Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 14 15 16 17 18 [19] 20 21 22 23 24 ... 95
Tulostusversio
Aihe: Peliostokset  (Luettu 840932 kertaa)
Vs: Peliostokset « Vastaus #540 : 13.03.2008 21:52 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili
Näkikö kukaan muuten sitä Takashi Miiken Ryu ga gotoku-elokuvaa? Harmitti kovasti kun R&A ei tuonut sitä Tampereelle asti :(

Itse en nähnyt. Piti kyllä mennä katsomaan, muttei sitten tullutkaan mentyä. Mutta rupesin itseasiassa juuri latailemaan kyseistä leffaa ja löytyyhän kyseinen pätkä Youtubestakin.

Onko Like A Dragonia muuten julkaistu devulle Japanin ulkopuolella? Itse en ainakaan nopealla vilkaisulla löytänyt mistään nettikaupasta.

Vielä Yakuzasta puheen ollen, onko joku nähnyt niitä aikajanassa peliä ennen sijoittuvia lyhytelokuvia, jotka valottavat päähenkilöiden menneisyyttä vähän lisää? Itse katselin, ja vaikka en pelin juonesta sen syvällisempiä vielä tiedäkkään, olivat lyhytelokuvat silti varsin mielenkiintoista katseltavaa ja syventävät varmaan pelikokemusta.
Osa I @ Gametrailers
Osa II @ Gametrailers
Osa III @ Gametrailers
Osa IV @ Gametrailers


« Viimeksi muokattu: 13.03.2008 22:02 kirjoittanut despire »
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #541 : 13.03.2008 23:22 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili VideoGamesPlussassa oli sen verran kiva alennus 8GB PSP-muistarille, että piti tilata. 70e kuluineen.

Ja jotta tuon saa täyteen kaikkea laillista, niin piti tilata Amazon.co.uk:sta Datelin Battery Tool, jolla Slimmiin saa custom firmwaren. 26e.

Vielä tehokkaampi akku alkuperäisen tilalle, niin käsissä on paras käsikonsoli ikinä.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #542 : 13.03.2008 23:27 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW Fire Emblem Radiant Dawn Wiille.

Edellinen osa Path of Radiance osui ja upposi täysillä, joten paljon odotan tältä. Ja kivasti saa vielä Cuben kortilta siirrettyä edellisen pelin tiedot tähän uuteen.


Tuo oli muuten kokoelmani 800. peli. :)
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #543 : 14.03.2008 08:40 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
VideoGamesPlussassa oli sen verran kiva alennus 8GB PSP-muistarille, että piti tilata. 70e kuluineen.

Ja jotta tuon saa täyteen kaikkea laillista, niin piti tilata Amazon.co.uk:sta Datelin Battery Tool, jolla Slimmiin saa custom firmwaren. 26e.

Vielä tehokkaampi akku alkuperäisen tilalle, niin käsissä on paras käsikonsoli ikinä.

Tai siis paras kannettava emulointi-vehje.

Itse olen tässä harkinnut koko paskan myymistä, mutta Patapon pitäisi läpäistä ja Crisis Core kanssa.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #544 : 14.03.2008 11:02 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili
Fire Emblem Radiant Dawn Wiille.

Edellinen osa Path of Radiance osui ja upposi täysillä, joten paljon odotan tältä. Ja kivasti saa vielä Cuben kortilta siirrettyä edellisen pelin tiedot tähän uuteen.


Tuo oli muuten kokoelmani 800. peli. :)
Vai näin on. Himo ostaa peli vain kasvaa. Tosin aika ei nyt oikein riitä pelaamaan tämänkaltaista peliä. Pidin kyllä minäkin Path of Radiancesta.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #545 : 14.03.2008 14:22 »
Pyramidhead Vieras Nyt ottaa päähän kun ei ole juuri nyt oikein rahaa pelihankintoihin. Fire Emblem olisi pakko saada. No saanpahan pelattua keskeneräisiä pelejä pois alta.
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #546 : 17.03.2008 16:51 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Sega MegaDrive ja Sonic the Hedgehog.

Ongelma on se, että en yhtään muista miten kanava viritettiin.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #547 : 19.03.2008 10:15 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Perkele vaikka pelejä on kesken vaikka kuinka paljon niin pitihän se God of War Chains of Olympos tilata. PSP on siitä kiva, että pelit saa ainakin puoli-ilmaisella (niinkuin pitääkin). Pitäisiköhän trokailla parit kappaleet. 25 euroa blahista ja kyllä noista sen neljäkymppiä ainakin saa Suomessa.

Crisis Coren spessu-edition pitää myös laittaa tilaukseen ja jenkkiversiotoki myös. Vaikkain ounastelen pelistä suurta pettymystä.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #548 : 19.03.2008 17:58 »
dzei Vieras
Fire Emblem Radiant Dawn Wiille.
Ja kivasti saa vielä Cuben kortilta siirrettyä edellisen pelin tiedot tähän uuteen.

Mitäs hyötyä/huvia tästä sitten on ? Tuloillaan on tuoki peli.
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #549 : 19.03.2008 18:11 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW
Fire Emblem Radiant Dawn Wiille.
Ja kivasti saa vielä Cuben kortilta siirrettyä edellisen pelin tiedot tähän uuteen.

Mitäs hyötyä/huvia tästä sitten on ? Tuloillaan on tuoki peli.

Wikipedia auttaa:

"If a GameCube memory card with a cleared Path of Radiance save is inserted, data can be transferred from the save file. Path of Radiance characters who have attained high statistics or weapon levels will receive corresponding boosts to their Radiant Dawn counterparts. Transferred A-level supports become Bond supports in Radiant Dawn, and the support conversations unlocked can be read in a support library after the game is completed. Coins collected are transferred to Ike in Part 3, where they can be used in the game's weapon forging system."
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #550 : 21.03.2008 16:17 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW Korjatkaa jos olen väärässä, mutta Suomen ensimmäinen Virtua Fighter 4 Final Tuned on Espoon ghetossa. Enkä siis tarkoita vain kotikeräilijöitä, vaan ei tätä ole Japanin ulkopuolella nähty pelihalleissakaan.



Jos ei lasketa erikoisempaa ohjausta (kuten surffilautaa tai juoksumattoa) vaativia Naomi-pelejä, niin Final Tuned on hyvin pitkälti ainoa peli jota ei ole kotikoneille käännetty, eikä varmasti koskaan käännetäkään. Olennainen ostos siis.



Tässähän ei ole mitään uusia hahmoja, uusia kenttiä tosin löytyy. Mutta enimmäkseen tässä on siis VF4-pelisarjan viimeiset tuunaukset liikkeisiin ja tasapainoon. Ja tämä minun on vielä ver.B, eli Final Tunedin final tuned. :)



Se Virtua Tennis oli vähän turhan ruma, joten piti tämän olennaisen Naomi-pelin kunniaksi ostaa myös sen marquee-juliste koneen yläosaan.

Täytyy tosin pyytää anteeksi Virtua Fighter faneilta, mutta tätä ei varmaankaan tulla pelaamaan niin paljon kuin se ansaitsee, homma pysyy varmaan aika kasuaalina miiteissä ja kavereiden kanssa. Mutta hyvässä kodissa se silti on.  :)


Lisäksi tuli ostettua Guilty Gear XX Slash. Accent Coreenhan on tehty sen verran muutoksia, että Slash pitää kyllä olla vaikka sen AC:nkin hankkii. Tosin se nyt on vielä kaukana sillä sen pelin hinta huitelee vielä jossain tonnissa.



Guilty Geariahan ei nyt ihan vielä pääse pelaamaan, sillä kontrollipaneelissani on vain kolme nappia per pelaaja, ja GG tarvitsee viisi. Capcomin tappelupelit tarvitsevat kuusi, joten nappeja siis pitää saada lisää.



Lisänappien lisääminen tähän Universal Cabinettiin käy kuin tanssi, riittää vain kun ostaa sopivan piuhanipun ja napsauttaa napit kiinni. Mutta kuten kuvasta näkyy niin jotain vielä puuttuu. No, enköhän nuo reiät siihen jotenkin saa kairattua. Askartelin tuollaisesta Naomi-kortista tuohon liikekorttipaneelin kohdalle Naomi-logon, jotta ei tarvitse katsoa Sports Jamin ohjeita koko aikaa. Lopputulos on varsin tyylikäs.


Ja lisää pelejä tehdään koko ajan, nytkin on pari uutta 2D-tappelua tulossa uunista ulos.

Nyt kun on asiaan paneutunut vähän lisää, niin tilannehan on vielä tätäkin valoisampi. Noiden kahden tappelupelin lisäksi tänä vuonna on ilmestymässä myös peräti kolme shmuppia, joista kaksi on Border Downin, Senko no Ronden ja Under Defeatin tekijöiltä G.Reviltä!

Nämä ovat vertikaalinen cute-em-up (ja nimihirviö) Mamoru-kun wa Norowarete Shimatta! sekä shmupin ja taistelupelin sekasikiö Senko no Ronde 2. Lisäksi Milestonelta on tulossa uusi cel-sheidattu shmuppi. Milestonehan on tehnyt aiemmin kolme shmuppia Naomille, jotka kaikki on käännetty Dreamcastille sen kuoleman jälkeen: Chaos Field, Radirgy ja Karous.


Varsinkin G.Revin mukanaolo pitää Naomin yhtenä merkittävimmistä alustoista edelleen. I'm likin' it. ;D


« Viimeksi muokattu: 21.03.2008 19:55 kirjoittanut finngamer »
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #551 : 21.03.2008 16:47 »
Riepu Oh nice. Moderaattori * Viestejä: 984 Basaaripisteet: 2 Profiili Se on kyllä sanottava, että taivas on Espoossa  :o

Guilty Gear Naomilla omassa olkkarissa voi olla kyllä semmoinen unelmien täyttymys, että oksat pois. Parasta myös pelata noita  >:(
To defy me is a senseless act which goes against your world's wishes...
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #552 : 22.03.2008 12:28 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW
Parasta myös pelata noita  >:(

Ei, ei tulisi mieleenkään pelata näitä. :o

Tule itse miittiin pelaamaan. ;)



Seuraavat pelit ostoslistalla ovat halvahkot mutta makoisat urheilupelit Beach Spikers, Virtua Tennis ja kenties joku Capcom vs SNK, mukavan huokeita kun nekin ovat. Mutta eniten odotan shmuppeja. Toistaiseksi olen jättämässä vertikaaliset räiskinnät ostamatta, kun se ruudun kääntö nyt ei ihan niin näppärästi käy, että sitä jaksaisi aina mielen mukaan käännellä. Eli keskityn nyt vain näihin normaaleihin peleihin.

Näitä horisontaaleja löytyy viisi kappaletta, joista nyt vielä Senko no Ronde on turhan kallis. Zero Gunner 2:kin on aika tyyris mutta jo niin vanha ettei se hinta enää laske, sen kanssa pitää vain purra hammasta. Sen Dreamcast version tosin juuri myin alta pois, eli ehkä ensisijaisesti etsin täysin tuoreita pelikokemuksia. Ja vaikka kaikki Dreamcast-ostoslistalla ovatkin olleet, niin sattumoisin on ne loput kolme horisontaalista Naomi-shmuppia jääneet hankkimatta. Ja erittäin hyvä niin, pääsee nauttimaan oikein kunnolla.

Näistä lopuista kolmesta kaksi ovat kyllä pystysuuntaan rullaavia, mutta käyttävät horisontaalista ruutua. Giga Wing 2 pääsi muutama vuosi sitten Edgen top 10 shmuppeihin, mutta tämä nyt oli aika pitkälti melkoinen läppävalinta Edgelta. Hyvä ja hektinen peli kuitenkin kyseessä, en malta odottaa että pääsen pelaamaan. Chaos Field taitaa tällä hetkellä olla aavistuksen verran liian kallis laatuunsa nähden, en aivan 150 euroa siitä vielä jaksaisi maksaa. Kyllä se siitä pikkuhiljaa halpenee. Mutta eniten tietenkin odotan Border Downia. Kunhan vain eBayhin tai jollekin kolikkopelinettikaupalle varastoon tulee, niin kyllä se noin satasella pitäisi irrota ja se kyllä ostetaan ensi tilassa. Eli voi hyvinkin olla halvempi kuin mitä DC-versiosta pitää maksaa... Border Downia olen kyllä kerran pelannutkin, Helsingin Kinopalatsissa oli se vähän aikaa. Kohta ei tarvitse enää ihmetellä pelihallien huonoa tilaa. :)

Nyt Naomilla en kyllä aio "tuhlata" shmuppia minkä ostan. Konsoleilla minulla on paha tapa vetää peli läpi heti kun krediittejä niin paljon tarjotaan, koska välttämättä ei ole aikaa syventyä johonkin yhteen tiettyyn. Mutta siis pidän shmuppien estetiikasta ja pelisuunnittelusta ilman hirvittävää yhden krediitin viilausta. No, mutta nyt kun näitä hommaan, niin pelaan ne läpi "oikein", eli pelaan aina niin pitkälle kuin normaaleilla asetuksillä ja yhdellä krediitillä pääsee.
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #553 : 28.03.2008 09:48 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Pitihän se Crisis Core laittaa tilaukseen. 28 eunukkia posteineen jenkkilästä. Juuri sopivasti ehtii läpäistä ja myydä pois ennen Eurojulkaisua ja sitten voikin hommata sen porho PAL-version. Pelaajien kommenttien mukaan luvassa voi olla vuoden pettymys, mutta kohtahan sen näkee. Rulettisysteemi kuulostaa paskalta ja emo-gay materiaalia pitäisi olla kymmenen pelin edestä.

Tosin tiedän, että murrun fanipalvelun edessä kuin muna.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #554 : 28.03.2008 13:26 »
Riepu Oh nice. Moderaattori * Viestejä: 984 Basaaripisteet: 2 Profiili
Rulettisysteemi kuulostaa paskalta ja emo-gay materiaalia pitäisi olla kymmenen pelin edestä.

Kuulostaa unelmapeliltä minulle. Pitäisi vain PSP hommata.
To defy me is a senseless act which goes against your world's wishes...
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #555 : 29.03.2008 22:35 »
kas Jäsen Viestejä: 464 Basaaripisteet: 2 Profiili Tulipa tuossa muutaman päivän testaamisen jälkeen (lainassa) ostettua Rainbow Six Vegas 2. Mukavaa onlinemättöä.
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #556 : 29.03.2008 23:26 »
Kogeki Hymypoika Jäsen Viestejä: 88 Basaaripisteet: 0 Profiili Päätin ostaa RS:V2:n Xbox360:lle, joten tilasin sen reilulla 35€:lla Play-Asiasta. Tämä kun sattuu olemaan Liven ainoita pelejä, jossa saa hyvän Suomimätön pystyyn sekä tietty hyviä klaanimatseja, vaikka ei pelinä mikään loistatekele olekaan. Parempia taktisia räiskintöjä ei vain satu Boxille olemaan.

Huuto.Netissä hetken surffattuani huusin itselleni myös Guitar Hero Encore: 80's. Sen verran paljon olen pelistä kuullut positiivista, joten oli GH-friikkinä pakko huutaa. Hintakin pysyi sopivasti alle 30 eurossa.

Eiköhän näillä, GH2:lla, GH1:llä ja Gearssilla selviä GTAIV:n ja Rock Bandin julkaisuihin asti.  :P
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #557 : 01.04.2008 13:21 »
tetsuo ...I think. Jäsen Viestejä: 369 Basaaripisteet: 2 Profiili Pistin Mario Kart Wiin Pelikauppa Pelitalosta tilaukseen eilispäivänä. Tänne Kajaanin Top Teniin se kumminkaan ehdi julkaisuun ja hintalappukin on varmasti se 60 €. Nyt sormet ristiin ja odottelemaan ensi viikon perjantaita. 4 ohjainta on jo valmiiksi :)
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #558 : 01.04.2008 13:34 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Pistin Mario Kart Wiin Pelikauppa Pelitalosta tilaukseen eilispäivänä. Tänne Kajaanin Top Teniin se kumminkaan ehdi julkaisuun ja hintalappukin on varmasti se 60 €. Nyt sormet ristiin ja odottelemaan ensi viikon perjantaita. 4 ohjainta on jo valmiiksi :)

Äläs aliarvioi Top Teniä. Itse hommasin esmes SotC:in monta päivää ennen julkaisua ja kaveri haki Ninja Gaidenin aikoinaan viikkoa ennen Suomijulkaisua.

Svedu, että olis makeeta nelinpelinä... no ostin tässä itsellenikin huristeltavaa Excite Truckin muodossa. Pitkästä aikaa niin sanottu "heräteostos".
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #559 : 05.04.2008 02:18 »
Riepu Oh nice. Moderaattori * Viestejä: 984 Basaaripisteet: 2 Profiili Jottai nykyiset peluut menisi silkaksi Persona 3:n hakkuuksi, tuli tänään hommattua jälleen "uusi" peli. Breath of Fire: Dragon Quarter löytyi nimittäin Citymarketin suurehkostakin alelaarista hintaan 19.95, minkä totesin hyvinkin kohtuulliseksi. Läjästä löytyi myös muun muuassa Canis Canem Edit, God Hand sekä Street Fighter Alpha...mikä lie kokoelma, joista jokainen oli hyvä ehdokas pelihyllyyn. Jostain syystä kuitenkin päädyin valitsemaan BoF:n, eikä oikeastaan haittaa valinta pätkääkään.

Lohikäärme neljänneksessä eniten tällä hetkellä keihtoo sen taistelusysteemmi. Hahmoja liikutetaan ja käsketään iskemään vuoroillaan perinteiseltä kuulostavaan tapaan, mutta pelin taistelut ovat silti tietyllä tavalla jännittävämpiä kuin monessa muussa genren pelissä. Jo se, että viholliset ovat välillä pirun vahvoja ja liikkuvat ikävissä laumoissa, ei riitä, vaan taistelut käydää juuri siinä kohtaa kartalla, jossa viholliset kohdataan. Tästä itse ainakin pidän jossakin määrin. Harmi vain, että normaalit rivitaistelutkin venyvät välillä turhan pitkiksi.

Jos jostain on valitettava, niin alueet ovat aivan liian pimeitä. Onhan siinä painostava fiilis hiippailla ympäri kenttiä ja miettiä missä kohtaa vihollinen mahtaa piileksiä, mutta pimeys kyllä häiritsee minua silti aivan liikaa. Ei ole mukavaa kävellä rauhassa kunnes yks kaks olet piiritetty valtaisan vihollislauman toimesta, josta sinulla ei vielä hetki sitten ollut mitään tietoa.

Kuitenkin fiilis on tällä hetkellä hyvä. Vaikken ole aikeissa vetää tätä peliä suoralta kädeltä läpi, pelannen sitä silti suht ahkeraan. Peli on ostettu tylsiä hetkiä silmällä pitäen.
To defy me is a senseless act which goes against your world's wishes...
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #560 : 06.04.2008 17:05 »
Shinta Playing to win Jäsen Viestejä: 67 Basaaripisteet: 0 Profiili Viimeisimpiä hankintoja parin viime viikon ajalta (ehkä vähän pidemmältäkin). Pikaiset analyysit höysteenä:

Viewtiful Joe (PS2)
Hankin tämän kun olen pelistä kuullut pääasiassa hyvää (eli se on hyvä peli) ja kiinnostavaa (eli se on haastavahko), joten pitihän se katsastaa. Hauska peli kyllä ja vihollisten ja ohjusten ynnä muun sälän potkiminen huitun tuuttiin on viihdyttävää. Se haastekin löytyi, liekehtivään leijonaan on pelini toistaiseksi katkennut.

The Mark of Kri (PS2)
Peli on jäänyt vähän muiden jalkoihin mutta ihan kelpo mättöseikkailua se silti on. Totetus on jopa hieman omaperäinen grafiikkatyyleineen ja taistelumekaniikkoineen. Pitäisi jaksaa jatkaa tätäkin.

Heavenly Sword (PS3)
Tulihan tämäkin viimein hankittua ja kyllähän ihan viihdyttävästä pelistä on kyse. Demo tiputti aikanaan kiinnostuskäyrän melko alas mutta lopullinen tuote osoittautui pelättyä paremmaksi. Ei tästä täyttä hintaa olisi viitsinyt maksaa eikä peli uudelleenpeluuarvoltaan tai taistelu- ja pelimekaniikoiltaan pääse lähellekään "hack 'n slashien" kuninkaita, DMC:tä ja Ninja Gaidenia. Tuotantoarvot ovat kuitenkin kohdillaan ja lyhyehkö peli sisältää loppujen lopuksi jopa yllättävän paljon vaihtelua. Vihollisten ampuminen raketinheittimellä, tykillä ja jousipyssyllä on melkoisen hauskaa ja seuraavaksi hakataankin jo käsikähmässä satoja vihollisia. Huimaa. Peli on jo kunniakkaasti läpi ja aloitinpa jopa uuden kierroksenkin jo.

Gran Turismo 5 Prologue (PS3)
Tämä tarttui mukaan "hetken mielijohteesta", eli tarkoitus ei ollut tähän tuhlata rahaa mutta kun varsinainen GT5 tulee sitten joskus jouluksi 2010 ja olen edellisiä osia PS2:lla hakannut innoissani niin harkintakyky petti. Peli on ihan jees vaikkei varsinaisesti kokonainen tuote olekaan. Muistan kuitenkin aikanaan kun kolmen radan ja kahden auton valikoima kirvoitti "paras rallipeli ikinässä!" -huudahduksia pelijournojen keskuudessa (Sega Rally), joten GT5P:n tarjoama 71 autoa ja kuusi rataa (+muutama variaatio ja reverset) ei hintaansa nähden tunnu enää niin pahalta. Yksi narinan aihe on kuitenkin pelin asennus ja päivitys... voi elämä kun ihmiset jaksoivat reilu kuukausi takaperin valittaa DMC4:n parinkymmenen minuutin asennuksesta... Minulla meni tunti ennen kuin pääsin Gran Turismoa pelaamaan alkaen siitä kun aloitin pelin asennuksen. Asennuksen jälkeen peli tahtoi päivitystä (ok, sitä ei olis tarvinnut välttämättä tehdä) ja tämä kestikin sitten nelisenkymmentä minuuttia tuohon asennuksen päälle. Loppujen lopuksi pieni narina kun ei sitä tarvitse kuin kerran tehdä (ja toisen kerran sitten kun Shinta vaihtaa PS3:een isomman kiintolevyn). Pelistä vielä sen verran, että se on Gran Turismo. Tuo riittänee monille perusteluksi odottaa GT5:sta.

Meteos (DS)
Löytyi paikallisen Prisman alekorista 15 euron hintaan. Juuri tälläistä puzzlepeliä olen pitkään kaivannutkin käsikonsolilleni. Meteosin pelipakettia olen hipelöinyt kaupassa jo monta kertaa mutta DS-pelitkin ovat aika hintavia, jos uutena ostaa. Nyt tämä sitten löytyi. Kauhean paljoa en peliä ole vielä pelannut (noin 10 tuntia) mutta mahtava puzzlepaketti on silti kyseessä. Kentät ovat vaihtelevia ja vaativat hieman eri taktiikoita, Star Tripin ("kampanjamoodi") eri loppukuvat ovat ratkiriemukkaita ja avattavaa sälää on varsin paljon. Jokainen lyhytkin sessio on hyödyksi uusien planeettojen tai vaikka musakappaleiden unlockkausta silmällä pitäen. Nerokasta ja hauskaa.

Listan jatkona on vielä Killer7 (PS2), Shadow of the Colossus (PS2) ja Street Fighter Anniversary Collection (Xbox). Killer ja Colossus ovat jääneet pikaisen kokeilun asteelle ja SF nyt on vanha tuttu, jonka hommasin siksi, että voimme kaverilla pelata sitä XO:lla ja siksi kun en peliä varsinaisesti vielä omista (vaikka minulla onkin 3rd Strikesta waret PS2:lle ja CPS3:lle...)
Ajanhukkaa ajatuksella - Shintan blogi
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #561 : 09.04.2008 20:26 »
kas Jäsen Viestejä: 464 Basaaripisteet: 2 Profiili Tietääköhän kukaan paikkaa, josta voisi saada Battle for Middle-Earth kakkosen boksille alle kahdella kympillä? Lempi RTS:äni, PC:llä väännetty tajuttomat määrät, ja pari kaveria meinaa ostaa boksille, joten pakkohan kekkereihin on mukaan päästä. Pelitalosta saisi näköjään tasan kahteenkymppiin, huudosta samaa luokkaa, uusina. Käytettykin kelpaa.
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #562 : 10.04.2008 10:09 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Meikän uusimmat peliostokset ovat: Odin Sphere Play.comista hintaan 25,50, Bit Generationsin Digidrive Play-Asian alennuksista hintaan 5e ja Squaresoftin Front Mission 3 ykköspleikkarille huutiksesta hintaan 17e sis. PK:t.

On muuten huikean näköiset grafiikat Odin Spheressä plasmalta pelattuna. Helposti parhaan näköinen 2-D-peli, jota olen ikinä testannut.

Taas on aika kortilla ja pelejä helvetisti pelaamatta...  :P
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #563 : 10.04.2008 12:44 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili Rainbow Six Vegas 2:sta heitin tarjouksen toisella peliaiheisella keskustelupalstalla. Piti saada Army of Twon jälkeen jokin toinen co-op-peli, ja olen kuullut tämän co-opista miltei pelkästään hyvää. Saa nähdä saanko pelin jo viikonlopuksi, vai kyttäileekö myyjä vielä paljon toisia tarjouksia.
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #564 : 10.04.2008 13:02 »
kas Jäsen Viestejä: 464 Basaaripisteet: 2 Profiili Paljonko tarjosit siellä? Ajattelin nimittäin pistää omani tässä piakkoin huutoon. Tulee hieno metalliboksikin mukana.
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #565 : 10.04.2008 14:42 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili
Paljonko tarjosit siellä? Ajattelin nimittäin pistää omani tässä piakkoin huutoon. Tulee hieno metalliboksikin mukana.
40€ posteineen tarjosin. Pitää katsoa, että jospa menisi noutamaan tuotteen, kun paljastui että siihenkin on mahdollisuus.
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #566 : 10.04.2008 17:43 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 159 Basaaripisteet: 0 Profiili hullu siitä noin paljon maksaa kun uuden saa halvemmalla ainakin 360:lle play-asiasta.
pleikalle kun nuo eivät toimita importteja.
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #567 : 10.04.2008 21:43 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili
hullu siitä noin paljon maksaa kun uuden saa halvemmalla ainakin 360:lle play-asiasta.
pleikalle kun nuo eivät toimita importteja.
Tietoinen olen tuosta, mutta kun hartaana toivomuksena ja tavoitteena on peli saada viikonlopuksi. Kun tiistaina laitoin tarjouksen tuosta pelistä, niin mikään kiinalainen kusti ei polje pyöräänsä niin nopeasti tänne. Noutomahdollisuudesta nyt puhumattakaan
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #568 : 11.04.2008 12:57 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Umbrella Chronicles pitäs löytyä tänään rännistä. Vois postailla vaikka shoot 'em up ketjuun, jos siinä voi pisteitäkin keräillä.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #569 : 14.04.2008 14:58 »
Dr. Scientist Jäsen Viestejä: 700 Basaaripisteet: 3 Profiili Okamin ostin viime(vai olikos se sitä edellisellä?) viikolla Hulluilta Päiviltä vain 9.90€ hintaan joten aivan järkyttävän hyvä tarjous oli, ja taisi olla pitkästä aikaa heräteostos. Itse peliä olen pelannut vasta jotain 5 tuntia, joten melko alussa ollaan. Tuntuu kyllä melko hyvältä teokselta ja grafiikat ovat säväyttävät. Laitan myöhemmin lisää fiiliksiä...
tallennettu
Sivuja: 1 ... 14 15 16 17 18 [19] 20 21 22 23 24 ... 95
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines