Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 88 89 90 91 92 [93] 94 95
Tulostusversio
Aihe: Peliostokset  (Luettu 883646 kertaa)
Vs: Peliostokset « Vastaus #2760 : 10.09.2021 11:51 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW


Powerista uusi Warioware (44,95€) ja Game Builder Garagen fyysinen versio (29,95€), joka ilmestyi myös tänään.

Get it Togetheria on hehkutettu jopa sarjan parhaaksi, mutta tuskin ihan kaikki jakavat tätä mielipidettä. Cube-versiolle löytyy tiettyjen pelitilojen ansiosta aina tilausta, vaikka tästäkin varmasti hyvää mäiskettä löytyy neljälle pelaajalle. Itsekseenkin on kivaa nauraa itsensä tärviölle hullujen minipelien parissa, eikä tällä kertaa mukana edes ole yhtään kikkailua kosketusnäytöllä tai liikkeentunnistuksella.

Game Builder Garagea en ostanut julkaisussa. Tällainen peli ei ihan osu kympillä omaan makuun, koska olen enemmän pelien kuluttaja kuin niiden luomiseen intohimoisesti suhtautuva. Sitten kuitenkin mietin, että eihän Nintendo saa sitä Metroid Prime nelosta koskaan ulos, niin perkele sentään, tehdään se sitten itse! No, jos nyt jotain lokaalisti pelattavia neljän pelaajan pikkupelejä väkertäisi, niin siinä olisi jo meikälle projektia. Ja onhan netti toisaalta täynnä muiden jakamia pelejä (Nintendolle tyypillisesti koodeja), niin voi pelata muidenkin tekemiä pelejä helposti.

Tämän syvemmälle pelinkehittämiseen tuskin koskaan astun. Sinänsä mukavaa, että Nintendo antaa omilla tuotantoarvoillaan ja helposti ymmärrettävällä käyttöliittymällä edes pienen kurkkauksen siihen, mistä hommasta on kysymys.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #2761 : 10.09.2021 18:54 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili
Get it Togetheria on hehkutettu jopa sarjan parhaaksi, mutta tuskin ihan kaikki jakavat tätä mielipidettä. Cube-versiolle löytyy tiettyjen pelitilojen ansiosta aina tilausta, vaikka tästäkin varmasti hyvää mäiskettä löytyy neljälle pelaajalle. Itsekseenkin on kivaa nauraa itsensä tärviölle hullujen minipelien parissa, eikä tällä kertaa mukana edes ole yhtään kikkailua kosketusnäytöllä tai liikkeentunnistuksella.Onko oikeasti? Imo Wario Waret yksinpeleinä ovat olleet kyllä lyhytaikaisinta ja kämäisintä hupia ikinä, itsekseen tärviölle nauramisesta puhumattakaan. Moninpeleinä nuo toimii erinomaisesti yksinkertaisen pelimekaniikan vuoksi.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #2762 : 10.09.2021 19:14 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Get it Togetheria on hehkutettu jopa sarjan parhaaksi, mutta tuskin ihan kaikki jakavat tätä mielipidettä. Cube-versiolle löytyy tiettyjen pelitilojen ansiosta aina tilausta, vaikka tästäkin varmasti hyvää mäiskettä löytyy neljälle pelaajalle. Itsekseenkin on kivaa nauraa itsensä tärviölle hullujen minipelien parissa, eikä tällä kertaa mukana edes ole yhtään kikkailua kosketusnäytöllä tai liikkeentunnistuksella.Onko oikeasti? Imo Wario Waret yksinpeleinä ovat olleet kyllä lyhytaikaisinta ja kämäisintä hupia ikinä, itsekseen tärviölle nauramisesta puhumattakaan. Moninpeleinä nuo toimii erinomaisesti yksinkertaisen pelimekaniikan vuoksi.

Olen todennäköisesti helposti huvitettava, mutta kyllä minua oikeasti naurattavat useimmat minipelit ainakin ensimmäiset peluukerrat, koska ne ovat täysin absurdeja. Visuaalisuus aiheuttaa myös höröttelyä, hauskaa nähdä aina minipelien onnistuessa tai epäonnistuessa jokin visuaalinen "hassutus", kuten tässä pelissä vaikkapa valokatkaisijan napsauttamisen jälkeen paljastuva jokin vähäpukeinen äijä joogaamassa (tai jotain  :lol:).

Pelin arvo ei ole siinä, että se tarjoaisi järjettömästi pelitunteja rahan vastineeksi, vaan siinä, ettei oikein mitään vastaavaa ole. Nintendo tekee tätä parhaiten ja siinä sivussa saa minut nauramaan ja rentoutumaan täydellisesti. Joidenkin ihmisten mielestä pelien varmaan pitäisi olla kokoajan ryppyotsaista suorittamista ja rautaisia, syvällisiä pelimekaniikoita, mutta joskus vähemmän on enemmän.  :)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #2763 : 13.01.2022 16:19 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW


Joulu- ja tammikuu ovat yleensä uusien julkaisujen suhteen hiljaisia, joten se on hyvä tilaisuus napsia missattuja pelejä, kenties jopa alehinnoin.

Crysis Remastered löytyy jo diginä, mutta suunnitelma oli aina hankkia nämä myös fyysisinä. Kakkosta ja kolmosta en olekaan vielä ostanut eShopista, odotan tod.näk vuoden alkupuolella ilmestyviä fyysisiä versioita, joiden ilmestymisen Crytek on blogissaan vahvistanut.. Crysis on patchien jälkeen aika jees kondiksessa Switchillä. Ei kuuleman mukaan niin mainio kuin kaksi seuraajaa, mutta toimii kuitenkin hyvin niin kannettavana kuin dockattuna.

Darksiders III:n myötä omistan Genesistä lukuunottamatta koko sarjan Switchillä, mutta pelannut olen toistaiseksi vain ykkösosan, joka oli aikas hyvä Zeldan ja God of Warin tyyppinen seikkailu/toiminta-hybridi. Kivaa jatkaa tämän vuoden puolella sarjaa eteenpäin.

Stardew Valleystä tuskin pitää mitään uutta sanoa. Helvetin hyvä peli, jota on kivaa pelata niin yksin omassa tahdissa kuin kaverienkin kanssa. Yksi niistä peleistä, jotka oikeasti rentouttavat, koska väärää tapaa pelata ei ole ja kaikki on täysin vapaata.

Kingdoms of Amalur muistetaan HD Twin -ajalta eräänlaisena kolmannen persoonan Elder Scrollsina. Se oli kyllä mennyt minulta aikoinaan kokonaan ohi, mutta kuultuani millaisesta pelistä oli kysymys, hankin sen oikopäätä. Viiden tunnin jälkeen se on juuri sitä mitä odotinkin: hyvin vapaata hahmonkehitystä, kivaa rymyämistä luolastoissa ja jatkuvaa loottausta ja tuskastelua, miten inventaario on taas täynnä! Tekijätiimissä oli ilmeisesti yksi ES IV: Oblivionin tekijöistä, jonka kyllä huomaa. Hieman samanlaisia viboja tässä on, vaikka vapaudeltaan ei pääsekään samaan. Pelimaailma muutenkin muistuttaa enemmän esimerkiksi Fableja kuin Eldereitä.

Hollow Knight taas on yksi kaikkien aikojen yliarvostetuimpia pelejä, joten ostinpahan myös sen fyysisenä... hetkinen, mitä?! Arvon lautalaiset, tulen antamaan HK:lle nyt uuden mahdollisuuden. Tunnen luissani, että jos peli klikkaa, niin tulen ihastumaan siihen ikihyviksi. Tällaisena wanhan liiton pelaajana fyysinen versio ei myöskään vähennä pelaamisintoa, joka saattaa kuulostaa hassulta, mutta toimii kuitenkin.


Peukku muuten pystyyn Fangamerille indie-pelien fyysisistä julkaisuista: Stardew Valley ja HK olivat molemmat ajan tasalla, eli kaseteilla oli tuoreimmat versiot eikä päivityksiä löytynyt. HK:n fyysisessäkin on siis tätä nykyä jo kaikki lisäsisältö ja Stardewssa se suuri päivitys, joka sisälsi jaetun ruudun moninpelin. Hollowssa on mukana jopa paperinen maailmankartta, joka on kiva kaivaa esiin, jos suru puserossa eksyy johonkin. Mainiot julkaisut, molemmat.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #2764 : 16.01.2022 10:43 »
Lohari Jäsen Viestejä: 453 Basaaripisteet: 9 Profiili Vuoden odotetuin peli, Elden Ring, alkaa jo kolkutella ovella ja tilanne on sellainen, että digiversion hankinta houkuttelisi noin periaatteessa, koska en fyysiseen versioon pääse käsiksi hetkeen. En kuitenkaan täyttä hintaa ole digistä maksamassa, ja olen ihan ummikko näiden muiden maiden storeista ostamisten yms. kanssa.

Nopealla googlauksella löysin tällaisen paikan https://digitalworldpsn.com/products/eden-ring?_pos=1&_sid=5d040a972&_ss=r . 35€ heti kättelyssä. Ei kai tuo mitenkään voi olla ns. legittimesta ostaa peliä?  :???: Onko lauden kokeneemmilla digimaistereilla suositella mitään paikkaa, josta pelin voisi saada maks 50€ hintaan julkaisussa ostettua diginä? Omalla PSN-accountilla haluaisin pelailla ja ilman pelkoa tunnuksen sulkemisesta tms.  :P
Kokoelma
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #2765 : 16.01.2022 12:14 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Ei varmasti halvin vaihtoehto, mutta tekemällä vaan jenkki tunnuksen sellaisella osoitteella ettei ostoksesta tarvitse maksaa veroja ja ostaa vaikka play-asiasta 50$ ja 10$ kortit niin hintaa tulee 56e.
Varmasti jostain saa noita rahakortteja halvemmallakin, mutta mä olen ostanut aina tuolta.
Joku 35e hinta haiskahtaa jo sellaiselta, että jotain laittomuuksia on harrastettu.
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #2766 : 06.02.2022 18:00 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Ei peliostoksia vaan peli aiheisia ostoksia joita tuli tehtyä marras-joulukuussa.
Kaikki ostettu EMP:sta.

Spoileri (osoita katsoaksesi)
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #2767 : 08.02.2022 09:30 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Coolshop:

XCOM 2 Collection | Switch | 29,95€

Xcom 2:sta ei julkaistu Switchille fyysisesti täällä Euroopassa lainkaan, ja jenkki-importtien hinnat huitelivat 60 euron tietämillä. Laitoin julkaisun "ehkä sitten vähän halvemmalla" -mappiin ja menin nokosille. Kunnes tällä viikolla bongasin, että peliä myydään ainakin Coolshopissa ja CDONissa puolet normaalia edullisemmin.

Mario+Rabbids sai monen aikoinaan sanomaan sitä "Xcom liteksi". Silloin kiinnostuin ottamaan selvää, miten hyvä esikuva on. NS-portissa on takuulla omat kommervenkkinsä, mutta hyvänen aika, portable-moodi ja strategia-peli sopii nyt vain yhteen kuin laskiaispulla ja mantelimassa  8)www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #2768 : 11.02.2022 09:51 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Kävin hakemassa Prismasta Switchille Grand Theft Auto -kokoelman (54,95€). Fyysisen julkkari on siis tänään.

Jossain vaiheessa luin, että kasetilla olisi vain GTA III ja että Vice City ja San Andreas olisivat latauskoodeja, mutta tämä ei pidä paikkaansa: kun kasetin laittaa konsoliin, jokaisen kolmen pelin ikonit tulevat esiin. GTA III:ssa ja San Andreaksessa on out of the box versio 1.04 sisällä, Vice Cityssä 1.00. Uusin patch lienee tällä hetkellä 1.05.

GTA Mainlinet fyysisellä kasetilla Nintendon konsolille. Tuntuu samalla aikaa niin väärältä ja niin oikealta!  :P
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Peliostokset « Vastaus #2769 : 11.02.2022 09:52 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 5 Profiili Chinatown Wars on edelleen paras GTA. Change my mind.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #2770 : 11.02.2022 11:09 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili Olen parhaillani muuttamassa mielipidettäni Gta 4:sta, jonka ostin steamin alesta 5,99€ hintaan. Teknisesti vähän mitä sattuu, pc-versio on surullisen kuuluisa ongelmistaan, mutta muuten maistuu. Kun viime läpipeluusta on kulunut jo yli 10 vuotta niin tämä tuntuu kuin uudelta peliltä.

Olen yllättynyt, silloin aikanaan en pitänyt tästä niin paljoa.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #2771 : 19.03.2022 15:23 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Horizon forbidden west tuli haettua gigantista julkkarissa 50e hintaan ja sen parissa meni 80 tuntia varsin mukavasti ja vaikka lopetus oli pieni pettymys niin kokonaisuutena tykkäsin niin paljon, että päätin ostaa tuon collectors editionin verkkiksestä.
Samalla tuli myös tilattua gran turismo 7 joka maksoi 45e.

Gran turismo sitten olikin aika pettymys sillä 20 tunnin pelaamisen jälkeen mulla oli vain 2 kisaa ja mission mode ajamatta joten päätin viedä sen vaihtoon ja samalla tuli vietyä se ylimääräiseksi jäänyt forbidden west ja metroid dread joista sain yhteensä 90e ja tilalle tuli tales of arise, no more heroes 3 jonka vaihtoehtoiset kannet näkyy kuvassa sekä metroid dread amiibot.

tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #2772 : 07.05.2022 12:03 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Minecraft Dungeons: Ultimate Edition | Xbox store | 39,99€

Olen Switchillä nakuttanut tätä melkein 180 tuntia. Pakko oli hommata Boxillekin 120fps/4K-parhautena, kun pelissä on vielä täysi cross progression alustojen kesken. Pelaan sitten Switchillä tai Boxilla, samat kamppeet ja progressio säilyy Season Passissa. Näin homma kuuluu tehdä.

Dungeonsin vanilla löytyy myös Gamepassista, mutta Ultimaten DLC ei siihen kuulu. En ole muutenkaan alkuhuuman jälkeen pitänyt Gamepassia enää koko ajan tilauksessa. Siellä ei loppujen lopuksi ole minun pelimakuun loputtomasti pelattavaa (ja toki myös käytettävissä oleva aika suhteessa pelien tärkeysjärjestykseen vaikuttaa tähän). Mieluiten kuitenkin omistan pelin kokonaan ja pelaan sitä milloin haluan, Passin tilausstatuksesta riippumatta.

Dungeons on kyllä saakelin kova peli. Näyttää "lasten Diablolta" ja sitä toki jossain määrin onkin, mutta siinä on loppujen lopuksi yllättävän paljon syvyyttä, salaisuuksia riittää ja lootti on varsinkin lukuisten laajennusten jälkeen mitä herkullisinta. Vielä 180 tunninkin jälkeen tulee vastaan tavaraa, mitä en ole aiemmin nähnyt.« Viimeksi muokattu: 07.05.2022 12:11 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #2773 : 07.05.2022 13:20 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili Red Dead Redemption 2, 29,90€ ja samaan syssyyn vielä Gta V, 14,95 steamista Pc:lle.

Rdr2 on ollut listalla jo pitkään, ja nyt kun sain viimein hankittua koneen jolla tuo pyörii niin vihdoinkin pääsee käsiksi tähän eepokseen. Muutamia hassutteluvideoita olen nähnyt siellä täällä, mutta muuten en tiedä tarinasta juuri mitään. Innolla kimppuun.

Samalla kertaa ostin toisen kerran elämässäni Gta V:n. Olen pelannut tarinan muutaman kerran läpi ps3 versiona, tulee varmaan pelattua vielä kerran paremmalla raudalla. Online jäänee edelleen rauhaan.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Re: Peliostokset « Vastaus #2774 : 10.05.2022 08:43 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 952 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Ostin Rogue Legacy 2:n Xboxille. Ei ollut hinnalla pilattu, kun ostin eneba.comista Argentiina-koodin.

~4€ vs Xbox Storesta 25€.

Ensimmäinen RL tuli pelattua aikoinaan läpi ja nopean testin perusteella tämä vaikuttaa myös hyvältä.
Play-Asia
tallennettu
Re: Peliostokset « Vastaus #2775 : 10.05.2022 09:21 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 5 Profiili Ihan vasta muistelin ekaa Rogue Legacya lämmöllä, oli hyvä. Pitääpä pistää siis kakkonen seurantaan sitä varten, että saapuu joskus ei-Windows-romppeillekin.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #2776 : 10.05.2022 11:52 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Mulla on joku kevyt retroilu vaihe menossa ostosten suhteen.
WiiU:lle paper mario color splash 30e coolshopissa ja re4 wii edition vpd:sta 14e käytettynä.
PS3 suomi storesta house of the dead 3 & 4 yhteensä 14e
PS3 usa storesta resident evil chronicles hd collection 27$, resident evil 2, resident evil 3, dino crisis, dino crisis 2 sekä parasite eve. Kaikki 6$ kpl
VPD:sta pitäisi olla tulossa vielä wiille disaster day of crisis, ps3:lle operation raccoon city ja xbox 360:lle brutal legend. Kaikki käytettyjä ja yhteensä 20e

edit:

Lisätään listaan vielä usa storesta ostetut ratchet & clank into the nexus 10$, Rygar the legendary adventure 10$, Fatal frame 2 10$ sekä strider 1+2 6$.
Eiköhän tässä ainakin loppu kuukausi mene retro pelien parissa kun pitäs snes classiciin laittaa myös custom firmis ja mega drive emulaattori sisään ja c64 minilläkin olis master systemilta portattu sonic odottamassa vuoroa.


« Viimeksi muokattu: 10.05.2022 20:31 kirjoittanut Partajeesus »
tallennettu
Re: Peliostokset « Vastaus #2777 : 11.05.2022 14:18 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 952 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Ihan vasta muistelin ekaa Rogue Legacya lämmöllä, oli hyvä. Pitääpä pistää siis kakkonen seurantaan sitä varten, että saapuu joskus ei-Windows-romppeillekin.

Joo kyllä tuo on puhdas jatko-osa. Sama hyvä pelattavuus ja mukavaa grindaamista.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #2778 : 12.05.2022 20:18 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Tänään tuli vietyä muutama peli vaihdossa ja tuollainen satsi tarttui mukaan. Kaikki yhteensä 158e ja maksettavaa jäi 38e. 24 the gamen hinta oli sitten oikeasti 10e.
VPD:sta tuli vielä tilattua rgb scart piuhat pleikkarille ja wiille (10e/kpl) sekä ridge racer 5 ja airblade ps2:lle (7e / kpl)

tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #2779 : 13.05.2022 09:48 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW 24: the game oli yllättävän hyvä lisenssipeli. Vuokrasin sen aikoinaan R-kioskilta pariksi päiväksi ja pelasin läpi muutamassa pelisessiossa. Tavoitti hyvin sarjan tunnelman ja sisälsi hienoa kikkailua split screeneillä ja kellolla. Kaikki sarjan oikeat ääninäyttelijät messissä, kuvaustiimi neuvomassa välinäytöksien kuvakulmien kanssa jne. Peli on vielä Sonyn omalta tiimiltä lähtöisin, niin ei ihme että laatu oli monella tavalla korkeaa.

Tästä ja PS1:n X-Filesin lisenssipelistä, joka oli käytännössä pitkä interaktiivinen sarjan jakso, on kyllä jäänyt hyviä muistoja.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Peliostokset « Vastaus #2780 : 13.05.2022 10:22 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 5 Profiili Kovaa kamaa! Itsellä erityisesti tuon OG-SSX:n näkeminen vei miehen välittömästi muistoihin istumaan olohuoneen lattialle ohjainletkun päähän.

PS2-aikaa ei kyllä voita mikään. Silloin kaikki oli ennennäkemätöntä. Kaikki oli mahdollista. Todellinen seuraavan sukupolven konsoli. <3
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #2781 : 13.05.2022 10:43 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 172 Basaaripisteet: 0 Profiili
Tästä ja PS1:n X-Filesin lisenssipelistä, joka oli käytännössä pitkä interaktiivinen sarjan jakso, on kyllä jäänyt hyviä muistoja.

Mä löysin tuonkin kun edellispäivänä yritin etsiä pleikkariin jotain piuhaa jotta voisin testata vieläkö mun vanha putkitelkkari toimii.
Joskus aikoinaan taisin tuota testata joku alle puoltuntia ja sitten se vaan jostain syystä jäi. Nyt olis tarkoitus kokeilla uudestaan.
Jostain mulla on vaan jäänyt sellainen muistikuva, että tuon pelaaminen ps2:lla tai ps3:lla olisi ollut jotenkin ongelmallista, mutta en mä mitään tuollaista googlella löytänyt.
Samalla tuli löydettyä myös kaks gcon 2:sta jotka toivottavasti toimii vielä tai sitten tuli crisis zone ja time crisis ostettua turhaan. Tai voihan niitä padillakin vissiin pelata, mutta se on hullun hommaa.

Kovaa kamaa! Itsellä erityisesti tuon OG-SSX:n näkeminen vei miehen välittömästi muistoihin istumaan olohuoneen lattialle ohjainletkun päähän.

PS2-aikaa ei kyllä voita mikään. Silloin kaikki oli ennennäkemätöntä. Kaikki oli mahdollista. Todellinen seuraavan sukupolven konsoli. <3

Ihan puhtaan nostalgian takia itsekin tuon otin kun muistoissa oli se kuinka mullistava se oli kun viimeksi oli pelannut ykkös pleikalla cool boarders 4:sta.
Myös aggressive inline tuli otettua samasta syystä sillä se oli aikoinaan mun mielestä monessa asiassa parempi mitä moni tony hawk.
NBA streetista mulla ei sinänsä ole mitään erityisen kultaisia muistoja vaan muistan lähinnä sen kuinka se aluksi pisti vituttamaan huolella, mutta kun peli alkoi sujumaan niin se oli hemmetin hyvä joten nappasin mukaan kun hintaakin oli vain 6e.
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #2782 : 14.05.2022 18:11 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Vuosi on 2022, ja ostin juuri Skyrimin!  8) Tämä on kuitenkin laskujeni mukaan vasta neljäs (PS3, PS4, Switch, Series X) kerta, joten kohtuudessa on sentään vielä pysytty!

Tarkalleen ottaen, ostin Skyrimin ja Fallout 4:n, sillä löysin Enebasta bundlen, jossa on Xboxille Skyrimin uusi Anniversary Edition ja Fallout 4:n GOTY-versio. Maksoi 28 euroa, siis yhteensä. En voinut vastustaa, koska Skyrimissa tulee kaikki creation club -kontentti ja Fallout 4:stä olen aikoinaan pelannut vain peruspelin, enkä yhtään GOTY:n mukana tulevaa DLC:tä. Starfieldiäkin joutuu odottelemaan vielä varmaan ainakin vuoden verran, niin mikäs tässä on näitä ihania Bethesdan klassikoita taas tahkota.

Fallout 4:n Xbox-versioon saa muuten kytkettyä päälle 4K/60fps/PC Ultra textures -moodin 1 mb:n kokoisella modilla: https://www.youtube.com/watch?v=BrDEKLzM9Ho

Jos käyttää virallista ratkaisua ruudunpäivityksen boostaamiseen, resoluutio pysyy Series X:lläkin jostain syystä vain 1080p:ssä. Ehkä tuossa aiemmin mainitussa tavassa tulee jossain vaiheessa suorituskykyongelmia vastaan, mutta aion lähteä sillä ehdottomasti liikkeelle. Juuri muita modeja en pelin raskauttamiseksi asenna, mutta survival-pelimoodi tehnee kokemuksesta aikalailla tuoreen tuntuisen verrattuna aiempaan.

On kyllä mainiota, miten halpaa varsinkin vanhempien pelien ostaminen Boxille on, vaikkei edes kikkailisi maa-alueiden kanssa.


« Viimeksi muokattu: 14.05.2022 18:23 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #2783 : 14.05.2022 18:31 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili

On kyllä mainiota, miten halpaa varsinkin vanhempien pelien ostaminen Boxille on, vaikkei edes kikkailisi maa-alueiden kanssa.

Samasta syystä tykkään Steamista. Aina löytyy vanhoja pelejä mitä ei ole pelannut koskaan/aikoihin pikkurahalla.

Skyrim on ollut to do-listalla jo vuosia. Ehkä joskus tulee tartuttua.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #2784 : 27.05.2022 08:55 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Metro Redux bundle (Xbox) | eneba | 4,14 € (alennuskoodilla cr9ze9uiAKS hinnasta pois -10%)

Tämäkin oli niin hyvä diili, etten voinut kääntyä kannoillani; pari euroa per peli! Molemmat Metrot pyörivät Boxilla fps boostin jälkeen lukitusti 120 freimillä. Tykkäsin näistä Switchillä helkkaristi, ja tulenkin pelaamaan nämä jossain vaiheessa taas uudelleen. Seuraavaksi pitää napsaista Metro Exoduksen gold edition, jota saa säännöllisesti alle kympin hintaan.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Peliostokset « Vastaus #2785 : 27.05.2022 10:21 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 952 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Metro Redux bundle (Xbox) | eneba | 4,14 € (alennuskoodilla cr9ze9uiAKS hinnasta pois -10%)

Tämäkin oli niin hyvä diili, etten voinut kääntyä kannoillani; pari euroa per peli! Molemmat Metrot pyörivät Boxilla fps boostin jälkeen lukitusti 120 freimillä. Tykkäsin näistä Switchillä helkkaristi, ja tulenkin pelaamaan nämä jossain vaiheessa taas uudelleen. Seuraavaksi pitää napsaista Metro Exoduksen gold edition, jota saa säännöllisesti alle kympin hintaan.

Ostin myös nuo Metrot enebasta. Tosin Argentiina-koodilla, jolla sai kaikki kolme hintaan 4€. En ole yhtäkään niistä pelannut vielä, mutta jospa tässä jossakin vaiheessa ehtisi pelaamaan.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #2786 : 27.05.2022 18:54 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Tänään tuli ostettua lisää retro pelejä.
PS2:lle:
Headhunter
Driver parallel lines
Motorstorm arctic edge
Batman begins
NFS: underground 2
Tourist trophy

PS1:lle
Cool boarders 3
Moto racer 2

Yhteensä 110e
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #2787 : 29.05.2022 17:42 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Napsaisin G2A:sta vielä Master Chief Collectionin (19,44€): https://www.g2a.com/halo-the-master-chief-collection-xbox-live-key-global-i10000008375001

XIM NEXUS on muuttanut suhtautumiseni Xboxiin täydellisesti – nyt laitteella on nautinto pelata, ja Microsoftin ollessa kyseessä digipelien ostaminen tuntuu turvalliselta. Ostan Switchille mieluusti fyysisiä versioita, mutta Xboxilla vaikka kaikki latauksina.

Suunnittelin jo viime vuonna Halojen yksinpelien uudelleenpelaamista, mutta se jäi väliin. Onneksi jäi. Nyt voi laittaa Halot tulille Nexuksella.  8)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #2788 : 14.07.2022 06:21 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Mulla saattoi hieman lähteä retro pelien ostelu lapasesta.
Viimeisen muutaman viikon ostokset.

PS2

Total overdose
WRC rally evolved
Stuntman
Soldier of fortune
007 everything or nothing
The bouncer
Half-life
50 cent: bulletproof
Treasure planet
Rayman 3
Deus ex
Death by degrees
Red faction
Pirates: The legend of black cat
Driver 3
Dirge of cerberus
Headhunter redemption

PS1

C3 racing
007 the world is not enough
Apocalypse
Gran turismo
Sled storm
Driver 2
Porsche challenge

Gamecube

Starfox adventures
1080 avalanche

3ds

Driver renegade

Modernimpaakin peliä on tarttunut mukaan prisman alelaarista.
Little nightmares 2 ja tokyo olympics 2020 boxille 10e/kpl ja ps5:lle judgment 15e, lost judgment 20e ja greed fall gold edition 15e vaikkei mulla vielä koko konetta edes ole.
VPD:sta tuli ostettua myös käytetty playstation classic 50e hintaan ja heitettyä siihen project eris, emulation station ja retroarch.
Äsken tuli vielä heitettyä dna:lta series x tilaukseen.
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #2789 : 30.07.2022 09:54 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Hieman jotain uudempaa vaihteeksi.

AI somnium files -  nirvana initiative collectors edition (124e) ja nekoparan coconut (53e) puolenkuunpeleistä.

Korottomalla 36kk osarilla dna:lta series x n.15e/kk ja telialta ps5 horizon bundle n.16e/kk
Cittarista alan wake remastered 20e ja cruella sekä dune seuraavaa krapulapäivää varten 5e/kpl
Prismasta nuka cola muki 13e


tallennettu
Sivuja: 1 ... 88 89 90 91 92 [93] 94 95
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines