Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 [2] 3 4
Tulostusversio
Aihe: Pelien kerääminen  (Luettu 66215 kertaa)
Re: Pelien kerääminen « Vastaus #30 : 03.12.2007 20:15 »
Suurvisiiri "crevice" is a dirty word, but "security" isn't Jäsen Viestejä: 148 Basaaripisteet: 0 Profiili Aktivoidutaanpas taas tälläkin foorumilla.

Uskomattoman hieno on kyllä tuo Majora's Mask. Kelpaisi mullekin.

Pannaan nyt taas vaihteen vuoksi omasta keräilystä kuvaa, kun tuli kesällä luvattua. On nyt vähän myöhässä, mutta haitanneeko tuo.

Tässä tulee siis ensimmäisenä yleiskuva Final Fantasy -kokoelmasta.



Meinasin tähän luetella mikä, mistä ja mille koneelle kukin peli on, mutta noihan on aika itsestään selviä? Ja netistähän tietysti tietoa saa. Tai kysymällä.

Laitetaan tähän loppuun vielä toinen kuva, jossa on alkuperäisen Pleiskarin kolme pääsarjan peliä kolmelta eri julkaisualueelta. Vielä pitäisi se VII International hommata. Ai niin, järjestyksessä vasemmalta oikealle: Euro, jenkki ja japanilainen kansi



Itse diggailen eniten noista japanilaisista kansista, mutta eivät nuo jenkkikannetkaan pahoja ole. Siis jenkkikansiksi.

Tällä hetkellä Final Fantasy -kokoelma käsittää 38 FF-nimen alla kulkevaa peliä, kolme eri Kingdom Heartsia, Advent Children DVD:n ja Spirits Within leffan VHS-, DVD- ja UMD-versiot.
Vaahterasiirappi on sairasta.
tallennettu
Re: Pelien kerääminen « Vastaus #31 : 03.12.2007 20:23 »
kas Jäsen Viestejä: 464 Basaaripisteet: 2 Profiili Minulla ei ole koskaan ollut mitään pakkomiellettä pelien keräämisessä, vaan huonot pistetään myyntiin. Sen verran vähän löytyy ikääkin, että kokoelman klassikkoannista pitävät huolta Rogue Squadron 3D ja PC:n Metal Gear Solid, jonka sain ilmaiseksi; ilman kansia tosin. Alkuperäinen sen pitäisi kuitenkin olla. Monesti tullut kyllä harkittua, josko alkaisi kokoelmaa kunnolla kasvattamaan, mutta tämänhetkisessä rahatilanteessani no go : P
tallennettu
Re: Pelien kerääminen « Vastaus #32 : 03.12.2007 21:03 »
tuhis Vieras Hienolta näyttää. Itsellä keräily rajoittuu sen verran, että koitan näitä "hyviä pelejä" hankkia ei-platinumeina ja pelattavina versioina - muussa tapauksessa käy niin kuten PS1:n NTSC-pelien kanssa: laitteen räjähtäessä ei näitä voi pelata. Olen lähtenyt sille linjalle etten konsoleitani modaa. Niin monesti ollut vain murhetta. Joitain peliaiheisia veistoksia tai muita sisustuksellisia artikkeleita voisi ottaa, mutten itse pystyisi rauhoittumaan hirmu virikkeellisessä ympäristössä - pelibokseja lattiasta kattoon ja niinpäinpois.

Ehkä jos voittaisi lotosta niin voisi sijoittaa jonkinmoiseen viihdehuoneeseen, jonne asettaisi rojua näkyville ja jonne ylipäätänsä pakenisi arkea.
tallennettu
Re: Pelien kerääminen « Vastaus #33 : 18.02.2008 13:04 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Piti yksi päivä ottaa kuva Nintendon pääkonsoleista  :P



Vielä pitäisi Sega MegaDrive hankkia ainakin. Sen jälkeen voisi alkaa jokaiselle Nintendon koneelle, PS1:lle, Segalle ja C64:lle keräilemään niitä pelejä. Ensin koneet, sitten pelit.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Re: Pelien kerääminen « Vastaus #34 : 18.02.2008 14:19 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW
Mites muuten kuolinvuoteella olette ajatelleet tekevänne noille vuorille? Olisiko sellainen viikinkivene tyyppinen ratkaisu mitään, eli mies ja vehkeet ajelehtimaan jäämerelle. Tulessa tietenkin.

Hyvä kysymys, ja onhan sitä tullut pohdittua. Perimysjärjestyksessä seuraavat kenties arvostaisivat kenties enemmän rahaa kuin puoli vuosisataa vanhoja pelejä, joten onhan kaiken myyminen ihan todennäköistä. Toisaalta jos näitä hautaan saakka keräilen, niin tokihan olisi mieluisaa jos joku keräilyä jatkaisi, eli toivottavasti tulevat lapseni eivät pelkästään urheilua harrasta. ;)

Ja vaikka se epätodennäköistä onkin, on myös "hyväntekeväisyys" käynyt mielessä. Eli antaisi tietyn pelin pois ikään kuin sen "eniten ansaitsevalle". Jollekin kaverille tai miittitutulle.


Noh, se on vielä kaukana, korppikotkat! ;D
tallennettu
Re: Pelien kerääminen « Vastaus #35 : 18.02.2008 14:41 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Niin viisaintahan se varmaan olisi myydä, jollekin toiselle tutulle keräilijälle, ettei vuosien työ katoa. Tai jonnekin pelimuseoon lahjoittaa ja saada oma kulta-laatta museon seinään ;)

Oli muuten niin tiukkaa settiä tuo edellinen viestini, että höyrystyi olemattomiin.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Pelien kerääminen « Vastaus #36 : 18.02.2008 15:48 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW
Oli muuten niin tiukkaa settiä tuo edellinen viestini, että höyrystyi olemattomiin.

Heh! Ei vaan kirjoitit sen Peliostoksiin, vastasin siihen vain täällä oikeassa ketjussa.


Kaikki lihoiksi ja sitten hieman pidemmäksi aikaa Naurusaarille.

Juu, kätevä pankkihan nämä kokoelmat ovat. Kasvavat siinä iloisesti korkoa niin kauan kunnes kaikki päättävät että emulaattorit ovat parempia.  :lol: Pitää myydä ennen sitä.
tallennettu
Re: Pelien kerääminen « Vastaus #37 : 19.02.2008 17:32 »
jufo Jäsen Viestejä: 17 Basaaripisteet: 0 Profiili Tuli tässä nyt mieleen että onko oikein mitään pelisarjaa jota vois ruveta keräämään? Sarjat voivat olla vain seuraaville Käsikonsoleille ja konsoleille: PSP, GBA, Gamecube, PS2(PS1) ja PC

Kiitos jo etukäteen vastanneille. ;)

Eilen illalla tuli ostettua Final Fantaxy X ja sen mukana tullut Beyond Final Fantasy disci.

Tässä kuva
tallennettu
Re: Pelien kerääminen « Vastaus #38 : 20.02.2008 08:33 »
Suurvisiiri "crevice" is a dirty word, but "security" isn't Jäsen Viestejä: 148 Basaaripisteet: 0 Profiili
Tuli tässä nyt mieleen että onko oikein mitään pelisarjaa jota vois ruveta keräämään? Sarjat voivat olla vain seuraaville Käsikonsoleille ja konsoleille: PSP, GBA, Gamecube, PS2(PS1) ja PC

Noilla koneilla voisi lähteä Final Fantasyyn. Kaikki muut pääsarjan pelit saisit pelattavaksi paitsi kolmosen, kun siitä ei ole kuin NES- ja DS-versiot.

Toinen voisi olla Tales of -sarja.
Vaahterasiirappi on sairasta.
tallennettu
Re: Pelien kerääminen « Vastaus #39 : 20.02.2008 08:55 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Kannattaa tietenkin kerätä sellaista sarjaa, josta diggaa. Itsellä esimerkiksi himottaisi kaikki MGS-krääsä, mutta järki sanoo toista. Siihenkin paskaan hukkuisi ennenpitkää, eli pyrin aina vain ostamaan pelejä, joita on kiva pelata. Pelin ei toki pakko ole olla hyvä, että se täyttää nuo kriteerit ;)
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Pelien kerääminen « Vastaus #40 : 20.02.2008 11:53 »
Tuulisti "Nurse Joyta vähän väsyttää" Jäsen Viestejä: 869 Basaaripisteet: 0 Profiili Olen itsekin miettinyt että mitä tuolla kaikella keräilykrääsällä sitten tehdään, jos minä potkaisen tyhjää. Peleistä osaisi ukko kyllä huolehtia (olettaen että emme kuole romanttisesti samassa riippuliito-onnettomuudessa), mutta FFVII-krääsät ovatkin sitten vaikeampi juttu. Niissä on kuitenkin rahaa ja ennen kaikkea "historiallista" arvoa kiinni, mutta että sen saisi realisoitua pitäisi tietää kustakin esineestä aika paljon ja lisäksi missä ja kenelle se pitäisi myydä.

Kamalin tilanne olisi tietysti jos esim. vanhempani perisivät kaiken omaisuuteni, lukisivat päiväkirjani, antaisivat "lelut" pelastusarmeijaan ja "vanhat pahviset julisteet ja muut roinat" roskalavalle. Siinä on syy syödä raastesalaattia joka päivä ja katsoa tien molempiin suuntiin ennen kuin sen ylittää.
Pelaajalaudan Smurfette principle.
tallennettu
Re: Pelien kerääminen « Vastaus #41 : 20.02.2008 12:28 »
Riepu Oh nice. Moderaattori * Viestejä: 984 Basaaripisteet: 2 Profiili Tales of -sarjan keruu voisi kieltämättä olla minulle ainakin mieleisä homma. Tuttava on sarjan suurkuluttaja ja hänen takiaan kiinnostus sarjaa kohtaan on valtaisa. Ropet muutenkin lähellä sydäntä. Ennen mitään varsinaisia keräilyä pitäisi kyllä odotella jonkin verran jotain "kunnon" rahalähdettä, jota ei taida vähään aikaan tulla. Meikäläisen kukkarolla ei pitkälle pötkitä.
To defy me is a senseless act which goes against your world's wishes...
tallennettu
Re: Pelien kerääminen « Vastaus #42 : 20.02.2008 12:44 »
Suurvisiiri "crevice" is a dirty word, but "security" isn't Jäsen Viestejä: 148 Basaaripisteet: 0 Profiili
FFVII-krääsät ovatkin sitten vaikeampi juttu.

Helppo juttu, testamenttaa mulle.

No joo, vaikka FF-pelejä keräilenkin ja niistä suuresti pidän, on tuo krääsän kerääminen päätetty suosiolla jättää poies. Tästä huolimatta tosin ostin juuri jonkin japanilaisen läpipeluuoppaan seiskasta. Tämä onkin sitten ainut FF-krääsä mikä minulla on. Ai niin, tietysti FFIV-versio GBA Microsta. Siinäkin toki tuli mukana IV Advancen japskiversio.

Vaahterasiirappi on sairasta.
tallennettu
Re: Pelien kerääminen « Vastaus #43 : 20.02.2008 12:52 »
Tuulisti "Nurse Joyta vähän väsyttää" Jäsen Viestejä: 869 Basaaripisteet: 0 Profiili No tulet sitten kovaäänisesti vaatimaan niitä hautajaisiini... Testamenttia en voi tehdä, sehän olisi varma tapa saada kaikki ystävät ja sukulaiset vain toivomaan ja ehkä jopa edesauttamaan ennenaikaista kuolemaani.
Pelaajalaudan Smurfette principle.
tallennettu
Re: Pelien kerääminen « Vastaus #44 : 20.02.2008 15:29 »
jufo Jäsen Viestejä: 17 Basaaripisteet: 0 Profiili Tales of- sarja olisi muuten oivallinen, mutta tuo 3 euro_versio julkaisua on aika pieni. Kai tuota FF-pelejä voisi vähän kerätä. ;) Tai sitten kaikki jotka ovat saaneet hyviä arvosteluita yms. ;) Mutta kiitos tosiaan näistä vastauksista.
tallennettu
Re: Pelien kerääminen « Vastaus #45 : 04.03.2008 16:12 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Kyllä se pelien keräämisinto taas jostain meikäläisenkin mieliin hiipii.  :)

Ajattelin nimittäin, että alan keräämään Nintendo-konsoleita ja niille ne parhaimmat klassisimmat pelit vain. Ei välttättä edes missään täydellisessä kondiksessa ohjeineen ja koteloineen, vaan ihan pelkät pelikasetitkin kelpaavat. Tämän luulisi helpottavan keräilyä melkoisesti.

Kaapista minulta löytyy jo vanha kunnon N64, jolle ajattelin ensimmäiseksi hankkia Super Mario 64:n ja Ocarina of Timen.

Muiden konsolien pelejä minulla ei ole mitään mielenkiintoa säilöä, mutta ajatus parhaimmista Nipa-peleistä omassa hyllyssä ja fyysisessä muodossa kutkuttaa.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Pelien kerääminen « Vastaus #46 : 11.03.2008 12:14 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili SE ON OHI!

Kohta menossa maksamaan Sega Megadrive. Sen jälkeen saa riittää... pelikoneet.. toistaiseksi.

Nyt on NES, SNES, N64, GC, Wii, PS1 (x2, toinen paskana), C64, GBC ja DS. Sitten vielä tulee se Megadrive. Nyt kun on pelikoneet hankittu, niin voi keskittyä pelien hankintaan. :)
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Re: Pelien kerääminen « Vastaus #47 : 11.03.2008 13:17 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili Valikoiva keräilijäsielu löytyy täältäkin. Mulla ei ole mitään sellaista pakkomiellettä, että olisi pakko omistaa kaikki mahdolliset pelit jollekin tietylle konsolille. Mutta haluaisin kuitenkin hyllyjäni koristamaan kaikki sellaiset pelit, joiden luulisin miellyttävän minun pelimakuani. Jotkut niistä eivät ole niitä rakastetuimpia klassikoita, joiden MetaCritic keskiarvo on lähellä sataa, mutta minua ne kuitenkin kiinnostavat syystä tai toisesta (esmes Ghost Hunter PS2:lla). Tällä hetkellä alan jo olla oikeasti melko lähellä "täydellistä" PS2- ja GC-pelien kokoelmaa. Cubelle ei pidä oikeastaan hankkia kuin Pikmin 1, Ikaruga, Twin Snakes ja molemmat Super Monkey Ballit sekä ehkä importata Baten Kaitos Origins ja ostaa sen seuraksi FreeLoaderi. Noihin saa kulumaan rahaa, mutta hankintojen määrä on kuitenkin jo kymmenen lompakkoystävällisemmällä puolella

PS2:lla onkin sitten jonkin verran enemmän pakkohankintoja vielä jäljellä, mutta luku on nykyään lähempänä ehkä pariakymmentä kuin niin että olisi useampi tusina hyvää peliä vielä hankkimatta. Jos nyt jonkinlaista listaa laittaisi, niin hyllystä puuttuu (vaikka olenkin pelannut joitain näistä) mm. Jak & Daxter sekä Jak 2: Renegade, Ratchet & Clank: Going Commando, Disgaea 2, Phantom Brave, La Pucelle Tactics, Silent Hill 3, Sly Raccoon 1 & 2, Onimusha 2, Wipeout Fusion, Rayman 3, Shin Megami Tensei: Digital Devil Saga 1 ja jokunen super-rare peli, joita en välttämättä ikinä tule hankkimaan, koska en niitä saa sellaisilla hinnoilla mitä olen itse valmis maksamaan käytetyistä & vanhoista peleistä (lue: PS2:n mahdolliset vastineet PS1:n Suikodeneille).

Pikkuhiljaa aletaan kuitenkin olla voiton puolella ja voi siirtää katseensa hyvillä mielin pelkästään tulevien Wii-, PSP-, DS- ja PS3-pelien hankintaan. Nykyään ei tarvitse keskittyä pelkästään jo vuosia sitten julkaistujen pelien hankkimiseen, vaan pääpaino voi olla uusissa peleissä.

Osa peleistä on tosin isoveljen tai pikkuveljen, joten sellaisia en ala omaan hyllyyn hankkimaan, ellei sitten löydy kirpparilta, Huudosta tai jostain muualta aivan naurettavan halvalla. Katson ne kuitenkin oman kokoelmani jatkoksi, koska pääsen niihin kuitenkin käsiksi milloin haluan ja olen osasta maksanutkin muutaman euron.

Ainut "pakkomielle" on genrenä roolipelit ja etenkin Final Fantasy -sarja. Jostain syystä haluttaa omistaa ne vähän keskinkertaisimmatkin tuotokset (kuten Dirge of Cerberus) siinä missä joistain genreistä riittää vain niiden parhaimpien pelaaminen.

Mutta tosiaan, ostan kuitenkin pelit nimen omaan pelattavaksi (ne keskinkertaiset japsiropetkin pelittävät ihan OK, kun ei ole uutta pelattavaa), keräilymielessä ei ole mitenkään tärkeää että kyseessä on täydellisessä kunnossa ja vielä muoveissa oleva paketti, vaan Platinum-julkaisut mahtuvat hyllyyn aivan yhtä hyvin kuin originaalit, käytetyt yhtä hyvin kuin käytetytkin. Kolhu kotelossa ja hiusnaarmu tai pari levyssä eivät haittaa, kunhan peli toimii.


« Viimeksi muokattu: 11.03.2008 13:32 kirjoittanut Azu »
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Re: Pelien kerääminen « Vastaus #48 : 11.03.2008 14:06 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Itse olen pikkuhiljaa siinä pisteessä, että hyllyssä jaksaa pitää vain pelit joita tulen vielä tulevaisuudessa pelaamaan. Paria poikkeusta lukuunottamatta tietenkin.

Laskin huvikseni ensimmäistä kertaa elämässäni Playstation-pelini (kaikki PS-vehkeet) ja 90 kappaletta alkuperäisiä PAL-versioita löytyi. Vaikka en "keräilijänä" itseäni pidäkään niin vähän kyllä yllätyin noiden määrästä. Toisaalta PS2:lle ei enää puutu varmaankaan kuin pari ostamisen arvoista peliä. Ja 90% psp-peleistä joutaa ojaan...

En ole myöskään sortunut yksittäisiin kalliiksi käyneisiin kohteisiin. Joskus omistin sentään Chrono Triggerin CIB:inä, mutta myytyhän sekin on. Välillä himottaisi esimerkiksi Steel Battalionia olen jo kauan etsinyt sopuhintaan, mutta saa nyt nähdä. Ehkä jos jotain sarjaa joskus alkaisin systemaattisesti keräämään niin Metal Gear se olisi.

Vieläkin vituttaa se taannoinen Pelaaja kisa, jossa palkintona oli se life size Snake patsas. En jaksanut osallistua kun oletin, että taso olisi liian kova, mutta se voittajakuva oli niin läppä, että itkin viikon. Meillä sentään oli autenttinen Snake-varustus kasassa viimeisintäkin yksityiskohtaa myöten.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Pelien kerääminen « Vastaus #49 : 11.03.2008 15:16 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili
Itse olen pikkuhiljaa siinä pisteessä, että hyllyssä jaksaa pitää vain pelit joita tulen vielä tulevaisuudessa pelaamaan. Paria poikkeusta lukuunottamatta tietenkin.
Vähän samansuuntaisia tuntemuksia on mullakin ollut normaalia enemmän viimeaikoina, tekis mieli päästä eroon joistakin "turhista" peleistä, joista osa on toisaalta ihan päteviä julkaisuja, osa ei. Vuosien varrella on tullut toki tehtyä jonkin sortin pohjanoteerauksia, mitä tulee paskojen pelien ostamiseen, mutta niistä ei aina jaksa hankkiutua eroon kun niistä saisi myydessä ehkä 2€ tai paskimmista joutuisi varmaankin itse maksamaan ostajalle, jos haluais päästä niistä eroon.

Mutta kuitenkin, palatakseni pelien hyllyttämiseen, pidän esim. Zone of the Endersin, joka on luokkaa "ihan hyvä peli", edelleen kokoelmissa, vaikkei sitä teekään mieli pelata oikeastaan ikinä. 2nd Runner tekee kaiken niin paljon paremmin, että eka tuntuu sen jälkeen melko keskinkertaiselte. Aina kun tekee nykyään mieli ZoEtella, niin kone nielee sisälleen poikkeuksetta kakkosen. Silti tuo ykkönen pysyttelee sinnikkäästi ZoE2:n vieressä.

Toisaalta yritän välttää tuollaista tilannetta sillä, että mietin tarkemmin mitä ostan enkä nykyään osta edes kaikkia hyviä pelejä. Sellaiset "ihan OK" tason yhden pelikerran ihmeet jäävät helpommin hyllyyn kuin ennen. Nykyään ei myöskään tule ostettua aivan niin helposti shmuppeja ihan vain siitä syystä, ettei ole aikaa/halua/voimia harjoitella niitä (huippupisteiden keräily kun on kuitenkin iso osa niiden pelaamista, mihin vaaditaan verta ja kyyneleitä). Mieluummin sitten käyttää rahat johonkin sellaiseen peliin, josta voi nauttia vähemmällä panostuksella. Ikaruga on tosiaan ainut shmup jonka tällä hetkellä haluaisin vielä saada kokoelmiini, muuten mulle riittää SNES:n Axelay, PS1/2:n Einhänderit, Gradiukset ja R-Typet, GBA:n Gunstar Future Heroes, Wiin Metal Slug Collection ja VC-klassikot sekä nuo tähän mennessä julkaistut ja minun ostamat PSN-shmupit (Super Stardust HD ja Everyday Shooter).

Lainaus
En jaksanut osallistua kun oletin, että taso olisi liian kova, mutta se voittajakuva oli niin läppä, että itkin viikon.
:lol:

Osallistuin kerran tuollaiseen valokuvauskisaan (tais olla Peliplaneetan), jossa palkintona oli vastikään Euroopassa julkaistu DeeÄssä. Sain jonkun vitun kunniamaininnan. Oli katkera pala, kun kerrankin sai tunnustusta ees jostain ja sitten ei ees palkittu millään tavalla.  :(



Oikeastaan nyt kun tätä asiaa on pohdiskellut, niin vois kyllä pistää muutamat pelit tästä suorilta myyntiin, joita ei jaksa enää katsella kokoelmassa.
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Re: Pelien kerääminen « Vastaus #50 : 11.03.2008 15:30 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Heh itse pelaan SHMUP:it lähinnä vain kokemuksen vuoksi ja esmes Metal Slugit niiden graffojen ja meiningin vuoksi. Harvaa peliä enää nykyään jaksaa pisteiden takia vääntää. Siinä joutuu sitten uhraamaan monia muita kokemuksia ego-alttarille.

Ja muistan sen sun kuvan, siinä oli säästöpossu ja "DS säästöt".
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Pelien kerääminen « Vastaus #51 : 11.03.2008 16:15 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili

Ja muistan sen sun kuvan, siinä oli säästöpossu ja "DS säästöt".
Säästäpossuja sekä muutama säälittävä kolikko (markkoja tai oikeastaan pennejä,  euroja(/senttejä) ja joitain ulkomailta lähtösin olevia kolikoitakin tais olla pari kolme).
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Re: Pelien kerääminen « Vastaus #52 : 11.03.2008 17:34 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Itse olen myynyt varmaan jotain 80% peleistäni. Hirveä peliläjä ei aiheuta muuta kuin vitutusta ja sen, että mitään ei tule kunnolla pelattua. Pystyisin varmaan supistamaan kokoelman johonkin pariinkymmeneen kappaleeseen, jos hyllyssä ei olisi japsiversioita, joita on vaikea myydä, tai sitten ihan turhaa roskaa kuten Chu-Chu Rocket, ym. joita kukaan ei ota vaikka maksaisi.

Toivottavasti joku kaunis päivä hyllystä löytyisi vain tunnearvoltaan rakkaimmat pelit, ja ne joita oikeasti tulee pelattua.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Re: Pelien kerääminen « Vastaus #53 : 29.09.2008 14:26 »
Omenarosvo Supersankari Jäsen Viestejä: 198 Basaaripisteet: 8 Profiili http://files.sealedgameheaven.com/grading/information.php

Jossain menee meikäläisen ymmärryksen raja. Ylläolevasta linkistä löytyy siis Sealedgameheaven -niminen saitti, joka kuuluu selvästi kelmunhaistelijoiden ääripääeliittiin. Perustajat ovat saksalaisia, joten siihen tiettyyn järjestelmällisyyden stereotypiaan tämä kaikki kyllä hienosti sopii.

Lyhyesti (mikäli oikein ymmärsin):

1. Asiakas lähettää tehdasmuoveissa olevan pelinsä Sealedgameheaveniin
2. SGH:n ammattitaitoiset arvioijat tutkivat pelin ulkonäköä eri valaistuksissa käyttäen erityisiä suojakäsineitä.
3. Arvioinnin kohteina ovat mm. kelmun autenttisuus, mahdolliset virheet kelmun asennuksessa esimerkiksi aaltoilun määrä, ulkoneva sinettinauha, hintalapun jättämä painauma, ja levyn helinä kotelon sisällä... (voi herranjestas!)
4. Peli arvioidaan asteikolla 0 - 100 (not sealed - perfect sealed)
5. Peli tagitetaan tärkeimmillä tiedoilla, asennetaan erityiseen muovikoteloon, sinetöidään ja lähetetään takaisin asiakkaalle.
6. Muovikotelon saa auki vain tuhoamalla tai siististi erityisellä tilattavalla avaimella.


Harrastuksensa kullakin :) Ihan vapaasti.

Mie ite kuulun valikoivan keräilyn kastiin. Tällä hetkellä hyllystä löytyy ~350 peliä. Muutama peli kuukaudessa tulee ostettua aina kun on ylimääräistä hilloa. Alustoina Cube, PS1, PS2, Wii, 360 ja DS. Tärkeimpiä NES- ja SNES-pelejä löytyy myös. Aiemmin raha ja energia kului vanhojen klassikoiden kokoon haalimiseen, nykyisin ostelu painottuu enemmän uusiin ja semiuusiin julkaisuihin. Yleensä ostan hyvät tai hyviksi väitetyt pelit siinä vaiheessa kun hinta pyörii uutena tai käytettynä parinkympin tienoilla. Viimeksi meni tilaukseen De Blob 25eur ja Yakuza II 20eur. Tuo Yakuza on aika hyvä esimerkki keräilymentaliteetistani. Tuskin tulen ihan kohta peliä pelaamaan, mutta hinta oli kohdallaan ja maine sen verran hyvä että todennäköisesti joku päivä tungen sen koneeseeni.  Ehkä sitten kun olen työkyvyttömyyseläkkeellä huonon yleiskunnon vuoksi ja on aikaa kaikelle ;)

Rakkaimmat koneet taitavat olla PS1 ja Nintendo DS, molemmilta löytyy loistava ja monipuolinen pelivalikoima!
tallennettu
Re: Pelien kerääminen « Vastaus #54 : 29.09.2008 14:52 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Saksalaista mielenlaatua ajatellen veikkaan että tuosta puuttuu yksi kohta:

1. Asiakas lähettää tehdasmuoveissa olevan pelinsä Sealedgameheaveniin
2. SGH:n ammattitaitoiset arvioijat tutkivat pelin ulkonäköä eri valaistuksissa käyttäen erityisiä suojakäsineitä.
3. Arvioinnin kohteina ovat mm. kelmun autenttisuus, mahdolliset virheet kelmun asennuksessa esimerkiksi aaltoilun määrä, ulkoneva sinettinauha, hintalapun jättämä painauma, ja levyn helinä kotelon sisällä... (voi herranjestas!)
4. Peli arvioidaan asteikolla 0 - 100 (not sealed - perfect sealed)
4.5 SGH:n ammattitaitoiset arvioijat ejakuloivat siemennesteensä muovien päälle ja kruunaavaat sotkun vielä paskalla hokien samalla "SCHEISSE, SCHEISSE!"
5. Peli tagitetaan tärkeimmillä tiedoilla, asennetaan erityiseen muovikoteloon, sinetöidään ja lähetetään takaisin asiakkaalle.
6. Muovikotelon saa auki vain tuhoamalla tai siististi erityisellä tilattavalla avaimella.
N
tallennettu
Vs: Pelien kerääminen « Vastaus #55 : 29.12.2008 11:39 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Laitetaanpas huvikseen päivitetyt kuvat kokoelmasta:

PSOne-pelit:


Pitäisi noita tuplakappaleita myydä jossain vaiheessa pois, kunhan aikaa vain riittäisi.


PS2-pelit:


P3: FES ja muutama tuplakappale jäi kuvasta puuttumaan, mutta siinä suurinpiirtein.

Käsikonsolit:


Käsikonsolipelejä ei ole älyttömästi vielä kertynyt, enkä niitä mitenkään tietoisesti keräile. Muutamia pelejä on kuitenkin hyllyyn jäänyt.

Kyllähän noista jonkinverran fyrkkaa saa käärittyä, mikäli tulee tiukka tilanne. :D
tallennettu
Vs: Pelien kerääminen « Vastaus #56 : 29.12.2008 12:20 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Olen yrittänyt vähentää konsoleiden ostoa..

Tällä hetkellä löytyy kaksi kappaletta Playstationia, mutta kumpikin on paskana. Tämä harmittaa hirveästi, kun innostuin kunnolla PS:stä ja löysin vielä etsimäni hyväkuntoisen Ape Escapen halvalla. En päässytkään pelaamaan. Oli minulla aikanaan Playstation 2, mutta sekin meni paskaksi. Playstation 3:sta en aio ostaa.

Nintendon konsoleita löytyy eniten. NES, SNES, N64, Gamecube ja Wii löytyvät. NES:lle löytyy jonkin verran pelejä, mutta ei ole tullut pelattua, koska pitäisi konsoli kunnolla puhdistaa. N64 jäänyt myös vähälle käytölle. Wiistä olen luopumassa, koska sille ei ole mitään käyttöä. Lisäksi käsikonsoleista löytyy DS, mutta sitäkään en hirveästi ole pelannut. Ei ole vain jaksanut ostaa pelejä. Ja löytyyhän minulta kaksi Game Boy Pocketia (sininen ja hopea) sekä kaksi Game Boy Coloria (sinikeltainen Pokémon-versio ja keltainen).

Commodore 64 löytyy, mutta yksi piuha puuttuu, joten en noita pelejä ole päässyt testaamaan. Minulla on sille paljon pelejä, koska ostin kaiken kaveriltani 20 eurolla. Lisäksi löytyy Sega Mega Drive I ja uusimpana Xbox 360, jonka ansiosta olen Wiistäkin luopumassa. Tarkoituksena olisi kunnostaa tai hankkia toimiva Playstation, keskittyä keräilemään sen pelejä ja haluaisin myös hankkia jonkinlaisen GB-kokoelman. Tietenkin myös XO:lle tarkoitus hankkia hyvät pelit. Ja unelmana tietenkin joku kolikkopeli, flipperi tai jotain. Mutta ne on sitten vuoden 2020 juttuja.

Vähän ehkä harmittaa, että ei ole tullut keskittyä johonkin yhteen tiettyyn konsoliin tai pelisarjaan. Tässä vaiheessa ei vaan enää raaski.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Pelien kerääminen « Vastaus #57 : 15.01.2009 22:54 »
Jerskaleh Vieras Ihan kivasti tuli joskus keräiltyä pelejä, jotain lähemmäs 120kpl tuli hankittua, mutta sitten aloin myymään niitä. Tuli toi lifetys vähän pelaamisen päälle kun rupesi kiinnostamaan tytöt : ). No mutta jooh, kyllähän niitä vieläkin tulee ostettua ja tossa hyllyllä vielä ihan mukava kasa pelejä, voisi laskea joskus.
tallennettu
Vs: Pelien kerääminen « Vastaus #58 : 16.01.2009 00:05 »
Sarkoni Jäsen Viestejä: 435 Basaaripisteet: 0 Profiili
Ihan kivasti tuli joskus keräiltyä pelejä, jotain lähemmäs 120kpl tuli hankittua, mutta sitten aloin myymään niitä. Tuli toi lifetys vähän pelaamisen päälle kun rupesi kiinnostamaan tytöt : ). No mutta jooh, kyllähän niitä vieläkin tulee ostettua ja tossa hyllyllä vielä ihan mukava kasa pelejä, voisi laskea joskus.

Heikko ihminen, heikko ihminen...
tallennettu
Vs: Pelien kerääminen « Vastaus #59 : 16.01.2009 16:12 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Pelien keräileminen on mukavaa, vaikka rahaa kyllä menee aika paljon. En nyt jaksanut selata ketjua perusteellisesti läpi, mutta onko kenelläkään sellaista ongelmaa, ettei voi sietää platina- ja Player's Choice-versioita? Tällä hetkellä omistan 6 "platinapeliä", joista kahdesta omistan alkuperäisen version. Eipä siinä mitään, olisi vain kiva löytää MGS: TTS:stäkin se alkuperäinen versio, puhumattakaan F-Zero GX:stä, Soul Calibur 2:sta ja Super Smash Bros. Meleestä. Nuo "platinapelit" vain rumentavat kokoelmaa ja näyttävät kerrassaan synkiltä hyllyssä...

Omaan kokoelmaani kuuluu lähes 60 peliä, se ei ole vielä paljon, mutta jatkuvastihan se kasvaa. On kyllä pakko ihastella echoesin kokoelmassa tuota ICO-boksia, mahtaa olla paljon rahallista arvoa ja myös tunnearvoa? Kelpaisi minullekin. :F

Kuvia varmaan otan sitten joskus tulevaisuudessa omasta kokoelmastani ja voin vaikka laittaa tänne.

Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Sivuja: 1 [2] 3 4
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines