Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 ... 95
Tulostusversio
Aihe: Peliostokset  (Luettu 840782 kertaa)
Vs: Peliostokset « Vastaus #480 : 28.02.2008 22:47 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Oddworld: Abe's Oddyseen nappasin Gamestopista hintaan 7,90. Kaverilla tuli aikanaan hakattua peliä paljonkin ja olihan se kova tekele. Itse en ikinä peliä omistanut, joten nyt sain tämänkin mokan korjattua.  8)
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #481 : 28.02.2008 23:42 »
Zuor Jäsen Viestejä: 180 Basaaripisteet: 2 Profiili Tulipahan tuossa jo viikko sitten ostettua X0, Halo 3 sekä Mass Effect. Mukavasti kulunut aikaa näiden kahden tekeleen parissa, vielä kun juuri sopivasti hiihtoloma sattui tälle viikolle. Molemmat pelit on jo kyllä kerran normalilla ehditty vetään läpi, mutta nyt tavoitteena vetää Halo 3 legendaryllä.

Halo 3 on samaa nautittavan hyvää laatua kuin edeltäjänsä. Legendary vaikeustaso tuo kyllä omat haasteensa. Pakko myöntää, että välillä on ollut lähellä ohjaimen lento seinään, mutta eipä nyt vielä ainakaan ole ehtinyt. Tuossa äskenkin tuli pelattua noin 2 tuntia, en päässyt yhtään eteenpäin ja lopulta luovutin kun ei tähän aikaan enää pää kestänyt sitä jatkuvaa kuolemista.  :lol: Kuolemiskohdassa vastassa oli reilu 10 brutea ja niitä tukemassa covenant tankki (vai mikä sen nimi nyt onkaan). Aivan hirveä kohta, pitää varoa koko ajan tankin pommeja, jotka tappavat yhdestä osumasta ja samalla pitäisi saada brutet alas. Vielä kun muutamaan kertaan onnistuin saamaan brutet alas... Jonka jälkeen menin kuolemaan pommiin. Ei vaan jaksa tähän aikaan enää tajuta, että miten tuommoisen supertankin saa alas kun kranaatit loppu ja asevalikoimaan kuuluu muutama plasma pistol ja assault rifle. Noh, huomenna sitten uutta yritystä.
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #482 : 29.02.2008 12:17 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW Saatana, panokset kovenee. ;D



Kauan tästä unelmoin, ja nyt se on totta. Ostin Sega Naomin. Eikä missä tahansa kuorissa, vaan Naomi Universal Cabinetissa, parasta mitä löytyy. Vähän tuo Neo-Geo näyttää orvolta vieressä, 29" monitori kuitenkin tuossa Naomissa.



Setti on täydellinen. Koneen sisällä hyrrää Naomi 2, eli alkuperäistä tehokkaampi emolevy jolle on omat yksinoikeuspelinsä, mutta se silti pyörittää kaikkia Naomi 1-pelejäkin. Naomi pelejä on kahdenlaisia, on pelikasetteja ja GD-rom-levyjä. Ja minulla siis on kytkettynä myös GD-rom-asemakin tähän, eli ihan kaikki löytyy.

Ohjainpaneelissa on tosin vain kolme nappia. Tämä kyllä riittää melkein kaikkiin peleihin, mutta 2D-tappelut vaativat viittä tai kuutta nappia, joten niitä varten pitää ostaa toinen kontrollipaneeli. Kontrollipaneelit ovat käden käänteessä vaihdettavissa tähän Universal Cabinettiin, ja muutamat pelit vaativatkin ihan omat paneelinsa. (Esim. Virtua Golfissa on trackball, Outriggerissa napillinen joystick ja trackball sekä Monkey Ballissa on banaanin muotoinen analoginen joystick vain paneelissa pystyssä, ei nappeja ollenkaan)




Tästä se lähtee. Harmi vain että tuo Virtua Fighter 4 onkin rikki, katsotaan josko saan myyjältä sen tilalle Virtua Tenniksen ennen miittiä. Virtua Striker 3 on siis futis, kunnon nopeatempinen arcade-setti. Sports Jam on ihan hauska, siinä on 12 eri urheilulaji-minipeliä, kaverin vain vaatii että sitä jaksaa pelata. Harmittavan urheilupainotteinen on siis tämänhetkinen pelikokoelmani, eikä tällaisen hankinnan jälkeen oikein kukkaro kestä sitä että ostelee eBayn tyhjäksi muista peleistä.

Ja niitä muita pelejähän on. Naomista on tulossa kovin kolikkopelialusta koskaan, Neo-Geon julkaisumäärät ja elinikä on uhattuna. Ja voi että sitä pelien laatua. Ostoslista pursuaa tavaraa, siis vielä senkin jälkeen kun haikailuista jätetään pois Crazy Taxit, House of the Deadit ja muut erikoisempaa ohjausta tarvitsevat pelit.


Puzzle-peleistä pitää hommata Puzzle Bobble, Sega Tetris ja Puyo Puyo. Urheilupeleistä tulee hommattua ihan vaan kattavuuden vuoksi Virtua Athlete, Virtua NBA ja tietenkin upea Beach Spikers.

Tappelupelaajille Naomi on paratiisi. Marvel vs Capcom 2, pari Capcom vs SNK:ta, viisi eri Guilty Gearia mukaanlukien Accent Core, Street Fighter Zero 3... Kolmiulotteisista löytyy Power Stonet, Dead or Alive 2, sekä tietenkin Virtua Fighter 4, Evolution ja ilman kotikonekäännöstä jäänyt Final Tuned. Ja originaalit muutenkin pesevät PS2:n mennen tullen.

Shmupit kyllä melkein silti vievät voiton. Sellaisenaan kabinettini pyörittää Border Downia, Giga Wing 2:ta, Chaos Fieldia, Zero Gunner 2:ta ja Senko no Rondea. Mutta sitten kun kääntää ruudun vertikaaliseksi (sekin onnistuu Universal Cabinetissa suhteellisen helposti) avautuu loputkin taivaan portit. Sitten pääseekin pelaamaan Psyvariar 2:ta, Shikigami no Shiro II:ta, Radilgya, Karousia, Trigger Heart Excelicaa, Trizealia, Under Defeatia... ja Ikarugaa.


Ja lisää pelejä tehdään koko ajan, nytkin on pari uutta 2D-tappelua tulossa uunista ulos. Uusien pelien hinnat ovat toki ihan omassa luokassaan, tonnin tai kaksi per peli, mutta kunhan ne kiertävät muutaman vuoden maailman pelihalleissa, alkaa niitä saadaan ihan kotipelaajan hintaan. Esim. pari vuotta vanha Under Defeat on "jo" varmaan jotain 500 euroa, mutta muutaman vuoden päästä sen ostoa voisi ihan harkitakin. Ikarugat ja Zero Gunnerit ovat jo vanhempia pelejä, mutta niin haluttuja että pari sataa pitäisi varautua maksamaan. Border Down taitaa tosin olla Naomilla peräti halvempi kuin Dreamcastilla. :lol: Urheilupelit ja vanhemmat tappelupelit (poislukien Marvel vs Capcom 2) ovatkin sitten vain muutamia kymppejä.


« Viimeksi muokattu: 29.02.2008 12:27 kirjoittanut finngamer »
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #483 : 29.02.2008 12:21 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili  :o

Se junalippu alkoi tuntua yhtäkkiä vähän halvemmalta...
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #484 : 29.02.2008 12:23 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
NAOMI LEVAUS

Ensimmäistä kertaa olen kateellinen finngamerille.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #485 : 29.02.2008 12:26 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW
:o

Se junalippu alkoi tuntua yhtäkkiä vähän halvemmalta...

Näin vähän ajattelinkin. ;) No, ehkä sun kannattaa silti odotella aikaa kun mulla on siinä muutakin kuin urheilua.

Ja kun hommaisi VF 4 Final Tunedin ja Ikarugan, niin voisi Neonomidelle ja Scarfillekin tulla kiire ilmoittautua mukaan seuraavaan mittiin. :)


Ensimmäistä kertaa olen kateellinen finngamerille.

No perkele, kerta se on ensimmäinenkin. :lol:


« Viimeksi muokattu: 29.02.2008 12:33 kirjoittanut finngamer »
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #486 : 29.02.2008 12:33 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili
Saatana, panokset kovenee. ;D



Kohtalaisen kova ostos.


« Viimeksi muokattu: 29.02.2008 12:39 kirjoittanut echoes »
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #487 : 29.02.2008 12:36 »
Sarkoni Jäsen Viestejä: 435 Basaaripisteet: 0 Profiili Hukun parhauden kyyneliin... onnea vaan... :o
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #488 : 29.02.2008 12:57 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Mistä ja mihin hintaan? Toimiiko JAMMAt (lue Cavet) minkälaisen kikkailun jälkeen?

Itse olin viime talvena jo näin lähellä uuden Taito Egret II -kabinetin tilaamista Ruotsista (palttiarallaa tonni plus kulut), mutta järki vei voiton. Nyt se järki on taas haihtumassa johonkin. :lol:
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #489 : 29.02.2008 13:00 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Mistä ja mihin hintaan?

Tuo on sama kuin kysyisi naiselta painoa!   :o



Mutta aivan käsittämättömän magee hankinta.  8)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #490 : 29.02.2008 13:06 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW
Mistä ja mihin hintaan? Toimiiko JAMMAt (lue Cavet) minkälaisen kikkailun jälkeen?

Realgames.orgista. Varasto Lauttasaaressa, täällä Helsingin Espoon puoleisessa päässä. Myyjällä on vielä toinen tällainen, laittaa varmaan kohta näkyviin nettisivuillekin. Itsellä oli tästä pyyntö vetämässä, että ilmoittaa mulle kun saa Universaleja sisään.

Tonnilla lähti, mikä oli aivan huippuhinta täydellisestä setistä. Tai no, on se muutenkin, kun ulkomailta jos Universal Cabinetin tilaisi niin pitäisi varmaan toinen mokoma laittaa päälle, eikä mukana ole edes Naomi-hardwarea.


Naomi käyttää JAMMA 2 eli JVS standardia, mutta kyllä sen varmaan saa kiinni tavalliseenkin JAMMAan jollain tavalla. Itse en ole ekspertti, ja siksi olenkin niin iloinen että löytyi täysi setti kabinetissaan, eipähän tarvitse säätää.
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #491 : 29.02.2008 14:23 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili
Saatana, panokset kovenee. ;D




Kyllä! Kyllä tuparit on hienoja. Paljon mieluummin kustannan muille ruuat, juomat ja opetan heille kuinka Wiin tennistä pelataan kun tulen katsomaan ja pelaileen jotain tuollaista. Hitto voi tulla ankeat tuparit kun hiukan juoneena ääneni alkaa saamaan ironisen ehkä jopa hiukan ivallisen äänen sävyn.

Mutta hienos ostos kyllä. Ja Rockyn kateus vain nostaa arvoa ;) Ehkä miittejä tulee vielä niin pääsen ihan itse katseleen...
Tollanen on kyllä pakko itsekkin joskus hankkia. Eihän koti ole koti jos ei ole kunnon kolikkopeliä nurkassa ;D
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #492 : 29.02.2008 14:24 »
Frank Jäsen Viestejä: 937 Basaaripisteet: 3 Profiili Hieno ostos kieltämättä. Mihin tungit N64-ständin tieltä?
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #493 : 29.02.2008 14:28 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW
Hieno ostos kieltämättä. Mihin tungit N64-ständin tieltä?

No, Matrix-standi sai väistyä ja järjestelin N64:n sinne huoneen takanurkkaan. Turhan ahtaaksi meinaa meno mennä, mutta eipä tuota N64:ää siis pahemmin käytetä, kunhan nyt patsastelee siellä nurkassa.
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #494 : 29.02.2008 15:42 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Oletko nyt ihan varma ettet aio kerjätä paremmalta puoliskoltasi täyttä pelihuonetta seuraavaan residenssiin? I mean, what choice do you have...? ;)

Aivan järkyttävän douppi paketti kyllä, ja varsin sopivasti ennen miittiä. Vaikkei noita pelejä vielä hirveästi olekaan. Ehkä parempi niin, ettei parhauden määrä aiheuta liikaa räjähtäviä päitä.



Neo-Geoa ei silti saa alkaa laiminlyömään! :(
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #495 : 29.02.2008 16:02 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW
Oletko nyt ihan varma ettet aio kerjätä paremmalta puoliskoltasi täyttä pelihuonetta seuraavaan residenssiin? I mean, what choice do you have...? ;)

Siis, kyllä se ihan varma on että oma pelihuone tulee seuraavaankin asuntoon, mutta se ei vain tule olemaan se kämpän suurin huone kuten nyt.

Paljon järjestelyähän se vaatii, mutta siitä lähdetään että kaikki julisteet heitetään pois ja seinätila käytetään hyödyksi lattiasta kattoon. Kunnon hyllyt vaan pitää löytää/tehdä. Ja tulevaan pelihuoneeseen ei varmaan tulisi mitään yhden seinän täyttävää sohvaa, vaan ehkä vain yksi nojatuoli keskelle huonetta. Uusimmat konsolit tulevat kuitenkin olemaan olohuoneen telkkarissa kiinni, ja leffat menevät sinne myös. Kyllä se siitä. :)


Neo-Geoa ei silti saa alkaa laiminlyömään! :(

Juu, kyllä ne molemmat siinä hyrisevät ihan tasapuolisesti.
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #496 : 29.02.2008 17:39 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili Jösses, finngamer.

Muistanko väärin, vai olivatko Rhythm Tengokun arcade-versio ja Typing of the Dead Naomia käyttäviä pelejä? Jos ne saat hommattua, niin olen varmasti jossain miitissä.

Ja tuota, kehtaako tänne enää tuon jälkeen muita ostoksia laittaa?
Lost Odysseyn sain viimeinkin hankittua ja ilmeisesti ihan normaali Pal-julkaisu on samanlainen kuin USA-julkaisu, eli neljä disciä on ahdettu perus-DVD-koteloon samalla.
Olisi niin tehnyt mieli tilata se asia-versio, jossa on kunnon kotelo kauniilla box artilla, mutta kun asia-versio olisi maksanut sen kolme-neljäkymppiä ja tämä Pal-versio pyöreät nolla euroa, kiitos lahjakorttien, niin minkäs teet. . .
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #497 : 29.02.2008 23:30 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Siis, kyllä se ihan varma on että oma pelihuone tulee seuraavaankin asuntoon, mutta se ei vain tule olemaan se kämpän suurin huone kuten nyt.
Ah niin, aivan, tämä oli se ero. Ei muuta kuin onnea siihen, kunhan aika koittaa. Varmaan loppujen lopuksi pirun hienoa päästä suunnittelemaan seuraavaa sijoittelua alusta alkaen, nykyisessä kämpässäsi kun tavara on kuitenkin lisääntynyt roimasti lähtöpisteestä ja on pitänyt tehdä tuollaisia sovitteluratkaisuja matkan varrella, että saa kaiken mahtumaan edes jotenkin. Vaikka se vaatineekin aikaa, rahaa ja juliste-uhreja.

Mä ainakin tykkään suunnitella tuollaisia tilallisia ratkaisuja, eritoten kun omat romppeet on kyseessä. Se on vaan monasti se toteutus, missä into hiipuu... :rollaus:
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #498 : 01.03.2008 01:07 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW
Muistanko väärin, vai olivatko Rhythm Tengokun arcade-versio ja Typing of the Dead Naomia käyttäviä pelejä? Jos ne saat hommattua, niin olen varmasti jossain miitissä.

Rhythm Tengoku ei ole Naomi-peli, Typing of the Dead on.

TotD olisi kyllä siisti, mutta sen vaatima kontrollipaneeli jossa on kaksi näppistä on harvinainen, kallis ja painava, eli ei taida olla tarpeeksi motivaatiota hommata sitä. DC-versio kuitenkin on tässä tapauksessa tarpeeksi hyvä...
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #499 : 01.03.2008 18:25 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Sama vehje kyseessä, finngamer?





Tästä puhuinkin silloin joskus. Pelikan omaisuutta näyttäisi olevan, tiedä sitten voiko näitä saada omakseen.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #500 : 01.03.2008 19:17 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW
Sama vehje kyseessä, finngamer?

Tästä puhuinkin silloin joskus. Pelikan omaisuutta näyttäisi olevan, tiedä sitten voiko näitä saada omakseen.

Juu, sama vehjehän tuo on. Noi ylämarkiisithan ovat ihan vaihdettavissa. Itsellä on tuo Virtua Tennis siinä vain kunnes löydän VF4 Final Tunedin siihen. Virtua Fighter 4 pitää kyllä hommata ihan perusversiona ensi tilassa, eivät ne montaa kymppiä maksa.


Olen tästä koneesta unelmoinut kyllä kauan, joskus pari vuotta sitten taisin jo Pelikalta kysyä että myyttekö näitä ja mihin hintaan. Ja uudestaan vielä vuosi sitten. Eivät suostuneet sanomaan mitään hintaa operoinnissa oleville laitteilleen, eli kaipa nämä tarpeeksi vielä tuottavat. Toisaalta kyse voi olla myös jostain osa-omistuksesta/Suomeen vuokrauksesta Pelikallekin, etteivät ole kusessa parinkymmenen tonnin Ghost Squad tai House of the Dead 4 Deluxe-kabinettiensa kanssa. Että koneet kiertävät.

Tämä minun kone oli tosiaan tullut samalta tyypiltä kuin mistä ostin Neo-Geonikin, realgames.orgista. Sille tulee tavaraa varastoon aina milloin mistäkin, Venäjältä, Ruotsista... Neo-Geoni oli ollut hänelta operoinnissa Helsingin Jäähallissa vielä viisi vuotta sitten. Ja nämä Naomi Universalit olivat tulleet ilmeisesti ruotsinlaivoilta. Hänelle oli nyt tullut nyt näitä kaksi kappaletta, joista minä nappasin ensimmäisen ja kun tästä NESretrossa ilmoitin niin viaton ilmeisesti varasi heti toisen.

Realgamesiin on tosin vissiinkin tulossa Naomi 1-täytteisiä Universaleja tässä kuussa vielä muutamia lisää. Ottakaa yhteyttä sinne jos kiinnostaa.



EDIT: Täytyy muuten sanoa, että minunkin koneeni oli alunperin suurin piirtein samassa kunnossa kuin noissa kuvissakin oleva. Oli oikeasti ihan helvetin hienoa puunata kaikki tarrajäämät puhtaaksi, tahrat pois, ruuvata pois noita turvalukkoja, vaihtaa nappeja... Ja muutenkin opetella missä on mikäkin namiska on uudessa silmäterässä. ;D Meni sinä iltana aika myöhäiseen nukkumaanmeno, mutta voitte kaikki kuvitella sen "uusi konsoli"-tunteen, mutta nostettuna toiseen potenssiin. :)


« Viimeksi muokattu: 01.03.2008 23:50 kirjoittanut finngamer »
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #501 : 01.03.2008 22:29 »
kas Jäsen Viestejä: 464 Basaaripisteet: 2 Profiili Kateellisuus on kyllä niissä lukemissa, etten tiedä mitä voisin silmistäni itkeä. Onnea.
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #502 : 03.03.2008 08:37 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Lainaus
Paljon järjestelyähän se vaatii, mutta siitä lähdetään että kaikki julisteet heitetään  pois...


Meinasitko myydä? Mulle kelpaa.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #503 : 03.03.2008 09:00 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW
Lainaus
Paljon järjestelyähän se vaatii, mutta siitä lähdetään että kaikki julisteet heitetään  pois...


Meinasitko myydä? Mulle kelpaa.

Noh, nämä Neo-Geo jutut ovat kyllä vähän keräilytavaraa, en siis pois ainakaan mitään heitä, mutta ehkä noita pitkänmallisia pelikoneeseen meneviä marqueita voisi myydäkin. Siis noita King of Fighterseja ym. Metal Slugit kyllä säästän itsellä. Katsotaan sitten.
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #504 : 04.03.2008 15:43 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Patapon jenkeistä 20.29 euroa. Ihanat euro=dollari suhteet...

Pitääpä pyyhkiä psp:stä pölyt pitkästä aikaa.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #505 : 05.03.2008 19:24 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Assassin's Creed Limited Edition PS3:lle. Dischop myy tuota 50:llä. Peli on ihan paska mutta figuuri voi olla joskus arvokas.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #506 : 05.03.2008 19:28 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Wipeout Pure, Killzone, Syphon Filter: Dark Mirror ja Gitaroo Man PSP:lle kympin kipale Anttilan keskusvaraston tyhjennyksistä.

The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #507 : 05.03.2008 22:42 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili No näin just. Kaikki alelaarit, joita minä koskaan pääsen katsomaan ovat aina täynnä pelkkää paskaa.

God, why oh why do you hate me!?
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #508 : 05.03.2008 22:47 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Alelaarien tutkiminen on kyllä ihan parhautta. Citymarketeistaki löytyy välillä iha helmiä, joskus löyty mm. Civilization 3 gold editon 5 eurolla, siinä oli joku lisäri vielä messissä.
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #509 : 05.03.2008 22:57 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Itse ostin kympillä Okamin tuolta Anttilan tyhjennyksistä.  8) Halpaa on!
tallennettu
Sivuja: 1 ... 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 ... 95
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines