Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1] 2 3 4
Tulostusversio
Aihe: Rock Band  (Luettu 20529 kertaa)
Rock Band « : 07.12.2008 00:44 »
Tan Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 1 Profiili


Paras. musiikkipeli. ikinä. Aijai kuinka nautinto on taas palannut muovikapulan rämpytykseen. Harmonixin nuottiradat tunnistaa heti, niitä on GH3:sen suorituspohjaisten tylsistyksien jälkeen mahtava pelata. Upea soundtrack ja DLC:tä saatavilla 345kpl tällä hetkellä. Bilepelien uusi kunkku. Rummut pistää raajojenhallinnan solmuun mulla jo Easyllä. Eiköhän se tosta aukene jouluun mennessä, jos uskaltaisi jopa hardia silloin paukuttaa.

Toinen kitara puuttuu GH3 Les Paulin kaveriksi. Rummut on RB2:sen. World Tour+kitara olisi varteenotettava, mutta Mad Catzin Fender Precision Bass splitattuine strumbareineen kiinnostaa todella paljon, ja sen pitäisi tulla PS3:llekin ennen joulua. Mutta se ei sitten toimi GH sarjan kanssa. Vaikeita valintoja.

Tiong tämän ainakin omistaa, onko muitakin?
tallennettu
Vs: Rock Band « Vastaus #1 : 07.12.2008 05:04 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Mäkin ostin pelin ja soittimet joskus kesällä jo. Perkeleen kova peli, mut jääny vaan vähän sivuun. Yksin soittamiseen kyllästyy aika äkkiä, mutta aiaiai kun saa alkoholilla vahvistetut "bändikaverit" kehiin. Ite oon ihan paska soittaja. Kitaralla pääsen vaan reilut puolet pelistä Hardilla, rummuilla paukuttelen menemään normalilla. Eipä kiinnosta reenata, kunhan on hauskaa. Viime soittokerrasta on jo varmaan kuukaus.  :/ Jos ens viikolla vetäis pari keikkaa.  :P
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Rock Band « Vastaus #2 : 07.12.2008 10:56 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili Omistan ylpeänä! Ykkösen koko setin kävin hakemassa 360:lle syys-lokakuussa ja on tullut tasaisesti pelailtua. Eniten varmaan kuitenkin rummuilla, joissa on vielä se "novelty-factor". Järkyttävän hyvä biisilista sekä hillitön määrä ladattavia biisejä takaavat kyllä sen, että en tuohon uuteen Guitar Heroon koske.

Kitaralla vetelen hardilla, bassolla hardilla/expertillä sekä rummuilla ja laululla mediumilla/hardilla.
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Vs: Rock Band « Vastaus #3 : 07.12.2008 11:34 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Ykkönen ei joitain kappaleita lukuunottamatta oikein kiinnosta. Kakkosen voisi hommata jossain vaiheessa. Toivottavasti vain World Tourin soittimet toimisivat RB2:lla, myös Wiillä...

Soittimien puolesta taitaa GH -vetää pidemmän korren.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Rock Band « Vastaus #4 : 07.12.2008 19:06 »
Xerobos Jäsen Viestejä: 336 Basaaripisteet: 0 Profiili Rock Band 1 & 2 löytyy 360:lle. RB1:en soittimet + mikki, WT-skeba ja Mad Ctazin mikkiständi on tällä hetkellä soitinkokoonpano. Valitettavasti Stratocasterin strum bar ei toimi ylöspäin. Hajosi varmaan Radioheadin Creepin aikana, kun tuli lätkittyä strummia vähän tavallista lujemmin. Pystyy sillä pelailemaan suurimman osan biiseistä, mutta poistan varmaankin RB2:n kepin jossain vaiheessa.

RB:n DLC on asia, jota ei voi tarpeeksi hehkuttaa. Joka viikko tulee uutta matskua, joka on määrällisesti ja laadullisesti GH:ta paljon edellä. Eikä kannata unohtaa AC/DC-lisälevyä, joka tulee olemaan täydellistä settiä känni-iltoihin.



« Viimeksi muokattu: 07.12.2008 19:19 kirjoittanut Xerobos »
(Killzone 2:ssa) "Seiniä ja sillankaiteita pitkin pomppiessa tuli tosin enemmän mieleen Mirror's Edgen pelaaminen kuin karskin toimintapelin"
tallennettu
Vs: Rock Band « Vastaus #5 : 07.12.2008 19:34 »
tiong tng @ QuakeNet, IRCNet, NetGamers Jäsen Viestejä: 321 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Juu, kyllä meikältä löytyy Rock Band 1&2 PS3:lle

Soittimiakin löytyy melkoinen kasa:
* Guitar Hero PS2-kitara (ja PS3-adapteri joka ei tosin toimi kuin Rock Band 1:ssä)
* Guitar Hero 2 Xplorer Xbox 360 -kitara
* Rock Band Stratocaster PS3-kitara
* Guitar Hero World Tour PS3-kitara

* Rock Band PS3-rummut
* Guitar Hero World Tour PS3-rummut

* Rock Band PS3-mikki
* Guitar Hero World Tour PS3-mikki

Pitäisi varmaan myydä Rock Band 1 sekä rummut, sillä kiitos viiden dollarin export keyn, pystyy ykkösen biisit rippaamaan kovalevylle ja soittamaan niitä kakkosen levyltä. Tällä hetkellä taitaa olla lähemmäs 300 biisiä soitettavissa, joista DLC-biisien määrä taitaa olla jo ylittänyt sadan kappaleen rajapyykin. Itse en tosin ole ostanut näistä kuin ehkä kolmisenkymmentä, loput on tullut hommattua PSN-tilin sharetuksella ja biisien vaihtamisella toisten käyttäjien kesken.

Guitar Hero World Tourin rummut toimivat yllättävän hyvin myös Rock Band -käytössä ja pidän niistä huomattavasti enemmän kuin Rock Bandin rummuista. Samaa voi sanoa myös kitarasta, joskin naksuva strum bar pitääkin hiukan rasittavaa ääntä. Rock Bandissä on muuten paljon tiukempi ajoitus ja kalibroinnin täytyy olla juuri täsmälleen oikein jotta vaikeampien biisien soittamisesta tulee yhtään mitään. Guitar Herossa riittää että se on "sinne päin", sillä esimerkiksi hammer-on/pull-off -nuotteja käytetään paljon runsaammin ja muutenkin ajoitus on paljon lepsumpaa.

Rock Band 1 tuli hommattua jo maaliskuussa ja Rock Band 2:n tilasin Videogamesplus.ca:sta ennakkoon jo pari kuukautta ennen julkaisupäivää. Guitar Heron täyden bundlen hommasin Gamestopin vaihtotarjouksen ansiosta, muuten olisin ostanut pelkän pelin.
:: tiong ~ Xbox One, PS4, PS3, Wii, Xbox 360, Xbox, PS2, GC, PC, PSX, DS Lite ::
:: Gamertag: tiong fi ::
:: PSN: tiong_fi ::
:: i5 3570K, 16GB DDR3 1600MHz, HD7950 3GB ::

:: http://twitter.com/tiong_fi
tallennettu
Vs: Rock Band « Vastaus #6 : 07.12.2008 22:01 »
Mega8848 Jäsen Viestejä: 24 Basaaripisteet: 0 Profiili Itellä löytyy:

PS3:
GH3 + sen skitta (expertillä career läpi)

X360:
GH2
Aerosmith + sen skitta
RB1 & 2
(noikin expertillä läpi)

GH3 on noista vaikein ja GH2 helpoin, mutta RB2 pisin kuin myös paras musapeli :D.
Odotin RB2:n World tour modee vaikeemmaks, kun ei ollu yhdessäkään biisis ongelmii tai sit vaan olen tarpeeksi hyvä. Tarttis viel endless setlistii koklaa :D
Pelaa, kun jaksaa
tallennettu
Vs: Rock Band « Vastaus #7 : 07.12.2008 22:08 »
Kogeki Hymypoika Jäsen Viestejä: 88 Basaaripisteet: 0 Profiili
GH3 on noista vaikein ja GH2 helpoin, mutta RB2 pisin kuin myös paras musapeli :D.

IMHO GH3 helpoin, sitten GH2 ja GH1 vaikein. Tosin ainakin RB1 oli kaikista helpoin enkä RB2:sta tai GHWT:tä ole vielä pelannut.

Kumpi olisi sitten kannattavampi ostos, GHWT med soittimet vai RB2 med soittimet? RB2:han on pelattavuudeltaan paaaaljon parempi, mutta GHWT:n soittimet vaikuttavat paremmilta, jos laatuongelmia ei oteta huomioon.  :rollaus:
tallennettu
Vs: Rock Band « Vastaus #8 : 07.12.2008 22:20 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Ilmeisesti uudemmissa WT -rummuissa on herkkyydet kalibroitu tarkemmin, joten purkkaratkaisuja tai midi-kaapelin tilausta ei välttämättä tarvita.

Itse olen vain pikaisesti kokeillut RB1:n rumpuja, mutta voin sen verran todeta että on World Tourin rummuissa enemmän fiilistä. Veli osaa soittaa oikeitakin rumpuja ja pienen totuttelun jälkeen nakuttelee Expertillä ilman suurempia ongelmia. Itse olen enemmän kitaralla näppällyt.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Rock Band « Vastaus #9 : 07.12.2008 22:42 »
tetsuo ...I think. Jäsen Viestejä: 369 Basaaripisteet: 2 Profiili Minun WT-rummut ei midikaapelin tilauksen jälkeenkään toimi kunnolla. Keltaista/ Oranssia rummutamalla punainen ottaa samaan aikaan, herkkyys pitää säätää turhan alhaiseksi. Sitten taas kun lyöt tällä herkkyydellä punaista niin pitää osua ihan keskelle rumpua eikä isku saa olla vähääkään hiljaisempi. Hyvä soittaa drum rolleja menettämättä kerrointa. Palautusprosessi täältä hevonjeerasta Konsolinettiin ihan hauska projekti. Liekköhän onnistuu pelkkien rumpujen palautus.

Rock Band on ihan ok. Tulee varmaan se kakkososa ostettua Wiille, jos saavat DLC-asiat kuntoon. DLC kattaus on Rock Bandissa huomattavasti monipuolisempi ja itseä miellyttävämpi mitä WT:ssä, jossa ainakin Euro Wiin omistajat saavat biisinsä viikkoja myöhemmin mitä muut, tai ainakin tällä hetkellä näyttää siltä. Hammer onien/ Pull offien tarkkuus hieman häiritsi ensimmäisen Rock Bandin kohdalla, mutta biisithän se tärkein juttu on ja kyllä niihin tottuu, ajallaan, ehkä. Kaveripiirin käännyttäminen GH:sta RB:hen on myös oma projektinsa.

tallennettu
Vs: Rock Band « Vastaus #10 : 11.12.2008 12:55 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Wiin GHWT:n soittimet yhteensopivia RB2:n kanssa. Loistava uutinen. Jos vielä DLC olisi kuten World Tourissa niin hankintaa ei tarvitsisi kauaa miettiä.

Voi tosin tuntua hieman hölmöltä jos WT:n symbaaleista lähtee tom tom:in ääni. Mutta leikkiähän tämä vain on.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Rock Band « Vastaus #11 : 11.12.2008 13:21 »
tetsuo ...I think. Jäsen Viestejä: 369 Basaaripisteet: 2 Profiili
Wiin GHWT:n soittimet yhteensopivia RB2:n kanssa. Loistava uutinen. Jos vielä DLC olisi kuten World Tourissa niin hankintaa ei tarvitsisi kauaa miettiä.

Voi tosin tuntua hieman hölmöltä jos WT:n symbaaleista lähtee tom tom:in ääni. Mutta leikkiähän tämä vain on.

Ehkä paras uutinen tänä vuonna. Kiitos tästä.  :)
tallennettu
Vs: Rock Band « Vastaus #12 : 13.12.2008 11:43 »
Tan Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 1 Profiili Green Grass And High Tides tuli medium rummuilla vastaan ja kuinkas sitten kävikään...

En koske kapuloihin varmaan viikkoon.  :lol:
tallennettu
Vs: Rock Band « Vastaus #13 : 13.12.2008 14:09 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili
Green Grass And High Tides tuli medium rummuilla vastaan ja kuinkas sitten kävikään...

En koske kapuloihin varmaan viikkoon.  :lol:
Mediumilla GGAHT on vielä joten kuten inhimillinen, mutta odotapa sitä kun olet laittanut mystery setlistin vaikeustasoksi itsevarmana hardin... Kyseinen biisi on kyllä varmasti rasittavin mahdollinen pelata sekä ylipitkä ja tylsä. Kuka tämmöisestä edes nauttii? Onneksi sentään ykkösessä ei ole kakkosen Visionsin kaltaista super-miinaa.
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Vs: Rock Band « Vastaus #14 : 13.12.2008 22:48 »
Tan Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 1 Profiili Tilasin brittien Amazonista The Ant Commandosin Universal PS2 to PS3 converterin, kaikkineen hintaa tuli ~30e.

Jos se Mad Catzin PS3 Precision Bass joskus tänne eksyy ja alkaa hotsittaa sen osto, niin se on sen ajan dilemma. Siihen asti toisena kitarana Rock Bandissa on sentään paras kapula millä on tullut tähän mennessä kitarointipelejä pelattua, se alkuperäinen Gibson SG.




« Viimeksi muokattu: 13.12.2008 23:53 kirjoittanut Tan »
tallennettu
Vs: Rock Band « Vastaus #15 : 13.12.2008 23:08 »
Tzibo Jäsen Viestejä: 492 Basaaripisteet: 0 Profiili
Green Grass And High Tides tuli medium rummuilla vastaan ja kuinkas sitten kävikään...

En koske kapuloihin varmaan viikkoon.  :lol:
Mediumilla GGAHT on vielä joten kuten inhimillinen, mutta odotapa sitä kun olet laittanut mystery setlistin vaikeustasoksi itsevarmana hardin... Kyseinen biisi on kyllä varmasti rasittavin mahdollinen pelata sekä ylipitkä ja tylsä. Kuka tämmöisestä edes nauttii? Onneksi sentään ykkösessä ei ole kakkosen Visionsin kaltaista super-miinaa.
No GGAHT:han menee Hardilla rummuilla ihan helposti, mutta se on kyllä aika puuduttavan tylsä ja ihan liian pitkä noin yksinkertaiseksi. Joku Paranoid Hardilla taasen on kyllä sellaista nilkankiduttamista kuin olla ja voi ja ottaisin paljon mieluummin GGAHTin kuin Paranoidin..

... En millään pääse Run to the Hillsiä läpi - intro menee kyllä mutta heti kun päästään itse asiaan niin menee ihan puilleen. : /
tallennettu
Vs: Rock Band « Vastaus #16 : 14.12.2008 02:53 »
Kogeki Hymypoika Jäsen Viestejä: 88 Basaaripisteet: 0 Profiili
No GGAHT:han menee Hardilla rummuilla ihan helposti, mutta se on kyllä aika puuduttavan tylsä ja ihan liian pitkä noin yksinkertaiseksi. Joku Paranoid Hardilla taasen on kyllä sellaista nilkankiduttamista kuin olla ja voi ja ottaisin paljon mieluummin GGAHTin kuin Paranoidin..

... En millään pääse Run to the Hillsiä läpi - intro menee kyllä mutta heti kun päästään itse asiaan niin menee ihan puilleen. : /

IMO GGAHT on tylsä millä tahansa vaikeusasteella. Ei siinä mikään paikka väsy, mutta on vain tylsää soittaa, kun samalla kuuntelee millaisia kitarasooloja voisi olla expertillä soittelemassa.

Sinänsä en tajua miten porukalla voi väsyä jalka soitettaessa. Kädet vielä tajuaisin, mutta jalka? Eihän missään biisissä edes juuri tarvita kunnon basaria, ja jos tarvitaan, ei niitä voi tuolla paskalla muovipedaalilla edes täydellisesti soittaa. Suosittelen soittamaan RTTH:ta (Run to the Hills) hardilla. Normaalistihan biisissä menee 16-osa-nuotit, mutta hardilla se on katkottu kummasti ja jätetty tyhjiä ja turhaakin turhempia välejä sinne tänne. Expertillä paaaljon helpompi biisi. Tosin turhauttava sitä kuitenkin on soittaa, koska ilman modauksia rummut eivät ota kaikkia lyöntejäsi ja kapula ei pomppaa ollenkaan rummuista eli käytännössä oikeaoppinen kapulaote on turha.

RB1:n rummut olivat suoraan sanottuna paskat. Pedaali oli paitsi surkea käytettävyydeltään oli se myös laadultaan heikko, koska katkesi alle kuukauden epäaktiivisen käytön jälkeen. Itse rummuista tuli hirveä ääni, ne eivät ottaneet kaikkia lyöntejä ja kapula ei pomppaa ollenkaan. RB2:n rummut olisi tarkoitus kuitenkin ostaa, kun on lukenut GHWT:n rummuista ja samalla voisi ottaa tämmöisen mukaan. Kuulemma melko kelpo rummut, koska pedaali ja muut viat ollaan korjattu. Pelattavuudeltaanhan RB1 ja varmasti myös RB2 ovat kuumaa kamaa.

Olisko jollakin muuten neuvoja RB1:n laulusoolocareeriin? Tekisi niin mieli vetää 1000/1000 RB1:stä, mutta en osaa laulaa, vaikka takana onkin seitsemän vuotta musiikkiluokkaa. Juomavoiman avullakaan eivät biisit meinaa mennä läpi, vaikka olenkin omasta mielestäni taidokas laulaja. Pitäs varmaan hommata tyttöystävä, joka osaa laulaa, niin voisi pistää sitten sen asialle.  8) Kyseessä siis expert-taso, muut tasot ovat nynnyille!
tallennettu
Vs: Rock Band « Vastaus #17 : 14.12.2008 21:28 »
Tzibo Jäsen Viestejä: 492 Basaaripisteet: 0 Profiili Niin siis nimenomaan Hardilla en tätä RttH:ta pääse läpi... Ei meikällä ainakaan ole mennyt tuo pedaali rikki, vaikka onhan tässä jo muutamisen (???) kuukautta pelailtu.

"Sinänsä en tajua miten porukalla voi väsyä jalka soitettaessa."

Ehkä pidän jalkaani jotenkin väärin, mutta Paranoidissa kyllä alkaa tuntumaan nilkassa (Hard)... Asiaan saattaa vaikuttaa myös se, etten harrasta/ole harrastanut oikeita rumpuja, ja sinä ainakin vaikutat asiaan perehtyneeltä joten varmaan harrastatkin? Vai?
tallennettu
Vs: Rock Band « Vastaus #18 : 15.12.2008 17:19 »
Kogeki Hymypoika Jäsen Viestejä: 88 Basaaripisteet: 0 Profiili
Niin siis nimenomaan Hardilla en tätä RttH:ta pääse läpi... Ei meikällä ainakaan ole mennyt tuo pedaali rikki, vaikka onhan tässä jo muutamisen (???) kuukautta pelailtu.

"Sinänsä en tajua miten porukalla voi väsyä jalka soitettaessa."

Ehkä pidän jalkaani jotenkin väärin, mutta Paranoidissa kyllä alkaa tuntumaan nilkassa (Hard)... Asiaan saattaa vaikuttaa myös se, etten harrasta/ole harrastanut oikeita rumpuja, ja sinä ainakin vaikutat asiaan perehtyneeltä joten varmaan harrastatkin? Vai?

Kun pelaat RttH:ta hardilla, lyö niitä nuotteja samalla tavalla kuin pelaisivat expertillä. Kyllä, sinulla tulee ylimääräisiä lyöntejä, mutta sun mittari pysyy silti mukavasti vihreällä.

Näihin leikkirumpujen pedaaleihin kannattaa ottaa se taktiikka, ettet pidä kantapäätä maassa. Se rasittaa nilkkaa melkoisesti ja tekee basson 16-osa-nuoteista lähes mahdottomia. Kannattaa testata niin, että sulla on vähän niinkuin pelkästään ne varpaat siinä pedaalilla. Vaikea selittää. Oikeita rumpuja tuli soitettua semmoiset kahdeksan vuotta. Nyt on soittelu hiukan jäänyt, mutta voi hyvinkin olla, että joskus palaan vielä rumpujen ääreen.
tallennettu
Re: Rock Band « Vastaus #19 : 15.12.2008 22:26 »
Xerobos Jäsen Viestejä: 336 Basaaripisteet: 0 Profiili
Kannattaa testata niin, että sulla on vähän niinkuin pelkästään ne varpaat siinä pedaalilla.
Joka on paras tapa hajottaa muovipedaali. Varpailla poljettaessa paine kohdistuu pedaalin kärkeen ja se räksähtää keskeltä poikki. RB2:n vahvistetussa pedaalissa ei liene tätä ongelmaa.
(Killzone 2:ssa) "Seiniä ja sillankaiteita pitkin pomppiessa tuli tosin enemmän mieleen Mirror's Edgen pelaaminen kuin karskin toimintapelin"
tallennettu
Vs: Rock Band « Vastaus #20 : 16.12.2008 16:22 »
6puu Jäsen Viestejä: 77 Basaaripisteet: 0 Profiili Yritin pelata Rock Bandia World Tourin rummuilla, mutta kun yritin käynnistää uramoodia niin tuli herjausta, että mikrofoni ei ole kiinni ja ilman sitä en voi pelata vokalistin uraa. Sama homma harjoittelussa ja muissa, lyönnit kyllä rekisteröityvät, eli pystyn liikkumaan valikoissa, mutta jostain syystä peli ei ilmeisesti tunnista rumpuja. Eikös noiden WT:n rumpujen kuitenkin pitäisi pelata RB:n kanssa? Peliä käynnistettäessä se latasi 1.03 patchin.
Always roll deep on the streets like the mafia
tallennettu
Re: Rock Band « Vastaus #21 : 16.12.2008 23:28 »
Xerobos Jäsen Viestejä: 336 Basaaripisteet: 0 Profiili Ton taulukon mukaan World Tourin rummut eivät ole yhteensopivia RB:n kanssa PS3:lla. RB2:n kanssa toimivat. Osta RB2, siirrä ykkösen biisit siihen, niin saat homman pelittämään.


Ja näitä neljää biisiä ei saa sitten siirrettyä RB2:een.

Paranoid - Black Sabbath
Run to the Hills - Iron Maiden (cover)  >:(
Enter Sandman - Metallica
Tokio Hotel - Through the Monsoon


« Viimeksi muokattu: 17.12.2008 01:02 kirjoittanut Xerobos »
(Killzone 2:ssa) "Seiniä ja sillankaiteita pitkin pomppiessa tuli tosin enemmän mieleen Mirror's Edgen pelaaminen kuin karskin toimintapelin"
tallennettu
Vs: Rock Band « Vastaus #22 : 17.12.2008 07:41 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili Jaa-a Rock Band vain vahvistaa asemaansa parhaana bändimusiikkipelinä, etenkin DLC:n puolesta. Pearl Jamin Kymppi-albumi tulossa ladattavaksi kokonaisuudessaan.

Ei toisaalta kuin vasta maaliskuun loppupuolella (24.)... Odottavan aika on pitkä.
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Vs: Rock Band « Vastaus #23 : 17.12.2008 16:11 »
Tan Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 1 Profiili TACin converter toimii täydellisesti! Nyt on koko setti kasassa. $$$
tallennettu
Vs: Rock Band « Vastaus #24 : 17.12.2008 21:22 »
Tzibo Jäsen Viestejä: 492 Basaaripisteet: 0 Profiili
Jaa-a Rock Band vain vahvistaa asemaansa parhaana bändimusiikkipelinä, etenkin DLC:n puolesta. Pearl Jamin Kymppi-albumi tulossa ladattavaksi kokonaisuudessaan.

Ei toisaalta kuin vasta maaliskuun loppupuolella (24.)... Odottavan aika on pitkä.
Ohhoh! Aika hyvin nuo kyllä valitsevat noita biisejä ja albumeita! Sen lisäksi, että pelien soundträkit on muuten jo aivan mahtavia ja DLC sitäkin mahtavampi (Blood Sugar Sex Magik), mutta nyt vielä yksi parhaimmista albumeista, Ten. Jokainen biisi on loistavuutta! Odotan. Kybällä. Ja RB2 tod. näk. jouluksi ja jos pitäisi vielä jotain DLC:tä hankkia kun en ole sieltäkään vielä mitään ostanut...
tallennettu
Vs: Rock Band « Vastaus #25 : 18.12.2008 14:34 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili
Jaa-a Rock Band vain vahvistaa asemaansa parhaana bändimusiikkipelinä, etenkin DLC:n puolesta. Pearl Jamin Kymppi-albumi tulossa ladattavaksi kokonaisuudessaan.

Ei toisaalta kuin vasta maaliskuun loppupuolella (24.)... Odottavan aika on pitkä.
:o

Pearl Jamin Ten sattuu olemaan minun suosikkilevyni. Kummallisesti alkoi RB:t kiinnostaa nyt tosissaan.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Rock Band « Vastaus #26 : 25.12.2008 17:02 »
Tan Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 1 Profiili Tullu taas paukuteltua solo touria mediumilla, GGAHT:sta oon pysynyt vielä kaukana. :)

On tää vaan helvetin hienoa, vielä kun tuli ostettua Oasikset, The Who ja Boston packit + yksittäisiä biisejä niin ilo senkun kasvaa. Varsinkin The Whon kappaleet on rummuilla aikamoista hulluttelua, Keith Moon oli nero.  ;D
Kohta voisi jo koitella hardilla alkupään biisejä, bassojalka vipattamaan.
tallennettu
Re: Rock Band « Vastaus #27 : 25.12.2008 22:29 »
Xerobos Jäsen Viestejä: 336 Basaaripisteet: 0 Profiili
Varsinkin The Whon kappaleet on rummuilla aikamoista hulluttelua, Keith Moon oli nero.  ;D
Myös Rushilta löytyy huikeita biisejä rummutteluun. The Camera Eye <3
(Killzone 2:ssa) "Seiniä ja sillankaiteita pitkin pomppiessa tuli tosin enemmän mieleen Mirror's Edgen pelaaminen kuin karskin toimintapelin"
tallennettu
Vs: Rock Band « Vastaus #28 : 26.12.2008 04:13 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili Kuinkas moni on jo saanut RB2:n Bladder of Steel achievementin?

Eihän siinä tarvitse kuin pelata 82 biisiä putkeen pausettamatta tai failaamatta (kestää n. 7h).
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Re: Rock Band « Vastaus #29 : 26.12.2008 12:15 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Kuinkas moni on jo saanut RB2:n Bladder of Steel achievementin?

Eihän siinä tarvitse kuin pelata 82 biisiä putkeen pausettamatta tai failaamatta (kestää n. 7h).

 :lol: Eikä vissiin kannata nautiskella olutta ajankuluksi. Ellei rakko tosiaan ole terästä.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Sivuja: [1] 2 3 4
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines