Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Äänestys
Kysymys: Ostatko pelien halpajulkaisuja?
Kyllä ostan - vain hinnalla on väliä! - 33 (62.3%)
En osta - rumat kannet pilaavat - 20 (37.7%)
Äänestäjiä yhteensä: 49

Sivuja: [1]
Tulostusversio
Aihe: Player´s Choice & Platinum - haittaako?  (Luettu 5378 kertaa)
Player´s Choice & Platinum - haittaako? « : 04.08.2007 20:02 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 636 Basaaripisteet: 0 Profiili Tuossa äsken mietin milloin näemme Wiillä Player Choice -julkaisuja ja siten aloin miettimään kuinka moni välttelee halpiksia viimeiseen asti ja kuinka monelle se on täysin merkityksetön asia.

Oletan, että vain todelliselle keräilijöille asia on merkityksellinen.  Esim. itselle pelin hinta merkitsee enemmän kuin kansitaide ja kotelo, siten minulle ei ole väliä onko se originaali julkaisu vai platinum/player´s choice.  Toki, jos tarjolla on molemmat, niin hulluhan halpajulkaisun nappaa mukaansa.

Cube-aikoina en tosin voinut kuvitellakaan ostavani halpiksia. Nyt mietin, että kun Wiille joskus Player´s Choicet tulevat, tulen kyllä mieluusti poimimaan missattuja pelejä n. 30 euron hintaan mukaan.


btw, X360:lle ei taida vielä olla Classic-sarjaa vaikka konsoli on ollut jo tovin myynnissä? Vai olenko väärässä?
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Re: Player´s Choice & Platinum - haittaako? « Vastaus #1 : 04.08.2007 20:38 »
Suurvisiiri "crevice" is a dirty word, but "security" isn't Jäsen Viestejä: 148 Basaaripisteet: 0 Profiili
btw, X360:lle ei taida vielä olla Classic-sarjaa vaikka konsoli on ollut jo tovin myynnissä? Vai olenko väärässä?

Löytyy Classicsseja; ainakin PDZ on sellaisena olemassa.


Itseäni halpisjulkaisut eivät haittaa. Paitsi erikseen keräämissäni peleissä/sarjoissa. Muuten voin ilman mitään ongelmia hyväksyä kokoelmaani halpiksen. Toki teen samoin Epikin, eli otan alkuperäisen jos valita voin. Muuten mulle on se ja sama vaikka koteloissa lukis pelkästään pelin ja konsolin nimi.
Vaahterasiirappi on sairasta.
tallennettu
Re: Player´s Choice & Platinum - haittaako? « Vastaus #2 : 04.08.2007 20:42 »
AK-87 AK omistaa isosti Jäsen Viestejä: 169 Basaaripisteet: 0 Profiili Joop, eipä kyllä ole väliä. Jos peli on sitä "pakko saada" luokkaa, niin sitten se otetaan mieluusti myös halpisversiona.
Varsinkin, kun ei tuota rahaa mitenkään älyttömästi ole, niin mielellään hankkii niitä halpisjulkaisuja, kuitenkin, kun itse pelihän se minulle on tärkein, ei ne kannet/levyt, missä se peli on...
Ekki-Ekki-Ekki-Ekki-PTANG. Zoom-Boing. Z'nourrwringmm
tallennettu
Re: Player´s Choice & Platinum - haittaako? « Vastaus #3 : 04.08.2007 21:12 »
PetriP-TNT Jäsen Viestejä: 129 Basaaripisteet: 0 Profiili Eipä juuri haittaa, kumminki tulee 90% peleistä divareista ostettua, joten platinumeja/muita uudelleenjulkaisuja harvemmin hyllyyn tulee.
Kokoelma
tallennettu
Re: Player´s Choice & Platinum - haittaako? « Vastaus #4 : 05.08.2007 00:18 »
Ilkimys Run Jäsen Viestejä: 545 Basaaripisteet: 0 Profiili Ei haittaa pätkääkään, se peli on minulle tärkein eikä miltä kansi näyttää.
tallennettu
Re: Player´s Choice & Platinum - haittaako? « Vastaus #5 : 05.08.2007 00:57 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili
btw, X360:lle ei taida vielä olla Classic-sarjaa vaikka konsoli on ollut jo tovin myynnissä? Vai olenko väärässä?

Löytyy Classicsseja; ainakin PDZ on sellaisena olemassa.

Eikös DOA4 ole classic myös? Itselläni ei oikein väliä, mutta onhan se kivempi omistaa alkuperäisiä, kuin rumia bestsellereitä kansineen.
tallennettu
Re: Player´s Choice & Platinum - haittaako? « Vastaus #6 : 05.08.2007 01:43 »
Lanttu Jäsen Viestejä: 948 Basaaripisteet: 1 Profiili En pidä lainkaan rumista halppiskoteloista, eikä niitä hyllystä löydykkään PlayStation 1:n Crocia lukuunottamatta. Varsinkin uudemmat PlayStation 2:n Platinumit saavat aikaan oksennusreaktion. Toisaalta pelihän on kuitenkin sama, oli se halppiskoteloon kääritty tai ei, joten periaatteessa tuolla ei pitäisi olla väliä. Tästä huolimatta itselläni on ollut tapana ostaa pelit huuto.netistä siinä vaiheessa, kun kaupasta ei muita kuin halppiksia löydy.

Toivotaan kuitenkin, että onnistuvat pitkästä aikaa tekemään tyylikkään halppiskotelon Wiille, joita kehtaisi jo hyllyssä pitääkin. Nintedo 64:n Player's Choicet kun olivat vielä hienoja, eivätkä juurikaan kalvenneet alkuperäisille, mutta tuosta on valitettavasti tultu vain alaspäin (surullisena esimerkkinä juurikin PS2:n uudemmat Platinumit).:(
"Vittu mää en tiedä mikä hedelmä on!"
tallennettu
Re: Player´s Choice & Platinum - haittaako? « Vastaus #7 : 05.08.2007 08:25 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 636 Basaaripisteet: 0 Profiili Gamecuben alkualkoina halpispeleissä oli muuten vain liimattu "players choice" -tarra kiinni koteloon, muuten kansi oli alkuperäisversioon nähden identtinen.  Tämä oli fiksuin mahdollinen tapa toteuttaa halpikset.  Nopeasti tuokin vaihtui niihin hopeakansiin, jotka olivat tosin mielestäni viime pelisukupolven tyylikkämmät halpiskotelot (apuluokan priimus jne).
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Re: Player´s Choice & Platinum - haittaako? « Vastaus #8 : 05.08.2007 15:18 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 139 Basaaripisteet: 5 Profiili Mielummin ostan tietty alkuperäisiä, mutta vahingossa(esim. Playsta) hyllyyn eksyneitä Platinumeita en kyllä ole jaksanut alkaa ostamaan uusiksi ihan vain kannen vuoksi. Vaikka olenkin joskus niin itselleni vannonut tekeväni. Platinumeina taitaa löytyä ensimmäinen Splinter Cell, God of War, SSX3 sekä PSP:n LocoRoco.

PS2:n Platinum-kannet uusittiin muuten jonnin aikaa sitten, ja uusi design on itse asiassa vielä rumempi kuin ennen. Onneksi moinen ei silti vaikuta pelikotelon päätyyn, joten pelihylly näyttää jotakuinkin skarpilta.


« Viimeksi muokattu: 05.08.2007 20:50 kirjoittanut Sharkie »
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Player´s Choice & Platinum - haittaako? « Vastaus #9 : 05.08.2007 16:54 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 035 Basaaripisteet: 14 Profiili Miksi ostaa jotain 30 euron players-ripoff tuotteita kun alkuperäisen saa viiden minuutin webbailulla puoleen hintaan siitä.

No onhan siinä se vaiva tietenkin...
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Player´s Choice & Platinum - haittaako? « Vastaus #10 : 06.08.2007 20:47 »
FindRb Jäsen Viestejä: 85 Basaaripisteet: 0 Profiili "vain hinnalla on väliä!"

No on laadullakin pieni merkitys, mutta itse ostelen kyllä mielelläni Player's choiseja ja platiniumia.
Hell, jos vain voisi ostaa pelkän levyn niin ostelisin varmaan pelkästään niitä jos olisivat edes sen 10€ normi versioita halvempia.
tallennettu
Re: Player´s Choice & Platinum - haittaako? « Vastaus #11 : 06.08.2007 21:11 »
migge Jäsen Viestejä: 3 146 Basaaripisteet: 0 Profiili Ei uusintapainokset haittaa, mutta kuten zoukka tuossa jo totesi, myydään niitä usein suhteettoman kovilla hinnoilla. 30€ vanhasta pelistä on melkoisen paljon, vaikka olisi kuinka suosittu.

Keräilyarvoltaanahan uusintapainos on aina huomattavasti alempiarvoisempi. Toisaalta olen itsekkin miettinyt että pitäisikö sitä Primestä nyt sitten hankkia myös se Player's Choice -kappale.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Player´s Choice & Platinum - haittaako? « Vastaus #12 : 08.09.2007 17:17 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Ei tule yleensä hankittua Platinum-pelejä tai muitakaan uusintapainoksia heikomman jälleenmyyntiarvon takia. Poikkeuksen pelit, joilla ei muutenkaan olisi mitään arvoa eteenpäin myydessä. Viimeisin Platinum-hankintani oli Gran Turismo 4, joka lähti varsin huokeaan hintaan. Taitaapa olla muuten ainoa Platinum-peli, joka minulta löytyy hyllystä.
tallennettu
Re: Player´s Choice & Platinum - haittaako? « Vastaus #13 : 09.09.2007 12:44 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 519 Basaaripisteet: 2 Profiili En ole asiaan ikinä juurikaan huomiota kiinnittänyt. Se alkuperäisissä on että niistä tosiaan saa paremman hinnan jos myy eteenpäin. Mutta pääasiassa hankin kuitenkin pelit pelaamiseen, joten en juurikaan kansiin katso.

Poikkeuksena on SNES-pelit. Mutta siinä nyt ei ole kansilla niin väliä kun niissä ei "Players choice" pakkauksia ole. Mutta vieläkään en ole suostunut "Loose" -pelejä ostamaan. Jossain vaiheessa kyllä varmaan tästä periaatteesta luovun koska tämä merkitsee sitä että pelejä ei silloin juurikaan ostella....
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Player´s Choice & Platinum - haittaako? « Vastaus #14 : 09.09.2007 12:58 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili
Poikkeuksena on SNES-pelit. Mutta siinä nyt ei ole kansilla niin väliä kun niissä ei "Players choice" pakkauksia ole.
Mutta juu, GBA:n Player's Choice-sarja taitaa olla ainoa halpissarja, josta olisin pelejä voinut ostaa. Ainakin USA-versioissa Player's Choice-leima oli mukavan pieni ja harmiton ja GBA-pelit ovat vieläkin sen verran kalliita, että edes pieni hinnanalennus olisi ollut tervetullut. . .
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Re: Player´s Choice & Platinum - haittaako? « Vastaus #15 : 11.10.2007 11:44 »
Frank Jäsen Viestejä: 937 Basaaripisteet: 3 Profiili Ostan halpiskantisen version silloin, kun ei muuta ole tarjolla. Tosin niitä ei ole enää PS1-aikojen jälkeen eksynyt kokoelmiini, muutamaa pois vaihdettua GC-peliä lukuunottamatta.

Pidän enemmän alkuperäisistä box arteista, sillä niihin ei yleensä ole tungettu mitään ylimääräistä. Tosin PS1-pelien aikoihin Platinum-kannet olivat vielä tyylikkäästi tehty: kansi oli muutoin täsmälleen sama, mutta alalaidan PlayStation-kohta, sekä sivuseinämä oli hopean väriset. Ainakin ne voitti nykyiset hirveät PS2-Platinum -kannet.
tallennettu
Re: Player´s Choice & Platinum - haittaako? « Vastaus #16 : 11.10.2007 14:39 »
Qtulhu Jäsen Viestejä: 184 Basaaripisteet: 0 Profiili Nuorempana hommasin silloin tällöin, mutta nykyään yritän jos vain mahdollista hommata alkuperäisen vaikka kiertotietä. En toki niin puristi ole, että vaihtaisin nyt nuo joskus ostetut alkuperäisiin. Pysyköön ne vaikka muistona nuoremman iän löyhemmistä kriteereistä kansien suhteen. ;)
tallennettu
Re: Player´s Choice & Platinum - haittaako? « Vastaus #17 : 11.10.2007 18:17 »
Mr.Universum Jäsen Viestejä: 292 Basaaripisteet: 1 Profiili Miksihän noihin pitää tunkea erilaiset kannet? Hienot kannet pilataan jollain helvetin palkeilla. No sama se minulle on.....
tallennettu
Re: Player´s Choice & Platinum - haittaako? « Vastaus #18 : 11.10.2007 20:12 »
Sarkoni Jäsen Viestejä: 435 Basaaripisteet: 0 Profiili
No sama se minulle on.....
En usko, sillä sinulle jälleenmyyntiarvo merkitsee paljon. :o
tallennettu
Re: Player´s Choice & Platinum - haittaako? « Vastaus #19 : 11.10.2007 21:49 »
Mr.Universum Jäsen Viestejä: 292 Basaaripisteet: 1 Profiili
No sama se minulle on.....
En usko, sillä sinulle jälleenmyyntiarvo merkitsee paljon. :o

Hyshys  ;D Mutta jos omaan käyttöön ostan niin ei mitään väliä.
tallennettu
Re: Player´s Choice & Platinum - haittaako? « Vastaus #20 : 16.10.2007 19:08 »
Dr. Scientist Jäsen Viestejä: 700 Basaaripisteet: 3 Profiili Ei sinänsä haittaa pätkääkään kun eihän sillä kannella mitää vaikutusta itse peliin ole mutta pakko myöntää että ovat kyllä todella rumia. Jos saa mieluummin normaalin niin kyllä totta kai mutta jos maksaa enemmän niin mieluummin Platinum-kansinen. Miksei PS2:n platinumit voi näyttää samalta kuin PS1:n vastaavat.
tallennettu
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2022
Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines