Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 2 [3] 4
Tulostusversio
Aihe: Rock Band  (Luettu 20821 kertaa)
Re: Rock Band « Vastaus #60 : 16.10.2009 12:53 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 171 Basaaripisteet: 5 Profiili The Outlaws - Green Grass And High Tides

Lähti niin lapasesta. Se ei vaan lopu. Nauroin viimeiset pari minuuttia ääneen. Aivan huikea meininki. Rummut is love.

Opiskella pitäis, mutta kun ei malta. Oh well.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Rock Band « Vastaus #61 : 08.10.2010 15:56 »
tetsuo ...I think. Jäsen Viestejä: 369 Basaaripisteet: 2 Profiili Onko porukka innostunut Rock Band kolmosesta? Uutta Guitar Heroa testailin puoli tuntia ja se riitti, sarjan viimeinen ostettu peli on ja tulee olemaan Guitar Hero 5, sekin olisi pitänyt jättää ostamatta. Rock Band 3 kuitenkin kiinnostaa, biisilistassa on parikymmentä ihan turhaa kappaletta, mutta sillä ei ole enää Rock Bandin tapauksessa niin paljoa väliä. 2000 Rock Band-biisin rajapyykki ylittyy ens viikolla, jota juhlistetaan Jimi Hendrixin Are You Experienced-levyn merkeissä. Vanhojen Rock Band pelien importtaus on ainakin osittain vahvistettu myös Wiille, mikä on helvetin hyvä uutinen. Tiiä vaikka tulis hommattua ensimmäinen Rock Band ja Lego: Rock Band ihan pelkästään sen takia. Tällä hetkellä Rock Band 2 on ainoa vahvistettu importattava peli Wiillä.

Keyboard tulee hommattua bundlena julkaisussa. Pro soittimista kiinnostaa eniten Squier Stratocaster mikä on tulossa joskus ens vuonna, hinta on suomessa varmaan reipas 300 euroa. Suolainen hinta, mutta tulee hommattua, sähkökitaraa kun en omista vielä.

Tykkään että tässä on lähdetty vähän kaikki tai ei mitään-mentaliteetilla liikenteeseen. Harmonix on työstänyt Rock Band kolmosta 2 vuotta ja se näkyy. Merkityksellisiä, genren kokonaan muuttavia uudistuksia on enemmän kuin koskaan. Tässä toivon että se näkyy myynneissä, Harmonix ansaitsee sen.


« Viimeksi muokattu: 08.10.2010 18:15 kirjoittanut tetsuo »
tallennettu
Vs: Rock Band « Vastaus #62 : 08.10.2010 16:00 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 518 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Rock Band on valintani, tosin en ole vielä edes kakkosta hankkinut. Sen verta harvoin tulee soiteltua. Yksin en jaksa ja harvoin saan kämpän täyteen RB:sta kiinnostuneita kavereita. Erittäin ISO plussa mahdollisuudelle importata biisejä. Tämän takia en ikinä edes harkitse Guitar Heroa. Rock Band 3 löytää kyllä jossain vaiheessa paikkansa täälläkin uusien ominaisuuksiensa ja keybordin takia.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Rock Band « Vastaus #63 : 08.10.2010 16:46 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili Rock Band 3 tulee melko varmasti olemaan ensimmäinen kitarapeli jonka ostan. Ei ole nuo lelukitarat kiinnostaneet, mutta odotukset RB3:sta kohtaan nousivat melko korkealle kun kuulin, että sitä voi pelata oikealla kitaralla. Toivottavasti siinä on jonkinmoista opastusta oikean kitaran soittamiseen.
tallennettu
Vs: Rock Band « Vastaus #64 : 08.10.2010 18:12 »
tetsuo ...I think. Jäsen Viestejä: 369 Basaaripisteet: 2 Profiili
Rock Band 3 tulee melko varmasti olemaan ensimmäinen kitarapeli jonka ostan. Ei ole nuo lelukitarat kiinnostaneet, mutta odotukset RB3:sta kohtaan nousivat melko korkealle kun kuulin, että sitä voi pelata oikealla kitaralla. Toivottavasti siinä on jonkinmoista opastusta oikean kitaran soittamiseen.

Itse kitaralle ja sen eri kikoille löytyy laaja tutoriaali ja kaikille levyllä tuleville biiseille löytyy oma song trainer, jossa kerrotaan tarkasti miten sormet kannattaisi sijoittaa otelaudalle. Tutoriaalia on kehuttu, siitä kertoo mm. Edgen vastajulkaistu preview:

"Clearly, the Pro Guitar is designed to bridge the gap between videogame and actual musicianship - but that’s a long bridge. How the average player, still struggling to master Expert mode, will adapt is very much unknown, and it’s to the studio’s delight that we eventually clear the tutorial. We know this, at least: every step of the process feels like the most meaningful tutorial we’ve ever been made to undertake."
tallennettu
Vs: Rock Band « Vastaus #65 : 08.10.2010 21:04 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili
Itse kitaralle ja sen eri kikoille löytyy laaja tutoriaali ja kaikille levyllä tuleville biiseille löytyy oma song trainer, jossa kerrotaan tarkasti miten sormet kannattaisi sijoittaa otelaudalle. Tutoriaalia on kehuttu, siitä kertoo mm. Edgen vastajulkaistu preview:
Kuulostaa hyvälle. RB3:lla on potentiaalia olla paras itseoppimisväline sähkökitaran, ja muidenkin tuettujen soittimien, soittamisen opiskeluun. Toivottavasti tekevät siitä hyvän.
tallennettu
Vs: Rock Band « Vastaus #66 : 08.10.2010 21:14 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 518 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Jatkossa Rock Bandiin julkaistaan jatkossa myös nk. Premium DLC:tä. Biisit ovat hieman normaalia kalliimpia, koska jokaiseen sisällytetään ymmärtääkseni tuo opetusosio. Vanhat biisit toimivat toki edelleen, mutta Pro Modessa ne eivät toimi.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Rock Band « Vastaus #67 : 24.10.2010 18:13 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Meinaakos monikin tarttua ensiviikolla RB3:een? Itse tässä arvon mille konsolille tuon hommaisi ja millaisella kokoonpanolla. Wiin soitinohjaimia olen myynyt jo sen verran pois että jäljellä on nyt vain pelkkä kitaraohjain. Wiillä musapelit toivat ihan ok, mutta HD:stä on ehdotonta hyötyä tämän kaltaisissa peleissä, varsinkin kun ruutuun pitää mahduttaa useamman soittajan rimpsut. Näin ollen olen siirtymässä HD-konsoliin musapelien suhteen.

Verkkokaupassa olisi GH Metallica kitarabundle 29,90€, tosin ei pleikkarille. Siitä saisi ainakin edullisen kitaraohjaimen. Jossain vaiheessa sitten varmaan koskettimet tuohon rinnalle. :) Pleikkari olisi siinä mielessä hyvä vaihtoehto, kun siihen on niin vaivatonta hommata lisäsisältöä ja kiintolevytilaakin on riittävästi, mutta tuo Metallica-bundle -tarjous puoltaa boksin suuntaan.

Joystickin mairitteleva arvostelu: http://www.joystiq.com/2010/10/22/rock-band-3-review/
"The only rhythm game you'll ever need" - kuulostaa kyllä hyvältä.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Rock Band « Vastaus #68 : 24.10.2010 18:32 »
tetsuo ...I think. Jäsen Viestejä: 369 Basaaripisteet: 2 Profiili Wiille hommaan Rock Band kolmoseni Keyboardin kanssa. Toivottavasti konsolinetin ennakkovaraukseni kerkiää ennen perjantaita postin toimistoon, 3 kaveria on jo buukattu viikonloppua varten. Rock Band kakkosen Wii julkaisun aikoihin asiat ei mennyt ihan niin kuin piti, julkaisu viivästyi puoli vuotta virallisen julkkarin jälkeen. Että näin. Odotus on ollut pitkä ja tuskainen, kuninkaan paluu, baby!
tallennettu
Vs: Rock Band « Vastaus #69 : 24.10.2010 19:17 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 518 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Itse suosisin Xboxia. Pleikkarilla ei taida edelleenkään kaikki soittimet toimia ristiin kaikkien pelien kanssa. Korjatkaa jos olen väärässä. Ja PS3:lla DLC:t on toteutettu todella typerästi. Samalla pelillä voi olla useita eri tuotekoodeja ja DLC toimii vain yhden tietyn kanssa, pitää olla tarkkana mitä lataa/ostaa. Sanotaan nyt vaikka, että ostat jonkun musapelin briteistä. Suomen Storesta ostettu DLC ei välttämättä toimi sen brittipelin kanssa. Ja suomalaisetkin kaupat saattavat välillä myydä jotain eri tuotekoodin pelejä. Liian sekavaa imo.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Rock Band « Vastaus #70 : 24.10.2010 19:30 »
tiong tng @ QuakeNet, IRCNet, NetGamers Jäsen Viestejä: 321 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Itse taas joudun hankkimaan tämän PS3:lle jenkkiversiona, kun tuli importattua aikoinaan ensimmäinen Rock Band soittimineen ja DLC:tä on kertynyt jo reilun parinsadan biisin verran. Videogamesplussasta lähettivät pelin jo perjantaina, joten hyvällä tuurilla pääsee loppuviikosta pelailemaan.

Keyboardi on ennakkotilattu Verkkokauppa.comista, ja olen tässä nyt pohtinut pitäisikö hommata myös uudet rummut. Squier Stratocaster tulee varmaan hommattua jos se tulee myyntiin Eurooppaan suhteellisen järkevään hintaan, mutta tuota Mustangiakin olisi ihan kiva päästä testaamaan.
:: tiong ~ Xbox One, PS4, PS3, Wii, Xbox 360, Xbox, PS2, GC, PC, PSX, DS Lite ::
:: Gamertag: tiong fi ::
:: PSN: tiong_fi ::
:: i5 3570K, 16GB DDR3 1600MHz, HD7950 3GB ::

:: http://twitter.com/tiong_fi
tallennettu
Vs: Rock Band « Vastaus #71 : 24.10.2010 21:24 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Onko nuo RB:n kitaraohjaimet parempia kuin GH:n? Jos ei nyt siis oteta mukaan noita pro -ohjaimia. Ainakaan tyylissä ei ole valittamisen varaa: http://store.gameshark.com/viewItem.asp?idProduct=5007&idCategory=324
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Rock Band « Vastaus #72 : 24.10.2010 21:55 »
tetsuo ...I think. Jäsen Viestejä: 369 Basaaripisteet: 2 Profiili Suurin ero on strumbarissa, joka on täysin äänetön, ei "klikkaa" ollenkaan. Oon ite käyttänyt tuota George Harrisonin Gretsch Duo Jet RB-kitaraa viimeaikoina, vaatii vähän totuttelua, mutta kyllä mä alan jo pikkuhiljaa tottumaan tohon. Näppäimet on paremmat mitä GH:n kitaroissa, soolot on sujuneet hieman paremmin kitaran vaihdon jälkeen. Kunhan biisi ei ole mikään mahdottoman nopea strumfest, on RB:n kitara parempi mielestäni. Ja onhan tuo makein muovikitara mitä olen koskaan nähnyt:

tallennettu
Vs: Rock Band « Vastaus #73 : 24.10.2010 22:19 »
Runner Jäsen Viestejä: 593 Basaaripisteet: 0 Profiili Itteni mielestä Rock Bandin kitara hakkaa GH:n kitarat 100-0. Näppäimet on mukavammat painaa ja ei kuulu sitä ärsyttävää klikkailua. Lisäksi noi solo frets mitkä onkaan(ne näppäimet kaulan alaosassa) helpottavat sooloja mukavasti, kunhan vaan kerkeää käden sinne siirtää :P

Itellä on ps2:lle Rock Band 2, kaikkia vetelen Expertillä, ja kaikki paitsi nightmare-biisit pääsen sillä läpi(tai mikä se viimeinen taso olikin). Nyt tämän uuden Rock Band 3:n voisi ostaa, jos siitä tulisi uutta haastetta oikean kitaran johdosta :) Rock Band 3:en rummutkin näyttää mukavilta.
-"No can do!"
tallennettu
Vs: Rock Band « Vastaus #74 : 24.10.2010 22:20 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Juu, vaikuttaakin paremmalta ja hienommalta. Laitoin nyt kuitenkin GH Metallican kitaralla ja RB3:n tulemaan. 75€:n yhteishinta voitti tässä kohtaa.

Ylimääräinen GH Metallica Wiille myytävänä.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Rock Band « Vastaus #75 : 28.10.2010 13:32 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Ekat biisit RB3:lla näpytelty. Taattua hupiahan tuo on. Hieman oli alussa vaikeuksia vain saada ohjain kalibroitua. Ikävästi menee työvuorot niin pääsee vasta perjantaina rämpyttämään lisää. Noh, jospa sitä vähän vielä tänä iltanakin ehtisi. :)
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Rock Band « Vastaus #76 : 28.10.2010 20:00 »
tetsuo ...I think. Jäsen Viestejä: 369 Basaaripisteet: 2 Profiili Mitä gafista luin, niin keyboardin julkaisu siirtyy eurolandiassa kuukaudella. Kyllähän tuo vähäsen nakertaa, kun asiasta ei mitenkään virallisesti tiedotettu, mutta minkäs teet. Peliä ei vielä tänään postilaatikossa näkynyt. Huhhuh, jännäksi menee, syysloman loppu joko pelastuu tai on astetta laimeampi.
tallennettu
Vs: Rock Band « Vastaus #77 : 28.10.2010 20:44 »
Tan Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 1 Profiili Tuleeko Suomeen RB3+keyboard bundlea? Brittien Amazonissa on ainakin ennakkotilattavana 100£.
tallennettu
Vs: Rock Band « Vastaus #78 : 28.10.2010 21:16 »
tetsuo ...I think. Jäsen Viestejä: 369 Basaaripisteet: 2 Profiili HMX/EA ovat niin huonoja tiedottamaan asioistaan Euroopassa. Mutta kun kyse on Euroopasta ja Pohjoismaasta, niin vastaus kysymykseen on hyvin todennäköisesti ei.
tallennettu
Vs: Rock Band « Vastaus #79 : 29.10.2010 14:22 »
tetsuo ...I think. Jäsen Viestejä: 369 Basaaripisteet: 2 Profiili Noniin! Oma character tehtynä ja ilmaista The Doorsia latailen. Ensimmäisenä biisinä lähtee Warren Zevonin Werewolves of London. Fiiliksissäh!
tallennettu
Vs: Rock Band « Vastaus #80 : 29.10.2010 15:27 »
tiong tng @ QuakeNet, IRCNet, NetGamers Jäsen Viestejä: 321 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Argh, eipä näkynyt peliä postissa tänäänkään. Yleensä VG+:sta tilatut pelit ovat tulleet alle viikossa. Lieneeköhän jumissa jossain jakelukeskuksessa Itellan lakkoilujen takia? :/
:: tiong ~ Xbox One, PS4, PS3, Wii, Xbox 360, Xbox, PS2, GC, PC, PSX, DS Lite ::
:: Gamertag: tiong fi ::
:: PSN: tiong_fi ::
:: i5 3570K, 16GB DDR3 1600MHz, HD7950 3GB ::

:: http://twitter.com/tiong_fi
tallennettu
Vs: Rock Band « Vastaus #81 : 11.11.2010 18:33 »
tetsuo ...I think. Jäsen Viestejä: 369 Basaaripisteet: 2 Profiili http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=412751

Ilmeisesti kaikki tai ei mitään- mentaliteetti meni tällä kertaa sinne "ei mitään" leiriin. Hyvillä arvosteluilla ei ole mitään merkitystä jos peliä ei saada myytyä. Ilmeisesti rytmipeligenre on kuolemassa, mikä on sääli: Rock Band 3 on paras rytmipeli mitä olen pelannut. Se sai ennen GH-leirissä olevat kaverinikin kääntymään Rock Bandin puolelle. Taitaa jäädä oikea kitara ostamatta, ellei sen hinta laske rajusti. Mitäpä sitä semmoisia ostamaan jos ei ole contenttia millä pelata. Harmonixilta on tulossa virallinen lausunto asiaa koskien.
tallennettu
Vs: Rock Band « Vastaus #82 : 11.11.2010 19:59 »
Tan Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 1 Profiili Paska homma. Syytän Activisionia genren kuolemasta. Tuuppasivat markkinoille aivan liikaa GH-huttua ja kuluttujat kyllästyivät kitarointipeleihin. Toivottavasti Rock Bandin serverit pysyisivät pystyssä vielä pitkään, että saisi ostettua halutessaan lisää biisejä. Myöskään Rock Bandin surkea saatavuus Euroopassa ei auttanut pelisarjan menestymistä kyllä yhtään.  :lol:
tallennettu
Vs: Rock Band « Vastaus #83 : 11.11.2010 20:20 »
tetsuo ...I think. Jäsen Viestejä: 369 Basaaripisteet: 2 Profiili Markkinointi oli lievästi sanottuna perseestä Euroopassa, huhhuh. GH: Warriors of Rock möi Rock Band 3:n julkaisuviikolla enemmän UK:ssa, kertoo jotain tämän pelin markkinointibudjetista. Uusia soittimia ei näy missään, mitä nyt boxin keyboardia saa joistain paikoista. Potentiaalia minusta tässä olisi ollut, keyboardilla jos millä luulisi saavan lisää kasuaaleja mukaan. DLC huolettaa minuakin, toivottavasti julkaisevat nyt ne biisit mitä ovat jo kerenneet ilmoitella.
tallennettu
Vs: Rock Band « Vastaus #84 : 11.11.2010 20:28 »
Tan Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 1 Profiili Peli+keyboard paketin PS3:lle pitäisi tulla huomenna postissa brittien Amazonista. Mitä pro modea sain rummuilla testattua Digiexpoilla, niin herätti kyllä mielenkiinnon Rock Bandia kohtaan pitkästä aikaa. Hard tuntui taas hardilta, expert pro modella voisi olla aika kokemus.  :lol:
tallennettu
Vs: Rock Band « Vastaus #85 : 11.11.2010 20:49 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Sääli tosiaan nuo myynnit, kun kyseessä on tosiaan paras rytmipeli. Toisaalta ei haittaisi yhtään vaikka jäisikin vihoviimeiseksi kitarapeliksi tässä genissä. Kunhan vain pitävät tosiaan servut pystyssä ja DLC -hanat auki.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Rock Band « Vastaus #86 : 11.11.2010 21:16 »
Tan Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 1 Profiili http://kotaku.com/5687486/rock-band-will-still-be-rock-band-after-harmonix-is-sold

"However, this announcement does not affect the ongoing work at the studio as they continue to support Rock Band and Dance Central. "

Toivottavasti näin on, ja pysyy.
tallennettu
Vs: Rock Band « Vastaus #87 : 12.11.2010 14:55 »
tetsuo ...I think. Jäsen Viestejä: 369 Basaaripisteet: 2 Profiili
Lainaus käyttäjältä: John Drake @Rock Band Forums
Many of you have asked about DLC. To be clear, our earlier statement that we will continue to support our existing franchises holds true and work at the studio is not affected by this announcement. RB DLC will continue unabated. We’re excited to confirm that The BeeGees are our next DLC pack.

Some of you have been chiming in about our different partners and what this announcement means for [the Fender Squier/Mad Catz Hardware/EA Distribution]. Those partnerships are unaffected by this announcement with regards to existing titles.

Most importantly, the Rock Band and Dance Central will continue to be worked on at Harmonix for the foreseeable future. We’re not leaving them behind.

John Drakelta, Harmonixin PR-henkilöltä tuli suora ja helpottava vastaus. Enpäs perukaan hardware tilauksiani :D
tallennettu
Vs: Rock Band « Vastaus #88 : 12.11.2010 16:59 »
Tan Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 1 Profiili RB3 ja keyboard odottaa korkkaamista olkkarissa, samoin Move. :P Tunnelmia myöhemmin.

Mietteitä:
Helvetin kovaa kamaa tähän mennessä. Keyboard pisti pasmat sekasin jo easyllä, en ihan tajunnut jutun jujua ja tutoriaalia en heti jaksanut alkaa käydä läpi, joten koskettimet vaihtuivat suoraan rumpuihin. Silmään iski kyllä se, että koskettimilla voi soittaa myös kitaraa ja bassoa. Pro-mode rummuilla on helvetin kova juttu, ja parasta on, että kaikki jo julkaistut RB-biisit sisältävät pro-moden rummuille. Harmonix kun oli sen suhteen kaukaa viisas, eli biisien koodissa on jo RB1:stä lähtien eroteltu tomit ja symbaali-iskut toisistaan. Pitäisiköhän ostaa se toinen pedaali, että saisi vielä high-hatin. :D
RB2:sen julkaisun jälkeen sitä tuli pelattua kaverien kanssa paljon, mutta nyt yli puoleen vuoteen ei kyllä käytännössä ollenkaan, mikä harmittaa. Kunpa kaveripiirin mielenkiintoa saisi pidettyä yllä RB3:sen suhteen edes sen verta, että tätä pelattaisiin joskus Singstarin sijasta. :D


« Viimeksi muokattu: 12.11.2010 23:00 kirjoittanut Tan »
tallennettu
Vs: Rock Band « Vastaus #89 : 17.11.2010 20:50 »
Tan Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 1 Profiili Huomasin paikallisessa Cittarissa olevan myynnissä keyboardeja Wiille ja Boxille, sekä 30e hintaisia Mad Catzin ständejä niille. On ne näköjään kaupoissa, mutta menekki tuskin on ollut kummoinen, kun itse RB3:sen hintaa on jo laskettu 10 eurolla. Sääli. :/
tallennettu
Sivuja: 1 2 [3] 4
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines