Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 68 69 70 71 72 [73] 74 75 76 77 78 ... 95
Tulostusversio
Aihe: Peliostokset  (Luettu 848068 kertaa)
Vs: Peliostokset « Vastaus #2160 : 12.10.2013 13:50 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Äxän kävin hakemassa ja nyt pitäisi saada muutettua oma spessu dsi xl - 3DS'ksi että emäntäkin pääsisi pelaamaan samalla :b
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #2161 : 13.10.2013 00:07 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili 9.5h tänään tuota Y:tä. Alkaa riittämään.

Tuo nettipelin totaalinen korjaus jo itsessään on parhautta. Yleensä tulee taisteltua muita vastaan vasta joskus 50 pelitunnin jälkeen, mutta nyt voi vetää vaikka heti kun on saanut muutaman örmyn pyydystettyä. Levelit nousevat 50:een automaattisesti ja kuuden poken mittelöt onnistuvat. Matsien aikana näkee vielä statistiikkaa toisen pelaajan pelimääristä, kaapatuista pokeista yms. Myöskin tuon supertrainingin avulla voi kerrankin kasvatella kilpailukykyisen tiimin hetkessä, ilman että pitää parisataa tuntia jyrstää jotain effot valueita eri pusikoissa.

Myös tuota random tradetusta on tullut harrastettua vähän liikaakin. Sain juuri joltakin Snorlaxin sen kautta. Ei paha ei.
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #2162 : 13.10.2013 10:54 »
bËst Jäsen Viestejä: 247 Basaaripisteet: 0 Profiili Himot iski vasten kasvoja ja tuli eilen illan pimeillä pelattua 4h Y:tä kaverien kanssa. Ei nyt mitenkään hirveän pitkälle tullut zompailtua, mutta sen verran että pelillä on täydet mahdollisuudet nousta 3DS'n parhaaksi peliksi ilman varsinaista kilpailua. Revelations, Mansion 2 ja Fire Emblem eivät onnistuneet yhtä mahtavaa ensivaikutelmaa luomaan ku tämä peli hetkessä. Tähän mennessä kaikki muu, (paitsi uudet pokespiritit) on olleet todella positiivisia kokemuksia. Pelottaa aika paljon, että pelin syvyys on taas upotettu johonkin Dream World -tyyliseen kuraan karsien pelin omaa antia, ja että peli pysyisi timanttisena niin toivon totisesti että näin ei tapahdu. Megaevoluutiot ovat toinen asia (ja ainoa asia mitä pelistä ennalta edes tiedän) johon suhtaudun äärimmäisellä varauksella >_>. Digimon gogo
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #2163 : 16.10.2013 19:21 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili


Suikoden II:den ja Tombi!2:den Official guidet tuli hommailtua, kun sattui löytymään kelpo hintaan halvoilla postituksilla jenkeistä. Varsinkin tuota Suikon guidea olen metsästänyt pitkään ja aina kun sitä on katellut on hinta noussut postikulujen takia liian korkeaksi. Pelit omistin jo aiemmin.

Muita uusia PS1-pelejä ovat loistavan cell-shade-graffan omaava Sheep, Dog and Wolf sekä PS1-alkutaipaleen shmuppi Philosoma. Tuon Philosoman takakansi on kyllä kohtalaisen rehti, ei sanaakaan tekstiä vaan pelkästään huonolaatuisia kuvia.
tallennettu
Re: Peliostokset « Vastaus #2164 : 17.10.2013 08:36 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 943 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW PSN-storessa Horror ja Cross-buy sale. Tuli ostettua Hotline Miami (PS+Vita) ~2,5 eurolla.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #2165 : 18.10.2013 15:24 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 703 Basaaripisteet: 2 Profiili Gamecube kokoelma karttuu.



Beyond Good & Evil lähti 26€:lla ja Timesplitters Future Perfect 12€:lla. Ihan jees hinta. Ebaystakin kun katseli niin postikuluineen hinta olisi mennyt samoihin tai yli ja aika harvassa näitäkin sielä PAL versiona oli. Future Perfectiä ei ole tullut edes pelattua aikaisemmin, joten uusia kokemuksiakin tulee. Kunhan ehtiäisi pelaamaan.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #2166 : 19.10.2013 16:46 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW


Tuollaista tuli hommattua tällä viikolla VPD:stä. KH-kokoelmaa ja Pokémonia olen jo ehtinyt pelaamaan, joista jälkimmäisessä olen läpäissyt vasta ensimmäisen salin ja pelikello näyttää jo lähes kymmentä tuntia. Tuntuu todella tuoreelta ja erittäin hyvältä peliltä, tällä hetkellä tiimissäni on ystävyydellä tehostettu Lucario ja Frogadier sekä Noibatista yritän breedata miespuolista yksilöä hyvällä naturella.

Pian sen jälkeen kun aloitin pelin, niin joku amerikkalainen tyyppi halusi haastaa minut. Minulla oli vain Froakie, Torchic, Riolu ja Bidoof, joten eihän siitä tullut yhtään mitään kun vastassa oli Mega-Charizardia, Blazikenia, Lucariota, Xerneasia ja ties mitä. Lucarion sentään sain helposti alas Torchicilla, mutta siihen se sitten jäikin.

Onko muuten mitään hajua siitä, kumpi versio pelistä on suositumpi? Olen nähnyt suurimmalla osalla X:ää pelityksessä, vaikka oletin että Y:n kansipokémon olisi paljon siistimpi monien mielestä.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #2167 : 25.10.2013 14:46 »
Riffe Jäsen Jäsen Viestejä: 422 Basaaripisteet: 2 Profiili

Uusi lafka työstänyt tai ei, niin on pojilla kuitenkin kokemusta Arkham Cityn kääntämisestä Wii U:lle. Vaikka ei juuri uutta toisikaan paljon, niin Batman on Batman, ja fanipoika on fanipoika. Kunhan on edes aikaisempien osien tasoista menoa niin olen laittanut rahani oikeaan osoitteeseen. :)
Pelikokoelmani
tallennettu
Re: Peliostokset « Vastaus #2168 : 30.10.2013 21:01 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Viimeisimmän 3DS-Castlevanian eli Mirror of Faten HD-käännös tuli napattua PSN Storesta hintaan 11,95€. En kerennyt ostamaan 3DS:llä ja ihan hyvä niin, katsotaan onko tästä HD-versiosta mihinkään..
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #2169 : 31.10.2013 14:43 »
Riffe Jäsen Jäsen Viestejä: 422 Basaaripisteet: 2 Profiili Pahoittelen huonoa laatua. Niin valaistus kuin kamerakin ovat jostain nimeltä mainitsemattomasta, eikä nälkäinen kuvaaja auta asiaa yhtään.

Koko könttä 18€. Muuten priimakuntoinen paketti, mutta Mutant Academyn kannessa on pari halkeamaa.
Pelikokoelmani
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #2170 : 31.10.2013 15:47 »
Lanttu Jäsen Viestejä: 976 Basaaripisteet: 1 Profiili Oletko MasterTK:n kadonnut veli vai mistä pieret jatkuvasti noin kovia kauppoja? :lol: Jälleen kerran jo Subsistence on arvokkaampi kuin koko paketista maksamasi hinta.
\"Vittu mää en tiedä mikä hedelmä on!\"
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #2171 : 31.10.2013 15:54 »
Riffe Jäsen Jäsen Viestejä: 422 Basaaripisteet: 2 Profiili
Oletko MasterTK:n kadonnut veli vai mistä pieret jatkuvasti noin kovia kauppoja? :lol: Jälleen kerran jo Subsistence on arvokkaampi kuin koko paketista maksamasi hinta.
En ainakaan tietääkseni, DNA-testillä asia varmistunee. :D

Sosiaalisten medioiden kautta tulee tehtyä enemmän kauppoja nykyään, Huuto.netissä harvoin tekee enää löytöjä.
Pelikokoelmani
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #2172 : 13.11.2013 12:50 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili


Pitihän se hommata FFVI Snessille, kun joskus aikoinaan tyhmyyksissäni menin myymään pois.

Lisäksi olen hurahtanut noin hack-reproductioneihin muutamista peleistä, vaikka ovat melko kalliita. Tuo Super Metroid Redesign ihan täyttä kermaa. Sen on suunnittellut joukko Super Metroidin speed runnereita yms. pelistä kaiken tietävää porukkaa ja sen huomaa myös lopputuloksesta. Peli on siis 100% uusi Super Metroid ja vaikeustaso on välillä murhaava, koska peli on tarkoitettu sellaisille, joiden mielestä alkuperäinen oli liian helppo. Jotain 10h takana ja aivan loistava peli.

Tuota Zero missionia en ole vielä testaillut, mutta sen pitäisi myös olla hyvää tavaraa. Ainakin vähän Metroideja pelattavaksi, kun ei tiedä milloin Nintendo tajuaa tehdä uuden osan.

Zelda Parallel Worlds remodel saapui tänään postissa. En malta odottaa että pääsen taas sukeltamaan oikeasti hyvään Zelda-peliin Link to the pastin maailmassa. Käytännössä lttp2 jota emme koskaan saaneet. Tämän ja 3DS:n Zeldan kanssa pitäisi olla paljon tunteja edessä Hyrulessa.
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #2173 : 13.11.2013 14:10 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW En edes tiennyt noista hack-reproductioneista... vaikuttavat mielenkiintoisilta. Nintendo kyllä saisi tehdä sen uuden kaksiulotteisen Metroidin, kun Fusionin ja Zero Missionin julkaisuista on jo niin pitkä aika. Metroid II: Return of Samusin remake ZM:n tapaan kelpaisi ainakin minulle paremmin kuin hyvin.

Itse ostin tämän (kuva netistä) kokoelmiini tällä viikolla, pitäisi näkyä pian postissa. Jotain pari vuotta tuli kuolattua tuon perään... ihan hyvä lohdutus siitä, että The Last Guardian ei suurella todennäköisyydellä valmistu koskaan, ellei sitten PS4 koidu sen pelastukseksi jotenkin.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #2174 : 13.11.2013 18:26 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Kannattaako noita häxättyjä Metroideja tai Zeldaa yrittää edes pelata, jos ei ole kunnolla tietämystä ko. peleistä? Super Metroid ja A Link to the Past on toki tullut joskus pelattua läpi.

Luin tietoa tuosta Super Metroid Redesignista ja vaikutti kyllä aika masokistiselta. Ilmeisesti wall jumpia saa runkata joka paikassa. Ehkä toi Metroi Super Zero Mission olisi aloittajaystävällisempi vaihtoehto, vai tarviiko siinäkin glitchien kanssa kikkailla?
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #2175 : 13.11.2013 19:09 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili
Kannattaako noita häxättyjä Metroideja tai Zeldaa yrittää edes pelata, jos ei ole kunnolla tietämystä ko. peleistä? Super Metroid ja A Link to the Past on toki tullut joskus pelattua läpi.

Luin tietoa tuosta Super Metroid Redesignista ja vaikutti kyllä aika masokistiselta. Ilmeisesti wall jumpia saa runkata joka paikassa. Ehkä toi Metroi Super Zero Mission olisi aloittajaystävällisempi vaihtoehto, vai tarviiko siinäkin glitchien kanssa kikkailla?


Metroid Super Zero Mission pitäisi olla täysin pelattavissa ilman mitään kikkailuja ja vaikeustasoltaan vain vähän alkuperäistä korkeampi. Ei Redesignissakaan mitään glitcheja tarvitse osata, mutta ne Metroidien perus lisätemput, kuten bomb ja wall jumpit pitää hallita muutamissa kohdissa (aika harvoin ja mekaniikka itsessään on helppo kun sen oppii), mutta suurimmaksi osaksi peli on vaikeampi ihan muista syistä. Vihut tekevät enemmän damagea, alueet haastavampia jne. En lähtisi kyllä suosittelemaan Metroid Redesignia kaikille, ellei ole pelannut alkuperäistä puhki tai halua todella haastaa itseään. Saattaa iskeä turhautuminen viimeistään siinä vaiheessa kun joutuu juoksemaan tulialueen läpi ilman tulipukua. Toki se saavuttamisen tunnekin on suurempi.

Zeldasta on paha sanoa mitään, kun en ole vielä pitkälle pelannut. Vaikeustaso on korkeampi, mutta varsinkin tämän remodel version pitäisi olla varsin kohtuullinen vaikeustasonsa suhteen ja reilusti sitä alkuperäistä parempi. Varmasti läpipelattava ilman mitään syvempää Zelda-tietämystä.

Ainahan näitä voi testailla emulaattorilla kun patchaa alkuperäiseen romin, mutta itse haluan aina pelata alkuperäisellä laitteella, kun ei pysty turvautumaan mihinkään save stateihin.  8)


« Viimeksi muokattu: 13.11.2013 19:15 kirjoittanut MasterTK »
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #2176 : 22.11.2013 18:43 »
Omenarosvo Supersankari Jäsen Viestejä: 198 Basaaripisteet: 8 Profiili

Syksy tuli ja pimeys ja masennus ja jouduin kai vähän frenzyyn. Osa peleistä ja laitteista on vielä postissa tulossa, mutta niistä ehkä vähän myöhemmin. Tässä on parin kuukauden hankintoja. Aika paljon on ollut poistoissa tavaraa ja muita tarjouksia ja sehän on kivaa kun hyville apajille sattuu.

Kuva on taas tosi hyvä.

Nämä löysin Kodinygösestä. Kirby oli selkeästi kallein 19,90 hinnallaan mutta katsoin sen ihan sopivaksi moisesta pelistä. Muut ovat 7-14 euron väliltä:

-Resident Evil The Mercenaries 3D
-Mario Tennis Open
-Dragon Quest VI: Realms of Reverie
-Nintendogs: Dalmatian & Friends
-Nintendogs: Dachshund & Friends
-Kirby's Epic Yarn


G-kaupasta, taisivat olla vitosen kappale:

-Epic Mickey: Power of Illusion
-Epic Mickey 2: The Power of Two

Stockan ale:

-Resident Evil 6
-Far Cry 3

Osta 3 maksa 2, about 16e peliltä:

-Castlevania Lords of Shadow - Mirror of Fate
-Resonance of Fate
-LEGO Lord of the Rings

Loput sieltä täältä:

-X-Com Enemy Unknown
-TimeSplitters: Future Perfect
-Dizasutaaaaa: Day of Crisis

Xenoblade Chroniclesia yhä vain pelaan, nyt jotain 78h mittarissa. Aloitin pelin joskus vuosi-kaksi sitten ja pidin pitkän tauon. Vuorokaudessa saisi olla enemmän tunteja, hyvin on nimittäin ilta-/yöpainotteista tämä pelaaminen näinä päivinä.
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #2177 : 22.11.2013 19:17 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 916 Basaaripisteet: 0 Profiili
Gamecube kokoelma karttuu.



Beyond Good & Evil lähti 26€:lla ja Timesplitters Future Perfect 12€:lla. Ihan jees hinta. Ebaystakin kun katseli niin postikuluineen hinta olisi mennyt samoihin tai yli ja aika harvassa näitäkin sielä PAL versiona oli. Future Perfectiä ei ole tullut edes pelattua aikaisemmin, joten uusia kokemuksiakin tulee. Kunhan ehtiäisi pelaamaan.

Ai mitkä nostalgiahuurut iski näistä. Beyond Good & Evil on noista paremmin aikaa kestävä ostos. Future Perfectin EA pilasi totaalisesti. Varsinkin co-op on pilattu sillä saatanan kuminauhalla joka kiskoo toista pelaajaa aina perässä jos toinen menee liian pitkälle. Ihan sysipaska peli verrattuna maailman parhaaseen co-oppiin TS2:n, joka oli niin balanssissa joka asian suhteen, ettei varmaan ikinä enää osata mitään yhtä hyvää. Melkein veri alkaa valumaan silmistä, kun miettii miten EA upotti tuonkin sarjan syvälle mustaan aukkoon.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #2178 : 23.11.2013 05:45 »
Edgeworth Jäsen Viestejä: 230 Basaaripisteet: 0 Profiili Eilen heräteostoksena Anttilan hyllystä viimeinen kappale Wind Waker HD:n keräilyversiosta, siitä missä tulee Ganondorf-figuuri. Pelasin tuossa herättyäni pari tuntia ja onhan se vieläkin yksi suosikkipelejäni, jopa HD:na. Olin unohtanut kuinka veikeä keksintö Miiverse olikaan.

Päivemmällä paikalliseen peliliikkeeseen noutamaan Link Between Worlds.
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #2179 : 24.11.2013 14:06 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili


Tällaisia ostelin. Pelit olivat suurimmaksi osaksi 10-20e. ZOE oli vähän kalliimpi, pitää ostella se PS3 jossain vaiheessa niin pääsee tykittelemään.
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #2180 : 24.11.2013 14:23 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Eternal Darkness on tosi hyvä, suosittelen koittamaan mitä pikimmiten jos ei ole jo alunperin kokemusta kyseisestä pelistä.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #2181 : 24.11.2013 15:56 »
Riffe Jäsen Jäsen Viestejä: 422 Basaaripisteet: 2 Profiili Alle 50€ hintaan lähti, ainoa uupuva asia oli Marchus-bobblehead.

Pelikokoelmani
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #2182 : 28.11.2013 16:36 »
Omenarosvo Supersankari Jäsen Viestejä: 198 Basaaripisteet: 8 Profiili Kuluneen viikon saldoa:



-Wii U Premium Mario & Luigi bundle 299,-
-Transformers War for Cybertron 12,-
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #2183 : 29.11.2013 15:25 »
Riffe Jäsen Jäsen Viestejä: 422 Basaaripisteet: 2 Profiili Time Crisis 5€, kotelon saranat rikki, kiitos postin.

Paper Mario 25€, ohjekirja uupuu joten sitä saa tarjota korvausta vastaan minulle. ;)

Eternal Darkness 20€, kotelossa viilto mikä ulottuu kansipaperiin asti.

Pelikokoelmani
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #2184 : 08.12.2013 10:43 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Laitoin äsken Donkey Kong Country: Tropical Freezen ennakkotilaukseen verkkokaupasta. Hinta tällä hetkellä 38,90 €.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #2185 : 13.12.2013 22:26 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Noh, tuli sitten laitettua tuo Bravely Default tilaukseen kun sitä kaikkialla ylistetään paljolti ja ostaisin muutenkin sen viimeistään sitten kun muutama muu keskeneräinen japsirope on läpi. Ja saihan tuon 5 euron alennuksenkin samalla hyödynnettyä, joten miksei.

Ilmeisesti peli on melkeinpä kaikkialta loppunut. Jotenkin näiden 3DS-pelien kohdalla tuppaa olemaan melko usein vastaavanlaisia saatavuusongelmia.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #2186 : 17.12.2013 14:11 »
Omenarosvo Supersankari Jäsen Viestejä: 198 Basaaripisteet: 8 Profiili





Parilta viime viikolta… Super Street Fighter IV 3D:n hinta on ollut laskukierteessä ikuisuuden ja tuo viiden euron hintalappu lopulta suostutteli ostamaan. 25,- Paper Mariosta tuntui kassalla vielä pikkuisen liian kovalta, mutta otin kuitenkin kun samasta laarista löytyi.

Olen viime aikoina ollut kiinnostunut Wiin LEGO-pelitarjonnasta ja aikomuksena olisi hankkia niistä kaikki jahka sopivia sattuu eteen kävelemään. Tarjontaa on ainakin paljon käytettyjen pelien markkinoilla. Uutena tietty mieluiten kuten nämä yksilöt.

Resident Evil 4 Wii Editionissa on hieman hiusnaarmuja mutta eipä tuo oikein mitään maksanutkaan. Kiinnostaa tämä versio kun olen pelannut ainoastaan GC-version kertaalleen läpi silloin ilmestyessään.

DS-pelejä ostettu köntässä. Tämän kerran löytyi könttä jonka peleistä minulta ei löytynyt ennestään ainuttakaan. Pari vähemmän kiinnostavaa jätin kyllä pois kuvasta.

Tämän vuoden peliostokset alkavat olla siinä. Täytyy vielä katsoa mitä joulu tuo ja jos välipäivinä kerkeäisi marketteihin.
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #2187 : 29.12.2013 15:14 »
Riffe Jäsen Jäsen Viestejä: 422 Basaaripisteet: 2 Profiili Tein joulureissun alla vaihtokauppaa kaverin kanssa. Kaverille annoin loosena R.C. Pro-Am II:n, vaihdossa otin tämän. Ohjekirja uupuu ja kotelo on vasemmasta alakulmasta ottanut damagea, muutenkin vuokrapeleille tyypillistä pientä kulumaa, mutta ei onneksi sen suurempia.
Pelikokoelmani
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #2188 : 02.01.2014 16:37 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 703 Basaaripisteet: 2 Profiili Brace yourself!

Spoileri (osoita katsoaksesi)
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #2189 : 02.01.2014 20:57 »
Omenarosvo Supersankari Jäsen Viestejä: 198 Basaaripisteet: 8 Profiili

Kerkesin jo viimeksi sanomaan että 2013 alkoi olla pelien puolesta kasassa, mutta fuu, on tässä muitakin kuin joululahjoja :)

-The Wonderful 101, toivoin ja sain emännältä joululahjaksi
-TLoZ: A Link Between Worlds, sama juttu kuin edellä mutta tätä en edes osannut toivoa
-MediEvil
-Shin Megami Tensei: Devil Survivor 2
-Transformers: Fall of Cybertron
tallennettu
Sivuja: 1 ... 68 69 70 71 72 [73] 74 75 76 77 78 ... 95
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines