Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 56 57 58 59 60 [61] 62 63 64 65 66 ... 95
Tulostusversio
Aihe: Peliostokset  (Luettu 847659 kertaa)
Vs: Peliostokset « Vastaus #1800 : 21.08.2012 12:24 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili
Onko kukaan ostanut New Super Mario Bros. 2:ta? Katselin juuri arvioita ja peliähän on haukuttu ihan käsittämättömän paljon. Kaupoista löytyisi jo, mutta en viitsinyt mennä ostamaan, kun alkoi epäilyttämään ihan helvetisti.

Voisiko joku vähän heitellä mikä on meininki?

No mitäs luulet, kaikki muut kehittäjät saavat tehdä saman räiskinnän joka vuosi uudestaan samalle alustalle, mutta jos Nintendo tekee kuudessa vuodessa yhden NSMB:n DS:lle, yhden Wiille ja yhden 3DS:lle, on se hirveää kierrättämistä. Sama juttu Zeldan kanssa, haluavat vain huomiota ja klikkejä arvostelulleen, helppoja kohteita.

Taattua tavaraa, osta pois.
Mario on aina Mario, eli pakko omistaa ja läpäistä, se on selvä! On kuitenkin jännä ilmiö, että tämä on kait ensimmäinen Mario-peli, jota ei ole pelkästään suitsutettu, vaan joukossa on myös melkoinen määrä kritiikkiä.

Tänä vuonna kun tulisi vielä se NSBMU. Mielenkiintoista nähdä miltä se sitten tuntuu.

Tosin mielummin minä silti nämä pelaan, kuin vaikkapa Call of Duty Black Ops 2:n ja Medal of Honorin, joten turha lienee valittaakaan :)
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #1801 : 21.08.2012 15:53 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili
On kuitenkin jännä ilmiö, että tämä on kait ensimmäinen Mario-peli, jota ei ole pelkästään suitsutettu, vaan joukossa on myös melkoinen määrä kritiikkiä.


Super Mario Sunshine?

Aiemmin mainittu, tosiaankin loistava Theatrhythm on onnistunut luomaan minussa jonkinlaisen Square-Enix-innostuksen, jonka seuraksena olen ostanut Dragon Quest IX:n, Final Fantasy XII:n ja Chrono Triggerin DS-version. Kaksi viimeistä tuli ostettua juuri tänään avatusta Puolenkuun Pelin Tampereen liikkeestä.

Harmittaa etten ostanut tuota Dragon Questia julkaisussa. Mainio peli!
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #1802 : 21.08.2012 16:09 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Pitää itsekin käydä tänään pyörähtämässä tuolla Puolenkuun peleissä kun kerran aivan viereen tuli. Parasta että siellä on tarjolla myös lautapelejä ja viikonloppuisin voi käydä läiskimässä MTG:tä.

EDIT:


Tuo Draqon Quest IX on minusta sarjan paras peli. Olen paukuttanut sitä viime aikoina käsittämättömiä määriä ja siinä on käytännössä pelattavaa loputtomiin. Toimii loistavasti 3DS XL:n isoilla näytöillä ja analogisella pelatessa.

Pelissä ei ole varsinaista yhtenäistä pitkää juonta nimeksikään vaan joka kaupungilla/alueella on oma tarinansa kerrottavana, jotka ovat paljon mielenkiintoisempia kuin ne ainaiset 50 tunnin "pelasta maailma paskalta" -jyystöt, joita kaikissa japsiropeissa on. Lisäksi peli on aseiden ja tavarakeräilijöiden unelma, koska hamstrattavaa riittää enemmän kuin muissa DQ-peleissä yhteensä. Neogafissa näin joskus screenshotteja tyypeistä jotka olivat pelaneet yli 2500h sitä eivätkä olleet tehneet vielä kaikkea.

Suurin miinus pelissä on aivan järkyttävän paska taistelumusiikki, mutta onneksi taistelut ovat nopeita. Itseäkin harmittaa etten ostanut heti julkaisussa ja pelannut kavereiden kanssa, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. 3DS:n playtime-mittarin mukaan kohta minun eniten pelattu peli laitteella.
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #1803 : 21.08.2012 16:13 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Alku oli niin jäätävän tylsä tuossa Dragon Questissa, että jäi kesken. Nyt vituttaa, kun sen alun joutuu pelaamaan uudelleen jos haluan uudemmilla laitteilla pelailla :(
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #1804 : 21.08.2012 16:29 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Itseltäkin löytyy tuo DQIX hyllystä. Pelasin peliä siihen asti kun tuli vastaan se joku kivivastus siellä kylässä ja otin todella pahasti dunkkuun. Jotenkin tuntuu oudolta kasvatella niitä kolmea generoitua hahmoa, joilla ei ole mitään osaa tarinassa. Jotain tein väärin, sillä tuntui ettei taisteluista saanut expaa nimeksikään ja hahmojen kasvattaminen oli todella hidasta. Myöskään fyrkat eivät riittäneet mihinkään.

Pitää laittaa jossain vaiheessa uudestaan tulille sillä sarjan muut osat ovat maistuneet uskomattoman hyvin. En tiedä mikä tässä oli, kun ei oikein lähtenyt. Onko peli enemmän grindiheavy kuin muut sarjan osat?
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #1805 : 21.08.2012 17:04 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili
On kuitenkin jännä ilmiö, että tämä on kait ensimmäinen Mario-peli, jota ei ole pelkästään suitsutettu, vaan joukossa on myös melkoinen määrä kritiikkiä.


Super Mario Sunshine?
Sunshine oli kuitenkin pääasiallisesti kehuttu. Sunshinen Metacritic on 92, kun taas NSMB2:lla se on tyyliin 78 tms. joka on Mario-pelille ennätysalhainen.

Suurin osa Sunshinen kritiikistä oli itseasiassa aika helvetin turhaa narinaa. Valitettiin siitä, ettei peli ole yhtä vallankumouksellinen kuin SM64, tai ettei vesitykki ole niin siisti.
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #1806 : 21.08.2012 17:19 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Siis DQ IX alkaa tosiaan hitaasti. Ensimmäiset 5h ovat varsinkin pelkkää shaibaa, mutta sitten kun alkaa hahmoluokat avautumaan ja peli haarautuu oman mielen mukaan pelattavaksi, niin paranee huomattavasti. Sidequesteja läpäistäväksi ja extrabosseja voitettavaksi riittää.


Itseltäkin löytyy tuo DQIX hyllystä. Pelasin peliä siihen asti kun tuli vastaan se joku kivivastus siellä kylässä ja otin todella pahasti dunkkuun. Jotenkin tuntuu oudolta kasvatella niitä kolmea generoitua hahmoa, joilla ei ole mitään osaa tarinassa. Jotain tein väärin, sillä tuntui ettei taisteluista saanut expaa nimeksikään ja hahmojen kasvattaminen oli todella hidasta. Myöskään fyrkat eivät riittäneet mihinkään.

Pitää laittaa jossain vaiheessa uudestaan tulille sillä sarjan muut osat ovat maistuneet uskomattoman hyvin. En tiedä mikä tässä oli, kun ei oikein lähtenyt. Onko peli enemmän grindiheavy kuin muut sarjan osat?

Ei varmasti ole yhtään sen enempää grindheavy kuin aiemmat osat ja pelkkiä leveleitä kasvattamalla ei tuossa pelissä pitkälle pääse. Kun on tarpeeksi kasvatellut yhtä hahmoluokkaa, niin on hyvä vaihtaa se siellä Abbeyssa toiseen. Levelit alkaa taas ykkösestä, mutta edellisen hahmoluokan statsit ja ominaisuudet jäävät voimaan, joten sillä tavalla saa kustomoitua supervoimakkaita hahmoja. Esim. ensin voi kasvattaa martial artistia ja sillä kehittää vaikka hp:ta ja speediä, jonka jälkeen vaihtaa sen Mageksi, joka osaa sitten taikoa huippunopeasti, eikä kuole runsaan hp:n takia ihan helposti. Myöhemmin noita hahmoluokkia saa avattua sidequesteista huomattavasti enemmäkin.
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #1807 : 25.08.2012 17:49 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Huhhuh. Tuli ennakkovarattua sitten kaksi JRPG:tä, toinen Cdonista ja toinen Discshopista. :lol: Tales of Graces F ilmestynee siis ensi viikolla ja parhaimmillaan pääsen siihen käsiksi jo perjantaina. Ni no Kuni: Wrath of the White Witch puolestaan vasta ensi vuoden alusta, mutta hyvää sopii odottaa. Molemmat erikoisversioita.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #1808 : 07.09.2012 21:54 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Laitoin viimein langallisen XO-padin tilaukseen, niin pääsee syventymään Bastioniin ilman ankeita näppiskontrolleja. Ja eiköhän tuolle muutakin tekemistä keksi. Odotellessa soi Bastionin OST.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #1809 : 08.09.2012 14:15 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Lisää spontaaneja peliostoksia. Anttilasta lähti mukaan Transformers Fall of Cybertron (demo oli ihan kiva) hintaan 39,95€ ja Battlefield 3 hintaan 19,95€. Tarjovat varmaan ihan rentoa räiskintää pimenevään vuodenaikaan.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #1810 : 11.09.2012 17:38 »
taistelunp1 Jäsen Viestejä: 16 Basaaripisteet: 0 Profiili Tuli tuossa ostettua Operation Flashpoint Red River hintaan 25 €, ihan tyytyväinen olen.
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #1811 : 13.09.2012 14:08 »
tetsuo ...I think. Jäsen Viestejä: 369 Basaaripisteet: 2 Profiili Ostin tuon 3DS XL:n punaisena ja latasin samalla ensimmäisen pelin, New Super Mario kakkosen. Sama pelihän tää on mitä aikasemmatkin, mutta mitäs siitä, hauskaa ja toimivaa tasoloikkaa tämä silti on. Coin Rushia tulee kyllä pelailtua pidemmän aikaa. Ite konsoliin en vois olla enempää tyytyväinen. Ergonomisesti parhaimman tuntoinen näistä mun omistamista Nintendon käsikonsoleista ja tatti+napit, erityisesti dpad on täyttä laatua. Ja tää sopii hyvin mun sisustukseenki!
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #1812 : 14.09.2012 11:51 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Onko kukaan huomannut hidastumista Ahvenanmaan peli-/leffalähetysten toimittamisessa? Nyt jo toinen tilaus, joka lähtee keskiviikkona liikkeelle mutta ei saavu perjantaina kuten ennen. Meinaan vaan, että jos Posti on ruvennut jotain hidastelemaan näiden kanssa, niin aika persiistä. Pakottaisi menemään normaaliin kauppaan maksamaan normihintaa kovimpien pelien kohdalla, jos ei halua venailla viikonlopun yli..
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #1813 : 15.09.2012 12:25 »
Turpo Jäsen Viestejä: 78 Basaaripisteet: 0 Profiili Crysis 2 tuli ostettua Steamista, kun halvalla sai. En tiedä, ehdinkö sitä lähi aikoihin pelamaan, mutta eiköhän sillä saa jossain välissä tyydytettyä vähän räiskintänälkäänsä. Seuraavaksi ajattelin laittaa ennakkotilaukseen uuden Pokemonin. Saisi jotakin pelattavaa 3DS:lle, ettei vaan kerää kuukaudesta toiseen päällensä pölyä.
"Life is too short to remove USB safely"
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #1814 : 17.09.2012 20:16 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Ykköspleikkarille lisää shittiä.



Azure Dreams on hauska ropeilu vuodelta -97. Aika kankeata grafiikkaa, mutta pelattavuus on kondiksessa ja tunnelma nostalginen. Santa Claus Saves the Earth on varmaan yksi paskimmista 2D-loikista, jota olen testannut, mutta onhan tuo hauska olla hyllyssä. On aikamoinen harvinaisuuskin.
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #1815 : 17.09.2012 20:43 »
Ilkimys Run Jäsen Viestejä: 545 Basaaripisteet: 0 Profiili Oijoi Trash it! Tuli nuorena pelattua tuota paljon kavereiden kanssa. Muistelen että kyseessä oli aika vaikea peli, tai sitten ei vaan osattu.
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #1816 : 17.09.2012 22:07 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili
Oijoi Trash it! Tuli nuorena pelattua tuota paljon kavereiden kanssa. Muistelen että kyseessä oli aika vaikea peli, tai sitten ei vaan osattu.

Joo tuli joskus aikanaan demoa hakattua ja hauskahan se oli. Pitää tsekata miten peli uppoaa näin vuosien jälkeen, haastetta taisi tosiaan olla ihan mukavasti.
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #1817 : 18.09.2012 19:34 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili
Onko kukaan huomannut hidastumista Ahvenanmaan peli-/leffalähetysten toimittamisessa? Nyt jo toinen tilaus, joka lähtee keskiviikkona liikkeelle mutta ei saavu perjantaina kuten ennen. Meinaan vaan, että jos Posti on ruvennut jotain hidastelemaan näiden kanssa, niin aika persiistä. Pakottaisi menemään normaaliin kauppaan maksamaan normihintaa kovimpien pelien kohdalla, jos ei halua venailla viikonlopun yli..

Edelliseen viestiini viitaten, tuli kyseltyä asiasta Verkkiksen Ahvenanmaan toimituksista vastaavalta hepulta ja sanoi että johtuu Postin toiminnasta.

Lainaus
Postin kuljetusajalle ei mitään voi. Minullekin Espooseen kestää nykyisin aika usein 3 päivää.
Espoossa alkoi venymään sen jälkeen, kun Posti muutti lähiseudun jakelualueita "tehokkaammiksi", eli isommat alueet vähemmälle työvoimalla.


Todella paskamainen homma syksyn pelijulkkarien kohdalla. Voi olla että joutuu Halot sun muut hakemaan lähikaupasta, jos näyttää siltä että tulossa on kovakin peli ja viikonlopun yli odottaminen ei nappaa.
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #1818 : 18.09.2012 19:46 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 943 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Onko kukaan huomannut hidastumista Ahvenanmaan peli-/leffalähetysten toimittamisessa? Nyt jo toinen tilaus, joka lähtee keskiviikkona liikkeelle mutta ei saavu perjantaina kuten ennen. Meinaan vaan, että jos Posti on ruvennut jotain hidastelemaan näiden kanssa, niin aika persiistä. Pakottaisi menemään normaaliin kauppaan maksamaan normihintaa kovimpien pelien kohdalla, jos ei halua venailla viikonlopun yli..

Edelliseen viestiini viitaten, tuli kyseltyä asiasta Verkkiksen Ahvenanmaan toimituksista vastaavalta hepulta ja sanoi että johtuu Postin toiminnasta.

Lainaus
Postin kuljetusajalle ei mitään voi. Minullekin Espooseen kestää nykyisin aika usein 3 päivää.
Espoossa alkoi venymään sen jälkeen, kun Posti muutti lähiseudun jakelualueita "tehokkaammiksi", eli isommat alueet vähemmälle työvoimalla.


Todella paskamainen homma syksyn pelijulkkarien kohdalla. Voi olla että joutuu Halot sun muut hakemaan lähikaupasta, jos näyttää siltä että tulossa on kovakin peli ja viikonlopun yli odottaminen ei nappaa.

Onko muuten mitään juttua tullut tullirajojen muutoksista. Eikö jossakin vaihessa tullut ilmoitus että tulevaisuudessa ei voi enää niin paljoa tilailla.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #1819 : 18.09.2012 19:48 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili
Onko muuten mitään juttua tullut tullirajojen muutoksista. Eikö jossakin vaihessa tullut ilmoitus että tulevaisuudessa ei voi enää niin paljoa tilailla.

Viimeisin tieto mulla on, että ensi vuoden alusta se tulliraja on sen reilut parikymppiä  :/

Tiedä sitten loppuuko toi toiminta tuolla kokonaan siinä vaiheessa, vai myyvätkö vielä elokuvia..


« Viimeksi muokattu: 18.09.2012 19:54 kirjoittanut despire »
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #1820 : 18.09.2012 19:51 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 163 Basaaripisteet: 0 Profiili Maaliskuussa 2013 muuttuu raja josta otetaan alvit. Nykyään jos alvin arvo tilauksesta on 10e niin hintaan tulee se 23% extraa ja maaliskuussa se raja laskee viiteen euroon eli esim playsta, hutista, zavvista jne puljuista jotka ei kuulu EU:n veroalueeseen voi tilata enää n.21e arvoista kamaa jollei halua maksaa sitä 23% extraa.
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #1821 : 18.09.2012 20:01 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Verkkis vissiin lopettaa kokonaan Ahvenanmaan toiminnan tämän muutoksen myötä. Ei ole enää kannattavaa.

Täytyy ostaa kasapäin pelejä ålandista, ennen kuin muutos astuu voimaan.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #1822 : 18.09.2012 22:52 »
Ilkimys Run Jäsen Viestejä: 545 Basaaripisteet: 0 Profiili Suoraan sanottuna paska uudistus..

Pitänee sitten tilata jo nyt pelejä, vielä kun voi.
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #1823 : 18.09.2012 23:03 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili
Suoraan sanottuna paska uudistus..

Pitänee sitten tilata jo nyt pelejä, vielä kun voi.
Huono uudistus pelaajan kannalta mutta onhan tuo ollut kivijalkakauppaa vastaan suht epäreilua kilpailua.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Re: Peliostokset « Vastaus #1824 : 19.09.2012 22:58 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 943 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Humble Bundle taas menossa.
http://www.humblebundle.com/

Hyviä pelejä on ollut mitä muutamaa testasin. Kannattaa maksaa vähän extraa niin saa Dustforcen. Erittäin näppärää tasoloikkaa.
Play-Asia
tallennettu
Re: Peliostokset « Vastaus #1825 : 20.09.2012 00:26 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Humble Bundle taas menossa.
http://www.humblebundle.com/

Hyviä pelejä on ollut mitä muutamaa testasin. Kannattaa maksaa vähän extraa niin saa Dustforcen. Erittäin näppärää tasoloikkaa.

Dustforcelle peukku täältäkin. Timantinkovat kontrollit, paljon tekemistä ja hiottavaa sekä puhtaasti loistava soundtrack!
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #1826 : 20.09.2012 15:26 »
Edgeworth Jäsen Viestejä: 230 Basaaripisteet: 0 Profiili Juuri äsken avasin paketin Konsolinetin ahvenanmaan varastolta: Borderlands 2 boksille saapui talouteen. Sinänsä ei kovin jeba, kun pääsee pelaamaan porukalla vasta huomenillalla. Enkä edes harkitse pelin käynnistämistä itsekseni.
tallennettu
Re: Peliostokset « Vastaus #1827 : 20.09.2012 16:29 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 943 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Juuri äsken avasin paketin Konsolinetin ahvenanmaan varastolta: Borderlands 2 boksille saapui talouteen. Sinänsä ei kovin jeba, kun pääsee pelaamaan porukalla vasta huomenillalla. Enkä edes harkitse pelin käynnistämistä itsekseni.

Laitas sit kokemuksia. Kiinnostaisi lähinnä tietää voiko sitä edes pelata boxilla? Frameratet ym. Ykkösen kanssa teki jo aika tiukkaa.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #1828 : 20.09.2012 20:20 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Ei pitäisi pyöriä enää näissä pelikaupoissa, kun näköjään aina jää jotain pientä käteen. Tätä ei kuitenkaa kybällä raaskinut jättää hyllyyn.



Kyseessä joku DMC 2:sen Limited Edition, en kyllä tiennyt että tosta on tollasta edes tehty. Saattaa olla Pressi kittikin. Kannessa lukee myös, että hahmoille voi unlockata Dieselin vaatteita peliin? Oliko nämä kledjut myös siinä normiversiossa?  :???:
tallennettu
Re: Peliostokset « Vastaus #1829 : 20.09.2012 22:22 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 943 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Torchlight 2 julkaistiin tänään. Muutama tunti sitten. Ostin jo kesällä 4-packin ja pääsin nyt vihdoin pelaileen. Aika samantyyppistä seikkailua kuin ekakin, mutta vaikuttaa paljon monipuolisemmalta. Vielä kun saisivat tuon nettisivunsa pystyyn, niin pääsisi pelaamaan moninpeliäkin.
Play-Asia
tallennettu
Sivuja: 1 ... 56 57 58 59 60 [61] 62 63 64 65 66 ... 95
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines