Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1] 2
Tulostusversio
Aihe: Red Dead Redemption  (Luettu 15173 kertaa)
Red Dead Redemption « : 18.05.2010 18:22 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili


Rockstar San Diegon kehittämä Red Dead Redemption julkaistaan 21.-28.5.* eli ihan piakkoin PlayStation 3:lle ja Xbox 360:lle. Peli on jatkoa hieman vähemmälle huomiolle jääneelle Red Dead Revolverille vuodelta 2004, mutta tällä kertaa peli taitaa lyödä itsensä kunnolla läpi. Arvosteluja on jo alkanut valumaan, ja pelin PS3-version Metacritic pisteet ovat tällä hetkellä 95 ja Xbox 360-version 95, eli mistään kovin huonosta pelistä ei voi olla kyse. Molempien alustojen TOP-listalla peli keikkuu tällä hetkellä siis viidentenä.  

Pelin tapahtumat sijoittuvat vuoteen 1911, eli aika myöhään jos ajatellaan mielikuviamme villistä lännestä. Kuitenkin juuri tämä "muutoksen aikakausi", jolloin pelissä eletään saattaa tarjota sen mielenkiintoisemman ympäristön. Maailma siis muuttuu päähenkilö John Marstonin ympärillä halusi hän sitä tai ei. Marstonin tehtävä pelissä on löytää ja vangita entiset rikoskumppaninsa ja tätä tarkoitusta varten hänet lähetetään sinne, missä länsi on vielä villiä.

Pelin laaja, vapaasti tutkittava maailma jakaantuu kolmeen erilaiseen alueeseen, jotka avautuvat pelaajalle tarinan edetessä. Matkustaminen hoituu mm. hevosella, vankkureilla ( myös fast travel) tai sitten ihan apostolinkyydillä. Jalan ei kuitenkaan joudu taittamaan suuria etäisyyksiä, vaikka kaakkinsa teloisikin, sillä uuden voi kutsua viheltämällä. Pelissä on niin paljon tekemistä perinteisten tarinatehtävien lisäksi, että niitä on vaikea mitenkään nopeasti selittää. Mahdollista on törmätä mm. random eventteihin, kuten hirttäjäisiin, väijytyksiin tai vaarallisiin eläinlaumoihin. Pelissä voi myös uhkapelata, kaksintaistella ja ruveta turkisemetsästäjäksi.

Metsästäminen on yksi pelin niistä osa-alueista, johon uskon kuluttavani todella paljon aikaa. Pelissä on siis mahdollista lähteä hevosensa kanssa vuorille vaikka harmaakarhuja pyytämään, jonka jälkeen nyljetyt nahat voi myydä eteenpäin kaupungeissa. Pelistä löytyy ainakin myös susia, puumia, puhveleita ja lintuja. Surkeampi metsämies voi myös nylkeä oman hevosensa, jos ei muuten saa saalista. Kaiken kaikkiaan kaikki mitä olen metsästyksestä tässä pelissä kuullut, saa sen kuulostamaan tosi hyvältä ajanvietteeltä ja rahan ansaitsemistavalta.

Pelistä löytyy 16 hengen moninpeli ja perinteisten pelimuotojen lisäksi löytyy myös erittäin kiinnostava Free roam-pelimuoto. Free Roamissa koko pelin alue on pelaajien tutkittavana ja temmellettävänä. Pelaajat voivat muodostaa maksimissaan 8 hengen posseja ja taistella toisiaan tahi tekoälyvihollisia vastaan. Jos räiskiminen ei niinkään kiinnosta, voi joukko lähteä vuorille sitä karhuntaljaa hakemaan. Käsittääkseni Free Roamissa pelaajat voivat tehdä käytännössä kaikkea mitä yksinpelissäkin, paitsi tehtäviä. Moninpelistä löytyy myös tasojärjestelmä, jolla voi hankkia parempia aseita, varusteita, ratsuja jne. Jokainen moninpelimatsi alkaa myös "mexican standoffilla", eli kaikki seisovat joko piirissä tai sitten joukkueittan rivissä ja nopein vetäjä saa pienen etulyöntiaseman seuraavaan matsiin, sillä aikaa kun muut respawnaavat.

Ei mulla muuta, itse ainakin tulen näillä näkymin pelaamaan tätä  todella paljon myös netissä, nähdään sitten siellä.


Linkkejä:
Gametrailersin arvostelu, eiköhän tästä kaikki oleellinen selviä..
Wikipedia-artikkeli
Videoita


Pelin kansi:



*Tukkurilla on ilmeisesti ollut jotain ongelmia PS3-version saamisessa täällä pohjolassa ja peli saattanee myöhästyä tuosta ensi perjantaista...


« Viimeksi muokattu: 21.05.2010 19:09 kirjoittanut despire »
tallennettu
Vs: Red Dead Redemption « Vastaus #1 : 18.05.2010 18:53 »
Tzibo Jäsen Viestejä: 492 Basaaripisteet: 0 Profiili Jo aikaisemmin olen miettinyt, että tästä tullee jotain eeppistä. Kuitenkin se, kuinka helposti open world -pelit voivat jäädä ontoiksi on kalvanut itseäni enkä ole viitsinyt tilata itse peliä ennen arvosteluja. Näyttääpi kuitenkin siltä, että peli on mitä mainioin ja pitänee itsekin tämä joskus hommata.

Mitenkäs, onko tämä region-free eli toimiiko NTSC-versio PAL-koneissa? Ajattelin, että matkustaessani tuonne rapakon taakse voisi hommata ehkä. Ja miten ylipäätänsä nuo aluekoodit menee, onko jossain pätevää listaa niistä?
tallennettu
Re: Red Dead Redemption « Vastaus #2 : 18.05.2010 19:20 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili PS3 pelit tuppaavat olemaan aluekoodivapaita, mutta siitä en tiedä että pelaako jengi eri servuilla. Xbox versiosta ei ole meikällä tietoa.
tallennettu
Vs: Red Dead Redemption « Vastaus #3 : 18.05.2010 19:25 »
Tzibo Jäsen Viestejä: 492 Basaaripisteet: 0 Profiili Juu, ai sori. Unohdin kertoa :D Niin Xbox-versiota meinasin siis. Tietääkö joku, päteekö esim. tämä noin niinkuin aina?

Ja ehkä tämä muuten sitten olisi se peli joka saisi minut ostamaan live-aikaa, sitä ei juurikaan ole ollut. :D
tallennettu
Vs: Red Dead Redemption « Vastaus #4 : 18.05.2010 19:43 »
Lohari Jäsen Viestejä: 453 Basaaripisteet: 9 Profiili Gamestopista varasin omani 2 peliä + 9,90e -tarjouksella boksille jokunen viikko sitten. Hyvin vähän matskua oon pelistä lukenu/katsonu, mutta sen vähän perusteella mihin on tullut törmättyä on erittäin kovalta vaikuttava peli tulossa. Innolla odottelen julkaisua.  :P

Mitä tuohon NTSC-version aluekoodittomuuteen tulee, niin Play-Asian listat ei oo ainakaan omalla kohdalla koskaan valehdelleet. Nythän tuo vielä näyttää kysymysmerkkiä Red Deadin kohdalla. VideoGamesPluskaan ei ole koskaan omalla kohdalla ollut pielessä, ja VGP ainakin ilmoittaa pelin olevan aluekoodivapaa.
Kokoelma
tallennettu
Vs: Red Dead Redemption « Vastaus #5 : 18.05.2010 20:09 »
Tzibo Jäsen Viestejä: 492 Basaaripisteet: 0 Profiili Sori offari nyt taas, mutta tarkoittaako tuo siis käytännössä sitä, että pelistä on olemassa vain yksi jenkkiversio, jotka kaikki siis ovat aluevapaita? Ei siis ole erikseen mitään aluevapaata ja rajoitettua versiota?

E: Vissiin joo, näin käsitin ainakin. Jos ei, kertokaa. Kiitos noista sivustoista! :)
tallennettu
Re: Red Dead Redemption « Vastaus #6 : 18.05.2010 20:14 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Itse varasin omani jo alkuvuodesta GameStopista, kun halusin päästä muutamasta pelistä eroon. Saas nähdä milloin tulee soittoa ja saanko Limitedin.

Miksi muuten tuota jenkkiversiota hamuatte? Käsittääkseni ei ne pelit siellä niin paljon halvempia ole, että kannattaa riskeerata eri servuille joutuminen moninpelissä yms.
tallennettu
Vs: Re: Red Dead Redemption « Vastaus #7 : 18.05.2010 20:17 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW
Miksi muuten tuota jenkkiversiota hamuatte? Käsittääkseni ei ne pelit siellä niin paljon halvempia ole, että kannattaa riskeerata eri servuille joutuminen moninpelissä yms.

Ei boxilla tietääkseni ole ainuttakaan peliä, jossa pelaajat jaetaan eri servuille. Ikävä kyllä...
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Red Dead Redemption « Vastaus #8 : 18.05.2010 21:40 »
Tzibo Jäsen Viestejä: 492 Basaaripisteet: 0 Profiili Pienikin säästö on tarpeeks ja jos kerran tuollaista servujakoa ei ole niin ei kai siinä mitään probleemaakaan ole. Tosin on ehkä pari pientä caveatia - dollarin huono kurssi (1,21 USD = 1 EUR, KAMOON!) ja sitten palautusoikeuksen puute mutta joo. Kattoo nyt. :)
tallennettu
Re: Red Dead Redemption « Vastaus #9 : 18.05.2010 23:45 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 942 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Miksi muuten tuota jenkkiversiota hamuatte? Käsittääkseni ei ne pelit siellä niin paljon halvempia ole, että kannattaa riskeerata eri servuille joutuminen moninpelissä yms.

Ei boxilla tietääkseni ole ainuttakaan peliä, jossa pelaajat jaetaan eri servuille. Ikävä kyllä...

Army of Twossa taitaa olla niin, että EU versio toimii vain EU version kanssa jne. Muuten on kyllä nuo nettihommat toiminu.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Re: Red Dead Redemption « Vastaus #10 : 19.05.2010 06:30 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW
Army of Twossa taitaa olla niin, että EU versio toimii vain EU version kanssa jne. Muuten on kyllä nuo nettihommat toiminu.

Tuo pääs unohtumaan. Gamercardissanikin lukee Army of Two (EU). Eikös tuo servujen jakaminen ole PS3:llakin jo historiaa? Aluksihan tuo oli aika yleistä, tosin monissa peleissä saatiin päivityksellä kaikki pelaamaan samoille servuille.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Re: Red Dead Redemption « Vastaus #11 : 19.05.2010 14:56 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Tämä on mulle taas sellainen julkaisu, että melkein alkaa pleikkarin hankinta hotsittamaan. Varsinkin kun painun Ouluun kesäkuuksi, enkä siis ehtisi oikein pelata peliä vaimokkeen luonakaan läpi. Ja pahkeinen kun tätä pelattavaa tuntuu taas yhtäkkiä riittävän joka sormelle. Niin, ja tietty kesällä ois kiva käydä ulkonakin. :lol:

Venyy siis varmaan syksylle Redin pelaaminen, mut kattoos ny vielä. Koettava se kuitenkin on, sillä mä digasin Red Dead Revolveristakin todella, ja tämä nyt vaikuttaa vielä paljon kovemmalta.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Red Dead Redemption « Vastaus #12 : 21.05.2010 17:40 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Päivällä tuli haettua Limited Edition PS3:lle Mixbalta Kampin GameStopista. Taitaa olla aika harvassa Suomessa nyt nämä, kun meillekin tulee myyntiin vasta ensi viikon perjantaina. Onko GameStopilla sitten omat jakelukanavat, vai mitä kautta saavat pelinsä.

Illemmalla voisi vähän testailla, mutta menee kyllä sinne puolentoista viikon päähän ennenkuin kunnolla pääsen tätä aloittelemaan..
tallennettu
Re: Red Dead Redemption « Vastaus #13 : 22.05.2010 08:29 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Illalla tuli tosiaan pari tuntia pelattua ja oli kyllä todella hyvää settiä. Muutamat ensimmäiset tehtävät tein ja metsästettyäkin tuli. Yllätyin vähän, kun nylkemisen jälkeen maahan jäi makaamaan eläimen nahaton raato, saa nähdä vetääkö joku PETA herneen nenään. Lisäksi pari random encounteria tuli kohdattua, kun keskellä erämaata tuli vastaan susien takaa-ajama mies ja kaupunkiin ratsasti joku roskasakki miestä perässään narulla kiskoen. Paikallisten reaktioista päättelin sen verran, että tuli mokoma sakki suolattua.

Eilen tuli myös luettu raportteja tuosta PS3-version huonommuudesta, mutta suurempia ei ainakaan tullut vastaan, mitä nyt joidenkin rakennusten varjot välillä pomppivat hassusti esiin ja pois. Peli myös näytti mielestäni hyvältä, eikä ollenkaan niin huonolta kuin vertailukuvat antoivat olettaa. Saisivat silti patchata jossain vaiheessa näitä pikkuongelmia.  

tallennettu
Vs: Re: Red Dead Redemption « Vastaus #14 : 22.05.2010 12:57 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili
...ja kaupunkiin ratsasti joku roskasakki miestä perässään narulla kiskoen. Paikallisten reaktioista päättelin sen verran, että tuli mokoma sakki suolattua.

Samanlaisen sakin kohdattuani ehdin posauttamaan yhden laukauksen, kunnes takaa ratsasti joku tsiljoonan kilometrin tuntivauhdilla suoraan päälleni ja nenäni osuessa maahan sain mukavan lämpimän lyijypesun.

Jos joku asia pelissä harmittaa, on se sama asia kuin nelos-GTA:ssa: lukuunottamatta pää- ja sivutehtävien henkilöitä, jäävät kaikki muut maailman asukkaat kovin onton tuntuisiksi kun ainoa tapa jolla heidän kanssaan voi mitenkään kommunikoida on tervehtiä heitä. Tämä harmittavasti rikkoo illuusion muuten elävän tuntuisesta ympäristöstä.
Muuten Red Dead Redemption tuntuu nappaavan kaikki parhaat puolet jokaikisesta westernistä. Musiikkikin ilahduttavasti muistuttaa Nick Caven ja Warren Elliksen soundtrackejä.
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Vs: Red Dead Redemption « Vastaus #15 : 25.05.2010 14:40 »
Ilkimys Run Jäsen Viestejä: 545 Basaaripisteet: 0 Profiili ASDFG> Kuinka kauan oikein juodun odottamaan tätä.. Vieläkään ei ole tullut postissa, odotus käy vain tuskaisemmaksi.

EDIT: Asiaa, paketti on postissa ja saapuu piakkoin (Y)



« Viimeksi muokattu: 25.05.2010 14:49 kirjoittanut Ilkimys »
tallennettu
Re: Red Dead Redemption « Vastaus #16 : 25.05.2010 15:34 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 942 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=21355476&postcount=704

Xbox 360 vs PS3 vertailua niille, jotka eivät ole vielä ostaneet peliä.
Play-Asia
tallennettu
Re: Red Dead Redemption « Vastaus #17 : 25.05.2010 16:51 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Jotain ihan hyviä bugejakin pelistä löytyy

Eipä ole vielä tullut vastaan, mutta melkein toivon että tulisi  ;D
tallennettu
Vs: Re: Red Dead Redemption « Vastaus #18 : 25.05.2010 16:54 »
Ilkimys Run Jäsen Viestejä: 545 Basaaripisteet: 0 Profiili
Jotain ihan hyviä bugejakin pelistä löytyy

Eipä ole vielä tullut vastaan, mutta melkein toivon että tulisi  ;D
Joo noille tuli jo eilen naurettua, go donkeylady, go!
tallennettu
Vs: Red Dead Redemption « Vastaus #19 : 27.05.2010 17:48 »
Kubs Jäsen Viestejä: 493 Basaaripisteet: 1 Profiili Viitisen tuntia peliä takana ja todella hyvältä meno on maistunut. Tekemistä on niin pirusti, saattaa keskellä aavikkoa joku ihminen pyytää apua tai pitää pelastaa joku, tullaan haastamaan kaksintaisteluihin.. ihan järjettömästi kaikkea. Bugeja ei ole tullut vastaan (PS3 versio) ja peli näyttää hyvältä. Musiikit ovat hyvät vaikka vähän taustalla tuntuvat olevan. Latasin soundtrackin ja on sitä tullut fiilisteltyä kanssa, ehtaa länkkärimeininkiä. :)
tallennettu
Vs: Red Dead Redemption « Vastaus #20 : 28.05.2010 16:02 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Siistejä nuo random tapahtumat. Löysin tien varrelta itkuisen miehen naisen ruumiin äärellä. Mies veti pyssyn esiin ja ampui itseltään aivot pihalle. Pöllin miehen rahat ja jatkoin matkaa.  ;D
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Re: Red Dead Redemption « Vastaus #21 : 28.05.2010 17:11 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili
Siistejä nuo random tapahtumat. Löysin tien varrelta itkuisen miehen naisen ruumiin äärellä. Mies veti pyssyn esiin ja ampui itseltään aivot pihalle. Pöllin miehen rahat ja jatkoin matkaa.  ;D

Heh, meikälle kävi noin kanssa, paitsi että tapahtumapaikkana oli korkealla vuoristossa ekan alueen pohjoisosassa, McFarlane Ranchista ylöspäin. Olin metsästämässä villisikoja, kun tuo tuli vastaan. Hassun tästä teki tosiaan se, että olin kyllä niin skutsissa kuin vain voi tässä vaiheessa olla :)

Eka mietin miehen lassoamista ja sitomista, mutta se kerkesi tosauttamaan itseään ensin..
tallennettu
Vs: Red Dead Redemption « Vastaus #22 : 29.05.2010 12:26 »
Tohveli Jäsen Viestejä: 195 Basaaripisteet: 0 Profiili Tämä vaikuttaa hyvältä peliltä ja olenkin harkinnut sen hommaamista. En ehkä ihan heti, ehkä sitten kun se alkaa olla halvempi. Mitäs mieltä olette tästä, te joilla se on? Onko hankkimisen arvoinen? Ja missä hinnat ovat tällä hetkellä suurin piirtein? Pidän paljon länkkäripeleistä ja ihastuinkin PS2:n Guniin, mutta se oli aika pettymys kun tarina oli niin lyhyt eikä sen jälkeen oikein tekemistä ollut.  :( Tässä sen sijaan näyttäisi olevan vaikka muille jakaa. Kertokaa mielipiteitänne.
tallennettu
Re: Red Dead Redemption « Vastaus #23 : 29.05.2010 13:44 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili
Tämä vaikuttaa hyvältä peliltä ja olenkin harkinnut sen hommaamista. En ehkä ihan heti, ehkä sitten kun se alkaa olla halvempi. Mitäs mieltä olette tästä, te joilla se on? Onko hankkimisen arvoinen? Ja missä hinnat ovat tällä hetkellä suurin piirtein? Pidän paljon länkkäripeleistä ja ihastuinkin PS2:n Guniin, mutta se oli aika pettymys kun tarina oli niin lyhyt eikä sen jälkeen oikein tekemistä ollut.  :( Tässä sen sijaan näyttäisi olevan vaikka muille jakaa. Kertokaa mielipiteitänne.

Lyhyesti ja ytimekkäästi vastaan, ja vastaukseni on kyllä. Ehdottomasti hankkimisen arvoinen ja yksi tämän vuoden parhaimpia pelejä helposti, ellei jopa paras omissa kirjoissani.

Käsittääkseni pääjuoneen saa tässä pelissä upotettua sen 20-30h helposti ja sitten se kaikki yleinen mesoaminen vielä kaupan päälle. Tässä on omasta mielestäni ehkä näistä open world -peleistä parhaat sivuaktiviteetit, joita harrastaa. Metsästykseen ja tarkkuusammuntachallengeihin olen jo upottanut suurimman osan peliajastani (~10h) ja viime aikoina olen myös jahdannut pelistä löytyviä aarteita, jotka eivät nekään ole ihan tavallisen tylsästi löydettävissä kulkemalla määrättyyn pisteeseen kartalla.

Briteistä tämä irtoaa varmaan siihen 35-45€ hintaan ja esim. Verkkokaupan Ahvenanmaan varastollakin tuo hinta taitaa tuon reilu neljäkymppiä olla, jos ei ulkomailta kehtaa tilata. Lyhyesti sanottuna ihan helvetin hyvä peli, josta varmasti saa rahalleen vastinetta. Suosittelen.
tallennettu
Vs: Red Dead Redemption « Vastaus #24 : 29.05.2010 18:05 »
Tohveli Jäsen Viestejä: 195 Basaaripisteet: 0 Profiili Ok, pitääpä katsoa hommaanko vielä ainakaan. Hintakin kohtuullinen uudesta pelistä. Tämä tosissaan kiinnostaisi. En nyt tiedä hommaanko vielä kesäksi, ehkä jos kesän aikana jostain kaupasta löytyy niin voisin ostaa tuon syksyä odottamaan :)
tallennettu
Re: Red Dead Redemption « Vastaus #25 : 04.06.2010 17:16 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Saisi kyllä tulla jotain korjausta tuohon Deadly Assassin -puvun bugiin. Olen nyt jo pelin viimeisellä alueella ja vasta nyt tuli vastaan bounty hunter- tehtävä, joka tuon puvun saamiseen tarvitaan. Tämänh tehtävänhän pitäisi olla ekoja bounty hunter - tehtäviä, joita saa.

No nappasin sitten miekkosen innoissani, mutta ei auennut puku ei...
tallennettu
Vs: Red Dead Redemption « Vastaus #26 : 04.06.2010 18:57 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Korjaus on tulossa ensi viikolla. 22.6. ilmestyy ladattaaksi kuusi tehtävää moninpelin free roamiin. Näitä voi siis tahkota porukalla. Pitäisi olla ilmaisia.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Red Dead Redemption « Vastaus #27 : 07.06.2010 02:44 »
Kubs Jäsen Viestejä: 493 Basaaripisteet: 1 Profiili Jos et ole pelannut peliä läpi, älä katso.
Spoileri (osoita katsoaksesi)
tallennettu
Vs: Red Dead Redemption « Vastaus #28 : 07.06.2010 09:36 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili On tämä vaan mahtava peli. Eilenkin jotenkin vain jumittui siihen sohvalle kuudeksi tunniksi, eikä tarina edes mainittavasti edennyt, kun tuli vain matkusteltua erämaassa, ja tehtyä sivutehtäviä. Kerrankin kannatti uskoa hypetykseen ja hehkutukseen ja ostaa peli sokkona, vieläpä markettihintaan.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Red Dead Redemption « Vastaus #29 : 07.06.2010 10:16 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili
On tämä vaan mahtava peli. Eilenkin jotenkin vain jumittui siihen sohvalle kuudeksi tunniksi, eikä tarina edes mainittavasti edennyt, kun tuli vain matkusteltua erämaassa, ja tehtyä sivutehtäviä. Kerrankin kannatti uskoa hypetykseen ja hehkutukseen ja ostaa peli sokkona, vieläpä markettihintaan.
Sama juttu. Kävin ostamassa pelin ja lauantai-sunnuntai-yönä jumituin keskiyöstä neljä tuntia tv:n ääreen. Etenikö tarina mainittavasti? Ei todellakaan. Pokeripöydässä on tullut istuttua varsinkin kun hommasin huijaamisen mahdollistaman puvun. Kyllä tämä tekemisen määrä on ihan älytöntä, kun eilen sivutehtävää suorittaessa(kukkien kerääminen) tuli eteen vielä yksi uusi minipelikin. Huhhuh.
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Sivuja: [1] 2
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines