Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 85 86 87 88 89 [90] 91 92 93 94 95
Tulostusversio
Aihe: Peliostokset  (Luettu 840788 kertaa)
Vs: Peliostokset « Vastaus #2670 : 10.10.2017 12:18 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW
Eli miten luokitella pelli "indieksi"? Onko se kehitystiimin koko, pelin budjetti, kohdeyleisö, fiilis?

Ei indie-termillä ole mun mielestä mitään tekemistä studion koon, pelin fiiliksen tai budjetin kanssa. Jos pelinkehittäjä myös maksaa kehityskulut ja näin ollen kantaa taloudellisen riskin, on peli mielestäni indie. Sitten on näitä rajatapauksia kuten Cuphead, jossa ainakin Wikipedian mukaan kehittäjä on myös julkaisija, mutta onhan peli selvästi saanut ainakin markkinointitukea ja näkyvyyttä Microsoftilta.

Hiljattain julkaistu Hellblade on mielestäni indie, vaikka graafisesti se ei kalpene suurten studioiden julkaisujen rinnalla. Ninja Theory on kuitenkin maksanut viulut itse, joten he ovat sen itsenäisesti kehittäneet ja julkaisseet.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #2671 : 05.11.2017 13:49 »
Shiranui (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ Jäsen Viestejä: 149 Basaaripisteet: 1 Profiili Silent Hill Collection (PS2)

Ja ei tosiaan se Konamin tuottama "HD" -jööti PS3:lle, jonka hankkimista tosin jossain vaiheessa harkitsin siinä toivossa että Konami tulisi järkiinsä ja korjaisi sen ZoE -kokoelman tyyliin. Tai jos ei niin edes julkaisisivat ne edes PS2 Classics muodossa PS4:lle. Mutta Konamiahan kiinnostaa enää vain pachinkot, kuntosalit ja Metal Gearin muuttaminen ressaksi joten taitaa olla turha toivo. PC:n emulaattorihan olisi varmaan myös pätevä tapa kokea nämä mutta tarvittavaa rautaa ei talosta löydy niin päädyin lopulta tähän.

Vuonna 2006 ilmeisesti vain Euroopassa ja Japanissa julkaistu Silent Hill Collection sisältää siis osat 2, 3 ja 4 (kakkosesta se pidennetty versio). Koko sarjaan tuli tutustuttua vasta Shattered Memoriesin myötä joten ykköstä lukuun ottamatta kaikki muut osat vielä kokematta (PS3:n osat tosin ilmeisesti aikamoista kuraa joten voi jättää pelaamatta?). Tuli tosiaan löydettyä tämä käytettynä, ei mitään hajua harvinaisuudesta mutta hyvä että tuli vastaan. Saa nähdä miten uppoaa mutta varmaan rupeaa vituttamaan entistä enemmän että Silent Hills peruttiin ja että Konami lähti nykyiselle tielleen :/
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #2672 : 10.11.2017 18:42 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Coolshop.fi

DOOM (Switch) 54,95€

Ei löytynyt tänään Gigantista, niin pistin tilaukseen sieltä, mistä halvimmalla löysin. Pari päivää sinne tai tänne, pelattavaa on kyllä.

Skyrim (Switch) 45,95€

Todd Howard röhönauraa jossakin, mutta enköhän minäkin hymyile snadisti, kun Skyrimin maailma istuu töppösissä siellä, minne ikinä menenkin. Ostan tämän nyt kolmannen kerran, mutta katsotaan vain, niin neljäs tulee myöhemmin Xbox One X:n takia!


Sivuhuomio: Tämä on ensimmäinen kerta, kun ostan jotakin coolshopista. Pikaisella googletuksella kauppa ei vaikuttanut ihan pahalta.


« Viimeksi muokattu: 10.11.2017 18:47 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #2673 : 10.11.2017 23:22 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 159 Basaaripisteet: 0 Profiili ^Itse olen tuolta muutaman pelin ja botw oppaan tilannut ja yleensä tullut 4-5 arkipäivässä perille.
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #2674 : 14.11.2017 17:37 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
^Itse olen tuolta muutaman pelin ja botw oppaan tilannut ja yleensä tullut 4-5 arkipäivässä perille.

DOOM postitettiin eilen ja Skyrim tänään. Hyvin positiiviset ensifiilikset k.o verkkokaupasta  :)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #2675 : 15.11.2017 00:04 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 159 Basaaripisteet: 0 Profiili Itsekin tilasin doomin. Tosin verkkiksestä, koska halusin sen mahdollisimman nopeasti. Aamulla tilasin ja tänään laitettiin postiin ja varmaan huomenna saa hakea automaatista.
Lähinnä moninpelin takia tuo tuli tilattua sillä toivon, että siellä olisi paljon peliä ekaa kertaa pelaavia joten olisi mahdollisuuksia pärjätä edes hieman.
PS4 version hommasin vissiin julkkarissa, mutta aloitin sen vasta kuukausia myöhemmin ja tuossa vaiheessa kaikki osaa jo kartat ulkoa jne.
Samasta syystä en aloita minkään codinkaan moninpeliä kuukausia julkkarin jälkeen kun monilla on helvetin hyvät aseet ja perkit niin koita siinä pysyä hengissä sitten.

Toivottavasti tuo ei nyt ihan paska ole. Paperilla ainakin kuulostaa hyvältä kun se on kunnon old school henkistä sinkohippaa. Tosin se ärsyttää jo valmiiksi, että kuoleman jälkeen ei pääse välittömästi takaisin kentälle.
Mulle on joku 10s spawnaus aika paljon kun välillä pysyn hengissä alle tuon :D
No tulipahan tuettua third party julkkaria ainakin.

Seuraavaksi sitten gear club unlimited jos se osottautuu niin hyväksi miltä videot näyttää.
Alunperinhän tuo on mikromaksuilla ja muulla paskalla täytetty mobiili peli, mutta switch versiosta ollaan otettu nuo kaikki pois joten sen pitäisi olla ihan jees arcade kaahailu. Hintaa 39e.


« Viimeksi muokattu: 15.11.2017 00:12 kirjoittanut Partajeesus »
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #2676 : 15.11.2017 06:28 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Minuakin kiinnostaa DOOMissa moninpeli. Quake II:ta, Quake III:a ja Unreal Tournamentia tuli takavuosina tahkottua kavereiden kanssa konsoleilla, ja tässä meno vaikuttaa tosiaan hyvinkin samanlaiselta. Klassiselta, 90-luvun loppua henkivältä räiskyttelyltä.

Pelaajia moninpelissä riittää varmasti siksikin, että peli on täysin vailla kilpailua. Ei Splatoon 2 vetoa samaan kutkutukseen kuin DOOM. Bethesda otti ison riskin (Wii U:n menestystä katsoen), nyt se saa korjata viikunoita ja paistatella ainakin loppuvuoden ainoana hurmeista online-FPS:ää alustalle tarjoavana julkaisijana. eShopin sijoituksienkaan perusteella homma ei vaikuta lähteneen ihan huonosti käyntiin.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #2677 : 16.11.2017 00:48 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Doomin moninpeli on yllättävän hyvä, jonka ainoa suuri miinus on ohjattavat demonit, joissa ei ole mitään järkeä. Ei ne sitä pilaa ja hyvällä porukalla ne saa oman tiimin haltuun aina, mutta jos ne sais hiiteen, niin pelaisin moninpeliä aktiivisesti enemmän. Toki johonkin Splatooniin verrattuna nyt pelkkää hunajaa.

Pelaajien taso oli ainakin Ps4:lla ihan luokatonta. Jo parin hengen porukalla pelatessa oli lähes mahdoton hävitä, kunhan vaan parina liikkui ja suojeli toisiansa ja muisti hakea helat täyteen koko ajan. Järkevällä pelaamisella ja hyvällä ampumisella voi hyvinkin saada 20 tappoa putkeen, kun pelissä ei kuole yhteen random osumaan. Hauskaa ja nopeatempoista tykitystä, josta saisi varmaan enemmän irti jos olisi aktiivista peliseuraa. Syvyyttä riittää, joten potentaalia melko suuriin tasoeroihin on kuitenkin olemassa, eikä kyseessä ole mikään Nintendon tyylinen play for "fun" -homostelu.
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #2678 : 17.11.2017 12:33 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Kolmen päivän toimitusaika Coolshopista näyttäisi melko vakiolta (peräti kahden "kokeen" jälkeen) pk-seudulle toimitettuna:

DOOM maanantaina postiin --> Peli torstaina postiluukusta
Skyrim tiistaina postiin --> Peli perjantaina postiluukusta

Eli toimittivat Skyrimin julkaisupäiväksi! Ei muuten tule jäämään viimeiseksi kerraksi, kun tilaan Coolshopista.  :)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Peliostokset « Vastaus #2679 : 20.11.2017 22:41 »
Dr. Scientist Jäsen Viestejä: 700 Basaaripisteet: 3 Profiili Meikäläinen osti Xbox One S:n vajaa kuukausi sitten. Omistan jo entuudestaan PS4:n ja hommasinkin nyt Xbonen vain pelatakseni sen (ja 360:n) yksinoikeuspelejä. So far olen ostanut sille kaikki Halot, Gearsit, Fable 2 ja 3, ja Sunset Overdriven. Ostoslistalla ois vielä Fable Anniversary, Quantum Break ja Alan Wake. Mitäs muita 360/One eksklusiiveja suosittelisitte vielä? Aika vähän Onelle tuntuu olevan. Mulle tosin riittää jo pelkkä Halo-sarja, mutta ois silti mukava kuulla mitä kaikkea olen missannut pleikkapelaajana.

tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #2680 : 20.11.2017 22:50 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 159 Basaaripisteet: 0 Profiili Jos et pelaa pc:lla niin fallout 4 ja skyrim on paremman modi tuen takia reippaasti parempia boxilla.
Itse pelasin falloutin alunperin julkkarin aikoihin pleikkarilla ja skyrimin xbox 360:lla, mutta silti kehtaan mennä niin pitkälle, että pelkän paremman modi tuen ansiosta jo pelkästään nuo kaksi on xbox onen ostamisen arvoisia.
Siis jos ei pelaa pc:lla.

Tietenkin myös forza on helvetin hyvä. Varsinkin horizon jos ei tykkää perus radan ympäri ajamisesta. Horizon 3 tekee kakkosesta aika turhan sillä se korjaa monet kakkosen puutteet. Lisäksi tuossa on myös cross play pc version kanssa ja oman kokemuksen perusteella se toimii erittäin hyvin. Itse pelasin boxilla ja broidi pc:lla ja se vaan lähetti kutsun peliin jonka hyväksyin pitämällä hetken guide nappulaa pohjassa ja sitten oltiin samassa pelissä.

Siinä ne sitten oikeastaan olikin, koska olet jo gearsit ja muut maininnut. Suosittelen myös sunset overdriven dlc:n hankkimista. Se on usein tarjouksessa muutamalla eurolla ja jos peruspelistä tykkää niin tykkää noistakin.
Omasta mielestä yksi hauskimpia pelejä mitä olen koskaan pelannut.
RARE replay on myös erittäin hyvä paketti ja sitä saa välillä jostain ihan fyysisenäkin n.10e hintaan.
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #2681 : 24.11.2017 00:55 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Xboxille CDONista:

- DOOM 10e
- Hitman The Complete 1st Season 28e
- Titanfall 2 18e

Kaikki ovat saaneet tai ovat saamassa One X:lle 4K-päivityksen. Mietin, että hankin nämä digitaalisena, mutta sisäinen materialistipaskani otti vallan. Digiversiot olisivat tulleet alennuksessakin kalliimmaksi, mikä on melko älytöntä.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #2682 : 24.11.2017 01:03 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 159 Basaaripisteet: 0 Profiili Itse ostin cdonista viimeinkin resident evil 7:n pleikkarille kun hintaa oli 18.95e.

Se on kiinnostanut ekoista arvosteluista asti, mutta backlogissa ollut paljon pelejä joten ei sitä ole raaskinut ostaa edes siihen 25e hintaan millä se on monesti ollut tarjolla.
Tuolla hinnalla ei voinut enää vastustaa.
Vaikka ei peli olekaan niin samalla tuli viimeinkin ostettua star wars: rogue one blu-ray kun hintaa oli 7.95e.
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #2683 : 24.11.2017 06:50 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW CDON

Puyo Puyo Tetris (Switch) | 19,95 €

Onko kukaan bongannut Switchin Bombermania about samaan hintaan? Puyo Puyo ja Bombbis kuuluivat/kuuluvat minulla kategoriaan "ostan, kun parilla kympillä saa."  :)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #2684 : 24.11.2017 08:39 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Itse ostin cdonista viimeinkin resident evil 7:n pleikkarille kun hintaa oli 18.95e.

Joo oli myös Zavvissa juuri äskettäin 21€ ja nappasin. Tällä viikolla pelasin VR:ssä läpi melkeinpä parilla istumalla. On kyllä mahtava peli ja etenkin, jos pitää alkuperäisistä Ressoista, niin uskoisin, että maistuu. Normal vaikeusaste olisi saanut olla tosin haastavampi. Tietyt osiot pelissä olivat haasteen puutteen vuoksi vähän läpijuoksua, olisi ollut kuumottavampaa ja parempaa pelattavaa, kun olisivat haastaneet enemmän.

Itse ostin Black Friday-tarjouksista Mass Effect Andromedan Gamestopista 10€ ja harkitsen cdonista useampaakin peliä (Last Guardian 20€, Steep 15€, Yakuza 0 20€, Gravity Rush 2 20€ ainakin). Ja onhan tuolla taas leffoja halvalla, joita joutuu poistamaan.
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #2685 : 24.11.2017 08:49 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili CDON.comin pelitarjoukset on yllättävän laimeita. No Doom 9€ on ihan jees, mutta olin ihan varma että omasta listasta ainakin yksi olisi 19,90€ tai alle. Eli Horizon, FFXII, Nier tai Bloodborne. Mutta kaikki on about 30€. Varsinkin Bloodbornen kuvittelin olevan hyvässä hinnassa. No, täytyy ottaa sieltä PS Storesta. Täytyy nyt katsoa viitsiikö muita tuohon hintaan ottaa. Niin vähän tulee pelattua kotona, että ehtiää laskemaan hinnat sinne 20€:n paikkeille ennen kuin ehtiäisi kuitenkaan pelaamaan.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #2686 : 24.11.2017 17:26 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili
Ja onhan tuolla taas leffoja halvalla, joita joutuu poistamaan.

BENIFY17X-koodilla pitäisi lähteä vielä -15% pois hinnoista.

Ostin vihdoinkin ensimmäisen The Evil Within Xboxin storesta reilulla kuudella eurolla. Kermainen 900p / 30fps, mahdollista vain Xbox One X:llä!

EDIT: Rainbow Six Siege Xboxille kympillä CD Keysistä. Varmaan tulee turpaan niin helvetisti, kun en ole tähän ennen koskenut, mutta kaipa tuosta jokusen tunnin saa irti.


« Viimeksi muokattu: 24.11.2017 19:43 kirjoittanut Scarf »
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #2687 : 24.11.2017 20:32 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Ja onhan tuolla taas leffoja halvalla, joita joutuu poistamaan.

BENIFY17X-koodilla pitäisi lähteä vielä -15% pois hinnoista.

Mahtavaa kiitos. Nyt vasta aloittelen lyömään tilausta sisään.
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #2688 : 25.11.2017 03:19 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Pistin vielä Zavvista Xboxille Preyn (14e) ja CD Keysistä PlayerUnknown’s BattleGroundsin ennakkotilaukseen (etusivun Black Friday -koodilla 20e).

Ihan hyvä köyhän miehen PC tuo Xbox One siinäkin mielessä, että pelejä saa mukavaan hintaan, kiitos digikoodien. PS4:llä noita ei ole samalla lailla saatavilla, koska eri regionien halvoilla hinnoilla ei voi tehdä samalla lailla bisnestä - CD Keys ainakin ostaa koodit halvalla jostain Indokiinasta ja myy pienellä voitolla eteenpäin. 12kk Xbox Liveäkin sain reilusti halvemmalla kuin PS Plussaa.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #2689 : 13.01.2018 13:00 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Bayonetta 2 (Switch) | Coolshop | 54,95 €

Aiemmista ostoksista kertyneillä palkintopisteillä sain vielä 2,5 € hinnasta pois. Bayo 1+2 -setille jäi siis hintaa 52,44.

Mitä sitä turhaan helmikuuhun odottelemaan, kun peli tulee kuitenkin hankittua, eikä sitä varmaan Xeno 2:n tavoin tule löytymään ihan jokaisen Prisman tai Gigantin valikoimista julkaisupäivänä. Coolshop ansaitsi kannuksensa edellisillä tilauksillani, ja toivon hyvän palvelun jatkuvan tälläkin kertaa.  :)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #2690 : 07.02.2018 09:10 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Super Bomberman R | Verkkokauppa.com | 39,90 €

Konami on ollut tämän pelin myynteihin kuulemma hyvin tyytyväinen, ja nyt minäkin tein osani, kun en jaksanut vatvoa enää pidempään. Eiköhän tämä moninpeli-illoissa koneessa aina hetken viihdy, ja lisätukea päivityksien muodossakin on luvattu. Pommitellaan, kun tavataan!


EDIT: Jassoo, hintahan tippui kympillä heti, kun ostin! Eli Bombermania kassuna haluaville: sitä saa nyt verkkiksestä 29,90 eurolla.


« Viimeksi muokattu: 09.02.2018 17:21 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #2691 : 20.02.2018 07:44 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Kirby Star Allies | Coolshop | 54,95 €

Tuoretta nelinpelitasoloikkaa, kyllä kiitos! Kirbyjen hitaampi pelitempo voikin toimia moninpelinä mainiosti, sillä miten hyviä Rayman ja 2D-Mariot kimpassa ovatkin, ajautuvat ne välillä kaaokseen, missä ruudulla tapahtuu kuin hotelli vantaan yössä. Ei-ihan-niin-pikkutarkkaa-tasoloikkaa vaativa Kirby antanee enemmän aikaa puhtaalle kenttien ihmettelylle. Ja kuten aiemmin totesinkin, on viime Kirbystä vierähtänyt pitkä tovi.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #2692 : 08.03.2018 17:46 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Hyrule Warriors: Definite Edition (Coolshop) | 54,95 € (-5 € hintakuulla)

Kokeilin hyödyntää Coolshopin hintatakuuta, kun löysin Hyrule Warriorsin Konsolinetistä hintaan 54,95. Operaatio sujui näin:

Avasin coolshopin chatin, johon leikkaa-liimasin osoitteet konsolinetin ja coolshopin Hyrule Warriors -sivuista. Niiden jälkeen mainitsin, että haluaisin hyödyntää hintatakuuta tämän pelin kohdalla.

About minuutissa minulla oli käytössäni linkki, joka laski Coolshopin hinnan vastaamaan Konsolinetin hintaa. Ehtoja hintatakuun käyttämiselle toki on: pelin pitää löytyä kotimaisesta verkkokaupasta, se ei saa olla kampanjatuote, ja hinnassa otetaan huomioon aina, että coolshop tarjoaa ilmaisen postituksen (saman tekee tässä tapauksessa myös Konsolinet, 2. luokan postina).
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #2693 : 11.04.2018 17:42 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Red Dead Redemptionin GOTY-painos Verkkokauppa.comista 15 eurolla. Olin jo ostamassa digiversiota, mutta sen hinta oli 35 euroa lisäreineen. :lol: Rockstar osaa kyllä tuon rahastuksen jalon taidon, kun myyvät kahdeksan vuotta vanhaa peliä tuohon hintaan.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #2694 : 30.05.2018 21:55 »
Doinkki Öy Jäsen Viestejä: 587 Basaaripisteet: 0 Profiili Löytääkö kukaan Bloodstained Curse of Moonia PS Storesta? Olisin voinut tähän kybän laittaa, mutta ei löydy ei haulla eikä kirveelläkään. Pitäkää tunkkinne saatana.
Voice of The World.
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #2695 : 06.06.2018 06:41 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Sonic Mania Plus | Switch | CDON (27,95 €)



Tiedän, että Manian digiversion voi laajentaa Plussaksi vaivaisella viidellä eurolla, mutten voinut vastustaa fyysisen houkutusta, kun taskussa oli vielä viiden euron henkilökohtainen alennuskoodi. Kyllä tekijät tämän ovat ansainneet.

En tiedä onko tämä maksullinen Plus-ominaisuus vai osa ilmaista päivitystä, joka julkaistaan heinäkuussa perus-Maniaan, mutta odotan eritoten mahdollisuutta poistaa kentistä 10 minuutin superteennäinen aikaraja. Voin tutkiskella maailmoissa sieluni pohjasta ilman sitä ikävää paniikin tunnetta, joka on ollut aina läsnä Sonicissa, mutta josta en ole koskaan erityisemmin välittänyt.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #2696 : 06.06.2018 15:48 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 159 Basaaripisteet: 0 Profiili Importtaus se on joka kannattaa. Ainakin tällä kertaa.
Kummastakaan ei tietääkseni ole euroopassa julkaistu fyysistä versiota.
Nuo tuli tilattua videogamesplus:sta. Ressa kokoelmalla hintaa n.33e kun meidän eshopissa nuo taisi olla 25e/kpl ja kun ostaa toisen niin toisen saa pari euroa halvemmalla.
Superbeat xonic maksoi n.26e kun taas meidän eshopissa tuo on normaalisti 44e ja tarjouksessa näkynyt 33e hintaan. Jenkkien eshopissa tuo maksaa normaalisti 29$. Ihan kiva euroopan lisä lyöty hintaan kyllä.

Postikulujakaan ei tullut, koska tilaus oli yli 50 kanadan dollaria. Normaalisti postikulut olisi 7.5cad eli muutaman euron, mutta nyt oli tuollainen kampanja voimassa.
Mukavasti tuli n.viikossa suoran kotiin.

Spoileri (osoita katsoaksesi)


« Viimeksi muokattu: 06.06.2018 21:18 kirjoittanut Partajeesus »
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #2697 : 10.07.2018 12:57 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Captain Toad: Treasure Trackerin Switch-version saalistin uutena brittien eBaysta 28 euron hintaan (käytin 10 punnan alennuskoodiani, joten ilman sitä peli olisi maksanut saman kuin täälläkin)

Kolme leveliä demossa vakuuttivat minut siitä, että Treasure Tracker toiminee hyvin pari tasoa kerrallaan pelattuna. Ulkoasultaan peli hurmaa, ja sen pelattavuuskin vaikutti kääntyneen WiiU:lta ihan luontevasti (sitä versiota en kuitenkaan pelannut). Tässä saa viitteitä, miten gyro paikkaa kontrolleissa IR-osoitinta. Se petaa polkua Mario Galaxyn, Metroid Primen ja Skyward Swordin kaltaisille porttauksille.

Tässä saakin varmasti hieroa älynystyröitään, kun yrittää selvittää reitit kaikkien jalokivien luo – jää nimittäin hampaankoloon, jos yksikin jää löytämättä!

Bonuksena tietysti uudet Mario Odyssey -kentät.

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #2698 : 14.07.2018 08:31 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 159 Basaaripisteet: 0 Profiili Verkkiksestä tuli tilattua snes mini kun se on nyt sunnuntaihin asti tarjouksessa 59.95e.
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #2699 : 14.07.2018 13:14 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili
Verkkiksestä tuli tilattua snes mini kun se on nyt sunnuntaihin asti tarjouksessa 59.95e.
Samoin. Ei voinut vastustaa kiusausta. On kuitenkin aika monta peliä joita ei ole tullut aikaisemmin edes pelattua. Ja päälle vielä klassikoita joita ei ole tullut läpäistyä.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Sivuja: 1 ... 85 86 87 88 89 [90] 91 92 93 94 95
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines