Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 ... 25
Tulostusversio
Aihe: PlayStation 3  (Luettu 240837 kertaa)
Vs: PlayStation 3 « Vastaus #420 : 22.01.2010 09:46 »
Faiska Jäsen Viestejä: 427 Basaaripisteet: 4 Profiili Ei todellakaan mikään CTR:n tappaja.
tallennettu
Vs: PlayStation 3 « Vastaus #421 : 22.01.2010 10:49 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Jos piti CTR:stä, ei tästä voi olla pitämättä. Ajomalli on hyvin samankaltainen, boostien ajoitus vain puuttuu, mutta boostia voi silti käyttää hyvin samalla tavalla. Ja vauhtia on enemmän. Ja yhteisö tulee varmasti kehittämään vielä parempia kenttiä kuin CTR:n kentät olivat, tämä on nähty niin monta kertaa pelaajien kehittämissä systeemeissä eri modien, kenttien jne muodossa. Melko varma CTR:n tappaja.  :P
tallennettu
Vs: PlayStation 3 « Vastaus #422 : 22.01.2010 16:12 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Cyrus nyt se pää pois pyllystä, tämä ei ole edes Mario Kartin tappaja saati sitten CTR:n. Genericnation racers.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: PlayStation 3 « Vastaus #423 : 22.01.2010 16:12 »
Faiska Jäsen Viestejä: 427 Basaaripisteet: 4 Profiili Bugisempi kuin CTR.
tallennettu
Vs: PlayStation 3 « Vastaus #424 : 22.01.2010 16:17 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Cyrus nyt se pää pois pyllystä, tämä ei ole edes Mario Kartin tappaja saati sitten CTR:n. Genericnation racers.

Yllättävää. :lol:

Mulle ei oo ainakaan paskan väliä jollain geneerisyydellä, jos itse pelaaminen on mahtavaa ja Modnationissa tämä genren tärkein seikka, eli drift/boostmalli on täydellisesti kohdallaan ja toiseksi tärkein eli ratasuunnittelu tulee olemaan myöskin kohdallaan, koska niitä mestarikehittäjiä löytyy näihin aina.

Ei tämä kyllä CTR:ää vielä tällä frameratella tapa ja saa nyt nähdä onko tässä battlemodea, mutta Mario Kart on ohitettu jo helposti. Ainiin ja asesysteemiäkään en muistanut ottaa huomioon, kun toistaiseksi olen vasta Time Trialia testannut. Siinä on kuulemma vähän idioottimaisia piirteitä ainakin ollut. Eli en nyt sano, että tämä on genren kuningas, mutta testin perusteella vahvat mahdollisuudet siihen on olemassa.


« Viimeksi muokattu: 22.01.2010 16:23 kirjoittanut Cyrus »
tallennettu
Vs: PlayStation 3 « Vastaus #425 : 22.01.2010 16:32 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Cyrus nyt se pää pois pyllystä, tämä ei ole edes Mario Kartin tappaja saati sitten CTR:n. Genericnation racers.

Yllättävää. :lol:

Myönnetään. Yhtä yllättävää kuin, että Cyrus hehkuttaa uutta PS3 exclusiivia maasta taivaaseen.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: PlayStation 3 « Vastaus #426 : 22.01.2010 16:35 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Cyrus nyt se pää pois pyllystä, tämä ei ole edes Mario Kartin tappaja saati sitten CTR:n. Genericnation racers.

Yllättävää. :lol:

Myönnetään. Yhtä yllättävää kuin, että Cyrus hehkuttaa uutta PS3 exclusiivia maasta taivaaseen.

Näinpä. Eipä PS3:lla olekaan ollut yhtäkään alle täydellisen exclusiivia.
tallennettu
Vs: PlayStation 3 « Vastaus #427 : 22.01.2010 17:11 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili Jonkin verran pelannut ja kyllähän se ihan hauskalle vaikuttaa. Driftaaminen on toteutettu hyvin ja ratasuunnittelu luultavasti tulee olemaan kohdillaan kunhan pelaajat alkaa värkkäämään ratoja. Aseista en sitten ole kovinkaan varma. Tuntuu jotenkin että ne on liian ylivoimaisia että ne saattaa aiheuttaa vähän liian suurta satunnaisuutta kisaan.

Jokaisessa aseessa on kolme tasoa. Eli kun kerää ensimmäisen punaisen pallon, saa jonkun satunnaisen aseen. Jos sitten poimii toisen pallon ennen kuin käyttää aseen, se muuttuu tehokkaammaksi. Ja jos kerää vielä kolmannenkin pallon, aseesta tulee vieläkin tehokkaampi. Kolmannella tasolla aseet on sen verta tehokkaita että siinä rytinässä saattaa mennä sijat ihan uusiksi.

Betassa on myös esiintynyt hiukan teknisiä ongelmia. Lataustauot on jopa rasittavan pitkiä, ja joskus lataustauko palkitaan sillä että lobbyssä olevat muut pelaajat pääsee kisaan, mutta itse jää jostain ihmeen syystä lobbyyn. Latausruuduissa myös tapahtuu frameraten totaalista putoamista, mikä näkyy latauksesta kertovan ympyrän tökkimisenä. Ei sinänsä suuri ongelma, mutta antaisihan se paremman kuvan pelistä jos sitä ei tapahtuisi. Varsinkin kun niitä latausruutuja saa kattella aika paljon. Myös ModSpot on jokseenkin turha, ja ennen kaikkea hidaste. Mielestäni olisi parempi jos siinä olisi vaan ihan tavallinen valikko.


Mutta kattellaan. Kunhan tekniset ongelmat saadaan korjattua, ja jos aseet ei aiheuta ennen aikaista hiusten lähtöä niin kyllähän tämä ihan hauska peli saattaisi olla myös alkuinnostuksenkin jälkeen.
tallennettu
Vs: PlayStation 3 « Vastaus #428 : 22.01.2010 17:52 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Juuri tuosta aseiden tasapainosta Konsolifinissä kirjoitti Sir Linque. Boostilla kolmostasolla ilmesesti pystyisi warppaamaan ykköseksi.  :rollaus: Ei tuollaiset läpät enää sovi edes tällaiseen peliin, vaikka tietyssä mitassa nuo satunnaisuudet ovat vielä viihdyttäviä.

Nuo tekniset ongelmat ovat tosiaan todella karuja, mutta toivottavasti tämä nyt olisi oikeasti todellinen beta ja lopullinen peli olisi hiotumpi. Latausaikojen en vaan usko olevan noin järjettömiä, enemmän tuo framerate pelottaa.
tallennettu
Vs: PlayStation 3 « Vastaus #429 : 22.01.2010 18:23 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 702 Basaaripisteet: 2 Profiili
Näinpä. Eipä PS3:lla olekaan ollut yhtäkään alle täydellisen exclusiivia.

Kyllä jotkut Lairiakin näköjään arvostaa.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: PlayStation 3 « Vastaus #430 : 22.01.2010 18:46 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili En tiedä mistä pelistä puhutte, mutta en usko sen olevan CTR:ää parempii. Ja CTR on parempi kuin Mario Kartit.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: PlayStation 3 « Vastaus #431 : 22.01.2010 19:35 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Näinpä. Eipä PS3:lla olekaan ollut yhtäkään alle täydellisen exclusiivia.

Kyllä jotkut Lairiakin näköjään arvostaa.

Lair olikin oikeasti hyvä peli. Ei loistava millään tapaa (paitsi musiikit ja skaala) mutta hyvä silti. Veikkaan pelin saaman suurimman vihan johtuvan siitä, että se on aluksi todella sekava, objektiiveista ei saa kunnolla selvää. Pienellä totuttelulla  ongelma katoaa.
tallennettu
Vs: PlayStation 3 « Vastaus #432 : 23.01.2010 15:25 »
jussikauha Jäsen Viestejä: 3 Basaaripisteet: 0 Profiili Olenko ainoa, vai nykiikö tuo Modnation racers kaikilla. Ei mitään suuria pysähdyksiä, mutta näkee että ei sulavasti pyöri.
XBL & PSN: Jussikauha
tallennettu
Vs: PlayStation 3 « Vastaus #433 : 24.01.2010 17:50 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili Kyllähän tuo ModNation Racers aika hyvälle vaikuttaa, ainakin vielä. Saattaa jopa tulla ostettua se. Bugeja ja muuta ihmeellistä kämmäilyä tuossa betassa on kyllä melko paljon, joten sopii toivoa että kehittäjille annetaan tarpeeksi aikaa hioa peli kuntoon. Tässä kunnossa siitä ei myyntiin ole.

Aseiden ylivoimaisuus vähän pelotti alkuun, ja osittain syystäkin. Vaikka kolmannen tason aseet onkin hyvin voimakkaita, niin ne voi silti blokata suojakilvellä - kunhan vaan painaa suoja -nappia oikeassa kohdassa. Ylivoimaisin ase taitaa olla raketti (kaikki tasot). Se pysäyttää pelaajan liian pitkäksi aikaa joten siinä menettää useamman sijan jos se vaan osuu. Myöskin sinisen aseen kolmos taso, eli "hurrikaani" on naurettavan pitkä kestoinen. Yhdessä kisassa ammuin sellaisen ja se hoiteli 5 pelaajaa kumoon, joista viimeinen oli varmaan lähes puoli kierrosta minua edellä.

Onneksi kolmos tason aseiden kerääminen on riski itsessään: Jos pelaajaa ammutaan, hän menettää aseensa. Ja kolmannen tason aseen saamiseen menee tietenkin jonkin verran aikaa, joten onko parempi käyttää kolme ykkös tason asetta vai yksi kolmos tason ase? Myöskin kolmannen tason ase on helppo menettää jos sen ampuu väärässä paikassa. Ykkös tason aseella taas on helppo ampua ohi.


Mutta parhaimmillaan kisat on todella tiukkoja. 5 pelaajaa parin kolmen sekunnin sisällä on mahtavuutta, ja parhautta on kun tasaväkisen ryhmän kanssa pääsee pelaamaan useamman kisan putkeen. Tänään onnistuin pelaamaan kaksi XP Series -sarjaa (4 kisaa per sarja) putkeen saman ryhmän kanssa eikä niistä kisoista puuttunut toimintaa saati tiukkaa vääntöä.

Toivotaan että bugit saataisiin korjattua ja että aseita vähän viilattaisiin ennen pelin julkaisua. Parhaimmillaan todella hauskaa viihdettä. Hahmoja ja autoja voi kustomoida todella monipuolisesti, ja välillä saa nauraa muiden pelaajien aikaan saannoksille. Rataeditori taaseen mahdollistaa lähestulkoon loppumattoman määrän ratoja, joten ratoihin ei luulisi ihan heti kyllästyvän.

Olenko ainoa, vai nykiikö tuo Modnation racers kaikilla. Ei mitään suuria pysähdyksiä, mutta näkee että ei sulavasti pyöri.
Kyllähän siinä pientä ongelmaa on frameraten kanssa. Toivotaan että sekin saadaan vielä kuntoon.
tallennettu
Vs: PlayStation 3 « Vastaus #434 : 16.02.2010 10:15 »
Lohari Jäsen Viestejä: 453 Basaaripisteet: 9 Profiili Osaako kukaan sanoa ilmestyykö Euroopassa tänä keväänä jotain erikoisbundleja, kun mm. God of War III ja FF XIII julkaistaan?

Olen jo pari kuukautta suunnitellut PS3:n ostoa, ja voishan tuota vielä hiukan siirtää jos jotain edellä mainitun tapaista olisi tiedossa...
Kokoelma
tallennettu
Re: PlayStation 3 « Vastaus #435 : 16.02.2010 12:32 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Osaako kukaan sanoa ilmestyykö Euroopassa tänä keväänä jotain erikoisbundleja, kun mm. God of War III ja FF XIII julkaistaan?

Olen jo pari kuukautta suunnitellut PS3:n ostoa, ja voishan tuota vielä hiukan siirtää jos jotain edellä mainitun tapaista olisi tiedossa...

Verkkokaupasta ainakin GOW3-paketti tulee löytymään.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: PlayStation 3 « Vastaus #436 : 19.02.2010 14:09 »
Lohari Jäsen Viestejä: 453 Basaaripisteet: 9 Profiili Taidan skipata tuon God of War 3 bundlen, kun näyttää tuosta GOW3:sta olevan tulossa joku Ultimate Edition, jossa on mukana GOW1&2. Pakkohankinta kun nuo kaksi aiempaa osaakin on vielä kokematta.  :)
Kokoelma
tallennettu
Re: PlayStation 3 « Vastaus #437 : 23.02.2010 20:16 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 943 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Mistä johtuu, että divx-tiedosto toimii USB-tikulta, mutta ei verkon yli? PS3 Media Serverin kanssa se toimii verkonkin yli, mutta jos käyttää PS3:n omaa media palvelin sovellusta, tulee virheilmoistus Unsupported data. Kuitenkin sama tiedosto toimii USB-tikulta täydellisesti.
Play-Asia
tallennettu
Vs: PlayStation 3 « Vastaus #438 : 01.03.2010 10:48 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Tänään EI kannata käynnistää Pleikkariaan, koska mystisesti moni Pleikkareista temppuilee. Konsolin sisäinen kello on ilmeisesti jostain syystä siirtynyt 10 vuotta ajassa taaksepäin ja se saa aikaan kovaa tuhoa, pelitallennuksia ja Trophyja katoaa, PSN:stä ostetut pelit ja teemat eivät välttämättä toimi jne. Netissä epäillään Sonylla tapahtuneen nolo moka, menivät sekaisin karkausvuosissa ja se saa koko konsolin ihan sekaisin. Slim-mallit ilmeisesti toimivat, mutta varmuuden vuoksi kannattaa jättää käynnistämättä. Offline-pelaaminenkaan ei onnistu, mm. Heavy Rain heittää pelaajat suoraan XMB:hen. Tuo johtuu jotenkin Trophy-systeemistä.

Kotaku
V2.fi


« Viimeksi muokattu: 01.03.2010 10:56 kirjoittanut Kabanossi »
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: PlayStation 3 « Vastaus #439 : 01.03.2010 13:32 »
JasuPoju Oh Shi-- Jäsen Viestejä: 258 Basaaripisteet: 0 Profiili
Tänään EI kannata käynnistää Pleikkariaan, koska mystisesti moni Pleikkareista temppuilee.

Jeps, oma pleke ainakin osoittautui enemmän tai vähemmän yhteistyöhaluttomaksi kun aamulla käynnistin. FIFA10 yritin pelata ja tuli erroria trophyjen syncaamisesta. Toivottavasti vika saadaan Sonylla korjattua pikapuoliin..
tallennettu
Re: PlayStation 3 « Vastaus #440 : 02.03.2010 02:43 »
Riepu Oh nice. Moderaattori * Viestejä: 984 Basaaripisteet: 2 Profiili Taisi (toivottavasti) jäädä Pleikkarien massasairastuminen yhteen päivään. Ympäri nettiä on ilmaantunut tietoa, että laitteet pelittäisivät taas. Päivämääränä taitaa konsoleissa tosin näkyä 1.3, joten en ihmettelisi jos patchille olisi tarvetta viimeistään seuraavana oikeana karkausvuonna.

E: Minähän en tietenkään vielä uskalla konsoliani avata. Tiedä mikä maailman syövä aikaparadoksi käy vielä päälle jos en odota Sonyn raportteja asiasta.
To defy me is a senseless act which goes against your world's wishes...
tallennettu
Vs: PlayStation 3 « Vastaus #441 : 02.03.2010 10:01 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Teen uhkarohkean tempun ja avaan kohta pleikan (tykkään elää veitsenterällä). Mutta en pelaa sillä, vaan katson muutaman TV-sarjan jakson. Nämä ominaisuudet kai toimivat OK ja temppuilut koskevat lähinnä pelejä?
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: PlayStation 3 « Vastaus #442 : 02.03.2010 11:07 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Temppuilu on jo ohi. Ja sisäinen kello meni sekaisin vaikka konsoli olisi ollut irti seinästäkin. Emolla on patteri, joka pitää konsolin kellon yms. pikkujuttuja hengissä. Mitään pysyvää vahinkoa tuskin syntyi. Se tosin tiedettiin jo eilen, kun porukka irroitti sen patterin ja nollasi sen. Konsoli oli vain vuodessa 1999 ja DLC:t sun muut on hankittu aikaisintaan vuonna 2006, tämä teki tiedostot toimitattomiksi.

Aika käsittämätön moka kyllä. Microsoft kämmäsi joskus samalla tavalla Zune-mediasoittimien kanssa. Onneksi niitä ei ole kukaan ostanut.  :lol:
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: PlayStation 3 « Vastaus #443 : 02.03.2010 12:28 »
JasuPoju Oh Shi-- Jäsen Viestejä: 258 Basaaripisteet: 0 Profiili Hmm joo kyllä nyt jo FIFA10 lähti käyntiin ja pelaaminenkin onnistui ihan normaalisti. Trophylistaa tosin tutkailtuani huomasin, ettei kyseisen pelin trophyja ole listalla ollenkaan. Äsken sain kaksi trophya pelistä ja koitin mennä katsomaan mitkä niin eipä ole koko peliä listattuna. Kummallista...
tallennettu
Vs: PlayStation 3 « Vastaus #444 : 19.03.2010 14:57 »
Lohari Jäsen Viestejä: 453 Basaaripisteet: 9 Profiili Gamestopista lähti eilen mukaan 120GB PS3 Slim Saboteurin kanssa. Hyllyssä odotti jo Heavy Rain ja FF13, sekä reilu kymmenkunta Blu-ray elokuvaa. Jatkossakin suurin osa pelailusta tullee hoidettua Elitellä, mutta eiköhän tällekin jotain käyttöä löydy.
Kokoelma
tallennettu
Vs: PlayStation 3 « Vastaus #445 : 22.03.2010 01:36 »
Taist0 Cyborg Jäsen Viestejä: 544 Basaaripisteet: 3 Profiili Mistäs kaupasta tällä hetkellä löytyy aidot ja halvimmat dualshockit?
tallennettu
Vs: PlayStation 3 « Vastaus #446 : 18.04.2010 15:47 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili Onkos täällä kellään käytössä tätä ps3 ohjaimeen sopivaa näppistä? Ottaa pattiin kirjoitella viestiä tuolla kapulan ihan riittävän kankealla tekstinsyötöllä. Onko tästä mihinkään?

tällaisesta puhe:

Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Re: PlayStation 3 « Vastaus #447 : 06.05.2010 21:32 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Vedin äsken 20m verkkokaapelilla PS3:n kiinni reitittimeen, kun rupesi vituttamaan tuo langattaman vähän heikko nopeus. Netti on siis 10/10 meganen, mutta käytönnössä jotain 15/18 ovat nopeudet. PS3 jäi kuitenkin langattomassa tilassa sinne reilun megan nopeuksiin, mikä nyt ei oikein käynyt laatuun. Onhan tuossa välissä toki pari kiviseinää, mutta kyllä se iPodikin antaa tuolta olohuoneesta lähes yhtä hyvät nopeudet verkon testisivustoilla, kun täällä reitittimen vieressäkin.

Hassua, että joillain tuntuu toimivan hyvin langattomastikin kun taas toisilla ei ollenkaan. Ehkä PS3 ei vain tykkää kaikista reitittimistä...
tallennettu
Vs: PlayStation 3 « Vastaus #448 : 06.05.2010 21:34 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Tosi moni on valittanut Pleikan wifistä. Mullakin meni siihen hermo ja piuha konsolin persuksiin auttoi ja säästi hermojani. Ehkä reititintä säätämällä olisi voinut asialle tehdä jotain, mutta kun Mac mini ja iPhone toimivat hyvin ilman säätöjä niin en jaksanut nähdä vaivaa.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: PlayStation 3 « Vastaus #449 : 07.05.2010 09:27 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili Jaa, minulla taasen ei ole ollut langattomuuden kanssa mitään ongelmia. Storen lataukset ovat tietty hitaita, mutta nettipelaaminen onnistuu ilman ongelmia. TP-LINK reititin käytössä. Tosin välimatkaakaan ei ole kuin yksiön toisesta nurkasta toiseen, ehkä 3 m.

Tekisi joskus mieli koettaa ja laittaa konsoli suoraan piuhalla kiinni, niin näkisi että onko siinä mitään eroa. Ei vain ole vielä jaksanut koettaa.

E: niin, ja nelimeganen netti käytössä.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Sivuja: 1 ... 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 ... 25
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines