Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 2 [3] 4
Tulostusversio
Aihe: Pelien kerääminen  (Luettu 66280 kertaa)
Vs: Pelien kerääminen « Vastaus #60 : 16.01.2009 16:17 »
Zuor Jäsen Viestejä: 180 Basaaripisteet: 2 Profiili
Pelien keräileminen on mukavaa, vaikka rahaa kyllä menee aika paljon. En nyt jaksanut selata ketjua perusteellisesti läpi, mutta onko kenelläkään sellaista ongelmaa, ettei voi sietää platina- ja Player's Choice-versioita? Tällä hetkellä omistan 6 "platinapeliä", joista kahdesta omistan alkuperäisen version. Eipä siinä mitään, olisi vain kiva löytää MGS: TTS:stäkin se alkuperäinen versio, puhumattakaan F-Zero GX:stä, Soul Calibur 2:sta ja Super Smash Bros. Meleestä. Nuo "platinapelit" vain rumentavat kokoelmaa ja näyttävät kerrassaan synkiltä hyllyssä...

Omistan tasan yhden Player's Choice pelin, Resident Evil 0:n. Taisin play.comista halvalla ostaa, netissä kuvana oli alkuperäinen RE0 eikä kuvauksessakaan mainittu sanaakaan mistään Player's Choicesta. Itse en vain kestä katsella tuollaisia kansia. Aina pitää vielä niin rumaksi tehdä ne.

E: Siivoilin tuossa pelikokoelmaa vähän, huomasin muiden pelien alta, että Mario Kart 64:ni on myös Player's Choice.  :/


« Viimeksi muokattu: 16.01.2009 19:51 kirjoittanut Zuor »
tallennettu
Re: Pelien kerääminen « Vastaus #61 : 16.01.2009 16:25 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Itse vältän myös Platinumien ja vastaavien hankkimista. Sama pelihän se on juu, mutta en voi sietää niitä paketteja. Näyttävät aivan karmeilta hyllyssä ja vielä karmeammilta pois hyllystä. Ei voi kyllä ymmärtää, että miksi niistä koteloista on pakko tehdä niin kauheita. Pitäähän sen pystyä helposti erottamaan juu, mutta vähempikin riittäisi minulle.

Omasta kokoelmastani, joka on jotain reilut toistasataa peliä, löytyy vain yksi Player's Choice ja kolme alkuperäisen PlayStationin Platinumia. Tuo eka on Metroid Prime ja nuo kolme ovat FFVII, FFVIII ja FFIX. PlayStation 2:lle minulla on joskus saattanut olla yksi tai kaksi Platinumia, mutta olen hankkiutunut niistä eroon  -  jos niitä nyt on koskaan ollut. PS3:lla minulla ei ole yhtään Platinumia, eikä tule. Sama XO:lla.

Eli täälläkin vältellään näitä halpaversioita loppuun asti, sen verran keräilijää löytyy minustakin.
tallennettu
Re: Pelien kerääminen « Vastaus #62 : 16.01.2009 16:43 »
Dr. Scientist Jäsen Viestejä: 700 Basaaripisteet: 3 Profiili Omasta 56 pelin PS2-kokoelmastani viisi on platinumeja, ja tahtoisin kovasti päästä niistä eroon. Kuulostaa melko snobimaiselta jos jostain platinum-kansista valittaa, mutta ne oikeasti rumentavat kokoelmaa, eikä niistä voi olla ylpeä vaikka kuinka upea peli olisi kyseessä. Kyrpittää kun plattaripelini ovat vielä hyviä ja kuuluvat pelisarjaan jonka muitakin pelejä omistan (GOW1, RE4).
tallennettu
Vs: Pelien kerääminen « Vastaus #63 : 16.01.2009 22:17 »
Jerskaleh Vieras
Ihan kivasti tuli joskus keräiltyä pelejä, jotain lähemmäs 120kpl tuli hankittua, mutta sitten aloin myymään niitä. Tuli toi lifetys vähän pelaamisen päälle kun rupesi kiinnostamaan tytöt : ). No mutta jooh, kyllähän niitä vieläkin tulee ostettua ja tossa hyllyllä vielä ihan mukava kasa pelejä, voisi laskea joskus.

Heikko ihminen, heikko ihminen...
Heikko ihminen? Kerroppas heikkouksistani lisää.
tallennettu
Vs: Pelien kerääminen « Vastaus #64 : 16.01.2009 23:21 »
Tzibo Jäsen Viestejä: 492 Basaaripisteet: 0 Profiili No kun lifetys alkoi kiinnostamaan. Siksi olet heikko!
tallennettu
Vs: Pelien kerääminen « Vastaus #65 : 17.01.2009 11:43 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili
On kyllä pakko ihastella echoesin kokoelmassa tuota ICO-boksia, mahtaa olla paljon rahallista arvoa ja myös tunnearvoa? Kelpaisi minullekin. :F

Jooh kyllähän tuo aika perkeleen kallis boksi tuppaa nykyään olemaan, Ebayssa olen kerran nähnyt myynnissä ja silloin hinta taisi nousta johonkin 300 puntaan. Tästä on tosin vuosia aikaa ja ei oikein mitään hajua millasissa hinnoissa tuo nykyään liikkuu. Onhan se kiva omistaa yhdestä parhaasta pelistä ikinä tuollainen "Ultimate Edition".
tallennettu
Vs: Pelien kerääminen « Vastaus #66 : 17.01.2009 22:19 »
Jerskaleh Vieras
No kun lifetys alkoi kiinnostamaan. Siksi olet heikko!
Onpa hirveen heikkoa : D

Joo anteeksi herra, anteeksi herra offarit loppuu tähän.
tallennettu
Vs: Pelien kerääminen « Vastaus #67 : 26.03.2009 07:09 »
Tuulisti "Nurse Joyta vähän väsyttää" Jäsen Viestejä: 869 Basaaripisteet: 0 Profiili Anteeksi jo etukäteen että joudun käyttämään J-sanaa tässä postauksessa.

Vielä reilu vuosi sitten minusta oli kivaa hamstrata pelejä, ja vitsailin että pelaan niitä sitten eläkkeellä kun en enää ymmärrä uudesta teknologiasta kuitenkaan mitään. Peleistä oli myös kiva puhua ja ennen kaikkea niitä oli kiva pelata.

Nyt kun Japanissa sustelun ensimmäinen(?) vuosipäiväkin kohahti ohi, on pakko todeta että mikään ei tapa peliharrastusta kuin Japani. 

Keräilyssä ei vain yksinkertaisesti tunnu olevan mitään järkeä. Kaupat ovat pelejä pullollaan ja uusia tietysti pukkaa apäätähuimaavaa tahtia. Vanhojakin on niin paljon ja laajasti saatavilla, että "keräilyssä" ei tarvita muuta kun rahaa. Kaikkea saa jos iskee tarpeeksi pätäkkää tiskiin. Olen aina ollut sitä mieltä että keräily, jossa ainoa "haaste" on raha, on mieletöntä ja tylsää. Siksi yleensä hieman vanhempien asioiden (kuten pelien) keräily on hauskepaa; suurin osa hommasta on etsimistä ja sitten joskus löytämisen iloa. Toki joitakin asioita voi olla vaikea saada myös Japanista, mutta on se aivan eri juttu kun yrittää löytää Suomen kokoisesta hiekkalaatikosta edes jotain hieman pienemmän printin PS2-peliä.

Elämäntapa täällä ei oikein tue pelaamista. Suomessa oli kaverit ja perhe, ja niiden kanssa saattoi viettää koti-iltaa pelaten ja yksin pelaaminenkin oli ihan ok kun kuitenkin oli muutakin elämää. Kaksi kertaa vuodessa saattoi teeskennellä hieman sosiaalista ja pelata puolituttujen kanssa pelimiiteissä. Täällä asuntolan alakerrassa on Wii (johon kaikki ovat jo kyllästyneet) ja minulla on huoneessani PS3 jolla en ole pelannut kertaakaan ja GC jolla pelasin aluksi vähän. Pelaan kyllä, mutta lähinnä junissa ja muuten odotellessa kösikonsoleilla, ja niilläkin "opiskelumielessä" japaniksi. Puoli vuotta sitten oli yksi tyyppi joka tuli joskus käymään ja pelasi mun huoneessa ja piti seuraa kun laitoin ruokaa. Nykyään ei vaan oikein ole sellaista porukkaa joka tulisi käymään että voitaisiin pelata ja jutella.

Voi olla että pelien ostaminen alkaa taas kiinnostaa kun niitä ei saa enää yhtä helposti (ja halvalla) ja peliseuraa on enemmän. Mutta nykyään aika hiljaista on.
Pelaajalaudan Smurfette principle.
tallennettu
Vs: Pelien kerääminen « Vastaus #68 : 20.04.2009 17:31 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Joo oma keräily kuoli tänään kun viimeinen raja ylitettiin ja möin nuo PS1 Final Fantasyt menemään. Ihan hyvään hintaan, mutta kirpaisi silti. Noista on vähintään yksi aina vuosittain läpi pelattu ja ovathan ne aikansa yksiä kovimpia pelejä. No seiska on PSN:ssä ja toivottavasti kasi ja ysi seuraavat perässä. Ja kunnon versioina, eikä minään PAL-rampoina.

Nyyh.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Pelien kerääminen « Vastaus #69 : 26.02.2010 20:34 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili No mitäs helvettiä, muoveissa oleva Stadium Events NES:ille kohtalaisen kovissa hinnoissa: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=140384097750

Jos tuo nyt tosissaan tuolla hinnalla menee niin aika kepeästi kallein NES-peli ikinä ja varmaan kallein peli muutenkin.

Kyllähän sitä tuolle rahalle muutakin käyttöä keksisi.
tallennettu
Vs: Pelien kerääminen « Vastaus #70 : 01.03.2011 18:15 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Elävöitetäänpäs keräilytopicia laittamalla tuoretta matskua tämänhetkisestä kokoelmasta. Olen nyt päättänyt keskittyä lähinnä PS1-keräilyyn ja suuren osan PS2-pelejä olenkin myynyt tässä lähiaikoina. PS1 on loistava konsoli, jolle löytyy vaikka millä mitalla aliarvostettuja klassikoita.

Tässäpä tätä:











Sellainen on kokolma nykyään. Vielä pitäisi saada ainakin nuo puuttuvat Megamanit ja kyllähän sitä aina tulee vastaan jotain mielenkiintoista, joka on pakko hommata. Laittakaahan muutkin stooria keräilemisestä nykyään ja kuvia vaan kehiin jos mahdollista.
tallennettu
Re: Pelien kerääminen « Vastaus #71 : 01.03.2011 20:41 »
Dr. Scientist Jäsen Viestejä: 700 Basaaripisteet: 3 Profiili Todella hieno kokoelma. Mua ottaa tajuttomasti päähän, että suurin osa mun PS1-peleistä on jossain perseessä kun ei niiden arvoa tajunnut silloin nassikkana. Legend of Dragoon löytyi ja muistaakseni todella hyvä peli. Sain vasta vähän aikaa sitten tietää että kyseessä on nykyään harvinainen ja arvokas peli. Nykyään mulla enää tallella joku 10 PS1-peliä joista suurimmissa osissa kannet paskana tai ohjekirjat ja muut läpyskät kateissa. Kokoelman helmiksi voisi laskea CIB-kuntoiset Resident Evil 3 ja Medievil 2...
tallennettu
Vs: Pelien kerääminen « Vastaus #72 : 02.03.2011 18:22 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Joo itsellänikin on ollut suht jäätäviä ratkaisuja aikanaan. Myin NES-pelini pilkkahintaan eräälle kaverille, kun olin hommailemassa ekaa pleikkaria. Sinne meni mm. Mario 3, Mega Man 3, Probotector (aka Contra), Little Nemo, Tiku ja Taku, bilispeli, Robin Hood kaikki CIB:nä. Ja broidi heitti joskus siivouksen yhteydessä itse konsolin roskiin. Nykyäänhän ei yhtään harmita...
tallennettu
Vs: Pelien kerääminen « Vastaus #73 : 06.03.2011 23:36 »
Doinkki Öy Jäsen Viestejä: 587 Basaaripisteet: 0 Profiili Oon noista Vandal Heartseista aika kade  :/
Voice of The World.
tallennettu
Vs: Pelien kerääminen « Vastaus #74 : 29.05.2011 22:01 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Tässä rupeaa olemaan jo sitä keräilemisen meininkiä:

http://www.youtube.com/watch?v=o5z-mZ1UM80

Aika levoton pelihuone. Varmaan kohtalaisesti palanut rahaa tuohon settiin. Kaveri oli myös vieraana All Gen Gamers-podcastin viimeisimmässä jaksossa ja ihan mielenkiintoisia tarinoita oli tavaroiden hankinnan taustalla.
tallennettu
Vs: Pelien kerääminen « Vastaus #75 : 27.09.2011 11:40 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW Nintendo 64 -kokoelma tuli eilen valmiiksi kun viimeinenkin japsi tipahti postiluukusta.

Joku viitisen vuotta meni yhteensä kerätessä, mutta oli se hauskaakin. Täytyy erikseen kiittää Rocky Balboaa joka aikanaan nuuski minulle muutaman tusinan japsieksklusiiveja Japanissa ollessaan, jeesasi todella paljon. MrJonesilta tuli kerran ostettua myös n. 40 peliä kerralla, mutta muuten kaikki 400+ peliä on tullut yksittäin metsästettyä.
tallennettu
Re: Pelien kerääminen « Vastaus #76 : 27.09.2011 12:36 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 942 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW No niin. Kyllä niitä tuli muistaakseni aika monta lähetettyä. 2-3 isoa muovipussia niistä tuli täyteen. Mites muuten kävi sen Neon Genesis Evangelion pelin kanssa? Muistaakseni löysin sillo aikoinaan sen, mutta ne keräilykortit puuttu paketista, joten jäi hyllyyn. Löytykö se koko paketti jostain?
Play-Asia
tallennettu
Vs: Re: Pelien kerääminen « Vastaus #77 : 27.09.2011 13:04 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW
No niin. Kyllä niitä tuli muistaakseni aika monta lähetettyä. 2-3 isoa muovipussia niistä tuli täyteen. Mites muuten kävi sen Neon Genesis Evangelion pelin kanssa? Muistaakseni löysin sillo aikoinaan sen, mutta ne keräilykortit puuttu paketista, joten jäi hyllyyn. Löytykö se koko paketti jostain?

Kaikki ovat löytyneet, kyllä. :)
tallennettu
Vs: Pelien kerääminen « Vastaus #78 : 27.09.2011 13:38 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili Onnea! Onko seuraavaa projektia jo luvassa?
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Vs: Pelien kerääminen « Vastaus #79 : 27.09.2011 14:03 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW
Onnea! Onko seuraavaa projektia jo luvassa?

No, N-Gagen peleistä on koossa jotain 50/60, Virtual Boylla ja Vectrexillä noin 10/20, joten eivät nuo niin kaukana ole valmiista. :)


SNES kiinnostaisi kyllä, mutta pelejä taitaa olla nelinumeroinen määrä, aika tuhti paketti. Dreamcast voisi kyllä olla siisti myös.

Mutta ehkä kerään ensin kaikki erilaiset Nintendo 64 -konsolitkin pois pyörimästä.
tallennettu
Vs: Pelien kerääminen « Vastaus #80 : 08.08.2012 12:16 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili
Olen n. vuosi sitten alottanut Metroid -pelien keräämisen. Mitenkään aktiivinen en ole tämän suhteen ollut, vaan pikkuhiljaa tilaisuuksien tullen olen kokoelmaa kartuttanut. Kohde ei myöskään ole erityisen laaja, mutta mieltymyksieni mukaan haluan tämän pelisarjan omistaa kokonaan. Sarjasta omistan tällä hetkellä:

    • Metroid NES Classics (GBA) [NIB]
    • Metroid II (GB) [L]
    • Super Metroid (SNES) [CIB, pikkuloota]
    • Metroid Fusion (GBA) [CIB]
    • Metroid Zero Mission (GBA) [CIB, jenkki]
    • Metroid Prime (GC) [CIB]
    • Metroid Prime 2: Echoes (GC) [CIB]
    • Metroid Prime: Hunters (DS) [CIB]

    Seuraavaksi pitäisi jostain löytää moitteettomassa kunnossa oleva alkuperäinen Metroid [CIB]. Hinta menee väkisin päälle viiden kympin. Sitten vain alan täydentelemään kokoelmaa. Metroid II pitää saada CIBbinä ja Zero Mission pitää vaihtaa euroversioon, mm. Niin ja Metroid Prime Pinball pitää hommata jossain vaiheessa.
    Heh, näin listasin vuonna 2007 ja tilanne melkeinpä ennallaan. Mitä nyt Metroid Prime Huntersista on First Hunt -demo ja Pinballkin on hommattu. Prime Trilogyn huudan nyt samantien alta pois. Mitähän kautta sitä pääsisi CIB Metroid ja Metroid II:een käsiksi?[/list]
    www.playfire.com/migge
    tallennettu
    Vs: Pelien kerääminen « Vastaus #81 : 15.08.2012 19:40 »
    Tan Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 1 Profiili On/off GameCube keräily-kipinä heräsi taas jostain kumman syystä parin vuoden tauon jälkeen. Ei ole aikeissa siis kerätä kaikkea GC:hen liittyvää, vaan kermat, helmet ja kuriositeetit, joissa on järkeä. Tällä hetkellä puuttuu ulkomuistin mukaan LoZ: Twilight Princess, Skies of Arcadia: Legends, molemmat Baten Kaitosit, Luigi's Mansion, Mario Kart: DD, GameBoy Player, Super Monkey Ballit, Killer 7 ja Resident Evilien remaket (paitsi REmake, joka tulee kohta postissa kiitos finngamerin  :) ) Joitain puuttuvia varmaan unohtuikin. Dancing Stage: Mario Mix täyttää kyllä kuriositeetin kriteerit, mutta löytääkö sitä mistään CIB:binä, on eri asia.  :lol: Komponenttikaapelinkin kun jostain saisi hyvään hintaan.   :/

    Kyllä tossa on jo aikamoinen homma hankkia kaikki, varsinkin jos Suomi-versiota haluaa. Harvinaisimmat mitä omistan, taitavat olla CIB Odama, Ikaruga, LoZ: Collector's Edition ja MGS: Twin Snakes.

    GameCube on kyllä ehdottomasti tämän pojan lempikonsoli. Loistavia pelejä tukkukaupalla.


    « Viimeksi muokattu: 15.08.2012 19:51 kirjoittanut Tan »
    tallennettu
    Vs: Pelien kerääminen « Vastaus #82 : 18.08.2012 18:06 »
    Tan Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 1 Profiili Kuinkas paljon sealed Metroid Prime Trilogy on arvoltaan? Mietin, että viitsiikö tuota avata pelatakseen Primet 1 ja 2 wiimotella.
    tallennettu
    Vs: Pelien kerääminen « Vastaus #83 : 18.08.2012 18:29 »
    Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Kyllä luulisin että tuosta tarjotaan sealedina tulevaisuudessa ihan kivasti. Noidenhan valmistus lopetettiin vissiin aika pian julkaisun jälkeen eikä Wii U:lle varmaankaan ole tulossa (ainakaan ihan heti) mitään ladattavia Wii-pelejä, joten ne jotka ovat tuon missanneet saattavat myöhemmin ostaa melko sievoiseen hintaan. Ilmeisesti sille All-Starsin Mario 25th Anniversary -versiolle on jo käynyt noin.

    Jos löytyy jo Cubelle ekat kaksi Primeä niin voisi ehkä olla järkevää keräilyä ajatellen jättää tuo muoveihin. Mutta jos olet niin kuin minä eli pidät Wii-versioiden kontrolleja huomattavista parempina, niin anna mennä vain.

    Xenobladea omistan kaksin kappalein. Toinen on tämä himmeessä boksissa oleva versio jonka ostin vuoden alussa naurettavaan hintaan ja toinen normi. Spessu jää kyllä avaamatta tässä tapauksessa. :lol:
    Kuvasigut pois. t: reijo
    tallennettu
    Vs: Pelien kerääminen « Vastaus #84 : 18.08.2012 18:32 »
    Tan Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 1 Profiili Hah, katsoinpa hyllyyn niin sieltähän löytyi Mario 25th Anniversary avaamattomana.  ;D Enköhän jätä molemmat avaamatta.
    tallennettu
    Vs: Pelien kerääminen « Vastaus #85 : 18.08.2012 18:42 »
    MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Jenkeissä tuo Metroidin trilogia on kuulema jo suhteellisen harvinainen, mutta ainakin Euroopassa ja varsinkin Suomessa noita tuntuu olevan joka paikassa myytävänä.

    Itse olen miettinyt tässä viime aikoina Dreamcast-kokoelman pois myymistä jollekin. Alkaa olla hyllyssä jo niin paljon pelejä eri konsoleille etteivät mahdu enää kohta mihinkään. Mitähän tällaisestakin setistä uskaltaisi pyytää. Perussettiä lähinnä.

    Dreamcast + 4 kapulaa + rgb-piuha
    2 x jatkojohtoja
    2 x muistikortti
    2 x rumble pack

    ja pelit:


    grandia 2
    skies of arcadia
    jet set radio
    resident evil 2
    Resident evil Code Veronica
    Bangaio
    Metropolis Street Racer
    Rayman 2
    Soul Calibur
    Sonic Adventure
    Crazy Taxi
    Virtua Tennis 2
    Shenmue 2
    Wetrix
    Ecco The Dolphin
    Phantasy Star Online
    Tony Hawk 1
    Tony Hawk 2
    Power Stone 2
    Tomb Raider 5
    Alone in the darkness 2
    Wacky Racers
    Worms Armageddon
    Grand theft auto 2
    Puzzle Bobble 4
    Chu Chu Rocket
    Dino Crisis
    Tomb Raider 4
    ja muutama muu random.

    Kaikki on tullut pelattua niin moneen kertaan läpi että tällä hetkellä pölyyntyvät lähinnä hyllyyn.


    « Viimeksi muokattu: 18.08.2012 18:47 kirjoittanut MasterTK »
    tallennettu
    Vs: Pelien kerääminen « Vastaus #86 : 19.08.2012 00:11 »
    finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW Kannattanee hieman pienentää pakettia, muuten et saa parasta hintaa.

    Itseä voisi kiinnostaa vaikka nämä, mitä pidät hintana? Kaikki PAL?

    grandia 2
    Bangaio
    Virtua Tennis 2
    Ecco The Dolphin
    Power Stone 2
    Worms Armageddon
    Grand theft auto 2
    Dino Crisis
    tallennettu
    Vs: Pelien kerääminen « Vastaus #87 : 19.08.2012 04:46 »
    Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Ostakaa joku toi Skies of Arcadia pois erikseen, älkää antako mennä paketin mukana, pliis. Ja Shenmue II myös.
    The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
    tallennettu
    Vs: Pelien kerääminen « Vastaus #88 : 19.08.2012 13:09 »
    sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili Minäkin olisin kiinnostunut Ecco the Dolphinista. Ja ehkä Phantasy Star Onlinestä, jos tuossa on jonkinlaista järkevää pelattavaa ilman moninpeliä?
    under the rocks and stones,
    there is water underground
    tallennettu
    Vs: Pelien kerääminen « Vastaus #89 : 20.08.2012 08:57 »
    MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Elkäähän poijjat vielä hättäilkö. Teen ensin pienen inventaarion kaikesta tässä lähiaikoina että mitä myyn ja mitä säilytän. Monista peleistä on kaksoiskappaleitakin. Jostakin on joka tapauksessa luovuttava ja todennäköisesti Dreamcastin kamppeet lähtee myyntiin. Eipä noita liene kovin vaikea saada myydyksi kun innokkaita ostajia tuntuu löytyvän jo täältä.

    Kaikki pelit ovat siis PAL-versioita ja niissä pitäisi kaikissa olla myös ohjekirjat tallessa. Tarkistan ja varmistan vielä kun ehdin. Teen vielä myyntiketjun jossain vaiheessa.

    Ostakaa joku toi Skies of Arcadia pois erikseen, älkää antako mennä paketin mukana, pliis. Ja Shenmue II myös.

     :lol: Elä huoli, myyn nämä helmet vain hyvään kotiin.


    « Viimeksi muokattu: 20.08.2012 09:06 kirjoittanut MasterTK »
    tallennettu
    Sivuja: 1 2 [3] 4
    Tulostusversio
    Siirry:  

    Pelaajalauta 2007-2024
    Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines