokaa pois.

DDS:n kohdalla minulle kävi juuri näin. Tuntui aika turhalta koluta nihkeitä luolastoja, kun ei saanut mitään otetta koko maailmasta ja hahmoista.
tallennettu
Re: Shin Megami Tensei: Persona 3 « Vastaus #21 : 14.03.2008 17:36 »
Riepu Oh nice. Moderaattori * Viestejä: 984 Basaaripisteet: 2 Profiili 8 tuntia mätetty ja kumman herkulta tuntuu. En ymmärrä miksi opiskelu voi pelissä olla näin hauskaa. Toki social linksienkin hankinta on kumman mukavaa puuhaa myöskin. Yleensä roolipeleissä tulee ties mimmoisia häiriökohtauksia jos en pääse äkkiä taistelemaan, mutta jotenkin tässä ei vain haittaa jos Tartarukseen ei pääsisi syystä tai toisesta, vaikka taistelu onkin todella siistiä. Mukava ohjata yhtä hahmoa ja tuntea kuuluvansa johonkin ryhmään :rollaus:

Personat on kivoja ja jotenkin pidän niiden haalimisesta ja yhdistelemisestä. Taisteluissakin mukavaa kun voi vaihtaa elementtejään ja skillejään parin napin painalluksella.

Tämä peli on laatua.
To defy me is a senseless act which goes against your world's wishes...
tallennettu
Re: Shin Megami Tensei: Persona 3 « Vastaus #22 : 16.03.2008 22:55 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili N. 17h nyt takana, eipä ole mikään rope pitkään aikaan imaissut mukanaan näin. Pelaamista ei yksinkertaisesti pysty lopetamaan, aina vain on nähtävä seuraavan päivän tapahtumat. Tässä vaiheessa uskaltaisi väittää jopa, että yksi parhaimmista PS2:sen ropeista on kyseessä, ja se ei ole vähän se.

Deittisimulaattori-meininki saattaa kuulostaa pahalta, mutta viihdyttävän dialogin ja tarinoiden ansiosta homma pysyy mielenkiintoisena.

Tartaruksessa taisteleminenkaan ei ainakaan toistaiseksi ole ruvennut ärsyttämään, mutta saa nähdä mikä on tilanne, kun takana on useita kymmeniä pelitunteja.
Haastavuutta pelistä on löytynyt tarpeeksi Normal-vaikeustasolla ja jopa normivihollisiinkin on meno välillä katkennut.  :P
tallennettu
Re: Shin Megami Tensei: Persona 3 « Vastaus #23 : 16.03.2008 23:16 »
Mrum Jäsen Viestejä: 192 Basaaripisteet: 0 Profiili Tuli sitten viikolla ostettua ja nyt on sellaset 10 tuntia takana. Hyvä peli, mutta täytyy myöntää, että on käynyt muutamaan otteeseen pettymyksen maku suussa. Annetaan armoa kyllä kun olen vasta noin vähän pelannut.

Ensinnäkin haluaisin niin kovasti tykätä tästä pelistä. Kaikki on kohdallaan, tyyli iskee ja yleinen asenne viehättää, mutta kun peli on samoissa paikoissa jumittamista, samojen juttujen tekemistä, npc-hahmojen parin repliikin lukemista ja identtisten monsujen tappamista identtisissä huoneissa niin on vaikea pahemmin innostua. Mörköjen tappaminen on mukavan nopeatempoista, mutta enpä ole vielä kertaakaan millään taktiikoilla joutunut päätäni vaivaamaan.

Tuo "vielä yksi päivä" -efekti on kyllä pirullisen koukuttava, joten kyllä tämän parissa viihtyy. Harmi vaan, että Persona 3 tuntuu välillä ihan oikeasti joltain selainpeliltä. Jatkan kuitenkin vielä ja pidän kaikki ovet avoinna positiivisille yllätyksille.


« Viimeksi muokattu: 16.03.2008 23:22 kirjoittanut Mrum »
tallennettu
Re: Shin Megami Tensei: Persona 3 « Vastaus #24 : 17.03.2008 08:47 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Lupaava alku tosiaan, mutta on tässä puutteita. Mättämisen ja koulussa säätämisen suhde ei ole tasapainossa. Tämä siksi, että sällit väsyvät noin vartin koluamisen jälkeen ja sen jälkeen vietetään taas pari päivää yhdentekevien hahmojen kanssa jossain noodeliravintolassa. Itse taistelu on myös vähän liian yksinkertaista, vaikkakin toimii SMT tyyliin nopeasti ja sulavasti.

Musat ottavat myös aivoon jatkuvasti. Kuka helvetti keksi laittaa jotain "lallallaa baby baby" vokaaleja jokaisen biisin väliin??

Kyllähän tätä pelaa, mutta saa nähdä iskeekö jossain välissä puutuminen.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Shin Megami Tensei: Persona 3 « Vastaus #25 : 17.03.2008 10:45 »
dzei Vieras Tämä peli oli erittäin positiivinen yllätys. Nyt reilu 10h takana ja ei ainakaan vielä pahemmin puuduta. Juuri kun tuli tahkottua tuo Rogue Galaxy jossa juoni oli mitä oli (kliseinen ja epäkiinnostava), tuntuu Persona 3 oikein mukavalta.
Muutamia huomioita:

-Lataustauot, on niitä pahempiakin mutta MELKEIN rasittavaa tässä tapauksessa kun joka ruutua lataa sen 3-5 sekuntia
-Musiikit alkaa rasittamaan pitemmän päälle. Vaikka musat ei sinänsä ole paskoja niin samat biisit samoissa paikoissa 10h putkeen alkaa hieman tympimään.
-Taistelut periaatteessa haastavia (pari kertaa tullu game over omaa huolimattomuutta Normal-tasolla) aina siihen asti kunnes selvität vihun heikkoudet. Ainakin tähän asti (floor 25) melkein kaikki vihut voi selvittää ilman että menetät healthia itse ollenkaan. Hiivit vaan mötöjen selkään jolloin saat player advantagen ja pääset hyökkäämään ensin.
-"Sims"-osuus on tässä kuitenki ehkä se koukuttavin. "vielä yksi päivä"

Eipä tätä voi kuitenkaan kuin suositella hiemankin animesta ja jrpgstä kiinnostuneille.

tallennettu
Re: Shin Megami Tensei: Persona 3 « Vastaus #26 : 17.03.2008 18:57 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Tulihan tämäkin äsken haettua VPD:stä reiluun neljänkympin hintaan. Itse asiassa olin ajatellut ostavani tämän vasta myöhemmin keväällä, kun nyt on niin paljon muutakin pelattavaa ja YO:t sun muut. Rupesi kuitenkin himottamaan nämä teidän selitykset ja koko pelin asetelma, joten päätin ostaa tämän nyt sitten ennemmin mieluummin kuin myöhemmin. Reaalin jälkeen myös vitutti sopivasti, vaikka hyvin se menikin, joten en voinut mitään.  :)

Isompaa stooria myöhemmin, mutta alku on ainakin ollut lupaava. Meikäläistä myös kiinnostaa tuo pelin jaksottaminen koulunkäynnin ja taistelemisen osalta ja uskon, että tuon koulunkäynti ja suhteiden luominen tässä pelissä onkin suuri osa sen viehätystä ja alue, joka erottaa sen muista ropeista  -  ainakin omalla kohdalla.
tallennettu
Re: Shin Megami Tensei: Persona 3 « Vastaus #27 : 18.03.2008 08:03 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili
Lupaava alku tosiaan, mutta on tässä puutteita. Mättämisen ja koulussa säätämisen suhde ei ole tasapainossa. Tämä siksi, että sällit väsyvät noin vartin koluamisen jälkeen ja sen jälkeen vietetään taas pari päivää yhdentekevien hahmojen kanssa jossain noodeliravintolassa.

Tuo hahmojen nopea väsyminen esiintyy ainoastaan pelin alkuvaiheilla. Vähän aikaa kun pelailet eteenpäin, niin hahmot jaksavat pyöriä Tartaruksessa paljon pidempään ja tässä vaiheessa voi oikeastaan itse valita koulun ja taistelemisen välisen suhteen.

Muzakit toimivat kyllä meikäläisen mielestä kohtalaisen hyvin, tuovat kunnon metropolifiilistä. Huono puoli on vain, että kappaleita on suhteellisen vähän, lisää musamatskua olisi kyllä voinut olla.
tallennettu
Re: Shin Megami Tensei: Persona 3 « Vastaus #28 : 18.03.2008 15:35 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Monorail pomon juuri pieksin (aika härski!)

Peli kyllä rullaa ongelmistaan huolimatta hyvää vauhtia. Peliajan jakaminen päiviin on loistava idea ja väsyneet sosiaalilinkkiheebotkaan eivät pääse näin ärsyttämään. Harmittaa vaan, kun linkkien vahvistaminen on niiiiin helpoksi tehty. Valinnan vaikeus olisi tehnyt terää.

Taistelutkin ovat mukavia ja ainoa natisemisen aihe tässä välissä on vihollissuunnittelu, joka ei vain voi nokittaa noita Personia (jotka olivat muissa SMT-peleissä vihollisia).

Personat myös tuntuvat kasvavan todella hitaasti, eli fuusio taitaa olla ainoa tehokas keino kehittää partyaan. Mikä on vain hyvä asia. Kerrankin peli, jossa grindauksella vain vahingoittaa omaa etenemistään.


Musan renkutukset kun saisi vaihdettua niin aika loistava peli olisi kyseessä ;) Neljäs osahan juuri Famitsussa esiteltiin ja pituutta pitäisi olla tätäkin enemmän.

(echoes pliis skaalaa toi avatarisi)
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Shin Megami Tensei: Persona 3 « Vastaus #29 : 18.03.2008 16:07 »
Mrum Jäsen Viestejä: 192 Basaaripisteet: 0 Profiili En ole fusettanut yhtään Persoonaa. Taidan pelata väärin. :(

Mutta siis häh? Persona 4 tulee vielä kakkospleikkarille? Ei sillä, että valittaisin, mutta luulisi jo kaikkien isompien projektien siirtyvän eteenpäin. Tosin Atlus ei taida mikään suuri studio olla, joten voipi ihan hyvä päätös olla. Eikä sarja varmaan tekniikasta niin hyötyisi, kun Persona kolmekin menisi paikoin psone-pelistä.
tallennettu
Sivuja: [1] 2 3
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines