Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1] 2
Tulostusversio
Aihe: Pelaajalaudan virallinen pelilehti ja- demoparhaustriidi  (Luettu 9828 kertaa)
Pelaajalaudan virallinen pelilehti ja- demoparhaustriidi « : 11.01.2008 22:52 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili


Tänne kaikki kaihoisat demorämpytykset vuodelta ysikasi, tänne itkunpillahdukset Pelimestarin toimimattomista koodeista ja lehden huippulaadukkaista julisteista, tänne kaikki parhaudet, vääryydet sekä nostalgiavuodatukset. JA KUVIA!

En nyt jaksa jorista sen kummempia, kun kaikki aika meni kuvaajanlahjoillani toilailuun, joten lätkin nyt aluksi vain näitä kuvia lyhyin kommentein.

Ensiksi kaikkien aikojen legendaarisen pelilehti, Playstation POWER! Propsit hänelle, jonka työtehtävä oli kirjoittaa kommentti jokaisesta lehden arvosteltavana olleesta pelistä. Ja myös niistä, joita ei koskaan edes arvosteltu. Julkaistiinhan tätä jotain viisi numeroa.




Pelijournalismia parhaimmillaan.


Ennen vanhaan pelilehdet olivat kyllä parhaudempaa. Englantilaisessa gamesmasterissa oli enemmän sivuja kuin Raamatussa, ja se sisälsi kaiken mahdollisen aina bugilistauksista Tekkenin kiinnostuslistauksiin. Suomalainen pelimestari kopioikin sitten kaiken sanasta sanaan paskapaperista valmistettuihin lehtiinsä huonoilla vitseillä varustettuna.






9/9/09


Loppuun kuvia The Getaway 2:sta. Eiku...


The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Re: Pelaajalaudan virallinen pelilehti ja- demoparhaustriidi « Vastaus #1 : 11.01.2008 23:14 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Minulla oli aivan valtava kasa kotimaisia pelilehtiä, mutta muuton yhteydessä heitin ne pari vuotta sitten kaikki roskiin. Oliko niitä jopa 5 muovikassillista? Olin Pelimestarin kestotilaaja (nyt sekopäisyyteni varmistui teillekin), ostin säännöllisesti Playstation Poweria ja Peliasemaa myös.

Pelimestari oli kuitenkin 12-vuotiaalle yllättävän viihdyttävä pelilehti. Nyt tarkasteltuna vitsit ja asiasisältö lehdissä on täydellistä kuraa, mutta pienenpänä ainakin minä viihdyin aviisin parissa. Kuvia oli paljon ja etenkin uutisosion konsolisota-uutiset aivan mahtavia! Ja tietenkin legendariset puhekuplat: isoryntäisen naisen poviaukosta tulee puhekupla "Vapauta meidät"  ;D  Tai Squall lohkaisemassa "Lara, haluatko hypätä miekkani päälle?".  Tai Mario sanomassa "Et kiusaa vai vedän nänneistä!".   Aivan uskomatonta, että muistan näitä vieläkin vaikken ole lukenut PM:a vuosiin. Luin niitä niin paljon iltaisin aina.



Nuoruuteni suosikki oli kuitenkin Nintendo-fanien keskuudessa huikeaa arvostusta nauttiva SuperPower, jonka nimi myöhempinä aikoina muuttui Konsolipelaajaksi. Topi Nintendo ja Square fanituksineen, Loviisa puzzle-häröilyneen, John kauhupeli-hulluuksineen.. Kultaisia muistoja! SuPon jengi osasi kirjoittaa todella vangitsevasti ja heidän tyylinsä sai ikäänkuin romantisoimaan lukijoiden mielissä koko pelialan ja pelijournalisminkin. Kuvittelin, että ne siellä SuPon toimituksessa pelaavat Mario Kartia moninpelillä päivät pitkät, kiistelevät onko MGS parempi kuin Ocarina of Time ja siinä sivussa kirjoittavatkin vähän jotain.

SuPon toimittajien tyyli kirjoittaa oli tosiaan oikeasti tunnelmallinen. Kaikkea muuta kuin kriittisintä mahdollista pelijournalismia, mutta sen sijaan taatusti eniten sydämellä ja tunteella kirjoitettua sellaista.


www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Pelaajalaudan virallinen pelilehti ja- demoparhaustriidi « Vastaus #2 : 11.01.2008 23:21 »
Mrum Jäsen Viestejä: 192 Basaaripisteet: 0 Profiili Pöh Pelimestarin puhekuplat kerettiin jo mainita. Tässä joku aika sitten tuli itsekin kaiveltua Super Powereita ja Pelimestareita kaapin pohjilta.

Tylsä, väsynyt ilta -> avaan satunnaisen Pelimestarin -> kuva Solid Snakesta puhekuplalla "Nimeni on Tiivi-Taavi" -> mehut suusta näppäimistölle.

Täysin randomia.
tallennettu
Re: Pelaajalaudan virallinen pelilehti ja- demoparhaustriidi « Vastaus #3 : 11.01.2008 23:39 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Mulla on noita englanninkielisiä Pleikkari-lehtiä muutamia. Jonkun mukana on tullut sellainen pinkkidemo, joka sisältää mm. Metal Gear Solid-demon (+ videon), jotain ihmepelejä ja Net Yaroze Hall of Fame-pelin, jossa siis on parhaimpia Net Yaroze-pelejä. Ne on aika kämäisiä, mutta melko hauskoja. Siinä oli joku Sensible Soccer-kopio, jota tuli pelattua.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Re: Pelaajalaudan virallinen pelilehti ja- demoparhaustriidi « Vastaus #4 : 11.01.2008 23:48 »
Frank Jäsen Viestejä: 937 Basaaripisteet: 3 Profiili
Mulla on noita englanninkielisiä Pleikkari-lehtiä muutamia. Jonkun mukana on tullut sellainen pinkkidemo, joka sisältää mm. Metal Gear Solid-demon (+ videon), jotain ihmepelejä ja Net Yaroze Hall of Fame-pelin, jossa siis on parhaimpia Net Yaroze-pelejä. Ne on aika kämäisiä, mutta melko hauskoja. Siinä oli joku Sensible Soccer-kopio, jota tuli pelattua.
Minulta löytyy kasapäin Virallista PlayStation lehteä ja pitää sanoa, että sen demojen, etenkin Net Yarozen sisältävän, parissa tuli pienempänä kulutettua todella paljon aikaa. On totta, etteivät pelit mitään hirveän hienoja olleet, mutta eräs Wingsiä muistuttava avaruusaluskilpapeli ja ylhäältäpäin kuvattu kahden pelaajan co-op-räiskintä koukutti kovasti kymmenen vuotta sitten. Demoja on muutenkin hyllyssä pari kymmentä. Muuta ei pentuna tarvittukaan.

Pelimestareitakin löytyy kasapäin. Nyt itkettää taso ja vitsit, mutta lehteä lukiessani pidin siitä paljon. Siinä oli silloin kaikki, mitä tarvitsin ja VPL:n ohella se olikin ainoa, jota luin (jos Nintendo Newsiä ei lasketa mukaan).

Kuvia myöhemmin.
tallennettu
Re: Pelaajalaudan virallinen pelilehti ja- demoparhaustriidi « Vastaus #5 : 11.01.2008 23:55 »
Taist0 Cyborg Jäsen Viestejä: 544 Basaaripisteet: 3 Profiili Huhut jyrää  ;D
tallennettu
Re: Pelaajalaudan virallinen pelilehti ja- demoparhaustriidi « Vastaus #6 : 12.01.2008 00:53 »
PetriP-TNT Jäsen Viestejä: 129 Basaaripisteet: 0 Profiili Omistan suurinpiirtein kaikki Pelimestarit ennen numeroa ööö 30, kaikki suomen Playstation Powerit (oiskohan 9 numeroa?), Super Powerit vuosikerrasta 97 eteenpäin, rutkasti suomi ja jenkki-irtonumeroita erinäisistä lehdistä.

Hyvä topic muuten, bravo!
Kokoelma
tallennettu
Re: Pelaajalaudan virallinen pelilehti ja- demoparhaustriidi « Vastaus #7 : 12.01.2008 01:17 »
AK-87 AK omistaa isosti Jäsen Viestejä: 169 Basaaripisteet: 0 Profiili Jet Rider 2
Edellisen jatko-osa...
Elä ihmeessä :lol:

Mutta joo. Tulihan sitä itsekin aikoinaan osteltua vähän joka sortin lehtiä. VPL:ää ostin lähinnä demojen takia (montakohan tuntia lienevät syönneet elämästäni...?), ja olihan joukossa muutamia Pelimestareitakin, vaikka varsinkin myöhemmin lehden laatu kyllä alkoi hahmottua karmealla tavalla. Tulihan sitä tietysti sitten vielä Peliasemaakin hankittua, varsin ahkerastikin jopa...

Enää ei kyllä taida tallessa olla kuin Peliasema lehdet. Pitäisi kyllä käydä tonkimassa jostain esiin nuo muutkin, saisi virkistää muistoja niidenkin osalta.
Ekki-Ekki-Ekki-Ekki-PTANG. Zoom-Boing. Z'nourrwringmm
tallennettu
Re: Pelaajalaudan virallinen pelilehti ja- demoparhaustriidi « Vastaus #8 : 12.01.2008 01:28 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Jos paras numero pitäisi mainita, niin ylivoimaisen voiton vie kyllä VPL:n numero 12:


MGS:n demo oli joskus silloin ihan käsittämätön juttu. Varmasti paras kokemus peliurani aikana. Jatkoa seurasikin sitten MGS2-demon myötä, joka pääsi jo melko lähelle.

Mainita pitää myös nämä ainoat PSM2:n numerot, jotka tuli luettua triljoonaan kertaa läpi.


Toisen mukana tuli DMC-traileri ja toisen mukana MGS2-trailereita, jotka aiheuttivat raivokasta masturbointia.

Niin, ja sitten oli se Pelimestarin numero, jossa arvosteltiin Skies of Arcadia. Ilman tuota en peliä olisi varmaan ikinä hankkinut.


Piti myös noista demoista lätistä. Nimittäin Silent Hillin demo helvetinminen melkoinen kokemus. En ikinä uskaltanu pelata alkua pidemmälle, mutta kun katselin kaverilla pelaamista vierestä, sain ihmetellä, miten pitkälle peli jatkuikaan. Pääsikö siinä jopa sitä pianopuzzlea pidemmälle.

Toinen hemmetin pitkä demo oli Tomba, jonka demossa oli jo itsessään enemmän salaisuuksia kuin monissa kokoversioissa.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Re: Pelaajalaudan virallinen pelilehti ja- demoparhaustriidi « Vastaus #9 : 12.01.2008 01:35 »
Frank Jäsen Viestejä: 937 Basaaripisteet: 3 Profiili Nyt tulee kuvia.


Tässä ei todellakaan ole kaikkia lehtiä, koska suurin osa on jossain kaapin perällä. Nämä ovatkin lähinnä näyte siitä, mitä lehtiä on tullut luettua joskus aikoinaan. Advance oli oikeastaan aika hyväkin lehti, mutta kaatui ainakin minun mielestäni pieneen alueeseen. Lehti kun ei esitellyt kuin GBA-pelejä (mutta antoi kyllä kattavat arvostelut, lisälaitetiedot, pelioppaat ja uutispläjäykset). Lehden englantilaisuus nosti hinnan sen verran korkealle, ettei kahta numeroa enempää tullut paksua läpyskää ostettua.


Demolevyt minulla on niitä vartavasten ostetussa levylaatikossa, jonka kanteen lätkäisin joskus jostain kaupasta saamani PS-tarran. Levyjä on parikymmentä, eikä tässä ole vielä kaikki (PS2-demoja ei lasketa).

Lopuksi vielä kuvakollaasi Pelimestarin julkaiseman Pokémon Gold/Silver -oppaan "hauskimmista" puhekuplista. Opas itsessään oli aika hyvä joskus aikoinaan, mutta juurikin puhekuplat tekivät siitä todella halvan oloisen...
tallennettu
Re: Pelaajalaudan virallinen pelilehti ja- demoparhaustriidi « Vastaus #10 : 12.01.2008 01:46 »
Sarkoni Jäsen Viestejä: 435 Basaaripisteet: 0 Profiili
Toinen hemmetin pitkä demo oli Tomba, jonka demossa oli jo itsessään enemmän salaisuuksia kuin monissa kokoversioissa.

Onko tämä se peli, jossa seikkailtiin sillä violettitukkaisella peikolla ja hakattiin sikoja? Siis voi hemmetti, ihan uskomaton demo. Triljoona kertaa pelattu ja aina se vaan tarjosi jotain uutta. Ihme ettei koskaan kokonaista peliä tullut poisteltua.

[E] Melkoisen... pysäyttäviä vitsejä tuolla Pokémonsivulla. :lol: :lol:
tallennettu
Re: Pelaajalaudan virallinen pelilehti ja- demoparhaustriidi « Vastaus #11 : 12.01.2008 02:07 »
Mrum Jäsen Viestejä: 192 Basaaripisteet: 0 Profiili Muistan kun aikoinaan ihmettelin tuon VPL:än tapaa iskeä _jokaiselle_ Tomb Raiderille aina mukisematta täydet pisteet joka osa-alueelta (tämä tietysti hirvitti minua). Taisin jopa kirjoittaa tuosta palautetta lehteen joskus 11-vuotiaana, mutta sitä ei muistaakseni julkaistu.

Eidoksella sormet pelissä jo silloin?
tallennettu
Re: Pelaajalaudan virallinen pelilehti ja- demoparhaustriidi « Vastaus #12 : 12.01.2008 03:36 »
Frank Jäsen Viestejä: 937 Basaaripisteet: 3 Profiili
Toinen hemmetin pitkä demo oli Tomba, jonka demossa oli jo itsessään enemmän salaisuuksia kuin monissa kokoversioissa.

Onko tämä se peli, jossa seikkailtiin sillä violettitukkaisella peikolla ja hakattiin sikoja? Siis voi hemmetti, ihan uskomaton demo. Triljoona kertaa pelattu ja aina se vaan tarjosi jotain uutta. Ihme ettei koskaan kokonaista peliä tullut poisteltua.
Sehän se, ja demo oli tosiaan rautaa. Sitä tuli pelattua todella paljon ensimmäisen Driverin demon ohella. En itse asiassa koskaan ostanut Driveria, sillä minulla oli sen demo ja kun Driver 2 paljastettiin, aloin odottamaan sitä kuin kuuta nousevaa. Tombakin olisi kyllä pitänyt joskus hommata.
tallennettu
Re: Pelaajalaudan virallinen pelilehti ja- demoparhaustriidi « Vastaus #13 : 12.01.2008 12:04 »
Riepu Oh nice. Moderaattori * Viestejä: 984 Basaaripisteet: 2 Profiili Erilaisia pelilehtiä on tullut kasapäin keräiltyä aina Peliasemaa, Pelimestaria, Virallista Playstation -lehteä ja paljon muita. Hyvin vähän on kuitenkin tallella mikä harmittaa. Suuri osa lensi roskakoriin muutama vuosi sitten jonkin aivan kamalan päähän piston johdottamana. Toinen asia, mikä tuppaa ottamaan päähän on vanhempien lehtieni kunto. En siis yksinkertaisesti voi ymmärtää sitä, kuinka kaltoin olen nuorempana lehtiäni kohdellut. Joissain vanhemmissa lehdissä ei kansia löydy ja osassa jotkin sivut hieman riekaleina. Itkettää.
To defy me is a senseless act which goes against your world's wishes...
tallennettu
Re: Pelaajalaudan virallinen pelilehti ja- demoparhaustriidi « Vastaus #14 : 12.01.2008 12:18 »
PetriP-TNT Jäsen Viestejä: 129 Basaaripisteet: 0 Profiili Muutama (hyvä) demo on kadonnut pelien kansien sisällä jonnekkin, mm. VPL #2:sen mukana tullut Resident Evil 2 demoa ei näy missään, taisi myös sisältää erittäin hyvän NetYarozella tehdyn 3d seikkailupelin (Terra Incognita?)
Kokoelma
tallennettu
Re: Pelaajalaudan virallinen pelilehti ja- demoparhaustriidi « Vastaus #15 : 12.01.2008 13:15 »
saska Jäsen Viestejä: 650 Basaaripisteet: 2 Profiili Joo onhan noita lehtiä tullut luettua. VPL ja Super Power on ainakin joskus ollut tilauksessa. Kaikki on heitetty menemään jo. Myös demot. =(

Tämän viestin pääpointti:

Muistaako kukaan semmoista VPL:n mukana tulleessa demossa olevaa NetYaroze peliä nimeltä Timesplitter tjsp.? Siinä mentiin etanalla ja oli se silloin kyllä ihan huippupeli. Idealtaankin suorastaan liian nerokas. Loistava peli. Loistava.
tallennettu
Re: Pelaajalaudan virallinen pelilehti ja- demoparhaustriidi « Vastaus #16 : 12.01.2008 13:42 »
TseiTsei Jäsen Viestejä: 262 Basaaripisteet: 1 Profiili Hype oli ennen hirmuisaa... Kuvat PlayStation Power -lehden numerosta kahdeksan.







« Viimeksi muokattu: 12.01.2008 14:11 kirjoittanut TseiTsei »
Nice beaver!
tallennettu
Re: Pelaajalaudan virallinen pelilehti ja- demoparhaustriidi « Vastaus #17 : 12.01.2008 14:00 »
Mrum Jäsen Viestejä: 192 Basaaripisteet: 0 Profiili Konsolisotaa vuosimallia 1996 ala Super Powerin kirjepalsta:

Lainaus
Terve!

Nyt olette tekin näköjään hylkäämässä Nintendon. Arvosteluasteikkoon on 99-95 pisteen kohdalle Marion ja Zeldan tilalle tulleet "pelit" Resident Evil ja Virtua Fighter 2. Löytyykö erityistä syytä tähän?

Sitten muuhun asiaan. Nintendo teki viisaasti lykätessään koneensa julkaisua. Ajatelkaa miten ylivoimainen siitä tulee verrattuna so-called "next-generation" koneisiin. Gaystation ja Braturn tai mitä ne nyt olivatkaan...

Ainoa mikä on vikana N64:ssä ja peleissä on hinta, mutta nekin putoavat ajan myötä. Sonyn ja Segan hinnanleikkaukset johtuvat vain pelosta N64:seen. Olen pelannut esim. Sega Rallya, joka on hieno, mutta ei hauskuudessa pääse lähellekkään Mario Kartin tasoa. Mario Kart on sentään monta vuotta vanha peli! Pyydän, julkaiskaa kirjeeni, sillä se sisältää pelkkiä Faktoja.

T: Hirwi

Parasta... kuka tunnustaa?
tallennettu
Re: Pelaajalaudan virallinen pelilehti ja- demoparhaustriidi « Vastaus #18 : 12.01.2008 18:14 »
Frank Jäsen Viestejä: 937 Basaaripisteet: 3 Profiili
Muutama (hyvä) demo on kadonnut pelien kansien sisällä jonnekkin, mm. VPL #2:sen mukana tullut Resident Evil 2 demoa ei näy missään, taisi myös sisältää erittäin hyvän NetYarozella tehdyn 3d seikkailupelin (Terra Incognita?)
Terra Incognitaa tuli minunkin pelattua todella paljon, mutta se oli sitten ilmeisesti lätkäisty myös jollekin toiselle levylle, sillä ensimmäinen lehteni oli ehkä kahdeksas. Tietääkseni pelistä on tehty myös pc-versio, joten kannattaa etsiä Googlesta, jos tahtoo vielä pelata.
tallennettu
Re: Pelaajalaudan virallinen pelilehti ja- demoparhaustriidi « Vastaus #19 : 12.01.2008 18:54 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Terra incognitan muistan. Se oli Net Yaroze Hall of Fame-pelissä mukana ja tämä oli jossain demossa, jonka aikaisemmin mainitsin.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Re: Pelaajalaudan virallinen pelilehti ja- demoparhaustriidi « Vastaus #20 : 12.01.2008 23:47 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Mulle tuli nuorempana Nintendo-lehti, ja siitä tuli pienenä selattua aika paljonkin. Mortal Kombat ja Zelda III - A Link to the Past jäivät ainakin arvosteluista pysyvästi mieleen.


Ja mitä Ephramin mainitsemaan Super Poweriin tulee, niin lehtihän oli todella hyvä kaikkea manga- ja animeroskaa lukuunottamatta. Kyllä ne ruotsalaiset osaa. Käsittääkseni "Konsolipelaaja" olikin sitten suomalaisen toimituksen käsialaa eikä lopputulos ollut niin hyvä.
Videopelijournalistin ammatti tuntuu olevan videopelikauppiaan ohella monen pikkupojan ihanneammatti, ja ikävä kyllä se näkyy tasaisin väliajoin sekä kuukaudessa ympäri menevissä videopeliliikkeinä sekä helvetin huonona "toimittajatyönä."


Sittemmin on tullut Edgeä ostettua harvakseltaan irtonumerona. Pelkistetty tyyli viehättää silmää ja REDEYE vai mikä sen nimi nyt olikaan oli sellainen kolumi johon kaikkia muita hauskoja videopelikolumneja verrattiin, piste.
N
tallennettu
Re: Pelaajalaudan virallinen pelilehti ja- demoparhaustriidi « Vastaus #21 : 13.01.2008 14:01 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Peliasemaa tilailin ennen kuin se yhdistyi Pelit-lehden kanssa. Muitakin sekalaisia lehtiä tuli luettua ja juuri tuo Playstation Power oli kova sana, lopun arvostelulistaa jaksoi selailla kauan.  ;D
Vanhoissa lehdissä loppuosan pelivinkit olivat myös parhautta. Nykyisinhän noita vinkkejä harvoista lehdistä löytyy ja onhan interwebsit tehneet osion kohtalaisen turhaksi.


« Viimeksi muokattu: 14.01.2008 17:17 kirjoittanut echoes »
tallennettu
Re: Pelaajalaudan virallinen pelilehti ja- demoparhaustriidi « Vastaus #22 : 14.01.2008 10:26 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Lehtiä on tullut tilailtua paljonkin, mutta harmikseni ne ovat kaikki kaatiksella. En pitänyt kovin hyvää huolta lehdistä ja niistä puuttui sivuja ja ne lojuivat aina jossain vessanlattialla tai tiesmissä.

Super Power ja Nintendo-lehti taisivat olla ensimmäiset ja niitä seurasivat Pelit, Peliasema, Pelimestari ja Pelaaja. Virallista Playstation lehteä ostelin myös aina sillointällöin, mutta en ollut tilaaja missään vaiheessa.

Pelimestarista taitaa olla ne lämpimimmät muistot, koska läppä oli ihan tajutonta ja jutut samaa tasoa. "Kuumat uutiset", puhekuplat ja pelivinkit muistan ainakin ja lehden taittokin oli jotain aivan uskomatonta. Lehden mukana tuli myös aina julisteita ja osa taisi olla vielä seinälläni kun muutkin kotoa pois. Ei taida olla enää yhtään tallella...

"Kuka heitti kananmunan", taisi olla se legendaarisin läppä Pelimestarissa :) (Olihan se siinä?)

Internet kyllä tappoi senkin scenen ja nuo vinkki/myynti/osto/keskustelu-palstat. Oli se vaan paljon hooceempää silloin muinoin.



Pysäyttävin juttu taisi olla juuri nuo Sons of Libertyn ensimmäiset kuvat. Juuri siihen aikoihin alkoi netti-yhteyskin kaveripiirissä yleistymään ja tuo taisikin olla viimeinen peli jonka hypen koin pelkästään lehtien kautta. Muistan vieläkin, kun peliä hypetettiin aivan sairaasti paitsi yhdessä ruudussa jossa kommentoitiin Snaken "pelottavan pitkää mullettia"... no tavaramerkkihän siitäkin loppujenlopuksi sarjalle tuli ja Kojima palautti yksinään 80-luvun taas muodikkaaksi ;)
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan virallinen pelilehti ja- demoparhaustriidi « Vastaus #23 : 17.06.2009 23:23 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili Pakko nostaa vanhaa topicia, kun tuli joku aika sitten kotona käydessäni löydettyä pari Pelimestaria ja pakko oli tallentaa pari näytettä lehden absurdeista puhekuplista. Antaa kuvien puhua puolestaan:









Lopuksi vielä pieni pätkä lehden Metal Gear Solid-arvostelusta, jossa jostain syystä peliä verrataan Resident Evil 2:teen, Tomb Raider 3:een ja. . . Chessmasteriin?
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan virallinen pelilehti ja- demoparhaustriidi « Vastaus #24 : 18.06.2009 00:22 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Damn! Onkin menny tällänen topic kokonaan ohi. Pelilehtiä olen ostellut koko ikäni, ja en mielestäni ole kovin montaa pois heittänyt. Itseasiassa juuri vähän aika sitten kasasin talteen vanhat pelaaja, konsolipelaajat, SuperPowerit jne. SuperPowerit ovat kyllä osaksi aika karmeassa kunnossa. Pari on vain käytössä hajonnut (niistä lähti kannet irti) ja pari kappaletta päätyi koirankin hampaisiin. Ei se niitä kansia enempää juurikaan ehtinyt repimään, mutta *umalauta oli koiralla silloin taas hengenlähtö lähellä. Muista vielä jopa arovsteluja ja osan kansista niistä revityistä lehdistä. Onneksi ne nyt ei täysin piloille menny.

Nintendo-lehdet pitäisi vielä jostain löytää. En mielestäni niitäkään ole pois heittänyt, mutta niitä ei ole kovin montaa...taitaa olla samassa paikassa missä vanhat sarjakuvatkin, eli jossain "tallessa". Täytyykin katsella jussin jälkeen jos kaikki lehdet löytäisi ja katsoisi vähän kokoelman laajuutta.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan virallinen pelilehti ja- demoparhaustriidi « Vastaus #25 : 18.06.2009 15:27 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Jepjep kyllä se Pelimestari oli viihdyttävin lehti silloin aikoinaan.

Joku kertoi, että Edgeä saa Ärrältä? Onko tosi?
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan virallinen pelilehti ja- demoparhaustriidi « Vastaus #26 : 18.06.2009 15:44 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili
Joku kertoi, että Edgeä saa Ärrältä? Onko tosi?

Kyllä ainakin mä olen sitä Ärrillä, mutta hintakin on sitten sen mukainen (jotain 11 euroa ketale).
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan virallinen pelilehti ja- demoparhaustriidi « Vastaus #27 : 18.06.2009 23:05 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Joo, onhan noita pelilehtiä tullut aikoinaan ongittua, nykyään ei niinkään nappaa. Osa noista on näemmä kadonnut, mutta löysin pikaisen etsinnän jälkeen ainakin pari vanhaa Pelit-lehteä, muutaman Pelaajan, yhden Pelimestarin, jonkun ruotsalaisen pelilehden ja... Prismasta kauan sitten ostettu EDGE-lehti, joka kertoi mm. TP:stä (pelin kehityksestä + muuta naposteltavaa). Tässä pari kuvaa:

Kuva 1
Kuva 2

Toiseen kuvaan eksyi paskainen heijastus, uutta en tietty jaksanut ottaa kun kameran patterit oli lopussa.


« Viimeksi muokattu: 18.06.2009 23:15 kirjoittanut Kraidi »
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan virallinen pelilehti ja- demoparhaustriidi « Vastaus #28 : 24.06.2009 02:29 »
Cocki Destoroyah Jäsen Viestejä: 231 Basaaripisteet: 2 Profiili Minultakin löytyy nuita lehtiä jokunen. Vanhimmat taitaa olla joitakin Pelitejä tai Kompuuttereja kaikille (demolevyt oli kyllä nannaa). Pelimestareita löytyy pari:
Tuostaki puuttuu vielä osa lehdistä. Pelimestari on/oli hauskin tilaamani lehti koskaan. Aivan uskomattomia juuri nuo puhekuplat sekä arvostelut. Täyttä osaamista! Huomatkaa kansien Seitsemän Päivää- tyyli. Laatu näkyy jo kannessa siis.

Mitähän muita vielä löytyis no yks Ranskasta ostettu Nintendo-lehti on, ranskaksi tietenkin. Suomalaistakin Nintendo-lehteä löytyy, sitä ilmaista 2000-luvun alusta. Niin ja sitä ihka oikeeta Britti GameMasterssiakin löytyy useampi kappale, todella laadukas lehti vielä nykyäänkin mutta hinta on korkea. Pc-peli lehtiä löytyy myös montaa sorttia (suomalaista ja ulkomaalaista). Pelaajaa tilaan vieläkin joka näyttää kannattavan, muita pelilehtiä en paljo enään ostelekkaan. Pelilehdistä tulee kyllä heti hyviä muistoja. Nuorena kun internettiä ei ollut niin lehdet oli se tärkein tiedonlähde peleistä. Monetkin vanhat lehdet hyvin kuluneita kun luettu niin monesti.

Pelimestarin mukana tulleet julisteet aah, niin hienoa todellakin. Suoraan netistä kopioituja, varmana ei mitään lupia ole ollut. No kuka niistä välittää. Yhdessä vaatekaapissa ovesta löytyy vielä suht hieno Wind Waker "juliste" joten ei ne kaikki ihan paskoja ollu.


« Viimeksi muokattu: 05.10.2009 22:29 kirjoittanut Cocki »
Allekirjoitus näkyy kaikkien lähettämiesi viestien alla. Voit käyttää BBQ kastiketta.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan virallinen pelilehti ja- demoparhaustriidi « Vastaus #29 : 27.06.2009 18:29 »
Joel-san Administraattori * Viestejä: 938 Basaaripisteet: 3 Profiili Näkyy vaan Pelaajalehti.comin hotlink-kuva. Uppaa vaikka omiin tiedoistoihin.
tallennettu
Sivuja: [1] 2
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines