Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Aihe: Pelaaminen & pelikeskustelupalstat, näiden suhde?  (Luettu 5750 kertaa)
Pelaaminen & pelikeskustelupalstat, näiden suhde? « : 21.08.2007 15:16 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Järkyttävää.  Tietyllä tavalla on shokeeraavaa huomata miten paljon päivittäin seuraan pelikeskustelupalstoja.  Jopa niin paljon, että itse pääasia (pelaaminen) on jäänyt niin selkeästi sen varjoon. Mutta minkäs sille nyt sitten voi, jos oikeasti nautin kanssapelaajien mielipiteiden seuraamisesta ja uusien uutisten kommentoinnista.  Itseasiassa tämän vuoden alkupuolella pelikeskustelupalstojen seuraaminen oli jäänyt jo vähän vähemmälle, mutta sitten tuli Pelaajalauta ja korjasi asiat taas oikealle(?) tolalle!  :)

Mutta kuinka paljon enemmän ehtisin pelata jos iskisin suoraan boardeilla kuluttamani ajan pelaamiseen? Paljon enemmän. Ehtisin koluta Virtual Consolen klassikkovuorta huomattavasti nopeampaan tahtiin ja tutustua myös Wiin ja DS:n "ei tämä hitti ole, mutta ihan jees" -peleihin.

Toki osa ajasta.. kröhöm.. seuraan palstoja istuessani toimistolla.. ja sehän ei ole pelaamisesta pois.. Vaan jostain ihan muusta!  ;D


Mikä on teidän suhteenne pelaamiseen ja peliboardien seurailuun? Käyttekö vaan joskus tsekkaamassa palstalla ja suuntaatte itse pääajan pelaamiseen vai roikutteko tuntikausia päivässä Pelaajalaudalla/KonsoliFinissä/Nintendo.fi boardilla ja pelaatte alle tunnin päivässä?  Se on aika hassua, että ns. HC-pelaajan tittelin omaava kaveri voi pelata tosiasiassa paljon vähemmän kuin nykyisin kovasti muodissa oleva "casual gamer".
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Pelaaminen & pelikeskustelupalstat, näiden suhde? « Vastaus #1 : 21.08.2007 15:45 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Voin ihan suoralta kädeltä sanoa että varmasti pelaan vähemmän kuin moni casual-gamer. Pelaan pelejä hyvin lyhyinä annoksina ja valikoiden. Boardeilla ja netissä yleensäkkin tulee vietettyä aikaa huomattavasti enemmän, mutta itse näen sen jossain määrin osana harrastusta. Minusta on hauska jakaa kokemuksia peleistä, koska viihde kuin viihde on parasta silloin kun sen voi kokea samanhenkisten kavereiden kanssa.

Joskus sitä tosin huomaa että netissä tulee roikuttua ihan turhaan ja aikaa voisi käyttää paljon hyödyllisemmin/hauskemmin.

Monen päälle parikymppisen pelaajan ongelmana on juuri pula ajasta mitä tulee pelaamiseen, mutta oikeastihan aikaa on, emme vain osaa käyttää sitä enään niin tehokkaasti.

Tein tuossa muutama päivä sitten ihan listan peleistä, jotka olisi tarkoitus vielä mennä loppuun asti. Ikävä tosiasia kun on että omistan kasan hyviäkin pelejä, jotka ovat melko pahasti kesken. En halua tehdä pelaamisesta työtä, mutta on hyvä välillä muistaa ettei niitä uusia pelejä koko aikaa kannata boardeilla ja netissä kuolata kun on usein jopa parempaa pelattavaa ihan omassa hyllyssä.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Pelaaminen & pelikeskustelupalstat, näiden suhde? « Vastaus #2 : 21.08.2007 16:04 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Minähän en juuri pelaa ollenkaan uusia pelejä, vaan lähinnä jotain retropläjäyksiä, ja lisäksi hyvin harvoin. Tai niin asia oli ennen kuin  ostin Hearts of Iron II:n.

Jotenkin mä en vaan saa enään kicksejä pelaamisesta niin paljon että voisin uhrata sille aikaa pävittäin, saati sitten useampia tunteja. Lisäksi mun täytyy sanoa että mä en henkilökohtaisesti pidä siitä mihin suuntaan peliteollisuus ja ennen kaikkea pelien hinnoittelu on menossa. Ei sillä että mä en laittais rahojani paljon huonompiinkin kohteisiin (lue:baariin, naisiin) mutta kyse on periaatteesta. Tykkään silti seurata mitä pelimaailmassa tapahtuu.

Mä en edes tiedä mikä on paljonpuhuttu NeoGAF, eikä mua kyllä oikeastaan kiinnostakaan.
N
tallennettu
Re: Pelaaminen & pelikeskustelupalstat, näiden suhde? « Vastaus #3 : 21.08.2007 16:19 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Monen päälle parikymppisen pelaajan ongelmana on juuri pula ajasta mitä tulee pelaamiseen, mutta oikeastihan aikaa on, emme vain osaa käyttää sitä enään niin tehokkaasti.
Tämä on niin totta kuin vain voi olla.  Saisimme helposti vapaa-aikaa delegoimalla järjestettyä pelaamiselle törkeän paljon aikaa. Mutta sille ei vaan tule uhrattua juurikaan ajatuksia.  Kuten sanottua, pelikeskustelupalstoilla pyöriminen kuuluu tärkeänä osana harrastukseen.

Yksi kaverini harrastaa BMX-pyöräilyä. Hän pitää lajista paljon.  Kuten pelaamisessakin, hän kuluttaa todella paljon aikaa keskustellakseen ja vaihtaakseen videoita ja kuvia muiden samanhenkisten ihmisten kanssa keskustelupalstoilla. Internet on tehnyt sen melkein kaikille jotka jotain harrastavat; laajentunut mahdollisuuksia mielipiteiden vaihtoon, mutta samalla syönyt ITSE pääasiaan kulutettavaa aikaa melkoisen palan.



Muistan vielä millaista oli harrastaa pelaamista kun asuin pienellä paikkakunnalla ilman nettiä. Silloin oli täysin pelilehtien hypejuttujen ja kavereiden mutu-tietojen varassa. En osannut edes unelmoida millaisia mahdollisuuksia internet keskustelupalstoineen peliharrastukseen toisi. 
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Pelaaminen & pelikeskustelupalstat, näiden suhde? « Vastaus #4 : 21.08.2007 17:02 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Kun sitä nyt tarkemmin ajattelee, pelaan nykyisin todella vähän. Koneella kyllä kuluu aikaa mutta itse pelaamiseen sitä ei mene nykyisin juuri yhtään. Vaikka pidänkin itseäni "hc-pelaajana", on viikkoja jolloin en pelaa oikeastaan yhtään. Jos viime lauantain Halo/GeoW- Co-op- hässäkkää ei lasketa, pelasin varmaan viime viikolla noin tunnin yhteensä. Uutta peliä tulee tietysti pelattua useitakin tunteja päivässä, mutta näin normaalisti tilanne on aika hiljaista  ;D

Enemmän aikaa menee nykyään todellakin erilaisia keskustelupalstoja ja muita pelisaitteja tutkiessa. Eniten ärsyttää, että se aika ei mene nykyisin edes sitten siihen pelaamiseen vaan turhaan koneella maleksimiseen...
tallennettu
Re: Pelaaminen & pelikeskustelupalstat, näiden suhde? « Vastaus #5 : 21.08.2007 18:02 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Foorumin tilastot kertovat karua kieltään, että olen "pelannut Pelaajalauta RPG:tä" jo noin 256 tuntia!  (eli ollut aktiivinen boardilla näin kauan).

Jaa-a.. Olisi siinä kerinnyt parin kk:n sisällä läpäistä "parikin" peliä tuossa ajassa!

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Pelaaminen & pelikeskustelupalstat, näiden suhde? « Vastaus #6 : 21.08.2007 18:36 »
Xerobos Jäsen Viestejä: 336 Basaaripisteet: 0 Profiili Itse pyrin tähän tehokkaaseen ajan käyttöön ja selailen pelisivustoja ja -keskustelupalstoja enimmäkseen töissä ja tyttökaverin luona, jos hänellä on muuta tekemistä tyyliin meikkailua tai hiustenlaittoa. Kotona ollessani käyn monesti vilkaisemassa uusia posteja, mutta harvemmin silloin jään "asumaan" sivustolle vaan käytän sen ajan pelaamiseen tai johonkin muuhun merkitykselliseen.

Monesti olen huomannut, että pelaamisen puute aiheuttaa jopa lievää stressaantumista, jos useita pelejä on kesken ja uusia mielenkiintoisia nimikkeitä puskee päälle eikä aikaa tunnu riittävän edes kavereiden näkemiseen ja tyttökaverin tarpeiden tyydyttämiseen. Silloin auttaa, kun pysähtyy hetkeksi miettimään, miksi sitä ylipäätään pelataan? Pelaaminen on kivaa ajanvietettä ja mukava rentoutumistapa, mutta välillä se pääsee unohtumaan.

Onneksi työni on sen luonteista, että pystyn selaamaan paljon nettiä, koska peliuutisten ja muiden kommenttien seuraaminen on varsin koukuttavaa puuhaa ja se ei ole yleensä pois vapaa-ajasta.

Niin ja tuntipalkalla ollaan, jos joku jäi sitä pohtimaan.
(Killzone 2:ssa) "Seiniä ja sillankaiteita pitkin pomppiessa tuli tosin enemmän mieleen Mirror's Edgen pelaaminen kuin karskin toimintapelin"
tallennettu
Re: Pelaaminen & pelikeskustelupalstat, näiden suhde? « Vastaus #7 : 21.08.2007 18:47 »
Sarkoni Jäsen Viestejä: 435 Basaaripisteet: 0 Profiili Minulla ei päivän aikana ole mitään muuta pakollista, kuin koulu, mutta siltikin pelaan ihan hemmetin vähän. Pyrin viettämään mahdollisimman vähän aikaa boardeilla (vain silloin kun ei muutakaan tekemistä ole), mutta usein lopputulos on vaan se, että sitä on taas koko päivä istuttu koneella. Senkin ajan voisi kyllä käyttää pelaamiseen tai vaikka kouluun, mutta kun ei huvita tai kiinnosta. Kun tekee mieli pelata ja katson sitä 110:n pelin hyllyä, katselen niitä jonkin aikaa, mutta en melkeinpä koskaan päädy mihinkään. Resident Evil 4:sta tekisi mieli pelata, mutta sitten muistuukin mieleen regeneraattorikohta jossa olen, eikä SE taas ole sellaista mitä haluaisin pelata. Lähes poikkeuksetta mikään kohta ei todellisuudessa ole niin vittumainen kuin sen muistaa olevan.

Ja kuten arvata saattaa, minulla on aika sairas määrä läpäisemättömiä pelejä hyllyssä. Ja syyt ovat tosiaan tuota luokkaa mitä tuo äskeinenkin. Jos pelissä tulee vastaan kohta, josta en erityisemmin nauti ja kaikki alkuinnostuskin on hävinnyt, suoritus jääkin useimmiten siihen. Ja vaatii jotain aivan erityistä että siihen jaksaisi palata. Olen huono pelaaja, mutta jos ei kiinnosta niin ei kiinnosta. Siksi suosinkin pelejä, joissa ei pahemmin voi jumiin jäädä. Enkä tarkoita ylihelppoja pelejä (välttämättä...), vaan pelejä joissa pelaaja voi vaikkapa ihan itse asettaa tavoitteensa ja tehdä konkreettisia havaintoja kehittymisestään.
tallennettu
Re: Pelaaminen & pelikeskustelupalstat, näiden suhde? « Vastaus #8 : 21.08.2007 22:03 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Kyllä se totuus vain on että käytän erilaisten pelimedioiden seuraamiseen enemmän aikaa kuin itse pelaamiseen. NeoGAFia katselen useasti päivittäin ja lautaa seurailen myös siinä ohessa. Vapaa aikaa on muutenkin erittäin niukasti, joten pelaaminen jää väkisinkin taka-alalle. Paljon aikaa kuluu myös harvinaisempien pelien metsästykseen.  Jännä homma kyllä että kiinnostus pelialaa kohtaa ei ole hälventynyt yhtään, vaikka itse pelaaminen onkin vähentynyt.
Toki vieläkin jaksaa aina silloin tällöin syttyä tietyistä peleistä, viimeksi haksahdin Disgaea: Hour of Darknessiin ja sitä tulikin jauhettua sitten lähes 100 tuntia ja vielä jäi paljon pelattavaa!  ;)
Olen myös muuten huomannut että shoot-'em-up-genre sopii loistavasti kiireiselle pelaajalle. Täysipainoisen kokemuksen saamiseksi ei tarvitse jauhaa useita tunteja vaan vartinkin pelikokemus jättää varsin tyytyväiseksi ja tarjoilee pika-adrenaliini-rushin.  :)
tallennettu
Re: Pelaaminen & pelikeskustelupalstat, näiden suhde? « Vastaus #9 : 22.08.2007 09:36 »
Turilas Jäsen Viestejä: 570 Basaaripisteet: 1 Profiili Mulla kävi sillein, että syksyllä 2005, kun Wii julkistettiin, aloin innoissani seurata kaiken maailman keskustelualueita ennen kuin edes tartuin pelikonsoliharrastukseen uudestaan vuosien horroksen jälkeen. Eli mulla ei edes ollut muita pelaamiseen soveltuvia laitteita kuin tietokone, mutta silti kävin päivittäin selaamassa erinäisiä peliaiheisia nettisivustoja läpi ja viihdykkeeksi lukemassa konsolifinin konsolisotaa.

Tuosta johtuen vielä pitkän aikaa DS:n ja Wiin oston jälkeen selailin oikeastaan enemmän pelisivustoja kuin pelasin. Nyt on kuitenkin tapahtunut ehkä pieni murros, sillä tässä on viime aikoina ollut kausia, jolloin ei oikein ole ehtinyt nettiin. Sitten kun olenkin ollut kotona ja netti on ollut siinä ihan tyrkyllä ja käytettävissä, en ole jaksanutkaan roikkua kovin paljon koneen ääressä. Nopeat vilkaisut tärkeille sivustoille ja jotain muuta sitten puuhailemaan eli esim. pelaamaan.
tallennettu
Re: Pelaaminen & pelikeskustelupalstat, näiden suhde? « Vastaus #10 : 22.08.2007 19:41 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili Olen oikeastaan paininutkin sen kanssa, että on pitänyt rajoittaa keskustelua asioista, että pääsee tekemään itse asiaa. Pätee ihan pelaamiseen, virittelyyn, pikkukikkareiden ohjelmointiin, webbisivujen suunnitteluun tai vaikkapa tekotaiteellisten runojen kirjoitteluun. On käynyt jopa mielessä pistää verkkopiuhat piiloon, jotta voisin olla tuottavampi, mutta eihän siitä tietenkään mitään ole tullut.  Nimimerkillä kuudessa IRC-verkossa plus lukemattomia nettisivuja selailemassa.

Teidän pitäisi nähdä mun RSS-lukija. Tai sitten ei.

No viime aikoina on sentään tullut pelattua paljon, vaikka pelit ovatkin olleet tyyliin Hyperbolia ja Hexiciä.


« Viimeksi muokattu: 22.08.2007 19:48 kirjoittanut Fraeon »
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Re: Pelaaminen & pelikeskustelupalstat, näiden suhde? « Vastaus #11 : 03.09.2007 12:06 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Kappas, minen olekaan ainoa. Nytkin voisin istua hakkaamassa pleikkarilla edelleen kesken olevaa Okamia(kiitos intti), mutta sen sijaan luen lautaa. Näin.

Osasyyllinen on tietty ajan puute. Armeija on tälle syksylle viimeinen niitti pelaamisen vähentämiseen, mutta ei minulla mitenkään liikaa sitä aikaa ole nykyisin muutenkaan. Toinen vaikutin lienee myös se asenne, että haluaisi mielellään pelata pelejä rauhassa. Ei tuota toosaa jaksa hinkata päälle puolen tunnin raon vuoksi. Boardit täyttävät nämä raot mitä mainioimmin. Silti ei voi kieltää, että jollain tavalla ne kiinnostavatkin melkeinpä enemmän juuri siinä hetkessä. Tai sitten kyse on vain totutusta tavasta. Hassua.

Kannettava pelaaminen on laudan ohella loistanut elämässäni kirkkaalla liekillä jo pidempään. Luonnollisesti intissä se on suunnilleen ainoa vaihtoehto, mutta pelaan paljon PSP:llä ja DS:llä myös himassa. Se on vaan niin pirun vaivatonta, ja soveltuu jotenkin paremmin lyhyempäänkin rakoon. Eikä tietenkään esimerkiksi uuden Phoenix Wrightin syrjäyttävä voima auta juuri nyt asiaa laisinkaan. Jos aikaa vain on, ei vaihtoehtoja ole kuin yksi.

Mutta loppujen lopuksi, mitäpä sitä huolehtimaan. Elämä kulkee omalla painollaan, ja pelaaja pelaa silloin kun tekee mieli ja sitä mitä tekee mieli. Ei tämän päivätyö pitäisi olla. Tai sitten siitä pitäisi saada liksaa. ;) Ainoat murheenkryynit tällä hetkellä ovat Wind Waker ja MGS3, jotka molemmat pelaisin mielelläni lävitse jotta pääsisin täysipainoisesti nauttimaan Phantom Hourglassista sekä Portable Opsista. Okamin ehtii nautiskella loppuun kunhan aikaa oikeasti löytyy(tämän pelin seurassa en halua stressata mistään muusta), ja korkkaamaton God Hand sekä ostamaton GoW2 malttavat kyllä odottaa vuoroaan vaikka joululomille, jos niikseen tulee. Mitäpä silloin muutakaan tekisi?

:)
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Pelaaminen & pelikeskustelupalstat, näiden suhde? « Vastaus #12 : 03.09.2007 12:51 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Yksinpelattavat pelit eivät enää jostain syystä kiinnosta läheskään niin paljoa kuin joskus aiemmin. Pelin pitää olla äärimmäisen hyvä, että jaksan pelata sen läpi. Viimeksi taisin läpäistä Mgs3:n ja siitäkin on jo ikuisuuksia ja ainoa seuraava kiinnostava yksinpelattava peli taitaa olla Metroid Prime 3. Hyllystä löytyy älytön kasa pelaamattomia pelejä, jotka "pitäisi" pelata läpi, kuten Okami, DMC:t, SOTC, GOW2 ja monet muut. Tiedän että kaikki ovat huippuja, mutta silti ne jostain syystä kiinnostaa vain kuin kasa paskaa.  Tuntuu että pelaan pelejä enää ainoastaan kilpailumielessä, rahasta (esim. Mario Partyt ovat paskoja, mutta 10e panoksella niistä saa aika orgastisia kisailuja), tai muuten vaan jotenkin moninpelillä. Se on vaan niin paljon hauskempaa ja lisää motivaatiota pelaamiseen, ettei muita vaan enää jaksa.

Pelit kuitenkin kiinnostavat edelleen ihan yhtä paljon kuin aina ennenkin, mutta käytän huomattavasti enemmän aikaa eri boardeilla ja foorumeilla pyörimiseen, kuin itse pelaamiseen. On se jännä juttu..



« Viimeksi muokattu: 03.09.2007 12:57 kirjoittanut MasterTK »
tallennettu
Re: Pelaaminen & pelikeskustelupalstat, näiden suhde? « Vastaus #13 : 03.09.2007 15:30 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Sama vika kuin TK:lla. Yksinpelejä kertyy hyllyyn aina vaan enemmän. Ostinpa tuossa Dreamcastin + neljä peliä. En ole sekuntiakaan pelannut sillä. Sama kuin kesällä ostin Mario 64:n, yhden tähden keräsin ja lopetin. Kesken on vielä Okamit ja jopa Metal Gear trilogia on aloittamista vaille valmis.  ;) Foorumeilla roikun useita tunteja rämppäässä äfvitosta. Tämänkin ajan voisi käyttää pelaamiseen. Ei vaan kiinnosta.

Kilpailumielessä jaksaa pelata. Xbox Livessä en juurikaan pelaa enää ihan muuten vaan. Mutta klaanimatseissa olen ollut ahkerasti mukana, niissä vaan on ihan eri fiilis kun taistellaan oman klaanin maineen puolesta. Viime talvesta lähtien Gears of War on ollut se ykkönen. 43 matsista 27 voittoa. Seuraava peli on n. kolmen viikon kuluttua ilmestyvä Halo 3. Sarjan edellistä peliä pelasimme klaanin kanssa lähes 2 vuotta. Jos kolmonen onnistuu teknisesti (lue: ei lagia) tulee sitä tahkottua varmaan yhtä kauan. Pääsin beta-testiin ja sen perusteella pelattavuus on edelleen kunnossa. Vakioasetuksilla pelitasapaino ehkä hieman kusee, mutta custom-pelien muokattavuus on loistavaa. Pelimuodoista saa muokattua erittäin kilpailulliset.

Mites tässä näin kävi? Selitän Halon moninpelistä  ;D Kai se kertoo jotain innokkuudestani kyseistä peliä kohtaan  :)
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Re: Pelaaminen & pelikeskustelupalstat, näiden suhde? « Vastaus #14 : 03.09.2007 16:51 »
Qtulhu Jäsen Viestejä: 184 Basaaripisteet: 0 Profiili Samaa "syndroomaa" on havaittavissa täälläkin. En nykyään pelaa läheskään joka päivä, mutta eri boordeilla tulee käytyä päivittäin. Muistan vielä hyvin silloin kun pelaaminen oli harrastuksena uusi, niin tuli oltua innoissaan jo pelkän pelaamisen vuoksi ja tuli tunteja ja nojatuolia kulutettua muutamien vähän mitäänsanomattomienkin pelian kanssa. Iän myötä laatuvaatimukset nousivat ja nykyään riippuu täysin pelistä itsestään innostuuko pelaamaan vai ei. Viime syksynä intin takia pelaaminen jäi vähiin (otin keväällä vahingon takaisin ja kulutin 85 tuntia pelkästään FF XII:n parissa), mutta jos ei inttiä lasketa niin on siltikin ollut useiden viikkojen taukoja pelaamisesta. Yleensä tosin silloin kun pelirintamalla on hiljasta eli kesäisin. Pari vuotta sitten kiinnostukseni pelaamista kohtaan koki kovan inflaation enkä juuri pelannut edes syksyllä, hetkellinen nousukausi osui viime vuoden keväälle Dragon Quest VIII:n julkaisun jälkeen. ;) Nopeasti osin intin takia lama alkoi uudestaan, mutta tänä vuonna olen havainnut laman loppuneen ja kiinnostus on noussut jos nyt ei ihan kohisten, niin hyvää vauhtia joka tapauksessa. Tässä iässä elämään tulee toki kaikenlaista muutakin viemään aikaa pelaamiselta, mutta hyvin organisoituna vapaa-ajalle jää sopivasti aikaa pelaamiseen ja näenkin itseni kuluttamassa aikaa ja nojatuolia useiden tuntien ajan syksyn suurnimikkeiden parissa. Enemmänkin voisi pelata velvollisuuksien kärsimättä, mutta kiinnostuksen kohteita on muitakin, joten pelaaminen pysyköön toistaiseksi nykyisessä määrässään. Pelaamisen määrä toki vaihtelee viikon pelitarjonnan mukaan, hiljaisella viikolla saatan pelata kahtena päivänä vain noin tunnin ja vilkkaammalla viikolla 2 tuntia joka päivä. Joskus tulevaisuudessa iskee varmasti seuraava lama ja boordeilla roikkuminen saa tukevan niskalenkin, mutta tällä hetkellä ero on boordien hyväksi niukahko fift... forty-sixty.
tallennettu
Re: Pelaaminen & pelikeskustelupalstat, näiden suhde? « Vastaus #15 : 04.09.2007 16:09 »
TseiTsei Jäsen Viestejä: 262 Basaaripisteet: 1 Profiili Aika fifty-sixty. Pelaajalauta on ajankäytön takia ainoa pelifoorumi, jota seuraan. Pelisivustojakin tulee selailtua vain enää pari kertaa viikossa. Pelaamisen puolella PES on sitten ainoa peli, jonka törkeä addiktiivisuus ei näytä laantumisen merkkejä.

Tosiaan yksinpelattavat pelit eivät enää hirveästi nappaa. Jos Wind Wakerin uusintakierrosta ei lasketa mukaan, niin minunkin viimeisin läpipelattu konsolipeli on MGS3. Tosin DS:llä ja PSP:llä olen pelaillut kohtuullisen määrän pelejä läpi.
Nice beaver!
tallennettu
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines