Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 30 31 32 33 34 [35] 36 37 38 39 40 ... 95
Tulostusversio
Aihe: Peliostokset  (Luettu 840695 kertaa)
Vs: Peliostokset « Vastaus #1020 : 26.05.2009 20:16 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW
Tuossahan oli sellainen hetki ennen kuin EB Games/Gamestop tänne rantautui ettei PS1-pelejä saanut oikein mistään fyysisestä liikkestä (jotain tiettyjä divareita, cash storeja sun muita lukuunottamatta, aika harvoin tuli sellaisissa käytyä). Huutonetistä ei oikein viittinyt ostella kun ne kiinnostavat pelit tahtoi olla niin arvokkaita. Vaikka Gamestop noin yleisesti on aika ryöväystä niin oon kyllä kiitollinen että kierrättävät noita vanhoja pelejä. Noitten PS1-pelienkin valikoima tuntuu vaihtelevan ihan mukavasti, ja noita löytöjä on tullut tehtyä melko tiheään tahtiin.

Pelitalossa on aina ollut satojen nimikkeiden PS1 valikoima, vaikka tällä hetkellä valikoima onkin huonoimmillaan. Nettikauppa kun on (fyysisen liikkeen lisäksi) niin hyvät pelit tuppaavat lähtemään aina heti, siinä missä GameStopin vuorien alta voi jotain löytöjä tehdäkin.


Se miinus asiantuntevissa liikkeissä toki on, että siellä ei Tombit ja Suikodenit ole kympin hintaisia, mutta vastavuoroisesti saat vaihdossakin niistä enemmän kuin 50 senttiä per peli.

Oikeasti perusvanhukset eivät ennen täydellisiin sijainteihin iskeneitä GameStoppeja (ja OSTAMME PELISI -julisteita) edes tienneet että käytettyjä pelejä voisi jonnekin viedä, puhumattakaan PS1-peleistä. Roskiinkin niitä on kannettu. Nyt ihmiset luopuvatkin niistä pilkkahinnalla vaikka erikoisliikkeessä niistä saisi parhaimmillaan kymmeniä kertoja enemmän hyvitystä.
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #1021 : 28.05.2009 11:12 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Verkkokaupasta jatkossa verottomia pelejä:
http://www.tietoviikko.fi/kaikki_uutiset/article292591.ece?s=r&wtm=tietoviikko/-28052009
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #1022 : 28.05.2009 11:31 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 908 Basaaripisteet: 0 Profiili Pelaajien kannalta hemmetin hyvä juttu. Vaikka play/amazon jne. ajaakin saman asian, niin nyt tuotteiden toimitusajat lyhenevät hintojen pysyessä suunnilleen samoina verrattuna noihin.

Nyt on vissiin muidenkin pakko alentaa hintoja tai laittaa pillit pussiin.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #1023 : 08.06.2009 01:20 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW Savepointin loppuunmyyntejä kävin haistelemassa, ja vähän tyhjiltä hyllyt näyttivät, mitä nyt yksi Ecco II sieltä minulle vilkutteli. 10 euroa oli hinta ja virallisestihan siellä on 20 % ale kaikesta. Myyjä kuitenkin heitti että voidaan keskustella kyllä isommistakin alennuksista, että MegaDrive-kamaa menee ehkä roskiinkin lopulta kun se ei kenellekään kelpaa. Sitten kyselin että onko tavaraa vielä takahuoneessa lisää, ja lopulta löytyi vähän enemmänkin hankintoja.  ;D



G-Con, Rumble Pak, N64:n import-adapteri ja Mother 3 olivat vielä uusia, MegaDrivelle löytyi myös Wonder Boy III sekä kun halvalla sain niin otin vielä kasan looseja Neo Geo Pocket Color -pelejä. (Fatal Fury, SamSho, KoF, Metal Slug, Turf Masters...)

Myös PC-pelejä oli isot kasat takahuoneessa, ja nämä osuivat omaan silmään:



Warhammer 40,000 Epic -peli nyt piti ostaa vaikka en ollut koskaan kuullutkaan siitä. Civilization II: Test of Timessa mukana valtava referenssijuliste, kaikkien ohjekirjojen kanssa painoa paketilla kuin tiiliskivellä. Jagged Allianceja en ole pelannut, mutta priimakuntoinen kakkosen lisäosa lähti mukaan.

Forgotten Realmseista olen tykännyt aina, ja ihan juuri tuli itseasiassa pelattua Eye of the Beholder II läpi.  8) Pool of Radiancen jatko-osa siis myös messiin. Ehkä paras löytö oli kuitenkin tuo Menzoberranzan, ei suinkaan mikään yleinen peli.


Yhteensä koko roskasta 50 euroa. Tiukkaa tinkaamista se tosin vaati ja myös vähän vanhojen muistelua, oltiin kerran oltu samalla messuosastolla Savepointin kanssa kun olin Amolla ollut töissä.

Mutta kannattaa mennä tsekkaamaan mitä siellä vielä on, kaikenlaista sinne vielä jätin. CIB-pelejä siellä oli toki, mutta varsinkin jäi mieleen että siellä oli kova valikoima N64:n parhaita pelejä loosena, kuten Mario Karttia ja Goldeneyeta.
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #1024 : 08.06.2009 01:25 »
kas Jäsen Viestejä: 464 Basaaripisteet: 2 Profiili Jaa että takahuoneesta. Kävin kattomassa niin eihän siellä tavikselle ollut kuin Dreamcast-urheilupelejä ja jotain viime sukupolven pohjasakkaa.
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #1025 : 08.06.2009 01:25 »
Riepu Oh nice. Moderaattori * Viestejä: 984 Basaaripisteet: 2 Profiili
MegaDrive-kamaa menee ehkä roskiinkin lopulta kun se ei kenellekään kelpaa.

Mitäs perkelettä!? Blasphemy! Vai oliko siellä oikeasti Drivelle enää mitään asiallista? Pitäs melkeen koittaa käydä tuolla ennen kuin paikka sulkeutuu lopullisesti.
To defy me is a senseless act which goes against your world's wishes...
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #1026 : 08.06.2009 02:00 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili Se Pool of Radiance: Ruins of Myth Drannor oli muistaakseni aika kuraa ja sen uninstalleri dellasi jotain järjestelmätiedostoja.

Tulipa sit sitouduttua ja hankittua Samurai Shodown 2 ihan ehtana carttina. Jotain 15 euroa + postarit. Ja sit Ikaruga DC:lle 50eur sis postarit. Iibeistä tietty, so yeah. Niin ja Steamista sai pilkkahintaan Freedom Forcea.  Tällä kertaa mahd. tuleva varattomuus on siis my own damn fault.
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #1027 : 08.06.2009 02:08 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW
Jaa että takahuoneesta. Kävin kattomassa niin eihän siellä tavikselle ollut kuin Dreamcast-urheilupelejä ja jotain viime sukupolven pohjasakkaa.

Kyllä myyjä sekä minulle että yhdelle toiselle asiakkaalle sanoi että hyllyssä on kaikki tavara. Sitten kun vähän jutusteltiin, niin yhtäkkiä tuli laatikko ja kassikaupalla tavaraa katseltavaksi, en sitten tiedä miksei ne ole koko ajan esillä. Mutta kyselemään vaan.

Mitäs perkelettä!? Blasphemy! Vai oliko siellä oikeasti Drivelle enää mitään asiallista? Pitäs melkeen koittaa käydä tuolla ennen kuin paikka sulkeutuu lopullisesti.

Oli siellä vielä pari hassua peliä, siis urheilujen lisäksikin.

Se Pool of Radiance: Ruins of Myth Drannor oli muistaakseni aika kuraa ja sen uninstalleri dellasi jotain järjestelmätiedostoja.

Juu, näin Wikipediasta luin, eipä siis tarvitse peliä koittaa pelata. ;)

Tulipa sit sitouduttua ja hankittua Samurai Shodown 2 ihan ehtana carttina.

Siis onko sulla Neo-Geo AES?
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #1028 : 08.06.2009 02:13 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili

Tulipa sit sitouduttua ja hankittua Samurai Shodown 2 ihan ehtana carttina.

Siis onko sulla Neo-Geo AES?

Ei vielä, mutta otin semmoisen hankinnan ihan todelliseksi projektiksi. Tsekkailen nyt hintoja ja syksyllä sit hankin semmoisen oikeasti, kun pääsee herrojen rahoille. 
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #1029 : 08.06.2009 14:22 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili Ois Mother 3 mullekin kelvannut.
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #1030 : 09.06.2009 20:06 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili

Päätin hieman sivistää itseäni ja ostin jenkkien PlayStation Storesta Castlevania: Symphony of the Nightin hintaan 10$ eli about 7,40€. Samalla tämä on meikän kunnollinen ensikosketus Castlevania-sarjan peleihin.

Nyt joku pari tuntia olen tätä vääntänyt ja tykkään. Toiminta toimii hyvin ja RPG-elementit lisäävät innostusta. Diggaan siitä, että linnasta löytyy parempia aseita ja varusteita, ja että hahmo saa leveleitä. Grafiikka on myös varsin nättiä ja musiikki on loistavaa, kuten tiesinkin odottaa.

Jos nyt jotain paskoja puolia pitää mainita, niin ääninäyttely on kohtuu perseestä, ainakin prologissa.  ;D Onneksi Alucard kuulostaa ihan siedettävältä. Melkein silti voisi olla ihan ilman ääninäyttelyäkin. Noh, oppii sitä vain arvostamaan sitä ääninäyttelyn laatua, jota pääsi kuuntelemaan MGS:ssä vain pari vuotta myöhemmin.

Edit:
Huikea typo...


« Viimeksi muokattu: 09.06.2009 20:21 kirjoittanut despire »
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #1031 : 09.06.2009 20:13 »
Xerobos Jäsen Viestejä: 336 Basaaripisteet: 0 Profiili
Jos nyt jotain paskoja puolia pitää mainita, niin ääninäyttely on kohtuu perseestä, ainakin prologissa.  ;D Onneksi Alucard kuulostaa ihan siedettävältä. Melkein silti voisi olla ihan ilman ääninäyttelyäkin. Noh, oppii sitä vain arvostamaan sitä ääninäyttelyn laatua, jota pääsi kuuntelemaan MGS:ssä vain pari vuotta myöhemmin.
:o

SotN:issa on pelihistorian parasta ääninäyttelyä Resident Evilin ohella.
(Killzone 2:ssa) "Seiniä ja sillankaiteita pitkin pomppiessa tuli tosin enemmän mieleen Mirror's Edgen pelaaminen kuin karskin toimintapelin"
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #1032 : 09.06.2009 20:15 »
ZepKi Jäsen Viestejä: 308 Basaaripisteet: 0 Profiili
Jos nyt jotain paskoja puolia pitää mainita, niin ääninäyttely on kohtuu perseestä, ainakin prologissa.  ;D Onneksi Alucard kuulostaa ihan siedettävältä. Melkein silti voisi olla ihan ilman ääninäyttelyäkin. Noh, oppii sitä vain arvostamaan sitä ääninäyttelyn laatua, jota pääsi kuuntelemaan MGS:ssä vain pari vuotta myöhemmin.

Tota oon itekki miettiny, muhunkaan ei iske yhtään SoTNin ääninäyttelyt. Muuten kyllä mielestäni on loistava peli.

RGB-elementit
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #1033 : 09.06.2009 20:20 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili
 :lol:  :lol:

Joo, osaan kirjottaa....
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #1034 : 10.06.2009 09:06 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Joku mummo oli myymässä PS1-pelejä torilla parilla eurolla. Ostin alkuperäisen, täydellisessä kunnossa olevan Dino Crisis ykkösen. En ollut ennen pelannut läpi, mutta yllättävän hyvä peli kyseessä ja edelleen täysin pelattava.
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #1035 : 10.06.2009 13:54 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Joku mummo oli myymässä PS1-pelejä torilla parilla eurolla. Ostin alkuperäisen, täydellisessä kunnossa olevan Dino Crisis ykkösen. En ollut ennen pelannut läpi, mutta yllättävän hyvä peli kyseessä ja edelleen täysin pelattava.

Joo se on vähänkuin ressa 1.5 tai jotain. Ihan hyvä peli ja puzzlet oli muistaakseni ihan haastavia.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #1036 : 10.06.2009 15:27 »
Doinkki Öy Jäsen Viestejä: 587 Basaaripisteet: 0 Profiili Ite en koskaan Dino Crisisia kakarana läpi päässyt, mutta hui hitto, että se osasikin olla silloin pelottava. Muistan elävästi paniikin jonka koin rexin mylviessä sen ison ikkunan läpi...  :o

Tosin olen aina ollut melkoinen paskahousu näiden spookypelien kanssa. RE4 vielä menee mutta esmes Silent Hill 3 on ollut yli 5 vuotta jäissä.
Voice of The World.
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #1037 : 11.06.2009 22:38 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Menin ostamaan Castlevania: Dawn of Sorrowin Play.comin kautta joltain dudelta hintaan 21€. Pitää se Order of Ecclesia sitten vähän myöhemmin.

Pelin anime-tyyliset hahmot eivät viehätä läheskään yhtä paljon kuin Ayami Kojiman taide, mutta kai mä sitä kestän. Toisaalta taas diggaan SotN:n tyylisestä ison linnan tutkimisesta, jota Ecclesiasta ei oikein löydy käsittääkseni. Ja jotain turhaa styluksen käyttöä tästäkin näköjään löytyy, mutta ei onneksi paljoa. Ja se, että tämä muistuttaa paljon SotN:ia on vain plussa meikän mielestä  :)
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #1038 : 11.06.2009 22:46 »
Zuor Jäsen Viestejä: 180 Basaaripisteet: 2 Profiili
Menin ostamaan Castlevania: Dawn of Sorrowin Play.comin kautta joltain dudelta hintaan 21€. Pitää se Order of Ecclesia sitten vähän myöhemmin.

Pelin anime-tyyliset hahmot eivät viehätä läheskään yhtä paljon kuin Ayami Kojiman taide, mutta kai mä sitä kestän. Toisaalta taas diggaan SotN:n tyylisestä ison linnan tutkimisesta, jota Ecclesiasta ei oikein löydy käsittääkseni. Ja jotain turhaa styluksen käyttöä tästäkin näköjään löytyy, mutta ei onneksi paljoa. Ja se, että tämä muistuttaa paljon SotN:ia on vain plussa meikän mielestä  :)

Jooh, jotain magic sealeja tjms piti aina styluksella piirrellä. Helppoa hommaa, ei ainakaan minua haitannut pelatessa. Eikä niitä edes käytetty kauhean usein, jos nyt oikein muistan.
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #1039 : 11.06.2009 22:52 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili
Menin ostamaan Castlevania: Dawn of Sorrowin Play.comin kautta joltain dudelta hintaan 21€. Pitää se Order of Ecclesia sitten vähän myöhemmin.

Pelin anime-tyyliset hahmot eivät viehätä läheskään yhtä paljon kuin Ayami Kojiman taide, mutta kai mä sitä kestän. Toisaalta taas diggaan SotN:n tyylisestä ison linnan tutkimisesta, jota Ecclesiasta ei oikein löydy käsittääkseni. Ja jotain turhaa styluksen käyttöä tästäkin näköjään löytyy, mutta ei onneksi paljoa. Ja se, että tämä muistuttaa paljon SotN:ia on vain plussa meikän mielestä  :)

Jooh, jotain magic sealeja tjms piti aina styluksella piirrellä. Helppoa hommaa, ei ainakaan minua haitannut pelatessa. Eikä niitä edes käytetty kauhean usein, jos nyt oikein muistan.

Käsittääkseni ainakin bossit pitää viimeistellä piirtämällä styluksella jokin kuvio. Sitten jos kämmii, niin bossi saa vähä elkkua takaisin ja eikun yrittämään uudestaan.
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #1040 : 11.06.2009 23:28 »
Anders Helevete Jäsen Viestejä: 116 Basaaripisteet: 1 Profiili On tullut osteltua viime postauksen jälkeen kaikenlaista, mutta mainittakoon tässä nyt tuoreimmat:

- MadCatz Street Fighter IV Fight Stick, oli muuten maan perkeleen kallis (en muista tarkkaan £80?) ja kuulemma ei kauhean hyväkään, mutta menköön, kun tikkua aika pahasti kaipailen kun Mahvelin julkkari kolkuttelee jo ovella :P

- Bioshock (20€), tosi kieroutunut ja kiehtovan hupaisa peli, diggaan kovasti!

- Ninja Gaiden 2 (30€), vielä en ole päässyt tätä kokeilemaan, kun on ollut Bioshocki ja Puzzle Questi työn alla näin yksinpeleistä, mutta eiköhän tästä jotain iloa saa irti :)

- Freedom Fighters (XBOX 10€), piru vieköön ei edes toimi eurooppalaisissa 360:issä. Saisivat hemmetti soikoon mainita siinä listassaan, että toimii vain NTSC-konsoleissa -_- jo toinen kerta kun mulle on käynyt näin, ekan kerran Guilty Gear XX:n kanssa. Murr....

- Capcom vs SNK 2: EO (GC 5€), todellakin hintansa väärti todella hauskaa mäiskytystä.

että sillai... vois sitä postailla täällä vähän usiamminkin :P
Pika Pikaa
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #1041 : 12.06.2009 16:34 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Final Fantasy VI:n GBA-versio tuli hommattua eräästä läheisestä peliliikkeestä 30 eurolla viime kuun lopussa. Aluksi oletin tuon olevan käytetty, mutta täysin upouuden ja muoveissa olevan kappaleen sain. Varmaan paras pelaamani Final Fantasy -peli, tai ainakin paras omistamani. ;)

Ja Mother 3 kelpais mullekin.


« Viimeksi muokattu: 12.06.2009 16:42 kirjoittanut Kraidi »
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #1042 : 12.06.2009 17:22 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili
Joku mummo oli myymässä PS1-pelejä torilla parilla eurolla. Ostin alkuperäisen, täydellisessä kunnossa olevan Dino Crisis ykkösen. En ollut ennen pelannut läpi, mutta yllättävän hyvä peli kyseessä ja edelleen täysin pelattava.

Dino Crisis oli kyllä loistava, tosin mitä muutakaan voi odottaa Mikamin tuotokselta. Puzzlet olivat tosiaan haastavia ja peli oli parhaimmillaan ahdistavampi kuin Ressat. Olin myös puolisen vuotta jumissa puzzlessa, jossa piti
Spoileri (osoita katsoaksesi)


Capcomin tankkisimulaattoreista puheen ollen, tuli läpäistyä tässä joku aika sitten RE2 ja RE3 pitkästä aikaa.

Kakkonen on kyllä edelleen rautaa, vaikka 180 asteen käännöstä ja muita pikkujuttuja kaipaakin. Miljöö, soundtrack ja tunnelma ovat sarjan parhaat, aseissa on munaa (zombiet räjähtävät kunnolla palasiksi) ja peli on sopivan haastava ja lyhyt mutta rakenteeltaan nerokas (Leonin ja Clairen omat pelit, lisäskenaariot ja Hunkin ja Tofun minipelit). Oman lisämausteensa tuo myös ääninäyttely, joka on jopa Capcomin mittapuulla niin surkeaa, että jokainen välivideo nousee ihan uusiin ulottuvuuksiin. Vähintään Mikamin veroinen suoritus Kamiyalta.

RE3 olikin sitten liian helppoa räiskimistä, eikä Nemesis enää oikein toiminut kun muisti kaikki paikat ulkoa. Mercenaries-moodi on kuitenkin ihan jees.

Code Veronicaa aloittelin myös uudelleen, mutta saa nähdä jaksanko vaivautua. Se oli muistaakseni aivan liian pitkä ja vittumainen. REmakenkin voisi taas läpäistä, mutta RE0 oli niin paska etten sitä varmaan jaksa ikinä läpi pelata.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #1043 : 13.06.2009 17:42 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili Ennakkotilasin BlazBluen. GGX2 on kuitenkin yx lempparitappelupeleistä ellei jopa ehdoton suosikki, joten toivon sen siirtävän tuon valtikan kunniakkaasti tämän sukupolven konsoleille. Hahmoja voisi olla muutama enemmänkin, mutta ehkäpä vähäinen määrä tuntuu sitten hahmojen laadussa. Tilasin Premium Packin, hintaa reilu 50€. Eipä tuo olisi muuten kiinnostanut, mutta mukana tulee joku extra-DVD, jossa valotetaan hahmojen saloja perustutoriaalien, eksperttien neuvojen, erilaisten hahmokohtaisten strategioiden yms. avulla Ehkäpä niitä katsomalla pääsisi vähän nopeammin peliin sisään ja hiomaan taitojaan.
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #1044 : 14.06.2009 18:19 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Lauantaina tuli käytyä toista kertaa eläissäni Keskisen kyläkaupassa Tuurissa ja mukaan tuli Castlevania: Curse of Darkness PS2:lle, hintaan 19,95€. Täysin heräteostoksena tarttui mukaan ja pikaisen wikipedian ja metacriticin kännykällä selaamisen jälkeen oli asia päätetty. Kohta voisi testata. Toivottavasti ihan ok-peli vaikka ei olekaan 2D.

Sivuhuomautuksena pitää kyllä sanoa myös, että olin todella yllättynyt Keskisen PS2-pelien valikoimasta. Valikoima oli ensinnäkin aika suuri ja hyllyssä oli monia sellaisia pelejä, joita en olisi ikinä uskonut näkeväni kuin jossain erikoiskaupassa. Silmiin osui mm. kymmenkunta Yakuzaa 10€/kpl, tusinan verran tuota Castlevaniaa, useita kappaleita Sly Raccooneja (1-3), God Handeja ja kenties suurimpana yllärinä kaksi kappaletta The Mark of Kri peliä uutena. Varmaan Suomen ainoat muoveissa olevat Mark of Kri-pelit, itse ostin omani käytettynä viime vuonna GameStopista. Enempää en nyt tähän hätään muista, mutta laskin viitisentoista vähän "harvinaisempaa" peliä, jos niin nyt voi sanoa. Paremmassa rahatilanteessa olisi voinut mukaan lähteä parit muutkin pelit.


Edit:
Jenkkien PlayStation Storesta lähti PS1:n Castlevania Chronicles, eli ekan Castlevanian remake reilulla 4 eurolla...


« Viimeksi muokattu: 15.06.2009 00:46 kirjoittanut despire »
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #1045 : 15.06.2009 17:36 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili
Lauantaina tuli käytyä toista kertaa eläissäni Keskisen kyläkaupassa Tuurissa ja mukaan tuli Castlevania: Curse of Darkness PS2:lle, hintaan 19,95€. Täysin heräteostoksena tarttui mukaan ja pikaisen wikipedian ja metacriticin kännykällä selaamisen jälkeen oli asia päätetty. Kohta voisi testata. Toivottavasti ihan ok-peli vaikka ei olekaan 2D.

Yllättävän jees oli tuo Curse Of Darkness vaikka saikin suht kehnot arvostelut. Ympäristöt ovat monotonisia, mutta muuten hahmon kehittäminen ja vihollisten mätkiminen toimivat hyvin. Ja musiikit ovat tietenkin helvetin kovat.

Hämärät j-rope ostokset jatkuvat. Tällä kertaa poistin Ar Tonelico 2:sen brittiamazonista sekä Wild Arms 5 Collectors Editionin ranskisten amazonista. Collectors Editionissa on pahvikannet ja 80-sivuinen artbook messissä.

Tuo Wild Arms koki saman kohtalon kuin ensimmäinen Ar Tonelico ja jäi julkaisematta Briteissä sekä suurimassa osassa Eurooppaa. 505 Games handlasi hyvin nämä julkaisut ja pisti pelit ulos ainoastaan Ranskassa ja Italiassa. (mahdollisesti Espanjassa?)

tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #1046 : 20.06.2009 23:30 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Tuli innostuttua hommaamaan DS:lle pelattavaa oikein urakalla. Jo tilatun GTA:n lisäksi hommasin:

Contra IV 17 eunukkia
Metroid Pinball 10 eunukkia
Castlevania Portrait of Ruin 10 eunukkia

Posteineen siis jenkeistä. Contra nyt oli varma nakki ja Metroid Pinball oli muistaakseni eri hauska kun TK:lla joskus tesmasin. Hyvä peli myös jos kaverit/nainen haluavat pelailla. PoR on kuulemma paska, mutta pitää se läpäistä ennen Ecclesiaa.

Tetris DS pitäisi jostain löytää, mutta lienee jo nykyään kiven alla?
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #1047 : 21.06.2009 01:02 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili

Tetris DS pitäisi jostain löytää, mutta lienee jo nykyään kiven alla?
http://www.thehut.com/hut/8543470.product
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #1048 : 21.06.2009 11:22 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Melko suolaista noin vanhaksi peliksi. Mutta jos ei jenkeistä löydä niin sitten vaikka tuolta.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #1049 : 21.06.2009 11:39 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili Nintendon peli, joten tuskin tuota saa paljoa halvemmalla mistään. Jenkkipainoksetkin on myyty loppuun jo aikaa sitten ja Nintendo öv Ameerika on varmistanut ettei aio enää tuottaa uutta erää ikinä koskaan milloinkaan, joten jenkkilässä siitä saattaa joutua maksamaan käytettynäkin enemmän. Tuo on aikalailla halvin hinta, jolla sitä saa uutena TheHutin tyylisistä nettikaupoista. Amazonista tai eBaystä voi varmaan saada halvemmallakin.
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Sivuja: 1 ... 30 31 32 33 34 [35] 36 37 38 39 40 ... 95
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines