Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 29 30 31 32 33 [34] 35 36 37 38 39 ... 95
Tulostusversio
Aihe: Peliostokset  (Luettu 840702 kertaa)
Vs: Peliostokset « Vastaus #990 : 08.04.2009 19:00 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili


Mana Khemian spessuboksi tuli Playsta, mukana oli OST ja joku minijuliste. Ihan ok peliltä vaikutti nopean testin perusteella, tosin vähän liiankin perus Gust-settiä.

Keskustasta tarttui messiin myös makea Edgen juhlanumero. Kansiahan on 200 erilaista ja jokaista on julkaistu 200 kpl. Ihan mukava ylläri, että löytyi tuollainen old-school Celes-kansi.
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #991 : 17.04.2009 19:27 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Beyond Good & Evilin nappasin tänään GameStopista kun ylimääräistä sattui olemaan mukana (vaihteeksi). Käytetty, 13 euroa, hyväkuntoinen ja PS2:lle. Enköhän pääse tuonkin kimppuun sitten kun olen saanut alta pari muuta nimikettä, puuh...

Jade on håt.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #992 : 19.04.2009 21:21 »
Riepu Oh nice. Moderaattori * Viestejä: 984 Basaaripisteet: 2 Profiili Kouluhommia kun pitäisi oikeasti jopa tehdä, niin tietenkin juuri silloin taskujen pohjilta löytyy sen verta rahaa, että mieleen hyppää ajatus uuden pelin ostosta. Koska henkinen väsymyskin vieläpä vaivasi eilen kohtuu paljon, en jaksanut edes vaivata ajatusta hetki sitten päähäni tulleelle idealle, vaan päätin marssia suoraa päätä kauppaan ja poimia viimein mukaani Disgaea 3: Absence of Justicen. Peli on toki jo aiemmin ollut ostoslistalla, mutta viimeksi pelaamani Nippon Ichin pelit, Soul Nomad sekä Makai Kingdom, ovat saaneet laatunsa johdosta minut useampaan otteeseen ensin miettimään ja lopulta lykkäämään kolmannen Disgaean ostoa. Pelko kun uusimman osan tasosta on hieman silloin tällöin vaivannut. En osannut edes olla varma, riittäisikö minulla kiinnostus enää näitä Nipponin kohtuu samanlaisia pelejä kohtaan.

Näin 11 tunnin ja kolmen chapterin jälkeen voin onneksi sanoa, että hinku palata pelin pariin on selkeästi olemassa. Jo pelkkä perinteisempi Disgaea-meno on selkeästi riittänyt pitämään intoa yllä, ja vieläpä varsin selkeästi toista osaa kiinnostavammat hahmot ja dialogi ylipäätänsä tukevat peli-ilon syntyä loistavasti. Ylimielinen päähenkilö ja muutenkin kieroutuneempi maailma tuovat hyvän hengen pelaamiseen, joka vastaa jo melkein Hour of Darknessin vastaavaa. Prinnytkin kuulostavat melkein itseltään.

Varsinaisia pettymyksiäkin on toki tullut vastaan muutaman uudistuksen kohdalla. Ulos potkitun vanhan Weapon Mastery -systeemin tilalla oleva manalla pyörivä kykykauppa ei oikein saa muun muuassa lämpenemään, kun uusien hahmoluokkien tekeminen olekaan enää aivan niin vapaata kuin ennen. Sentään eri hahmojen erikoiskykyihin ja bonuksiin liittyvät Evilityt ja niiden ostot saavat kyllä siunaukseni. Onhan myös Magichange-käsky taisteluissa kieltämättä todella hieno idea, joka kannustaa käyttämään hirviöluokan hahmojakin.

Suurimmaksi osaksi siis fiilis on todella hyvä. En maltakaan odottaa koska pääsen bonusjahtiin ja kunnon grindailun makuun :)


« Viimeksi muokattu: 04.03.2010 21:49 kirjoittanut Riepu »
To defy me is a senseless act which goes against your world's wishes...
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #993 : 19.04.2009 21:35 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Lauantaina tuli käytyä Jumbossa pyörimässä, kun kauniimpi puolisko oli uusien kenkien tarpeessa. No meikällä tietysti oli idena tsekata paikallinen GameStop ja muut alan liikkeet.

Joku täällä mainosti kuinka GameStopeista löytyy PS3:n Ratchet & Clank: Quest for Booty -peliä käytettynä kympin hintaan, joten toiveissani oli pelin löytäminen ja mielellään kohtuu edullisesti. No sattuihan se peli sieltä hyllystä silmään, mutta hintaa oli mieltä lämmittävät 35 euroa. Hitusen liikaa meikän mielestä, kun peliä saa PlayStation Storesta kympillä vielä pari päivää. Kävin sitten kommentoimassa myyjällekin asiasta, toivoen jonkinmoista kommenttia tyyliin: "No se on kyllä varmaan sitten joku vanha hinta. Pistetäänpäs parin kympin pudotus hintaan, kun olette niin hieno mies." No tietenkään mitään tuollaista ei tullut vastaukseksi, vaan jotain epämääräistä pelien vaihtopolitiikasta jota en enään muista. No, se peli jäi sinne hyllylle sitten.

Lisäksi bongasin hyllystä Zone of the Endersit ja kakkosen ostamista hetken aikaa mietinkin. Päätin sitten lopulta, että ei nyt viitsi sijoittaa mechailuun vaikka halpa ja hyväkuntoinen se peli olikin. Harmittamaan jäi oikeastaan se, että en ottanut mukaan yhtä hyväkuntoista PS2:n Resident Evil 4:sta à 13€. Pelin Wii-versiohan mulla oli, mutta ei ole enään, joten se PS2-versio on ikäänkuin ostoslistalla.

Kiitettävä kasa PS1-pelejäkin löytyy aina tuolta Jumbon GameStopista, mutta ei mitään erityisen kiinnostavaa tällä kertaa.

Lopputuloksena Jumbon reissulta siis: No games for me eikä kenkiäkään löytynyt  ;D



Mutta jottei nyt ihan offariksi mene, niin ostin äsken PlayStation Storesta sen R&C: Quest for Bootyn  -  kympillä. Houkutus kävi liian suureksi, kun huomasin että "lompakossa" oli valmiiksi jo 4,5 euroa. 3180MB:n kokoinen "minipelihän" tuo on, joten tuossa toista tuntia se on jo lataillut. Nyt näyttää olevan 97%, joten kohta pääsee testaamaan  :)
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #994 : 19.04.2009 22:03 »
kas Jäsen Viestejä: 464 Basaaripisteet: 2 Profiili No perhana, Kampin Gamestopissa niitä oli kympillä ainakin kuusi tai seitsemän kappaletta, kun tuosta ilmoittelin.
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #995 : 24.04.2009 00:00 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Kaverin kanssa pelattiin tänään PS1:n Fighting Forcea, kun hän esitti ääneen toiveen että saisi PS1:n Future Cop L.A.P.D. tulla tuonne PlayStation Storeen. Kyseisen pelin demoa väännettiin joskus tenavana kyllä aivan helvetisti, mutta itse peliä ei tullut koskaan hankittua/löydettyä mistään.


No eikös se perkele sitten pamahtanut äsken sinne PlayStation Storeen!  :lol: Sinne meni viisi euroa..
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #996 : 24.04.2009 21:22 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Iski hirveä Halo-kuume kun intissä juteltiin parin tyypin kanssa kyseisistä peleistä. Nyt lomilla oli kaivettava Halo 3 hyllystä ja latasin uusimman karttapaketin.  8)
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #997 : 11.05.2009 01:11 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Tuli tuossa tutkiskeltua, mikäli PlayStation Storeen olisi tullut jotain kiinnostavaa ja silmiin osui Savage Moon -pelin trial-versio. Peli on aina välillä pomppinut silmille Storea selatessa, joten päätin tarkistaa että minkälaisesta pelistä oikein on kyse.

Ja kyseessähän on siis tower defence -tyypin edustaja, jossa tavoitteena on suojella omaa kaivostukikohtaasi vihamielisiltä ötököiltä jossain jumalan hylkäämällä asteroidin palasella. Demossa pääsi pelaamaan muutamaa kenttää ja meno oli koukuttavaa. Parin kentän jälkeen päätin sitten ladata pelin kokoversion, hintaan 8€.

Tower Defence -peleistä meikällä ei hirveästi kokemusta ole, mutta viitisen kenttää olen nyt pelannut ja tykkään. Suosittelen, jos kaipaatte jotain pikkupeliä PS3:lle  :)
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #998 : 11.05.2009 06:23 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili Jos kiinnostaa pelata lisääkin tuon tyyppisiä pelejä, niin kannattaa tutustua Pixeljunk Monstersiin. Siinä on moninpelikin.
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #999 : 11.05.2009 08:25 »
tiong tng @ QuakeNet, IRCNet, NetGamers Jäsen Viestejä: 321 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW PSN:n TD-peleistä löytyy myös sellainen indie-helmi kuin Comet Crash, tosin tällä hetkellä vain USA-storesta. Perinteisen tornimazettamisen lisäksi pelissä pitää spawnata vastustajille lähteviä tyyppejä itse, mikä tuo peliin mukavasti aivan uuden lähestymistavan. Ulkoasu ei ehkä ihan selkein mahdollinen ole, mutta eipä tuosta kauheasti voi valittaa kun mukana on mm. 3 pelaajan co-op sekä neljän pelaajan versus (offlinessä molemmat), jota on tullut hakattua tässä viime viikkoina kymmeniä tunteja kavereiden kanssa.
:: tiong ~ Xbox One, PS4, PS3, Wii, Xbox 360, Xbox, PS2, GC, PC, PSX, DS Lite ::
:: Gamertag: tiong fi ::
:: PSN: tiong_fi ::
:: i5 3570K, 16GB DDR3 1600MHz, HD7950 3GB ::

:: http://twitter.com/tiong_fi
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #1000 : 11.05.2009 17:52 »
ZepKi Jäsen Viestejä: 308 Basaaripisteet: 0 Profiili
Perinteisen tornimazettamisen lisäksi pelissä pitää spawnata vastustajille lähteviä tyyppejä itse, mikä tuo peliin mukavasti aivan uuden lähestymistavan.

Tower Warsit WV3:sessa pyörii samalla menolla, ja ei iske läheskään niin paljon kuin ihan normi TD:t. Löytyykös siis myös ihan normaali TD?
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #1001 : 11.05.2009 19:44 »
kas Jäsen Viestejä: 464 Basaaripisteet: 2 Profiili
Perinteisen tornimazettamisen lisäksi pelissä pitää spawnata vastustajille lähteviä tyyppejä itse, mikä tuo peliin mukavasti aivan uuden lähestymistavan.
Tulee Battle for Middle-Earth 2:n tower mod mieleen. Siinä oli sitä jotain.
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #1002 : 14.05.2009 00:21 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili Ristiriitaisesta vastaanotosta huolimatta päätin tilata Sacred 2: Fallen Angelin PS3:lle VG+:sta n. 40 eurolla. Monien mielestä tuo tuntuu olevan bugeista sun muista huolimatta pohjimmiltaan hyvä häckensläshi, vaikkei se tuokaan genreen mitään uutta. On ollutkin ikävä loottien maailmaan. Viimeksi pelasin jotain Champions of Norrathia PS2:lla 4-5 vuotta sitten, joten on ihan kiva palata pitkästä aikaa kyseisen genren pariin. Eipä nykyisillä konsoleilla ole mitenkään erityisen hyvä hack 'n slash -valikoima, joten Sacred 2 vois olla tähän väliin ihan passeli kokemus.
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #1003 : 14.05.2009 23:42 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili Rag Doll Kung Fu: Fists of Plasticin saa tällä hetkellä ilmaiseksi jenkki-storesta.
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #1004 : 15.05.2009 00:01 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili
Rag Doll Kung Fu: Fists of Plasticin saa tällä hetkellä ilmaiseksi jenkki-storesta.

Kiitoksia tiedosta. Ilmaiset pelit toimii aina. Tuskin tätä olisin ikinä ostanut, mutta näin kelpaa kyllä  :)

Kiinnostaisi vain tietää, että mihin vittuun jäi se ilmainen Wip3out HD, jonka uusien itävaltalais-storeen rekanneiden piti saada...  :(
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #1005 : 15.05.2009 00:24 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili Sen saivat ilmeisesti vain ne, jotka loivat ensimmäisen PSN-tunnuksensa.
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #1006 : 15.05.2009 12:11 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Pistin tässä vastikään viimein Professor Laytonin tulemaan, Gamestationista, hinta postien kanssa kolmenkympin hujakoilla euroja. Lähinnä ensiviikkoisen ulkomaanreissun yllyttämänä nyt, kun GTA: Chinatown Wars napsahti läpi, eikä sillä ihan koko reissua jaksa pelkästään dorkaillakaan.

Toivottavasti se vaan ehtii perille asti ennen kuin allekirjoittanut lähtee. Vetää meinaan just ikävästi tiukoille.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #1007 : 17.05.2009 19:51 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Blogissanikin hehkutettu Action Man: Operation Extreme on nyt osa kokoelmaani. Paikallinen peli- ja kirjakellari oli viimeistä kertaa auki, niin piti käydä vähän etsimässä kaikkea.

Cd-levyjä pääasiassa katsoin, mutta huvikseni päätin katsoa pelihyllytkin. Siellä se oli - Action Man. Tarkistin kannet: Kunto.. Hyvä! Tarkistin löytyykö ohjeet: Ohjeet.. Löytyy! Nostan cd:n ja tsekkaan kunnon: CD:n kunto.. Pikkunaarmuja vain!

Ostin kolme cd:tä ja tämän pelin, yhteensä 12 euroa meni. Haukkukaa peliä vaan paskaksi, mutta Action Man-pelillä on jonkunlainen tunnearvo ja ylpeänä voin esitellä sitä kokoelmani helmenä.  8)
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #1008 : 18.05.2009 13:35 »
Stavros Jäsen Viestejä: 81 Basaaripisteet: 13 Profiili
Ennakkotilasin VG+:sta SMT: Devil Summoner 2: Raidou Kuzunoha vs King Abaddon:in PS2:lle.
Ja tänään se tuli!
Spoileri (osoita katsoaksesi)
Näyttäisi olevan #31942. Päälle 51000 on suurin numero, mitä olen nähnyt jonkun saavan, eli ei tämä nyt mikään harvinaisuus ole.
Mutta en minä tätä sen takia hankkinutkaan, vaan itse pelin takia. Ykkösosa oli niin hyvä, että tämä oli pakko saada.
Pitää vielä hetki ihailla tuota pakkausta ja sitten aloittaa armoton pelaaminen.
Elämä on kuin sardiinipurkki - kaikki me etsimme purkin avainta.
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #1009 : 18.05.2009 17:49 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Pistin tässä vastikään viimein Professor Laytonin tulemaan, Gamestationista, hinta postien kanssa kolmenkympin hujakoilla euroja. Lähinnä ensiviikkoisen ulkomaanreissun yllyttämänä nyt, kun GTA: Chinatown Wars napsahti läpi, eikä sillä ihan koko reissua jaksa pelkästään dorkaillakaan.

Toivottavasti se vaan ehtii perille asti ennen kuin allekirjoittanut lähtee. Vetää meinaan just ikävästi tiukoille.

Ja tänäänhän se tuli. Lennot ja junamatkat pelastettu. :)
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #1010 : 22.05.2009 01:59 »
Riepu Oh nice. Moderaattori * Viestejä: 984 Basaaripisteet: 2 Profiili PlayStation 2 ei ota kuollakseen ainakaan minun silmissäni. Eilen oli jälleen se aika kuukaudesta, kun matkani vei läheisiin kauppoihin näiden tarjontaa ihailemaan, ja kun oli aika palata kotiin pullotti mukana roikkuneessa muovikassissa kolme PS2-peliä: Zone of the Enders: The 2nd Runner ("Special Edition"), Arc: Twilight of the Spirits sekä Atarin Transformers. Pelit kun olivat vielä käytettyjä, kertyi reissulle hintaan vajaan 19 euron edestä.

Mikä kuitenkin tekee tästä shoppailusta minulle merkittävän on se, että peleistä oikeastaan jokainen on tuntunut eräänlaiselta "pakko saada edes joskus" -tekeleeltä erinnäisistä syistä johtuen. Vuosia sitten muun muuassa muistan kuolanneeni Arcin perään, Transformers houkutteli maineensa takia ja Z.O.E2 taas kiinnosti siksi, että ensimmäinen osa loppui niinkin lyhyeen ja typerästi, että pakkohan tätä oli lisää saada. Juuri 2nd Runner onkin tällä hetkellä tuntunut ehdottomasti parhaimmalta hankinnalta, sillä peli on viimein sitä, mitä oikeastaan ekalta osalta jo odotin. Tarina tuntuu olevan tärkeämmässä osassa ja välipätkiä suorastaan odottelee eikä toiminnan saama "lisämunakkuus" ja vähän korkeammalta tuntuva vaikeusaste ole ollut yhtään haitaksi. Tätä peliä onkin ollut ilo pelata välillä jopa rasittavasta kamerasta huolimatta.

Peleistä muutkaan eivät tietenkään ole olleet hassumpia, vaikka mestariteoksista kaukana nyt ollaankin. Transformers on ollut mukava toinen toimintapaukku Enderssin rinnalla, vaikka Autobottien kontrollointi joskus rasittavalta tuntuukin. Arc taas vastaavasti on mukavan kevyt  "SRPG" kivoilla ideoillaan. Pidän erityisesti siitä, että vihollisten tiputtamat rahat ja muut varusteet on kerättävä itse jos niitä haluaa. Harmi tosin, että Arcin köykäinen ja hidas animaatio lähes joka osa-alueella tekee pelistä todella hidastempoisen pelattavan ja näin ollen välillä todella tylsähkön. Vähän kerrallan kun kuitenkin pelailee niin kyllähän tuo tuosta.
To defy me is a senseless act which goes against your world's wishes...
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #1011 : 22.05.2009 02:15 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili Sanottakoon ensin, ettei Transformers sinänsä kiinnosta hevonv****akaan, mutta silti Transformers-peli yltää kyllä helpostikin mun PS2 Top 10 tai ehkä jopa Top 5 listaan ihan vain sen pelillisten meriittien ansiosta. Saattaahan se tuntua aluksi vähän kömpelöltä, mutta siihen tottuu eikä se pienen opettelun jälkeen ole aivan niin kömpelö. Suht korkea vaikeustaso yhdistettynä monipuolisiin kustomisointi-mahdollisuuksiin ja eeppisiin robottitaisteluihin = länsimaista "mecha"-parhautta.

Ei ehkä kannattaisi pelata Zone of the Endersiä sitä ennen, koska aikalailla jokainen peli tuntuu sen jälkeen auttamattoman hitaalta ja kömpelöltä.  :lol:
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #1012 : 24.05.2009 16:27 »
blindside Jäsen Viestejä: 151 Basaaripisteet: 1 Profiili
Tykkään välillä pistäytyä paikallisissa Gamestopeissa (suur-Helsingin alueella) kaivelemassa niiden PS1-laareja/hyllyjä, sieltä löytyy välillä aarteita. Tänään löytyi CIB(? kotelo hajalla, ohjekirja hyvässä kunnossa, pelilevyssä vain hiusnaarmuja) Castlevania Symphony of the Night 8 euron hintaan. Viimeksi mukaan lähti hyväkuntoinen Vagrant Story, sitä aikaisemmalla kerralla Klonoa 1 kaverille. Vielä ku tulisi Tombi joku päivä vastaan ni voisin olla suht tyytyväinen pieneen PS1-kokoelmaani. Tietty en sanoisi ei Suikodeneille sun muille mutta Tombia haluaisin oikeesti pelata!

Tombi hankittu. Löytyi Vuosaaren Gamestopista CIB, 7,90e. Pelilevy on ihan karseessa kunnossa mutta peli on kohta pelattu läpi ilman jäätymisiä tai muita ongelmia, joten saa toistaiseksi ainakin kelvata. Ainakin niin kauan kunnes tulee parempikuntoinen vastaan.
"The ships hung in the sky in much the same way that bricks don't."
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #1013 : 24.05.2009 20:43 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili
Tombi hankittu. Löytyi Vuosaaren Gamestopista CIB, 7,90e. Pelilevy on ihan karseessa kunnossa mutta peli on kohta pelattu läpi ilman jäätymisiä tai muita ongelmia, joten saa toistaiseksi ainakin kelvata. Ainakin niin kauan kunnes tulee parempikuntoinen vastaan.

Tombi on kyllä loistava tasoloikka, hiton aliarvostettu tosin. Pitäisi itsekin viimeistellä jossain vaiheessa tuo. Kannattaa kokeilla myös kakkosta, on myös loistava peli, vaikkei ihan ykkösen meininkiin ylläkään.

Uusimpina hankintoina on Zelda: Wind Waker Amazonista alle parinkympin sekä Dragon Quest V play.comista hintaan 23,5e. Aika hyvin saa vastinetta rahoille tuosta WW-setistä sillä messissä tulee tietenkin Ocarina Of Time sekä Master Quest. Helvetin jees pelailla yhden sukupolven myöhässä näitä pelejä, pikkurahalla saa klassikot hyllyynsä ja pelaaminen maistuu aivan yhtä hyvin vaikka myöhässä pelaileekin.  8)
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #1014 : 24.05.2009 20:48 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili
Tykkään välillä pistäytyä paikallisissa Gamestopeissa (suur-Helsingin alueella) kaivelemassa niiden PS1-laareja/hyllyjä, sieltä löytyy välillä aarteita. Tänään löytyi CIB(? kotelo hajalla, ohjekirja hyvässä kunnossa, pelilevyssä vain hiusnaarmuja) Castlevania Symphony of the Night 8 euron hintaan. Viimeksi mukaan lähti hyväkuntoinen Vagrant Story, sitä aikaisemmalla kerralla Klonoa 1 kaverille. Vielä ku tulisi Tombi joku päivä vastaan ni voisin olla suht tyytyväinen pieneen PS1-kokoelmaani. Tietty en sanoisi ei Suikodeneille sun muille mutta Tombia haluaisin oikeesti pelata!

Tombi hankittu. Löytyi Vuosaaren Gamestopista CIB, 7,90e. Pelilevy on ihan karseessa kunnossa mutta peli on kohta pelattu läpi ilman jäätymisiä tai muita ongelmia, joten saa toistaiseksi ainakin kelvata. Ainakin niin kauan kunnes tulee parempikuntoinen vastaan.
Itseäkin melkein eniten kiinnostaa Gamestopeissa PS1-pelit. Kovuutta kyllä ensimmäinen Pleikkari, kun vieläkin löytää peliliikkeistä pelejä.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #1015 : 24.05.2009 20:56 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Itsekin käyn aina paikan päälle sattuessani tarkastamassa GameStopin käytettyjen PS1 ja PS2 -pelien hyllyt. Välillä tekee ihan hyviä löytöjä ja hinnatkin ovat kohdillaan.

Harmillisesti vain siinä GameStopissa, jossa useimmiten käyn (Sellon GameStop), ei ole ollenkaan PS1-pelejä  :( Jumbossa sentään ihan hyvin aina silloin, kun sinne pääsee...

Tombi ja eka Tenchu kelpaisivat kyllä ainakin. Toivottavasti tulisivat edes PlayStation Storeen. Viimeksikin tuli joku vitun Creatures 3: Raised in Space, joten seuraavaksi tulee toivottavasti jotain laadukkaampaa.
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #1016 : 24.05.2009 21:13 »
blindside Jäsen Viestejä: 151 Basaaripisteet: 1 Profiili
Itseäkin melkein eniten kiinnostaa Gamestopeissa PS1-pelit. Kovuutta kyllä ensimmäinen Pleikkari, kun vieläkin löytää peliliikkeistä pelejä.

Tuossahan oli sellainen hetki ennen kuin EB Games/Gamestop tänne rantautui ettei PS1-pelejä saanut oikein mistään fyysisestä liikkestä (jotain tiettyjä divareita, cash storeja sun muita lukuunottamatta, aika harvoin tuli sellaisissa käytyä). Huutonetistä ei oikein viittinyt ostella kun ne kiinnostavat pelit tahtoi olla niin arvokkaita. Vaikka Gamestop noin yleisesti on aika ryöväystä niin oon kyllä kiitollinen että kierrättävät noita vanhoja pelejä. Noitten PS1-pelienkin valikoima tuntuu vaihtelevan ihan mukavasti, ja noita löytöjä on tullut tehtyä melko tiheään tahtiin.

Harmillisesti vain siinä GameStopissa, jossa useimmiten käyn (Sellon GameStop), ei ole ollenkaan PS1-pelejä  :( Jumbossa sentään ihan hyvin aina silloin, kun sinne pääsee...

Löysin mun Vagrant Storyni juuri tuolta Sellon Gamestopista joskus viime vuoden loppupuolella, ovatko sitten sen jälkeen hankkiutuneet PS1-peleistä eroon? Harvemmin tulee siellä päin käytyä, työasioissa pari kertaa vuodessa ja silloin olen yleensä samalla poikennut katsomassa tilanteen.
"The ships hung in the sky in much the same way that bricks don't."
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #1017 : 26.05.2009 14:37 »
Bus_Ted Jäsen Viestejä: 1 Basaaripisteet: 0 Profiili Savepointissa Vantaan Myyrmäessä on kaikki pelit -20%! Kannattaa käydä väijymässä hyviä löytöjä. 8)
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #1018 : 26.05.2009 17:11 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili
Savepointissa Vantaan Myyrmäessä on kaikki pelit -20%! Kannattaa käydä väijymässä hyviä löytöjä. 8)
Minkäslainen olikaan se laudan sääntöjen suhtautuminen mainostamisaccounteihin?
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #1019 : 26.05.2009 17:30 »
Riepu Oh nice. Moderaattori * Viestejä: 984 Basaaripisteet: 2 Profiili
Savepointissa Vantaan Myyrmäessä on kaikki pelit -20%! Kannattaa käydä väijymässä hyviä löytöjä. 8)
Minkäslainen olikaan se laudan sääntöjen suhtautuminen mainostamisaccounteihin?

Ei täysin sama asia, mutta ainakin itse katson nämä tilanteet sen mukaan mitä säännöissä sanotaan viestien kirjoittamisen kohdalla nettisivustojen mainonnasta:

7. Nettisivujen mainostaminen (omien tai muiden) on sallittua allekirjoituksessa sekä Linkkiketjussa tai muussa vastaavassa aiheessa. Myös muissa viesteissä voi mainita nettisivuistaan, mutta vain jos se liittyy jotenkin olennaisesti keskusteluun. Älä luo mainostusta varten uutta aihetta.

Jos Bus_Ted kuitenkin jatkaa tuota linjaa, niin kyllä siihen puututaan niin kuin on ennenkin puututtu.
To defy me is a senseless act which goes against your world's wishes...
tallennettu
Sivuja: 1 ... 29 30 31 32 33 [34] 35 36 37 38 39 ... 95
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines