Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 [2] 3
Tulostusversio
Aihe: Animal Crossing: New Leaf - Simppelin elämän haastavat ilot  (Luettu 16642 kertaa)
Vs: Re: Animal Crossing: New Leaf - Simppelin elämän haastavat ilot « Vastaus #30 : 15.07.2013 20:36 »
Edgeworth Jäsen Viestejä: 230 Basaaripisteet: 0 Profiili
Spoileri (osoita katsoaksesi)

Voidaan lohduttautua ajatuksesta siitä että kateltiin samoja tähtiä kaipuu silmäkulmassa.  ;)

Tänään oli hyvä päivä. Kävin makoilemassa joenrannassa 3DS mukana ja AC maistui auringonpaisteen kera. Itse pelissä sain asuntolainan maksettua (että saan otettua lisää) ja talon järjestettyä freeshiksi. Reesen mieskin heräsi vihdoin.

Fiilistelyfotoja!:

Spoileri (osoita katsoaksesi)
tallennettu
Vs: Animal Crossing: New Leaf - Simppelin elämän haastavat ilot « Vastaus #31 : 18.07.2013 15:10 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Animal Crossingit ovat kyllä siitä mukavia pelejä, että päivän askareet saa mahdutettua kiireisenä päivänä hyvin johonkin tuntiin. Lisäksi itselläni päivä lähtee käyntiin heti tsekkaamalla mitä kylässä on tapahtunut. :)

Haluaisiko joku muuten avata portit vaikkapa huomenna? Myös tänne pääsee, mutta kyläni on vielä semisti vaiheessa.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Re: Animal Crossing: New Leaf - Simppelin elämän haastavat ilot « Vastaus #32 : 21.07.2013 18:02 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Haluaisiko joku muuten avata portit vaikkapa huomenna? Myös tänne pääsee, mutta kyläni on vielä semisti vaiheessa.

Olisin ollut messissä, mutta mökkiviikonloppuna ei kunnon nettiyhteyksien ääreen päässyt. Vaikka AC onkin ollut joka päivä liekeissä. Ehkä parasta oli saunanlämmityksen ohessa istua terassilla 3DS kädessä. Ei puitteet juuri leppoisammiksi mene.

Nyt on parhaillaan portti auki, mutta joudun sulkemaan kylän pian. Ensi viikolla voisi kyllä ottaa kyläilyjä jossain vaiheessa ja johonkin suuntaan, niin pääsisi kokeilemaan niitä Best Friend -suhteita. Yhtään ei ole vielä tullut solmittua.

EDIT. Tänään koko illan kotona, eli jos haluatte meille vai teille -äksöniä, niin hihkaiskaa.


« Viimeksi muokattu: 22.07.2013 19:10 kirjoittanut Sharkie »
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Animal Crossing: New Leaf - Simppelin elämän haastavat ilot « Vastaus #33 : 18.08.2013 13:15 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW


Kuvassa nykyinen päähuoneeni.

Peliä tulee tosiaan pelailtua edelleen aika aktiivisesti. Eilinen ötökkäkilpailukin tuli voitettua kunnialla ja nyt yritän saada lisää nähtävyyksiä kylääni, mikä tarkoittaa armotonta bellsien keruuta.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Animal Crossing: New Leaf - Simppelin elämän haastavat ilot « Vastaus #34 : 18.08.2013 13:19 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Olen itsekin pelannut tätä entistä enemmän viime aikoina, kun viimeinkin alkaa päästää vauhtiin. Tekstuureilla ja muilla saa kyllä muokattua kaupunkia todella hyvin mieleisekseen.

Tosin jatkuva rahapula vaivaa ja sijoitin kaiken nyt turnipseihin. Parempi että ensi viikolla on hyvät hinnat siellä marketissa tai olen kusessa.


« Viimeksi muokattu: 18.08.2013 16:09 kirjoittanut MasterTK »
tallennettu
Vs: Animal Crossing: New Leaf - Simppelin elämän haastavat ilot « Vastaus #35 : 18.08.2013 13:55 »
tetsuo ...I think. Jäsen Viestejä: 369 Basaaripisteet: 2 Profiili 200 tuntia mennyt jo rikki. Paras AC tämä omasta mielestäni on. Neljän hengen kaveriporukassa ollaan pelailtu, huonekalusettien keräily helpottuu kyllä ja ikimuistoisia multiplayer sessioita ollaan saatu aikaiseksi. Itsekin panostin parilla miljoonalla turnipseihin, porukassa myös isompi todennäköisyys saada jättipotti. Tähtään tuohon 100 miljoonan bellsin tavoitteeseen, ei tässä mitään kiirettä silti ole. Badgejen keräily on myös koukuttavaa, achievementit oikein tehtynä.
tallennettu
Vs: Animal Crossing: New Leaf - Simppelin elämän haastavat ilot « Vastaus #36 : 18.08.2013 20:09 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Parilla miljoonalla? koobs..  Jos joskus sais edes 10 osan tuollaisista summista. >_>

Pitäkää joskus niitä portteja auki, niin voin tulla vierailemaan teidän kyliin.
tallennettu
Vs: Animal Crossing: New Leaf - Simppelin elämän haastavat ilot « Vastaus #37 : 18.08.2013 20:19 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW Nopein tapa saada rahaa heti, on mennä sinne trooppiselle saarelle metsästämään hyönteisiä. Hämärällä siellä puissa on niitä kovakuoriaisia, kerää laatikko täyteen niitä ja saat kerralla 100-200k kun myyt ne.
tallennettu
Re: Animal Crossing: New Leaf - Simppelin elämän haastavat ilot « Vastaus #38 : 18.08.2013 21:49 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Pitäkää joskus niitä portteja auki, niin voin tulla vierailemaan teidän kyliin.

Oikeastaan aina, jos joku kaveri on peliaikaan online, olen portit avannut. Mm. tällä hetkellä fiilistelen ilotulituksia kylä sepposen selällään. Saa saapua kylään.


EDIT. Poristaanpa samalla pari sanaa omista viime aikojen pelailuista. Hurahdin kukkien istutteluun ja maisemointiin, eli talon suurentelu ja muut isommat projektit ovat olleet aika jäissä. Pientä maisemointia ja QR-koodien kokeilua olen lähinnä harrastanut. Nyt tarttis sit taloon huoneita ja puskea kauppakatua monipuolisemmaksi, eli rahankeruuhommat jatkuvat. Nuo iltahämärän rantakoppikset ovat tosiaan parasta moulaanlähdettä. Omiltakin rannoilta niitä voi löytää, jos istuttaa palmuja, mutta ei toki niin helposti kuin saariparatiisista.

Mutta mites, eikö valmiiseen cut-out standeehen tosiaan voi vaihtaa QR:llä ladattua custom-designia? Yritin, mutta valikko ei anna millään muuta vaihtoehtoa kuin "Display On Ground". Voiko/pitääkö design valita rakennusvaiheessa? Ehdin tuon omani ympärille istutella jo puita ja kukkia, joten on isompi homma tehdä koko maisemointi tuon osalta uusiksi, mikäli näin.


« Viimeksi muokattu: 19.08.2013 15:13 kirjoittanut Sharkie »
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Animal Crossing: New Leaf - Simppelin elämän haastavat ilot « Vastaus #39 : 19.08.2013 11:27 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Kävin vähän rouhimassa öttiäisiä saarelta ja sain rahaa enemmän kuin olen uskaltanut unelmoidakaan. Ei ollut mitään hajua että niistä saa noin paljon. Aina oppii uutta.

On kyllä kova peli ja tämän pienet yksityiskohdat ovat kyllä jotain mieletöntä. Jos meri sattuu olemaan esim. talosi vasemmalla puolella, niin siellä puolella olevissa huoneissa kuuluu vaimeasti aaltojen lotinaa. Tai vastaavasti rakettien pauke kuuluu myös vaimeasti sisälle, eikä vasta ulkona ollessa. Lisäksi jokaisella kyläläiseltä jää omanlaiset askeleet hiekkaan ja sammakkokyläläinen on ainoa joka ei käytä sateella sateenvarjoa, koska tykkää olla sateessa.

Harva peli saa yhtä hyvälle tuulelle.
tallennettu
Vs: Animal Crossing: New Leaf - Simppelin elämän haastavat ilot « Vastaus #40 : 19.08.2013 15:01 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Täytyy muutenkin vielä vähän kehua siitä että New Leaf on varmaan sarjan "täyteläisin" peli tähän mennessä. Tiettyhän nämä uudet osat voidaan mieltää tässäkin sarjassa aina "toistensa päivityksiksi", mutta 3DS:n AC on kuitenkin harvinaisen hyvä sellainen ja varsinkin jos on ostanut digitaalisen version pelistä, niin se pysyy aina mukana kätevästi. Kannettavuuskin on niin iso plussa AC-peleissä kun pelin voi tuosta vain noukkia ja tsekata mitä kylään kuuluu, puhumattakaan lyhyistä lataustauoista (paitsi ehkä nettipelissä).

Wild Worldia jaksoi aikoinaan lähes samalla antaumuksella kuin tätä, mutta nyt on kyllä sanottava että se tuntuisi varmaan aika ankealta juuri niiden rajoitustensa vuoksi. En oikeastaan keksi siitä muuta parempaa verrattuna New Leafiin kuin kivemman title screen -musan.

GC:n Animal Crossing kiinnostaa tosin edelleen, koska se puuttuu Cube-kokoelmastani ja jotkut pitävät vieläkin parhaana AC:na.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Animal Crossing: New Leaf - Simppelin elämän haastavat ilot « Vastaus #41 : 19.08.2013 16:51 »
Edgeworth Jäsen Viestejä: 230 Basaaripisteet: 0 Profiili Mennään nyt virran mukana ja sanotaan että onhan tämä vieläkin kova tekele. Päivittäin tulee pelattua vähintään se vartti. Kraidi on oikeassa siinä, että digitaalinen versio loistaa edukseen. Olen pelannut viime aikoina Professor Layton & The Lost Futurea, ja on ollut äärimmäisen helpottavaa kun ei ole tarvinnut vaihdella kasetteja. Tosin peli on kahteen kertaan jäätynyt kun muistikortti on ollut huonosti.

Eilen visitoitiin Sharkien kanssa puolin ja toisin, ja oli taas mukava nähdä toisia kyliä. Toisten asetelmat herättää itessäni sekä kateellisuutta että intoa uudistamaan omaa kylää. Tykkään.
tallennettu
Re: Animal Crossing: New Leaf - Simppelin elämän haastavat ilot « Vastaus #42 : 19.08.2013 21:34 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Kuorohommia? Jo vain! New Leaf on kaikin puolin upea, ja nimenomaan kannettava, peli. Kuten TK sanoi, on AC:ssa yksityiskohdille annettu huomio aivan omaa luokkaansa, mikä tekee maailmasta todella elävän. Tekemistä ja kerättävää riittää pilvin pimein. Omassa kellossa seisoo tällä hetkellä vajaa 60 tuntia, eikä väsymisestä ole tietoakaan. Lähes päivittäin tulee täälläkin piipahdettua, joko pikkuvisiittejä tai tuntien pelisessioita. New Leaf taipuu kaikkeen. Iso kiitos irtoaa myös kauneus-asetukselle, jonka ansiosta päivän tai parin missaaminen hektisen tosielämän pauloissa ei ole sekään stressin aihe. Lisäksi omassa kylässä on kukkia niin pilvin pimein, että niiden kasteluun päivittäin menisi jo ikä ja terveys. Säännöllisesti kastelen vain istutukset, joissa toiveena on uusi kasvu.

Vierailu on kyllä parasta. Edgeworthilla inspiroiduin paljon äijän valtavasta lukaalista porn-dungeoneineen. Kuten sanottua, itsellä on tullut enemmän maisemoitua kylää, mutta nyt on vahvasti rahankeruu omaa lukaalia varten työn alla. Lisäksi tavaroiden treidaus ja lahjoittaminen on yksinkertaisesti hauskaa. Pitäisi saada muidenkin kanssa noita bestissuhteita solmittua, niin olisi helpompi sopia vierailuista sopivan hetken tullen.

Heitetäänpä taas pari fiilistelykuvaa tilannekatsaukseksi:

Spoileri (osoita katsoaksesi)


« Viimeksi muokattu: 19.08.2013 21:44 kirjoittanut Sharkie »
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Animal Crossing: New Leaf - Simppelin elämän haastavat ilot « Vastaus #43 : 19.08.2013 22:07 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili


Siis aivan totaalinen hajoaminen.


Jostain pitäisi saada kirsikoita ja omppuja. Ne puuttuvat täysin ja punainen väri toisia eloa kaupunkiin. Ja jos jollakin on siellä marketissa hyvät turnips-hinnat tällä viikolla, niin ilmoitelkoot. Tuun myymään arsenaalia ja kyläilemään samalla.
tallennettu
Vs: Animal Crossing: New Leaf - Simppelin elämän haastavat ilot « Vastaus #44 : 20.08.2013 01:32 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili
Jostain pitäisi saada kirsikoita ja omppuja.

Minulla olisi omppuja!
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Vs: Animal Crossing: New Leaf - Simppelin elämän haastavat ilot « Vastaus #45 : 20.08.2013 11:45 »
Edgeworth Jäsen Viestejä: 230 Basaaripisteet: 0 Profiili Itekkin kaipaisin omppuja, ne taitaa olla viimeinen hedelmä mikä minulta puuttuu. Kirsikoita luonnollisesti löytyy, onhan se kyläni natiivihetelmä.
tallennettu
Vs: Animal Crossing: New Leaf - Simppelin elämän haastavat ilot « Vastaus #46 : 20.08.2013 12:08 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili Ilmoittakaahan jos pistätte portteja auki niin saat tulla jakamaan omppujani.

Kuulostaapa epäilyttävältä.
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Vs: Animal Crossing: New Leaf - Simppelin elämän haastavat ilot « Vastaus #47 : 20.08.2013 13:07 »
Edgeworth Jäsen Viestejä: 230 Basaaripisteet: 0 Profiili Mulla ostetaa turnipseja tänään 257 Bellsin kappalehintaan. Voisin avata portit tuossa illemma kun kerkiän kunnolla pelaamaan. Saa tuoda omenoita.
tallennettu
Vs: Animal Crossing: New Leaf - Simppelin elämän haastavat ilot « Vastaus #48 : 20.08.2013 13:12 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW
Mulla ostetaa turnipseja tänään 257 Bellsin kappalehintaan. Voisin avata portit tuossa illemma kun kerkiän kunnolla pelaamaan. Saa tuoda omenoita.

Hoo, ehditkö avaamaan joskus 19:00? Minun pitäisi myös lisätä sinut kaverilistalleni, muistaakseni sinua ei vielä löytynyt sieltä. Niin ja multa löytyy jopa täydellisiä omenoita (perfect apple), tai ainakin oli vielä pari päivää sitten puussa. Voin tuoda tuliaiseksi korillisen.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Animal Crossing: New Leaf - Simppelin elämän haastavat ilot « Vastaus #49 : 20.08.2013 13:16 »
Edgeworth Jäsen Viestejä: 230 Basaaripisteet: 0 Profiili
Mulla ostetaa turnipseja tänään 257 Bellsin kappalehintaan. Voisin avata portit tuossa illemma kun kerkiän kunnolla pelaamaan. Saa tuoda omenoita.

Hoo, ehditkö avaamaan joskus 19:00? Minun pitäisi myös lisätä sinut kaverilistalleni, muistaakseni sinua ei vielä löytynyt sieltä. Niin ja multa löytyy jopa täydellisiä omenoita (perfect apple), tai ainakin oli vielä pari päivää sitten puussa. Voin tuoda tuliaiseksi korillisen.

Joo, pitäisi onnistua. Omenakorikin kuulostaa hyvältä.

EDIT: Itse olen jo sinut lisännyt kaverilistaan. Halfway there!
tallennettu
Vs: Animal Crossing: New Leaf - Simppelin elämän haastavat ilot « Vastaus #50 : 20.08.2013 13:47 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Tulen tänään Edgen kylään jorgostelemaan. Sano kun röörit on auki, niin liukenen sinne.
tallennettu
Re: Animal Crossing: New Leaf - Simppelin elämän haastavat ilot « Vastaus #51 : 20.08.2013 13:50 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Itse voisin aukoa porttejani aiemmin, kuuden tienoilla. Seiskalta pitää lähteä iltaduuneihin. Jos siis on pelin ääressä aiemmin, niin piipahtakaa toki täälläkin. Hedelmät otetaan ilolla vastaan. ;) (Ilmankin saa tulla.)

Minkälaiset turnipsihinnat ovat hyviä? Ei ole tullut perehdyttyä noihin oikeastaan ollenkaan.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Animal Crossing: New Leaf - Simppelin elämän haastavat ilot « Vastaus #52 : 20.08.2013 13:58 »
tetsuo ...I think. Jäsen Viestejä: 369 Basaaripisteet: 2 Profiili Jos sattuu big spike pattern kohalle, niin hinnat voi mennä yli kuudensadan. Kaverilla on tänään big spike, 621 tais olla hinta. Tässä kohta puolisen tuntia myynyt omiani pois. Kysäsen voisko sen luo tulla täältäkin porukkaa tienaamaan. Näissä turnipsivierailuissahan on gentleman tippi se 10% vakio.
tallennettu
Vs: Animal Crossing: New Leaf - Simppelin elämän haastavat ilot « Vastaus #53 : 20.08.2013 17:09 »
tetsuo ...I think. Jäsen Viestejä: 369 Basaaripisteet: 2 Profiili Ei se kaveri saanut pitempää pidettyä portteja auki, tuli kiireitä. Parikymmentä miljoonaa tuosta keikasta tuli. En kyllä noin paljoa jaksa enää yhdellä kerralla turnipseja ostaa, menee ikuisuuksia tuossa kaupankäynnissä. Parhaiten oman kaupungin turnip patternin saa selville ottamalla joka päivä ylös am ja pm hinta (Hinta vaihtuu puolenpäivän jälkeen) ja vertaamalla sitä tähän guideen: http://www.thonky.com/animal-crossing-new-leaf/stalk-market/
tallennettu
Vs: Animal Crossing: New Leaf - Simppelin elämän haastavat ilot « Vastaus #54 : 20.08.2013 17:29 »
Edgeworth Jäsen Viestejä: 230 Basaaripisteet: 0 Profiili
(Hinta vaihtuu puolenpäivän jälkeen)

Tätä en tiennytkään. Tattis.

Avasin juuri portit, kaikk' on tervetulleita.
tallennettu
Vs: Animal Crossing: New Leaf - Simppelin elämän haastavat ilot « Vastaus #55 : 20.08.2013 18:42 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Kiitti vielä Edgelle turnipsikyläilystä, toivottavasti omenoille tulee käyttöä. Pornoluola oli hieno.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Re: Animal Crossing: New Leaf - Simppelin elämän haastavat ilot « Vastaus #56 : 20.08.2013 18:51 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Kiitti vielä Edgelle turnipsikyläilystä, toivottavasti omenoille tulee käyttöä. Pornoluola oli hieno.

Tattis omenoista myös täältä päin. :) Sain myös Edgeylta paria puuttuvaa lajiketta ja pistin uuden puut kasvamaan. Hedelmämetsäni on jälleen doupimpi.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Animal Crossing: New Leaf - Simppelin elämän haastavat ilot « Vastaus #57 : 20.08.2013 19:19 »
Edgeworth Jäsen Viestejä: 230 Basaaripisteet: 0 Profiili TK:ta ei sitten näkynytkään, mutta Sharkien ja Kraidin kanssa oli hubaa. Ompuista iso kiitos.

Spoileri (osoita katsoaksesi)
tallennettu
Vs: Animal Crossing: New Leaf - Simppelin elämän haastavat ilot « Vastaus #58 : 20.08.2013 19:28 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Tulin 2min sen jälkeen kun olit mennyt offlineen. >_>
tallennettu
Vs: Animal Crossing: New Leaf - Simppelin elämän haastavat ilot « Vastaus #59 : 24.08.2013 13:32 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW


Kaverukset. :)

Sori muuten Sharkie vielä kun jouduin eilen lähtemään yllättäen kylästäsi. Olisi ollut kiva tutustua siihen tarkemmin, mutta se perhanan akkuvalo alkoi vilkkumaan ja simahtikin juuri sopivasti sen jälkeen kun ehdin tallentamaan omassa kylässäni. Ensi kerralla sitten.

Katie tuli opastettua tänään toisen pelaajan kylään ja kukkaprojektikin etenee hyvää vauhtia. Illalla sitten K.K.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Sivuja: 1 [2] 3
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines