Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Kalenteriin linkitetyt tapahtumat
  • Pro Evolution Soccer 2008 -julkaisu (PS2, PS3, X360, PC): 26.10.2007
  • Pro Evolution Soccer 2008 -julkaisu (PSP): 01.03.2008
  • Pro Evolution Soccer 2008 -julkaisu (Wii): 28.03.2008
Sivuja: 1 [2]
Tulostusversio
Aihe: Pro Evolution Soccer 2008  (Luettu 11731 kertaa)
Re: Pro Evolution Soccer 2008 « Vastaus #30 : 27.10.2007 20:53 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili PS3-version hommasin, ja olen kyllä todella tyytyväinen offline-puoleen. Mitään kriittistä kommenttia en edes yritä laittaa, koska pessit ovat minulle aina olleet lähinnä kaksinpelihupia, jossa ei pelaajia vaihdeta, vaan mennään rytinällä eteenpäin. Peli näyttää hyvältä, pidän presentaatiosta (uutta, mutta edelleen paskaa kommentaattoria lukuun ottamatta) ja pelaaminen on kohdillaan PS3-kapulan kanssa.

Syy miksi sitten kirjoitan tänne, on se höyryävä paska, jota online-puoli edustaa. Jotta edes pääsee aataminaikaisiin lobbyihin, pitää aluksi rekisteröityä jossain helvetin nettisivulla manuaalin takana löytyvän rekisteröintikoodin kanssa, missä jo itsessään meinaa räjähtää pää. Kun homma on joskus jatkuvan ärräpäilyn jälkeen takana, päästään hyvässä lykyssä error-valitusten läpi Konamin paihoittelutekstehin, jotka paljastavat, että nettipelissä tulee olemaan jotain pahasti vialla. Ja onhan siinä. Peliä ei yksinkertaisest pysty pelaamaan, koska keskeneräisenä ulos lykätty räpellys on pelkkää nykivää diashowta pingien näyttäessä kolmea tuhatta.

Hienosti oli tämäkin taas hoidettu. Kiitos.


« Viimeksi muokattu: 27.10.2007 21:00 kirjoittanut Scarf »
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Re: Pro Evolution Soccer 2008 « Vastaus #31 : 27.10.2007 21:33 »
BurnBlack Jäsen Viestejä: 62 Basaaripisteet: 0 Profiili Pakko myöntää että se maailma muuttuu ja niin näköjään myös virtuaalisilla viheriöilläkin, aika aikaansa kutakin. Vuonna 2007 tapahtui todella yllättävä käänne kun FIFA08 on simulaatiomaisempi peli kuin mitä PES2008 on uusimmassa arcade-höntyilyssään. Onpahan tämänkin erikoisuuden sitten saanut todistaa, vaikea käsittää edellekkään sen jälkeenkään kun on nyt useampia pelejä kumpaakin peliä tämän vuosipainannan osalta tahkonnut. Toki uskon että PES tulee vielä tulevaisuudessa uudistuneena ja kiukkua puhkuen ja palaa niille omille juurilleen...

...näin siis näillä uuden sukupolven vehkeillä, liekö PS2-versio edelleen se vanha tutun turvallinen PESsi hieman edellista paremmaksi taasen viilailtu... lienee ainakin siinä pelimuodot, harjoittelut sun muut jutut edelleen tallella ? jotka on totaalisesti karsittu näistä uusista laitteista. Pitänee tuo PS2-versio jossain vaiheessa hankkia kun sopivaan hintaan vastaan tulee jos on parempi ja hiotumpi kuin PES6.

Ihan ok mutta PESsille se Pettymys. Muutamalla superäijällä pystyy ravaa pallon kanssa spurttinappi pohjassa miten tahtoo kentällä ees sun taas. Ei helvetti mitä nykimistä osalla pelikentissä (PS3), osa tosin pyörii käytännössä täysin tökkimättä. Uusinnat ovat niin hirveätä framerate p*skaa että niitä ei pysty edes katsomaan jne... jne...

Toki muutama mainio uudistuskin löytyy mutta monessa asiassa on otettu suorastaan askelia taaksepäin ja paljon jätetty entisiä ongelmia paikkaamatta  :(
tallennettu
Re: Pro Evolution Soccer 2008 « Vastaus #32 : 28.10.2007 10:58 »
BurnBlack Jäsen Viestejä: 62 Basaaripisteet: 0 Profiili Jaaahas kun laittaa tuolta Formation Settings kohdasta Change Game Plan kohdasta Full-Auto... näyttäis olevan aina kaikilla joukkueilla kuten ennenkin Manual alussa mutta pistelee tosiaan täysautomaattiseksi ja muistaa tallentaa sen muutoksen ettei se taas muuta sitä Manualille kun on poistunut valikosta niin tuntuu että oman joukkueen koneen ohjaamien jätkien tekoäly nousee aivan uusiin ulottuvuuksiin !

Käsittämätön muutos, aiemmin kaikki oman puolen jätkät seisoivat kuin tikku paskassa mutta tuon jälkeen ne liikkuvat todella aktiivisesti itse ja hakevat itse todella mainiosti paikkaa ja koko joukkue todella liikkuu porrastaa puolustajat jne.... Aivan huikea !!! ero ja tätähän jaksaa tuon jälkeen taas pelatakin kunnolla.
tallennettu
Re: Pro Evolution Soccer 2008 « Vastaus #33 : 30.10.2007 21:44 »
BurnBlack Jäsen Viestejä: 62 Basaaripisteet: 0 Profiili Jos nyt jotain pieniä huomioita tästä uutuudesta ja PS3:lla palloiltuna...

+ pelaajien kontrollointi vikkelää pädi/kuvaruutu akselilla ! pieniä liikkeitä saa sivurajan tuntumassa tehtyä näppärämmin. Pelaajat tuntuvat muutenkin reagoivan vikkelästi ja nopea lyhytsyöttöpeli onnistuu näppärästi ja seinäsyötöt... Laidanvaihdot myös tyylikästä ja välillä vähän karkailevatkin kuten oikeastikin. Kontrollointi on nyt todella sulavaa ja vikkelää, toki entuudestaan sitä tuttua ja turvallista.
+ liukutakleilla voi saada pallon näppärästi pois ja niin että jää oman pelaajan haltuun eikä lisäanimaatioiden takia taas vastustaja kerkiä sitä uudestaan itselleen napsasta kuten ennen tuppasi käymään.
+ tuomari sekä avustavat näyttävät heti mikä on tuleva tuomio. Tuomarilla selkeästi kovempi linja ja kortteja tulee helpommin. Linjatuomarit tekevät myös virheitä ? ainakin pari kertaa tuntuu siltä että maali on hyväksytty vaikka mielestäni selvä paitsio ollut.
+ tietsikkakin tekee syöttöhasseja välillä ja helppojakin välillä.
+ fyysisesti omat ja tietsikan pelaajat ovat tasaväkisempiä kuin aiemmin, olka'olkaa vasten taistoja voi nyt voittaa itsekin. Myös nopeilla pelaajilla pystyt pääsemään vaikkapa laidalta karkuun eikä tietokoneen jätkä ime aina etumatkaa kiinni heti ja vie palloa siitä vain.
+ tietokonekin välillä käyttelee nopeaa vaparinantamista keskikentällä
+ kolhuista tulee helpommin loukkaantumisia jotka vaikuttavat joko heti tai sitten hieman myöhemmin tulevat ilmi pelintuoksinassa.

+/- grafiikka ei se nyt aivan niin huonoa kuitenkaan ole kuin on annettu ymmärtää, ihan kelvollista katseltavaa loppujen lopuksi pelikuvakulmasta widellä (toki FIFA on sitä Teraväpiirtoa ja tämä ei). Parempaan kuitenkin tehot varmasti antavat myötä mutta ei niin ruma että alkaisi siihen liikaa huomiota kiinnittämään kuitenkaan.
+/- pahimmista pimputuksista päästy eroon ja muutamia ihan kelvollista (oikeaa) musaa eksynyt soundtrackille. Noin muuten ääniefektit eivät juurikaan positiivisia säväreitä aiheuta.
+/- puolustajien tekoäly edelleen kateissa, tosin toi ”full-auto” (tuossa edellä mainittu) auttaa asiassa jo todella huimasti parempaan suuntaan (oman joukkueen pelaajien liikkeessä, paikanhakemisessa kuin myös sijoittumisessa) ja tekee pelistä ylipäätänsä pelattavan ja huomattavasti nauttittavamman !

--- PS3:lla framerate (töks töks) ongelmat joka aiheuttaa sen että ei voi pelata kuin muutamalla stadionilla (widellä) jotta pääsee kunnollisesta sulavuudesta nauttimaan, joka sitten on ihan herkullista ei siinä mitään... joillain voi pelata että ajoittainen nykyminen nyt ei tuhoa tai vielä liikaa haittaa mutta joillain stadioneilla ei viitsi sitten ollenkaan pelata. Uusintoja ei pysty käytännössä laisinkaan kahtelemaan ilman että ”nykii silmät päästä” ja hirveännäköistä tikkuamista uusinnat.
-- karsittu aivan liikaa pelitiloja ja tilastointia jne... mitä aiemmalla konesukupolvella on ollut iät ja ajat.
- maalivahdit ehkä aiemmin ollut turhankin hyviä liimanäppejä mutta tässä tuntuvat jo sylkevän palloa hieman turhankin helposti ja välillä saavat muutenkin melkoisen outoja ideoita.
- sadekelin visuaalinen toteutus on melkoinen vitsi.
- hivenen liian nopeaa ja tuota kautta myös spurttailu liian tehokas. Myös vahvat pelaajat menevät kuin höyryjunat ja muut lakoavat tieltä kun pistää ravia kentän päästä toiseen.
- välillä (onneksi harvoin) pelaajat juoksevat vaan kiskoilla menemään eteenpäin vaikka koettais tehdä mitä, vaikka sitten käyvät pistämässä pallon omaan maaliin jos ei muuta. Tää on jo entuudestaan tuttu ja siitä ei olla vieläkään päästy eroon.
- muutama tähtipelaaja tehty tosi hyvin kasvojen osalta mutta muihin ei juuri panostettu laisinkaan.
- pelaajien animaatioita tunnutaan jopa karsineen edellisistä osista. Tuntuu että niitä ei kovin monia erilaisia edes ole verrattuna aiempiin sarjan peleihin. Pelaajien animaatioita rutkasti lisää ensi vuodeksi kiitos.
- aivan liian paljon vedot lähtevät todella matalina ja harvemmin viuhuvat korkeina taivaan tuuliin.
- hieman sellainen arcademainen höntyilyfiilis iskee ajoittain väkisinkin, kun on niin pirun vauhdikas ajoittain.
- kone laukoo melkoisella supertarkkuudella aivan liian usein noita vapareita, jos ei ennen laukoneet koskaan suoraan maalia niin tässä ne tuntuu laukovan kaikki yläkulmiin poikkeuksetta.
- nettipuolella ryssitty totaalisesti ?

Heh, kerran tuli huomattua kun olin lopussa maalin tappiolla niin toiset menivät viimeisillä minuuteillä sopivan tilaisuuden tullen kulmalipulle pelaamaan aikaa pois ja pelkästään koetti vaan suojata palloa siellä.

Näihin muihin uutuuksiin en ole toistaiseksi vielä kerinnyt niin perehtymään kuten tuo filmaus tai paidasta repiminen ja mitä niitä nyt muita onkaan ja pelatessa vielä lisää kenties paljastuu ?


« Viimeksi muokattu: 30.10.2007 22:17 kirjoittanut BurnBlack »
tallennettu
Re: Pro Evolution Soccer 2008 « Vastaus #34 : 30.10.2007 22:16 »
Sarkoni Jäsen Viestejä: 435 Basaaripisteet: 0 Profiili Ja sitten se ainut seikka joka tulee tietää PS2 versiosta:

+/- Tismalleen sama kuin PES 6.

Suurimmat erot taitaa olla pelikentän ulkopuolella (valikot yms.), sillä meikäläínen ei kyllä hitto vie erottaisi näitä kahta sitten millään. On siellä jotain pieniä eroja (ei ainakaan toistaiseksi ole mennyt yhtään vetoa Scholesilla keskiympyrästä sisään), mutta ihan älyttömän pieniä ovat. Ei ihan oikeasti tarvitse tätä ostaa jos kutosen jo omistaa. Siis PS2:sta puhutaan edelleen. Kolmekuuskybäsen pessi onkin jo ihan erilainen. En osaa sanoa onko parempi vai huonompi, mutta erilainen se oli, mikä ainakin sen pienen testailun jälkeen tuntui ihan mukavalta.
tallennettu
Re: Pro Evolution Soccer 2008 « Vastaus #35 : 30.10.2007 22:27 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili Hienoa arviointia itse kultakin, kiitos. Nämä ovatkin vain entisestään vahvistaneet sitä tunnetta, että valinta meni oikeaan kun ostin FIFA:n tämän vuoden palloilun XO:lle. Vielä jos pystyisi vaivaamaan siitä, että onko Master Leagueen vieläkään olennaisesti koskettu, vai onko se perinteisesti Seabassin mukaan "ensi vuonna" vuorossa? Toivelistassa tähän moodiin olisikin mahdollisuus tehdä vihdoinkin kunnolla sen oman liigan. PES 6:ssakin oli nimittäin se ongelma, että aloitti missä sarjassa tahansa, muihin sarjoihin joukkueet riittivät, mutta omaan ei kun siihen pitää se divarikin olla. Tämän johdosta kiusallisesti esimerkiksi muuten hollantilaisessa pääsarjassa tulevat vastaan Pananthinaikos ja kaverit.
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Sivuja: 1 [2]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines