Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 ... 95
Tulostusversio
Aihe: Peliostokset  (Luettu 840712 kertaa)
Vs: Peliostokset « Vastaus #390 : 16.01.2008 15:54 »
Pyramidhead Vieras
Endless Ocean on upea!




Viime vuoden suurin yllättäjä Wii-puolella ja yksi konsolin hienoimmista peleistä graafisesti. Epäpelien parhaimmistoa.

On kyllä samat tunnelmat. Vähänkö taas hajoilin kun peli sai Pelit-lehdessä 63 pistettä. Arvostelukin oli sitä luokkaa, että peli on huono, koska se on tylsä ja se olisi hienomman näköinen muilla alustoilla. Enkä edes liioittele. Taisi olla vähän väärä arvostelija. No on tämä saanut hyviäkin arvosanoja. Ehkä jopa yllättävän paljon ottaen huomioon millainen peli on kyseessä.
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #391 : 16.01.2008 17:06 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Zapperin sain vihdoin omakseni, kiitos Tiltin. Zelda Crossbow Training on yllättävän toimiva pikkupeli ja sitä on mukava fiilistellä pyssynkaltaisella hökötyksellä. Osa haasteista vaikuttaa vain melko helpoilta kun tulee platinaa heti ensiyrittämillä.

Heroes 2:n raideosuus maistuu varmasti Zapperilla. :)
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #392 : 16.01.2008 21:03 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW Tämä nyt ei ole peli eikä edes ostos, mutta lesoillaan nyt tässä ketjussa tällä.

Promomatskua, PlayStation 3-valokyltti. Askartelin sen roikkumaan hyllykön taakse, josta se sitten miittien ajan (ei jatkuvasti ;)) kelmeilee Steel Battalion ohjaimen ympärillä



« Viimeksi muokattu: 23.01.2008 01:04 kirjoittanut finngamer »
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #393 : 17.01.2008 19:21 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Mäki tahon. :P

Tilasin UT3:n PS3:lle yesasiasta, lähinnä modien innoittamana, en etukäteen suunnitellut ostavani koko teosta.
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #394 : 17.01.2008 21:11 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Tilasin viime vuoden puolella japsi-Wiin (Cube-pelejäni, halvimpia Virtual Console -pelejä ja jopa ihan Wii-pelejäkin varten, jos jotain kiinnostaa tietää miksi), joka saapui vihdoinkin.

Mukana tuli ylimääräinen Wiimote ja Nunchuk, komponenttikaapeli, 110-220v virtalähde, kaksi ladattavaa akkua ja latausasema, pari kappaletta jotain ö-luokan ohjainsuojalörpökkeitä ja mikä parasta, aivan kamalat urheilumuovimötikät, joilla saa fiilistellä Wii Sportsin parissa.

Hintaa postareineen ja tulleineen tuli suomi-Wiin verran Gadget-Asia.comista (hinta nousi pari päivää tilaukseni jälkeen), mutta kaikesta huolimatta en mene suosittelemaan ko. puljua. Asiakaspalvelu on paskinta, mihin olen törmännyt. Nettisivuilla luvataan, että asiakaspalvelu olisi ykkösprioriteetteja, mutta sitten kun ottaa yhteyttä, niin töykeää yhden lauseen vastausta saa odotella päivätolkulla. Joka kerta.

Myöskään "shipping in 24 hours" -sepitykset tuotteitten kohdalla eivät merkitse paskan vertaa. Sain odottaa puolitoista viikkoa, ennen kuin oma pakettini lähti tulemaan. Rahat kyllä kelpasi samantien.

Älkää siis erehtykö ostamaan tuolta yhtään mitään, vaikka nettisivut vaikuttavatkin lupaavilta. Yhteystietojakaan ei ole, joten en olisi yllättynyt, vaikka kauppa häviäisi bittiavaruuteen joku kaunis päivä.


Älkääkö tilatko mitään FedExin kautta. Kuka helvetin taliaivo on keksinyt, että tullit pitää maksaa etukäteen. Soittamalla numeroon joka ilmoitetaan kirjeitse, kun paketti jäpittää Vantaalla. Lähettämällä tilauksen varmistusmaili, josta he näkevät tuotteen hinnan. Odottaen, että saat seuraavana päivänä vastauksen, jossa lukee, mihin maksetaan.

Nerokasta maksaa nopeasta toimituksesta, jossa menee lopulta enemmän aikaa kuin perustoimituksessa.


Mutta loppu hyvin kaikki hyvin. Nyt pelailemaan Zack and Wikiä (~17e YesAsia) ja No More Heroesia (~40e Play-Asia). Toivottavasti ovat kaiken tämän arvoisia.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #395 : 18.01.2008 00:39 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW Geometry Wars Galaxies Wiille.

Ihan helvetin hieno peli. Varsinkin tällaiselle GW-konkarille uudet kentät ja uudet viholliset ovat uskomattoman raikas tuulahdus. Mutta pelissä on muutenkin enemmän syvyyttä kuin esikuvassaan, kyse ei ole vain lämmittelystä. Mukana on aluksen ympärillä häärivä drone, jolle voi ostaa eri persoonallisuuksia ja toimintoja kunhan on menestynyt pistejahdissa, ja kun peliä pelaa tulee käytettävälle dronelle kokemuspisteitä ja sen teho kasvaa. Pelissä on uusi combosysteemi, jossa jokainen vihollinen jättää jälkeensä pienen pick-upin, jonka nappaaminen kasvattaa comboa aina x150 asti.

Pelissä on myös kaksinpelimahdollisuus, joko erillisillä tai yhteisillä pisteillä, elämillä ja pommeilla. Pelimuotoina on kampanjamoodi, jossa avataan kymmeniä eri kenttiä ja metsästetään mitaleja niissä kaikissa, sekä normaali retro evolved. Ja vissiin avattavissa on se PGR4:n mukana tullut uusinkin versio. Ja hienosti mukana on myös high-score-nettilistat kaikille kentille.

Remotella pelaaminen on kyllä niin hassua, että piti classic-ohjain kaivaa esille. Sääli kun Cubea ei tueta, mutta sujuu se tälläkin. Valitettavasti vain sen analogitikut ovat yhtä perseestä kuin DualShockinkin, eli ei sillä ihmeitä tehdä, mutta pelikelpoinen se silti on.


Ostakaa hyvät shmuppifanit tämä. Ei ole pahan hintainenkaan.
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #396 : 18.01.2008 11:36 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Lainaus
Mutta loppu hyvin kaikki hyvin. Nyt pelailemaan Zack and Wikiä (~17e YesAsia) ja No More Heroesia (~40e Play-Asia). Toivottavasti ovat kaiken tämän arvoisia.


Miten sä kehtaat noita edes pelata ilman ymmärrystä juonesta ? Ja eikö Japsi NMH ole senssattu ???
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #397 : 18.01.2008 14:56 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili
Lainaus
Mutta loppu hyvin kaikki hyvin. Nyt pelailemaan Zack and Wikiä (~17e YesAsia) ja No More Heroesia (~40e Play-Asia). Toivottavasti ovat kaiken tämän arvoisia.


Miten sä kehtaat noita edes pelata ilman ymmärrystä juonesta ? Ja eikö Japsi NMH ole senssattu ???

Ai oliko noissa joku juonikin?

Ja puhutaanhan NMH:ssa englantia, josset tiennyt. NMH on sensuroitu, joo, mutta eipä se meikäläistä enää haittaa, kun kiinnostus on viime aikoina laskenut. Tuetaan sitten Sudaa ja kumppaneita vaikka toisella vähemmän sensuroidulla kopiolla joskus, jos siltä tuntuu.

Japsi-Wii oli loppupeleissä kaikkein järkevin hankinta, koska hyllystä löytyy läjäpäin halvalla poistettuja Cube-pelejä, joita en ole viitsinyt paskalla S-video-kaapelilla pelata (japsi-Cube kun ei tue RGB:tä). Nyt sain halvalla Wiin, jonka komponenttikaapeli maksaa muutaman lantin, Cuben vastaava olisi maksanut vähintään 50e. Virtual Console -peleistäkin tekee melkein puolet säästöä PAL-peleihin verrattuna.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #398 : 18.01.2008 18:14 »
kas Jäsen Viestejä: 464 Basaaripisteet: 2 Profiili Earth Defence Force 2017 : )

...On se vaan upeaa mättää jättiläisroboja kumoon. Co-oppikin löytyy. Maksoin kaksikymppiä.
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #399 : 18.01.2008 18:58 »
Frank Jäsen Viestejä: 937 Basaaripisteet: 3 Profiili Löysin eilen Trace Memoryn (Euroopassa Another Code: Two Memories) DS:lle käytettynä Tunnelin Gamestopista, joten päätin poistaa tekeleen, kun siihen olen jo pitemmän aikaa halunnut tutustua. Viidenteen osioon asti olen pelannut, enkä ole vielä kertaakaan pettynyt. Hotel Duskin pelanneena olin jo ehtinyt tottua täysin kolmiulotteiseen alueeseen, mutta ei Another Coden still-kuvatkaan pelaamista häiritse. Ei tosin yllä ihan täysin Duskin tasolle, mutta ainakin peli on mannaa point 'n click -pelien fanille. En kadu ostostani.



Eikä ole muuten mikään turhake, vaan oikeasti poiston arvoinen tekele.
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #400 : 18.01.2008 19:19 »
Zuor Jäsen Viestejä: 180 Basaaripisteet: 2 Profiili Ah, tulipahan vihdoinkin postissa kauan odotettu God Hand. Ensimmäinen stage läpi. Ai että kun on loistava peli, saa hyvät naurut ja vaikeustasokin kohdillaan. Tässä aiemmin tullut pelattua Devil May Cry 3:sta, jonka vaikeustaso nyt on ehkä vähän liiankin vaikea aina välillä. God Handissakin vaikeustaso on normaalia korkeampi, mutta ei sentään niin korkea mitä DMC:ssä, tätä siis jaksaa pelata enemmänkin kuin pienissä erissä. Harmi vaan että Cloveria ei taida enää olla. Tänne se God Hand 2. Ja tosiaan, jos joku ei ole tutustunut peliin, kannattaa ensiksi katsoa maailman paras arvostelu: http://www.youtube.com/watch?v=JBqB5LUKh8A&feature=related
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #401 : 18.01.2008 20:10 »
Pyramidhead Vieras
Eikä ole muuten mikään turhake, vaan oikeasti poiston arvoinen tekele.

Ei olekaan. Ostin tuon jo aikanaan kun peli ilmestyi. Minä kun pidän todella paljon seikkailupeleistä. Ei se ihan parasta seikkailua ole, mutta hyvää kuitenkin. Pidin erityisesti pelin tunnelmasta ja hahmoista. Ja on se juonikin ihan hyvä. Hotel Dusk on kyllä parempi, mutta jos siitä pitää tai seikkailusta yleensäkin voi tätä suositella.
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #402 : 18.01.2008 20:36 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili Äääh...loppupeleissä Hotel Duskin juonesta huokui semmoinen halparomaanin vaikutelma. Juuri sellaisen halpispläjäyksen, jota saa jokaisen Ärrän hyllyltä. Ei todellakaan mikään sellainen peli, jota tulee muisteltua tai jota haluaisi pelata uudelleen.
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #403 : 18.01.2008 21:05 »
Frank Jäsen Viestejä: 937 Basaaripisteet: 3 Profiili
Äääh...loppupeleissä Hotel Duskin juonesta huokui semmoinen halparomaanin vaikutelma. Juuri sellaisen halpispläjäyksen, jota saa jokaisen Ärrän hyllyltä. Ei todellakaan mikään sellainen peli, jota tulee muisteltua tai jota haluaisi pelata uudelleen.
Juonessa olet oikeassa, mutta tunnelma veti kyllä puoleensa. Pelasin sen läpi toiseenkin kertaan. Hahmotkin olivat siinä aika mielenkiintoisia. Tähän mennessä Another Code/Trace Memory tuntuu oikein hyvältä, joskin hieman ennalta-arvattavalta. Tosin onhan tuossa varmasti vielä ihan kiitettävästi pelattavaa. Tuskin olen vielä kovinkaan lähellä lopetusta.
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #404 : 18.01.2008 22:58 »
Pyramidhead Vieras
Äääh...loppupeleissä Hotel Duskin juonesta huokui semmoinen halparomaanin vaikutelma. Juuri sellaisen halpispläjäyksen, jota saa jokaisen Ärrän hyllyltä. Ei todellakaan mikään sellainen peli, jota tulee muisteltua tai jota haluaisi pelata uudelleen.

Minulle se on. Voihan se olla, että jos juonta vertaa kirjoihin se saattaa vähän jäädä yksityiskohdissa jälkeen, mutta tunnelma paikkaa tuon aukon. Ja kyllä minua ihan oikeasti kiinnosti pelin aikana ihmisten taustat ja tekemiset. Jos juonta vertaa ihan pelijuoniin, jopa muihin seikkailupeleihin, niin väitän sen olevan hyvä. Ei mitään Gabriel Knight tasoa kuitenkaan.


Edit:
Tuskin olen vielä kovinkaan lähellä lopetusta.

Sellainen varoituksen sana kuitenkin, että peli on lyhyt. Paljon lyhyempi kuin Hotel Dusk.
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #405 : 20.01.2008 02:16 »
Riepu Oh nice. Moderaattori * Viestejä: 984 Basaaripisteet: 2 Profiili Saapuipa tuo Guitar Hero III viimein pelikokoelmiin ja kauan sitä ollaankin kaivattu. Hintaa tuli huimat 99.90€ (PS3-versio), mikä ei kyllä ole vielä haitannut, vaikka näinkin kömpelöt sormet omistankin. Mediumilla ja Easy-vaikeudella olen vuorotellen pelaillut ja suht hengissä olen vieläselvinnyt. Mitä nyt tullut pelailtua sen verran, että ranne tuli kipeäksi ja silmissä vilisee.
To defy me is a senseless act which goes against your world's wishes...
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #406 : 20.01.2008 14:51 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Äääh...loppupeleissä Hotel Duskin juonesta huokui semmoinen halparomaanin vaikutelma. Juuri sellaisen halpispläjäyksen, jota saa jokaisen Ärrän hyllyltä. Ei todellakaan mikään sellainen peli, jota tulee muisteltua tai jota haluaisi pelata uudelleen.
Olen itseasiassa samaa mieltä. Stoorissa oli potentiaalia vaikka kuinka, mutta oikeastaan kaikki jäi lunastamatta, ja loppu olikin sellainen itkevä tuhnu. Silti, jostain käsittämättömästä syystä, sitä oli kiva pelata. Miljöö oli viehättävä, henkilöt ihan jees kirjoitettuja, biisitarjonta juuri sopivan leppoisaa lounge-jazzia ja, noh, lisäksi peli näyttää syöltävän hyvältä. Olisin kovasti toivonut tästä seikkailuhittiä.

Another Code on samanhenkistä matskua, ainoastaan lyhyemmin ja pikkusievemmin. Ihan kivaa purtavaa sekin silti oli. Kuten Duskissa, tässäkin miljöö oli kohdallaan. Linnassa on taikaa.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #407 : 24.01.2008 08:21 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Resident Evil ja MGS:Twin Snakes (pitää se omistaa) Gamecubelle. Molemmat alkuperäisiä ja voin sanoa, että hinnassa jäin ihan mukavasti voitolle, kun noita Twin Snakesejä menee huutiksessa players choicenakin jollain +/- 50 eurolla.

"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #408 : 24.01.2008 14:22 »
Zuor Jäsen Viestejä: 180 Basaaripisteet: 2 Profiili
Resident Evil ja MGS:Twin Snakes (pitää se omistaa) Gamecubelle. Molemmat alkuperäisiä ja voin sanoa, että hinnassa jäin ihan mukavasti voitolle, kun noita Twin Snakesejä menee huutiksessa players choicenakin jollain +/- 50 eurolla.



Niin paljon? Vois pistää omankin myyntiin.
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #409 : 24.01.2008 14:24 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW http://www.konsolinet.fi/tuotekortti.php?path=1/3/940
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #410 : 24.01.2008 15:20 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Ei se ole tyhmä joka pyytää  ;)
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #411 : 25.01.2008 12:08 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Tilasin No More Heroesin jenkeistä. 53 dollaria olikin vain vaivaiset 36 euroa eli halvalla lähti. Enää puuttuu joku tapa pelatakin se peli... onko ehdotuksia? Onko kellään jenkki-Wiitä :lol:

"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #412 : 25.01.2008 12:52 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW
Niin, tuo on varmaan Players Choice, mekin myydään sitä 36,95 €. Originaali on sitten asia erikseen, siitä kyllä varmaan saa sen viiskymppiäkin.
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #413 : 27.01.2008 21:51 »
Alks :I Jäsen Viestejä: 29 Basaaripisteet: 0 Profiili Perjantaina kävin ostamassa Metal Gear Solid: The Twin Snakesin. Maksoi 17.90. Käytetty oli, ei Players Choice.
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #414 : 28.01.2008 08:20 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Perjantaina kävin ostamassa Metal Gear Solid: The Twin Snakesin. Maksoi 17.90. Käytetty oli, ei Players Choice.

Paska diili.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #415 : 28.01.2008 19:47 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 159 Basaaripisteet: 0 Profiili hyvä diili.
pelattavuudeltaanhan tuo on parempi kuin alkuperäinen.
mutta välidemot ja ääninäyttely on suolesta.

eli jos tarina on tuttu ja voi skipata kaikki keskustelut ja muut ja keskittyy vaan pelaamiseen niin twin snakes on loistava.

eikä minua ne välidemotkaan niin haitanneet (paitsi se ohjusten päällä hyppely) vaan se ääninäyttely.
pelissä on sama dialogi kuin alkuperäisessä niin minkä helvetin takia se on täytynyt mennä nauhoittamaan uudelleen.

varsinkin ninja kuulostaa niin karsealta että itku tulee.
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #416 : 28.01.2008 19:53 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Meikäläisellä korvaan särähti ekana alkuperäiseen musiikkiraitaan kajoaminen. Kaikki ne legendaariset pimputukset on jostain käsittämättömästä syystä vaihdettu.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #417 : 29.01.2008 15:21 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Ja mulle se, miksi Liquidin on pakko heitellä perhosvoltteja kaiteella pitäessään genologista luentoa, on edelleen yksi maailman suurimmista kysymyksistä. Ylittää jopa ohjusloikinnat ja bullet-dodget.

Hyvää huumoria Twin Snakesista irtoaa kyllä, ja sitä on ihan kiva pelata. Kokonaisuus jää silti alkuperäisen alle satasella. Kauneus ei ole kaikki kaikessa.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #418 : 29.01.2008 16:13 »
Alks :I Jäsen Viestejä: 29 Basaaripisteet: 0 Profiili Mikään muu ei haitannu ku ninjan ääninäyttely ja alkuperäisten kappaleiden vaihtaminen. Välivideoista sai vaan hyvät naurut http://uk.youtube.com/watch?v=kkg0nSw7XqA  :lol:.
tallennettu
Vs: Peliostokset « Vastaus #419 : 29.01.2008 16:47 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Itseäni haittasi eniten juuri jotkin överiksi vedetyt välidemot, sekä juurikin tuo uusiksi vedetty ääninäyttely. Jos kerran kaikki kuitenkin uusivat roolinsa, niin miksi äänittää uudestaan? Ei siinä muuten mitään, mutta kaikki eivät ihan vetäneet yhtä hyvin kuin aikaisemmin. Eniten häiritsi juuri tuo Ninjan näyttelijän vaihtaminen ja se, että Nastashan aksenttia oli laimennettu, jolloin se kuulosti jotenkin hölmöltä. Ja Greg Eagles uusi kuitenkin DARPA Chiefin roolin, niin miksi Ninjalle piti palkata uusi?

Myöskin muusiikin korvaaminen vei monesta codec-keskustelusta ja välidemosta tunnelmaa, taisi olla se lopputekstien aikana pyörivä kipale ainoa, joka oli säilötty vanhasta. Ei kuulostaneet enään Naomin vuodatukset yhtä surullisilta kuin ennen, kun se taustalla soinut kappale oli poistettu  :(

tallennettu
Sivuja: 1 ... 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 ... 95
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines