Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Aihe: Pelialueet joista pidät kuin hullu puurosta!  (Luettu 7909 kertaa)
Pelialueet joista pidät kuin hullu puurosta! « : 19.11.2007 17:08 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Käsite pelialue on valtavan laaja, joten antaa palaa. Kuitenkin vastaukset tyyliin "Okamin koko maailma" ovat hieman suurieleisiä. Määritelkää joku tietty kenttä, rata ja niin edelleen.  Jos mahdollista, kaivakaa siitä esiin kuva tai video youtubesta.



Super Mario Sunshine (Ricco Harbor)


Video


Kaikista Marioa Sunshinen kentistä suureksi suosikikseni nousi tämä. Vesiefektit olivat vuonna 2002 hämmästyttäviä; kun kiipesi Mariolla sataman rakennustelineiden huipulle, sieltä avautui henkeäsalpaava näkymä. Alue ei ollut erityisen suuri, mutta siellä riitti mielekästä tekemistä paljon. Varsinkin Bloobereilla surffaaminen oli vänkää touhua.

.................

Legend of Zelda: Ocarina of Time (Water Temple)


Video

Tämä on tarina sarjassa "inhokista tulee suosikki". 

Ensimmäisellä läpipeluukerralla Ocarinan vesitemppeli ärsytti todella: vesitason nousut ja laskut sekä jatkuva jalkineiden vaihtaminen ärsyttivät. Jäin pariin puzzleen kiinni tolkuttoman pitkäksi aikaa huolimattomuuteni takia.  Kuitenkin, tästä paikasta tuli läpipeluu läpipeluulta mieluisampi ja tällä hetkellä nostan sen suosikkitemppelikseni koko Zelda-sarjassa.

................

Metroid Prime (Phendrana Drifts



Arktinen jäämaa, joka on suunniteltu täydellisesti aina raikkaan talvista musiikkiaan myöten. Valkoinen kauneus kätkee kuitenkin sisään myös täysin odottamattomia asioita. Muistatteko kun ensimmäistä kertaa astuitte sille kuuluisalle lumiaukiolle? Erittäin hieno hetki.

...................

Goldeneneye 007 / Perfect Dark (Facility / Felicity)


Video

Raren N64-mestariteosten monenpelaajien keskuudessa tästä kentästä tuli legenda. "Mikä kenttä otetaan" ja vastauksena kuului usein "Vessa!".  Kenttä oli juuri sopivan kokoinen, siellä oli mahtavia cämppihuoneita ja nurkkia. Ja siellä saattoi mennä piiloon vessaan! Ruutua kurkkiva epeli ei edes tiennyt missä kohdassa vessaa oli piilossa, sillä kaikki ovet näyttivät samanlaisilta.

PD:n tekijät ymmärsivät ottaa edeltäjän legendaarisimman areenan mukaan pienin muutoksin. Ne oli pakko tehdä, sillä Bond-lisenssiä ei enää ollut.  Kenttä oli silti entisensä ja muutoksien myötä myös entistä parempi: ilmastointihornista pääsi nyt oikeasti pudottautumaan alas toisessa osassa kenttää.  Todellinen legenda.



Ja sitten vielä ässä hihasta:  Mario Galaxyn KAIKKI kentät!  :P








www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Pelialueet joista pidät kuin hullu puurosta! « Vastaus #1 : 19.11.2007 18:21 »
Tan Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 1 Profiili Sanctuary Fortress!



http://www.youtube.com/watch?v=tS7rWu4aRR8

Älyttömän huono kuva kyllä, ei tuosta tule esille paikan hienous. :) Ja alueen loppubossikin oli parhaita mitä Metroideissa on tullut vastaan. Makeampi kuin mikään alue MP1:stä

Toy Time Galaxy, mahtavat musiikit ja kiva rakenne. Spoilereita videossa, beware.

http://www.youtube.com/watch?v=l6W6k9_5AOM
tallennettu
Re: Pelialueet joista pidät kuin hullu puurosta! « Vastaus #2 : 19.11.2007 18:37 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Yks tuli heti mieleen.

Wind Wakerin Hyrule Castle. Ehkäpä tunnelmallisin paikka missään pelissä koskaan.

http://uk.youtube.com/watch?v=TcK1vOimZI4
Videon pelaaja pelaa rasittavasti ja osa tunnelmasta katoaa sen siliän tien. Peliä pelanneet kuitenkin tietävät kuinka tunnelmallista oli tuonne tulla ensimmäistä kertaa. Itse ainakin ihmettelin ja tutkin pitkään jähmettyneitä hahmoja.

Myöhemmin kentästä tulee ehkäpä pelin kiivain taistelukenttä kun hahmot heräävät henkiin.

PS. Primeistä on tosiaan helppo poimia hienoja pelialueita.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Pelialueet joista pidät kuin hullu puurosta! « Vastaus #3 : 19.11.2007 18:39 »
JasuPoju Oh Shi-- Jäsen Viestejä: 258 Basaaripisteet: 0 Profiili Todella mainio triidi. Suosikki alueita/kenttiä/karttoja on tosiaan jonkun verran ja voisin tähän jokusen listata:

Aloitetaan Zeldalla: The legend of Zelda Twilight Princess: Goron Mines


Toka dungeon ja tämä iski todella lujaa. Kaikki pulmat olivat miellyttäviä ja miljöö mukavan tulinen. Pomo oli lievä pettymys helppoutensa takia mutta tämän antoi helposti anteeksi. Toki twilightissa oli muitakin hyviä luolastoja mutta tämä vei omalta osaltani voiton. Painimatsi ennen dungeoniin pääsyä oli parhautta :)
Video

Half Life 2: City 17

Todella vaikuttavan näköinen ja tuntuinen Kaupunki 17 oli täydellinen aloitusmaisema loistavalle pelille. Ihmiset näyttivät pelokkailta ja surullisilta ja meininki oli hyvin synkkää, kun kasvottomat combinet sortivat kansalaisia. Todella upeita maisemia oli vain pakko pysähtyä välillä ihailemaan varsinkin ulkotiloissa.
Video

Metal Gear Solid 3: Rassvet

Hieno ja monipuolinen alue, joka sisältää rakennelmia sekä kasvillisuutta, hyöstettynä upeilla väreillä, täydellinen hiiviskely miljöö siis. Todella paljon varaa kokeilla erilaisia taktiikoita, sillä ympäristö antaa paljon mahdollisuuksia kikkailuun.
Video

No niin, siinä mitä nyt tuli mieleen. Lisäilen sitten vielä muutamia jos muistuu mieleen.
tallennettu
Re: Pelialueet joista pidät kuin hullu puurosta! « Vastaus #4 : 19.11.2007 18:44 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Wankerin Hyrule Castle oli tosiaan vakuuttava mesta. Askelien ääni sen teki.


Snake Eaterin monet alueet tulivat European-Extreme-runissa kyllä tutuiksi ja puskissa makoilu ja jokaisen trooperin teilaaminen ilman hälytyksiä oli tuskallisen ihanaa ajanvietettä. Ennen Endiä oleva alue, jossa oli se mökki ja asevarasto on ehkä suosikkini, sillä siellä oli runsaasti eri reittejä ja tapoja edetä. Vihollisetkin oli mukavasti sijoitettu.

Sitten oli tietenkin tämä vesiputous-mesta joka ei pitäisi olla mahdollista PS2:lla ja The Sorrowin joki. Mutta joki kyllä meneekin ehkä jo "hienoin kohtaus" osastoon. Niin ja se pikku-vesistö josta löytyi Dragunov. Aivan mahtava paikka kiusata vartijoita ja tykittää AK:lla veden alta ukkoja munille!


EDIT: Hyi vittu noita last-gen pelien screenejä. Millähän liene kaapattu...



« Viimeksi muokattu: 19.11.2007 18:49 kirjoittanut zoukka »
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Pelialueet joista pidät kuin hullu puurosta! « Vastaus #5 : 19.11.2007 18:45 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Metal Gear Solid 3: Rassvet

Alue on kyllä hieno.  Meinasi vain mennä kovasti hermot kun pelasin alkuperäistä MGS3:a aikoinaan tuossa kohdassa, surkeiden näkyvyyttä rajoittaneiden kuvakulmien takia. Ei samanlaista karttaa kuin edeltäjissä ja olin heti hirveissä ongelmissa kun ei hahmottanut millään miten vartijat olivat alueella ryhmittäytyneet.

Tuo alue herää varmasti täyteen loistoonsa MGS3: Substencessa, jossa parantunut kuvakulma poistaa ärsytyksen aiheet. Ja varmasti muutkin Snake Eaterin hienosti tehdyt pelialueet.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Pelialueet joista pidät kuin hullu puurosta! « Vastaus #6 : 19.11.2007 19:02 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili

Siinä ainoa oikea vastaus.
tallennettu
Re: Pelialueet joista pidät kuin hullu puurosta! « Vastaus #7 : 19.11.2007 19:14 »
JasuPoju Oh Shi-- Jäsen Viestejä: 258 Basaaripisteet: 0 Profiili

Niin piti vielä mainita, että tähän ketjuun kuuluisi melkein jokainen MGS3:ssa nähtävä paikka (lukuunottamatta niitä tympeitä varasto halleja, joissa Shagohodia pidettiin), koska kyllä ne siellä Konamilla osaa todella (korostan sanaa todella) upeita maisemia väsätä..."jopa" vanhoillekin konsoleille.
tallennettu
Re: Pelialueet joista pidät kuin hullu puurosta! « Vastaus #8 : 19.11.2007 19:30 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Ehdottomasti paras pelialue on Carolina Hurricanesin RBC Center -stadiumi NHL 08:ssa. Tunnelma on joka kerta aivan uskomattoman koskettava, mutta samalla myös kylmä ja jäänsininen. Todella kaunis, mutta samaan aikaan koskettava, ruma ja surullinen. Aivan uskomaton siis kaiken kaikkiaan.
Play-Asia
tallennettu
Re: Pelialueet joista pidät kuin hullu puurosta! « Vastaus #9 : 19.11.2007 19:37 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Ei edes itkettänyt.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Pelialueet joista pidät kuin hullu puurosta! « Vastaus #10 : 19.11.2007 19:43 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili
Ehdottomasti paras pelialue on Carolina Hurricanesin RBC Center -stadiumi NHL 08:ssa. Tunnelma on joka kerta aivan uskomattoman koskettava, mutta samalla myös kylmä ja jäänsininen. Todella kaunis, mutta samaan aikaan koskettava, ruma ja surullinen. Aivan uskomaton siis kaiken kaikkiaan.


tallennettu
Re: Pelialueet joista pidät kuin hullu puurosta! « Vastaus #11 : 19.11.2007 20:09 »
Mrum Jäsen Viestejä: 192 Basaaripisteet: 0 Profiili En nyt kaikkia huippupaikkoja jaksa muistella, mutta pakko sanoa että Call of Duty 4:ssa on muutama aivan tajuttoman siisti ja hyvin suunniteltu kenttä. Esimerkiksi Chernobyl oli äärettömän tyylikäs ja tunnelmallinen. Juuri sellanen mitä dokkareissa on tullut katottua.
tallennettu
Re: Pelialueet joista pidät kuin hullu puurosta! « Vastaus #12 : 19.11.2007 20:37 »
Frank Jäsen Viestejä: 937 Basaaripisteet: 3 Profiili
Legend of Zelda: Ocarina of Time (Water Temple)


Video

Tämä on tarina sarjassa "inhokista tulee suosikki". 

Ensimmäisellä läpipeluukerralla Ocarinan vesitemppeli ärsytti todella: vesitason nousut ja laskut sekä jatkuva jalkineiden vaihtaminen ärsyttivät. Jäin pariin puzzleen kiinni tolkuttoman pitkäksi aikaa huolimattomuuteni takia.  Kuitenkin, tästä paikasta tuli läpipeluu läpipeluulta mieluisampi ja tällä hetkellä nostan sen suosikkitemppelikseni koko Zelda-sarjassa.
Ehdottomasti paras Zelda-kenttä Wind Wakerin Hyrule Castlen lisäksi. Olen pelannut pelin vain kerran läpi, mutta rakastin silti vesitemppeliä. Kaveri koko ajan haukkui sitä, enkä ymmärtänyt miksi. Minua ärsytti pelkästään saappaiden vaihdos valikon kautta. Kaikkein hienoin paikka koko temppelissä oli minusta kyllä huone, jossa taisteltiin Dark Linkiä vastaan. Ennen kuin vastuksen on voittanut, huone on aivan uskomattoman hieno surrelialistisene maisemineen. Rakastan sitä yli kaiken.

Shadow of the Colossuksen maailmasta on vaikea sanoa yhtä tiettyä kohtaa, koska lähes koko pelialue on täydellisen upea. Mahtavin tosin saattaa olla suurta siltaa ympäröivä autiomaa, juurikin sen takia, että aluetta kaunistaa silta. Pidin myös kaupungin raunioissa käytävästä kolossitaistosta, joten sanon myös sen.


EDIT: Pakko mainita myös Colossuksen keskustemppeli:

Kuva kertokoon kaiken.
tallennettu
Re: Pelialueet joista pidät kuin hullu puurosta! « Vastaus #13 : 19.11.2007 20:53 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili No eiköhän jokainen NHL-jääkiekkoa vähänkin seuraava tajua ettei sitä maagisinta hallia löydy mistään Carolinasta, vaan tietysti Original Six - joukkueilta; Madison Square Garden, Air Canada Centre, United Center, Bell Centre...
N
tallennettu
Re: Pelialueet joista pidät kuin hullu puurosta! « Vastaus #14 : 19.11.2007 21:05 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Goldeneyen Facility on kyllä erittäin onnistunut kenttä. Facilityä tuli hakattua todella usein yksinkertaisesti siksi, että kenttää oli niin hauska pelata.

Final Fantasy IX:n Dali on esteettisesti miellyttävä ja musiikki rauhoittavaa. Paikassa oli mukava rentoutua erään luolaston päätteeksi. Final Fantasy IX:ssä oli paljon muitakin hienoja alueita ja kirkkaan värimaailman ansiosta paikat tuntuivat eloisilta. :) http://www.youtube.com/watch?v=cAm6JrqLQAM

MGS 2:sen alun tankkeri on silkkaa rautaa. Paikan fiiliksen kruunasi aidon oloinen sade ja Snaken liehuva bandana.


http://www.youtube.com/watch?v=FS5oeRPfl_E

ICO on täynnä upeita alueita ja varsinkin linnan viheriöalueet ovat uskomattoman tunnelmallisia valkoisten lintujen lennellessä ja ambient-musiikin soidessa. Hienoin paikka oli mielestäni tuulimylly-piha.


http://www.youtube.com/watch?v=Go-lRC7sR9Q

Pakko mainita vielä REZ:in viimeinen kenttä, vaikka paikka ei vapaasti tutkittavissa olekaan. Audiovisuaalisesti kenttä on kuitenkin ehkä huimin pelikokemus ikinä. Ja musiikki on erinomaista. Tämän on jokaisen pelaajan koettava.

SPOILER-VAARA:

http://www.youtube.com/watch?v=jScUsvQZkTY


« Viimeksi muokattu: 19.11.2007 21:22 kirjoittanut echoes »
tallennettu
Re: Pelialueet joista pidät kuin hullu puurosta! « Vastaus #15 : 20.11.2007 02:23 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili


Q2DM3 - The Frag Pipe.

Vain Q2DM1 (toiselta nimeltään The Edge) tulee lähelle silkassa DM-huumassa. Hauskin kentässä on putki, johon on jemmattu hyperblasteri, mutta jossa riskeeraa jäävänsä loukkuun. Sen ulkopuolella kun sattui olemaan nappi, jota toinen pelaaja pystyi painamaan ja täyttämään putken laavalla. Good times.



Portal ja GlaDOS huoneineen ansaitsee maininnan erinomaisella lopetuksellaan. En vaan satu löytämään kuvaa, joten tarjoan kakkua.
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Re: Pelialueet joista pidät kuin hullu puurosta! « Vastaus #16 : 20.11.2007 02:37 »
Frank Jäsen Viestejä: 937 Basaaripisteet: 3 Profiili Unohtui viime viestistä:
Call of Duty Multiplayer: Harbor

Yksinkertaisesti paras rifle-kenttä ikinä. Hyviä paikkoja löytyy useasti ja rifle onlylla on hauska rushata. Todella koukuttava kenttä, johon on mahdoton kyllästyä.
tallennettu
Re: Pelialueet joista pidät kuin hullu puurosta! « Vastaus #17 : 20.11.2007 17:16 »
kas Jäsen Viestejä: 464 Basaaripisteet: 2 Profiili No...

Team Fortress kakkosen 2Fort, Halo kolkin Valhalla, Mario Galaxyn trooppiset pingviinimestat sun muut ovat sellaisia, mistä pidän, mutta ne parhaat...

Shivering Isles (erityisesti Mania, jota kuvassa)

Ehkäpä liian laaja käsite, mutta koko Twilight Princessin Hyrule on visuaalisesti niin kaunis ja tunnelmallinen, että meinaa pakahtua.

Paper Mario: TTYD:n Rogueport on mahtava.



Monia muitakin upeita visuaalisia kokemuksia paikoista on ollut, mutta nämä on jääneet mieleen, sillä niiden ympärillä on myös loistava peli.
tallennettu
Re: Pelialueet joista pidät kuin hullu puurosta! « Vastaus #18 : 20.11.2007 23:23 »
Zuor Jäsen Viestejä: 180 Basaaripisteet: 2 Profiili

Metroid Prime (Phendrana Drifts



Arktinen jäämaa, joka on suunniteltu täydellisesti aina raikkaan talvista musiikkiaan myöten. Valkoinen kauneus kätkee kuitenkin sisään myös täysin odottamattomia asioita. Muistatteko kun ensimmäistä kertaa astuitte sille kuuluisalle lumiaukiolle? Erittäin hieno hetki.



Jeps, tuonne pääsy oli kieltämättä todella hieno hetki Metroid Primessä. Musiikkikin aivan loistava, täydellinen alueelle.

Toinen mahtava pelialue mahdollisesti spoilaa Super Mario Galaxyä, joten pistin spoilerin sisään. Älä katso ellet ole avannut jokaista galaxyä!

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Lisäksi pakko mainita Resident Evil 4:n Village



Tänne pääsy ensimmäistä kertaa cuben versiossa oli mahtava kokemus. Ressan kylä on aivan uskomattoman upea paikka. Peli todellakin alkoi vauhdikkaasti, kylän portille päästyä pääsi kiikareilla tutkimaan asukkaiden tekemisiä ja kylään astuttua alkoikin heti tapahtumaan. Painostava tunnelma ja yhdessä talossa suojautuminen kymmeniä kyläläisiä vastaan surkealla pistoolilla ja haulikolla on kyllä hienoa.

http://www.youtube.com/watch?v=HfvIM1VEMmQ&feature=related

Lopuksi vielä Bioshockin Arcadia



Ennen tätä aluetta, Bioshock oli minulle melkoinen pettymys. Alueet olivat ihan hienoja, mutta ei mitenkään erikoisia. Arcadiaan päästyä kumminkin mieli muuttui kokonaan. Arcadia oli upea alue, kasvillisuus oli hienon näköistä ja tarkasti tehtyä ja se toi mukanaan oudon, rauhallisen tunnelman.  Kuihduttamisenkin jälkeen Arcadiassa oli oma lumonsa. Kuolleet kasvit silti onnistuivat näyttämään upealta ja sinne päästyä tuli Bioshockiakin tahkottua yllättävän paljon enemmän.


« Viimeksi muokattu: 20.11.2007 23:48 kirjoittanut Zuor »
tallennettu
Re: Pelialueet joista pidät kuin hullu puurosta! « Vastaus #19 : 21.11.2007 07:46 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Lisäksi pakko mainita Resident Evil 4:n Village


Moottorisaha rykäistään käyntiin ja siitä alkaa hirveä pakokauhu.

Klassikko!
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Pelialueet joista pidät kuin hullu puurosta! « Vastaus #20 : 21.11.2007 15:57 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Lisäksi pakko mainita Resident Evil 4:n Village


Moottorisaha rykäistään käyntiin ja siitä alkaa hirveä pakokauhu.

Klassikko!

Joo ei niinkään tuo pelialue, vaan se tapa jolla kylä käy päälle ja moottorisahamies ylipäätään. Ensimmäinen kerta on aina ensimmäinen kerta ja oli se mahtavaa. Useamman läpipeluun jälkeen tosin peli on jo niin helppo, että sitä vain toivoo, että Salvador voisi pilkkoa omiakin vahingossa. Puute joka toivottavasti viitoseen korjataan.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Pelialueet joista pidät kuin hullu puurosta! « Vastaus #21 : 24.11.2007 20:53 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili Ollaan nyt hieman ei-ihan-heteroseksuaalia ja sanotaan Beyond Good & Evilin Majakkasaari, jossa se orpokoti sijaitsee.

Tulee kiva mieli kun istuskelee siellä puun vierellä katsellen nättiä maisemaa pirteän pianomusiikin soidessa.

Hieman samoissa tunnelmissa on Shenmue 2:n viimeinen alue, Guilin, jossa tallustellaan rauhallisesti Shenhuan kanssa kauniissa ja elävässä metsässä. Pelattavuuskin lähinnä koostuu kukkien ihailusta, puidenoksien ylihyppelystä ja tallustelusta. Yksinään Guilin olisi ehkä vähän tönkkö, mutta kun paikkaan tullaan hyvin pitkän ja jännittävän taistelun jälkeen, niin kovasti se vaan toimii. Tosin muistot ovat ehkä kullanneet tämän, koska olen jaksanut pelata viimeiselle levylle asti varmaan joskus vuonna 2001. . .

Sandersonien perheen taloon, jossa seikkaillaan Chibi-Robo!ssa, tuli saatua jonkinlainen. . . side. Skaala Chibi-Robo!n ja talon välillä oli mahtavan iso, pieniä, salaisia nurkkia ja koloja oli mukavan paljon ja ennenkaikkea talossa asuva väki tekivät paikasta erityisen.

Ja ettei nyt ihan nössöilyksi mene, niin pitää kai mainita Half-Life 2:den Highway 17, joka on kaikessa avaruudestaan huolimatta varsin painostava ja F-Zero GX:n suosikkiratani, Casino Palacen Split Oval. CS_militiassakin on tullut vietettyä monta jännää hetkeä, samoin kuin Unreal Tournamentin Tempest-mapissa (muistaakseni) kahden botin ja Instagibin kanssa.
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Vs: Pelialueet joista pidät kuin hullu puurosta! « Vastaus #22 : 24.05.2013 21:03 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Näin hieno ketju jäänyt unholaan jostain syystä, bumpataas hieman.

Midgar (Final Fantasy VII)



Vaikka pelaankin kunnolla FFVII:n paljon muita jälkijunassa, pystyn jo nyt sanomaan, että Midgar on ehdottomasti yksi videopelien historian hienoimmista pelialueista. Pelin ensimmäiset tunnit vietetään siis täällä steampunkmaisessa Midgarissa. Upeita esirenderöityjä taustoja, hämyinen tunnelma, mainio musiikki... nämä ovat iso osa Midgarin viehätystä. Alku huipentuu lopulta eeppiseen pakoon ja sen jälkeen hienoon tunteeseen, kun pelaajan eteen aukeaa kokonainen maailma tutkittavaksi. Mukana on myös pientä haikeutta, kun tajuaa jättävänsä taaksensa hetkeksi ne likaiset mutta silti kovin kotoisat slummit...

Ikana Valley (The Legend of Zelda: Majora's Mask)



Ikana Valley on kokonaisuudessaan ehkä Majoran paras alue, tai vähintään yksi parhaimmista. Vaikka koko Termina on silkkaa parhautta, erottuu Ikana Valley mielestäni silti parhaiten muista alueista. Karu ja mystinen paikka, jopa jossain määrin painostava ja skitsofreeninen. En toivu koskaan siitä kun kaapista tulee yhtäkkiä Pamelan Gibdo-isä ja taustalla soi korvia rikkova psykedeelinen ränkytys. Hui saatana! :o Upea peli.

Police Station (Resident Evil 2)



Paras alue missään Ressassa. Rakastan REmaken kartanoa, mutta poliisiasemassa on silti jotain ainutlaatuista särmää joka vain kolahtaa itseeni hyvin. Hiljainen ja autio asema, jossa liikkuu paskat housussa miettien että milloin jostain ilmastointikanavasta ryömii esiin licker. Epätoivoinen tunnelma on muutenkin vahvana tässä pelissä, mutta kuitenkin eri tavalla kuin REmakessa jossa olet suurimman osan ajasta ypöyksin jättimäisessä kartanossa. Kaupungilla riehuu nyt tusinoittain T-viruksen vallassa olevia zombieja eikä poliisiasemakaan ole mikään turvallinen paikka. Pitäisiköhän vain piiloutua kaappiin odottamaan tuomiopäivän viimeisiä minuutteja?

RE3:ssa tehdään vielä kerran paluu tänne. Tällä kertaa tosin ikkunoita on laudoitettu kokonaan ja fiilis on jokseenkin "aikaa ei ole jäljellä enää paljon". Visiitti jää lyhyeksi ja haikeaksi.


« Viimeksi muokattu: 24.05.2013 21:13 kirjoittanut Kraidi »
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines