Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Kalenteriin linkitetyt tapahtumat
  • Playstation 4 julkaistaan Euroopassa: 29.11.2013
  • Gravity Rush Remastered: 03.02.2016
Sivuja: 1 ... 32 33 34 35 36 [37] 38 39 40
Tulostusversio
Aihe: PlayStation 4  (Luettu 270782 kertaa)
Vs: PlayStation 4 « Vastaus #1080 : 08.09.2016 17:10 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Jaa se ei tue 4K-leffoja. :lol: En nyt ole moneen vuoteen hankkimassa 4K-töllä, saati niitä ylihintaisia leffoja (jotka muuten tulevat lopullisesti floppaamaan tämän uutisen myötä, kun ei ole olemassa suosittua konsolia, joka on auttamassa myyntejä edellisten pleikkareiden tavoin), mutta onhan tuo nyt ihan idioottimaista touhua, jos kerran Xbox One Slimmikin niitä pyörittää. Muutenkin täysin mitäänsanomaton esitys, kuten täälläkin jo sanottiin.

Ihan älytöntä puskea jotain 4K-resoluution pelejä ulos, jos ne eivät pyöri tehomylly-PC:lläkään vielä kunnolla. Keskittyisivät nyt mielummin siihen, että pelit pyörivät sen 60fps 1080p:nä eikä 20fps 4K-resolla. HDR:kin on naurettava markkinointikikka, jolla yritetään saada ihmisiä päivittämään töllöjään.

Täytyy hankkia se kunnon PC, kun kerran pelejä ei konsoleilla voi pelata 60fps, vaikka eletään jo vuotta 2016.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: PlayStation 4 « Vastaus #1081 : 08.09.2016 17:30 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Pieni korjaus: HDR on todennäköisesti merkittävämpi hyppäys kuvanlaadussa kuin 4k resoluutio. Ei todellakaan mikään turha uudistus.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: PlayStation 4 « Vastaus #1082 : 08.09.2016 17:57 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili
Pieni korjaus: HDR on todennäköisesti merkittävämpi hyppäys kuvanlaadussa kuin 4k resoluutio. Ei todellakaan mikään turha uudistus.

Se voi olla. Tosin uskon, että paljon merkityksellisempää on se, millainen (ja kuinka laadukas) paneeli töllössä on (OLED, LCD, Plasma, jne.).

Tai sitten olen vain katkera, että oma töllö on tätä menoa kohta antiikkia.  :lol:
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: PlayStation 4 « Vastaus #1083 : 09.09.2016 15:42 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili
Siis oliko oikeasti niin ettei tämä Pro toista 4K blu-ray -elokuvia?

Vähän pettymys että kyse ei olekkaan oikeasti uudesta generaatiosta ja lyhyemmän generaatiosyklin sijaan ainakin pleikkarilla puhutaan vain generaation pirstailoimisesta.

Sit toi HDR shaiba. En tiennykkää et HDR värit meinaa sitä että peleissä efektit vilkuttaa migreenikohtauksen lailla.

Ja mitään puhetta ei ollut heikkolaatuisten ohjainten päivityksistä. Olisin valmis pleikkarillakin sijoittamaan laadukkaaseen Elite -ohjaimeen.

Xbox vaikuttaa tänäpäivänä jopa hieman miellyttävämmältä ympäristöltä.

Ei vissiin kun ei siinä ole UHD-asemaa. Ainoa syy tuohon lienee hinta. Itse asema ei vissiin maksa paljonkaan, mutta olisi nostanut koneen hinnan yli tuon maagisen 399$. Lisäksi Sony varmaan näkee statseistaan, että suurin osa ei katsele edes BD-leffoja laitteellaan, joten UHD-aseman laittaminen ei olisi ollu taloudellisesti järkevää. Nihkeää tietty niille, ketkä sen olisivat halunneet ja sotiihan tuo vähän tuota Pro:n koko ideaa vastaan, jos pitää tyytyä striimattuun 4k-matskuun. Omituista, mutta kuulemma idea oli keskittyä 4K-peleihin..

En tiedä mitä hyötyä olisi aloittaa kokonaan uusi generaatio  kolmen vuoden jälkeen edellisen alusta? Sehän se vasta aiheuttaisikin pirstaloitumista. Tuo Pro:n tarve nyt on toki vähän kyseenalainen ja saa nähdä miten asiat etenee. Onhan se toki kiva, että on valinnanvaraa, kunhan heikomman laitteen omistajia ei hylätä. Jostain luin, että MP-pelit olisi lukittu samaa framerateen alustasta riippumatta, joten ainakaan sillä saralla mitään kilpailuetua ei ole saavutettavissa. Tästä eteenpäin mentäessä nuo generaation vaihdokset lienee muutenkin entistä liukuvampia, koska kustantajat ei vissiin oikein tykkää että homma resetoituu aina viiden vuoden välein ja laitekannan kasvu alkaa taas nollasta. Peleissä on kohta varmaan tiedote tyyliin: "Tämä peli on yhteensopiva PS4:n, PS4 Pro:n ja PS5:n kanssa". Ja sitä mukaa kun uusia laitteita tulee, niin vanhojen laitteiden tukemista lopetetaan pikkuhiljaa (vrt. iOS).

Käsittääkseni tuo ohjain-ongelma on jo korjattu. Ainakin GAFissa oli jo monta kuukautta sitten juttua, että tuota liipaisinten rakennetta on parannettu ja se on kestävämpi. Ei siitä tattien kumimateriaalin vaihdostakaan mitään tiedotetta tainnut tulla?

HDR:n suurta ideaa en nyt itsekään ihan tajunnut.
Tota ohjainhommaa vois ehkä vähän markkinoidakkin. Vai pitääkö arvalla ostaa cittarista ohjain ja toivoa että on korjattu versio.

4k BD-aseman luulis kuuluvan tuotteeseen, etenkin jos etuliitteenä on 'Pro'.

Oikeastaan tän yhden generaation pirstaloimisen trendin alotti Nintendo New 3DS:llään. Odotettavissa on kyllä pelejä, jotka ovat joko vain osittain tai ei lainkaan pelattavissa normaalilla PS4:llä. Ei kuitenkaan ehkä ihan ensimmäisen vuoden aikana.

Seuraavaan generaatioon olisi ehkä kaikkien kannalta paras vaihtoehto N64-malli, jossa konetta voi päivittää moduleilla. Näin koko laitetta ei tarvise uusia, mikäli haluaa viimeisimmän raudan.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: PlayStation 4 « Vastaus #1084 : 11.09.2016 16:23 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili
Oikeastaan tän yhden generaation pirstaloimisen trendin alotti Nintendo New 3DS:llään. Odotettavissa on kyllä pelejä, jotka ovat joko vain osittain tai ei lainkaan pelattavissa normaalilla PS4:llä. Ei kuitenkaan ehkä ihan ensimmäisen vuoden aikana.

Onhan Nintendo harrastanut tuota pirstaloimista jo iät ajat. Gameboy Colorillakin oli paljon pelejä, jotka toimivat paremmin, tai jopa pelkästään Gameboy Colorilla. DSi:llä myös.

Ja tuon hdr-ominaisuuden hehkutus on mennyt aivan typeräksi. Ihmisillä ei tunnu olevan mitään hajua koko tekniikasta. Vertaillaan jotain Photoshopilla muokattuja kuvia, joissa toisessa on enemmän värejä ja kontrastia kuin toisessa, vaikka koko hommaa ei voi edes demonstroida, ellei ole hdr-näyttöä. Muutenkin pieni parannus käytännössä ja toivottavasti tuolla tehokkaamalla pleikkarilla keskittyisivät korjaamaan enemmänkin pelien paskoja framerateja, kuin nostamaan resoluutioita. Ja onhan se nyt aivan vitsi, ettei laite tuote 4k blue-reiskoja.
tallennettu
Vs: PlayStation 4 « Vastaus #1085 : 11.09.2016 16:53 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili HDR on siinä mielessä loistava uudistus, että se ei maksa prosessointitehoja, kannattaa ajatella sitä ihan uutena formaattina. Paljon hyödyllisempi uudistus kuin 4K joka ei edes monessa pelissä välttämättä tuota kovin paljon parempaa kuvaa, mutta maksaa tuhottomasti tehoja.

Tuolla Pro:llahan voi edelleen pelata 1080p moodissa ja nauttia paremmasta suorituskyvystä. Ehkä muutama peli yltäisi jopa 60fps:ään. Esim Bloodborne ja DS3 olisivat konsolilla kova sana. Final Fantasy XV:kin saattaa olla jopa pelattava Prolla.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: PlayStation 4 « Vastaus #1086 : 19.11.2016 19:49 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Pistäkäähän kaikki PSN:ään 2-step verification jos ei jo ole, oma PSN hackattiin tänään (monen muun lisäksi kun reddittiä lukee).
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: PlayStation 4 « Vastaus #1087 : 20.11.2016 18:05 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 938 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Pistäkäähän kaikki PSN:ään 2-step verification jos ei jo ole, oma PSN hackattiin tänään (monen muun lisäksi kun reddittiä lukee).

Jep, kannattaa laittaa päälle vaikka ovatkin aika paskasti toteuttaneet sen.

Täältä voi muuten tsekkailla, että onko ollu isommissa haxoreissa omat tilit mukana: https://haveibeenpwned.com/
Play-Asia
tallennettu
Re: PlayStation 4 « Vastaus #1088 : 03.12.2016 21:06 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili On tää PSX pressi aikaa kovaa kamaa. Muun muassa:

-Yakuza 6
-Yakuza Kiwami (1 remake)
-Crash 1-3 remake
-Uncharted 4: The Lost Legacy (SP DLC)
-Parappa The Rapper remaster
-Wipeout Omega Collection
-Knack 2 (lol)
jne.

Ylipäätään vain pelejä pelien perään. Näin ne pitäisi tehdä aina. Noi Yakuzat on kyllä aivan helvetin kova juttu. Crash näytti kanssa hyvältä.


Edit:

Ja lopetettiin The Last of Us 2:lla  ;D


« Viimeksi muokattu: 03.12.2016 21:12 kirjoittanut despo »
tallennettu
Vs: PlayStation 4 « Vastaus #1089 : 03.12.2016 22:53 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Death Stranding (ainakin uusimman trailerin perusteella) ja TLoU2, kovaa kamaa. Onpahan taas jotain odottamisen arvoista pelattavaa tulevaisuudessa Persona 5:n ja Zeldan lisäksi. Siihen päälle vielä From Softwaren tulevat projektit, aijai!
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: PlayStation 4 « Vastaus #1090 : 04.12.2016 12:00 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Oho, Wipeout Collection! Crashitkin kelpaa oikein hyvin. PS4 on kyllä ollut mahtava laite peliensä puolesta edeltäjäänsä verrattuna.
tallennettu
Vs: PlayStation 4 « Vastaus #1091 : 04.12.2016 17:54 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili Death Stranding vakuuttaa kyllä ainakin konseptiltaan (mikä lie se sitten onkaan) viimeisimmän trailerin perusteella. Vaikuttaa, että Kojima on päässyt nyt kunnolla omaan elementtiinsä häröilemään, ja hyvä niin.

Nierillekin saatin viimein virallisesti julkaisupäivät länteen. Maaliskuussa pääsee sitten täälläkin nautiskelemaan.

Horizon: Zero Dawn on itselle kanssa yksi ensvuoden odotetuimpia pelejä, mutta varauksella. Kaikki mitä tähänasti on näytetty vaikuttaa helvetin hyvältä, mutta jotenkin tuntuu että jotain suuria vikoja siinä loppupeleissä kuitenkin tulee olemaan ja päätyy parhaimmillaan keskinkertaiseksi silmäkarkiksi.
tallennettu
Vs: PlayStation 4 « Vastaus #1092 : 05.12.2016 00:15 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Kun miettii, millaisia pelejä Guerrilla Games on tähän mennessä saanut kasaan, niin en odottelisi liikoja.  :lol: Varmaan jälleen yksi peli, joka on parhaimmillaan Neogafin giffi-ketjuissa.
tallennettu
Re: PlayStation 4 « Vastaus #1093 : 21.12.2016 11:11 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 938 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW PSN-storessa ja CDON:ssä olisi PS+ aikaa alennuksessa. 12kk - 40€
Play-Asia
tallennettu
Re: PlayStation 4 « Vastaus #1094 : 23.12.2016 12:39 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 938 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW PSN-storessa aika paljon joulualennuksia (mm. Doom - 20€ ja Uncharted4 alle 30€) Tuli hommattua alla olevat:

Salt and Sanctuary €10,15
Darkest Dungeon €8,75

Play-Asia
tallennettu
Re: PlayStation 4 « Vastaus #1095 : 23.12.2016 13:43 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Doomia voi kyllä suositella varauksetta SP-räiskinnän ystäville.
tallennettu
Re: PlayStation 4 « Vastaus #1096 : 11.01.2017 16:59 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 938 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Meni hermot pleikkarin ejectin kanssa, kun se randomilla puskee levyn itsestään ulos. Löytyi sitten hyvä ratkaisu, koko nappi pois pelistä. Nyt ei toimi eject-nappi, mutta parempi niin.

https://youtu.be/BB1RHi8HojY?t=386
Play-Asia
tallennettu
Vs: Re: PlayStation 4 « Vastaus #1097 : 11.01.2017 18:48 »
Riffe Jäsen Jäsen Viestejä: 422 Basaaripisteet: 2 Profiili
Meni hermot pleikkarin ejectin kanssa, kun se randomilla puskee levyn itsestään ulos. Löytyi sitten hyvä ratkaisu, koko nappi pois pelistä. Nyt ei toimi eject-nappi, mutta parempi niin.

https://youtu.be/BB1RHi8HojY?t=386
Huh, en ole tuollaisesta viasta kuullutkaan.
Pelikokoelmani
tallennettu
Re: PlayStation 4 « Vastaus #1098 : 12.01.2017 08:07 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 938 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Huh, en ole tuollaisesta viasta kuullutkaan.

Jeps, vanhemmissa malleissa on ollut tuota ongelmaa. Sen jälkeen muuttivat Eject ja Power-napit ihan normaaleiksi napeiksi eikä mitään kosketuspaskaa.
Play-Asia
tallennettu
Re: PlayStation 4 « Vastaus #1099 : 21.01.2017 14:40 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 938 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW US PSN-storessa menossa Flash Sale. Paljon pelejä alle 5 dollarin. Itse hommasin:
   
 
Tomb Raider: Definitive Edition - $4.49
Risk of Rain - $3.99
Rogue Galaxy™ - $4.94
 

Mikäli tarvitsee US Storen latauskortteja, niin täältä saa sopivaan hintaan. Taitaa olla melkein nykyisen US/EUR-kurssin mukaan.

http://www.pcgamesupply.com/buygames/sony-playstation-network-cards/US-Region/
Play-Asia
tallennettu
Re: PlayStation 4 « Vastaus #1100 : 23.01.2017 00:26 »
Dr. Scientist Jäsen Viestejä: 700 Basaaripisteet: 3 Profiili
US PSN-storessa menossa Flash Sale. Paljon pelejä alle 5 dollarin. Itse hommasin:
   
 
Tomb Raider: Definitive Edition - $4.49
Risk of Rain - $3.99
Rogue Galaxy™ - $4.94
 

Mikäli tarvitsee US Storen latauskortteja, niin täältä saa sopivaan hintaan. Taitaa olla melkein nykyisen US/EUR-kurssin mukaan.

http://www.pcgamesupply.com/buygames/sony-playstation-network-cards/US-Region/


Mites jenkkiaccountin tekeminen toimii PS4:lla? Onko sama kuin kolmosella, että osoitteeksi laitetaan vaan joku random osote jenkeissä?
tallennettu
Re: PlayStation 4 « Vastaus #1101 : 23.01.2017 08:23 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 938 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Mites jenkkiaccountin tekeminen toimii PS4:lla? Onko sama kuin kolmosella, että osoitteeksi laitetaan vaan joku random osote jenkeissä?

Jeps, kannattaa vielä valita tietystä osavaltiosta osoite niin ei tule mitään lisäveroja hintaan.
Play-Asia
tallennettu
Re: PlayStation 4 « Vastaus #1102 : 23.01.2017 19:27 »
Dr. Scientist Jäsen Viestejä: 700 Basaaripisteet: 3 Profiili
Mites jenkkiaccountin tekeminen toimii PS4:lla? Onko sama kuin kolmosella, että osoitteeksi laitetaan vaan joku random osote jenkeissä?

Jeps, kannattaa vielä valita tietystä osavaltiosta osoite niin ei tule mitään lisäveroja hintaan.

Thanks. Tuli tehtyä jenkkitunnarit ja ostin suoraan Tomppa Raiderin ja Sleeping Dogsin, yhteishintaan $8,89. Tuolla jenkkistoressa on kyllä niin usein paremmat tarjoukset kuin euroopan vastaavassa, että oli pakko vihdoin tehdä tunnukset.


« Viimeksi muokattu: 23.01.2017 19:33 kirjoittanut Dr. Scientist »
tallennettu
Re: PlayStation 4 « Vastaus #1103 : 03.02.2017 15:32 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Firmis 4.50 tuo tuen mukanaan mm. ulkoisille kovalevyille.

Edit:

Ja ehkä vielä isompi juttu on se, että patchin mukana tulee myös "Boost Mode" Pro:lle, jonka avulla ilman Pro-patchia jääneet pelit voivat saada lisää tehoja käyttöönsä (=pyöriä paremmin).


« Viimeksi muokattu: 03.02.2017 16:19 kirjoittanut despo »
tallennettu
Re: PlayStation 4 « Vastaus #1104 : 27.02.2017 17:53 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Onkos tuota Horizon Zero Dawnia kukaan muu hommaamassa, vai pelaako kaikki vaan Zeldaa tällä viikolla? Aluksi meinasin passata hetkeksi, mutta sen verran paljon on kehuttu että joutunee hommaamaan heti julkaisussa. Arvostelut pääosin siinä 9-10 paikkeilla ja kehuipa eräs kriitikko Sonyn kaikkien aikojen parhaaksi yksinoikeuspeliksi TLoU:n jälkeen. Ilmeisesti koko paketti on todella hiottu niin toiminnan, tarinan kuin miljöönkin osalta.
tallennettu
Vs: PlayStation 4 « Vastaus #1105 : 28.02.2017 07:05 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Tuo Horizon on ollut vuoden odotetuimpia Zeldan ja Nierin kanssa alusta asti, mutta voi hyvinkin kyllä olla että jää Zeldan ja Nierin jalkoihin. Pakkohan se jossain vaiheessa on ostaa, mutta menee todennäköisesti pitkälle tätä vuotta ennen kuin löytyy hyllystä.

EDIT: Tuli hiukan uteliaisuudesta katsottua trailereita tästä. Olin jättänyt tarkoituksella vähemmälle, kun ajattelin että aika ei kuitenkaan riitä tämän pelaamiseen. Ja oli virhe katsoa nytkin. Peli vaikuttaa todella mielenkiintoiselta, mutta samaan aikaan "erittäin laaja avoimenmaailman" peli -_- Pakko se on vain toistaiseksi skipata. Sain hommattua itselleni "vapaapäivän" perjantaille, joten painun oikeiden töiden jälkeen samantien giganttiin, otan Zeldan mukaan ja pelaan sitä loppupäivän ja yötä niin pitkälle kuin jaksan. Todennäköisesti en kovinkaan pitkään, mutta haaveita pitää olla. Eiköhän Horizon siinä unohdu. Tosin jos ei unohdu, niin sittenhän se pitää ostaa aiottua nopeammin ;D


« Viimeksi muokattu: 28.02.2017 19:29 kirjoittanut JayeizH »
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: PlayStation 4 « Vastaus #1106 : 01.03.2017 15:37 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili Horizon kiinnostaa kyllä, mutta siitä on saanut kuulla vähän ristiriitaisia juttuja. Toisaalta maailma on erittäin ykistyiskohtainen ja kaunis sekä pelimekaniikkaa kehutaan syväksi, mutta myös on tullut paljon kritiikkiä itseääntoistavista tehtävistä ja valjusta pelattavuudesta. En ainakaan täyteen hintaan tätä lähtisi ostamaan. Nier tulee varmaan hommattua sitten seuraavaksi, demon perusteella jo taattua Platinum Games laatua, vaikka hyvin rajoitettu olikin. En ole liikaa halunnut spoilata itseltäni mitään, mutta muutamien gameplay videoiden perusteella demo ei ollut edes pintaraapaisun vertaa.

Peli vaikuttaa todella mielenkiintoiselta, mutta samaan aikaan "erittäin laaja avoimenmaailman" peli -_- Pakko se on vain toistaiseksi skipata. Sain hommattua itselleni "vapaapäivän" perjantaille, joten painun oikeiden töiden jälkeen samantien giganttiin, otan Zeldan mukaan ja pelaan sitä loppupäivän ja yötä niin pitkälle kuin jaksan. Todennäköisesti en kovinkaan pitkään, mutta haaveita pitää olla. Eiköhän Horizon siinä unohdu. Tosin jos ei unohdu, niin sittenhän se pitää ostaa aiottua nopeammin ;D

Minulla on käsitys, että Zelda on vieläpä isompi openworld -peli, kuin Horizon. Nierissäkin vaikuttaa olevan openworld -elementti läsnä, vaikka en osaa sanoa kuinka laajalti. Eiköhän kaikkiin pysty helposti upottamaan sen muutaman kymmentä tuntia vähintään.
tallennettu
Re: PlayStation 4 « Vastaus #1107 : 01.03.2017 15:41 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili
Horizon kiinnostaa kyllä, mutta siitä on saanut kuulla vähän ristiriitaisia juttuja. Toisaalta maailma on erittäin ykistyiskohtainen ja kaunis sekä pelimekaniikkaa kehutaan syväksi, mutta myös on tullut paljon kritiikkiä itseääntoistavista tehtävistä ja valjusta pelattavuudesta. En ainakaan täyteen hintaan tätä lähtisi ostamaan.

Hassua koska mulle ei ole tullut tuollaista kuvaa. GAFissa tuntuu 99% porukasta tykkävän ihan täysillä, muutama tyyppi välissä ei tykkää. Itse olen nimenomaan myös lukenut tehtävien olevan hyviä ja toiminta hauskaa.
tallennettu
Vs: PlayStation 4 « Vastaus #1108 : 01.03.2017 15:44 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili
Minulla on käsitys, että Zelda on vieläpä isompi openworld -peli, kuin Horizon. Nierissäkin vaikuttaa olevan openworld -elementti läsnä, vaikka en osaa sanoa kuinka laajalti. Eiköhän kaikkiin pysty helposti upottamaan sen muutaman kymmentä tuntia vähintään.
Tämä on totta. Open world alkaakin olemaan kirosana omassa sanakirjassa. Mutta tässä oli pointtina sekin, että ei oikein mitään järkeä ostaa Horizonia kun kohta on "työn" alla myös Zelda joka on myös laaja.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: PlayStation 4 « Vastaus #1109 : 02.03.2017 13:35 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili
Minulla on käsitys, että Zelda on vieläpä isompi openworld -peli, kuin Horizon. Nierissäkin vaikuttaa olevan openworld -elementti läsnä, vaikka en osaa sanoa kuinka laajalti. Eiköhän kaikkiin pysty helposti upottamaan sen muutaman kymmentä tuntia vähintään.
Tämä on totta. Open world alkaakin olemaan kirosana omassa sanakirjassa. Mutta tässä oli pointtina sekin, että ei oikein mitään järkeä ostaa Horizonia kun kohta on "työn" alla myös Zelda joka on myös laaja.
Jep. Ei tämä vain yksinkertaisesti mahdu Zeldan kanssa samaan kalenteriin. Nätti peli ja tulee varmaan jossain vaiheessa hommattua.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Sivuja: 1 ... 32 33 34 35 36 [37] 38 39 40
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines