Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Aihe: Pelaajalaudan virallinen lasipe-- siis Minecraft-ketju  (Luettu 12759 kertaa)
Pelaajalaudan virallinen lasipe-- siis Minecraft-ketju « : 22.09.2010 23:05 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili


On päivä eikä aikaa ole paljon, sillä öisin ulkona vilistää kaikenlaisia otuksia. Räjähtäviä kaktuksia, luurankoja, hämähäkkejä ja muita vaarallisia otuksia. Pitää siis rakentaa suoja ja sassiin. Ensin kannattaa kuitenkin tutkia, mihin suojansa pystyttää: onko se lähellä louhittavia kiviä, hakattavaa puuta ja ennen kaikkea... onko sieltä hyvä näkymät? Sitten, kun talon paikka on päätetty, alkaa vaikea osuus: itse rakentaminen. Minecraftissa kun aivan kaikki pitää tehdä itse kirveistä ja hakuista lähtien.

Jaa, millainen peli Minecraft sitten oikeasti on? No, jos sattuu asumaan tynnyrissä, Minecraftin hohto on siinä, että se on todellinen hiekkalaatikko. Mukana ei ole juonta eikä keilaamisesta itkeviä serkkuja. Tavoite on vain selviäminen. Tosin pelin määrämien minitavoitteiden puuttuminen tarkoittaa myös sitä, että ohjeita on vähämäisesti. Suuri osa asioista selvitetään itse.

Onko kukaan muu ostanut kyseisen pelin? Sitähän saa jokaiselle mainitsemisen arvoiselle tietokonealustalle. Entä löytyisikö intoa Lauta-palvelimelle moninpelattavia Minecrafteja varten?  

Videoita: Vuoristoratailua | Welcome to Minecraft [1, 2, 3, 4, 5, 6]


« Viimeksi muokattu: 23.09.2010 02:52 kirjoittanut Fraeon »
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan virallinen lasipe-- siis Minecraft-ketju « Vastaus #1 : 23.09.2010 19:47 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Olen asunut tynnyrissä. Katsoin ensimmäisen videon ja kiinnostuin, mikä on nykyvideopelien kanssa kyllä harvinaista. Alan ehkä pelata jos ehdin. Jatkuva "obnoxious" kyllä ärsytti.
N
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan virallinen lasipe-- siis Minecraft-ketju « Vastaus #2 : 24.09.2010 23:55 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Kiinnostaa, tän vois melkeen ostaa. Paljon tällä on hintaa, tuolta sivuilta ei kovin helposti selvinnyt muuta kuin että puoleen hintaan saa alphaversion.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan virallinen lasipe-- siis Minecraft-ketju « Vastaus #3 : 25.09.2010 16:10 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili
Kiinnostaa, tän vois melkeen ostaa. Paljon tällä on hintaa, tuolta sivuilta ei kovin helposti selvinnyt muuta kuin että puoleen hintaan saa alphaversion.

9,95€ sen ajan kun peli on alphassa, perushinta tulee olemaan 20€.

Mutta jos joku perustaa Lauta-serverin, niin eiköhän tämä tulisi ostettua. Eipä ole tullut pelattuakaan mitään tälläistä sitten Garry's Modin.
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan virallinen lasipe-- siis Minecraft-ketju « Vastaus #4 : 25.09.2010 20:46 »
Riepu Oh nice. Moderaattori * Viestejä: 984 Basaaripisteet: 2 Profiili Kiinnostus peliä kohtaan on kyllä ollut olemassa, ja testailinkin Minecraftia offlinessa tuossa viikko sitten, mutta tuolloin en vielä tiennyt murto-osaakaan pelin ominaisuuksista. Nyt noita Welcome-videoita katsoneena oman kaivostukikohdan perustaminen houkuttaakin ajatustasolla todella paljon, mutta vähän silti pelkään, ettei Minecraft tulisi minua kauhean kauaa kuitenkaan koukuttamaan.

Mutta oli minulla ihan asiaakin. Miten nimittäin nuo pelin eri versiot ja niiden päivitykset nyt menevät? Latasin pelin tosiaan viikko sitten ilmaiseksi, kun virallisella saitilla oli toinen jalka haudassa, mutta yllätyksekseni pystyn vieläkin pelaamaan tuolla ainakin offlinessa. Versiokseenkin peli näyttäisi ilmoittavan tuon Alpha v1.1.2:n. Eikö tuon tovi sitten järjestetyn ilmaisviikonlopun päättyminen tarkoittanutkaan siis myös sitä, että ilmaiseksi pelin poimineet pakotetaan ostamaan peli, jos se vielä kiinnostaa, vai miten on? Onko tulevaisuudessa odotettavissa kenties jotain mystistä päivitystä, joka jossain vaiheessa eväisi mahdollisuuteni pelata, vai olenko tosiaan nyt saanut ainakin yksinpelin kokonaisuudessaan ilmaiseksi?


« Viimeksi muokattu: 26.09.2010 14:34 kirjoittanut Riepu »
To defy me is a senseless act which goes against your world's wishes...
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan virallinen lasipe-- siis Minecraft-ketju « Vastaus #5 : 26.09.2010 16:51 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili Voisin vaikka lyödä vetoa, että Riepu postasi tähän. En kyllä sitten tiedä miksi poisti postinsa.

Mutta Riepulle (ja mahdollisesti muille) vastauksena kysymykseen, että käsittääkseni pelin ilmaista alphaa ei olla millään tavoin rajoitettu ja se oli vähän niin kuin kehittäjän tarkoituksenakin. Notchin asenne piraatteihin kun on vähän erilainen kuin monella muulla. Mikäli kuitenkin pidät pelistä (tai siis sen alphasta) tarpeeksi, voit sen myös ostaa.
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan virallinen lasipe-- siis Minecraft-ketju « Vastaus #6 : 26.09.2010 17:27 »
Riepu Oh nice. Moderaattori * Viestejä: 984 Basaaripisteet: 2 Profiili Juu postasin, mutta sain lopulta itse löydettyä joitain vastauksia ja sitten tulikin jotenkin typerä olo :rollaus: Selvennyksen vuoksi viestin voisi toki palauttaa (Edit: Done).

Mutta mutta, kaipa tässä sitten vain naatiskellaan tuosta ilmaisesta alphasta. Pieninä annoksina tuo tonkiminen ja rakentelu meneekin silloin tällöin, mutta maksamisvalmis en kyllä ainakaan vielä oikein ole. Pc:llä peluu ja näpertely iskee harvoin, eikä Minecraft ole tuonut tilaanteeseen hauskoista ideoista huolimatta muutosta.

Kehitystä kuitenkin jatkossa seurataan ja kaipa pieni promoaminenkin voisi olla paikallaan.

Tutustukaa!


« Viimeksi muokattu: 26.09.2010 17:37 kirjoittanut Riepu »
To defy me is a senseless act which goes against your world's wishes...
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan virallinen lasipe-- siis Minecraft-ketju « Vastaus #7 : 05.12.2010 21:50 »
Noppa yarr Jäsen Viestejä: 270 Basaaripisteet: 0 Profiili Onkos täällä ketään Minecraft pelaajia? Olisi aika jees pelata suomalaisten kanssa joillakin public servereillä. Ihme muuten ettei ole enempää keskustelua tästä pelistä syntynyt.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan virallinen lasipe-- siis Minecraft-ketju « Vastaus #8 : 06.12.2010 04:25 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili Tulipa nyt itsekkin hommattua Minecraft, pelailtu muutaman tunnin ja täähän on aika kiva. Jo ensimmäiset hiilikaivokset kaivettu soihtuineen. Yöaika ja sen olennot on saatu yllättävän kuumottaviksi, joten aina ei tee edes mieli poistua omasta hirismökistään, ennen kuin aamu sarastaa...
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan virallinen lasipe-- siis Minecraft-ketju « Vastaus #9 : 06.12.2010 19:24 »
Noppa yarr Jäsen Viestejä: 270 Basaaripisteet: 0 Profiili
Tulipa nyt itsekkin hommattua Minecraft, pelailtu muutaman tunnin ja täähän on aika kiva. Jo ensimmäiset hiilikaivokset kaivettu soihtuineen. Yöaika ja sen olennot on saatu yllättävän kuumottaviksi, joten aina ei tee edes mieli poistua omasta hirismökistään, ennen kuin aamu sarastaa...
Heh, ties kuinka monta kertaa tämän päivän aikana creeper on ollut aamunkoitteessa oven takana ja räjäyttänyt seinän talosta.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan virallinen lasipe-- siis Minecraft-ketju « Vastaus #10 : 06.12.2010 21:30 »
Tohveli Jäsen Viestejä: 195 Basaaripisteet: 0 Profiili Itsekkin aloin pelaamaan tätä. Hauska peli, ainakin ensivaikutelmien mukaan. Pelaan tuota ilmaisversiota, niin eikö siinä ollut vaan se, että rajaton määrä palikoita ja ei tuu mitään örkkejä vastaan? Olisi oikeastaan aika kiva, jos tulisi välillä noita hyökkäyksiä, mutta en taida vielä olla valmis maksamaan koko pelistä. Katotaan nyt kauanko jaksaa tuo ilmaisversio kiinnostaa.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan virallinen lasipe-- siis Minecraft-ketju « Vastaus #11 : 06.12.2010 22:17 »
Bill Duke Jäsen Viestejä: 255 Basaaripisteet: 0 Profiili Onhan tuota tullut jonkin aikaa pelattua. Tein uuden maailman halloween-päivityksen jälkeen, jota olenkin siitä asti pelannut. En ole vielä mitään kummempaa saanut aikaiseksi. Eniten tutkiskellut loputtomilta tuntuvia luolaverkostoja, joten rakentelu on jäänyt vähemmälle. Tässä muutamia kuvia miltä mun tukikohta näyttää. Saadaan vähän väriä tähänkin ketjuun. Ei mitään kummoisia otoksia, mutta pitää ehkä kokeilla saada parempia joskus myöhemmin.


Lähdin spawnista tutkimaan maailmaa ja törmäsin tuollaiseen komeaan aukkoon kalliossa.



Siitä avautui tuollainen näkymä, tosin tuolla näkyykin jo jotain mitä olen rakennellut.



Näkymä äskeiseltä sillalta taaksepäin.



Siinä näkyy kotiovi, jossa ovi on tuollainen vesiputous josta pahikset eivät pääse sisälle (vasen yläkulma).



Näkymää ovelta.



Aikaisemmassa kuvassa näkyikin tuota portaikkoa vuoren päälle. Tältä se näyttää paikan päältä.

Laittakaahan muutkin mitä olette saaneet aikaiseksi. Aina mielenkiintoista nähdä miltä muiden maailmat näyttävät.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan virallinen lasipe-- siis Minecraft-ketju « Vastaus #12 : 08.12.2010 14:55 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili
Onkos täällä ketään Minecraft pelaajia? Olisi aika jees pelata suomalaisten kanssa joillakin public servereillä. Ihme muuten ettei ole enempää keskustelua tästä pelistä syntynyt.

Olen lähinnä käyttänyt Muropaketin serveriä (Murocraft) omiin Minecraft-moninpelihubailuihin. Olen tuossa myös yrittänyt katsella, jos saisi omankin purkin pystytettyä, mutta ongelmaksi muodostuu vääjäämättä kaista. Vaikkei pelaajamäärät varmaan kovin suuriksi äityisi, ei sitä megaisilla yhteyksillä kovinkaan hohdokkaita sessioita saa aikaiseksi.
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan virallinen lasipe-- siis Minecraft-ketju « Vastaus #13 : 13.12.2010 11:16 »
Noppa yarr Jäsen Viestejä: 270 Basaaripisteet: 0 Profiili Minecraft olisi menossa betaan 20 päivä. Elikkä kaikki, jotka eivät vielä ole ostaneet peliä käykää nopeasti hommaamassa se kympillä, koska betaan vaihtuessa pelin hinta nousee kahteen kymppiin. Ilmeisesti ne, jotka ostavat betavaiheessa eivät saa tulevia versioita ilmaiseksi, niin kuin alphavaiheessa ostaneet. Miksi edes luette tätä viestiä vielä?
Betavaiheessa kehittäjät keskittyvät sisällönluomiseen ja modaustyökalut ovat kuulemma tulossa, saas nähdä mitä kaikkea kivaa sieltä on tulossa.

EDIT: ei muuten nousekkaan kahteenkymppiin vaan 15 euroa maksaa betassa!


« Viimeksi muokattu: 13.12.2010 11:46 kirjoittanut Noppa »
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan virallinen lasipe-- siis Minecraft-ketju « Vastaus #14 : 13.12.2010 20:48 »
Tzibo Jäsen Viestejä: 492 Basaaripisteet: 0 Profiili Notch korjasi myöhemmin Twitterissä että myös betaheebot saa kyllä kaikki tulevat päivitykset (mukaanlukien sitten pelin kokoversion), vaikka tosin joutuvatkin sen femman lisää pulittamaan.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan virallinen lasipe-- siis Minecraft-ketju « Vastaus #15 : 14.05.2011 22:04 »
Tzibo Jäsen Viestejä: 492 Basaaripisteet: 0 Profiili Oho. Mietin, että eikö täällä ole Minecraft-ketjua ollenkaan - haku osoittautui kuitenkin ystäväksi ja näemmä täällä tällainen on. Kuolleena vain ollut sen melkein puoli vuotta, mitä kummaa. No joo, täytyy myöntää etten itsekään mikään über-Minecraftailija ole, mutta tulee sitä aina silloin tällöin pelattua. Nyt pitää kuitenkin haipata:

http://www.planetminecraft.com/project/-minecraft-ghibli-world-/

Tajuttoman makea. Itselleni muiden tekemien Minecraft-maailmojen tutkiminen on täysin tuntematonta seutua, joten päätinpä aloittaa tällä kun satuin näkemään. Kenties Minecraft-pelailuni lisääntyy taas muiden mappien tutkimisen myötä. Kyseessä on siis suht kookas, jonkun korealaisen (kait?) väsäämä maailma, joka perustuu Studio Ghiblin leffoihin. Minecraftin karkeat grafiikat tietysti eivät välttämättä anna oikeutta Ghiblin kauniille kädenjäljelle, mutta toisaalta Minecraftin karuus on ehkä omalla tavallaan aika taiteellista sekin. Kartta on vaikuttava, hyvin suunniteltu niin graafiselta kuin tekniseltäkin puolelta ja tutkiminen on kivaa. Kannattaa pistää taustalle soimaan vaikka Hisaishi Feets Miyazaki Films -levy Spotifysta ja, noh, nauttia. Aina välillä Minecraft - ja ihmisten kyvykkyys, siitä pointsit tekijälle - jaksaa yllättää.

Mitäpä jos katsoisi sen Henkien Kätkemän taas...
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan virallinen lasipe-- siis Minecraft-ketju « Vastaus #16 : 15.05.2011 21:08 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili Viimeiakoina on tultu pelailtua Minecraftia muutaman kaverin kanssa omalla serverillä, ja onhan se sata kertaa hauskempaa porukalla.

Päivityksiäkin on tullut ihan mukavasti. Alkaa tämäkin pikkuhiljaa hioutua täydeksi peliksi.



tallennettu
Vs: Pelaajalaudan virallinen lasipe-- siis Minecraft-ketju « Vastaus #17 : 02.11.2011 19:41 »
Wyrkk Jäsen Viestejä: 426 Basaaripisteet: 0 Profiili Mites oon kiinnostunut nyt minecraftista ja mietinkin, että kannattaako ostaa tuo beta vai odottaa hieman kalliimpaa koko versiota?
Onkos tuohon koko versioon tulossa sellaista minkä takia ei kannattaisi rahaa laittaa beta versioon?
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan virallinen lasipe-- siis Minecraft-ketju « Vastaus #18 : 02.11.2011 20:09 »
Lanttu Jäsen Viestejä: 976 Basaaripisteet: 1 Profiili
Mites oon kiinnostunut nyt minecraftista ja mietinkin, että kannattaako ostaa tuo beta vai odottaa hieman kalliimpaa koko versiota?
Onkos tuohon koko versioon tulossa sellaista minkä takia ei kannattaisi rahaa laittaa beta versioon?

Betan ja kokoversion ero on 5 euroa betan eduksi. Ei siis kannata odottaa, jos oikeasti kiinnostaa. Ihan samaan tapaan saat kaikki tulevat päivitykset ilmaiseksi, jos nyt ostat. Alphassa sama diili maksoi 10 euroa.
\"Vittu mää en tiedä mikä hedelmä on!\"
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan virallinen lasipe-- siis Minecraft-ketju « Vastaus #19 : 02.11.2011 20:49 »
Wyrkk Jäsen Viestejä: 426 Basaaripisteet: 0 Profiili
Mites oon kiinnostunut nyt minecraftista ja mietinkin, että kannattaako ostaa tuo beta vai odottaa hieman kalliimpaa koko versiota?
Onkos tuohon koko versioon tulossa sellaista minkä takia ei kannattaisi rahaa laittaa beta versioon?

Betan ja kokoversion ero on 5 euroa betan eduksi. Ei siis kannata odottaa, jos oikeasti kiinnostaa. Ihan samaan tapaan saat kaikki tulevat päivitykset ilmaiseksi, jos nyt ostat. Alphassa sama diili maksoi 10 euroa.

Öö... Minä oon kuullu jotain sen tapaista, että ainoastaan Alphan omistajat saisivat noi kaikki roskat ilmaseksi vai onko tähän tullut joku muutos.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan virallinen lasipe-- siis Minecraft-ketju « Vastaus #20 : 02.11.2011 21:01 »
saska Jäsen Viestejä: 650 Basaaripisteet: 2 Profiili Periaatteessa kyllä, mutta jos ostat betan, saat kaiken mitä kokoversion ostajakin saa. Ainoa ero on hinta.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan virallinen lasipe-- siis Minecraft-ketju « Vastaus #21 : 02.11.2011 21:23 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili Itse olen lukenut, että Alpha-tyypit saavat kaiken DLC-kakan / mahdolliset tulevat lisäosat (ei tarkoita päivityksiä) ilmaiseksi. Beta-heebojen ei taasen enää tarvitse maksaa kokoversion hintaa, kun julkaistaan.
tallennettu
Re: Pelaajalaudan virallinen lasipe-- siis Minecraft-ketju « Vastaus #22 : 06.11.2011 00:30 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Testasin tänään Minecraftin Android-versiota, itse pääpelistä minulla ei ole kokemusta. Tuntui ihan hauskalta ja olivat saaneet pelattavuuden varsin verran hyvin kohdalleen. Olin jopa yllättynyt, miten helpoksi hahmon ohjastaminen oli saatu kosketusnäytöllä. Pyörii myös erittäin hyvin Galaxy S2:lla.

Jos tuosta vaikka saisi vähän lisää tekemistä bussimatkoille  :)
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan virallinen lasipe-- siis Minecraft-ketju « Vastaus #23 : 16.11.2011 20:36 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW http://toucharcade.com/2011/11/16/official-minecraft-pocket-edition-releasing-worldwide-today/

Minecraft saapuu tänään iOS:lle, universaalina versiona.

Ehkä meikäkin tutustuu tähän ilmiöön nyt kunnolla. Tiedän, että tuo on vielä melkolailla riisuttu versio verrattuna originaaliin. iPadilla ja iPhonella tuota on vain kivempi silloin tällöin pyöritellä kun ei ole muuta tekemistä.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan virallinen lasipe-- siis Minecraft-ketju « Vastaus #24 : 29.12.2011 00:59 »
Tohveli Jäsen Viestejä: 195 Basaaripisteet: 0 Profiili Kumma kun Minecraft ei ole enempää herättänyt keskustelua.

Itse on tullut pelattua tätä jo pidemmän aikaa ja jokunen kuukausi ostin Minecraftin itselleni ja on tullut paljon pelailtua. MAhtava peli on kyllä kyseessä. Minecraftihän tosiaan valmistui noin viikko sitten ja paljon on menty eteenpäin, paljon on saatu uutta sisaltöä. Peli jaksaa kiinnostaa aina vaan ja jos tuntuu ettei keksi mitä tekisi, voi kokeilla modeja, joita riittää, tai etsii hyviä multiplayer servereitä, joita niitäkin riittää. Suosittelen kaikille. Ostakaa ihmeessä jos ette ole niin tehneet. 20 euroa ei ole paha hinta näin hyvästä ja laajasta pelistä.
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan virallinen lasipe-- siis Minecraft-ketju « Vastaus #25 : 29.12.2011 10:04 »
Bill Duke Jäsen Viestejä: 255 Basaaripisteet: 0 Profiili
iPadilla ja iPhonella tuota on vain kivempi silloin tällöin pyöritellä kun ei ole muuta tekemistä.

Ei kyllä vakuuttanut tuo mobiiliversio. Ei vihollisia, ei craftaamista, ei louhimista, luolastoja..  Paljon mukavempi pyöritellä tietokoneella kun ei ole muuta tekemistä.
tallennettu
Re: Pelaajalaudan virallinen lasipe-- siis Minecraft-ketju « Vastaus #26 : 29.12.2011 11:14 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 938 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW PC-version ja mobiiliversion vertaaminen on vähän sama kuin vertaisi Forza 4:ää Gran Turismo 5:een.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Pelaajalaudan virallinen lasipe-- siis Minecraft-ketju « Vastaus #27 : 29.12.2011 12:11 »
Bill Duke Jäsen Viestejä: 255 Basaaripisteet: 0 Profiili Tuo on kyllä aika osuva vertaus.
tallennettu
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines