Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6
Tulostusversio
Aihe: Retrotopic  (Luettu 87365 kertaa)
Vs: Retrotopic « Vastaus #90 : 08.06.2012 20:55 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 700 Basaaripisteet: 2 Profiili Meikäläisellekkään ei oikein kelpaa noi pelkät pelikasetit. Ja omassa tapauksessa se on juurikin sitä sekopäistä keräilijä intoa. Harvemmin ohjekirjoja tulee selailtua. Vaikka tuleehan pelaamisessa eri fiilis aina kun sen ottaa kotelosta :) Tässä on vain se ongelma että CIB pelit on suht harvinaisia, ainakin niistä peleistä jotka kiinnostaisi. Aina silloin tällöin katselen pelejä huuto.netistä (harvoin ebaystäkin) ja valikoimaa sinänsä löytyy, mutta useimmat on pelkkiä kasetteja. Ebaystä löytyy vähän paremmin kotelollisia, mutta harvinaisuuden vuoksi niiden hinnat taas on aika kovia. Ja kyllä, mieleni on hiukan naiivi. Haluan jotain tiettyä mutta en suostu maksamaan siitä. No, itsehän siinä jään ilman peliä...
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Retrotopic « Vastaus #91 : 11.06.2012 16:24 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Jaaha, FFVI saapui jo postissa. Alle viikossa tuli, mikä on ihan kiva vauhti. Samaten tuli videokaapeli ja muuntaja odottelee postissa. Saisi vain tulla jo se itse laite, niin pääsisi pelaamaan  ;D
tallennettu
Vs: Retrotopic « Vastaus #92 : 20.06.2012 18:18 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili

Konsoli saapui tänään. Olen varsin tyytyväinen koneeseen, koska kyseinen kappale on varsin hyvässä kunnossa ilman mitään näkyvää kellastumista. Ohjaimiakin tuli kaksi  :)
tallennettu
Vs: Retrotopic « Vastaus #93 : 20.06.2012 18:34 »
Noppa yarr Jäsen Viestejä: 270 Basaaripisteet: 0 Profiili Tuo NTSC SNES on kyllä törkeän ruma verrattuna kauniiseen smoothiin SNESiin joka täällä on. Kasetitkaan eivät ole niin siistin näköisiä.
tallennettu
Vs: Retrotopic « Vastaus #94 : 20.06.2012 21:10 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 939 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Itsellä oli aikoinaan JPN SNES, josta oli kaiverrettu suuaukko isommaksi. Mahtui jenkkikasetitkin sisään. Parhautta.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Retrotopic « Vastaus #95 : 30.06.2012 18:19 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili



Faija toi kaatopaikalta, NES kahdella ohjaimella oli kanssa samassa lootassa. Toisen aarre on toisenkin aarre tai jotain? Ihmiset on hölmöjä. Yritin vähän googlata, että onko tolla Little Samsonilla kovakin arvo, mutta nähtävästi ei koska PAL versio. Osaako finngamer tai joku muu antaa jotain hyvää hinta-arviota tuolle?

tallennettu
Vs: Retrotopic « Vastaus #96 : 30.06.2012 19:05 »
Lohari Jäsen Viestejä: 453 Basaaripisteet: 9 Profiili NES-Retrosta löytyy ainakin jonkinlainen lista loosejen SCN NES-pelien arvoista.
Kokoelma
tallennettu
Vs: Retrotopic « Vastaus #97 : 30.06.2012 21:11 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW
Faija toi kaatopaikalta, NES kahdella ohjaimella oli kanssa samassa lootassa. Toisen aarre on toisenkin aarre tai jotain? Ihmiset on hölmöjä. Yritin vähän googlata, että onko tolla Little Samsonilla kovakin arvo, mutta nähtävästi ei koska PAL versio. Osaako finngamer tai joku muu antaa jotain hyvää hinta-arviota tuolle?


Siis ihan kaatopaikalta, ei edes mistään kierrätyskeskuksesta? Mitenköhän ihmisillä ei tule edes mieleen Huuto.netin tai eBayn katselu, kun tavaran nimikin vielä lukee siinä päällä. Sen ymmärtäisin jos joku viskaa jonkun arvokkaan lautasen pois kun ei edes tiedä miten etsiä sille arvoa, mutta ei pelien kohdalla ole sellaista ongelmaa.

Joo, jenkki-Samsonista maksetaan näemmä hulluna, mutta on tuo siis selvästi keskimääräistä tyyriimpi täälläkin päin. SCN-ohjekirjan kanssa varmasti muutamia kymppejä helposti, jos olisi vielä kotelo niin käsittääkseni menisi satasen paremmalle puolelle.
tallennettu
Vs: Retrotopic « Vastaus #98 : 30.06.2012 22:50 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili Perkele, Little Samson oli yksi niistä NES-peleistä jotka omistin penskana. Pelihän on vieläkin tallessa mummolassa koteloineen. Kotelo on tosin todella heikossa hapessa ja ohjekirjasta en ole varma, mutta täytyy varmaan mennä hakemaan tuo peli kotiin tuolta, jos se noin arvokas on.
tallennettu
Vs: Retrotopic « Vastaus #99 : 02.07.2012 00:39 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili
Siis ihan kaatopaikalta, ei edes mistään kierrätyskeskuksesta? Mitenköhän ihmisillä ei tule edes mieleen Huuto.netin tai eBayn katselu, kun tavaran nimikin vielä lukee siinä päällä. Sen ymmärtäisin jos joku viskaa jonkun arvokkaan lautasen pois kun ei edes tiedä miten etsiä sille arvoa, mutta ei pelien kohdalla ole sellaista ongelmaa.

Joo ihan oikealta kaatopaikalta. On se kieltämättä vähän kummaa hommaa, muutama syntetisaattori on löytänyt kanssa uuden kodin meiltä samalla tavalla, niidenkin arvo per kpl noin 300 euroa, kyllä kelpaa. Toisesta oli joku RAMin patteri loppu (laite toimi silti) ja toinen oli täysin ehjä. Harmi kun ei itsellä ole ajokorttia, tulisi varmaan muuten käytyä kyttäilemässä joka päivä noita mestoja  :lol:


Ja kiitos Loharille ja finskille avusta. Saa nähdä raaskiiko tota myydä kun ihan kelvollinen peli kuitenkin. Jos olisi ollut jenkki samson niin ei olisi kyllä tarvinnut kahta kertaa miettiä että myykö vai ei...
tallennettu
Vs: Retrotopic « Vastaus #100 : 17.07.2012 17:27 »
Omenarosvo Supersankari Jäsen Viestejä: 198 Basaaripisteet: 8 Profiili Jessus missä hinnoissa jotkut retropelit ovat tänä päivänä! Joskus 5 vuotta sitten kun edellisen kerran olen 8-bittisen pelejä ostellut, olivat hinnat mielestäni varsin ryöstökkäät silloinkin. Muistan ajatelleeni että parin vuoden päästä kun koko suomen nuoret aikuiset ovat muistonsa pilanneet näiden nessikasettien kanssa, niin loppuu nämä 20eur rosvoilut, mutta mitä helvettiä. Joku kehtaa pyytää loosesta Castlevania ykösestä melkein viisikymppiä huutonetissä  :o Ebayssa oli silloin Super Castlevania IV minttikuntoisena 12 puntaa eikä kukaan huutanut, meikäkin ajatteli että kerkeän vielä joku toinen kerta. Nyt sitten vuosia myöhemmin olin sitä ostamassa ja lopulliseksi kauppahinnaksi tuli 102 puntaa perkule. Jäin jo lähtöviivoille tarjousteni kanssa :D

Mulla ei oo ikinä rahaa ostaa thurston moore jazzmasteria, mutta jos myisin pelit pois niin saisin niitä varmaan joka huoneeseen yhden.

edit: onneksi kukaan ei sentään ole mennyt ostamaan sitä viidenkympin kastlevaniaa  :/
tallennettu
Vs: Retrotopic « Vastaus #101 : 17.07.2012 22:27 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Kyllähän noiden pelien hinnat tulevat kohoamaan jos vain kysyntä pysyy samanlaisena. Pelikeräilystä on tullut ilmiö ja kerääjien määrä on lähivuosina noussut. Uskon, että pelien keräily pysyy suosittuna esimerkiksi levyjen ja sarjisten keräilyn tapaan. Myös nostalgiannälkäisten pelaajien tulotaso on noussut iän karttuessa, mikä johtaa kohonneisiin hintoihin.

Propsit Thurston Moore Jazzarin mainitsemisesta, kelpaisi itsellekin noiseprojektiin toiseksi kepiksi.
tallennettu
Vs: Retrotopic « Vastaus #102 : 17.07.2012 22:31 »
tetsuo ...I think. Jäsen Viestejä: 369 Basaaripisteet: 2 Profiili Sanoppa älä muuta, omppurosvo. Katoin tänään huvikseen mitä Guardian Legend maksais, uskoin että selviän max kahella kympillä. Olin erittäin pahasti väärässä. :/
tallennettu
Vs: Retrotopic « Vastaus #103 : 28.01.2013 13:09 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili SNES-keräily on jatkunut vaivihkaa syksyn aikana, joten päätin hieman fiilistellä uusimpia hankintoja. Pelikokoelma tällä hetkellä:



Viime näkemän jälkeen taloon ovat siis saapuneet SMW, Earth Worm Jim ja Zelda. Super Mario World tipahtaa kotelon kunnon puolesta siihen "ei niin hyvä kun haluaisin" -kastiin, mutta sisälmykset ovat sitten timanttiset ja itse peli oli ryöstöhalpa. Jos joskus tulee minttibargain vastaan, niin ostan toki, mutta käyttää toistaiseksi. Earth Worm Jim käveli myös eBayssa halvalla vastaan, ja yllättävien nostalgiahöyryjen seassa huusin pois. Olin melkein unohtanut, kuinka paljon tuota tuli skidinä pelattua, ja vaikkei itse peli olekaan huikea, ovat jo pelkästään sen kökköhuumoripitoisuus ja erittäin rehevä animointityö näkemisen arvoisia. Lisäksi setti kuin pakasta vedetty.

Tähän mennessä kallein ostos on ehdottomasti Zelda: A Link To The Past. Alusta asti päätin, että tämä pitää hommata, ja jo keräilyarvonsa vuoksi olin valmis satsaamaan siihen muita pelejä enemmän. Lopulta mentiin kuitenkin hieman kompromissaillen. Kaikki muu on about minttiä, mutta kotelo vain okei. Keskivertoa parempi kokonaisuus kuitenkin, ja karttaa myöten kaikki hörsyt löytyy. Zelda on myös pelillisesti Donkkareiden ohella kovin tapaus, sillä en pelannut sitä ikinä nuorempana. Tämän aion herkutella ajan kanssa, kun pääsee kimppuun tuoreeltaan.

Ai niin, lisäksi ostin Super Probotectorin(Contra 3 roboteilla), mutta en muistanut heittää peliä kuvaan, koska se on loose. Tuota oli niin vähän liikenteessä, että täräytin suosiolla kasetin pelattavaksi, kun co-opin kimppuun oli päästävä.

------------------------------------------------------------------------------------------------

Seuraavaksi pakollisia itemeitä ovat Super Metroid, Turtles In Time, Super Castlevania IV ja Mega Man X. Näiden CIB PAL-versioiden kanssa uidaan kuitenkin jo sen verran syvissä vesissä, että olen harkinnut vakavasti kompliittien jenkkiversioiden ja adapterin ostoa. Vaan kattoos ny, hetken tauko on pidettävä kuitenkin. Siihen asti näillä herkuilla pärjätään kyllä hyvin. Pelaajan sieluani on freesannut todella paljon päästä hypistelemään ja pelaamaan vanhoja klassikoita niin kuin niitä on tarkoitettu pelata!
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Retrotopic « Vastaus #104 : 28.01.2013 13:15 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Huhuh, mitä ostoja. Totaalista parhautta, ei siinä mitään.

Snes-keräily kiinnostaa, mutta monien pelien hinnat ovat jopa minun mittapuulla naurettavia.  :lol: Kyllähän ebaysta saa mitä tahansa, mutta Megaman X -peleistä saisi pulittaa jo varmaan tonnin yhteensä jos meinaa CIB-settinä saada hyllyyn. Toisaalta ei lesompaa keräilykohdetta olekaan.

Pitäisi varmaan ostella hyllyyn noita parhaita N64-pelejä myös. Veikkaan että niidenkin hinnat tulevat jossain vaihessa räjähtämään kun jo nyt ovat selvästi parissa vuodessa nousseet. Posti vaan ottaa niin päähän, että meinaa maksa räjähtää. Joka toinen pelikotelo aina murskana.

Onkohan Castlevania 3 Dracula's curse Nesille muuten miten harvinainen täydellisessä virheettömässä CIB-kunnossa? Ebayssa ei tule pal-versioita kuin hyvin harvoin vastaan ja nekin pelkkiä kasetteja johonkin 60e hintaan. Anopin hyllystä joskus löysin, mutta nes-pelien keräily ei kiinnosta yhtään, niin ajattelin myydä pois. <_>
tallennettu
Vs: Retrotopic « Vastaus #105 : 28.01.2013 13:41 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Donkey Kongeista tuli mieleen että oon nyt sitten varmaan missannut kolmannen osan lopullisesti kun koko DKC-trilogia vedettiin kokonaan pois Wiin Virtual Consolesta. :( Ellen sitten joskus jostain taio tähän taloon SNES:iä ja Donkey Kong Countryja tai pelaa sitä emulaattorilla.

Noista CIB-kokonaisuuksista sen verran että tässä vaiheessa sitä hihkuu jo innosta jos mukana ylipäätänsä tulee ohjekirja ja kannet. Huusin hoosiannaa kun hain postista joku pari viikkoa sitten Majoran ja Ocarinan ja paketista paljastui ihan hyvässä kunnossa oleva kokonaisuus, vaikka odotin saavani rupukuntoiset lättänäkannet ja pelkät kasetit. Kaikki pahvipidikkeet sun muut mukana ja kansissa vain ajan tuomaa kulumaa, minkä hyväksyn täysin noin vanhoilta peleiltä. Tietenkin mitä paremmassa kunnossa peli on, sitä enemmän myyjä kehtaa pyytää.

Hemmetti Yoshi's Island on muuten kova klassikko. Itse ostin törkeän hyväkuntoisen cibulin viime kesänä GBA:lle ja pelasin sen melkein yhdeltä istumalta läpi. Missasin jostain syystä tämän SNES-klassikon lapsuudessani (toisin kuin joku SMW:n, jota tuli pelattua ähkyyn asti) ja on kyllä ehkä suosikkini SNES-peleistä DKC2:n ja FFVI:n lisäksi.

Sharkie, miten olisi seuraavaksi Earthbound? :lol: Vai löytyikö sinulta sekin jo?
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Retrotopic « Vastaus #106 : 28.01.2013 13:45 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Huhuh, mitä ostoja. Totaalista parhautta, ei siinä mitään.

Snes-keräily kiinnostaa, mutta monien pelien hinnat ovat jopa minun mittapuulla naurettavia.  :lol: Kyllähän ebaysta saa mitä tahansa, mutta Megaman X -peleistä saisi pulittaa jo varmaan tonnin yhteensä jos meinaa CIB-settinä saada hyllyyn. Toisaalta ei lesompaa keräilykohdetta olekaan.

Kyllähän noilla hintaa tosiaan on, varsinkin PAL-versioina. Jenkeillä pääsee tapauksesta riippuen parhaimmillaan puoleen hintaan, ja oikeastaan aina halvemmalla. Varsinkin ekaa X:ää olen vaaninut todella paljon, sillä kuten sanoit, olisi erittäin nättiä saada moinen herkku minttinä hyllyyn, mutta päälle satasen hinnat eivät vaan ole mulle. NTSC-versio voi olla pakkorako, ja sekin tulee olemaan sijoitus. Ellei kirppismunkki yllätä.

Vittumaisinta oli ehkä, kun joku julli myi hyväkuntoista CIB Mega Man X:ää Huudossa ison SNES-paketin mukana. Pienemmän setin olisin ostanut pois ja myynyt loput uusiksi, mutta tuohon ei ollut rääpyä. Eikä SNESin hankintaa harkinnut kaverikaan suostunut ko. settiä ostamaan, vaikka yritin yllyttää. :lol:

Vielä se sopiva hinta löydetään, prkl.


Sharkie, miten olisi seuraavaksi Earthbound? :lol: Vai löytyikö sinulta sekin jo?

Haha, onhan tuosta haaveiltu. Jos sen muutamalla kympillä jostain joskus saa, niin sijoita kyllä varmasti, mutta taitavat yli satasessa heilua noi loose-hinnatkin. CIBeistä ei puhuta.

Niin, ja yhdyn toki hehkutukseen: Yoshi's Island on loistava peli. Läpipeluukertoja on monia, ja nyt napsahti taas heti yksi lisää kun sain pelin viimein itselleni. Yksi hienoimpia ja ennen kaikkea persoonallisimpia tasoloikkia kautta aikain.


« Viimeksi muokattu: 28.01.2013 13:53 kirjoittanut Sharkie »
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Retrotopic « Vastaus #107 : 28.01.2013 13:48 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili
Posti vaan ottaa niin päähän, että meinaa maksa räjähtää. Joka toinen pelikotelo aina murskana.
Jos se lajittelu on yhtään samalla tolalla kuin meillä isomman tavaran puolella niin enpä ihmettele. Nyt kun tuota kpl-tavaralogistiikkaa on hetken aikaa paikan päältä seuraillut niin ei kohta uskalla tilata enää yhtään mitään arvokkaampaa. Paketit sanalla sanoen lentävät lajitteluvaiheessa. Vitun kiva aina selitellä rikkinäisiä tavaroita asiakkaille.

/ot. Sharkiella komeat ostokset.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Retrotopic « Vastaus #108 : 28.01.2013 14:19 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Huuto.net on muuten nykyään maailman paskin tuote pelien ostamiseen. 90% siellä on yrityksiä joista myyvät uusia tuotteita lähes samaan hintaan kuin kaupoissakin ja sitten lopuista suurin osa jotain tyyppejä, jotka vahtaavat jokaista kohdetta 24/7, jonka jälkeen sitten myyvät niitä ylihinnoilla kaikenlaisille idiooteille, jotka eivät uskalla käyttää ebayta.

Lisäksi nuo samat sankarit ostavat ebaysta pelejä ja myyvät niitä eteenpäin 20 x kovemmalla hinnalla huuto.netissä.  Aina kun koittaa etsiä jotain vanhempia pelejä, niin ne muutamat samat tyypit kauppaavat 500 sivullista ylihintaista paskaa, joiden joukosta ei jaksa etsiä niitä normaalien myyjien tuotteita enää.
tallennettu
Vs: Retrotopic « Vastaus #109 : 28.01.2013 14:25 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Itsellä ei ole koskaan pahvikantiset pelit tulleet perille muusina, korkeintaan pieni klommo jossain kulmassa. Mutta PS1-pelien (ja muiden vastaavanlaisten) ostopäätöstä harkitsen aina tarkkaan kun noiden kansimateriaali on suoraan sanoen säälittävää tekoa. Tuota "lasimaista" muovirakennetta käytetään kaiken lisäksi edelleen esimerkiksi musalevyissä, niin ei paljoa houkuttele juuri tämän takia tilailla esimerkiksi överikalliita pelien soundtrackeja.

Ai niin, jopa se Zavvin MGS HD Collection Limited Edition tuli vuosi sitten yllättävän hyvässä kunnossa perille, vaikka liian moni sai ympäri maailmaa itselleen aivan naurettavan kusisessa kunnossa olevan yksilön. Eiköhän sekin päivä ole vielä edessä kun saan postissa pelin palasina...
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Retrotopic « Vastaus #110 : 28.01.2013 14:28 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW
Pitäisi varmaan ostella hyllyyn noita parhaita N64-pelejä myös. Veikkaan että niidenkin hinnat tulevat jossain vaihessa räjähtämään kun jo nyt ovat selvästi parissa vuodessa nousseet.

On tosiaan nousseet, ei kyllä minusta olla kaukana, että voisi kutsua räjähdykseksi. Enää ei kannata odotella, jos joskus meinaat aloittaa.

Itse aloitin juuri oikeaan aikaan koneen keräilyn kun se oli riittävän vanha että arvostus ja kysyntä oli aallonpohjassa, mutta kuitenkin tarpeeksi uusi että pelejä löytyi helposti CIB:nä ja hyväkuntoisina. Varmasti olen tienannut monta tonnia, jos nyt myisin pois.
tallennettu
Vs: Retrotopic « Vastaus #111 : 28.01.2013 17:35 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili
Varmasti olen tienannut monta tonnia, jos nyt myisin pois.
Voi myös olla että kokoelmasi arvo kokonaisena on jopa arvokkaampi kuin jos pelit myisi yksitellen. Lisäarvoa kokoelmaan tuo kuitenkin sen täydellisyys. Plus se että jos sen laittaisi myyntiin, uutisoitaisiin siitä varmasti alan nettisivuilla, jonka myötä ostajia riittäisi. :D
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Retrotopic « Vastaus #112 : 28.01.2013 18:36 »
sundance_kid Jäsen Viestejä: 21 Basaaripisteet: 0 Profiili
Onkohan Castlevania 3 Dracula's curse Nesille muuten miten harvinainen täydellisessä virheettömässä CIB-kunnossa? Ebayssa ei tule pal-versioita kuin hyvin harvoin vastaan ja nekin pelkkiä kasetteja johonkin 60e hintaan. Anopin hyllystä joskus löysin, mutta nes-pelien keräily ei kiinnosta yhtään, niin ajattelin myydä pois. <_>

Jos sattuu olemaan ihan Suomesta ostettu skandiversio, niin voit saada tuosta melko kivastikkin rahaa. Viimeksi kun Huuto.netissä törmäsin skandicibuli castlevania kolmoseen niin oli päälle 100e ainakin hintaa ja huutajiakin sille löyty (eikä kunto ollut edes kummoinen). Luultavasti saisi enemmänkin jos vaikka Ruotsin omassa huuto.netissä, Traderassa koittaisit myydä. Siellä noille skandipeleille tuntuu olevan täysin oma arvoluokkansa.

Sharkien kuvalle iso peukku ylöspäin. Mukava tietää, että täältä löytyy muitakin snes keräilijöitä. Ihteltä noista kuvan peleistä uupuu tuo Earthworm Jim. Kelpais kyllä tuossa kunnossa omaanki hyllyyn.
"Pelikonsuli mega driwer saga"  -Tori.fi
tallennettu
Vs: Retrotopic « Vastaus #113 : 28.01.2013 19:58 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili
Donkey Kongeista tuli mieleen että oon nyt sitten varmaan missannut kolmannen osan lopullisesti kun koko DKC-trilogia vedettiin kokonaan pois Wiin Virtual Consolesta. :( Ellen sitten joskus jostain taio tähän taloon SNES:iä ja Donkey Kong Countryja tai pelaa sitä emulaattorilla.
Etpä paljon menetä. Selkeästi huonoin DKC:istä.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Retrotopic « Vastaus #114 : 28.01.2013 20:32 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Höpöhöpö. DKC 2 > DKC3 >> DK Returns >>>>>> DKC1. Kolmonen kannattaa ehdottomasti vetää läpi jos sarjan muutkin osat kiinnostaa.
tallennettu
Vs: Retrotopic « Vastaus #115 : 28.01.2013 22:52 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili DKC3 on ihan legendaarisen hyvä. Ei sillä, että mikään sarjan osista paska olisi, mutta omissa kirjoissa kolmonen saattaa olla jopa paras osa.

Ettei vaan olisi näitä juttuja, että jatko-osia inhotaan, koska ne ovat jatko-osia?

Tästä aiheesta voisin enemmänkin jauhaa. Olikohan Domen arvio THPS HD:sta, jossa kehuttiin sitä, että Revertit ja muut pelisarjan pilanneet kikat on jätetty pois. Voi vittu, että tuollainen teksti saa minut oikeasti näkemään punaista. Pelisarja on siis huonompi, kun se on pelattavuudeltaan reilusti monipuolisempi?
tallennettu
Vs: Retrotopic « Vastaus #116 : 28.01.2013 23:04 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
DKC3 on ihan legendaarisen hyvä. Ei sillä, että mikään sarjan osista paska olisi, mutta omissa kirjoissa kolmonen saattaa olla jopa paras osa.

Ettei vaan olisi näitä juttuja, että jatko-osia inhotaan, koska ne ovat jatko-osia?

Voi siinä olla sitäkin, mutta tässä tapauksessa tuntuu myös, että ihmiset boikotoi DKC3:sta ihan vaan Kiddy Kongin ja pelin yleisen kevyen ulkoasun vuoksi. Kiddysta nyt voi olla monta mieltä, mutta onhan se helvetin hyvä peli.

Pakko muuten todeta, että kolme alkuperäistä donkkaria muodostavat ehkä yhden laadukkaimpia pelitrilogioita ikinä. Miten voikin lähes joka osa-alueella laatu pysyä pelistä toiseen timanttisena. Lisäksi osat vielä eroavat kivasti toisistaan niin, että jokainen tuntuu samalla sekä tutulta että tuoreelta. Todella kova suoritus.

(Peeäs. Ykkösen sijainnista nokkimisjärjestyksessä olen luonnollisesti TK:n kanssa eri mieltä.)
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Retrotopic « Vastaus #117 : 30.01.2013 16:36 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Tuli sitten heti tilailtua läjä N64-pelejä hyllyyn. Tarkoitus ei ole missään nimessä koittaa kerätä kaikkea, vaan lähinnä kaikki mielenkiintoiset nimikkeet, joita jaksaa pelatakin. Jet Force Gemini, Excitebike, Silicon Valley, Quake ja command Conquer näin alkuunsa.

7



Ostoslistalla ainakin:

Goeminit
Wipeout 64
Hexen 64
Doom 64
Quake 2
Turok Rage wars
Harvest moon 64
Starcraft 64
Shadowgate 64
Mischief Makers

Kaikki ne yleiset Maliot ja Zeldat löytyy, niin ostot ovat hiukan erilaisempia.



Mystical Ninja 2 Starring Goemon himmotais, mutta maksaa aika paljon CIBinä. Ja mistähän sitä löytäisi Shadowgate 64:nkin. Nyt sitten vaan odotellaan, että miten palasina tulevat kotiin postin käsittelyn jälkeen.

EDIT: Olikohan siinä transparentissa N64:ssa jotain parempaa vai oliko se pelkkä myytti? Ottaa myös vähän päähän kun Pal versiot ovat jenkkiversioita hitaampia 50hz versioita.


« Viimeksi muokattu: 30.01.2013 16:43 kirjoittanut MasterTK »
tallennettu
Vs: Retrotopic « Vastaus #118 : 30.01.2013 17:46 »
Lanttu Jäsen Viestejä: 976 Basaaripisteet: 1 Profiili
EDIT: Olikohan siinä transparentissa N64:ssa jotain parempaa vai oliko se pelkkä myytti? Ottaa myös vähän päähän kun Pal versiot ovat jenkkiversioita hitaampia 50hz versioita.

Ei ole myytti, vaan ihan täyttä faktaa. Kuva on selkeästi tarkempi kuin vanhalla mustalla. Itsekin aikoinaan tuollaisen ostin ja testailin. Finngamer osaa ehkä sanoa onko kyse vain tietyistä malleista vai koskeeko kaikkia.
\"Vittu mää en tiedä mikä hedelmä on!\"
tallennettu
Vs: Retrotopic « Vastaus #119 : 30.01.2013 20:29 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Ihan kaikki värilliset eivät kuitenkaan ole parempi laatuisia. Riippuu myös sarjanumerosta. Hyvä vertailu suomeksi.

« Viimeksi muokattu: 30.01.2013 20:36 kirjoittanut Fyysinen Preesens »
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines