Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Aihe: Rocket League  (Luettu 2993 kertaa)
Rocket League « : 02.04.2018 07:29 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Parempi myöhään kuin ei milloinkaan?

Rocket League ansaitsee oman ketjunsa, pelasi peliä sitten 15 minuuttia kerrallaan casuaalilla "kaasua ja palloa päin" -fiiliksellä tai satojen pelituntien tilkitsemällä pro-asenteella, tyylikkäitä ilmalentoja kateutta herättävästi taiteillen.

Miten paljon lauta pelaa Rocket Leagueta? Pelihän on Minecraftin ja Fortniten kanssa myös mitä huikein esimerkki cross-play-tuesta, joka vielä tämän vuoden aikana kasvaa entistä vaikuttavammaksi alustojen välisellä party-tuella. Se tarkoittaa, että kolmen köörissä yksi voi pelata Switchillä Nuuksion kansallispuistossa, yksi Xbox Onella tyylikkäässä esikaupunkikolmiossaan ja yksi 8K-resoluutiolla ja G-syncatulla PC:llä peräkam... perämerellä huvijahdissaan.

Playstation-pelaajat pääsevät ottamaan mittaa vain PC-pelaajista. Toivottavasti Sony vielä seisoo "for the players" -sloganinsa takana ja pyörtää tämän käsittämättömän cross-playta koskevan rajoitteensa.

Uusi päivitys on kulman takana (julkaistaan 3.4)



https://www.rocketleague.com/news/tournaments-update-video-capture-nintendo-switch/

3.4 julkaistaan melko mittava päivitys, joka on ollut odotettu varsinkin Switch-pelaajien keskuudessa, sillä se tuo kaivattuja parannuksia pelin ulkoasuun. Resoluutiot nousevat molemmissa pelimoodeissa, ja jos haluaa lisää graafisia herkkuja, sen voi tehdä halutessaan ruudunpäivityksen kustannuksella. Näin se pitääkin tehdä.


« Viimeksi muokattu: 02.04.2018 10:55 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Rocket League « Vastaus #1 : 02.04.2018 14:18 »
Doinkki Öy Jäsen Viestejä: 587 Basaaripisteet: 0 Profiili Jotakuinkin 400h kasassa kuluneen vuoden aikana rakettiliigaa. Tulee pelailtua pleikalla itse ja vituttaa kyllä tuo Sonyn perseily crossplay-hommissa. Harmi sillä moni kavereista pelaa PC:llä eikä vieläkään saa partyja pystyyn.

Mutta näin niinkun muuten heittämällä kaikkien aikojen kovin urheilupeli. En ole ollut koskaan mihinkään muuhun peliin yhtä koukussa. Aikanaan tuli upotettua PS3:lla pelin edeltäjään myös melko kiitettävästi pelitunteja erinäisissä illanistujaisissa.
Voice of The World.
tallennettu
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines