Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 32 33 34 35 36 [37] 38 39 40 41 42 ... 95
Tulostusversio
Aihe: Peliostokset  (Luettu 840770 kertaa)
Vs: Peliostokset « Vastaus #1080 : 25.07.2009 20:39 »
Riepu Oh nice. Moderaattori * Viestejä: 984 Basaaripisteet: 2 Profiili PS3:n huoltoreissun johdosta olen päätynyt lykkäämään muutaman pelin ostoa eteenpäin, minkä takia muun muuassa demotestingin ansiosta ihastukseni herättänyt inFamous saapui vasta tiistaina kämppään. Hintaa ostokselle kertyi kohtuu mukavat 44 euroa, mikä näin Good Endingin ja Hard Finish -trophyn jälkeenkin tuntuu enemmän kuin kohtuulliselta. Hauskaa on ehdottomasti ollut, ja voipi olla, että lähes heti putkeen painunkin läpäisemään pelin vielä pahiksenakin. Pimeä puoli kun ainakin vielä houkuttaa muun muuassa trophyjen ansiosta, mutta myös muutaman valinnan seurauksia sekä erilaisia voimia olisi mielenkiintoista myös nähdä.

Ehdottomasti inFamousin koukuttavin piirre omalla kohdallani on ollut yksinkertaisesti kaupungin talojen kattojen päällä pomppinen ja leijuminen paikasta A alue Ceehen Colen sopivalla voimatasolla olevia kykyjä hyödyntäen. Vauhti ja nähtävyydet ovat olleet mielekkäitä, ja välillä kun vielä tipauttaa parit viholliset samalla kun grindailee sähköjohdolla tai vain sutaisee kaikesta vähänkin uhkavammasta ohi sähkökilpi viuhuen, on tunne ollut hyvinkin eeppinen. Suurehko osa tehtävistäkin on näin ollen kolahtanut todella hyvin. Liikkeessä ollaan oltu mukavan paljon ja välillä ympäristön rakennuksiakin tulee hyödynnettyä mukavasti päähenkilön kiipeilytaitojen avustuksella, mikä tuo minulle ainakin mukavan sarjakuvasankarimaisen fiiliksen. Vaikeustasokin oli Hardilla mättäessä enemmän kuin kohdallaan, mitä nyt loppubossi vaati vähän turhan paljon kurittamista.

Bugeja on tullut pelatessa yllättävän vähän eteen - vaikka niitä kuulemma oikeasti löytyykin - eikä tekstuurien klippailukaan ole kauhesti päässyt häiritsemään, kun hauskaa on kuitenkin lähes koko ajan ollut. Juuri viihdyttävyytensä ansiosta InFamous nouseekin ainakin tällä hetkellä ehdottomasti omissa listoissani PS3-pelien selkeään kärkikastiin MGS4:ää kiusaamaan.
To defy me is a senseless act which goes against your world's wishes...
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #1081 : 26.07.2009 04:05 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili Eyegasm HD Fury
Spoileri (osoita katsoaksesi)
Mielettömästi laatua ja cooleinta silmäorgasmikarkkia ikinä, ja hintaakin vain kymmenen euroa.

Ja ostin myös Shatterin kuudella eurolla, ekan pelikerran perusteella varsin erinomainen ja jopa jossain määrin omaperäinen Breakout-variaatio. Tääkin näyttää tosi nätiltä HD-ruudulla ja musiikit on ihan hemmetin jees, todella onnistunut audiovisuaalinen kokonaisuus.

PS Store r0x.


Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #1082 : 27.07.2009 15:10 »
ZepKi Jäsen Viestejä: 308 Basaaripisteet: 0 Profiili GameStopin tarjouksella ennakkovarasin tuon Brütal Legendin. Aluks mietitytti, mutta kun katoin videon jossa paljastettiin nettipeli ja sidequestit nii olin aika myyty. Hyvin käytetyt 14 euroa.
Onkos jollain kokemuksia, että pitääkö toi hakea samasta ku mistä oli varannutkin?
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #1083 : 27.07.2009 16:04 »
blindside Jäsen Viestejä: 151 Basaaripisteet: 1 Profiili
Onkos jollain kokemuksia, että pitääkö toi hakea samasta ku mistä oli varannutkin?

Kyllä pitää. Myymäläthän kilpailevat toistensa kanssa varauksista/myynneistä jne. Kun ylittää tietyn summan niin (ainakin myymäläpäällikkö) saa boonuksen sen kuukauden palkkaansa.
"The ships hung in the sky in much the same way that bricks don't."
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #1084 : 11.08.2009 18:34 »
Xerobos Jäsen Viestejä: 336 Basaaripisteet: 0 Profiili Aaah, viimein sain toisen salarakkaani hommattua. Dreamcast <3

Pistin vielä sille RGB-johdon tilaukseen ja lähipäivinä pitäisi tipahtaa Sega Rally 2 postiluukusta. Jos jollain on Dreamcastin Daytona USA (PAL) viemässä arvokasta hyllytilaa, niin voin ottaa sen huostaani tuntuvaa korvausta vastaan.
(Killzone 2:ssa) "Seiniä ja sillankaiteita pitkin pomppiessa tuli tosin enemmän mieleen Mirror's Edgen pelaaminen kuin karskin toimintapelin"
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #1085 : 14.08.2009 15:45 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Ennakkotilasin Halo 3 ODST:n The Hutista 30 punnalla, joka on noin 35€. Toivottavasti pitävät saman hinnan julkaisuun asti. Onko Hutilla ollut tapana nostella hintoja juuri ennen julkaisua?
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #1086 : 14.08.2009 17:09 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili Ei. Ainakin olettaen, etteivät ole laittaneet vahingossa jonkun ennakkotilauksen hinnaksi vaikkapa 3,99£ 39,90£ sijaan.
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #1087 : 14.08.2009 17:45 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Uusinta Pelaajaa tuli luettua ja positiivinen arvostelu siitä Batman: Arkham Asylumista sai minutkin sitten viimein sen ennakkovaraamaan. Meinasin tuota jo pari viikkoa sitten, mutta kelasin että sama venata arvosteluja, vaikka peli näyttikin aika laadukkaalta. TheHutista, joka nykyään näyttää olevan aina se halvin, lähti siis varaukseen ja hintaa oli se ~44€.

Ja samalla tuli seurattua Kabanossin esimerkkiä ja tilasin sen Halo 3: ODST:n samasta paikasta  :)
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #1088 : 14.08.2009 20:06 »
kas Jäsen Viestejä: 464 Basaaripisteet: 2 Profiili Itse kävin tänään varaamassa Gamestopista Brutal Legendin ja Halo 3 ODST:n. Pitää käydä varaamassa loputkin tarjouksessa olevat pelit, Mini Ninjas ei tosin jostain kumman syystä oikein kiinnosta.
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #1089 : 15.08.2009 00:28 »
blindside Jäsen Viestejä: 151 Basaaripisteet: 1 Profiili Kävin tänään verkkokaupassa ennen töihin menoa noutamassa varaamani SFIV FightStick Tournament Editionin PS3:lle. Hämmästyin kuin paljon arcadetikun pakkaukseen oli nähty vaivaa ja miten laadukkaalta koko homma vaikutti, onhan valmistaja kuitenkin MadCatz. Töiden jälkeen kotiin saapuessani eteisen lattialla odotti vg+:sta tilaamani BlazBlue, eli aika nappiin meni. Pari tuntia tuossa kokeilin näitä uusia leluja ja täytyy todeta että olen ihan käsi pelaamaan tuon arcadetikun kanssa :D.
"The ships hung in the sky in much the same way that bricks don't."
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #1090 : 16.08.2009 18:47 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Ihan huvikseen tuli ennakkotilattua lisää syksyllä julkaistavia pelejä TheHutista. Tällä kertaa koriin tarttui:

-Modern Warfare 2 Hardened Edition PS3:lle (extroina lähinnä metalliboxi päheemmällä kansikuvalla, taidekirja ja koodi, jolla saa ladattua alkuperäisen Call of Dutyn HD-version PlayStation Storesta. Hintaa ~79€ posteineen.

-Assassin's Creed 2 PS3:lle. Hintaa ~45€ posteineen.

Lisäksi tilasin kaverille Oblivionin GOTY-version (PS3) hintaan  ~19€.

Suurin osa niistä peleistä, joita nyt äkkiseltään muistan syksyllä saapuvaksi, onkin nyt tilauksessa jostain. Uncharted 2:n ostan kuitenkin ihan koto-Suomesta, niin pääsee varmasti saman tien pelaamaan  :) Pitää myös katsoa, että millä hinnalla tuota MW2 Hardened Editionia ruvetaan täälläpäin myymään, että tuleeko marssittua ihan vain VPD:hen vai venaanko seuraavaan viikonloppuun että kusti ehtii polkea...
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #1091 : 23.08.2009 01:41 »
Riepu Oh nice. Moderaattori * Viestejä: 984 Basaaripisteet: 2 Profiili Tullut nyt viime aikoina osteltua taas muutamia pelejä, joista ehkäpä merkittävimpänä esiin voisi nostaa Super Smash Bros. Brawlin. Olen ollut aikeissa ostaa tekeleen jo pidemmänkin aikaa, mutten vain syystä jos toisesta ole millään onnistunut sitä kuitenkaan hommaamaan ennen tätä kuuta. Menetetty aika onkin pyritty korvaamaan nyt noin viikon parin aikana enimmäkseen yksin mättäessä, mikä on poikinut peräti jonkinlaisia tuloksiakin. Täysi käsihän allekirjoittanut on toki vielä pelaamaan, mutta ainakin jokainen hahmoista on saatu esimerkiksi avattua, Eventeistä nelisenkymmentä on suoritettu ja suurin osa vielä hardilla, eikä Challenge-listakaan nyt niinkään huonolta näytä. Näitä suorittaessa on vieläpä vain pari kertaa iskenyt pakollinen haukkottelun tarve ja sekin noin viiden tunnin peliputken jälkeen, joten eipä pahemmin ainakaan vielä ole suolainen suomihinta (~35€) tuntunut sydänlihaksistossa.

Muihin ostettuihin peleihin lukeutuu kauppoihin jälleen palannut Metal Gear Solid 2: Substance (PS2) sekä täysin hetkellisestä mielijohteesta hommatut Lumines (PSP) ja Dragon Quest Monsters: Joker (DS). Näistä MGS tuli hommattua jo pelkästään sen takia, että Substance-osan perään on vähän väliä tullut kuolattua oikein urakalla, kun taas Lumines ja DQ hommattiin täysin uteliaisuuden johdosta. Viimeisimpänä mainituista molemmat ovatkin osoittautuneet oivaksi ajanvietteeksi, vaikkakaan esimerkiksi DQ ei ole onnistunut luomaan Pokémonien tai Dragon Quest VIII:n tarjoamaa fiilistä ja koukutusta.
To defy me is a senseless act which goes against your world's wishes...
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #1092 : 23.08.2009 17:15 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili
Muihin ostettuihin peleihin lukeutuu kauppoihin jälleen palannut Metal Gear Solid 2: Substance (PS2)...

Mistäs ostit ja paljolla irtosi? Meikänkin pitänyt hankkia tämä peli vain sen kuusi vuotta...  :)

Amazonilta irtoaisi 18 eurolla, joten mihinkään Anttilaan ei jaksa lähteä pyörimään jos hinta on tuota korkeampi.
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #1093 : 23.08.2009 17:43 »
Riepu Oh nice. Moderaattori * Viestejä: 984 Basaaripisteet: 2 Profiili
Mistäs ostit ja paljolla irtosi? Meikänkin pitänyt hankkia tämä peli vain sen kuusi vuotta...  :)
Tosiaan. VPD:stä tuon hain ja vajaa kolmekymppiä tuli käytettyä, joten varmasti parempia paikkoja löytyy.
To defy me is a senseless act which goes against your world's wishes...
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #1094 : 24.08.2009 15:05 »
ZepKi Jäsen Viestejä: 308 Basaaripisteet: 0 Profiili Nyt on GameStopin vaihtotarjouksella seuraavat hommattu:
Batman: Arkham Asylum
Bayonetta
Brutal Legend

Hommaan vielä:
Dragon Age: Origins
Call Of Duty: Modern Warfare 2 (2 peliä 20€)


Varmaankin Brutal Legendia heti julkasusta pelaan, muut heitän ekana veljelle mitä luultavimmin. Nyt oon kyllä aikalailla yksinpeleihin paneutunu, kohta niitä ei oo niin paljoa kesken, vaikkakin Mass Effectin uudet achit houkuttelee >1000gs haavittelua siitä ;)
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #1095 : 25.08.2009 18:05 »
Qtulhu Jäsen Viestejä: 184 Basaaripisteet: 0 Profiili
Nyt on GameStopin vaihtotarjouksella seuraavat hommattu:
Batman: Arkham Asylum
Bayonetta
Brutal Legend

Hommaan vielä:
Dragon Age: Origins
Call Of Duty: Modern Warfare 2 (2 peliä 20€)


Varmaankin Brutal Legendia heti julkasusta pelaan, muut heitän ekana veljelle mitä luultavimmin. Nyt oon kyllä aikalailla yksinpeleihin paneutunu, kohta niitä ei oo niin paljoa kesken, vaikkakin Mass Effectin uudet achit houkuttelee >1000gs haavittelua siitä ;)
Saitko muuten jo tuon Batmanin vai meneekö torstaille?
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #1096 : 25.08.2009 18:53 »
kas Jäsen Viestejä: 464 Basaaripisteet: 2 Profiili Eipä nuo Gamestoppilaiset luovuta ennen julkaisupäivää koskaan, ainakaan nykyään. Tulisi kuulemma potkut.
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #1097 : 25.08.2009 20:17 »
ZepKi Jäsen Viestejä: 308 Basaaripisteet: 0 Profiili Ööh tänää ne kai shippas (Tuli ilmotusta) mutta sano tosiaan että Torstaina hae. Ois se kyllä ihan kiva ollu saada hiukka ajoissa.
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #1098 : 04.09.2009 21:45 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili


Eipä ainakaan pelattava lopu heti kesken.
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #1099 : 04.09.2009 22:01 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili Horse Quadrilogy.

DS-pelihän taisi olla jollain Digiexpoilla pelattavana?
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #1100 : 05.09.2009 00:04 »
Dr. Scientist Jäsen Viestejä: 700 Basaaripisteet: 3 Profiili Miks toi PS2 -versio on väärinpäin?
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #1101 : 05.09.2009 00:06 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili
Miks toi PS2 -versio on väärinpäin?

Muistutuksena ihmisen kuolevaisuudesta ja elämän kiertokulusta.

Tai sitten olin laiska. Jompikumpi.
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #1102 : 05.09.2009 00:52 »
Joel-san Administraattori * Viestejä: 938 Basaaripisteet: 3 Profiili Voiko hevospelejä käyttää tarot–kortteina ennustuksessa?
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #1103 : 05.09.2009 17:55 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili My Horse and Me 2 on keräilyharvinaisuus. Ensimmäinen suomenkielinen DS -peli.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #1104 : 08.09.2009 19:07 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Broken Sword 2 kirpparilta, 50 senttia. Pahvikansia ei harmillisesti ollut mutta muuten loistavassa kunnossa. Saa nähdä jos sitä vaikka jaksais pelatakkin.
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #1105 : 09.09.2009 18:29 »
Frank Jäsen Viestejä: 937 Basaaripisteet: 3 Profiili Professor Layton and the Diabolical Boxin US-versio Play-Asiasta hintaan n. 27.95€ + postit.
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #1106 : 10.09.2009 17:43 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Colin Mcrae Dirt 2 (PS3) - Verkkokauppa.com, ahvenanmaa (43,90 €)

Halpaa on. Eipä tule brittiläisistä verkkokaupoistakaan ostettaessa yhtään halvemmaksi. Eikä edes postikuluja!


Kävin jo tänään kuikuilemassa paljonko kivijalkakaupat nyhtävät Dirtistä. 10 senttiä vajaata 70 euroahan siellä hintalapuissa heilui. Joo ei, mieluummin odottelen ensi viikon loppuun ja säästän rutkasti.

Pitkään aikaan ei ole muuten tullut uutta peliä ostettua. Dirt 2:n demo on viihdyttänyt siinä määrin, että nyt oli pakko, varsinkin Verkkiksen suoratoimitusten hinnoilla. Seuraava ostos saattaapi olla GT5, ellei Wiin uudelleen hankkiminen kiilaa väliin ennen joulua...
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #1107 : 10.09.2009 18:12 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 908 Basaaripisteet: 0 Profiili

Wiin uudelleen hankkiminen? Mun viimeiset ostokset kyseiselle laitteelle olivat Super Mario Galaxy ja Twilight Princess, molemmat jäi kesken. Taitaa olla yli vuosi, kun viimeksi laitteeseen koskin.

Onko tolle oikeasti tullut jotain pelaamisen arvoisia helmiä? Siis RE4:n tasoisia pelejä, joita ei voi jättää kesken.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #1108 : 10.09.2009 18:25 »
Stavros Jäsen Viestejä: 81 Basaaripisteet: 13 Profiili


Wiin uudelleen hankkiminen? Mun viimeiset ostokset kyseiselle laitteelle olivat Super Mario Galaxy ja Twilight Princess, molemmat jäi kesken. Taitaa olla yli vuosi, kun viimeksi laitteeseen koskin.

Onko tolle oikeasti tullut jotain pelaamisen arvoisia helmiä? Siis RE4:n tasoisia pelejä, joita ei voi jättää kesken.

Metroid Prime Trilogy?

Oikeastaan ainoa peli, joka Wiin pelikokoelmasta kiinnostaa. En taida kuulua Wiin kohderyhmään.
Elämä on kuin sardiinipurkki - kaikki me etsimme purkin avainta.
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #1109 : 10.09.2009 18:28 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili
Onko tolle oikeasti tullut jotain pelaamisen arvoisia helmiä?
Nyt kun muistutit niin Metroid Prime Trilogy julkaistiin vähän aikaa sitten. Sen ostoa voisi harkita. Halvimmillaan 30GBP + toim. (valitse United Kingdom kun se sitä kuitenkin kysyy), jää alle 40€ toimitustenkin kanssa.

Mutta muuten on tainnut olla aika heikkoa tuo peli tarjonta Wiille.

(Beaten by Stavros)
tallennettu
Sivuja: 1 ... 32 33 34 35 36 [37] 38 39 40 41 42 ... 95
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines