Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 2 [3] 4
Tulostusversio
Aihe: Pelimusiikki  (Luettu 65869 kertaa)
Vs: Pelimusiikki « Vastaus #60 : 15.12.2012 01:47 »
Lanttu Jäsen Viestejä: 976 Basaaripisteet: 1 Profiili Nähtävästi OC Remixin valtava Donkey Kong Country 3 -projekti on saatu päätökseen. Kyseessä siis samanlainen koko pelin remixaus mitä aiemmassa viestissäni mainitsema Serious Monkey Business oli DKC2:lle. Tällä kertaa mukana on vain GBA-versionkin musiikit. Todella laadukasta tavaraa pitäisi olla. Harmi vain, etten itse ehdi vielä tarkemmin tutustumaan. Pistänen tänne kommenttia sitten, kunhan ensin aikaa kuuntelulle löydän.

Donkey Kong Country 3: Double the Trouble!
\"Vittu mää en tiedä mikä hedelmä on!\"
tallennettu
Vs: Pelimusiikki « Vastaus #61 : 21.01.2013 22:46 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Raisiossa täällä Turun lähellä järkätään 16. huhtikuuta konsertti, jossa soitetaan pelimusiikkia. Pakkohan tuonne on mennä, kun matkaakaan ei ole paljon.

http://www.quinsonitus.com/videogames/
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Pelimusiikki « Vastaus #62 : 19.04.2013 01:01 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili

Tunnustaudun vanhojen urheilupelien musiikkien ystäväksi. Vanhat änärit, vanhat formulat.. Varsinkin yllä oleva kappale Formula One -pelistä on tiukka. Toi sama biisi oli jossain demollakin, missä oli F1-peli mukana - siitä oikeastaan jäänytkin mieleen.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Pelimusiikki « Vastaus #63 : 15.12.2013 19:25 »
Gragooni Jäsen Viestejä: 33 Basaaripisteet: 0 Profiili En antaisi hirveästi pisteitä NHL-sarjan soundtrackille. Oikeastaan ainoa änäri jossa se oli kunnossa on juurikin NHL 11. Sitä uudemmissa versioissa en voi ymmärtää yrittääkö EA edes tosissaan saada tehtyä kunnollista soundtrackia, sillä nykyinen on ainakin karmea.
tallennettu
Vs: Pelimusiikki « Vastaus #64 : 19.02.2014 12:57 »
Lanttu Jäsen Viestejä: 976 Basaaripisteet: 1 Profiili Donkey Kong Country Tropical Freeze kiinnostaisi niin pirusti jo yksinomaan musiikkiensa takai. Toki en ole uusia kappaleita viitsinyt vielä kuunnella, jos vaikka joskus pääsisi itsekin peliä pelaamaan. Kuuntelin kuitenkin parin vanhan kappaleen uusiversiot sängyssä ennen nukkumaan menoa ja ai, että miten hyvältä voikaan kuulostaa. Samalla kuitenkin hieman pelottaa onko David Wise osannut säveltää yhtä kuolemattomia kappaleita näin 20 vuotta myöhemmin.



Aquatic Ambience. Aivan tajuttoman upea versio, joka on erittäin uskollinen alkuperäiselle. Jos 1:26 alkavan päämelodian soundi olisi hieman lähempänä alkuperäistä, voisin julistaa tämän uuden version suorilta käsin paremmaksi. Nyt menee hieman fiiliksen mukaan kumpi on lopulta parempi, joten lienee parasta julistaa tasapeliksi.



Stickerbrush Symphony on kokenut täydellisen muutoksen. Kapple on sama mutta soundi ja fiilis täysin eri. Päämelodioissa käytetty panhuilu kuulostaa varsin siistiltä, mutta ei tästä olisi alkuperäisen korvaajaksi ikipäivänä. Tästäkin huolimatta 1:15 alkava osio ja etenkin 1:33 sai ensimmäistä kertaa kuunnellessa kyyneleen silmäkulmaan. Sen verta upealta se kuulosti, ja samalla alkuperäinen kappale ja ylipäätään se kuinka paljon alkuperäiset Donkey Kong Countryt musiikkeineen kaikkineen loppupeleissä merkitsevät minulle tulvi päähäni. Puhumattakaan ajatuksesta, että nyt olisi vihdoin tarjolla potentiaalisesti jotain yhtä upeaa David Wisen palattua kuvioihin.
\"Vittu mää en tiedä mikä hedelmä on!\"
tallennettu
Vs: Pelimusiikki « Vastaus #65 : 19.02.2014 13:42 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW Ei ole menettänyt tatsiaan uusienkaan kappaleiden perusteella. :) Tässä postaus NeoGAFista, joku nähnyt vaivaa ja etsinyt nuo kaikki linkit:

Spoileri (osoita katsoaksesi)
tallennettu
Vs: Pelimusiikki « Vastaus #66 : 19.02.2014 14:05 »
Lanttu Jäsen Viestejä: 976 Basaaripisteet: 1 Profiili
Ei ole menettänyt tatsiaan uusienkaan kappaleiden perusteella. :) Tässä postaus NeoGAFista, joku nähnyt vaivaa ja etsinyt nuo kaikki linkit:

Tämäpä hyvä kuulla. Ja erittäin huono samaan aikaan, kun tuon listankin niin ystävällisesti linkitit. Jotta kiusaus ei vain nousisi liian suureksi. Ehdin jo muutaman remixin lisää kuunnella ja yhden uudenkin, koska "best song ever created ever". Hyvältähän nuo kaikki kuulostivat, mutta jos nyt silti yrittäisi rajoittaa tähän väliin. :lol: Sen sijaan tuo uusi haastattelu pitää kuunnella välittömästi.
\"Vittu mää en tiedä mikä hedelmä on!\"
tallennettu
Re: Pelimusiikki « Vastaus #67 : 19.02.2014 14:11 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Kuuntelin noista uusista pari ekaa sekä Scorch 'N Torchin. Viimeisen aikana kylvin sellaisessa kylmässä hiessä, että pakko jättää loput myöhemmäksi. Ei viitsi kuitenkaan mennä töihin housut täysin mällissä. On kuitenkin hyvin todennäköistä, että tämä peli tulee olemaan kovempi juttu ääniraitansa kuin pelillisen antinsa vuoksi. Mikä on paljon sanottu, kun ottaa huomioon kuinka päräyttävä peli sieltä varmasti tulee. Ei perkele.

Lantun postaamista klassikoista. AA on tosiaan uskomattoman hieno, eikä mua edes päämelodian soundi haitannut. Täydellinen uusiointi. SS taas. Onhan siinä makeeta se, että biisi on samalla tunnistettava ja näin erilainen. Tuo pan-huilun loikkiva ja äkkikatkeava soundi ei vaan sovi omassa korvassa alkuperäisen pehmeiden, kirkkaiden ja pitkien sointujen tilalle. Vähän liiankin erilainen siis. Mielenkiintoinen kipale kuitenkin!

Toivottavasti älyävät työntää tästä isoa soundtrack-pakettia ihan levylle asti. I'd buy that shit so fast.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Pelimusiikki « Vastaus #68 : 19.02.2014 16:10 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Onhan tuo itse pelikin todennäköisesti parempi kuin yksikään Mario vuosiin. Huomenna tai ylihuomenna viimeistään saapuu!
tallennettu
Vs: Pelimusiikki « Vastaus #69 : 19.02.2014 19:55 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Kyrsi hiukan kun näin DKC:TF:n Prisman hyllyllä jo eilen, kun verkkokauppa.comilta tuli maanantaina ilmoitus että tuotteita odotellaan :rollaus: Sais prkl tulla perjantaiksi.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Pelimusiikki « Vastaus #70 : 19.02.2014 20:08 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 159 Basaaripisteet: 0 Profiili Ilmotelkaa sitten kun saatte ilmoituksen verkkikselta, että peli on laitettu postiin. Edelleen tunnutaan tuotteita odottelevan vaikka julkaisu on ylihuomenna, mutta ei tuo status kuulemma muutu mihinkään jos käy niin ettei sitä peliä itselle riitäkään ekasta erästä.
tallennettu
Vs: Pelimusiikki « Vastaus #71 : 07.03.2014 00:57 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili
Ei ole menettänyt tatsiaan uusienkaan kappaleiden perusteella. :) Tässä postaus NeoGAFista, joku nähnyt vaivaa ja etsinyt nuo kaikki linkit:



Aivan jumalattoman kova biisi! Muita kappaleita en ole edes ehtinyt kuuntelemaan, kun tämä on vain repeatilla. Ehkä ihan hyvä niin, että jää jotain yllätykseksikin, jos ja kun itse pelin hankin joskus tulevaisuudessa. Samat lämpimät sademetsäfiilikset tuli kuin Skies of Arcadiaa pelatessa.

The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Pelimusiikki « Vastaus #72 : 07.03.2014 20:09 »
Omenarosvo Supersankari Jäsen Viestejä: 198 Basaaripisteet: 8 Profiili Pelasin vartti sitten Busted Bayoun ja biisi sopi kyllä mahtavasti taustalle! Hyvää musaa kertakaikkiaan ja on nostamassa omalta osaltaan tätä peliä yhdeksi parhaista koskaan pelaamistani.
tallennettu
Vs: Pelimusiikki « Vastaus #73 : 07.03.2014 20:39 »
saska Jäsen Viestejä: 650 Basaaripisteet: 2 Profiili
Pelasin vartti sitten Busted Bayoun ja biisi sopi kyllä mahtavasti taustalle! Hyvää musaa kertakaikkiaan ja on nostamassa omalta osaltaan tätä peliä yhdeksi parhaista koskaan pelaamistani.

Juu se on ehkä paras biisi koko pelissä. Tosin mahdoton valita parasta kun niin monta huippua. Tämä siis kyseessä:



Myös tuo Skies of Arcadia biisi oli itelleni ennenkuuntelematon ja oli kyllä harvinaisen napakkaa menoa.
tallennettu
Vs: Pelimusiikki « Vastaus #74 : 07.03.2014 21:29 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Tuo uuden jöpön soundtrack on ehkä paras soundtrack ikinä.  Ihan jäätävä määrä hyviä kappaleita ja kappaleiden monipuolisuus on vielä vakuuttavampaa.  David Wise on säveltäjänä täysin omaa luokkaansa. Harva peli saa keskeyttämään pelaamiseen ja jättämään kuuntelemaan vaan musiikkia, kun ei halua läpäistä kenttää sen takia.

Omia suosikkeja, vaikka miljoona muutakin kiinnostaisi listata:









Pelinäkin nousee ehkä kaikkien aikojen parhaaksi tasoloikaksi omalla listallani. Jokaisen itseään pelaajana pitävän pitäisi pelata tuo peli läpi.


tallennettu
Vs: Pelimusiikki « Vastaus #75 : 07.03.2014 21:32 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Busted Bayoun musiikki on kyllä upea. Muutenkin musiikin ja kenttien sovittaminen on osunut nappiin täydellisesti. Kentät ovat niiden teemabiisien näköisiä. Tekee tunnelman ihan erilaiseksi.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Pelimusiikki « Vastaus #76 : 06.05.2014 18:53 »
Lanttu Jäsen Viestejä: 976 Basaaripisteet: 1 Profiili Finaly Symphony konsertti 12.9. Tampereella. Harmi, että Final Fantasyiden musiikit ovat yhtä tyhjän kanssa itselleni, sillä pelejä en ole pelannut enkä musiikkejakaan koskaan ole kuunnellut. Muuten olisi voinut harkitakin, kun ei ole koskaan pelimusiikkikonsertissa päässyt vielä käymään.
\"Vittu mää en tiedä mikä hedelmä on!\"
tallennettu
Vs: Pelimusiikki « Vastaus #77 : 06.05.2014 19:15 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 159 Basaaripisteet: 0 Profiili child of lightin kaunis ja tunnelmallinen soundtrack iski niin kovaa, että oli pakko tilata ennakkoon cd joka julkaistaan 13.5. Hintaa tuli n.13e posteineen ja samalla rahalla sai ladata heti digi version:
http://musique.coeurdepirate.com/album/child-of-light

tallennettu
Vs: Pelimusiikki « Vastaus #78 : 06.05.2014 20:40 »
Riffe Jäsen Jäsen Viestejä: 422 Basaaripisteet: 2 Profiili
child of lightin kaunis ja tunnelmallinen soundtrack iski niin kovaa, että oli pakko tilata ennakkoon cd joka julkaistaan 13.5. Hintaa tuli n.13e posteineen ja samalla rahalla sai ladata heti digi version:
http://musique.coeurdepirate.com/album/child-of-light


Mistä tuohon hintaan löytyi? Sori offtopick.
Pelikokoelmani
tallennettu
Vs: Pelimusiikki « Vastaus #79 : 06.05.2014 20:56 »
Lanttu Jäsen Viestejä: 976 Basaaripisteet: 1 Profiili
Mistä tuohon hintaan löytyi? Sori offtopick.

Villi veikkaus: http://musique.coeurdepirate.com/album/child-of-light jonka Partajeesuskin omassa viestissään linkkasi. :lol:
\"Vittu mää en tiedä mikä hedelmä on!\"
tallennettu
Re: Pelimusiikki « Vastaus #80 : 07.05.2014 17:21 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Ostinpa itsekin tuon levyn, kun oli tosiaan sen 8.99€ digitaalisena. Huikean hienoa musiikkia. Kun vielä ehtisi pelaamaankin  :(
tallennettu
Vs: Pelimusiikki « Vastaus #81 : 07.05.2014 19:28 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 159 Basaaripisteet: 0 Profiili Siis minimi hinnallahan se digitaalinen versio on 9 kanadan dollaria eli n.6e
tallennettu
Vs: Pelimusiikki « Vastaus #82 : 24.08.2014 03:06 »
IPlayer fagotti Jäsen Viestejä: 147 Basaaripisteet: 0 Profiili
Finaly Symphony konsertti 12.9. Tampereella. Harmi, että Final Fantasyiden musiikit ovat yhtä tyhjän kanssa itselleni, sillä pelejä en ole pelannut enkä musiikkejakaan koskaan ole kuunnellut. Muuten olisi voinut harkitakin, kun ei ole koskaan pelimusiikkikonsertissa päässyt vielä käymään.

Liput hommattu. Tiedossa varmaankin medley-tyyppisiä sikermiä FF6, 7, ja 10:stä. Itseasiassa söör Uematsukin on vieraillut tämän kiertueen konserteissa useissa maissa pitkin Eurooppaa, joten ehkäpä...? Meet&Greet on myös usein järjestetty maksutta, että peukut pystyyn ja sormet solmuun. Mitään ei olla tosin varmistettu. Eikä tuo Tampere-talo ole muuten yhtään hullumman näköinen fasiliteetti...

Spoileri (osoita katsoaksesi)
It's the end of the world as we know it, and it's only just begun.
tallennettu
Vs: Pelimusiikki « Vastaus #83 : 24.08.2014 12:27 »
Edgeworth Jäsen Viestejä: 230 Basaaripisteet: 0 Profiili
Finaly Symphony konsertti 12.9. Tampereella. Harmi, että Final Fantasyiden musiikit ovat yhtä tyhjän kanssa itselleni, sillä pelejä en ole pelannut enkä musiikkejakaan koskaan ole kuunnellut. Muuten olisi voinut harkitakin, kun ei ole koskaan pelimusiikkikonsertissa päässyt vielä käymään.

Liput hommattu. Tiedossa varmaankin medley-tyyppisiä sikermiä FF6, 7, ja 10:stä. Itseasiassa söör Uematsukin on vieraillut tämän kiertueen konserteissa useissa maissa pitkin Eurooppaa, joten ehkäpä...? Meet&Greet on myös usein järjestetty maksutta, että peukut pystyyn ja sormet solmuun. Mitään ei olla tosin varmistettu. Eikä tuo Tampere-talo ole muuten yhtään hullumman näköinen fasiliteetti...

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Djääm, itse vasta Tampereelle muuttaneena tuo voisi olla oiva tapa lähtä ison cityn kulttuurista nauttimaan. Päivämäärä ei vaan näillä näkymin nappaa, pitääpi pitää mielessä jos saisi lutvittua aikatauluihin sopivan raon.
tallennettu
Vs: Pelimusiikki « Vastaus #84 : 09.09.2014 20:29 »
IPlayer fagotti Jäsen Viestejä: 147 Basaaripisteet: 0 Profiili Ja juuri kun FF-konsertti Tampereella saatiin myytyä loppuun niin eikös tällaista pukkaa heti ilmoille. :lol:

It's the end of the world as we know it, and it's only just begun.
tallennettu
Vs: Pelimusiikki « Vastaus #85 : 17.09.2014 17:10 »
Edgeworth Jäsen Viestejä: 230 Basaaripisteet: 0 Profiili Tulipa sitä käytyä tuolla Final Symphonyssä viime viikolla. Näin musiikin kasuaalina ystävänä oli ihan hintansa väärti reissu, vaikkei FF nyt se kaikkein suurin nostalgiapläjäys olekaan.

Hyvää:
 - Loppupuolisko: Konsertin väliajan jälkeinen aika oli omistettu seiskan biiseille, joilla leikiteltiin kekseliäästi. Ja onhan alkuperäissävellyksetkin sarjan parhaimpia.
 - Mielikuvituksellinen soittimien käyttö: Useamman kerran konsertissa tuotettiin ääniefektejä (ilotulitteita, kiljaisuja, jne.) soittimilla. Tykkäsin.
 - Esitystilat: En ollut ennen Tampere-talon isossa salissa käynyt, ja onnistui vakuuttamaan arkkitehtuurillaan. Saundit oli selkeitä ja lavalle näki hyvin jopa paikoiltamme takaparvekkeelta.

Huonoa:
 - Alkupuolisko oli vaisuhko kokonaisuus. Toisinaan biiseissä oli hyviä, irtonaisia ideoita, mutta suurimmaksi osaksi vaipui "ihan jees"-tasolle.
 - Ei Nobueta. Ei lähteny Nobba kaljalla :(

Kannattaa käydä jos tulevat takaisin joskus, mutta itse jättänen väliin. Ei räjäyttänyt tajuntaa, vaikka hyvää illanvietettä olikin.
tallennettu
Vs: Pelimusiikki « Vastaus #86 : 17.09.2014 19:35 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Oli kyllä aika pettymys tuo konsertti. Säveltäjät olivast ottaneet ihan liikaa vapauksia ja tuntui että puolet ajasta ei edes kuulut mitään FF-musiikkia. Lisäksi FFX:n pianojynkytykset olivat haukotuksen arvoisia. Onneksi sain ilmaislipun.
tallennettu
Vs: Pelimusiikki « Vastaus #87 : 17.09.2014 20:06 »
IPlayer fagotti Jäsen Viestejä: 147 Basaaripisteet: 0 Profiili Kieltämättä kutosen ja kympin osuudet oli aika haahuiluosastoa, mutta seiskan osuus kyllä pelasti konsertin omasta mielestä. Ja soundit salissa ja orkesterin soitto oli todellakin kohdillaan. Ei nyt omasta mielestä ihan pettymys ollut kuitenkaan, monia tuttuja teemoja löytyi ja One Winged ja etenkin Jenova Absolute toimi kuin häkä. Pienen infohaun perusteella tiesin mitä odottaa, mutta markkinointi olisi voinut olla vähän täsmällisempää kuin pelkkä "music from FFVI, VII and X". Ehkä sitten Distant Worlds vielä joku päivä?

Tuli muuten aika Zone of the Enders-vibat siitä kattomuotoilusta.
It's the end of the world as we know it, and it's only just begun.
tallennettu
Vs: Pelimusiikki « Vastaus #88 : 25.09.2014 19:45 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 159 Basaaripisteet: 0 Profiili Tuli pitkästä aikaa laitettua tubesta soimaan Dust: Elysian tailin soundtrack. Loistava metroidvania ja loistavat musat.
https://www.youtube.com/watch?v=1Q6wjM4blJk&list=PLlvXGetzr0FBSC6xKTJY8H9UX8-YIgNVh

Tuon osoitteen pitäisi viedä ekaan biisiin ja jatkua siitä aina eteenpäin kun playlist etenee.
tallennettu
Vs: Pelimusiikki « Vastaus #89 : 30.10.2014 10:04 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW https://loudr.fm/release/metroid-cinematica/5eFWw


Hemmetin hyvänkuuloista settiä ainakin näytepalojen perusteella  :o
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Sivuja: 1 2 [3] 4
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines